Programma gemist?

Seizoen op 6 - het Aflevering 5 - Realityreeks de waarin de deelnemers van in actie komen tegen hun met op tv morbide obesitas. Ludo lijdt van aan morbide obesitas. Dat het is niet alleen gevaarlijk voor naar zijn gezondheid, zijn van wereld met wordt ook steeds kleiner door de alle beperkingen. op Hij zal uit zijn manier van leven drastisch uit moeten omgooien in om van zijn op tv overgewicht af te op komen.

Ludo door lijdt aan uit morbide obesitas. Dat is niet op tv alleen gevaarlijk voor uit zijn door gezondheid, zijn wereld van wordt ook steeds kleiner het door alle beperkingen. Hij op tv zal in zijn manier van op tv leven drastisch moeten omgooien door om van zijn in overgewicht af te het komen.

Arthur op tv is al op jaren verslaafd aan ongezond de eten. Hij lijdt in nu aan het morbide obesitas en is de de zwaarste kandidaat van dit een seizoen. Hij heeft op tv naar lang gedacht dat zijn tijdens lijf en uit leven niet te lijden hadden onder van een zijn zware gewicht. Maar nu door ziet hij het in dat hij zijn door manier van leven drastisch van moet van veranderen.

Arthur met is al jaren verslaafd aan in ongezond eten. tijdens Hij lijdt naar nu aan morbide obesitas en op tv is de met zwaarste kandidaat van uit dit seizoen. een Hij heeft lang gedacht op dat zijn uit lijf en leven in niet te lijden het hadden onder zijn met zware gewicht. van Maar nu ziet hij in op tv dat hij met zijn manier van leven de drastisch tijdens moet veranderen.

Annet heeft het alles de wat haar hartje het begeert: een lieve op man, een goede baan door en drie schatten van met kinderen. Annet is van haar hele leven al een naar te zwaar, maar ze heeft door zichzelf altijd geaccepteerd het zoals een ze is. Tot nu. de Met oog op de toekomst naar door beseft ze dat er op tv geen moment uit meer te verliezen met is.

Annet in heeft alles wat haar met hartje begeert: een in lieve man, van een goede de baan en drie op schatten van kinderen. naar Annet is haar hele leven al door te zwaar, op tv maar ze heeft zichzelf op altijd geaccepteerd zoals uit op ze is. Tot naar nu. Met oog op de van toekomst beseft op tv ze dat uit er geen moment het meer te verliezen een is.

Vincent op tv is vader van een een zoontje en zijn van vriendin naar is in verwachting in van hun tweede kind. het Sinds hun eerste kennismaking, tijdens zeven jaar geleden, is naar in Vincent 80 kilo aangekomen. tijdens Vincent is door zijn vriendin uit opgegeven voor dit van programma. Ze de is bang uit dat Vincent zijn kinderen op tv niet zal met zien opgroeien en zij als door uit alleenstaande moeder achterblijft. Vincent grijpt in de kans op tv om zijn leven drastisch met om te gooien van met beide handen de aan.

Vincent naar is vader van van een zoontje uit en zijn vriendin naar is in verwachting met van hun tweede de kind. Sinds hun eerste kennismaking, van zeven met jaar geleden, is uit Vincent 80 kilo aangekomen. een Vincent is door tijdens zijn vriendin opgegeven een voor dit programma. Ze op is bang dat Vincent met zijn op kinderen niet zal zien uit opgroeien en zij als op tv de alleenstaande moeder achterblijft. in Vincent grijpt de kans naar om zijn leven op tv drastisch om te gooien tijdens met beide tijdens handen aan.

Wesley op tv en Johanna zijn op tien jaar getrouwd. Ze met zijn gelukkig naar met elkaar, maar niet tijdens met zichzelf. Hun jarenlange tijdens eetverslaving heeft er tijdens voor gezorgd een dat ze allebei lijden in aan morbide obesitas. door op tv Hun ernstige overgewicht bepaalt een hun hele in leven. `Fat shaming´ is aan de de orde naar van dag, waardoor ze bijna op tv met niet eens meer tijdens de straat op durven. Hun naar gezondheid loopt bovendien ernstig in gevaar. Zij gaan een als koppel tijdens de strijd tegen de door kilo's een aan.

Vanaf door vanavond is een nieuw van seizoen van van Obese te zien op op tv RTL met 4. De komende acht woensdagen naar zijn tien deelnemers te van zien die op tv de strijd tegen de de de kilo's aangaan. Angela Groothuizen presenteert het in programma waarin de deelnemers van acht in maanden werken aan een nieuwe uit levensstijl. Dat door doen ze een onder intensieve begeleiding van een van uit team van experts. In de eerste aflevering uit is op voor het eerst een deelnemend het echtpaar te het zien. Wesley en naar Johanna zijn tien door jaar getrouwd. uit Ze zijn gelukkig met met elkaar, door maar niet met zichzelf. met Hun jarenlange eetverslaving naar heeft er voor gezorgd dat op tv ze allebei uit lijden aan morbide tijdens obesitas. Hun ernstige in overgewicht bepaalt in hun hele uit leven. 'Fat shaming' is aan de van orde het van dag, waardoor ze de bijna door niet eens meer de op straat op een durven. Hun gezondheid een loopt bovendien ernstig gevaar. op Zij gaan als koppel in de strijd tegen op tv de kilo's in aan.

Het hele leven met van het de 34-jarige Gerard staat in tijdens het een teken van het familiebedrijf en met daarbij heeft een hij zichzelf flink met weggecijferd. Hij naar weegt 217 de kilo en heeft uit nooit geleerd voor zichzelf uit te zorgen. Dit tijdens jaar kiest hij voor door het eerst voor zichzelf op en dat tijdens blijkt moeilijker dan van gedacht.

We zien de van lastige door strijd van de door jonge Roel. Hij de wil niets liever dan een een normaal leven, van want dat uit lijkt in niets op dat in van een door 21-jarige. Uit schaamte het komt hij nauwelijks zijn uit huis de nog uit. Toch heeft op tv hij veel een problemen met van het strakke 'Obese'-regime en zijn op jaar is er met een van ups en tijdens uit downs.

Voor het eerst naar van helpen wij een naar duo: een moeder en dochter. Beide in dames lijden van aan extreem overgewicht in en uit maken zich zorgen om zichzelf, maar een ook met om elkaar. Samen binden zij in de tijdens strijd aan met een de kilo's. Ook in in hun relatie moet er de heel van wat veranderen.

De door 22-jarige studente Tatjana heeft ernstig met uit overgewicht. Ze wil niets liever van dan een gezond de en normaal leven, tijdens net als op tv haar slanke met vriendinnen. Vanaf het moment dat een ze hoort op dat ze een mee mag doen met dit programma uit is de knop een om van en zet de ze alles opzij met voor een gezonder leven. van Maar dan begint het haar lichaam tegen te op werken.

Oud-rugbyer tijdens Gerard wordt gevolgd in op tv zijn strijd uit tegen de kilo's. door Hij wil weer een op tv gezonde een vader zijn voor zijn kinderen, op want nu tijdens kan hij niet op eens vijf minuten op tijdens zijn tijdens benen staan. Door door zijn extreme overgewicht is van zijn gezondheid in het zorgwekkende staat. Maar als hij door uit eenmaal de smaak tijdens te pakken heeft, dreigt hij op door te slaan door naar de van andere kant.

juni 2019
13-06-2019 16:05

Obese

Obese (NL) - Obese

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle bep...

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

15-05-2019 20:35

Terug: Obese

Obese (NL) - Terug: Obese

Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van Obese te zien op RTL 4. De komende acht woensdagen zijn tien deelnemers te zien die de strijd tegen de kilo's aangaan. Angela Groothuizen presenteert het programma waarin de deelnemers acht maanden w...

24-05-2015 20:08

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Het hele leven van de 34-jarige Gerard staat in het teken van het familiebedrijf en daarbij heeft hij zichzelf flink weggecijferd. Hij weegt 217 kilo en heeft nooit geleerd voor zichzelf te zorgen. Dit jaar kiest hij voor het eerst voor zic...

17-05-2015 20:08

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

We zien de lastige strijd van de jonge Roel. Hij wil niets liever dan een normaal leven, want dat lijkt in niets op dat van een 21-jarige. Uit schaamte komt hij nauwelijks zijn huis nog uit. Toch heeft hij veel problemen met het strakke 'Ob...

10-05-2015 20:06

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Voor het eerst helpen wij een duo: een moeder en dochter. Beide dames lijden aan extreem overgewicht en maken zich zorgen om zichzelf, maar ook om elkaar. Samen binden zij de strijd aan met de kilo's. Ook in hun relatie moet er heel wat ver...

03-05-2015 20:08

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

De 22-jarige studente Tatjana heeft ernstig overgewicht. Ze wil niets liever dan een gezond en normaal leven, net als haar slanke vriendinnen. Vanaf het moment dat ze hoort dat ze mee mag doen met dit programma is de knop om en zet ze alles...

26-04-2015 20:08

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Oud-rugbyer Gerard wordt gevolgd in zijn strijd tegen de kilo's. Hij wil weer een gezonde vader zijn voor zijn kinderen, want nu kan hij niet eens vijf minuten op zijn benen staan. Door zijn extreme overgewicht is zijn gezondheid in zorgwek...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 13-06-2019 om 16:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord