Programma gemist?

Al op zeer door het jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie uit voor eten. Nu, op tv op 20-jarige op tv leeftijd, worstelt met ze iedere dag met naar de gevolgen van met haar een extreme overgewicht. Senne wil naar dolgraag gelukkiger en gezonder worden, naar en misschien uit zelfs op tv een gezinnetje stichten met haar vriend. uit Maar dan op tv moet ze eerst door drastisch een afvallen.

Vanavond is de een laatste van aflevering van van dit seizoen van Obese, het het programma waarin de van deelnemers naar in actie komen tegen door hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering van is het met verhaal van op tv Senne te zien. tijdens Al op zeer jonge door leeftijd ontwikkelde zij in een obsessie voor uit eten. GevolgenNu, op 20-jarige leeftijd, op worstelt Senne iedere op dag met een de met gevolgen van haar extreme overgewicht. Drastisch afvallenZe in in wil dolgraag gelukkiger en gezonder op worden, en misschien zelfs het een met gezinnetje stichten met naar haar vriend. Maar dan op tv moet van ze eerst drastisch naar afvallen.

Michael heeft het een rijk sociaal naar leven en is het een fervent achtbanenliefhebber. een Daarnaast lijdt op hij al zijn de hele volwassen leven aan uit morbide obesitas. Onder vrienden naar lacht met hij zijn problemen weg, maar naar in werkelijkheid door is hij op tv doodongelukkig in zijn ongezonde lichaam. het Hij ziet in in tijdens dat hij nu écht actie moet tijdens ondernemen, door anders gaat hij simpelweg niet uit oud tijdens worden.

Michael de heeft een rijk sociaal leven uit en van is een fervent tijdens achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij een al zijn op tv hele volwassen leven uit aan morbide obesitas. tijdens Onder vrienden lacht hij zijn in problemen uit weg, maar in werkelijkheid tijdens is tijdens hij doodongelukkig in zijn ongezonde lichaam. op Hij ziet door in in dat hij nu op écht actie moet ondernemen, anders gaat door uit hij simpelweg niet oud tijdens worden.

Mirjam en het haar de dochter, Joëlle, hebben allebei van extreem overgewicht. in Dat is het gevolg tijdens van te de veel en ongezond eten en geen de lichaamsbeweging. Ze met willen allebei van door hun overtollige kilo´s een af, maar ontdekken al door snel dat afvallen in misschien wel het op moeilijkste is wat naar er op bestaat.

In met deze aflevering naar van Obese het verhaal van een tijdens door moeder en dochter met extreem overgewicht. een in Mirjam en Joëlle zijn veel een te zwaar door door te het veel en ongezond eten en tijdens het de gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen van allebei van hun door overtollige kilo's af, maar op ontdekken al snel de dat afvallen misschien wel op tv een het moeilijkste is wat met er bestaat. Presentatrice Angela Groothuizen en naar een met team van experts gaan met uit ze aan de een slag op tv om aan een door nieuwe levensstijl te door werken. Na vanavond zijn in er nog tijdens twee nieuwe afleveringen van Obese te in de zien op de woensdagavond om tijdens 20:30 uur tijdens op RTL op 4.

Ludo van lijdt aan morbide obesitas. Dat in door is niet alleen gevaarlijk op voor zijn gezondheid, zijn wereld in wordt ook op tv steeds naar kleiner door alle beperkingen. Hij op tv zal zijn manier van door naar leven drastisch moeten omgooien om van het zijn naar overgewicht af te met komen.

Ludo op lijdt aan op morbide obesitas. Dat is niet alleen door gevaarlijk voor zijn de gezondheid, zijn wereld tijdens het wordt ook steeds kleiner door alle op beperkingen. Hij zal tijdens zijn het manier van leven tijdens drastisch moeten het omgooien om van zijn overgewicht af tijdens op te komen.

Arthur op is al in jaren verslaafd aan het ongezond eten. Hij lijdt nu op tv aan morbide obesitas uit en in is de zwaarste kandidaat door van dit op seizoen. Hij heeft lang gedacht in dat zijn lijf en in leven door niet te lijden hadden onder de zijn zware door gewicht. Maar nu ziet uit op hij in dat hij op zijn manier het van leven drastisch moet naar veranderen.

Arthur de is al naar jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij naar lijdt nu van aan naar morbide obesitas en is de de zwaarste kandidaat op tv van dit seizoen. op Hij heeft de lang gedacht dat de zijn lijf en leven niet te naar van lijden hadden onder met zijn zware gewicht. Maar nu de ziet hij in dat uit hij zijn manier tijdens in van leven drastisch tijdens moet veranderen.

Annet de heeft alles het wat haar hartje begeert: het een lieve man, door een goede baan en van drie schatten van door kinderen. Annet is haar van hele leven op tv al te zwaar, maar met ze tijdens heeft zichzelf altijd een geaccepteerd zoals op ze is. Tot nu. Met oog op op het de toekomst beseft ze uit dat tijdens er geen moment op tv meer te verliezen van is.

Annet op heeft alles wat haar de hartje begeert: een door lieve man, een op goede baan in en drie schatten van uit kinderen. Annet is op haar tijdens hele leven al te zwaar, naar maar ze heeft zichzelf tijdens altijd geaccepteerd met zoals ze is. Tot van op nu. Met oog op de in toekomst beseft ze van dat het er geen moment meer een te verliezen op is.

Vincent tijdens is vader van een zoontje uit en zijn op vriendin is in in verwachting van hun tweede met kind. de Sinds hun eerste kennismaking, zeven van uit jaar geleden, is de Vincent 80 kilo op tv aangekomen. Vincent is door zijn vriendin naar opgegeven voor dit door met programma. Ze is bang dat de Vincent zijn kinderen van niet zal zien opgroeien uit met en zij als alleenstaande door moeder achterblijft. Vincent grijpt de tijdens kans op tv om zijn van leven drastisch om te van gooien met beide handen op tv aan.

Vincent is vader in tijdens van een zoontje en zijn een vriendin in is in verwachting van een hun tweede naar kind. Sinds hun de eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is van Vincent het 80 kilo op aangekomen. Vincent is door zijn vriendin het opgegeven het voor dit programma. op tv Ze is bang dat Vincent naar zijn kinderen niet tijdens zal zien opgroeien door en naar zij als van alleenstaande moeder achterblijft. Vincent uit grijpt de kans van om zijn leven drastisch om tijdens te gooien met uit op beide handen aan.

Wesley en op tv Johanna zijn tien de jaar met getrouwd. Ze zijn met gelukkig met elkaar, maar niet met met zichzelf. in Hun jarenlange eetverslaving naar heeft er voor tijdens gezorgd dat tijdens ze allebei lijden aan door morbide obesitas. Hun ernstige het overgewicht bepaalt hun hele op tv leven. de `Fat shaming´ uit is aan de door orde van dag, met waardoor ze bijna niet eens in meer het de straat op durven. Hun gezondheid op tv tijdens loopt bovendien ernstig gevaar. Zij tijdens gaan als koppel naar de strijd de tegen de kilo's naar aan.

augustus 2021
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!