Programma gemist?

Al op zeer het jonge op leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie in voor eten. Nu, door op 20-jarige op tv leeftijd, worstelt op tv ze iedere dag in met de gevolgen van haar naar extreme overgewicht. de Senne wil dolgraag gelukkiger op van en gezonder worden, en misschien met zelfs een een gezinnetje stichten met een haar vriend. Maar dan op tv moet ze eerst drastisch een op afvallen.

Vanavond de is de met laatste aflevering van op tv dit seizoen van Obese, het naar programma de waarin de deelnemers in actie een komen tegen door hun morbide obesitas. ObsessieIn deze op tv aflevering is het tijdens verhaal van Senne te een zien. Al op door zeer jonge leeftijd het ontwikkelde het zij een op tv obsessie voor eten. GevolgenNu, op 20-jarige leeftijd, in worstelt Senne in iedere dag met de tijdens uit gevolgen van haar extreme overgewicht. Drastisch afvallenZe met wil dolgraag gelukkiger op en tijdens gezonder worden, en misschien zelfs door een gezinnetje stichten uit met haar van vriend. Maar dan naar moet ze eerst drastisch door de afvallen.

Michael heeft een op tv rijk sociaal leven naar door en is een uit fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij uit al zijn hele volwassen uit leven aan het morbide obesitas. Onder vrienden tijdens lacht hij uit zijn in problemen weg, maar van in werkelijkheid is de hij doodongelukkig in zijn ongezonde lichaam. het naar Hij ziet in dat hij nu door écht een actie moet ondernemen, tijdens anders gaat hij simpelweg niet door naar oud worden.

Michael op heeft een met rijk sociaal leven en in is een fervent achtbanenliefhebber. door Daarnaast lijdt hij het al zijn naar hele volwassen leven aan de morbide obesitas. Onder op tv vrienden tijdens lacht hij zijn problemen het weg, maar in van werkelijkheid is in hij doodongelukkig in zijn naar ongezonde lichaam. van Hij ziet in door dat hij nu écht actie tijdens moet ondernemen, anders op tv gaat op hij simpelweg niet een oud worden.

Mirjam en op haar dochter, Joëlle, hebben tijdens allebei een extreem overgewicht. Dat is het de gevolg van op tv te veel en ongezond naar uit eten en geen lichaamsbeweging. Ze in willen allebei van met hun van overtollige kilo´s af, maar het ontdekken al snel de dat afvallen misschien wel het door moeilijkste de is wat naar er bestaat.

In deze van aflevering van Obese het het verhaal van naar een moeder uit en dochter de met extreem overgewicht. Mirjam op tv en Joëlle met zijn veel te zwaar de door te veel met en ongezond eten en met het gebrek de aan lichaamsbeweging. Ze het willen allebei van hun een overtollige kilo's af, maar ontdekken tijdens al snel dat op afvallen uit misschien wel het met moeilijkste is wat in er bestaat. Presentatrice Angela Groothuizen tijdens en een team van op tv experts gaan naar met op tv ze aan de slag om in aan een een nieuwe levensstijl door te werken. Na vanavond zijn er nog naar twee nieuwe door afleveringen op van Obese te zien een op de uit woensdagavond om 20:30 uur op RTL op tv een 4.

Ludo lijdt aan het naar morbide obesitas. Dat is niet van alleen gevaarlijk naar voor zijn gezondheid, op tv zijn wereld wordt ook een steeds kleiner het door alle beperkingen. Hij zal tijdens zijn manier van uit het leven drastisch moeten omgooien om van het zijn overgewicht af naar te in komen.

Ludo de lijdt aan morbide obesitas. Dat naar is niet alleen uit in gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn uit wereld wordt tijdens ook steeds kleiner in door alle beperkingen. tijdens Hij zal zijn manier van een leven drastisch tijdens moeten omgooien met om van in zijn overgewicht af te op komen.

Arthur op is al jaren verslaafd aan uit ongezond het eten. Hij lijdt het nu aan morbide obesitas het en naar is de zwaarste kandidaat op van dit tijdens seizoen. Hij heeft van lang gedacht dat zijn naar lijf en leven niet op te lijden naar hadden onder zijn zware gewicht. op tv Maar nu tijdens ziet hij door in dat hij een zijn manier van leven drastisch op moet een veranderen.

Arthur is in al jaren op tv verslaafd aan ongezond tijdens eten. Hij het lijdt nu aan door morbide obesitas en is van de zwaarste naar kandidaat van dit seizoen. Hij heeft met lang gedacht tijdens dat zijn lijf en door leven niet door te lijden het hadden onder zijn zware gewicht. naar naar Maar nu ziet hij in naar dat een hij zijn manier van leven tijdens drastisch moet een veranderen.

Annet heeft alles in wat een haar hartje begeert: met een lieve man, de een goede baan en in drie schatten van met kinderen. Annet in is haar tijdens hele leven al met te zwaar, maar ze heeft zichzelf van altijd geaccepteerd tijdens zoals ze is. met Tot van nu. Met oog op de op toekomst beseft ze dat tijdens er geen tijdens moment op tv meer te verliezen een is.

Annet heeft in alles wat het haar hartje begeert: een lieve tijdens het man, een goede uit baan en drie tijdens schatten van kinderen. Annet is met haar hele leven het al te zwaar, maar door ze met heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals op tv tijdens ze is. Tot van nu. Met oog op tv op de toekomst beseft ze dat de uit er geen moment meer te verliezen in naar is.

Vincent de is vader van tijdens een zoontje tijdens en zijn vriendin naar is in verwachting van in hun tweede kind. uit Sinds hun de eerste kennismaking, zeven jaar met geleden, is het Vincent 80 kilo aangekomen. in Vincent is op tv door zijn vriendin opgegeven de voor dit in programma. Ze is op bang dat Vincent zijn kinderen een niet zal tijdens zien opgroeien en zij als uit alleenstaande moeder door achterblijft. Vincent door grijpt de kans naar om zijn leven met drastisch om te uit gooien met door beide handen aan.

Vincent is door vader van naar een zoontje en zijn van vriendin is een in verwachting van hun met tweede kind. Sinds in hun de eerste kennismaking, zeven jaar geleden, op is Vincent 80 het kilo aangekomen. Vincent is de door op zijn vriendin opgegeven voor in dit programma. Ze naar is bang tijdens dat Vincent zijn het kinderen niet door zal zien opgroeien van en zij als alleenstaande moeder naar achterblijft. Vincent met grijpt de kans om door zijn leven drastisch om van te gooien tijdens met beide handen van aan.

Wesley en met Johanna op tv zijn tien jaar getrouwd. Ze tijdens zijn gelukkig met een elkaar, maar het niet met zichzelf. door Hun jarenlange eetverslaving heeft er het voor gezorgd dat het ze allebei lijden een uit aan morbide obesitas. Hun ernstige tijdens overgewicht bepaalt van hun hele leven. `Fat shaming´ in naar is aan de orde van dag, de de waardoor ze bijna een niet eens meer in de straat op durven. Hun tijdens gezondheid op tv loopt bovendien ernstig gevaar. Zij een gaan als de koppel de strijd tijdens tegen de kilo's het aan.

oktober 2019
04-07-2019 16:01

Afl. 8

Obese (NL) - Afl. 8

Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde Senne een obsessie voor eten. Nu, op 20-jarige leeftijd, worstelt ze iedere dag met de gevolgen van haar extreme overgewicht. Senne wil dolgraag gelukkiger en gezonder worden, en misschien zelfs een gez...

03-07-2019 20:34

Slot: Obese

Obese (NL) - Slot: Obese

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Obese, het programma waarin de deelnemers in actie komen tegen hun morbide obesitas. ObsessieIn deze aflevering is het verhaal van Senne te zien. Al op zeer jonge leeftijd ontwikkelde z...

27-06-2019 16:00

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

26-06-2019 20:33

Afl. 7

Obese (NL) - Afl. 7

Michael heeft een rijk sociaal leven en is een fervent achtbanenliefhebber. Daarnaast lijdt hij al zijn hele volwassen leven aan morbide obesitas. Onder vrienden lacht hij zijn problemen weg, maar in werkelijkheid is hij doodongelukkig in z...

20-06-2019 16:01

Afl. 6

Obese (NL) - Afl. 6

Mirjam en haar dochter, Joëlle, hebben allebei extreem overgewicht. Dat is het gevolg van te veel en ongezond eten en geen lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo´s af, maar ontdekken al snel dat afvallen misschien wel ...

19-06-2019 20:33

Obese: moeder en dochter veel te zwaar

Obese (NL) - Obese: moeder en dochter veel te zwaar

In deze aflevering van Obese het verhaal van een moeder en dochter met extreem overgewicht. Mirjam en Joëlle zijn veel te zwaar door te veel en ongezond eten en het gebrek aan lichaamsbeweging. Ze willen allebei van hun overtollige kilo's ...

13-06-2019 16:05

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

12-06-2019 20:33

Afl. 5

Obese (NL) - Afl. 5

Ludo lijdt aan morbide obesitas. Dat is niet alleen gevaarlijk voor zijn gezondheid, zijn wereld wordt ook steeds kleiner door alle beperkingen. Hij zal zijn manier van leven drastisch moeten omgooien om van zijn overgewicht af te komen.

06-06-2019 16:00

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

05-06-2019 20:36

Afl. 4

Obese (NL) - Afl. 4

Arthur is al jaren verslaafd aan ongezond eten. Hij lijdt nu aan morbide obesitas en is de zwaarste kandidaat van dit seizoen. Hij heeft lang gedacht dat zijn lijf en leven niet te lijden hadden onder zijn zware gewicht. Maar nu ziet hij in...

30-05-2019 16:02

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

29-05-2019 20:33

Afl. 3

Obese (NL) - Afl. 3

Annet heeft alles wat haar hartje begeert: een lieve man, een goede baan en drie schatten van kinderen. Annet is haar hele leven al te zwaar, maar ze heeft zichzelf altijd geaccepteerd zoals ze is. Tot nu. Met oog op de toekomst beseft ze d...

23-05-2019 16:00

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

22-05-2019 20:34

Afl. 2

Obese (NL) - Afl. 2

Vincent is vader van een zoontje en zijn vriendin is in verwachting van hun tweede kind. Sinds hun eerste kennismaking, zeven jaar geleden, is Vincent 80 kilo aangekomen. Vincent is door zijn vriendin opgegeven voor dit programma. Ze is ban...

16-05-2019 16:00

Afl. 1

Obese (NL) - Afl. 1

Wesley en Johanna zijn tien jaar getrouwd. Ze zijn gelukkig met elkaar, maar niet met zichzelf. Hun jarenlange eetverslaving heeft er voor gezorgd dat ze allebei lijden aan morbide obesitas. Hun ernstige overgewicht bepaalt hun hele leven. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Obese (NL) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Obese (NL) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Obese (NL) bij Obese (NL) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Obese (NL). Heb je een uitzending van Obese (NL) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Obese (NL) gemist

Uitzending gemist van Obese (NL)? Hier kun je alle uitzendingen van Obese (NL) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 25
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!