Programma gemist?

11:30,Steeds meer hindoes de hebben de voorkeur van om met zich in Suriname of India de door te laten cremeren. En tijdens wat is de link het tussen op crematies en het herdenkingsfeest met Pitra Paksha?

november 2021
21-09-2013 11:30

Za 21 sep 2013

Crematie en Pitra Paksj - Za 21 sep 2013

11:30,Steeds meer hindoes hebben de voorkeur om zich in Suriname of India te laten cremeren. En wat is de link tussen crematies en het herdenkingsfeest Pitra Paksha?

Crematie en Pitra Paksj gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Crematie en Pitra Paksj de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Crematie en Pitra Paksj bij Crematie en Pitra Paksj liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Crematie en Pitra Paksj. Heb je een uitzending van Crematie en Pitra Paksj gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Crematie en Pitra Paksj gemist

Steeds meer hindoes hebben de voorkeur om zich in Suriname of India te laten cremeren. Men kan hiervoor kiezen omdat deze manier van lijkverbranding dichter bij hun uitvaartwens staat. We laten het verschil zien tussen een crematie in Nederland en in het buitenland. Waarom kiezen langzaam maar zeker meer hindoes voor een crematie in het buitenland? En wat is de link tussen crematies en het herdenkingsfeest Pitra Paksha? Welke precieze betekenis heeft het feest vandaag de dag voor de hindoes in Nederland?

Uitzending gemist van Crematie en Pitra Paksj? Hier kun je alle uitzendingen van Crematie en Pitra Paksj kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2013 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!