Programma gemist?
december 2021
21-09-2013 21:00

Algemeen

MasterPeace: Music Above Fighting - Algemeen

Saar Koningsberger volgt VanVelzen met zijn band en de Congolese superster Innocent Balume, een populaire jonge Congolese artiest die in 2010 een nationale talentenjacht won en een single opnam met de Amerikaanse rapper Akon. Terwijl VanVel...

MasterPeace: Music Above Fighting gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van MasterPeace: Music Above Fighting de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van MasterPeace: Music Above Fighting bij MasterPeace: Music Above Fighting liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van Veronica.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van MasterPeace: Music Above Fighting. Heb je een uitzending van MasterPeace: Music Above Fighting gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

MasterPeace: Music Above Fighting gemist

Saar Koningsberger volgt VanVelzen met zijn band en de Congolese superster Innocent Balume, een populaire jonge Congolese artiest die in 2010 een nationale talentenjacht won en een single opnam met de Amerikaanse rapper Akon. Terwijl VanVelzen en Innocent zich voorbereiden op een vredesconcert, gaat Saar op pad om verhalen te horen van de lokale bevolking en 'peacebuilders', die muziek gebruiken als 'wapen' voor verbroedering.

Uitzending gemist van MasterPeace: Music Above Fighting? Hier kun je alle uitzendingen van MasterPeace: Music Above Fighting kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-09-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!