Programma gemist?

Op van 22 september gaat naar in het Beatrix Theater in op tv Utrecht de musical met het 'Jersey Boys' in première. De met voorstelling vertelt het tijdens waargebeurde verhaal van 'Franki het Valli uit and The Four door Seasons'.

december 2021
22-09-2013 13:29

Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Jersey Boys - Afl. 1

Op 22 september gaat in het Beatrix Theater in Utrecht de musical 'Jersey Boys' in première. De voorstelling vertelt het waargebeurde verhaal van 'Franki Valli and The Four Seasons'.

Van Der Vorst Ziet Jersey Boys gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Van Der Vorst Ziet Jersey Boys de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Van Der Vorst Ziet Jersey Boys bij Van Der Vorst Ziet Jersey Boys liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Van Der Vorst Ziet Jersey Boys. Heb je een uitzending van Van Der Vorst Ziet Jersey Boys gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Van Der Vorst Ziet Jersey Boys gemist

Op 22 september gaat in het Beatrix Theater in Utrecht de musical 'Jersey Boys' in première. De voorstelling vertelt het waargebeurde verhaal van 'Franki Valli and The Four Seasons', die in de jaren zestig meer dan dertig wereldwijde hits scoorden. Peter van der Vorst volgde de voorbereidingen van de Nederlandse versie, met in de hoofdrollen: René van Kooten, Tim Driessen, Dieter Spileers en Robbert van den Bergh. Tevens heeft Van der Vorst een interview met de enige echte Franki Valli, die nog geregeld voor volle zalen optreedt.

Uitzending gemist van Van Der Vorst Ziet Jersey Boys? Hier kun je alle uitzendingen van Van Der Vorst Ziet Jersey Boys kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-09-2013 om 13:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!