Programma gemist?

Hana Mao van 'ole uit ka ua o Waianae op - Hawaii Five-0 draait de om tijdens de agenten naar Steve McGarrett en Danny 'Danno' in Williams die uit er een eigen, harde de aanpak op nahouden door bij op het bestrijden van criminaliteit uit op het eiland. Ze worden de bijgestaan de door de ervaren Chin een Ho Kelly van en de door mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering tijdens blijft op tv Five-0 jacht een maken op de ontsnapte crimineel Aaron een Wright voordat hij het cyberwapens aan in de hoogste in bieder kan verkopen. het Ook worden de een levens van McGarrett en het van team in gevaar in gebracht wanneer een een bezoeker naar op het hoofdkantoor in komt.

Hewa het ka lima naar (The Hand Is uit at Fault) - Hawaii Five-0 op draait om de de agenten Steve van McGarrett en Danny 'Danno' op Williams die een er een eigen, harde aanpak naar op door nahouden bij door het bestrijden van criminaliteit door op het tijdens eiland. Ze worden het bijgestaan door de ervaren op Chin Ho Kelly een en de mooie Hawaïaanse met Kono. In van deze aflevering van duikt de voortvluchtige met hacker Aaron Wright opnieuw op van om Five-0 om met hulp van te vragen wanneer zijn collega's de bij naar de NSA allemaal worden vermoord. Ook naar een spreekt Junior op de voorwaardelijke een zitting naar van de dronken chauffeur die door zijn zus heeft op vermoord.

Ho'ok?hi no l? door o tijdens ka malihini met - Hawaii Five-0 draait om tijdens de agenten Steve McGarrett van met en Danny 'Danno' Williams die er door een tijdens eigen, harde aanpak op op nahouden bij het een bestrijden in van criminaliteit op het op tv eiland. Ze naar worden bijgestaan door de ervaren in Chin van Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse met Kono. In deze op aflevering helpt Terwijl tijdens McGarrett zijn zus uit Maria om haar op tv duistere op tv buren te bespioneren, onderzoekt Five-0 uit de moorden uit op een chauffeur en de zijn passagier. op tv Ook plaagt het team op tv het de jongste leden van Five-0 van wanneer Junior door Tani naar een bruiloft op tv begeleidt.

O Ke uit Kumu, O Ka Mana, tijdens de Ho'opuka 'ia - naar Hawaii Five-0 draait om de op agenten Steve McGarrett naar en Danny 'Danno' op tv in Williams die er met een eigen, harde aanpak de op nahouden bij het bestrijden van van criminaliteit op de het eiland. Ze op worden bijgestaan door het de ervaren de Chin een Ho Kelly en de de mooie Hawaïaanse Kono. In deze tijdens aflevering doet op tv Adam door onderzoek naar de tijdens moord op een geheime FBI-agent door die naar op het punt staat van de dochter van in een Yakuza-leider te trouwen. met Noelani uit wordt gegijzeld en gedwongen om samen op van met haar mentor Dr. op tv Chu te op tv opereren.

He Kama Na tijdens Ka Pueo - een Hawaii in Five-0 draait om op de agenten tijdens Steve McGarrett en Danny 'Danno' uit Williams die er een een eigen, met harde aanpak op tv op nahouden bij het bestrijden van naar door criminaliteit op het eiland. van Ze worden bijgestaan door uit de ervaren Chin het Ho van Kelly en de mooie Hawaïaanse naar Kono. tijdens In deze aflevering onderzoekt uit Five-0 de moord op een in man wiens op tv lichaam op de oplossing kan zijn voor een in 20 jaar naar oude zaak naar van een de ontvoerd meisje wiens op vader nooit gestopt tijdens is met zoeken.

Ke uit Ala O Ka de P? - Hawaii Five-0 het draait om de agenten het Steve McGarrett en van op tv Danny 'Danno' Williams die in er een eigen, harde aanpak door op nahouden bij op het bestrijden uit van criminaliteit op het uit eiland. Ze van worden in bijgestaan door de ervaren Chin Ho op op tv Kelly en de mooie naar Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering moet Five-0 een op tv tienermeisje vinden met dat een het pistool van op een junkie heeft van gekocht. Ze ontdekken dat het vuurwapen naar van in de loop van tientallen op tv jaren naar hun hele leven door heeft beïnvloed.

Pupuhi een ka he'e o kai uli door - Hawaii uit Five-0 draait om een de naar agenten Steve McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die tijdens er een de eigen, harde aanpak op met nahouden bij een het bestrijden van criminaliteit op op tv naar het eiland. Ze worden bijgestaan de door de op ervaren Chin een Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse op tv Kono. In op deze aflevering onderzoekt het naar team de moord de op een op tv glazenwasser en ontdekt dat de hij eigenlijk naar een beroemde straatkunstenaar tijdens is met met een politiek gemotiveerde tijdens premie op tijdens zijn hoofd. Ook kijken door Grover en Adam naar de op moord op tv op een gokker de en Junior helpt zijn een vader wanneer ze herinnerd een worden aan met de het dood van zijn naar zus.

Pe'epe'e de kanaka (Those de Among Us) - tijdens Hawaii Five-0 draait om de agenten uit Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' met Williams die uit er een eigen, een harde aanpak op op nahouden bij het bestrijden van het criminaliteit met op het eiland. Ze naar worden een bijgestaan door de op ervaren Chin Ho Kelly het en de mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze aflevering tijdens onderzoekt het naar team de tijdens moord op een zwembadschoonmaker. naar Dit leidt hen op tv naar een een groep radicale op studenten die een aanslag naar voorbereiden.

Ku door i ka pili een koko (Blood Brothers) op - Hawaii Five-0 op tv draait om de agenten in Steve naar McGarrett en Danny naar 'Danno' Williams die de er een eigen, harde aanpak op naar nahouden bij het uit bestrijden van criminaliteit met van op het eiland. Ze naar worden bijgestaan door door de ervaren Chin Ho een Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse van Kono. In deze uit aflevering loopt het team op tv in een uit hinderlaag. Ze worden naar tijdens een verlaten het gebouw gelokt dat op tv op het de punt staat te van ontploffen. McGarrett en Danny op komen vast van te zitten in het op tv gebouw.

i naar No I een Ka 'ape He Mane'o No in Ko naar Ka Nuku - Hawaii Five-0 naar draait om de de agenten Steve door McGarrett en Danny op 'Danno' Williams op tv die er een eigen, op harde aanpak op tv op nahouden bij naar het bestrijden van criminaliteit op tv op het door eiland. Ze worden bijgestaan door de met ervaren het Chin Ho Kelly en de het mooie Hawaïaanse Kono. op tv in In deze aflevering gaan Tani door en Junior het gaan undercover de bij een sportschool om een met ??dodelijke lading steroïden op op te sporen, op voordat de drug nog naar meer slachtoffers met maakt. Danny en MacGarrett een vallen van in als lijfwachten voor Danny's een de ex-schoonmoeder, Amanda Savage, een razend uit beroemde romanschrijver met wie op tv hij nooit op een band in had.

Ho 'i met Hou - door Hawaii Five-0 draait om uit de agenten in Steve McGarrett en Danny op tv 'Danno' Williams van die er een het eigen, harde aanpak op nahouden op bij het bestrijden een van door criminaliteit op op tv het eiland. Ze worden de bijgestaan door de tijdens ervaren Chin Ho in Kelly en op de mooie Hawaïaanse Kono. het Het team onderzoekt op tv de moord tijdens op een tycoon die met een door naaldhak om het uit leven werd een gebracht.

Ma van lalo o ka uit 'ili' (Beneath the tijdens Surface) - Hawaii Five-0 draait met om uit de agenten Steve McGarrett met en Danny met 'Danno' Williams van die er een eigen, harde in aanpak op nahouden het bij het bestrijden op tv van een criminaliteit op het eiland. Ze worden tijdens bijgestaan op tv door de ervaren Chin tijdens Ho Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze een aflevering wordt er naar een meisje ontvoerd en op tv haar door vader wordt neergeschoten. Het op tv team moet op de waarheid uit achter deze zaak naar tijdens boven brengen. Danny de probeert zijn ouders met bij elkaar te naar brengen.

Hoku Welowelo met (Fire in the Sky) het - Hawaii Five-0 van uit draait om de agenten Steve McGarrett tijdens en uit Danny 'Danno' Williams die er door een eigen, harde op tv aanpak op nahouden door van bij het bestrijden naar van criminaliteit op door het eiland. Ze uit worden bijgestaan door de uit ervaren Chin Ho Kelly en uit de mooie het Hawaïaanse Kono. op In deze in aflevering onderzoekt het op team een drievoudige moord een die iets van te maken heeft met uit een geheime, met Chinese satelliet. Grover neemt Danny's het moeder op op sleeptouw.

Pale op tv 'la (Buried op Secrets) - Hawaii Five-0 draait om door met de agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' door Williams die er een eigen, een in harde aanpak op nahouden in bij het de bestrijden van criminaliteit op het eiland. door Ze worden bijgestaan naar door tijdens de ervaren Chin in Ho Kelly en een de mooie Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering de start door het team een onderzoek nadat het het levenloze lichaam van een een makelaar uit wordt op gevonden. Ondertussen komt de moeder van door Danny naar het een een eiland en zij heeft schokkend tijdens nieuws.

E'ao Lu'au A in Kualima - Hawaii uit Five-0 van draait om van de agenten Steve McGarrett en in Danny 'Danno' Williams in die er een eigen, op harde aanpak van op nahouden in bij het bestrijden op van criminaliteit op het eiland. naar Ze worden door bijgestaan door de uit ervaren Chin Ho de Kelly in en de mooie het Hawaïaanse Kono. In deze aflevering: door Junior wordt verdeeld tussen door zijn plichten met als lid van op tv Five-0 en zijn met gevoelens voor zijn voormalige tijdens vriendin, wanneer blijkt uit dat van de vader van van haar zoon een van een de door schuldigen is van een tijdens bankovervalmoord.

juli 2020
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!