Programma gemist?

Hana Mao op 'ole ka ua het o Waianae het - Hawaii Five-0 uit draait om de de agenten Steve het McGarrett en Danny op 'Danno' Williams die er met een eigen, harde naar aanpak de op nahouden bij het bestrijden van de van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan door met de ervaren Chin uit Ho Kelly door en de mooie Hawaïaanse op tv Kono. In deze op aflevering blijft Five-0 jacht naar maken op op de op tv ontsnapte crimineel Aaron uit Wright voordat hij van cyberwapens aan de de hoogste bieder kan verkopen. Ook met worden de levens van van de McGarrett en het tijdens team in gevaar gebracht wanneer een een het bezoeker naar het met hoofdkantoor komt.

Hewa door ka lima door (The Hand Is at Fault) naar - Hawaii Five-0 door draait in om de agenten een Steve McGarrett en naar Danny 'Danno' Williams die van er een eigen, in harde aanpak op nahouden bij op tv het bestrijden op tv van uit criminaliteit op het eiland. Ze worden door naar bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en de de op tv mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering uit duikt de van voortvluchtige de hacker Aaron Wright opnieuw op om in Five-0 om hulp het te vragen tijdens wanneer zijn door collega's bij de NSA allemaal het in worden vermoord. Ook spreekt Junior op op naar de voorwaardelijke zitting van het de dronken chauffeur op tv die zijn zus heeft het vermoord.

Ho'ok?hi naar no l? o ka malihini door - Hawaii Five-0 op tv draait om van de agenten Steve McGarrett de een en Danny 'Danno' tijdens Williams die er de een eigen, harde aanpak tijdens op nahouden op bij het bestrijden op tv van criminaliteit op het eiland. op Ze worden bijgestaan een door de van ervaren Chin Ho met Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In het deze op aflevering helpt Terwijl McGarrett zijn zus uit naar Maria om haar duistere buren te met bespioneren, door onderzoekt Five-0 met de moorden op een chauffeur en op tv zijn in passagier. Ook plaagt het team het de jongste leden de het van Five-0 wanneer Junior Tani naar van een bruiloft de begeleidt.

O door Ke Kumu, een O Ka Mana, Ho'opuka 'ia een - de Hawaii Five-0 draait om de de agenten met Steve McGarrett door en Danny 'Danno' Williams die er naar een door eigen, harde aanpak op op nahouden bij met het bestrijden door van criminaliteit op het op tv eiland. Ze op tv worden bijgestaan door in de ervaren Chin Ho Kelly en een uit de mooie Hawaïaanse door Kono. In deze aflevering doet uit Adam onderzoek uit naar de met moord op een geheime FBI-agent die in het op het punt staat de uit dochter van in een Yakuza-leider de te trouwen. Noelani wordt gegijzeld en uit van gedwongen om samen met op haar mentor de Dr. Chu te in opereren.

He Kama het Na Ka Pueo van - een Hawaii Five-0 draait om van de agenten Steve McGarrett op tv en Danny 'Danno' de Williams die met er een tijdens eigen, harde aanpak in op nahouden bij door het bestrijden van criminaliteit op in het eiland. Ze worden het naar bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en op de mooie Hawaïaanse op Kono. In uit deze aflevering onderzoekt Five-0 op tv de moord op een uit man een wiens lichaam de oplossing de kan zijn voor de een 20 het jaar oude op tv zaak van een de ontvoerd meisje wiens op tv vader nooit gestopt is met een zoeken.

Ke uit Ala O Ka P? met - Hawaii Five-0 draait van om de agenten in Steve McGarrett en een Danny door 'Danno' Williams op tv die er een eigen, harde op aanpak op nahouden bij uit tijdens het bestrijden van criminaliteit het op het eiland. Ze worden naar van bijgestaan door de ervaren Chin Ho met met Kelly en de mooie een Hawaïaanse Kono. In deze aflevering op moet Five-0 op een tienermeisje vinden dat op tv een op pistool van met een junkie heeft uit gekocht. Ze ontdekken op dat het vuurwapen in van de loop van tientallen in jaren hun hele in leven heeft van beïnvloed.

Pupuhi het ka he'e o kai uit uli door - Hawaii Five-0 draait om van de agenten Steve het McGarrett en met Danny 'Danno' Williams het die er uit een eigen, harde aanpak op op nahouden bij het het bestrijden van criminaliteit het op het eiland. Ze de worden bijgestaan door een de ervaren naar Chin op tv Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse met Kono. In deze tijdens aflevering onderzoekt uit het team de moord een op een op tv glazenwasser met en ontdekt dat hij eigenlijk van een beroemde straatkunstenaar een is tijdens met een politiek gemotiveerde op premie op zijn hoofd. Ook door kijken Grover en van Adam naar de met moord op van een op gokker en Junior helpt zijn vader naar wanneer ze door herinnerd het worden aan de tijdens dood van zijn door zus.

Pe'epe'e kanaka uit (Those Among Us) - van het Hawaii Five-0 draait om de agenten met Steve op tv McGarrett en naar Danny 'Danno' Williams die er met een eigen, een harde aanpak op nahouden de bij het bestrijden van door criminaliteit in op het naar eiland. Ze worden bijgestaan de door de ervaren tijdens Chin Ho in Kelly en de in mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering het van onderzoekt het team de moord door op een zwembadschoonmaker. in Dit leidt hen naar van een op groep radicale studenten van die een aanslag van voorbereiden.

Ku i een ka pili naar koko (Blood Brothers) - Hawaii uit Five-0 draait om van het de agenten Steve McGarrett en uit Danny het 'Danno' Williams die op er een eigen, harde het aanpak op nahouden het bij het op tv bestrijden van criminaliteit op op tv het eiland. met Ze worden bijgestaan door de op tv ervaren de Chin Ho Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In een deze aflevering loopt een het team in met een een hinderlaag. Ze worden naar met een op verlaten gebouw gelokt dat op het de uit punt staat te ontploffen. McGarrett en op tv door Danny komen vast te zitten in uit in het gebouw.

i No I op in Ka 'ape He Mane'o No naar Ko Ka Nuku - van Hawaii Five-0 draait door om door de agenten Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' in Williams die door er een eigen, harde aanpak van op in nahouden bij het bestrijden in van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze naar worden bijgestaan door de op ervaren Chin Ho het Kelly en uit de mooie Hawaïaanse met Kono. een In deze aflevering gaan in Tani en met Junior gaan undercover bij een sportschool de op om een ??dodelijke lading steroïden het op te het sporen, voordat de drug de nog tijdens meer slachtoffers maakt. Danny en de MacGarrett vallen in naar als lijfwachten de voor Danny's ex-schoonmoeder, Amanda door Savage, een razend met beroemde uit romanschrijver met wie hij nooit met een band door had.

Ho 'i Hou een - op Hawaii Five-0 draait om een de agenten de Steve McGarrett van en Danny 'Danno' Williams die een er een op tv eigen, harde aanpak op met nahouden bij het uit bestrijden door van criminaliteit op het eiland. Ze het uit worden bijgestaan door de een ervaren Chin Ho op tv Kelly en de uit mooie Hawaïaanse van Kono. Het team door onderzoekt de moord op in een tycoon die met een met door naaldhak om het leven werd in gebracht.

Ma lalo op o het ka 'ili' (Beneath van the Surface) - Hawaii Five-0 van draait om de agenten een de Steve McGarrett en Danny 'Danno' op Williams die op er een eigen, van harde aanpak de op nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze een worden op tv bijgestaan door de in ervaren Chin Ho Kelly en de op tv mooie Hawaïaanse een Kono. In deze uit aflevering wordt er tijdens een meisje op ontvoerd en van haar vader wordt neergeschoten. Het team een moet de waarheid met achter deze zaak van naar door boven brengen. Danny probeert zijn met ouders door bij elkaar te een brengen.

Hoku in Welowelo (Fire het in the Sky) - Hawaii Five-0 door draait om de van op tv agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' naar Williams die op er een het eigen, harde aanpak een op nahouden bij op het bestrijden van op criminaliteit op een het eiland. Ze worden het bijgestaan door de in ervaren Chin Ho Kelly en naar de mooie de Hawaïaanse tijdens Kono. In deze aflevering onderzoekt door het team een drievoudige de met moord die iets te maken op tv heeft met met een geheime, Chinese een satelliet. Grover neemt de Danny's moeder op op tv sleeptouw.

Pale 'la (Buried in Secrets) tijdens - Hawaii Five-0 draait om van de agenten Steve met McGarrett tijdens en Danny 'Danno' de Williams die op er een eigen, harde aanpak door op nahouden een bij het bestrijden op tv van criminaliteit op op het eiland. Ze worden bijgestaan op door de ervaren van Chin naar Ho Kelly en de door mooie het Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering start het met team een door onderzoek nadat het levenloze lichaam van de een door makelaar wordt tijdens gevonden. Ondertussen komt de op tv moeder van Danny naar het de eiland en zij op tv heeft de schokkend nieuws.

E'ao in Lu'au A Kualima op tv - Hawaii Five-0 draait de om een de agenten Steve McGarrett en Danny een 'Danno' Williams die het het er een eigen, harde aanpak tijdens op nahouden van bij het bestrijden door van criminaliteit op met het eiland. Ze worden bijgestaan tijdens door een de ervaren Chin uit Ho Kelly en uit de mooie Hawaïaanse Kono. In de naar deze aflevering: Junior wordt het verdeeld tussen op tv zijn plichten als lid de van Five-0 en zijn een gevoelens voor op zijn voormalige vriendin, wanneer een blijkt dat de het vader van haar uit zoon door een van de uit schuldigen is van een een bankovervalmoord.

oktober 2020
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!