Programma gemist?

Hana Mao van 'ole ka ua door o Waianae op tv - in Hawaii Five-0 draait het om de agenten Steve McGarrett op tv en Danny 'Danno' Williams de die het er een eigen, harde aanpak het op nahouden bij een op tv het bestrijden van criminaliteit op tijdens het eiland. Ze worden van bijgestaan door de het ervaren naar Chin Ho Kelly en de tijdens van mooie Hawaïaanse Kono. In in deze aflevering blijft in Five-0 jacht naar maken op de ontsnapte crimineel Aaron door Wright met voordat hij cyberwapens aan de met hoogste bieder tijdens kan verkopen. Ook het worden de levens naar van McGarrett naar en het team in gevaar op tijdens gebracht wanneer een bezoeker naar met het van hoofdkantoor komt.

Hewa ka naar lima door (The Hand Is op at Fault) - Hawaii naar Five-0 draait op om de agenten Steve naar McGarrett en Danny 'Danno' Williams op tv die er op tv een eigen, harde een aanpak op nahouden bij op tv in het bestrijden van criminaliteit met op het eiland. Ze tijdens worden bijgestaan door het de ervaren Chin een Ho Kelly en tijdens de mooie Hawaïaanse het Kono. In in deze aflevering duikt op tv de voortvluchtige hacker tijdens Aaron Wright opnieuw op om een Five-0 om van hulp te met vragen wanneer zijn collega's bij in naar de NSA allemaal worden vermoord. Ook op tv spreekt het Junior op met de voorwaardelijke zitting van in de dronken op chauffeur die zijn zus heeft een vermoord.

Ho'ok?hi door no l? o ka in malihini in - Hawaii Five-0 draait om van de agenten Steve McGarrett op tv en Danny uit 'Danno' op Williams die er een eigen, harde uit aanpak op nahouden naar naar bij het bestrijden van criminaliteit naar op het eiland. Ze de worden een bijgestaan door op de ervaren Chin Ho Kelly en in op de mooie Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering helpt Terwijl tijdens McGarrett zijn tijdens zus naar Maria om haar duistere buren het te bespioneren, onderzoekt een Five-0 de door moorden op een de chauffeur en zijn passagier. Ook naar plaagt het team door tijdens de jongste leden van Five-0 in wanneer Junior Tani door naar een bruiloft een begeleidt.

O uit Ke Kumu, O Ka Mana, met door Ho'opuka 'ia tijdens - Hawaii Five-0 draait om tijdens de tijdens agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' tijdens Williams het die er een eigen, harde naar aanpak op een nahouden bij van het bestrijden van op tv criminaliteit op het eiland. Ze de worden bijgestaan door op tv de ervaren Chin op tv Ho Kelly en de de mooie Hawaïaanse tijdens door Kono. In deze aflevering doet uit Adam onderzoek naar uit de moord op met een geheime FBI-agent die een op het van punt staat de dochter op van het een Yakuza-leider te op trouwen. Noelani wordt gegijzeld en naar gedwongen het om samen het met haar mentor tijdens Dr. Chu te met opereren.

He Kama Na tijdens Ka Pueo - van Hawaii Five-0 draait naar om de een agenten Steve McGarrett met en Danny 'Danno' in Williams die er naar een eigen, harde uit aanpak op nahouden in bij in het bestrijden van criminaliteit op uit het eiland. Ze met worden bijgestaan door de op tv ervaren Chin Ho uit Kelly en in de mooie Hawaïaanse een Kono. In de deze aflevering de onderzoekt Five-0 de moord de op een man wiens naar lichaam door de oplossing kan zijn tijdens voor een 20 uit jaar oude met zaak van een de ontvoerd meisje wiens vader nooit gestopt door is met de zoeken.

Ke Ala O in Ka P? - door Hawaii een Five-0 draait om van de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' op Williams die er een op een eigen, harde aanpak het op nahouden bij het bestrijden van een criminaliteit op tv op het eiland. Ze naar worden bijgestaan uit door de ervaren Chin Ho uit Kelly en uit de mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In tijdens deze aflevering de moet Five-0 een tienermeisje vinden van dat een uit pistool van een een junkie heeft gekocht. Ze ontdekken de dat van het vuurwapen in de naar loop van tientallen in jaren hun hele door leven heeft een beïnvloed.

Pupuhi ka de he'e o uit kai uli naar - Hawaii Five-0 naar draait om de agenten Steve uit McGarrett en Danny uit 'Danno' op Williams die er in een eigen, harde aanpak op nahouden met uit bij het bestrijden de van criminaliteit op het uit eiland. Ze tijdens worden bijgestaan door de ervaren Chin een Ho door Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse met Kono. In deze aflevering onderzoekt het op tv team de met moord op op tv een glazenwasser en ontdekt dat een hij uit eigenlijk een beroemde straatkunstenaar op is op met een politiek gemotiveerde premie op op zijn hoofd. op tv Ook van kijken Grover en op tv Adam naar de moord op uit een gokker en Junior uit helpt zijn vader naar het wanneer ze herinnerd door worden aan de dood van de zijn tijdens zus.

Pe'epe'e door kanaka (Those Among een Us) - naar Hawaii Five-0 draait om in de agenten naar Steve McGarrett en Danny de 'Danno' Williams die er een in eigen, harde aanpak van op in nahouden bij het bestrijden van een criminaliteit door op het eiland. Ze van worden bijgestaan door de van ervaren Chin een Ho Kelly en een de mooie Hawaïaanse de Kono. In een deze aflevering onderzoekt uit het team van de moord op een het zwembadschoonmaker. Dit tijdens leidt hen naar op tv een groep radicale studenten die een van aanslag in voorbereiden.

Ku de i ka pili koko (Blood een Brothers) - het Hawaii Five-0 door draait om door de agenten Steve McGarrett en Danny het door 'Danno' Williams die er in een eigen, het harde aanpak op nahouden bij het met bestrijden van door criminaliteit op van het eiland. op Ze worden bijgestaan door de de ervaren Chin Ho Kelly naar en de een mooie Hawaïaanse Kono. In op tv tijdens deze aflevering loopt in het team in een hinderlaag. Ze op tv worden naar een door verlaten gebouw gelokt van dat op een het punt staat te door ontploffen. door McGarrett en het Danny komen vast te de zitten in het door gebouw.

i No met I Ka 'ape van He tijdens Mane'o No Ko Ka Nuku - in Hawaii Five-0 op draait van om de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' tijdens Williams die naar er een op tv eigen, harde aanpak van op nahouden bij het tijdens bestrijden van op criminaliteit op het eiland. Ze worden uit in bijgestaan door de van ervaren Chin Ho Kelly op tv en de op mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering op tv gaan Tani tijdens en Junior gaan het undercover op tv bij een sportschool om het een ??dodelijke met lading steroïden op te sporen, voordat tijdens de het drug nog meer op tv slachtoffers maakt. Danny en op tv MacGarrett op vallen in als lijfwachten op tv voor Danny's naar ex-schoonmoeder, Amanda Savage, de een razend beroemde tijdens romanschrijver met wie hij nooit uit een band op tv had.

Ho naar 'i Hou in - Hawaii Five-0 draait om met de agenten Steve McGarrett uit op en Danny 'Danno' op Williams die er een eigen, harde op tv aanpak een op nahouden uit bij het bestrijden van criminaliteit op van het eiland. Ze met worden bijgestaan het door de ervaren Chin de Ho van Kelly en de mooie van Hawaïaanse Kono. in Het team onderzoekt naar de moord op een tijdens tycoon op tv die met een naaldhak om het in leven van werd gebracht.

Ma lalo een o ka 'ili' met (Beneath the op Surface) - Hawaii Five-0 draait tijdens om de op agenten Steve McGarrett tijdens en van Danny 'Danno' Williams het die er een tijdens eigen, harde aanpak in op nahouden bij het bestrijden van het van criminaliteit op het eiland. Ze worden met bijgestaan naar door de tijdens ervaren Chin Ho Kelly en de uit mooie Hawaïaanse op Kono. In naar deze aflevering wordt er een tijdens meisje ontvoerd op tv en op tv haar vader wordt in neergeschoten. Het team moet de waarheid in achter van deze zaak naar boven van brengen. Danny probeert zijn de ouders bij van elkaar te door brengen.

Hoku Welowelo (Fire de in the het Sky) - Hawaii Five-0 in draait om de van agenten Steve McGarrett in en in Danny 'Danno' Williams door die er een door eigen, harde met aanpak op nahouden bij het tijdens bestrijden van op criminaliteit op het door eiland. Ze met worden bijgestaan door op tv de ervaren Chin Ho Kelly en van het de mooie Hawaïaanse Kono. In op tv deze aflevering op tv onderzoekt het team een het drievoudige moord die op iets te maken uit heeft met een geheime, met Chinese op tv satelliet. Grover neemt in Danny's moeder op tijdens sleeptouw.

Pale 'la (Buried tijdens Secrets) uit - Hawaii Five-0 de draait om de agenten uit Steve McGarrett op en Danny 'Danno' Williams een die door er een eigen, harde aanpak op het uit nahouden bij het bestrijden van criminaliteit naar op een het eiland. op Ze worden bijgestaan door tijdens de ervaren in Chin Ho Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze tijdens aflevering start het de team een in onderzoek nadat het uit levenloze lichaam van een makelaar wordt een gevonden. Ondertussen komt uit naar de moeder van Danny naar het naar uit eiland en zij heeft schokkend met nieuws.

E'ao op tv Lu'au A Kualima naar - Hawaii Five-0 draait door om de een agenten Steve McGarrett door en Danny 'Danno' Williams die naar uit er een eigen, harde aanpak op in nahouden bij het tijdens bestrijden naar van criminaliteit op op tv het eiland. Ze van worden bijgestaan door naar de ervaren naar Chin Ho Kelly en de mooie op Hawaïaanse Kono. van In deze door aflevering: Junior wordt verdeeld tijdens tussen zijn naar plichten als op lid van Five-0 en zijn gevoelens een voor zijn voormalige in tijdens vriendin, wanneer blijkt dat de de vader tijdens van haar zoon een van op tv de schuldigen is van de een tijdens bankovervalmoord.

maart 2021
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!