Programma gemist?

Hana tijdens Mao 'ole ka ua o uit Waianae naar - Hawaii Five-0 draait in naar om de agenten Steve uit McGarrett en tijdens Danny 'Danno' Williams die er een door met eigen, harde aanpak op nahouden tijdens bij het bestrijden van tijdens criminaliteit op het in eiland. Ze het worden naar bijgestaan door de tijdens ervaren Chin Ho Kelly van en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering blijft naar Five-0 jacht maken op uit de ontsnapte crimineel op Aaron tijdens Wright voordat hij cyberwapens aan de het hoogste bieder tijdens kan verkopen. een Ook worden de levens van van het McGarrett en het team de in gevaar op tv gebracht wanneer een het bezoeker naar het hoofdkantoor van komt.

Hewa ka lima op tv met (The Hand Is at Fault) een - Hawaii Five-0 van draait om de de agenten tijdens Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams die er een uit eigen, harde het aanpak op op nahouden bij het van bestrijden van van criminaliteit op het door eiland. Ze worden bijgestaan door de tijdens uit ervaren Chin Ho Kelly door en de mooie Hawaïaanse Kono. naar op In deze aflevering duikt de in voortvluchtige hacker Aaron Wright met opnieuw op om van Five-0 naar om hulp te op tv vragen wanneer zijn collega's het bij de NSA allemaal van worden vermoord. van Ook met spreekt Junior op de met voorwaardelijke zitting van met de dronken chauffeur die zijn op zus heeft op tv vermoord.

Ho'ok?hi no het l? een o ka malihini - Hawaii Five-0 tijdens draait om naar de agenten Steve McGarrett een op tv en Danny 'Danno' Williams door die er een eigen, harde een aanpak op op nahouden bij het bestrijden de in van criminaliteit op het eiland. Ze tijdens uit worden bijgestaan door op tv de ervaren Chin Ho Kelly en op tv de op mooie Hawaïaanse Kono. In deze tijdens aflevering het helpt Terwijl McGarrett op zijn zus Maria om haar met duistere buren uit te in bespioneren, onderzoekt Five-0 de op tv moorden op een met chauffeur en zijn passagier. op tv Ook plaagt het uit team de jongste door leden van op Five-0 wanneer Junior Tani naar op een bruiloft op tv begeleidt.

O uit Ke Kumu, O van Ka Mana, op tv Ho'opuka 'ia van - Hawaii Five-0 draait om de de agenten Steve McGarrett met met en Danny 'Danno' de Williams die er een eigen, harde door aanpak op het nahouden bij het bestrijden een van criminaliteit op tijdens het eiland. Ze door tijdens worden bijgestaan door in de ervaren Chin tijdens Ho Kelly en uit de mooie Hawaïaanse Kono. in In deze aflevering de doet Adam onderzoek naar de op tv moord een op een geheime FBI-agent die op op op tv het punt staat het de dochter een van een Yakuza-leider de te trouwen. Noelani wordt gegijzeld en van gedwongen om tijdens samen door met haar mentor Dr. Chu van te met opereren.

He tijdens Kama Na Ka Pueo - op Hawaii een Five-0 draait om de agenten van Steve McGarrett en een Danny 'Danno' Williams naar die er van een eigen, harde een aanpak op nahouden bij het het bestrijden van op tijdens criminaliteit op het eiland. Ze worden een bijgestaan door de tijdens ervaren Chin Ho de Kelly naar en de mooie Hawaïaanse een Kono. In deze het aflevering onderzoekt Five-0 met de moord op het een man wiens lichaam een de oplossing van kan een zijn voor een 20 jaar uit oude in zaak van een in ontvoerd meisje wiens vader uit nooit gestopt is met de zoeken.

Ke een Ala O Ka van P? - Hawaii Five-0 draait in naar om de agenten Steve op McGarrett en in Danny 'Danno' Williams die er een door eigen, van harde aanpak op nahouden bij naar een het bestrijden van criminaliteit op het een eiland. Ze worden op bijgestaan door tijdens de ervaren met Chin Ho Kelly van en de met mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering moet Five-0 een naar tienermeisje naar vinden dat een op tv pistool van een tijdens junkie heeft de gekocht. Ze ontdekken dat het uit vuurwapen in de het loop van tientallen jaren naar hun hele leven door heeft door beïnvloed.

Pupuhi naar ka he'e o kai uli tijdens - Hawaii van Five-0 draait een om de agenten de Steve McGarrett en het Danny 'Danno' Williams die uit er een een eigen, harde aanpak op nahouden op bij het de bestrijden van criminaliteit op de het door eiland. Ze worden bijgestaan een door de met ervaren Chin naar Ho Kelly en de mooie naar Hawaïaanse Kono. In op tv deze met aflevering onderzoekt het team de op tv moord naar op een glazenwasser en ontdekt dat naar naar hij eigenlijk een met beroemde straatkunstenaar is met een op politiek gemotiveerde premie op van een zijn hoofd. Ook kijken de Grover en Adam naar het de moord het op een gokker en in Junior helpt zijn een vader wanneer ze herinnerd door de worden aan de dood van op tv zijn een zus.

Pe'epe'e in kanaka (Those Among Us) - naar Hawaii Five-0 draait tijdens om de uit agenten Steve door McGarrett en Danny 'Danno' Williams in met die er een eigen, harde een aanpak op op nahouden bij het bestrijden een van naar criminaliteit op het eiland. een Ze worden bijgestaan door uit de door ervaren Chin Ho Kelly door en de mooie op Hawaïaanse Kono. van In deze aflevering onderzoekt het in team de moord op uit een zwembadschoonmaker. Dit met leidt een hen naar een van groep radicale de studenten die een in aanslag voorbereiden.

Ku i ka het uit pili koko (Blood Brothers) naar - Hawaii Five-0 tijdens draait om door de agenten Steve McGarrett en Danny van 'Danno' Williams die een een er een eigen, harde naar aanpak op nahouden bij het naar bestrijden van door criminaliteit op de het eiland. het Ze worden bijgestaan door de ervaren van in Chin Ho Kelly en de de mooie Hawaïaanse Kono. In het het deze aflevering loopt het in team in van een hinderlaag. Ze worden een naar een verlaten gebouw met gelokt dat op tv op het punt een staat te ontploffen. McGarrett en door door Danny komen vast te zitten in uit het in gebouw.

i No naar I uit Ka 'ape He Mane'o No Ko op tv Ka Nuku de - Hawaii op Five-0 draait om de agenten met Steve McGarrett en door Danny 'Danno' Williams met die er een op tijdens eigen, harde aanpak op nahouden bij het het bestrijden van van het criminaliteit op het op tv eiland. Ze worden bijgestaan door in de ervaren Chin Ho uit Kelly en de tijdens van mooie Hawaïaanse Kono. In deze een aflevering gaan de Tani en uit Junior gaan undercover in bij een sportschool om een de ??dodelijke uit lading steroïden op te tijdens sporen, voordat de drug met nog in meer slachtoffers maakt. Danny en tijdens MacGarrett de vallen in als lijfwachten voor Danny's met in ex-schoonmoeder, Amanda Savage, een razend beroemde in romanschrijver met wie de de hij nooit een band in had.

Ho 'i Hou op tv - Hawaii Five-0 van draait om de uit agenten Steve met McGarrett de en Danny 'Danno' Williams die van er een eigen, harde een aanpak op tijdens nahouden bij het een bestrijden van criminaliteit op met het eiland. Ze van worden door bijgestaan door de ervaren tijdens Chin op tv Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse de Kono. Het team het onderzoekt door de moord op een tycoon op de die met een naaldhak met om het leven werd door gebracht.

Ma lalo o in ka het 'ili' (Beneath in the Surface) - Hawaii Five-0 door draait om op tv de agenten op Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams die er op tv een eigen, harde aanpak naar op nahouden bij het het bestrijden van met criminaliteit op het het eiland. Ze in worden van bijgestaan door de ervaren een Chin Ho Kelly en met de mooie Hawaïaanse uit Kono. In deze naar aflevering wordt er het een meisje in ontvoerd en haar tijdens vader wordt neergeschoten. Het een team moet de de waarheid achter van deze zaak naar boven op tv brengen. Danny tijdens probeert zijn ouders bij door elkaar te op brengen.

Hoku de Welowelo (Fire op in the Sky) - Hawaii Five-0 met draait om de de agenten Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' een Williams een die er een eigen, uit harde aanpak op nahouden door bij het bestrijden een van criminaliteit tijdens op het eiland. het Ze uit worden bijgestaan door het de ervaren Chin Ho op Kelly en de mooie de Hawaïaanse Kono. In deze het aflevering onderzoekt het het team van een drievoudige moord door die iets te maken in heeft met naar een geheime, Chinese in satelliet. Grover neemt Danny's moeder een uit op sleeptouw.

Pale tijdens 'la (Buried Secrets) het - Hawaii Five-0 het draait om de de agenten Steve McGarrett door en Danny 'Danno' Williams die van er van een eigen, harde door aanpak op nahouden bij van het bestrijden van criminaliteit uit door op het eiland. Ze uit worden bijgestaan een door de ervaren met Chin Ho Kelly op tv en de mooie op Hawaïaanse Kono. In deze aflevering met start het het team een onderzoek nadat in het levenloze tijdens lichaam van een makelaar wordt uit gevonden. uit Ondertussen komt de moeder naar van Danny een naar het eiland en met zij door heeft schokkend nieuws.

E'ao Lu'au A in Kualima - op Hawaii Five-0 draait om in de door agenten Steve McGarrett en tijdens Danny 'Danno' Williams door die er een eigen, in harde aanpak op met nahouden bij op het bestrijden van criminaliteit uit op het eiland. tijdens Ze worden bijgestaan van door de ervaren naar Chin Ho door Kelly en de mooie naar Hawaïaanse Kono. In naar deze tijdens aflevering: Junior wordt op tv verdeeld tussen zijn plichten met als in lid van Five-0 en zijn gevoelens in voor naar zijn voormalige een vriendin, wanneer blijkt door dat de vader van haar op zoon een van de op tv schuldigen is op van de een bankovervalmoord.

juni 2021
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!