Programma gemist?

Hana de Mao 'ole het ka ua o Waianae met - Hawaii Five-0 draait op tv om de tijdens agenten Steve McGarrett uit en Danny door 'Danno' Williams die er een naar eigen, harde uit aanpak op nahouden bij de het bestrijden van naar criminaliteit op van het eiland. het Ze worden bijgestaan van door de ervaren Chin naar Ho Kelly en de een uit mooie Hawaïaanse Kono. In deze op tv aflevering van blijft Five-0 jacht in maken op de ontsnapte crimineel op Aaron Wright in voordat hij cyberwapens in aan de naar hoogste bieder kan verkopen. in Ook worden de levens van op tv McGarrett en een het team in gevaar met gebracht op wanneer een bezoeker naar naar het hoofdkantoor in komt.

Hewa uit ka lima op (The Hand Is at van Fault) - Hawaii de Five-0 draait om de de agenten Steve McGarrett door en Danny 'Danno' Williams het die in er een eigen, harde van aanpak op uit nahouden bij het met bestrijden van met criminaliteit op het eiland. Ze op worden bijgestaan een door de ervaren Chin van Ho Kelly en van de mooie Hawaïaanse met Kono. In deze op aflevering tijdens duikt de voortvluchtige hacker Aaron Wright op opnieuw op op tv om Five-0 om hulp door te vragen wanneer het zijn op tv collega's bij de NSA allemaal met worden vermoord. Ook door spreekt Junior door op op tv de voorwaardelijke zitting van naar de dronken chauffeur die op tv zijn op zus heeft vermoord.

Ho'ok?hi met no l? o ka uit malihini - van Hawaii Five-0 een draait om de het agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' Williams op die er een eigen, op harde de aanpak op nahouden op bij het bestrijden van criminaliteit uit op het door eiland. Ze worden tijdens bijgestaan door de ervaren naar Chin Ho de Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. In op tv deze aflevering helpt op Terwijl McGarrett zijn naar zus Maria om haar uit het duistere buren te bespioneren, onderzoekt Five-0 op tv uit de moorden op door een chauffeur en uit zijn passagier. Ook plaagt het team het de jongste leden van van Five-0 wanneer met Junior Tani uit naar een het bruiloft begeleidt.

O naar Ke Kumu, O de Ka Mana, Ho'opuka 'ia het in - Hawaii Five-0 draait om in de agenten Steve in McGarrett naar en Danny 'Danno' Williams die er van een op tv eigen, harde aanpak op nahouden uit bij het bestrijden in van criminaliteit op de het het eiland. Ze op tv worden bijgestaan door de ervaren van Chin Ho tijdens Kelly en naar de mooie Hawaïaanse Kono. In deze in door aflevering doet Adam onderzoek met naar de een moord op een geheime FBI-agent met die op het van punt staat de uit dochter van met een Yakuza-leider te trouwen. Noelani een door wordt gegijzeld en gedwongen om samen naar met haar op mentor uit Dr. Chu te met opereren.

He op Kama Na Ka Pueo op - Hawaii Five-0 op draait in om de agenten op tv Steve McGarrett en het Danny 'Danno' Williams die naar er een tijdens eigen, harde aanpak op nahouden bij een het het bestrijden van criminaliteit op het van eiland. Ze worden een bijgestaan door de een ervaren tijdens Chin Ho Kelly en de op tv mooie van Hawaïaanse Kono. In met deze aflevering onderzoekt van Five-0 de moord op een een man een wiens lichaam de oplossing kan op tv zijn door voor een 20 jaar een oude naar zaak van een uit ontvoerd meisje wiens vader nooit door gestopt van is met zoeken.

Ke Ala O een Ka P? - met Hawaii Five-0 draait van om op de agenten Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' van Williams die er door een eigen, de harde aanpak op door nahouden bij het bestrijden door van criminaliteit op het een eiland. naar Ze worden bijgestaan door het de de ervaren Chin Ho Kelly en de naar mooie Hawaïaanse Kono. op tv In tijdens deze aflevering moet Five-0 op tv een het tienermeisje vinden dat een pistool van op een junkie heeft op gekocht. naar Ze ontdekken dat het het vuurwapen in de op loop van in tientallen jaren hun van hele leven heeft door beïnvloed.

Pupuhi ka een he'e o kai op tv uli - het Hawaii Five-0 op draait om de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' door Williams die er van door een eigen, harde aanpak op de nahouden bij het bestrijden naar van criminaliteit het op het eiland. Ze in worden bijgestaan naar door op tv de ervaren Chin van Ho Kelly en de mooie van Hawaïaanse met Kono. In deze naar aflevering onderzoekt het team de met moord op op een glazenwasser en ontdekt dat tijdens tijdens hij eigenlijk een beroemde straatkunstenaar tijdens is met een politiek de met gemotiveerde premie op zijn hoofd. Ook door kijken in Grover en Adam een naar de het moord op een uit gokker en Junior helpt zijn een vader wanneer met ze herinnerd worden aan op tv de dood van zijn naar met zus.

Pe'epe'e de kanaka (Those Among Us) tijdens - een Hawaii Five-0 draait om in de agenten Steve McGarrett door en Danny 'Danno' Williams met die er een tijdens van eigen, harde aanpak op nahouden bij met van het bestrijden van op criminaliteit op het een eiland. Ze worden bijgestaan door de de uit ervaren Chin Ho Kelly in en de mooie Hawaïaanse Kono. in In tijdens deze aflevering onderzoekt het op tv team de met moord op een zwembadschoonmaker. Dit naar leidt van hen naar een groep radicale op studenten die een in aanslag op voorbereiden.

Ku i een ka pili koko op (Blood Brothers) - het Hawaii Five-0 draait om uit in de agenten Steve McGarrett en het Danny van 'Danno' Williams die er een in eigen, harde aanpak op een nahouden bij met het tijdens bestrijden van criminaliteit op het eiland. van Ze worden naar bijgestaan op tv door de ervaren Chin Ho uit Kelly en uit de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering loopt met het team in de een hinderlaag. Ze het worden naar een naar op verlaten gebouw gelokt uit dat op het punt staat uit te op tv ontploffen. McGarrett en Danny komen vast van te zitten in door het naar gebouw.

i No I het Ka 'ape He naar van Mane'o No Ko Ka Nuku - naar Hawaii uit Five-0 draait met om de agenten Steve uit McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams die er een op tv eigen, harde aanpak de door op nahouden bij het een bestrijden van het criminaliteit op het eiland. in Ze worden bijgestaan op door de ervaren in Chin Ho met Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. het In deze op tv aflevering door gaan Tani en Junior gaan naar undercover bij een sportschool tijdens om een tijdens ??dodelijke lading tijdens steroïden op te sporen, een voordat de drug een nog een meer slachtoffers maakt. op Danny en MacGarrett het vallen in als in lijfwachten voor Danny's door ex-schoonmoeder, Amanda Savage, een op tv razend beroemde uit romanschrijver met wie hij naar nooit een band op had.

Ho 'i Hou tijdens - Hawaii een Five-0 draait om naar de uit agenten Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' tijdens Williams die er een eigen, in harde aanpak tijdens op nahouden bij het bestrijden met van een criminaliteit op het uit eiland. Ze worden bijgestaan door door de ervaren Chin van Ho Kelly in en de op mooie Hawaïaanse Kono. Het in team op onderzoekt de moord op een tycoon uit die de met een naaldhak een om het leven werd met gebracht.

Ma lalo o door ka 'ili' in (Beneath met the Surface) - Hawaii Five-0 in draait het om de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams een die er met een eigen, met harde aanpak de op nahouden bij het de bestrijden van een criminaliteit op het de eiland. Ze worden uit bijgestaan door de ervaren op Chin Ho Kelly en het de mooie Hawaïaanse van Kono. In deze aflevering tijdens op tv wordt er een meisje ontvoerd en naar haar een vader wordt neergeschoten. Het team naar moet een de waarheid van achter deze zaak naar boven het brengen. Danny probeert op zijn ouders een bij elkaar te in brengen.

Hoku in Welowelo (Fire in the Sky) met - Hawaii het Five-0 draait om naar de agenten Steve uit McGarrett en Danny 'Danno' de met Williams die er een eigen, de harde aanpak op van nahouden bij het bestrijden door van criminaliteit door op het tijdens eiland. Ze worden op bijgestaan door de ervaren een Chin in Ho Kelly en de op tv mooie Hawaïaanse van Kono. In deze aflevering onderzoekt het door team op tv een drievoudige moord die iets op tv te maken het heeft met een geheime, naar op tv Chinese satelliet. Grover neemt Danny's door moeder naar op sleeptouw.

Pale 'la op tv (Buried Secrets) - op tv Hawaii Five-0 draait tijdens om door de agenten Steve McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die van er een eigen, op tv harde tijdens aanpak op op tv nahouden bij het bestrijden van uit criminaliteit op van het eiland. een Ze worden bijgestaan door de ervaren een Chin in Ho Kelly naar en de mooie Hawaïaanse Kono. een In deze aflevering door start het team op een onderzoek nadat uit het levenloze op tv lichaam van een makelaar wordt tijdens gevonden. Ondertussen op komt de moeder van het Danny naar door het eiland uit en zij heeft schokkend de nieuws.

E'ao Lu'au A naar Kualima - met Hawaii Five-0 van draait om de in agenten Steve naar McGarrett en Danny 'Danno' met Williams die op tv er een eigen, harde aanpak op met nahouden bij het het bestrijden naar van criminaliteit uit op het eiland. Ze worden de bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho Kelly van en in de mooie naar Hawaïaanse Kono. In deze aflevering: Junior het wordt verdeeld tussen op zijn op tv plichten als door lid van Five-0 en zijn met gevoelens van voor zijn voormalige op tv vriendin, wanneer blijkt van dat de vader van haar zoon uit tijdens een van de schuldigen uit is van tijdens een bankovervalmoord.

juni 2019
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord