Programma gemist?

Hana op Mao 'ole tijdens ka ua o in Waianae - door Hawaii Five-0 draait om een de agenten tijdens Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams tijdens op tv die er een het eigen, harde aanpak op op nahouden bij het bestrijden van de criminaliteit van op het eiland. Ze worden in bijgestaan door naar de van ervaren Chin Ho Kelly en de uit mooie op tv Hawaïaanse Kono. In van deze aflevering van blijft Five-0 jacht maken op de met ontsnapte op crimineel Aaron Wright van voordat hij cyberwapens aan van de hoogste bieder een kan verkopen. op Ook worden door de levens van McGarrett op tv en het team in gevaar naar een gebracht wanneer een bezoeker naar het het hoofdkantoor in komt.

Hewa ka lima op (The met Hand Is het at Fault) - Hawaii Five-0 met draait op tv om de agenten Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' een Williams die er van een de eigen, harde aanpak op nahouden bij het het bestrijden de van criminaliteit op het op in eiland. Ze worden bijgestaan een door de naar ervaren Chin Ho Kelly en het de mooie Hawaïaanse Kono. een van In deze aflevering duikt de voortvluchtige door hacker op Aaron Wright opnieuw op om door het Five-0 om hulp te in vragen wanneer zijn collega's bij door de NSA een allemaal worden uit vermoord. Ook spreekt met Junior op de uit voorwaardelijke zitting de van de dronken chauffeur die zijn een zus heeft naar vermoord.

Ho'ok?hi no naar l? o ka naar malihini naar - Hawaii Five-0 draait om op de met agenten Steve McGarrett en Danny naar 'Danno' Williams die er van het een eigen, harde aanpak op op tv nahouden het bij het bestrijden van criminaliteit van op het uit eiland. Ze van worden bijgestaan door de ervaren in Chin naar Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse uit Kono. met In deze aflevering helpt Terwijl de in McGarrett zijn zus Maria van om haar duistere buren te het op tv bespioneren, onderzoekt Five-0 de in moorden op een chauffeur en door zijn passagier. een Ook plaagt het team op naar de jongste leden op van Five-0 wanneer het Junior Tani naar een bruiloft van begeleidt.

O tijdens Ke Kumu, O in Ka Mana, naar Ho'opuka 'ia - van Hawaii Five-0 draait om de door in agenten Steve McGarrett in en Danny 'Danno' het Williams die er een van eigen, harde een aanpak op nahouden bij door het bestrijden naar van criminaliteit op het een eiland. Ze worden bijgestaan naar door naar de ervaren Chin Ho Kelly en het de in mooie Hawaïaanse Kono. In met deze aflevering doet met Adam onderzoek naar uit de het moord op een geheime op FBI-agent die op het van punt staat het de dochter naar van een Yakuza-leider te trouwen. Noelani naar wordt de gegijzeld en gedwongen om samen met met een haar mentor op Dr. Chu te de opereren.

He uit Kama Na Ka Pueo een - Hawaii Five-0 draait door om de met agenten Steve in McGarrett en Danny op tv 'Danno' Williams uit die er een eigen, uit harde aanpak op met nahouden bij het de bestrijden van criminaliteit op het naar eiland. Ze in worden een bijgestaan door de ervaren door Chin Ho Kelly van en de mooie Hawaïaanse het Kono. uit In deze aflevering onderzoekt Five-0 de op moord op een in op tv man wiens lichaam de oplossing door kan zijn voor een op tv 20 jaar oude tijdens zaak van het een ontvoerd meisje wiens in vader nooit een gestopt is met in zoeken.

Ke Ala de O de Ka P? - Hawaii Five-0 tijdens draait om de agenten het van Steve McGarrett en Danny door 'Danno' Williams die de er een eigen, harde met aanpak op een nahouden bij het bestrijden van met criminaliteit het op het eiland. Ze worden uit in bijgestaan door de naar ervaren Chin Ho Kelly het en de uit mooie Hawaïaanse Kono. In deze op aflevering moet Five-0 een van tienermeisje uit vinden dat een een pistool van een junkie heeft naar gekocht. door Ze ontdekken dat het vuurwapen op in van de loop van van tientallen jaren hun hele op leven heeft van beïnvloed.

Pupuhi ka op tv he'e o naar kai uli - Hawaii Five-0 de draait om de het agenten van Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' op Williams die er op tv een eigen, harde aanpak op door nahouden bij een het bestrijden van op criminaliteit op het eiland. Ze van worden bijgestaan met door de ervaren Chin met de Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse tijdens op Kono. In deze het aflevering onderzoekt het het team de moord tijdens op een glazenwasser en een ontdekt dat hij eigenlijk een van beroemde uit straatkunstenaar is met met een politiek gemotiveerde premie op tijdens zijn hoofd. op tv Ook een kijken Grover en Adam naar de door moord op met een gokker en tijdens Junior helpt zijn uit vader het wanneer ze herinnerd uit worden aan de de dood van zijn in zus.

Pe'epe'e kanaka de (Those Among Us) - het in Hawaii Five-0 draait het om de agenten Steve McGarrett en door op tv Danny 'Danno' Williams het die er een eigen, in harde aanpak op de nahouden bij het met bestrijden van door criminaliteit op het eiland. Ze worden van bijgestaan door de tijdens ervaren Chin een Ho Kelly en een de naar mooie Hawaïaanse Kono. In door deze aflevering onderzoekt het team in de de moord op een zwembadschoonmaker. een Dit leidt met hen naar een door groep radicale in studenten die een aanslag in voorbereiden.

Ku in i ka pili van koko (Blood Brothers) - op tv Hawaii Five-0 draait op om de agenten naar Steve McGarrett met en Danny 'Danno' Williams die op er tijdens een eigen, harde een aanpak op nahouden bij een het met bestrijden van criminaliteit op door het eiland. op tv Ze worden bijgestaan door de ervaren de Chin met Ho Kelly op tv en de mooie Hawaïaanse van Kono. In deze aflevering het loopt het op team in op een hinderlaag. Ze worden naar een naar verlaten gebouw op gelokt dat tijdens op het punt staat op te ontploffen. McGarrett naar en Danny komen vast tijdens te zitten met in het naar gebouw.

i uit No I op Ka 'ape He het Mane'o No Ko Ka Nuku - in Hawaii door Five-0 draait om naar de agenten Steve McGarrett en op Danny 'Danno' Williams door die er een een eigen, harde tijdens aanpak op een nahouden bij met het bestrijden van met criminaliteit op het eiland. Ze worden op bijgestaan door de de naar ervaren Chin Ho Kelly en tijdens de mooie op tv Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering gaan Tani en van Junior gaan met undercover bij door een sportschool een om een ??dodelijke lading steroïden de op te sporen, voordat naar een de drug nog meer slachtoffers naar maakt. Danny en naar MacGarrett van vallen in als lijfwachten voor Danny's een ex-schoonmoeder, Amanda Savage, de een razend met beroemde met romanschrijver met wie naar hij nooit een band in had.

Ho 'i op Hou - Hawaii Five-0 op draait om uit de agenten Steve McGarrett een op en Danny 'Danno' Williams die er een een van eigen, harde aanpak op nahouden het bij het bestrijden van van criminaliteit op op het eiland. uit Ze worden een bijgestaan door de ervaren de Chin Ho Kelly tijdens en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. van Het team onderzoekt de de moord op een tycoon in die met een het naaldhak om het door leven werd door gebracht.

Ma met lalo o op tv ka 'ili' (Beneath in the Surface) - Hawaii Five-0 van draait om de agenten van Steve het McGarrett en Danny 'Danno' het Williams die er de een eigen, harde op aanpak uit op nahouden bij een het bestrijden van criminaliteit op op het een eiland. Ze worden bijgestaan door het de met ervaren Chin Ho Kelly op en de mooie Hawaïaanse Kono. op op tv In deze aflevering wordt van er een meisje ontvoerd en van haar door vader wordt neergeschoten. op Het team moet het de waarheid achter deze het zaak naar op boven brengen. naar Danny probeert zijn ouders bij elkaar van te van brengen.

Hoku in Welowelo (Fire in the Sky) een - Hawaii Five-0 de draait om de de van agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' naar Williams die op er naar een eigen, harde aanpak op nahouden met bij met het bestrijden van met criminaliteit op het eiland. het Ze worden bijgestaan uit door de ervaren Chin door Ho Kelly en de de mooie uit Hawaïaanse Kono. In een deze naar aflevering onderzoekt het team een drievoudige naar moord die iets het te maken heeft een met een een geheime, Chinese satelliet. van Grover neemt Danny's moeder met op naar sleeptouw.

Pale 'la door (Buried Secrets) - Hawaii op door Five-0 draait om een de agenten Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' van Williams die er met een eigen, harde aanpak op tv op tijdens nahouden bij het bestrijden het van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze een worden bijgestaan uit door de ervaren Chin Ho Kelly tijdens in en de mooie Hawaïaanse Kono. het In op tv deze aflevering start het team uit een onderzoek nadat van het naar levenloze lichaam van een makelaar wordt het naar gevonden. Ondertussen komt de moeder door van met Danny naar het met eiland en zij tijdens heeft schokkend nieuws.

E'ao Lu'au A met met Kualima - Hawaii Five-0 draait om het de op tv agenten Steve McGarrett en door Danny 'Danno' Williams met die er een uit eigen, op tv harde aanpak op nahouden bij het tijdens in bestrijden van criminaliteit op het eiland. tijdens de Ze worden bijgestaan door de ervaren uit Chin van Ho Kelly en op tv de mooie de Hawaïaanse Kono. In deze een aflevering: Junior wordt de verdeeld tussen zijn plichten tijdens als in lid van Five-0 en zijn naar gevoelens voor zijn naar voormalige tijdens vriendin, wanneer blijkt dat met de vader van haar van zoon een van naar de schuldigen is uit van een in bankovervalmoord.

februari 2020
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!