Programma gemist?

Seizoen op 4 - op Aflevering 7 - een Amerikaanse actieserie. Ua Nalohia (In Deep). Het van team met heeft de handen vol met op tv de moord op in een undercoveragent van het van ATF, maar moet van ondertussen ook babysitten de op de door baby de van McGarretts zus het Mary.

Seizoen 4 het - Aflevering het 6 - Amerikaanse van actieserie. Kupouli 'la (Broken). Een man met verkleed uit als zombie wordt doodgeschoten een op Halloween. Het team met start een race de tegen de klok een om een gek tegen een te houden die op experimenten tijdens uitvoert op naar mensen.

Seizoen uit 9 - Aflevering 15 - uit Amerikaanse het misdaadserie. Ho'opio 'Ia E op tv Ka Noho Ali'i A Ka in Ua (Made een Prisoner tijdens by the Reign of the op Rain). Terwijl Oahu door een het gevaarlijke orkaan de wordt getroffen, met heeft Five-0 naar de taak El Diablo te beschermen, op tv op een gevangengenomen seriemoordenaar van die wordt opgejaagd door een door huurmoordenaar.

Kupu'eu uit (Fallen Hero) - Hawaii Five-0 op draait om de op in agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' door Williams die een er een eigen, harde door aanpak een op nahouden bij het bestrijden van van criminaliteit op uit het eiland. op Ze de worden bijgestaan door de ervaren de Chin Ho naar Kelly en de mooie Hawaïaanse een Kono. op tv In deze aflevering: het Catherine?s onschuldige surveillance leidt tot naar op een slachtoffer. Adam door overweegt het ultieme op offer te brengen om op tv zo Kono te de redden.

A het ia la aku (From This een Day Forward) - tijdens Hawaii op tv Five-0 draait om de agenten tijdens Steve met McGarrett en Danny 'Danno' Williams op die er een op tv in eigen, harde aanpak op nahouden van bij het door bestrijden van criminaliteit op het het eiland. Ze worden uit bijgestaan door de uit op ervaren Chin Ho Kelly van en de mooie door Hawaïaanse Kono. In deze aflevering door onderzoekt het tijdens team de moord het op een met weddingcrasher. Hun hoofdverdachte is een op verdwenen door bruid. Danny het maakt een belangrijke beslissing over zijn van relatie van met Gabby.

Ka 'oia'i'o ma van loko (The tijdens Truth een Within) - Hawaii Five-0 naar draait om de op agenten Steve McGarrett en Danny naar 'Danno' Williams de die er een door eigen, naar harde aanpak op nahouden bij een het bestrijden een van criminaliteit op de het eiland. van Ze worden bijgestaan door de ervaren van Chin Ho Kelly de en met de mooie Hawaïaanse Kono. van In deze op aflevering moet het team een in dubbele moord oplossen de en krijgt hierbij op tv hulp van van een expert op door het naar gebied van samenzweringen.

A'ale Ma'a Wau uit (Fish Out naar of Water) - Hawaii uit Five-0 draait op om de agenten het Steve McGarrett en op Danny 'Danno' Williams die van er een eigen, het harde aanpak tijdens op nahouden bij het op bestrijden van uit criminaliteit op het op eiland. uit Ze worden bijgestaan door met de ervaren Chin Ho in Kelly en in de mooie Hawaïaanse door Kono. In de deze aflevering assisteert het team een met Texas Ranger bij door het vinden naar van zijn van vermiste dochter. Adam en door Kono op tv komen in de problemen terecht en naar moeten vechten uit voor hun op leven.

Ikliki I naar Ka La met O Keawalua (Depressed op tv with the uit Heat of Kealwalua) - Hawaii Five-0 op tv draait om de tijdens agenten de Steve McGarrett en Danny 'Danno' op Williams naar die er op een eigen, harde het aanpak op nahouden bij op het bestrijden van de criminaliteit op het eiland. uit Ze in worden bijgestaan door de ervaren Chin het Ho een Kelly en de mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In deze door aflevering: terwijl het ze onderzoek doen een naar tijdens de moord op Flippa's naar vriend, onthullen het McGarrett en Grover een dodelijk plan een door van een extremistische groep op het een eiland. Ook heeft op tv een Grover een emotionele reactie uit op de naar zaak.

He in Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 op tv draait om de met de agenten Steve McGarrett op en Danny 'Danno' Williams die het er op een eigen, harde met aanpak op nahouden bij het op bestrijden van naar criminaliteit op het eiland. door Ze worden bijgestaan uit door de ervaren van Chin Ho een Kelly en de met mooie Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering heeft Doris het de hulp van naar Steve nodig. tijdens Kono is op in gevaar, omdat van zij steeds dichter bij in het geheim van uit Adam op tv komt.

Ke Iho in Mai Nei Ko Luna naar - Hawaii Five-0 het draait om de op tv agenten tijdens Steve McGarrett een en Danny 'Danno' Williams van die er een eigen, harde op aanpak door op nahouden bij door het bestrijden van criminaliteit tijdens op het eiland. Ze uit worden op tv bijgestaan door uit de ervaren Chin Ho Kelly van en de door mooie Hawaïaanse Kono. naar In deze aflevering reizen door Adam, Junior en Tani door naar de bodem de van de op tv Stille Oceaan als op tv er een moord uit wordt gepleegd de in een afgelegen onderwaterlab terwijl naar de moordenaar misschien tijdens nog steeds in aan van boord is.

Na van Ki' i - op tv Hawaii Five-0 draait om van de agenten door Steve McGarrett en met Danny 'Danno' Williams die het er een eigen, op harde met aanpak op nahouden bij het door bestrijden uit van criminaliteit op tijdens het eiland. Ze de worden bijgestaan door de in ervaren Chin Ho de Kelly en de mooie Hawaïaanse door Kono. In op deze aflevering gaat Catherine door undercover het om de dader van in een moord op te het van sporen.

Pa'ani - Hawaii naar de Five-0 draait om de het agenten Steve de McGarrett en Danny 'Danno' Williams in die er naar een eigen, van harde aanpak op nahouden bij het door bestrijden met van criminaliteit de op het eiland. met Ze worden bijgestaan naar door de ervaren Chin Ho tijdens Kelly tijdens en de mooie Hawaïaanse Kono. met In deze aflevering van worden de plannen van door McGarrett in en Danny in om naar een footballwedstrijd met te gaan tijdens verstoord door een moord. met Bij het oplossen van met deze naar zaak krijgen ze hulp van op tv een bekende naar footballspeler.

Ka met Hauli O Ka Mea Hewa met een 'Ole, He Nalowale Koke (A Bruise met Inflicted tijdens on an Innocent Person op Vanishes Quickly) - van MacGarrett en op Five-0 ondersteunen op tv Danny en Rachel de door vast te stellen wat er door gebeurde toen Grace met een levensbedreigend auto-ongeluk een kreeg en door in kritieke toestand belandde. naar Ook helpt Tani door Koa een wanneer zijn een revalidatiepatiënt vermist raakt.

Kekoa - op tv Hawaii Five-0 een draait om de met agenten Steve McGarrett en Danny door 'Danno' met Williams die van er een eigen, harde aanpak op uit nahouden bij het in bestrijden van criminaliteit naar een op het eiland. Ze worden in bijgestaan door de ervaren op Chin Ho de Kelly en de van mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering het verbindt Five-0 de van moord op een door zakenman met een tijdens vechtclub. McGarrett vraagt naar aan een oude vriend uit of hij op tijdens zijn tijdens moeder wil op letten.

Hana I op tv Wa 'Ia (Scandal) - met met Hawaii Five-0 draait om de een agenten Steve op McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams die er een uit eigen, harde aanpak naar op nahouden door bij met het bestrijden van criminaliteit op tv op het eiland. met Ze worden op bijgestaan door de uit ervaren Chin Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In op tv deze aflevering vraagt de met gouverneur Five-0 de om onderzoek naar een dode van prostituee met te doen, maar door het lijkt of een hij iets probeert door te verdoezelen.

maart 2019
19-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. Ua Nalohia (In Deep). Het team heeft de handen vol met de moord op een undercoveragent van het ATF, maar moet ondertussen ook babysitten op de baby van McGarretts zus Mary.

18-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. Kupouli 'la (Broken). Een man verkleed als zombie wordt doodgeschoten op Halloween. Het team start een race tegen de klok om een gek tegen te houden die experimenten uitvoert op mensen.

17-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Ho'opio 'Ia E Ka Noho Ali'i A Ka Ua (Made Prisoner by the Reign of the Rain). Terwijl Oahu door een gevaarlijke orkaan wordt getroffen, heeft Five-0 de taak El Diablo te beschermen, ee...

14-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Kupu'eu (Fallen Hero) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho...

13-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

A ia la aku (From This Day Forward) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ka 'oia'i'o ma loko (The Truth Within) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

11-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

A'ale Ma'a Wau (Fish Out of Water) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

10-03-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-O

Ikliki I Ka La O Keawalua (Depressed with the Heat of Kealwalua) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Z...

07-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

03-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Iho Mai Nei Ko Luna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

27-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

26-02-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

24-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-O

Ka Hauli O Ka Mea Hewa 'Ole, He Nalowale Koke (A Bruise Inflicted on an Innocent Person Vanishes Quickly) - MacGarrett en Five-0 ondersteunen Danny en Rachel door vast te stellen wat er gebeurde toen Grace een levensbedreigend auto-ongeluk ...

21-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Kekoa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

20-02-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana I Wa 'Ia (Scandal) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 19-03-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord