Programma gemist?

Hana Mao uit 'ole ka tijdens ua o Waianae - van Hawaii tijdens Five-0 draait om met de agenten Steve in McGarrett en Danny 'Danno' met Williams die er een een naar eigen, harde aanpak op nahouden op bij het het bestrijden van criminaliteit op tijdens het eiland. uit Ze worden bijgestaan door door de ervaren Chin op Ho Kelly op tv en de mooie Hawaïaanse met Kono. tijdens In deze aflevering een blijft Five-0 jacht een maken op de naar ontsnapte crimineel Aaron een Wright voordat hij cyberwapens aan naar de hoogste bieder kan de verkopen. Ook naar worden de levens de van McGarrett op en het op team in gevaar gebracht wanneer op tv een bezoeker een naar het hoofdkantoor van komt.

Hewa ka lima het (The Hand Is door at Fault) - het Hawaii Five-0 op tv draait tijdens om de agenten tijdens Steve McGarrett en van Danny 'Danno' Williams die tijdens er een eigen, harde aanpak een op nahouden bij met het bestrijden van op tv de criminaliteit op het eiland. Ze op tv worden bijgestaan door het de uit ervaren Chin Ho Kelly op en de de mooie Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering duikt op de voortvluchtige hacker Aaron Wright met opnieuw op om naar Five-0 om op hulp te vragen wanneer in zijn collega's op bij de NSA met allemaal worden vermoord. op Ook spreekt Junior op op tv de voorwaardelijke zitting van door van de dronken van chauffeur die zijn in zus heeft vermoord.

Ho'ok?hi een no l? o ka malihini op tv van - Hawaii Five-0 draait om van de agenten Steve een McGarrett in en Danny 'Danno' op Williams die er van een eigen, harde aanpak de op nahouden bij in het bestrijden van met criminaliteit op het tijdens eiland. Ze de worden bijgestaan door de ervaren Chin met Ho Kelly en in het de mooie Hawaïaanse Kono. uit In deze aflevering de helpt Terwijl naar McGarrett zijn zus Maria tijdens om haar in duistere buren te van bespioneren, onderzoekt Five-0 de door moorden op een chauffeur en op tv zijn de passagier. Ook een plaagt het team een de jongste leden de van Five-0 wanneer Junior Tani naar op tv een bruiloft de begeleidt.

O naar Ke Kumu, O Ka met Mana, Ho'opuka 'ia uit het - Hawaii Five-0 draait om de tijdens agenten Steve op McGarrett een en Danny 'Danno' Williams van die er een een eigen, harde aanpak op nahouden door bij het bestrijden het van criminaliteit op in het uit eiland. Ze worden bijgestaan door naar de door ervaren Chin Ho Kelly en in de naar mooie Hawaïaanse de Kono. In deze aflevering doet Adam naar op tv onderzoek naar de moord op een op geheime op FBI-agent die op het punt op staat met de dochter van een de Yakuza-leider op te trouwen. Noelani wordt gegijzeld de en gedwongen door om samen van met haar mentor Dr. Chu van te uit opereren.

He op tv Kama Na Ka met Pueo - Hawaii met Five-0 draait om de tijdens agenten naar Steve McGarrett en van Danny 'Danno' Williams die er het een eigen, door harde aanpak op nahouden door bij het een bestrijden van criminaliteit naar op het eiland. Ze in worden uit bijgestaan door de ervaren op Chin Ho Kelly en met de mooie tijdens Hawaïaanse Kono. In deze aflevering op onderzoekt Five-0 de een de moord op een man wiens de lichaam de op tv oplossing kan zijn door voor een 20 jaar oude van tijdens zaak van een ontvoerd van meisje wiens van vader nooit gestopt is het met zoeken.

Ke uit Ala O op Ka P? - Hawaii op tv Five-0 draait om de in agenten Steve McGarrett op tv en Danny 'Danno' een Williams die tijdens er een eigen, tijdens harde aanpak op een nahouden bij in het bestrijden van het criminaliteit op het op eiland. Ze worden een bijgestaan door de tijdens ervaren Chin Ho Kelly en op tv de naar mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering een van moet Five-0 een het tienermeisje vinden dat het een pistool van op een junkie heeft gekocht. de Ze ontdekken dat het vuurwapen op tv in van de loop naar van tientallen jaren hun het hele leven heeft met beïnvloed.

Pupuhi de ka he'e o met kai uli - Hawaii van Five-0 draait om op tv de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' tijdens door Williams die er een eigen, harde een door aanpak op nahouden uit bij het bestrijden op tv van criminaliteit op het eiland. Ze een worden bijgestaan met door door de ervaren Chin op Ho Kelly en de mooie met Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering het onderzoekt het team op tv de moord op een glazenwasser van en ontdekt dat in de hij eigenlijk een beroemde straatkunstenaar het is met een politiek uit gemotiveerde premie door op zijn hoofd. met Ook kijken Grover en op Adam het naar de moord op op tv een gokker op tv en Junior helpt zijn een vader wanneer ze in herinnerd een worden aan de dood naar van zijn op tv zus.

Pe'epe'e kanaka de (Those Among Us) tijdens - Hawaii tijdens Five-0 draait om uit de agenten Steve op tv McGarrett en op Danny 'Danno' Williams die een er een eigen, het harde aanpak op nahouden naar bij het bestrijden van tijdens criminaliteit op het het eiland. het Ze worden bijgestaan met door de op ervaren Chin Ho Kelly en een de mooie Hawaïaanse uit Kono. naar In deze aflevering onderzoekt op tv het team de moord op op tv een een zwembadschoonmaker. Dit op leidt hen naar een groep radicale het studenten die een van aanslag een voorbereiden.

Ku i ka op op pili koko (Blood Brothers) door - Hawaii Five-0 de draait om de agenten op Steve McGarrett op en Danny door 'Danno' Williams die naar er een eigen, door harde aanpak op nahouden bij het de een bestrijden van criminaliteit uit op het eiland. Ze worden naar bijgestaan door de door ervaren Chin Ho Kelly uit en de mooie uit Hawaïaanse Kono. In op tv deze aflevering het loopt het team van in een hinderlaag. in Ze worden naar tijdens een een verlaten gebouw gelokt dat op het uit punt staat te op tv ontploffen. McGarrett naar en Danny komen vast naar te zitten in een het het gebouw.

i in No I Ka naar 'ape He Mane'o No uit Ko Ka Nuku in - Hawaii Five-0 draait door uit om de agenten Steve McGarrett met en Danny 'Danno' Williams met die er in een eigen, harde aanpak in op tv op nahouden bij het in bestrijden van criminaliteit de op het eiland. van Ze worden bijgestaan in door de ervaren Chin een Ho Kelly en tijdens de mooie Hawaïaanse op tv Kono. In op tv deze aflevering gaan Tani en door Junior gaan van undercover bij een een sportschool de om een ??dodelijke lading steroïden op tijdens te sporen, voordat uit door de drug nog meer slachtoffers maakt. tijdens Danny en MacGarrett in vallen met in als lijfwachten een voor Danny's ex-schoonmoeder, Amanda de Savage, uit een razend beroemde het romanschrijver met wie in hij nooit een band met had.

Ho op tv 'i Hou - Hawaii de Five-0 draait om de een agenten Steve het McGarrett en Danny het 'Danno' Williams die er met een van eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij door het bestrijden met van criminaliteit op met het eiland. Ze worden naar bijgestaan door de ervaren Chin uit Ho Kelly en uit de de mooie Hawaïaanse Kono. Het team het onderzoekt de moord van op een tycoon de die naar met een naaldhak om een het leven werd de gebracht.

Ma lalo o op ka 'ili' (Beneath in the een Surface) - Hawaii met Five-0 draait om de de agenten Steve McGarrett door en met Danny 'Danno' Williams van die er een eigen, tijdens harde aanpak op nahouden van bij het bestrijden het van criminaliteit op het in in eiland. Ze worden bijgestaan door de het ervaren Chin Ho van Kelly en naar de mooie een Hawaïaanse Kono. In de deze aflevering wordt er op een meisje ontvoerd het en op haar vader wordt neergeschoten. Het de team moet de op waarheid achter tijdens deze zaak naar boven in brengen. uit Danny probeert zijn ouders op tv bij elkaar te met brengen.

Hoku Welowelo tijdens (Fire de in the Sky) - Hawaii Five-0 naar draait van om de agenten Steve tijdens McGarrett en naar Danny 'Danno' Williams die er op tv een eigen, de harde in aanpak op nahouden bij tijdens het bestrijden van op criminaliteit op het eiland. Ze een worden bijgestaan in door de in ervaren Chin Ho een Kelly en de mooie Hawaïaanse door Kono. de In deze aflevering het onderzoekt het team de een drievoudige moord die iets in te maken op heeft met uit een geheime, door Chinese satelliet. Grover neemt Danny's moeder door op de sleeptouw.

Pale 'la (Buried tijdens Secrets) - een Hawaii met Five-0 draait om de agenten Steve een een McGarrett en Danny de 'Danno' Williams die er een op tv eigen, harde aanpak op op nahouden bij een het bestrijden naar van criminaliteit op het eiland. tijdens Ze worden bijgestaan tijdens tijdens door de ervaren Chin Ho op Kelly en de van mooie naar Hawaïaanse Kono. In deze aflevering start door een het team een onderzoek tijdens nadat het levenloze lichaam van door een op makelaar wordt gevonden. Ondertussen in komt de de moeder van Danny de naar het eiland en met zij heeft schokkend een nieuws.

E'ao Lu'au uit A tijdens Kualima - Hawaii Five-0 draait om uit de een agenten Steve McGarrett op en Danny 'Danno' Williams die in er een door eigen, harde aanpak op tv op nahouden bij het een bestrijden van criminaliteit de op het eiland. uit Ze worden een bijgestaan door uit de ervaren Chin Ho van Kelly en door de mooie Hawaïaanse een Kono. In deze aflevering: tijdens Junior wordt op tv verdeeld tussen van zijn plichten als lid van Five-0 met met en zijn gevoelens voor zijn voormalige het vriendin, met wanneer blijkt dat door de vader van haar met zoon een de van de door schuldigen is van een op tv bankovervalmoord.

september 2019
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord