Programma gemist?

Hana Mao het 'ole tijdens ka ua o Waianae tijdens - Hawaii Five-0 op tv draait om het de agenten Steve McGarrett en met Danny 'Danno' op tv Williams die er een met eigen, tijdens harde aanpak naar op nahouden bij het tijdens bestrijden van criminaliteit op het van eiland. Ze in worden de bijgestaan door de ervaren Chin met Ho Kelly en de van van mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering de op blijft Five-0 jacht maken op tv op de ontsnapte crimineel Aaron naar in Wright voordat hij cyberwapens op aan de het hoogste bieder kan verkopen. Ook door worden de levens van het uit McGarrett en het op tv team in gevaar gebracht de wanneer een bezoeker op tv naar het hoofdkantoor het komt.

Hewa in ka lima (The een Hand Is van at Fault) - Hawaii Five-0 een draait het om de agenten Steve McGarrett uit en Danny 'Danno' tijdens Williams die er een op eigen, harde de aanpak op nahouden bij tijdens het bestrijden van tijdens criminaliteit op het op tv eiland. naar Ze worden bijgestaan naar door de ervaren tijdens Chin Ho Kelly en de naar mooie Hawaïaanse met Kono. in In deze aflevering duikt uit de voortvluchtige naar hacker Aaron Wright opnieuw op het om Five-0 met om hulp een te vragen wanneer zijn collega's bij het op de NSA allemaal een worden vermoord. Ook spreekt op tv Junior op de voorwaardelijke zitting het de van de dronken chauffeur door die zijn op zus heeft vermoord.

Ho'ok?hi no l? uit o ka uit malihini - Hawaii Five-0 op tv draait een om de agenten Steve McGarrett naar op en Danny 'Danno' uit Williams die er een het eigen, harde aanpak in op nahouden bij het door bestrijden van criminaliteit uit op het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan door op het de ervaren Chin Ho Kelly en de de een mooie Hawaïaanse op tv Kono. In deze naar aflevering helpt Terwijl naar McGarrett zijn zus Maria om op tv haar duistere buren te op tv door bespioneren, onderzoekt Five-0 de moorden op een een chauffeur met en zijn passagier. in Ook plaagt het team tijdens tijdens de jongste leden van van Five-0 wanneer op tv Junior Tani naar een bruiloft naar begeleidt.

O in Ke Kumu, O Ka tijdens Mana, Ho'opuka uit 'ia het - Hawaii Five-0 draait om de het op agenten Steve McGarrett en naar Danny 'Danno' Williams die er door een eigen, harde met tijdens aanpak op nahouden bij het van bestrijden in van criminaliteit op het het eiland. Ze worden bijgestaan door door uit de ervaren Chin Ho tijdens Kelly en de van mooie Hawaïaanse op tv Kono. In deze het aflevering doet Adam onderzoek naar het de moord op de een met geheime FBI-agent die op van het punt staat de de dochter een van een Yakuza-leider te trouwen. Noelani de wordt gegijzeld en op gedwongen van om samen met haar van mentor Dr. op Chu te van opereren.

He Kama een Na Ka Pueo het - Hawaii in Five-0 draait om de agenten van Steve McGarrett en door Danny 'Danno' met Williams die er een een de eigen, harde aanpak op nahouden het bij het bestrijden naar van criminaliteit de op het eiland. van Ze worden het bijgestaan door de ervaren Chin van Ho Kelly en de van mooie op Hawaïaanse Kono. door In deze aflevering onderzoekt Five-0 de van moord op op tv een man wiens het lichaam de oplossing kan op tv op zijn voor een 20 jaar oude naar naar zaak van een ontvoerd meisje wiens met vader nooit uit gestopt is met met zoeken.

Ke Ala met O Ka van P? - Hawaii Five-0 draait het om de in agenten Steve in McGarrett en Danny van 'Danno' Williams die er een in eigen, harde naar aanpak op nahouden bij op het bestrijden van uit criminaliteit op het op tv op eiland. Ze worden bijgestaan door door de ervaren tijdens Chin Ho het Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering naar moet Five-0 uit een tienermeisje vinden het dat een pistool van naar een tijdens junkie heeft gekocht. Ze ontdekken op dat het vuurwapen van in de tijdens loop van met tientallen jaren hun met hele leven heeft naar beïnvloed.

Pupuhi ka in he'e o kai een uli - Hawaii een Five-0 de draait om de uit agenten Steve McGarrett en in Danny 'Danno' uit Williams die er een een eigen, harde aanpak van op nahouden een bij het bestrijden van criminaliteit op het uit het eiland. Ze worden op tv bijgestaan door de ervaren door Chin in Ho Kelly en naar de mooie Hawaïaanse op tv Kono. In deze aflevering onderzoekt het van team tijdens de moord op een glazenwasser tijdens van en ontdekt dat tijdens hij eigenlijk een tijdens beroemde straatkunstenaar is met naar een politiek met gemotiveerde premie op zijn tijdens hoofd. Ook kijken Grover en door Adam naar uit de de moord op een gokker op tv en Junior helpt zijn de vader wanneer ze de herinnerd worden aan de tijdens dood naar van zijn naar zus.

Pe'epe'e kanaka op (Those door Among Us) - tijdens Hawaii Five-0 draait om de agenten de Steve McGarrett en door Danny 'Danno' Williams met die op tv er een door eigen, harde aanpak naar op nahouden bij het het bestrijden van criminaliteit naar op het op tv eiland. Ze worden op bijgestaan door de een ervaren Chin Ho naar Kelly en de mooie uit Hawaïaanse Kono. In deze de aflevering onderzoekt het team naar de moord de op een een zwembadschoonmaker. Dit met leidt hen naar uit een groep radicale studenten die met een aanslag van voorbereiden.

Ku i ka op pili koko van (Blood Brothers) - Hawaii door Five-0 draait het om de agenten door Steve McGarrett en Danny op 'Danno' van Williams die op er een eigen, harde aanpak op het nahouden bij het op bestrijden met van criminaliteit naar op het eiland. door Ze worden bijgestaan door de ervaren van van Chin Ho Kelly en op tv de mooie uit Hawaïaanse Kono. In deze aflevering loopt tijdens het team in door een hinderlaag. Ze in worden naar een door verlaten uit gebouw gelokt dat een op het tijdens punt staat te op tv ontploffen. McGarrett en Danny komen vast naar te op tv zitten in het uit gebouw.

i No met I de Ka 'ape He Mane'o No Ko op Ka van Nuku - Hawaii Five-0 uit draait in om de agenten Steve een McGarrett en Danny 'Danno' met Williams van die er een eigen, harde aanpak met tijdens op nahouden bij het het bestrijden van op criminaliteit op het eiland. Ze worden op tv bijgestaan de door de ervaren Chin Ho van naar Kelly en de mooie Hawaïaanse een Kono. In deze de aflevering het gaan Tani en Junior in gaan undercover met bij een sportschool om een op tv ??dodelijke lading steroïden de op te sporen, voordat door de drug van nog meer slachtoffers maakt. het uit Danny en MacGarrett vallen in van als lijfwachten voor Danny's het ex-schoonmoeder, Amanda Savage, de een een razend beroemde het romanschrijver met wie hij nooit een naar band de had.

Ho 'i de Hou door - Hawaii Five-0 draait op tv om de een agenten Steve McGarrett en met Danny 'Danno' Williams die het er een eigen, in harde met aanpak op nahouden bij met het bestrijden van op tv criminaliteit op het eiland. de Ze worden op tv bijgestaan door de ervaren Chin de Ho naar Kelly en de mooie Hawaïaanse het Kono. Het in team onderzoekt de moord tijdens met op een tycoon die met een van naaldhak om de het leven een werd gebracht.

Ma lalo o door ka 'ili' een (Beneath the Surface) - van Hawaii Five-0 met draait om van de agenten op Steve McGarrett en in Danny 'Danno' Williams die het er een op tv eigen, harde aanpak op het nahouden bij het bestrijden van door criminaliteit uit op het eiland. een Ze worden bijgestaan door de de ervaren Chin het Ho Kelly door en de mooie Hawaïaanse de Kono. In naar deze aflevering van wordt er een uit meisje ontvoerd en haar vader wordt het neergeschoten. door Het team moet de waarheid in achter deze zaak van naar een boven brengen. Danny probeert zijn op ouders op tv bij elkaar te uit brengen.

Hoku een Welowelo (Fire in het the Sky) - Hawaii door Five-0 draait om het de agenten Steve een McGarrett en op Danny 'Danno' uit Williams die er de een eigen, harde aanpak naar op nahouden bij het bestrijden met van criminaliteit op het op het eiland. Ze worden op bijgestaan door de ervaren op Chin Ho tijdens Kelly en de mooie in Hawaïaanse Kono. In van deze aflevering onderzoekt het door uit team een drievoudige moord die van iets te maken heeft tijdens met uit een geheime, Chinese satelliet. in Grover neemt een Danny's moeder op het sleeptouw.

Pale 'la (Buried naar Secrets) de - Hawaii Five-0 door draait om een de agenten Steve op tv McGarrett en Danny 'Danno' Williams die tijdens er een eigen, in van harde aanpak op nahouden bij op tv het op tv bestrijden van criminaliteit op het van eiland. Ze worden het bijgestaan door van de ervaren Chin Ho de Kelly en een de mooie in Hawaïaanse Kono. In met deze aflevering start het team een door van onderzoek nadat het levenloze lichaam naar van een makelaar wordt op tv gevonden. een Ondertussen komt de moeder van uit Danny naar het de de eiland en zij heeft schokkend tijdens nieuws.

E'ao door Lu'au A Kualima - Hawaii uit tijdens Five-0 draait om tijdens de agenten Steve McGarrett en het Danny het 'Danno' Williams die er op tv een eigen, harde aanpak op tijdens nahouden bij van het bestrijden van op criminaliteit op het eiland. de Ze worden bijgestaan op door de ervaren uit Chin Ho in Kelly en de op mooie Hawaïaanse tijdens Kono. In deze aflevering: in Junior wordt een verdeeld tussen zijn plichten het als op tv lid van Five-0 en zijn tijdens gevoelens voor zijn voormalige op tv vriendin, wanneer blijkt op tv dat met de vader het van haar zoon een door van de schuldigen is van van een van bankovervalmoord.

december 2021
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!