Programma gemist?

Hana op Mao 'ole ka het ua o Waianae op - uit Hawaii Five-0 draait om tijdens de agenten Steve McGarrett en in Danny door 'Danno' Williams op tv die er een eigen, harde van aanpak op nahouden bij naar het het bestrijden van criminaliteit op in het eiland. Ze worden tijdens bijgestaan door de van ervaren Chin Ho uit Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. naar In deze met aflevering blijft het Five-0 jacht de maken op de ontsnapte crimineel Aaron uit Wright voordat op tv hij cyberwapens aan uit de hoogste bieder kan in tijdens verkopen. Ook worden de levens van in McGarrett en het het team uit in gevaar gebracht de wanneer een op tv bezoeker naar het hoofdkantoor met komt.

Hewa ka door lima (The Hand Is op at Fault) naar - Hawaii Five-0 uit draait de om de agenten Steve McGarrett het en Danny 'Danno' in Williams die op tv er een eigen, harde aanpak op tv op door nahouden bij uit het bestrijden van de criminaliteit op het eiland. op tv Ze worden bijgestaan door het de door ervaren Chin Ho Kelly en de een mooie op tv Hawaïaanse Kono. In deze in aflevering duikt de voortvluchtige uit hacker naar Aaron Wright opnieuw op met om Five-0 om de hulp te door vragen wanneer in zijn collega's bij de NSA allemaal door naar worden vermoord. Ook het spreekt Junior op de voorwaardelijke zitting op tv van een de dronken chauffeur die zijn van zus heeft door vermoord.

Ho'ok?hi met no l? o ka malihini uit - de Hawaii Five-0 draait een om de agenten met Steve McGarrett en tijdens Danny 'Danno' Williams die van er een tijdens eigen, harde aanpak op nahouden naar van bij het bestrijden van op criminaliteit op het eiland. naar Ze op worden bijgestaan door de ervaren Chin het Ho Kelly op en de mooie de Hawaïaanse Kono. op tv In deze aflevering helpt door Terwijl McGarrett tijdens zijn zus Maria om op tv haar van duistere buren te bespioneren, onderzoekt Five-0 naar van de moorden op uit een chauffeur en zijn passagier. tijdens Ook plaagt het op team de jongste leden in van Five-0 wanneer op met Junior Tani naar een bruiloft uit begeleidt.

O Ke Kumu, op tv O Ka met Mana, Ho'opuka 'ia door - tijdens Hawaii Five-0 het draait om de op agenten Steve McGarrett en Danny met 'Danno' Williams die een er een eigen, harde naar aanpak op het nahouden de bij het bestrijden van criminaliteit op de het uit eiland. Ze worden bijgestaan van door de een ervaren Chin naar Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse uit Kono. In in deze aflevering doet Adam met onderzoek naar de op tv moord op de een geheime op tv FBI-agent die op tv op het punt staat de het dochter door van een Yakuza-leider de te trouwen. Noelani op wordt gegijzeld en gedwongen om samen in met haar mentor door uit Dr. Chu te door opereren.

He Kama door Na Ka Pueo - een Hawaii Five-0 op draait om de op agenten Steve McGarrett en met van Danny 'Danno' Williams van die er een eigen, harde aanpak de op nahouden uit bij het bestrijden met van criminaliteit op het op van eiland. Ze worden uit bijgestaan door de ervaren Chin Ho de Kelly en in de mooie uit Hawaïaanse Kono. In deze aflevering naar in onderzoekt Five-0 de moord op een door naar man wiens lichaam de oplossing kan met met zijn voor een 20 naar jaar oude zaak van uit een ontvoerd meisje op tv wiens vader naar nooit gestopt op is met zoeken.

Ke van Ala O de Ka P? - Hawaii een Five-0 draait uit om de agenten met Steve McGarrett en Danny 'Danno' met Williams die er van een eigen, harde op tv aanpak op nahouden met bij het bestrijden van van criminaliteit op het uit eiland. Ze naar worden bijgestaan op tv door de van ervaren Chin Ho Kelly en door de op tv mooie Hawaïaanse Kono. In tijdens deze aflevering moet Five-0 een het tienermeisje door vinden dat een pistool de van een de junkie heeft gekocht. van Ze ontdekken dat het van vuurwapen in de door loop van tientallen in jaren hun hele in leven heeft de beïnvloed.

Pupuhi het ka he'e o door kai uli - in Hawaii Five-0 draait op om de agenten Steve McGarrett een en met Danny 'Danno' Williams die op tv er een eigen, naar harde aanpak op nahouden op bij het het bestrijden van criminaliteit op door het eiland. tijdens Ze naar worden bijgestaan door de ervaren Chin in Ho Kelly en met de mooie het Hawaïaanse uit Kono. In deze aflevering naar onderzoekt het team de moord in op een op tv glazenwasser en een ontdekt dat hij uit eigenlijk een beroemde straatkunstenaar is tijdens met een met politiek gemotiveerde premie in op zijn van hoofd. Ook kijken naar Grover en Adam van naar de moord op in een gokker en in Junior helpt van zijn vader de wanneer ze herinnerd worden met aan de dood van het zijn tijdens zus.

Pe'epe'e het kanaka (Those met Among Us) - Hawaii tijdens Five-0 draait in om de agenten Steve naar McGarrett en Danny 'Danno' Williams uit die er in een eigen, harde aanpak het op een nahouden bij het bestrijden tijdens van criminaliteit op het met eiland. Ze worden het bijgestaan door de tijdens ervaren Chin de Ho Kelly en de het mooie Hawaïaanse met Kono. In deze een aflevering onderzoekt het team op tv de moord op van een zwembadschoonmaker. Dit tijdens leidt op hen naar het een groep radicale studenten die in een op tv aanslag voorbereiden.

Ku i ka de pili de koko (Blood Brothers) - Hawaii op tv Five-0 draait de om de agenten tijdens Steve McGarrett en Danny door 'Danno' Williams het die er een tijdens eigen, de harde aanpak op nahouden bij op het bestrijden van de criminaliteit op het naar eiland. Ze worden bijgestaan de door de ervaren de Chin Ho in Kelly en het de mooie Hawaïaanse de Kono. In deze uit aflevering loopt het team het in een hinderlaag. Ze naar worden naar de een verlaten gebouw gelokt uit naar dat op het punt staat met te ontploffen. McGarrett en naar Danny komen vast naar uit te zitten in het naar gebouw.

i No uit I Ka 'ape met He Mane'o No op tv Ko Ka Nuku op - Hawaii Five-0 draait op tijdens om de agenten Steve McGarrett en op tv Danny 'Danno' Williams de die er een de de eigen, harde aanpak op nahouden bij een op tv het bestrijden van criminaliteit door op het eiland. Ze naar worden bijgestaan door met de ervaren Chin Ho op tijdens Kelly en de mooie door Hawaïaanse Kono. In deze op aflevering gaan Tani en in Junior gaan het undercover door bij een sportschool om een op ??dodelijke lading steroïden op op te sporen, voordat van de tijdens drug nog door meer slachtoffers maakt. Danny door en MacGarrett vallen in als uit lijfwachten een voor Danny's ex-schoonmoeder, Amanda een Savage, een razend op beroemde romanschrijver met naar wie een hij nooit een in band had.

Ho 'i Hou uit - het Hawaii Five-0 door draait om de agenten Steve naar McGarrett en Danny een 'Danno' op tv Williams die er uit een eigen, harde aanpak op op tv nahouden bij het in bestrijden van met criminaliteit op het eiland. Ze het het worden bijgestaan door de de ervaren Chin Ho Kelly uit en de mooie de Hawaïaanse Kono. Het het team onderzoekt de moord met op op een tycoon die in met een naaldhak om de het leven werd in gebracht.

Ma lalo tijdens o ka 'ili' (Beneath uit the Surface) door - het Hawaii Five-0 draait op tv om de agenten Steve McGarrett de en Danny 'Danno' het Williams uit die er een eigen, harde op tv aanpak een op nahouden bij het bestrijden uit van criminaliteit op op het eiland. op Ze worden op tv bijgestaan door de ervaren op tv Chin Ho Kelly en in de mooie Hawaïaanse Kono. van In de deze aflevering wordt er een met meisje ontvoerd en de haar vader van wordt neergeschoten. het Het team moet de uit waarheid achter deze van zaak naar het boven brengen. Danny probeert tijdens zijn de ouders bij elkaar een te brengen.

Hoku Welowelo (Fire naar in the Sky) tijdens - op Hawaii Five-0 draait om de op tv de agenten Steve McGarrett met en Danny 'Danno' op Williams die er een eigen, op harde in aanpak op nahouden op bij het bestrijden met van criminaliteit op het eiland. de Ze worden bijgestaan door uit de ervaren Chin door Ho Kelly tijdens en tijdens de mooie Hawaïaanse Kono. In deze in aflevering onderzoekt van het team een drievoudige door tijdens moord die iets te tijdens maken heeft met een door geheime, Chinese satelliet. Grover van neemt Danny's met moeder op van sleeptouw.

Pale 'la in (Buried uit Secrets) - Hawaii Five-0 draait de om de op tv agenten Steve McGarrett en met Danny 'Danno' Williams uit die er een eigen, van harde met aanpak op nahouden bij in het bestrijden door van criminaliteit op het tijdens eiland. door Ze worden bijgestaan van door de ervaren Chin door Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. naar In deze aflevering start tijdens het team een van onderzoek nadat op het levenloze lichaam een van een makelaar het wordt gevonden. Ondertussen komt het de moeder met van Danny naar op tv het eiland en op tv zij het heeft schokkend nieuws.

E'ao Lu'au A van uit Kualima - Hawaii Five-0 draait met om de agenten naar Steve McGarrett op en Danny 'Danno' Williams die op tv er een met eigen, harde met aanpak op nahouden naar bij het bestrijden van op tv criminaliteit op het het eiland. Ze worden bijgestaan het door de in ervaren Chin Ho op Kelly en de tijdens mooie Hawaïaanse in Kono. In deze aflevering: een Junior naar wordt verdeeld tussen zijn plichten met als door lid van Five-0 en zijn gevoelens de voor zijn een voormalige vriendin, van wanneer blijkt met dat de vader van naar haar zoon een naar van de schuldigen tijdens is van een met bankovervalmoord.

februari 2020
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!