Programma gemist?

Hana Mao 'ole tijdens ka ua tijdens o Waianae in - Hawaii Five-0 naar draait om de agenten op Steve McGarrett en in Danny 'Danno' Williams een die uit er een eigen, harde het aanpak op op tv nahouden bij het bestrijden op tv van criminaliteit op het door eiland. Ze worden tijdens het bijgestaan door de ervaren Chin met Ho Kelly en met de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze de aflevering blijft het Five-0 jacht maken op het de ontsnapte in crimineel Aaron Wright tijdens voordat hij cyberwapens aan het de op tv hoogste bieder kan verkopen. Ook een worden een de levens van McGarrett op tv en het team in gevaar door gebracht wanneer naar een bezoeker naar met het hoofdkantoor op komt.

Hewa ka lima op tv (The Hand Is uit at Fault) - in naar Hawaii Five-0 draait het om de agenten van Steve McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams op tv die er een eigen, harde tijdens aanpak op nahouden naar bij van het bestrijden van met criminaliteit op het eiland. Ze worden met bijgestaan door de op ervaren door Chin Ho Kelly een en de mooie Hawaïaanse de Kono. In deze aflevering door duikt door de voortvluchtige hacker een Aaron Wright een opnieuw op om Five-0 een om hulp te vragen een wanneer op zijn collega's bij de NSA in allemaal worden de vermoord. Ook spreekt de Junior op de voorwaardelijke zitting met van de in dronken chauffeur van die zijn zus de heeft vermoord.

Ho'ok?hi de no l? o ka een malihini - Hawaii Five-0 een in draait om de het agenten Steve McGarrett het en Danny 'Danno' Williams die de er een eigen, uit harde aanpak op met nahouden bij het bestrijden op de van criminaliteit op het eiland. Ze tijdens worden bijgestaan op door de de ervaren Chin Ho van Kelly en de een mooie Hawaïaanse door Kono. In deze aflevering door helpt Terwijl McGarrett zijn zus de Maria tijdens om haar door duistere buren te bespioneren, het onderzoekt Five-0 de moorden tijdens op een chauffeur en van een zijn passagier. Ook plaagt het van team van de jongste leden van Five-0 op tv wanneer Junior Tani naar tijdens van een bruiloft begeleidt.

O Ke tijdens Kumu, in O Ka Mana, Ho'opuka met 'ia - Hawaii uit Five-0 op tv draait om de agenten Steve met McGarrett en Danny van 'Danno' Williams door die er het een eigen, harde op tv aanpak op nahouden het bij het bestrijden van criminaliteit op tijdens het van eiland. Ze worden bijgestaan door van de ervaren met Chin de Ho Kelly en op de mooie Hawaïaanse Kono. In deze van het aflevering doet Adam in onderzoek naar de moord naar op een geheime FBI-agent tijdens die op het op tv punt staat de de dochter van een Yakuza-leider tijdens te trouwen. in Noelani uit wordt gegijzeld en gedwongen van om samen met haar mentor in Dr. het Chu te in opereren.

He Kama Na tijdens Ka Pueo - van op tv Hawaii Five-0 draait in om de agenten Steve McGarrett met en het Danny 'Danno' Williams die er een op eigen, harde op aanpak op nahouden op tv bij het bestrijden van tijdens criminaliteit op op tv het eiland. Ze worden de bijgestaan door de in op ervaren Chin Ho Kelly en de de mooie Hawaïaanse Kono. met In de deze aflevering onderzoekt Five-0 de uit moord op een in man wiens op tv lichaam de uit oplossing kan zijn voor op een 20 jaar oude tijdens zaak van een op ontvoerd naar meisje wiens door vader nooit gestopt is naar met zoeken.

Ke door Ala O Ka P? - een een Hawaii Five-0 draait door om de agenten het Steve McGarrett en Danny met 'Danno' Williams die op tv er een eigen, harde aanpak in op nahouden op tv bij het bestrijden van op criminaliteit naar op het eiland. het Ze worden in bijgestaan door de een ervaren Chin Ho Kelly en een de mooie de Hawaïaanse Kono. In deze tijdens aflevering moet Five-0 een op tienermeisje vinden de dat een pistool van de een junkie in heeft het gekocht. Ze ontdekken dat het vuurwapen met van in de loop de van tientallen jaren door hun hele leven in heeft beïnvloed.

Pupuhi naar ka he'e met o kai uli - in Hawaii Five-0 draait om de op agenten in Steve McGarrett en in Danny 'Danno' van Williams die er een in eigen, harde aanpak op het nahouden bij op het bestrijden de van criminaliteit op het eiland. Ze tijdens naar worden bijgestaan door de ervaren Chin met Ho met Kelly en de in mooie Hawaïaanse Kono. In deze van op tv aflevering onderzoekt het team de moord uit op de een glazenwasser en ontdekt in dat hij met eigenlijk een beroemde op tv straatkunstenaar is met met een politiek gemotiveerde premie op met de zijn hoofd. Ook de kijken Grover en Adam naar op de moord op van een gokker het en Junior de helpt zijn vader wanneer ze uit herinnerd de worden aan de dood van zijn de de zus.

Pe'epe'e kanaka (Those uit op tv Among Us) - Hawaii tijdens Five-0 draait om tijdens de agenten Steve op McGarrett en uit Danny 'Danno' Williams die er met een eigen, door harde aanpak op nahouden bij naar het tijdens bestrijden van een criminaliteit op het eiland. Ze worden op bijgestaan door uit de ervaren tijdens Chin Ho Kelly en de door tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In deze met aflevering onderzoekt het team in de moord op met een naar zwembadschoonmaker. Dit leidt hen naar in een groep radicale op studenten op die een aanslag het voorbereiden.

Ku i ka tijdens pili koko in (Blood Brothers) door - Hawaii Five-0 draait om tijdens de agenten Steve met McGarrett en Danny een 'Danno' Williams die van het er een eigen, harde aanpak op op naar nahouden bij het het bestrijden van criminaliteit op het van eiland. Ze op tv worden bijgestaan door het de ervaren een Chin Ho Kelly het en de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering op tv loopt het team van in een hinderlaag. in Ze worden naar op een door verlaten gebouw gelokt dat op door het punt staat te op ontploffen. McGarrett en het Danny tijdens komen vast naar te zitten in het het gebouw.

i No I op Ka op tv 'ape He Mane'o No op tv Ko Ka uit Nuku - Hawaii tijdens Five-0 draait om de het agenten Steve McGarrett en een een Danny 'Danno' Williams die er een op in eigen, harde aanpak op van nahouden bij met het bestrijden van criminaliteit uit op het eiland. Ze naar worden met bijgestaan door de ervaren Chin een Ho de Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. naar In deze tijdens aflevering tijdens gaan Tani en Junior gaan undercover naar naar bij een sportschool om een van ??dodelijke lading een steroïden op te met sporen, voordat naar de drug nog meer de slachtoffers maakt. Danny uit en MacGarrett vallen uit in als lijfwachten een voor Danny's ex-schoonmoeder, Amanda het Savage, een razend beroemde in romanschrijver met op tv wie hij nooit van een band het had.

Ho 'i Hou de - Hawaii naar Five-0 draait om de naar agenten Steve McGarrett op tv en met Danny 'Danno' Williams die er uit een eigen, harde tijdens op tv aanpak op nahouden bij het met bestrijden van criminaliteit het op het de eiland. Ze worden bijgestaan een door de een ervaren Chin het Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse op tv Kono. tijdens Het team onderzoekt uit de moord op de een tycoon die een met een naaldhak om op tv het leven van werd gebracht.

Ma lalo uit o ka 'ili' (Beneath tijdens the tijdens Surface) - Hawaii Five-0 draait op tv om de agenten op tv Steve McGarrett en een Danny 'Danno' met Williams met die er een tijdens eigen, harde aanpak op nahouden bij uit het bestrijden van de op criminaliteit op het uit eiland. Ze worden bijgestaan door tijdens de op tv ervaren Chin Ho Kelly en tijdens de mooie Hawaïaanse een Kono. In deze aflevering op wordt er uit een meisje ontvoerd op en haar vader wordt een neergeschoten. Het met team naar moet de waarheid achter deze zaak met naar boven brengen. met Danny uit probeert zijn ouders bij elkaar op te in brengen.

Hoku de Welowelo (Fire in the in Sky) - het Hawaii Five-0 draait om de in agenten Steve McGarrett een naar en Danny 'Danno' uit Williams die er tijdens een eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij tijdens het bestrijden van criminaliteit op van met het eiland. Ze worden bijgestaan door op tv met de ervaren Chin Ho Kelly in en de tijdens mooie Hawaïaanse Kono. In deze van in aflevering onderzoekt het team het een drievoudige moord van die iets te maken heeft op tv van met een geheime, Chinese een satelliet. Grover tijdens neemt Danny's moeder op de sleeptouw.

Pale op 'la (Buried Secrets) - het Hawaii door Five-0 draait om het de agenten Steve McGarrett en Danny het 'Danno' Williams die het er een op tv eigen, harde aanpak met op nahouden door bij het bestrijden in van criminaliteit op door het eiland. een Ze worden bijgestaan door de ervaren door tijdens Chin Ho Kelly en de mooie in Hawaïaanse Kono. In in deze aflevering door start het door team een het onderzoek nadat het in levenloze lichaam van tijdens een makelaar wordt gevonden. Ondertussen naar komt de op moeder van een Danny naar het eiland met en zij heeft tijdens schokkend nieuws.

E'ao Lu'au van A Kualima het - Hawaii Five-0 in draait om door de agenten Steve McGarrett en Danny tijdens 'Danno' Williams die de er een eigen, de harde aanpak op de nahouden de bij het bestrijden van criminaliteit het op het tijdens eiland. Ze op worden bijgestaan door de uit ervaren Chin op Ho Kelly en de door mooie Hawaïaanse Kono. In tijdens deze in aflevering: Junior wordt van verdeeld tussen zijn plichten door als lid het van Five-0 en uit zijn gevoelens van voor zijn voormalige op tv vriendin, wanneer blijkt van dat de vader van haar zoon op naar een van de schuldigen in is van een van bankovervalmoord.

juli 2019
26-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hana Mao 'ole ka ua o Waianae - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervare...

19-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hewa ka lima (The Hand Is at Fault) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'ok?hi no l? o ka malihini - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren ...

05-05-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

O Ke Kumu, O Ka Mana, Ho'opuka 'ia - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

28-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Kama Na Ka Pueo - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Ke...

21-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Ala O Ka P? - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly ...

14-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pupuhi ka he'e o kai uli - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin...

09-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pe'epe'e kanaka (Those Among Us) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de erva...

08-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ku i ka pili koko (Blood Brothers) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

07-04-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

i No I Ka 'ape He Mane'o No Ko Ka Nuku - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

04-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho 'i Hou - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de...

03-04-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ma lalo o ka 'ili' (Beneath the Surface) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door...

02-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Hoku Welowelo (Fire in the Sky) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervar...

01-04-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pale 'la (Buried Secrets) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chi...

31-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

E'ao Lu'au A Kualima - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord