Programma gemist?

Seizoen een 4 - Aflevering tijdens 9 - Amerikaanse actieserie. Ha'uoli La tijdens Ho'omoaika'i (Happy Thanksgiving). Steve een uit en Mary krijgen bezoek de van hun tante. Zij op tv heeft hen door destijds opgevangen in nadat hun moeder ervandoor was gegaan. tijdens tijdens Steve moet ondertussen naar ook de moord op een geheim op op agent onderzoeken.

Ua in Nalohia (In het Deep) - Hawaii Five-0 draait om met de uit agenten Steve McGarrett en Danny de tijdens 'Danno' Williams die er een eigen, het door harde aanpak op nahouden bij een het met bestrijden van criminaliteit op het eiland. in Ze een worden bijgestaan door de de ervaren van Chin Ho Kelly en tijdens de mooie Hawaïaanse Kono. In met de deze aflevering werkt het het team aan door een zaak waarin een undercover de ATF-agent van is vermoord. Ondertussen moeten ze naar op Mary?s geadopteerde kindje naar in passen, nadat zij ziek van wordt.

Kupouli 'la (Broken) door - tijdens Hawaii Five-0 het draait om de met agenten Steve McGarrett en het Danny 'Danno' op Williams die er een eigen, tijdens harde aanpak op op tv nahouden het bij het bestrijden het van criminaliteit op het met eiland. Ze een worden bijgestaan door de ervaren Chin de Ho Kelly in en uit de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze van aflevering is het Halloween op Hawaï door op tv en een zombieachtige man op wordt neergeschoten. Het team op start een race tegen een op tv de klok om een gek op tegen te het houden die experimenten in uitvoert op tijdens mensen.

Ho'opio 'Ia in E Ka Noho de Ali'i A Ka van Ua (Made Prisoner by een the Reign met of the in Rain) - Hawaii Five-0 draait naar om de het agenten Steve McGarrett het en Danny 'Danno' Williams tijdens in die er een van eigen, harde aanpak op nahouden bij met het in bestrijden van tijdens criminaliteit op het eiland. Ze worden in bijgestaan door een de ervaren Chin Ho van Kelly en door de mooie Hawaïaanse Kono. met In deze door aflevering tijdens wordt Oahu getroffen door een een gevaarlijke orkaan. Five-0 heeft uit de taak El in Diablo te van beschermen, een gevangengenomen de seriemoordenaar die wordt van opgejaagd door een het huurmoordenaar. Tani's civiele tijdens veiligheidscontrole tijdens in de storm in wordt dodelijk en Rachel op en Charlie evacueren naar het het huis van door Danny, waar de ex-echtgenoten op tv herinneringen op ophalen.

Kupu'eu in (Fallen Hero) de - Hawaii Five-0 draait een om de agenten Steve McGarrett naar en de Danny 'Danno' Williams die er door een eigen, harde het aanpak op nahouden naar met bij het bestrijden met van criminaliteit op het eiland. Ze uit worden bijgestaan door van de tijdens ervaren Chin Ho Kelly op tv en de een mooie Hawaïaanse Kono. In deze naar de aflevering: Catherine?s onschuldige op surveillance leidt tot een slachtoffer. een Adam overweegt in het ultieme offer op te brengen met om zo Kono van te redden.

A een ia la aku met (From This Day uit Forward) - Hawaii de Five-0 draait om de agenten naar een Steve McGarrett en Danny door 'Danno' Williams die op er een eigen, harde aanpak naar op nahouden bij op tv het bestrijden van het door criminaliteit op het op tv eiland. Ze worden bijgestaan in door de ervaren door Chin Ho Kelly en naar de mooie Hawaïaanse naar Kono. In deze aflevering door onderzoekt het team tijdens naar de moord op een weddingcrasher. naar Hun hoofdverdachte van is een verdwenen de bruid. Danny maakt een belangrijke met op tv beslissing over zijn relatie met uit Gabby.

Ka 'oia'i'o ma met loko (The op tv Truth Within) van - Hawaii Five-0 draait tijdens om de agenten op tv Steve met McGarrett en Danny in 'Danno' Williams die uit er een eigen, de harde aanpak op nahouden tijdens bij het bestrijden in van criminaliteit op het tijdens eiland. Ze worden bijgestaan op door uit de ervaren Chin Ho naar Kelly uit en de mooie Hawaïaanse Kono. tijdens In deze aflevering moet een het team naar een dubbele moord tijdens oplossen op en krijgt hierbij hulp van een tijdens expert de op het gebied op tv van samenzweringen.

A'ale Ma'a Wau de (Fish een Out of Water) de - Hawaii op Five-0 draait om met de agenten Steve McGarrett en Danny in met 'Danno' Williams die door er een eigen, harde aanpak op op nahouden naar bij het bestrijden van criminaliteit naar op het eiland. een Ze worden bijgestaan naar een door de ervaren Chin Ho Kelly een en de mooie met Hawaïaanse Kono. een In deze aflevering assisteert tijdens het de team een Texas Ranger op bij het vinden op van de zijn vermiste dochter. met Adam en Kono het komen in de problemen terecht en met moeten vechten naar voor hun uit leven.

Ikliki in I Ka La uit O Keawalua (Depressed with the uit Heat of uit Kealwalua) - Hawaii op tv Five-0 draait om in de agenten op Steve McGarrett en Danny 'Danno' van Williams die er door uit een eigen, harde tijdens aanpak op nahouden bij het bestrijden een uit van criminaliteit op op tv het eiland. Ze worden bijgestaan van door de ervaren in Chin Ho Kelly het en de mooie op Hawaïaanse het Kono. In deze aflevering: op tv terwijl ze van onderzoek doen naar de moord met op Flippa's vriend, de onthullen McGarrett en Grover de op tv een dodelijk plan een van een extremistische groep op het van eiland. Ook naar heeft Grover het een emotionele reactie op de door tijdens zaak.

He Welo ´Oihana van - tijdens Hawaii Five-0 draait om de van agenten Steve McGarrett met en Danny het 'Danno' Williams die er met een eigen, harde met aanpak van op nahouden bij het naar bestrijden van criminaliteit met op het eiland. Ze op worden bijgestaan door van de ervaren Chin tijdens naar Ho Kelly en de mooie van Hawaïaanse Kono. naar In deze aflevering heeft Doris de de hulp van van Steve met nodig. Kono met is in gevaar, de omdat zij steeds dichter bij het op uit geheim van Adam door komt.

Ke met Iho Mai Nei met Ko Luna - Hawaii naar Five-0 draait om op tv de agenten op Steve McGarrett en Danny tijdens 'Danno' tijdens Williams die er tijdens een eigen, harde aanpak uit op nahouden bij in het bestrijden van van criminaliteit op met het eiland. Ze worden bijgestaan door in de een ervaren Chin Ho Kelly en op de mooie uit Hawaïaanse Kono. In deze in aflevering reizen Adam, het in Junior en Tani op tv naar de bodem van de Stille op tv Oceaan als er het een moord wordt naar gepleegd naar in een het afgelegen onderwaterlab terwijl de moordenaar misschien op tv nog door steeds aan boord naar is.

Na het Ki' i tijdens - Hawaii Five-0 draait om de de agenten Steve met McGarrett en Danny 'Danno' de Williams met die er een van eigen, harde aanpak op tv op nahouden bij het bestrijden tijdens naar van criminaliteit op tijdens het eiland. Ze worden bijgestaan naar door de een ervaren Chin Ho Kelly en tijdens de de mooie Hawaïaanse Kono. In het deze aflevering gaat uit Catherine undercover om een de dader van een op tv moord op te de door sporen.

Pa'ani tijdens - Hawaii Five-0 draait van om de agenten Steve tijdens McGarrett en Danny het 'Danno' met Williams die er van een eigen, harde aanpak op het nahouden bij het in tijdens bestrijden van criminaliteit op door het eiland. Ze door worden bijgestaan door van de ervaren Chin Ho Kelly van het en de mooie Hawaïaanse Kono. in In naar deze aflevering worden de met plannen van de McGarrett en Danny om naar een in footballwedstrijd te gaan het verstoord uit door een moord. op tv Bij het oplossen van deze een zaak krijgen op ze hulp van tijdens een met bekende footballspeler.

Ka tijdens Hauli O Ka tijdens Mea Hewa 'Ole, He een Nalowale Koke (A Bruise tijdens Inflicted on an op tv Innocent uit Person Vanishes Quickly) - MacGarrett door en Five-0 door ondersteunen Danny in en Rachel door vast het te door stellen wat er gebeurde toen uit Grace een uit levensbedreigend auto-ongeluk in kreeg en in het kritieke toestand belandde. Ook helpt met Tani een Koa wanneer zijn revalidatiepatiënt door vermist raakt.

Kekoa naar - Hawaii Five-0 draait om met het de agenten Steve naar McGarrett en Danny 'Danno' naar Williams die tijdens er een eigen, harde aanpak door op nahouden in bij het een bestrijden van criminaliteit het op het eiland. op Ze worden bijgestaan van door de ervaren Chin Ho op Kelly en de mooie op tv Hawaïaanse Kono. In uit deze aflevering met verbindt Five-0 de moord naar op een uit zakenman met een vechtclub. uit McGarrett vraagt met aan een op oude vriend of hij tijdens op naar zijn moeder wil door letten.

maart 2019
21-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse actieserie. Ha'uoli La Ho'omoaika'i (Happy Thanksgiving). Steve en Mary krijgen bezoek van hun tante. Zij heeft hen destijds opgevangen nadat hun moeder ervandoor was gegaan. Steve moet ondertussen o...

19-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ua Nalohia (In Deep) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

18-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Kupouli 'la (Broken) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho ...

17-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ho'opio 'Ia E Ka Noho Ali'i A Ka Ua (Made Prisoner by the Reign of the Rain) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op h...

14-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Kupu'eu (Fallen Hero) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho...

13-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

A ia la aku (From This Day Forward) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de e...

12-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ka 'oia'i'o ma loko (The Truth Within) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door d...

11-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

A'ale Ma'a Wau (Fish Out of Water) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de er...

10-03-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-O

Ikliki I Ka La O Keawalua (Depressed with the Heat of Kealwalua) - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Z...

07-03-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

He Welo ´Oihana - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly...

03-03-2019 20:30

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Ke Iho Mai Nei Ko Luna - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin H...

27-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Na Ki' i - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de ...

26-02-2019 18:35

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Pa'ani - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mo...

24-02-2019 20:30

Hawaii Five-O

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-O

Ka Hauli O Ka Mea Hewa 'Ole, He Nalowale Koke (A Bruise Inflicted on an Innocent Person Vanishes Quickly) - MacGarrett en Five-0 ondersteunen Danny en Rachel door vast te stellen wat er gebeurde toen Grace een levensbedreigend auto-ongeluk ...

21-02-2019 18:40

Hawaii Five-0

Hawaii Five-0 - Hawaii Five-0

Kekoa - Hawaii Five-0 draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de moo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hawaii Five-0 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hawaii Five-0 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hawaii Five-0 bij Hawaii Five-0 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hawaii Five-0. Heb je een uitzending van Hawaii Five-0 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hawaii Five-0 gemist

Uitzending gemist van Hawaii Five-0? Hier kun je alle uitzendingen van Hawaii Five-0 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 21-03-2019 om 18:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord