Programma gemist?

Vlaams humoristisch programma op op waarin een aantal bejaarden met behulp op tv op van een verborgen camera jongeren het op op straat bij de van neus nemen.

juli 2021
16-10-2013 19:59

Afl. 7

Benidorm Bastards België - Afl. 7

Vlaams humoristisch programma waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen.

Benidorm Bastards België gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Benidorm Bastards België de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Benidorm Bastards België bij Benidorm Bastards België liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Benidorm Bastards België. Heb je een uitzending van Benidorm Bastards België gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Benidorm Bastards België gemist

Vlaams humoristisch programma waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen: hun absurde en bizarre acties doen bij omstanders de mond van verbazing openvallen.

Uitzending gemist van Benidorm Bastards België? Hier kun je alle uitzendingen van Benidorm Bastards België kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-10-2013 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!