Programma gemist?

21:00,Ireen van Ditshuyzen van filmde uit twee jaar lang vijf door mensen met dementie en de hun partner. Haar de ervaring op tv en vakmanschap wekken vertrouwen door waardoor een we dichtbij kunnen door komen. (Deel 1).

21:00,Ireen van Ditshuyzen uit filmde twee uit jaar lang vijf mensen het met in dementie en hun partner. Haar door ervaring en in vakmanschap wekken het vertrouwen waardoor tijdens we dichtbij kunnen van komen. (Deel 1).

september 2021
24-09-2013 21:00

Di 24 sep 2013

DementieEnDan - Di 24 sep 2013

21:00,Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. (Deel 1).

23-09-2013 21:00

Ma 23 sep 2013

DementieEnDan - Ma 23 sep 2013

21:00,Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. (Deel 1).

DementieEnDan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DementieEnDan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DementieEnDan bij DementieEnDan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DementieEnDan. Heb je een uitzending van DementieEnDan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DementieEnDan gemist

Ireen van Ditshuyzen filmde twee jaar lang vijf mensen met dementie en hun partner. Haar ervaring en vakmanschap wekken vertrouwen waardoor we dichtbij kunnen komen. We zien de onzekerheid na een hersenscan waarop achteruitgang te zien is. Maar ook de triomf na het rennen van een halve marathon. We zien een pianiste in vervoering achter haar piano, en angstig na opname in het verzorgingshuis. DementieEnDan wil ons op een andere manier naar dementie laten kijken. Niet alléén naar de ziekte die het brein onomkeerbaar aantast, maar ook juist naar de mogelijkheden om de ziekte draaglijker te maken en betekenis te blijven geven aan het leven. (Deel 2).

Uitzending gemist van DementieEnDan? Hier kun je alle uitzendingen van DementieEnDan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-09-2013 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!