Programma gemist?

01:32,Filmdrama De 17-jarige op een Franka woont samen met haar de vader onder de rook door een van de hoogovens. tijdens Ze zorgt hele op tv dagen voor haar vader met en het huishouden. Wanneer in ze van in contact komt met het windsurfer Kes, opent dit een haar de ogen.

oktober 2021
30-09-2013 01:30

Ma 30 sep 2013

Filmlab: Vloeibaar Staal - Ma 30 sep 2013

01:32,Filmdrama De 17-jarige Franka woont samen met haar vader onder de rook van de hoogovens. Ze zorgt hele dagen voor haar vader en het huishouden. Wanneer ze in contact komt met windsurfer Kes, opent dit haar ogen.

Filmlab: Vloeibaar Staal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Vloeibaar Staal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Vloeibaar Staal bij Filmlab: Vloeibaar Staal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Vloeibaar Staal. Heb je een uitzending van Filmlab: Vloeibaar Staal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Vloeibaar Staal gemist

Nederlandse (NL) Filmdrama uit 2013 van Flynn von Kleist. De 17-jarige Franka woont samen met haar vader onder de rook van de hoogovens. Franka zorgt hele dagen voor haar vader en het huishouden. Haar wereld is klein en de relatie met haar vader verstikkend. Wanneer ze in contact komt met windsurfer Kes, opent dit haar ogen.

Uitzending gemist van Filmlab: Vloeibaar Staal? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Vloeibaar Staal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-09-2013 om 01:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!