Programma gemist?
juli 2021
29-09-2013 11:30

Aflevering 1

De Spreekbeurt - Aflevering 1

Presentatrice Zarayda Groenhart overvalt leerlinge Michelle tijdens de les. Michelle krijgt de kans om aan den lijve te ervaren wat haar hamburger te maken heeft met ontbossing in Zuid-Amerika. Is ze in staat om na haar avontuur haar klas v...

De Spreekbeurt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Spreekbeurt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Spreekbeurt bij De Spreekbeurt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Spreekbeurt. Heb je een uitzending van De Spreekbeurt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Spreekbeurt gemist

Presentatrice Zarayda Groenhart overvalt leerlinge Michelle tijdens de les. Michelle krijgt de kans om aan den lijve te ervaren wat haar hamburger te maken heeft met ontbossing in Zuid-Amerika. Is ze in staat om na haar avontuur haar klas vol enthousiasme te vertellen over haar unieke spreekbeurtonderwerp?

Uitzending gemist van De Spreekbeurt? Hier kun je alle uitzendingen van De Spreekbeurt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-09-2013 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!