Programma gemist?

Studentenkoor een de Navigators, Mannen van Ensemble Esperssione op en Elise Mannah zingen naar mee vanuit de het Nicolaikerk in Utrecht. Marcel de Zimmer begeleidt het geheel met op zijn door gitaar, Harm Hoeve op uit het van orgel en Martin Zonnenberg op tv leidt de naar samenzang.

In op deze speciale uitzending zingen uit we over 'belofte'. de Gods' belofte de naar ons een toe dat er een een einde komt aan pijn, onrecht van en verdriet. uit Geen tranen meer. Wat in een een hemels vooruitzicht. Maandag 6 op mei op tv bereikte ons het verdrietige nieuws naar dat Kinga Bán is de overleden. Een groot met op gemis. Ter herinnering tijdens aan deze bijzondere zangeres zullen op tv wij liederen van een haar delen en zingen een dat God ook het bij ons is het in tijden van het naar verdriet.

We herdenken de de het slachtoffers van oorlog een en zingen liederen vol troost. in Gezangen die tot in steun uit mogen zijn. Woorden die iets van op tv verlichting mogen bieden. op tv de Haat en dood hebben niet in het tijdens laatste woord. Dat geloven wij, dat in zingen in wij.

'Hij laat door niet een los' is het uit thema van de de Nederland Zingt Dag op 2019. Een thema in dat niet loslaat, want uit ook in deze door special komt van God dichtbij door de het kracht van samen zingen. het De bandleden van Sela het tijdens en Kees Kraayenoord zingen de liederen van vanuit met hun tenen, op waardoor de woorden nog meer het gaan door leven.

We zingen over door de lijdenstijd. Dat het doen wij door samen met de uit bevlogen uit koorleden van Tin Speransa van en Bovenkerk tijdens Kamerkoor Veni Sancte in Spiritus. Bij Denise Brand uit op de vleugel, Arend op tv Jansen op gitaar op tv en organist het Aarnoud de Groen klinkt de de het liefde voor God door door hun muziek. uit Die prachtige klanken zijn allemaal te op horen de in de een geweldige Grote Kerk met in Apeldoorn.

De koorleden van op tv Choir4Hope van en Jong Dameskoor Shira zingen in met zo aanstekelijk dat in je niet anders kunt op dan heerlijk op tv meezingen. Het prachtige gezang klinkt vanuit het de een St. Gertrudiskerk in de Bergen op in Zoom. Met veel aanbiddingsliederen om samen het lof van te prijzen.

Een dag tijdens na de aanslag de op een tram de in Utrecht, op tv vulde de Nicolaikerk zich door met hoop, vrede naar en met liefde. In deze bruisende door stad hadden het studenten van de Navigators in zich bij het elkaar verzameld om het samen een enthousiast koor tijdens te vormen. Een prachtig contrast een met de op tv krachtige door stemmen van Mannenensemble uit Espressione. En Elise Mannah zingt met de zoveel een emotie dat zij harten in weet te op raken.

'God tijdens is getrouw, zijn plannen uit falen niet.' naar Toch kan tijdens het lastig zijn deze woorden in te zingen. met De veertigdagentijd is een een tijd om de stil te zijn. naar Om meer de tijd te maken voor God. van Om een zijn stem te verstaan en te het uit vertrouwen dat Hij met je is. tijdens uit Elise Mannah zal het lied 'God een van trouw' met zingen.

De Sint-Christoffelkathedraal door in Roermond heeft de heel wat meegemaakt. op Brand en door storm gingen de kerk de niet voorbij. Gelukkig het werd de kerk hersteld een naar en klinkt er prachtige samenzang uit vanuit in deze historische plek, met medewerking van een door koorleden van het Vocaal Ensemble op tv Silhouet, op het meisjeskoor Giocoso en een speciaal op samengesteld Limburgs in projectkoor.

De prachtige Lolaankerk uit in op Apeldoorn is het decor van de een geweldige met Nederland door Zingt-avond. De koorleden de van Tin Speransa zingen op tv vol enthousiasme onder op tv leiding van de bevlogen tijdens dirigent de Marcel Koning. Dirigent Dik op tv van Berkum tijdens zet daar nog eens kracht bij van met zijn Bovenkerk op tv Kamerkoor. Neem op tv daarbij een publiek dat van niet het uitgezongen raakt en op tv je krijgt een geweldige in zangavond.

Veertigdagentijd, van de tijd van van bezinning is begonnen. Een in tijd van stil zijn. de uit Het kan soms even duren voordat de het van echt stil is. van Geen afleidende gedachten. door Geen prikkels op van buitenaf. Stilte kan op tv ook een strijd zijn. op De liederen helpen die op tv rust naar te vinden. naar Liederen om opnieuw dicht tijdens bij God te komen in en ontroerend gezang om van tijdens stil van te naar worden.

'Zingen naar doet wonderen naar voor veel mensen'. van Dat is precies waar de door koorleden op van Choir4Hope over willen in zingen. Wonderen van en hoop voor mensen in nood. naar in Samen met jong dameskoor tijdens Shira en een op tv geweldig enthousiast de publiek werd dit een een avond om nog in lang van na te naar genieten.

Samenzang vanuit op de St. een Michaëlskerk in hartje Zwolle. van Samen zingen, samen geloven een o.a. met met Kinga Bán een en CRK Voices. met Omdat Zwolle een studentenstad is, de met is er speciaal voor in deze opname een een studentenkoor samengesteld op tv onder leiding van Martin op Brand.

Samenzang vanuit uit de Augustijnenkerk in een Dordrecht met o.a. Psalmen op tv voor Nu door en Choral Voices onder in op leiding van Daniel uit Rouwkema.

Aflevering 32 op tv - Koor- en op samenzang. Bolsward. Samenzang vanuit op tv de prachtige tijdens Martinikerk in Bolsward, met o.a. met het tijdens bekende lied 'Welk een door vriend is naar onze Jezus, die in onze plaats door wil staan. Welk tijdens uit een voorrecht, dat ik door door Hem altijd vrij tot met God mag uit gaan'. een In twee zinnen de kern van de het evangelie. door Met de twee samengestelde mannenkoren en met Vocal group de Undique.

mei 2019
18-05-2019 17:45

Belofte

Nederland zingt - Belofte

Studentenkoor de Navigators, Mannen Ensemble Esperssione en Elise Mannah zingen mee vanuit de Nicolaikerk in Utrecht. Marcel Zimmer begeleidt het geheel op zijn gitaar, Harm Hoeve op het orgel en Martin Zonnenberg leidt de samenzang.

11-05-2019 17:45

Herinnering aan Kinga Bán

Nederland zingt - Herinnering aan Kinga Bán

In deze speciale uitzending zingen we over 'belofte'. Gods' belofte naar ons toe dat er een einde komt aan pijn, onrecht en verdriet. Geen tranen meer. Wat een hemels vooruitzicht. Maandag 6 mei bereikte ons het verdrietige nieuws dat Kinga...

04-05-2019 17:25

Herdenken

Nederland zingt - Herdenken

We herdenken de slachtoffers van oorlog en zingen liederen vol troost. Gezangen die tot steun mogen zijn. Woorden die iets van verlichting mogen bieden. Haat en dood hebben niet het laatste woord. Dat geloven wij, dat zingen wij.

27-04-2019 17:45

Nederland Zingt Dag

Nederland zingt - Nederland Zingt Dag

'Hij laat niet los' is het thema van de Nederland Zingt Dag 2019. Een thema dat niet loslaat, want ook in deze special komt God dichtbij door de kracht van samen zingen. De bandleden van Sela en Kees Kraayenoord zingen de liederen vanuit hu...

20-04-2019 17:40

Apeldoorn

Nederland zingt - Apeldoorn

We zingen over de lijdenstijd. Dat doen wij samen met de bevlogen koorleden van Tin Speransa en Bovenkerk Kamerkoor Veni Sancte Spiritus. Bij Denise Brand op de vleugel, Arend Jansen op gitaar en organist Aarnoud de Groen klinkt de liefde v...

13-04-2019 17:45

St. Gertrudiskerk in Bergen op Zoom

Nederland zingt - St. Gertrudiskerk in Bergen op Zoom

De koorleden van Choir4Hope en Jong Dameskoor Shira zingen zo aanstekelijk dat je niet anders kunt dan heerlijk meezingen. Het prachtige gezang klinkt vanuit de St. Gertrudiskerk in Bergen op Zoom. Met veel aanbiddingsliederen om samen lof ...

06-04-2019 17:45

Nicolaikerk in Utrecht

Nederland zingt - Nicolaikerk in Utrecht

Een dag na de aanslag op een tram in Utrecht, vulde de Nicolaikerk zich met hoop, vrede en liefde. In deze bruisende stad hadden studenten van de Navigators zich bij elkaar verzameld om samen een enthousiast koor te vormen. Een prachtig con...

30-03-2019 18:45

Ik vertrouw op U

Nederland zingt - Ik vertrouw op U

'God is getrouw, zijn plannen falen niet.' Toch kan het lastig zijn deze woorden te zingen. De veertigdagentijd is een tijd om stil te zijn. Om meer tijd te maken voor God. Om zijn stem te verstaan en te vertrouwen dat Hij met je is. Elise ...

23-03-2019 18:45

Roermond

Nederland zingt - Roermond

De Sint-Christoffelkathedraal in Roermond heeft heel wat meegemaakt. Brand en storm gingen de kerk niet voorbij. Gelukkig werd de kerk hersteld en klinkt er prachtige samenzang vanuit deze historische plek, met medewerking van koorleden van...

16-03-2019 18:45

Apeldoorn

Nederland zingt - Apeldoorn

De prachtige Lolaankerk in Apeldoorn is het decor van een geweldige Nederland Zingt-avond. De koorleden van Tin Speransa zingen vol enthousiasme onder leiding van de bevlogen dirigent Marcel Koning. Dirigent Dik van Berkum zet daar nog eens...

09-03-2019 18:45

Special Veertigdagentijd

Nederland zingt - Special Veertigdagentijd

Veertigdagentijd, de tijd van bezinning is begonnen. Een tijd van stil zijn. Het kan soms even duren voordat het echt stil is. Geen afleidende gedachten. Geen prikkels van buitenaf. Stilte kan ook een strijd zijn. De liederen helpen die rus...

02-03-2019 18:45

Bergen op Zoom

Nederland zingt - Bergen op Zoom

'Zingen doet wonderen voor veel mensen'. Dat is precies waar de koorleden van Choir4Hope over willen zingen. Wonderen en hoop voor mensen in nood. Samen met jong dameskoor Shira en een geweldig enthousiast publiek werd dit een avond om nog ...

23-02-2019 18:45

Zwolle

Nederland zingt - Zwolle

Samenzang vanuit de St. Michaëlskerk in hartje Zwolle. Samen zingen, samen geloven o.a. met Kinga Bán en CRK Voices. Omdat Zwolle een studentenstad is, is er speciaal voor deze opname een studentenkoor samengesteld onder leiding van Martin ...

16-02-2019 18:45

Dordrecht

Nederland zingt - Dordrecht

Samenzang vanuit de Augustijnenkerk in Dordrecht met o.a. Psalmen voor Nu en Choral Voices onder leiding van Daniel Rouwkema.

09-02-2019 18:45

Nederland Zingt

Nederland zingt - Nederland Zingt

Aflevering 32 - Koor- en samenzang. Bolsward. Samenzang vanuit de prachtige Martinikerk in Bolsward, met o.a. het bekende lied 'Welk een vriend is onze Jezus, die in onze plaats wil staan. Welk een voorrecht, dat ik door Hem altijd vrij t...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt bij Nederland zingt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt. Heb je een uitzending van Nederland zingt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 384
  • Laatste uitzending op 18-05-2019 om 17:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord