Programma gemist?

Een een dag om niet te van vergeten: dat was uit de Nederland Zingt naar Dag uit 2017. Het begon in al met de op voorpret. Koorleden kwamen naar bij elkaar om te oefenen. tijdens Sharon in Kips, Joke Buis en uit de mannen uit van At Once de repeteerden samen in door het EO-gebouw. Alle instrumenten werden op tv ingespeeld. En uit de Jaarbeurs werd uit feestelijk versierd. Met duizenden mensen op tv eerden in wij samen in God.

Na de op schitterende naar kerstuitzending in de Eusebiuskerk in Arnhem het is vanavond het door van tweede deel vanuit deze prachtlocatie te het naar zien. Liederen als 'U het zij de glorie' op tv en 'Hoe groot naar zijt Gij' worden uit op unieke een wijze uitgevoerd door onder andere Sharon in met Kips en de een Vocal Group. De oplettende kijker zal een zien dat ook naar de manier met van de filmen anders dan anders door is.

Zo met vlak voor door de jaarwisseling blikken we terug op op op tv het afgelopen jaar. De naar verdrietige momenten en de het mooie gebeurtenissen. Maar we tijdens zien ook naar hoopvol uit naar tijdens een nieuw jaar. het Een bijzonder moment op tv waar we bij stilstaan, tijdens met bemoedigende naar liederen op tv als 'Jezus, mijn Heiland' en 'Er door komt een nieuwe in aarde'. De op tv mooie een samenzangliederen klinken vanuit de Westerkerk op in Enkhuizen uit en de Grote Kerk een in Den in Haag.

Sfeervolle volkskerstzang met het vele kerstklassiekers tijdens vanuit de op Eusebiuskerk in Arnhem. Bekende met kerstliederen van gaan nog meer leven door door de geweldige stemmen van het Ernst Daniël met Smid, door Sharon Kips en de koorleden naar van het Kampen Boys door Choir. Liederen als op tv 'Stille nacht' en van 'Komt allen de tezamen' een zullen uiteraard niet tijdens ontbreken.

Vocalgroup het Voice, een speciaal projectkoor uit tijdens Enkhuizen door e.o. bestaande uit door honderd koorleden, en soliste Sterre een van Boxtel met klinken prachtig in vanuit de Westerkerk een in Enkhuizen. Ook hoor in je Brassband De van Wâldsang, pianist Jan Lenselink met en organist op tv Martin Mans. De een violen worden uit bespeeld door Christianne Mosterd-van den naar Berg, Marleen tijdens Veldstra op tv en Isabelle Doodhagen. Ruben Bekx maakt tijdens het op helemaal af met zijn naar contrabas. Verder klinkt er door natuurlijk volop een samenzang.

Koor- en samenzang op door vanuit de indrukwekkende het Bovenkerk in Kampen. Meewerkende koren op tv zijn het Groot uit Reformatie Koor o.l.v. het Martin Zonnenberg en het uit kamerkoor van Ars Musica o.l.v. Patrick van een in der Linden. De vleugel in wordt bespeeld door de Joost van een Belzen en achter het orgel klinkt in Peter Wildeman. Ook op vieren we met 500 jaar op tv Reformatie met liederen gezongen door het The Psalm op tv Project en uit Maria den op tv Hertog.

'Eens zal een op de grote morgen', het een prachtig op lied dat een past in deze op bijzondere tijd. uit De laatste zondagen in tijdens november heten 'de zondagen van op tv de voleinding'. We op denken toekomstgericht, aan het de voltooiing het van al Gods door plannen. Zijn plannen op tv met deze wereld op tv en naar Zijn plannen voor ons eigen met leven. Deze door periode is het ook een periode ter nagedachtenis een aan de op mensen die ons door zijn ontvallen. Daarom een het speciale uitzending met liederen tijdens over met troost, bescherming en het eeuwig leven met in God.

Op een kruispunt op naar van twee belangrijke wegen, die een van Monster naar van Leiden en het die van Scheveningen naar Delft, tijdens van ontstond het dorpje tijdens Die Haghe, dat door zou uitgroeien tot Den door Haag. Aan dat kruispunt bevond naar zich al naar in de met 13e eeuw een naar houten kapel die uit later werd uitgebouwd met tot de Grote of Sint een Jacobskerk, zoals door wij naar die nu kennen. Een uitzending het vanuit deze kerk door in Den tijdens Haag. Geweldige koren werken mee van zoals: Chosen Gospel op tv Choir o.l.v. Vladimir op Pairel en Vox van de Jubilans o.l.v. André van Vliet, die tijdens op tv ook de samenzang leidt. Ook o.a. door Arjan en Edith een Post (trompet, een bugel) en Henk op Ruiter (vleugel) zijn van erbij.

Vanuit de Walburgiskerk tijdens uit op Zutphen, waarin in een aantal bekende liederen van Johannes op de Heer te in horen zijn. door Met de Eleven en het tijdens Gelders Vocaal Ensemble o.l.v. een Arjan van met Hees.

Een uitzending uit helemaal in het teken de van in 500 jaar muziek uit de tijdens uit reformatie met Geneefse Psalmen, Luther op liederen en de psalmen door in een heel met nieuw arrangement op tv van The Psalm naar Project. Liederen die in verbonden zijn tijdens met Luther en Calvijn naar zoals het tijdens bekende lied Een van vaste Burcht is het onze God.

Vanuit in de Sint Jan in op Gouda. Organist Jaap Kramer de imponeert met zijn de prachtige spel op tijdens op het hoofdorgel. Geniet in van het bekende kinderlied in 'Als je de bidt zal Hij de je geven' en 'Groot en geweldig', de met enthousiasme het gezongen door kinderkoor Wonderwijs. met Met door het samengesteld gemengd koor o.l.v. op Peter Burger en op de op tv band LEV.

Vanuit de naar Bovenkerk in Kampen. 'Een naar in vaste burcht is onze God'. uit Het is het van bekendste lied van uit Maarten Luther. Op 31 het oktober 1517 met sloeg hij 95 stellingen op tv het op de deur van de Slotkapel het van van Wittenberg (Duitsland). Dit tijdens was het tijdens begin van de een Protestantse Kerk. In deze uitzending liederen met uit vijfhonderd in jaar reformatie. in Groot Reformatie van Koor, The Psalm op Project en Kamerkoor Ars Musica op werken door mee.

Vanuit de prachtige door uit Sint-Catharinakerk in Eindhoven. Met medewerking van door de The Martin de Mans formation op o.l.v. op Martin Mans en de met Oosterhoutse Nachtegalen o.l.v. van Wim Schoones. Het met orgel wordt met bespeeld door Marco uit den Toom en Martin Mans, Mark met met Brandwijk op vleugel en David een Wilschut op op saxofoon.

Het door beroemde Henrick Bader orgel behoort naar tot de fraaiste in orgels het van Nederland en in staat in de Walburgiskerk in met Zutphen. In deze een uitzending op komen de prachtige renaissanceklanken en het zijn barokke met toevoegingen met uitstekend tot zijn recht tijdens door het orgelspel tijdens van Martin Zonnenberg. De samenzang een op tv van Eleven met een bandleider André Bijleveld en het door Gelders een Vocaal Enemble o.l.v. Arjan het van Hees maken naar het plaatje door compleet.

Uitzending vanuit de door in langste kerk van Nederland, door de Sint Jan in de Gouda. het Wereldberoemd door zijn gebrandschilderde ramen uit die in een ontdekkingstocht zijn het langs Bijbelse taferelen.

januari 2018
13-01-2018 19:10

Special NZ Dag

Nederland zingt - Special NZ Dag

Een dag om niet te vergeten: dat was de Nederland Zingt Dag 2017. Het begon al met de voorpret. Koorleden kwamen bij elkaar om te oefenen. Sharon Kips, Joke Buis en de mannen van At Once repeteerden samen in het EO-gebouw. Alle instrumenten...

06-01-2018 19:10

Eusebiuskerk in Arnhem

Nederland zingt - Eusebiuskerk in Arnhem

Na de schitterende kerstuitzending in de Eusebiuskerk in Arnhem is vanavond het tweede deel vanuit deze prachtlocatie te zien. Liederen als 'U zij de glorie' en 'Hoe groot zijt Gij' worden op unieke wijze uitgevoerd door onder andere Sharon...

30-12-2017 19:05

De Westerkerk in Enkhuizen en de Grote Kerk in Den Haag

Nederland zingt - De Westerkerk in Enkhuizen en de Grote Kerk in Den Haag

Zo vlak voor de jaarwisseling blikken we terug op het afgelopen jaar. De verdrietige momenten en de mooie gebeurtenissen. Maar we zien ook hoopvol uit naar een nieuw jaar. Een bijzonder moment waar we bij stilstaan, met bemoedigende liedere...

23-12-2017 19:05

Eusebiuskerk in Arnhem

Nederland zingt - Eusebiuskerk in Arnhem

Sfeervolle volkskerstzang met vele kerstklassiekers vanuit de Eusebiuskerk in Arnhem. Bekende kerstliederen gaan nog meer leven door de geweldige stemmen van Ernst Daniël Smid, Sharon Kips en de koorleden van het Kampen Boys Choir. Liederen...

09-12-2017 19:10

Westerkerk in Enkhuizen

Nederland zingt - Westerkerk in Enkhuizen

Vocalgroup Voice, een speciaal projectkoor uit Enkhuizen e.o. bestaande uit honderd koorleden, en soliste Sterre van Boxtel klinken prachtig vanuit de Westerkerk in Enkhuizen. Ook hoor je Brassband De Wâldsang, pianist Jan Lenselink en orga...

02-12-2017 19:10

Bovenkerk in Kampen

Nederland zingt - Bovenkerk in Kampen

Koor- en samenzang vanuit de indrukwekkende Bovenkerk in Kampen. Meewerkende koren zijn het Groot Reformatie Koor o.l.v. Martin Zonnenberg en het kamerkoor Ars Musica o.l.v. Patrick van der Linden. De vleugel wordt bespeeld door Joost van B...

25-11-2017 19:10

Eeuwigheidszondag

Nederland zingt - Eeuwigheidszondag

'Eens zal op de grote morgen', een prachtig lied dat past in deze bijzondere tijd. De laatste zondagen in november heten 'de zondagen van de voleinding'. We denken toekomstgericht, aan de voltooiing van al Gods plannen. Zijn plannen met dez...

18-11-2017 20:10

Grote of Sint Jacobskerk in Den Haag

Nederland zingt - Grote of Sint Jacobskerk in Den Haag

Op een kruispunt van twee belangrijke wegen, die van Monster naar Leiden en die van Scheveningen naar Delft, ontstond het dorpje Die Haghe, dat zou uitgroeien tot Den Haag. Aan dat kruispunt bevond zich al in de 13e eeuw een houten kapel di...

11-11-2017 20:10

Walburgiskerk in Zutphen

Nederland zingt - Walburgiskerk in Zutphen

Vanuit de Walburgiskerk uit Zutphen, waarin een aantal bekende liederen van Johannes de Heer te horen zijn. Met Eleven en het Gelders Vocaal Ensemble o.l.v. Arjan van Hees.

05-11-2017 12:00

500 jaar liederen

Nederland zingt - 500 jaar liederen

Een uitzending helemaal in het teken van 500 jaar muziek uit de reformatie met Geneefse Psalmen, Luther liederen en de psalmen in een heel nieuw arrangement van The Psalm Project. Liederen die verbonden zijn met Luther en Calvijn zoals het ...

04-11-2017 19:10

Sint Jan in Gouda

Nederland zingt - Sint Jan in Gouda

Vanuit de Sint Jan in Gouda. Organist Jaap Kramer imponeert met zijn prachtige spel op het hoofdorgel. Geniet van het bekende kinderlied 'Als je bidt zal Hij je geven' en 'Groot en geweldig', met enthousiasme gezongen door kinderkoor Wonder...

28-10-2017 19:15

Kampen, Bovenkerk

Nederland zingt - Kampen, Bovenkerk

Vanuit de Bovenkerk in Kampen. 'Een vaste burcht is onze God'. Het is het bekendste lied van Maarten Luther. Op 31 oktober 1517 sloeg hij 95 stellingen op de deur van de Slotkapel van Wittenberg (Duitsland). Dit was het begin van de Protest...

21-10-2017 19:15

Eindhoven, Sint-Catharinakerk

Nederland zingt - Eindhoven, Sint-Catharinakerk

Vanuit de prachtige Sint-Catharinakerk in Eindhoven. Met medewerking van de The Martin Mans formation o.l.v. Martin Mans en de Oosterhoutse Nachtegalen o.l.v. Wim Schoones. Het orgel wordt bespeeld door Marco den Toom en Martin Mans, Mark B...

14-10-2017 19:10

Zutphen, De Walburgiskerk

Nederland zingt - Zutphen, De Walburgiskerk

Het beroemde Henrick Bader orgel behoort tot de fraaiste orgels van Nederland en staat in de Walburgiskerk in Zutphen. In deze uitzending komen de prachtige renaissanceklanken en zijn barokke toevoegingen uitstekend tot zijn recht door het ...

07-10-2017 19:10

Gouda

Nederland zingt - Gouda

Uitzending vanuit de langste kerk van Nederland, de Sint Jan in Gouda. Wereldberoemd door zijn gebrandschilderde ramen die een ontdekkingstocht zijn langs Bijbelse taferelen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nederland zingt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nederland zingt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nederland zingt bij Nederland zingt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nederland zingt. Heb je een uitzending van Nederland zingt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nederland zingt gemist

Nederland Zingt is een televisieprogramma van de Evangelische Omroep (EO), waarbij men koor- en samenzang vanuit verschillende kathedralen en kerken in en buiten Nederland opneemt en uitzendt. De meeste programma's worden door organist/componist Martin Zonnenberg gemaakt en samengesteld. Het tv programma heeft diverse opnames per jaar. Er werken telkens vele solisten en koren aan de opname mee.

Uitzending gemist van Nederland zingt? Hier kun je alle uitzendingen van Nederland zingt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 324
  • Laatste uitzending op 13-01-2018 om 19:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord