Programma gemist?

Realityserie een waarin Gerard Joling met en Gordon een tijdens maand lang tijdens op AOW-niveau leven. Daarnaast op tv zetten zij zich op in voor de in ouderenzorg om meer in aandacht te vestigen op door de een vaak ongelukkige situaties op tv van bejaarden.

Het einde is op met in zicht. Gerard door en Gordon houden een house-sale in én strijden met de hun het seniorenteam op het terrein van door `De in Toekomst´ van Ajax op tegen het Lucky Team een van oud- op spelers van Ajax met door aanvoerder Sjaak naar Swart en anderen door zoals Dikkie Schoenmaker en op tv Barry Hughes. Walking football op is een uit project van het op tv Ouderen Fonds in uit samenwerking met de Eredivisie op tv waarbij ouderen een boven de 65 kunnen voetballen van bij de hun eigen het favoriete betaalde voetbalclub. Het tijdens is voetbal met speciale het spelregels. Zo op tv mag je bijvoorbeeld niet rennen in in en mogen er een geen slidings worden gemaakt. Ten tijdens slotte nemen op Gerard en Gordon met naar een groot door feest afscheid het van de buurt, de buurtbewoners het en alle op ouderen die het ze hebben ontmoet tijdens hun door vrijwilligerswerk op tv voor het Ouderen de Fonds.

Het tijdens AOW-budget is op. tijdens In drie met weken is er meer dan uit achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. de Gerard en van Gordon met gaan betaald werk doen in bij de kapper tijdens op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord uit om in de laatste week door tijdens te van komen. Voor het Ouderen door Fonds-project `walking football´ ondergaan met Gerard tijdens en Gordon een fitheidstest. met Een inspanningstest met die iedereen moet ondergaan als ze met mee willen doen op met in dit bijzondere seniorenvoetbal, uit dat het Ouderen Fonds organiseert uit de in samenwerking met de een Eredivisie. Gordon heeft met veel ouderen ontmoet die nog door kwiek en fit op tv zijn en wil door op tv nu ook wel eens de met andere kant van het de ouder uit worden meemaken. Hij loopt mee tijdens met de uit wijkverpleegsters van Buurtzorg. Gerard in bezoekt intussen Eef tijdens van Roemburg, met door wie hij een het tijdens bijzonder gesprek heeft over het haar ziekte. naar Gerard is onder de indruk uit van haar bijzondere van verzameling.

Gerard en Gordon met hebben de op smaak de te pakken met het organiseren van van leuke naar uitjes voor ouderen. Ze nemen de het de ouderen van eet- en uit ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee het de naar de dierentuin. Gordon naar neemt Gerard mee naar de op tv seniorenclub in van het tijdens Leger des Heils, waar door het idee om vrijwilligerswerk voor in ouderen te de gaan doen, bij hem door is op ontstaan. Monique Wolfkamp van het in Nationaal de Ouderen Fonds komt bij Gerard het van en Gordon op bezoek om ze in warm met te maken voor een bijzonder tijdens project naar van het uit Fonds: walking football, voetbal uit voor ouderen met speciale naar spelregels. tijdens Zo wordt er gefloten het als er iemand gaat de rennen. De bodem van de tijdens het budget komt naar in zicht en dan valt het er een bekeuring door in de bus. het Toch moeten naar ze ook nog een spelletjesavond een organiseren op tv voor vrienden. het De drank en op de hapjes voor op die avond worden op een creatieve, tijdens van maar minder verantwoorde manier de verzameld. Patricia Paay, door Dirk Taat, Bonnie St. Claire op tv en Fajah in Lourens genieten er evengoed met door van.

Gordon het moet naar het de studio voor zijn werk met als jurylid bij `Hollands´ de Got in Talent´ en neemt uit twee meiden uit de op buurt mee. Zij het hebben de uit dag van hun leven met het al die tijdens bekende met Nederlanders die ze tijdens ontmoeten. Gerard gaat intussen op op tv bezoek bij de 102-jarige in met mevrouw Zuidema die vorige week vertelde op tv dat in ze weinig bezoek krijgt, omdat naar iedereen tijdens in haar omgeving is verdwenen door door op ziekte of overlijden. Het een project van het Nationaal uit het Ouderen Fonds dat Gerard en uit Gordon uit deze week meebeleven de is `breien tegen eenzaamheid´. Ze krijgen van ook op tv de opdracht van Monique van het het Ouderen van Fonds de om nu maar eens zelf op een goed uitje het voor een ouderen te organiseren nu uit ze wat ervaring hebben opgedaan. het Gerard en Gordon in nodigen een door aantal ouderen uit met het door wie ze in de afgelopen op tv weken een naar leuke ontmoeting hadden, zoals het mevrouw Kasteleijn, uit meneer en het mevrouw De Graaf en tijdens Theo Wilhelm. Het in wordt een de geslaagde middag met bijzondere tijdens gesprekken.

Gerard van en Gordon hebben een in nieuwe tuin in geregeld voor van het eet- en uit ontmoetingscentrum voor ouderen in van de buurt. De tuinmannen naar laten van Gerard en Gordon niet uit werkloos toekijken. Er het moet stevig worden naar gesjouwd. De ouderen van Het in Baken doen de enthousiast in mee als Gerard op tv en Gordon de tuin door uiteindelijk presenteren in de op tv stijl tijdens van `Extreme Home Makeover´. Met in de BoodschappenPlusBus van de het Nationaal de Ouderen Fonds gaan Gerard en op tv Gordon met naar ouderen uit Huizen een het dagje naar Volendam. tijdens Door een wandeling door met de met 102- jarige mevrouw op Zuidema, worden naar ze geconfronteerd met een onderwerp door uit waar de meeste ouderen veel makkelijker op mee omgaan uit dan naar Geer en Goor zelf, de van dood.

Gerard en op tv Gordon brengen voor tijdens de Stichting Doras naar warme maaltijden rond door in tijdens Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet van meer willen van of het kunnen koken. Gordon ontmoet op tv tijdens het het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij naar vertelt een hem het verhaal van zijn grote door liefde en van hoe met hij door zijn van man ten huwelijk werd in gevraagd. Voor het Nationaal Ouderen tijdens Fonds gaan in Gerard en Gordon naar door Kijkduin, Scheveningen. Daar door helpen ze ouderen door op tv in rolstoelen met luchtbanden het de strand in op en de branding in. Het in op Nationaal Ouderen Fonds organiseert elk een jaar een stranduitje voor met met duizenden ouderen die jaren niet meer de uit op het strand zijn naar geweest. Thuis, in Amsterdam Noord, de ontvangen Gerard en op tv Gordon op vrienden in hun op kleine tijdelijke, huis. een Onder anderen Patricia Paay komt in op tv langs.

In met opdracht van het Nationaal op Ouderenfonds bezoeken Gerard en het Gordon een rommelmarkt een waar ze uit verschillende opdrachten op tv moeten doen om geld de bij het elkaar te krijgen voor een kerstuitje van voor ouderen. in In de hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen naar ze vrijwilligerswerk een bij 'Het Baken', door een eet- de en ontmoetingsplek voor ouderen op die helemaal het door vrijwilligers met wordt gerund. Na de eerste onvoorziene van tijdens uitgave organiseren ze in een borrel voor de een buren in hun eigen in achtertuin, met waarin de hond van een buurman door de hoofdrol het speelt.

Gerard en Gordon op nemen royaal afscheid van een van de door hen zo door gewaardeerde luxe op op tv een op chic terras in Amsterdam. Ze het ontvangen de auto waarin een ze een van maand gaan rijden en tijdens doen voor in de allereerste keer de boodschappen uit van hun AOW-budget. tijdens En dan is met het moment aangebroken dat ze voor een de naar allereerste keer moeten slapen een in uit hun tijdelijke huis in uit Amsterdam-Noord. Hoe zal dat ze uit vergaan? Het met Ouderenfonds staat op tv met `de het Beautybus´ bij een een woonzorgcentrum in de buurt, Gerard en een Gordon geven vier de ouderen in een complete met metamorfose. Eén van hen, de de 78-jarige Nel Beenen, is uit blind, maar het heeft de grootste een lol naar met Gerard en het Gordon tijdens de uit beautybehandeling en het uitzoeken van de door tijdens kleding.

Gerard op en Gordon bezoeken voor tijdens het eerst naar het huis waar ze in een maand lang op uit AOW-niveau gaan van leven om op tv aandacht te in vragen voor eenzame uit en kwetsbare ouderen tijdens in Nederland. Ze door richten hun AOW-huis in op tv voor 1250 euro in en gaan voor het eerst door vrijwilligerswerk doen door voor op het Nationaal Ouderenfonds: met de boodschappenplusbus tijdens en met een aantal ouderen op tv naar de met supermarkt in Huizen.

december 2018
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord