Programma gemist?

Realityserie een waarin Gerard Joling naar en Gordon met een maand lang op AOW-niveau leven. tijdens Daarnaast zetten met zij met zich in voor de ouderenzorg naar om meer door aandacht te vestigen op de van vaak ongelukkige tijdens situaties van het bejaarden.

Het uit einde is in een zicht. Gerard de en Gordon houden een house-sale én uit op strijden met hun seniorenteam op het met terrein tijdens van `De Toekomst´ van door Ajax de tegen het Lucky van Team van oud- spelers van Ajax naar met het aanvoerder Sjaak op tv Swart en anderen zoals Dikkie uit Schoenmaker en Barry Hughes. op tv Walking football op tv is een project van een het Ouderen Fonds naar in samenwerking het met de Eredivisie waarbij het ouderen boven de van in 65 kunnen voetballen bij hun door eigen favoriete betaalde voetbalclub. uit een Het is voetbal met speciale met spelregels. Zo mag je naar op bijvoorbeeld niet rennen en het mogen er naar geen slidings worden gemaakt. Ten de slotte nemen Gerard en het Gordon met de een groot feest afscheid op tv van de buurt, naar de buurtbewoners en tijdens alle ouderen met die ze de hebben ontmoet tijdens hun vrijwilligerswerk in voor op tv het Ouderen het Fonds.

Het AOW-budget op tv is op. In drie op weken is naar er op meer dan achthonderdenveertig euro doorheen een gegaan. Gerard en Gordon in gaan betaald op tv werk op doen bij de kapper op het het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord tijdens om uit de laatste op tv week door te komen. Voor naar het Ouderen op tv Fonds-project `walking football´ een ondergaan Gerard en Gordon uit een fitheidstest. Een de inspanningstest die de iedereen moet ondergaan door als ze mee door willen doen met door dit bijzondere seniorenvoetbal, dat het in Ouderen Fonds organiseert een met in samenwerking met de de Eredivisie. Gordon heeft veel een ouderen ontmoet die tijdens nog kwiek en het fit zijn uit en wil nu ook tijdens wel eens in de andere kant van door het ouder worden op tv meemaken. Hij loopt mee met met met de wijkverpleegsters van door Buurtzorg. Gerard naar bezoekt intussen Eef van Roemburg, door met wie hij een met door bijzonder gesprek heeft over naar haar ziekte. Gerard is onder een de indruk van met haar bijzondere naar verzameling.

Gerard en het Gordon hebben de op smaak te pakken met op het organiseren van van leuke tijdens uitjes voor ouderen. Ze nemen door de op tv ouderen van op tv eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee het in naar de dierentuin. Gordon neemt tijdens Gerard mee naar tijdens de seniorenclub van de het Leger met des Heils, op waar het idee uit om vrijwilligerswerk voor ouderen in te gaan doen, bij de hem is ontstaan. Monique door Wolfkamp uit van het Nationaal Ouderen op tv Fonds komt op tv bij Gerard en Gordon op door uit bezoek om ze warm te uit maken voor een in bijzonder project tijdens van het Fonds: walking met football, voetbal voor ouderen tijdens van met speciale spelregels. het Zo wordt er gefloten door als er iemand gaat tijdens rennen. De uit bodem van het naar budget komt in zicht en op dan valt er door een bekeuring in naar de op bus. Toch op tv moeten ze ook nog door een spelletjesavond organiseren op voor vrienden. De tijdens drank en door de hapjes voor naar die avond worden op met een creatieve, maar minder verantwoorde uit manier verzameld. Patricia van Paay, op Dirk Taat, Bonnie een St. Claire naar en Fajah Lourens van genieten er evengoed naar van.

Gordon van moet naar de studio tijdens voor zijn werk op als jurylid op tv bij `Hollands´ in Got Talent´ en op tv neemt twee meiden uit van de buurt mee. in Zij hebben tijdens de dag van hun leven met naar tijdens al die bekende Nederlanders die ze de ontmoeten. Gerard gaat met intussen op bezoek in een bij de 102-jarige een mevrouw Zuidema die vorige naar week vertelde naar dat ze weinig bezoek de krijgt, omdat iedereen in haar op tv omgeving met is verdwenen door in ziekte of overlijden. naar Het project van het uit Nationaal Ouderen Fonds een dat Gerard en Gordon met deze week meebeleven de is `breien tegen het eenzaamheid´. naar Ze krijgen ook de een opdracht in van Monique van het een Ouderen Fonds om nu maar het op tv eens zelf een goed uitje het voor ouderen te op organiseren nu ze een wat ervaring hebben de opgedaan. Gerard en Gordon een nodigen een aantal op ouderen van uit met wie ze van in op de afgelopen weken uit een leuke ontmoeting hadden, uit zoals mevrouw op tv Kasteleijn, meneer en door mevrouw De Graaf en Theo Wilhelm. een Het wordt het een geslaagde middag het met bijzondere in gesprekken.

Gerard naar en Gordon hebben in een nieuwe op tv tuin geregeld voor het eet- door en ontmoetingscentrum voor ouderen op in het de buurt. van De tuinmannen laten een Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. door Er moet stevig van worden met gesjouwd. De op tv ouderen van Het Baken naar doen enthousiast mee als Gerard door een en Gordon de tuin uiteindelijk het presenteren in de stijl de van `Extreme op tv Home Makeover´. van Met de BoodschappenPlusBus van het in Nationaal uit Ouderen Fonds gaan Gerard en van Gordon met ouderen op uit Huizen een een in dagje naar Volendam. het Door een wandeling op met de 102- jarige mevrouw een Zuidema, op worden ze geconfronteerd tijdens met een onderwerp waar een de meeste ouderen uit veel makkelijker mee de omgaan dan Geer de en Goor zelf, door de dood.

Gerard op en Gordon brengen voor door de Stichting uit Doras warme uit maaltijden rond in Amsterdam-Noord naar bij ouderen naar die zelf niet op tv meer willen of een kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het in werk de naar 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt uit in hem het verhaal op tv van zijn grote van liefde en hoe hij door zijn het man ten in huwelijk werd gevraagd. Voor door het Nationaal op tv Ouderen Fonds gaan Gerard op tv en Gordon op naar Kijkduin, Scheveningen. Daar door helpen tijdens ze ouderen in rolstoelen de met luchtbanden het door strand op en de op tv branding in. tijdens Het Nationaal Ouderen met Fonds de organiseert elk jaar uit een stranduitje voor duizenden ouderen die uit jaren niet meer door op het strand uit zijn geweest. van Thuis, in het Amsterdam Noord, ontvangen Gerard naar en de Gordon vrienden in hun kleine tijdens tijdelijke, huis. Onder door anderen Patricia van Paay komt in langs.

In op opdracht van het met Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en tijdens Gordon een rommelmarkt naar waar ze verschillende tijdens op opdrachten moeten doen om in geld bij door elkaar te krijgen voor in een kerstuitje voor ouderen. In in hun eigen buurt op tv in Amsterdam-Noord naar doen ze vrijwilligerswerk een bij de 'Het Baken', een door eet- en ontmoetingsplek voor ouderen van die helemaal door vrijwilligers door wordt gerund. Na op tv van de eerste onvoorziene uitgave organiseren ze in een borrel van voor naar de buren in de hun eigen achtertuin, waarin de hond met van een buurman naar de hoofdrol tijdens speelt.

Gerard met en Gordon nemen op royaal afscheid van in de door op tv hen zo gewaardeerde door luxe op een chic tijdens terras in Amsterdam. Ze ontvangen een met de auto waarin de ze een maand gaan rijden en met doen voor de naar allereerste keer een boodschappen van hun AOW-budget. op tv van En dan is het moment naar aangebroken dat ze voor in de een allereerste keer moeten slapen in door hun tijdelijke op tv huis in op tv Amsterdam-Noord. Hoe zal dat op tv ze door vergaan? Het Ouderenfonds staat met het `de Beautybus´ van bij een woonzorgcentrum in de naar buurt, Gerard het en Gordon geven op tv vier ouderen op tv een complete van metamorfose. Eén van hen, de 78-jarige in Nel Beenen, is met naar blind, maar heeft de door grootste lol met Gerard uit en Gordon uit tijdens de beautybehandeling en het van uitzoeken het van de met kleding.

Gerard op en Gordon bezoeken voor de het eerst het het huis waar ze tijdens een tijdens maand lang op tijdens AOW-niveau gaan leven om aandacht naar te op tv vragen voor eenzame en op tv kwetsbare ouderen in in Nederland. Ze richten in hun AOW-huis in voor 1250 met euro tijdens en gaan voor het eerst de vrijwilligerswerk doen naar voor naar het Nationaal Ouderenfonds: met het de boodschappenplusbus met en een aantal ouderen naar de de het supermarkt in Huizen.

augustus 2020
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!