Programma gemist?

Realityserie door waarin Gerard Joling en Gordon met een maand lang de op AOW-niveau leven. tijdens Daarnaast zetten door zij zich van in voor op de ouderenzorg om meer aandacht uit te vestigen tijdens op de vaak door ongelukkige situaties van op bejaarden.

Het einde door is in zicht. uit Gerard en een Gordon houden een het house-sale én tijdens strijden met hun van seniorenteam op het terrein met van `De Toekomst´ op tv van Ajax tegen het op tv Lucky Team het van oud- spelers van Ajax door met op tv aanvoerder Sjaak Swart op tv en anderen zoals op Dikkie Schoenmaker en Barry in Hughes. Walking de football is een project naar van het de Ouderen Fonds tijdens in samenwerking met de Eredivisie waarbij uit ouderen boven de uit 65 met kunnen voetballen uit bij hun eigen een favoriete betaalde voetbalclub. Het is voetbal naar op met speciale spelregels. Zo mag het je bijvoorbeeld niet rennen in en met mogen er geen slidings met worden op tv gemaakt. Ten slotte nemen van Gerard en Gordon met een tijdens de groot feest afscheid van de buurt, door de op tv buurtbewoners en op tv alle ouderen die ze hebben met ontmoet tijdens in hun vrijwilligerswerk naar voor het Ouderen de Fonds.

Het AOW-budget is tijdens op. In uit drie weken is van er uit meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. het met Gerard en Gordon gaan betaald in werk doen een bij de in kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord tijdens de om de laatste week door door te komen. Voor het door Ouderen uit Fonds-project `walking football´ ondergaan Gerard uit en Gordon een met fitheidstest. Een door inspanningstest die iedereen moet tijdens ondergaan als van ze mee willen doen door met dit de bijzondere seniorenvoetbal, naar dat het Ouderen tijdens Fonds organiseert in samenwerking met met de Eredivisie. Gordon op tv heeft in veel ouderen tijdens ontmoet die nog kwiek en op fit zijn en wil van de nu ook wel eens op tv de andere de kant van het ouder een worden meemaken. Hij loopt mee de met de op wijkverpleegsters van Buurtzorg. Gerard naar bezoekt intussen op Eef van Roemburg, van met wie de hij een bijzonder gesprek een heeft over haar met ziekte. Gerard door is onder in de indruk van haar bijzondere met verzameling.

Gerard een en Gordon de hebben de smaak het te pakken met het organiseren een van leuke een uitjes voor in ouderen. Ze nemen van de ouderen van eet- en van ontmoetingscentrum door `Het Baken´ mee naar de dierentuin. naar Gordon neemt naar Gerard mee naar op tv de seniorenclub van het op Leger des van Heils, waar het idee in om vrijwilligerswerk in voor ouderen te van gaan doen, door bij hem is ontstaan. Monique door Wolfkamp van het een van Nationaal Ouderen Fonds komt het bij Gerard en Gordon naar op bezoek naar om ze warm tijdens te maken voor een bijzonder een project van tijdens het Fonds: walking football, tijdens voetbal voor een ouderen door met speciale spelregels. het Zo wordt er gefloten als er met iemand gaat rennen. naar De bodem door van van het budget komt in op tv zicht en dan valt de er van een bekeuring in uit de bus. Toch moeten ze ook tijdens nog een spelletjesavond op organiseren het voor vrienden. uit De drank en de de hapjes voor die avond worden het op op een creatieve, maar op tv minder verantwoorde manier verzameld. Patricia op tv Paay, in Dirk Taat, Bonnie St. een Claire en Fajah Lourens op van genieten er evengoed een van.

Gordon uit moet naar de op studio voor zijn werk als de jurylid bij `Hollands´ tijdens Got Talent´ het en neemt twee meiden naar uit de de buurt mee. Zij de hebben de in dag van hun de leven met de al die bekende tijdens Nederlanders die ze naar ontmoeten. Gerard gaat op intussen op bezoek bij de 102-jarige uit mevrouw Zuidema met die op tv vorige week vertelde dat ze naar weinig bezoek krijgt, tijdens omdat iedereen in een haar omgeving is op verdwenen naar door ziekte of het overlijden. Het project in van het Nationaal Ouderen Fonds dat in Gerard het en Gordon deze week tijdens meebeleven op is `breien tegen eenzaamheid´. Ze krijgen op tv ook de naar opdracht van Monique van tijdens het het Ouderen Fonds op om nu maar eens zelf het een naar goed uitje voor ouderen te het organiseren op nu ze wat ervaring hebben de opgedaan. Gerard en door Gordon nodigen op een aantal ouderen uit uit met wie ze in in de afgelopen een weken een leuke tijdens ontmoeting hadden, op zoals mevrouw in Kasteleijn, meneer en het mevrouw De Graaf en Theo naar Wilhelm. een Het wordt een geslaagde middag van met bijzondere een gesprekken.

Gerard in en Gordon hebben een nieuwe naar naar tuin geregeld voor het eet- tijdens en ontmoetingscentrum op tv voor ouderen in de in buurt. De tijdens tuinmannen laten Gerard tijdens en Gordon van niet werkloos toekijken. Er naar moet stevig worden uit gesjouwd. De ouderen naar van Het Baken door doen enthousiast mee als een Gerard en van Gordon de tuin in uiteindelijk presenteren in de door stijl van `Extreme op Home in Makeover´. Met de BoodschappenPlusBus van het met Nationaal Ouderen op Fonds gaan uit Gerard en Gordon met de ouderen uit Huizen een met dagje naar Volendam. door de Door een wandeling met de de 102- jarige mevrouw Zuidema, met worden ze geconfronteerd met met uit een onderwerp waar de meeste het ouderen veel naar makkelijker mee omgaan een dan Geer en van Goor zelf, de op tv dood.

Gerard naar en Gordon brengen in voor de Stichting tijdens Doras warme maaltijden rond het in op Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf van niet op meer willen of kunnen koken. naar Gordon met ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo op tv Wilhelm. Hij vertelt naar hem het tijdens verhaal van zijn de grote op tv liefde en hoe op tv hij door zijn man ten de huwelijk werd gevraagd. naar Voor het Nationaal Ouderen op tv Fonds gaan op tv Gerard op en Gordon naar Kijkduin, van Scheveningen. Daar helpen met ze ouderen in rolstoelen met uit van luchtbanden het strand op en de naar uit branding in. Het Nationaal Ouderen Fonds tijdens organiseert elk jaar het een stranduitje uit voor duizenden van ouderen die naar jaren niet meer op het van strand op tv zijn geweest. Thuis, in met Amsterdam Noord, ontvangen Gerard met en door Gordon vrienden in de hun kleine tijdelijke, van huis. Onder anderen Patricia Paay komt tijdens een langs.

In een opdracht van het Nationaal in Ouderenfonds bezoeken het Gerard en Gordon in een rommelmarkt op tv waar ze verschillende opdrachten het moeten doen om geld uit bij elkaar het te krijgen voor een kerstuitje met voor in ouderen. In een hun eigen buurt in Amsterdam-Noord naar doen een ze vrijwilligerswerk bij 'Het Baken', naar een eet- en ontmoetingsplek van voor ouderen die tijdens helemaal door tijdens vrijwilligers wordt gerund. Na een op tv de eerste onvoorziene uitgave naar organiseren ze een uit borrel voor de de buren in hun eigen van achtertuin, van waarin de hond met van een buurman de hoofdrol uit speelt.

Gerard en Gordon met nemen royaal op afscheid van de in door van hen zo gewaardeerde luxe op een de chic terras een in Amsterdam. Ze van ontvangen de tijdens auto waarin ze van een maand gaan op rijden en in doen voor de allereerste keer het boodschappen van hun AOW-budget. een een En dan is het uit moment aangebroken dat ze voor uit een de allereerste keer moeten naar slapen in hun tijdelijke huis een in Amsterdam-Noord. Hoe met zal naar dat ze op tv vergaan? Het Ouderenfonds staat een met `de op Beautybus´ bij een woonzorgcentrum in in de buurt, van Gerard en Gordon geven in vier ouderen het een complete metamorfose. een Eén van hen, de de 78-jarige Nel Beenen, uit is blind, in maar heeft op tv de grootste lol met Gerard de en de Gordon tijdens de beautybehandeling en het tijdens uitzoeken naar van de de kleding.

Gerard en door Gordon bezoeken de voor het eerst op het huis waar ze in een maand lang op op AOW-niveau gaan leven het om aandacht te de met vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen naar in Nederland. het Ze richten hun AOW-huis de in voor 1250 door euro en gaan de voor de het eerst vrijwilligerswerk uit doen voor het het Nationaal Ouderenfonds: met de boodschappenplusbus tijdens en een uit aantal ouderen naar een de supermarkt van in Huizen.

mei 2019
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord