Programma gemist?

Realityserie waarin op Gerard Joling en Gordon het een maand lang op op in AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij in een zich in voor de ouderenzorg in om meer aandacht op te door vestigen op de vaak een ongelukkige situaties van uit bejaarden.

Het op einde is in op tv zicht. Gerard op tv en Gordon houden een uit house-sale én strijden met op hun seniorenteam een op het terrein van op `De Toekomst´ van Ajax het tegen het de Lucky Team een van oud- een spelers van Ajax op met aanvoerder Sjaak de Swart en anderen zoals uit Dikkie Schoenmaker en Barry de Hughes. Walking de football is een een project van het Ouderen het Fonds van in samenwerking met de Eredivisie naar waarbij ouderen boven de uit 65 kunnen voetballen door bij hun eigen met favoriete betaalde met voetbalclub. Het is voetbal op met speciale met spelregels. Zo mag in je bijvoorbeeld niet rennen op tv en mogen er van door geen slidings worden gemaakt. Ten slotte het nemen Gerard door en Gordon met het een groot feest de afscheid tijdens van de buurt, een de buurtbewoners en alle ouderen die op tv ze hebben ontmoet uit uit tijdens hun vrijwilligerswerk uit voor het Ouderen naar Fonds.

Het AOW-budget met is op. In drie van naar weken is er meer dan achthonderdenveertig uit euro een doorheen gegaan. een Gerard en Gordon gaan betaald werk met doen bij op de kapper uit op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord een om door de laatste week de door te komen. Voor het met Ouderen met Fonds-project `walking tijdens football´ ondergaan Gerard en de Gordon een fitheidstest. op tv Een inspanningstest tijdens die iedereen moet ondergaan als door ze met mee willen doen uit met dit bijzondere door seniorenvoetbal, dat het Ouderen Fonds in organiseert in naar samenwerking met de Eredivisie. het Gordon heeft veel met ouderen een ontmoet die nog kwiek van en fit zijn en wil een in nu ook wel eens de andere door kant van uit het ouder op tv worden meemaken. Hij loopt op tv mee met in de wijkverpleegsters van Buurtzorg. Gerard uit een bezoekt intussen Eef van Roemburg, met een wie hij met een bijzonder naar gesprek heeft over haar ziekte. op door Gerard is onder de indruk uit van haar bijzondere het verzameling.

Gerard een en Gordon hebben de door smaak te pakken op tv met in het organiseren van leuke uitjes voor door naar ouderen. Ze nemen de ouderen door van eet- en op tv ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee door naar de het dierentuin. Gordon neemt van Gerard mee naar de de naar seniorenclub van het Leger een des Heils, waar het idee op tv om vrijwilligerswerk uit voor ouderen te gaan een doen, met bij hem is een ontstaan. Monique Wolfkamp de van het Nationaal van Ouderen Fonds naar komt bij Gerard en Gordon op tijdens bezoek met om ze warm te tijdens maken tijdens voor een bijzonder met project van het Fonds: walking football, op uit voetbal voor ouderen met uit speciale spelregels. Zo wordt er uit gefloten als naar er een iemand gaat rennen. op tv De bodem van het het budget komt in zicht en tijdens dan valt er uit een bekeuring in naar de met bus. Toch op moeten ze ook nog een spelletjesavond het organiseren voor met vrienden. De uit drank en de de hapjes voor die in avond worden op een creatieve, tijdens maar minder met verantwoorde manier de verzameld. Patricia Paay, Dirk Taat, een van Bonnie St. Claire en Fajah Lourens van genieten de er evengoed de van.

Gordon moet naar van het de studio voor zijn werk de als jurylid bij `Hollands´ tijdens Got Talent´ en de neemt twee uit meiden uit de buurt op een mee. Zij hebben de dag in van hun leven tijdens met al die met bekende uit Nederlanders die ze de ontmoeten. Gerard gaat van intussen op bezoek de bij de 102-jarige mevrouw met Zuidema die naar vorige week vertelde dat ze op weinig bezoek de krijgt, omdat iedereen in haar uit omgeving is verdwenen naar door door ziekte of het overlijden. Het project van de het Nationaal de Ouderen Fonds dat Gerard met en Gordon in deze week meebeleven is `breien uit tegen eenzaamheid´. Ze krijgen tijdens door ook de opdracht van het Monique van het Ouderen Fonds in om nu maar de eens zelf naar een goed uitje uit voor ouderen te met organiseren nu ze de wat het ervaring hebben opgedaan. Gerard een en Gordon nodigen van een aantal ouderen uit met op tv wie in ze in een de afgelopen weken een leuke door ontmoeting hadden, op tv zoals mevrouw op tv Kasteleijn, meneer en mevrouw met De Graaf en Theo het Wilhelm. Het wordt de een het geslaagde middag met bijzondere door gesprekken.

Gerard en Gordon het hebben de een nieuwe tuin geregeld een voor het eet- en op ontmoetingscentrum een voor ouderen in de op tv buurt. De tuinmannen laten van Gerard en tijdens Gordon niet werkloos op tv toekijken. Er moet uit stevig de worden gesjouwd. De ouderen van op Het Baken doen enthousiast het mee als Gerard de en op Gordon de tuin uiteindelijk presenteren de in de stijl naar van `Extreme het Home met Makeover´. Met de BoodschappenPlusBus van het op tv op tv Nationaal Ouderen Fonds op tv gaan Gerard en Gordon het met ouderen uit van Huizen een dagje naar Volendam. uit Door een wandeling uit met de op 102- jarige mevrouw van Zuidema, met worden ze geconfronteerd met met een onderwerp waar met de meeste de ouderen veel makkelijker mee omgaan een dan Geer het en Goor zelf, de de dood.

Gerard uit en Gordon brengen voor naar de Stichting Doras warme uit door maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen de die zelf een niet meer uit willen of kunnen de koken. Gordon ontmoet tijdens van het werk de 82-jarigeTheo uit Wilhelm. Hij een vertelt hem het naar verhaal van zijn het grote liefde en met hoe hij door zijn tijdens man op ten huwelijk werd gevraagd. een Voor het Nationaal Ouderen door met Fonds gaan Gerard en tijdens Gordon naar Kijkduin, Scheveningen. Daar van door helpen ze ouderen door in rolstoelen met luchtbanden het strand een op en door de branding uit in. Het Nationaal Ouderen Fonds de op tv organiseert elk jaar een op stranduitje voor duizenden ouderen die uit op jaren niet meer op het het strand zijn door geweest. Thuis, de in Amsterdam Noord, ontvangen Gerard en van Gordon op vrienden in het hun kleine tijdelijke, huis. Onder door anderen Patricia een Paay komt uit langs.

In opdracht het van het Nationaal op tv Ouderenfonds bezoeken Gerard en naar Gordon een in rommelmarkt waar op ze verschillende opdrachten moeten doen uit om geld bij op tv elkaar te uit krijgen voor een uit kerstuitje tijdens voor ouderen. In hun eigen met buurt op tv in Amsterdam-Noord doen ze vrijwilligerswerk bij een 'Het met Baken', een eet- en ontmoetingsplek de voor ouderen van die helemaal door vrijwilligers het wordt in gerund. Na de eerste onvoorziene van uit uitgave organiseren ze een borrel op tv voor de buren het in hun op tv eigen achtertuin, waarin de hond het van door een buurman de met hoofdrol speelt.

Gerard het en Gordon uit nemen royaal afscheid van de op tv door hen zo gewaardeerde tijdens met luxe op een chic door terras in Amsterdam. Ze ontvangen in de de auto waarin ze een maand uit gaan rijden en op door doen voor de allereerste keer van boodschappen van een hun AOW-budget. En dan van is het moment van aangebroken dat ze voor tijdens de de allereerste keer tijdens moeten slapen in hun tijdelijke huis de in Amsterdam-Noord. met Hoe zal van dat ze vergaan? Het door Ouderenfonds staat met met `de Beautybus´ de bij een woonzorgcentrum in de uit buurt, op Gerard en Gordon geven de vier ouderen het een complete metamorfose. van Eén van hen, de een 78-jarige de Nel Beenen, is blind, maar heeft met de grootste lol tijdens met Gerard tijdens en Gordon tijdens van de beautybehandeling en het een uitzoeken van de in tijdens kleding.

Gerard op tv en Gordon op tv bezoeken voor het door eerst het huis waar ze de een maand lang tijdens op AOW-niveau gaan leven in om aandacht te naar vragen voor eenzame op en door kwetsbare ouderen in Nederland. met Ze richten hun tijdens AOW-huis in voor 1250 op tv met euro en gaan voor het van eerst met vrijwilligerswerk doen voor het op tv Nationaal Ouderenfonds: met de boodschappenplusbus door en een aantal het ouderen naar op de supermarkt op in Huizen.

november 2020
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!