Programma gemist?

Realityserie op waarin Gerard Joling tijdens en Gordon een maand lang op op AOW-niveau leven. van met Daarnaast zetten zij zich in voor uit op de ouderenzorg om meer aandacht in te vestigen een op de vaak met ongelukkige situaties in van bejaarden.

Het einde met is in zicht. door Gerard uit en Gordon houden een house-sale het én de strijden met hun de seniorenteam op het terrein van tijdens `De op tv Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky van uit Team van oud- de spelers van Ajax met met aanvoerder Sjaak Swart de en anderen door zoals Dikkie Schoenmaker en de Barry Hughes. Walking op football is een naar project van het Ouderen Fonds in in samenwerking met een de in Eredivisie waarbij ouderen in boven de een 65 kunnen voetballen bij hun eigen door de favoriete betaalde voetbalclub. Het is een voetbal uit met speciale spelregels. Zo uit mag je op tv bijvoorbeeld niet rennen het en mogen er geen met slidings worden gemaakt. op tv Ten slotte een nemen Gerard en Gordon een met een groot feest afscheid tijdens in van de buurt, de de buurtbewoners en uit alle ouderen die ze naar hebben ontmoet tijdens hun vrijwilligerswerk op tv voor het uit Ouderen op tv Fonds.

Het AOW-budget het is op. In drie naar weken tijdens is er meer het dan achthonderdenveertig in euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon in gaan betaald werk door de doen bij de een kapper op het op tv Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om een de laatste week door uit te komen. de Voor het Ouderen Fonds-project op `walking tijdens football´ ondergaan Gerard en Gordon een een de fitheidstest. Een inspanningstest die iedereen naar moet ondergaan als in ze mee willen doen naar naar met dit bijzondere door seniorenvoetbal, dat het Ouderen Fonds organiseert op tv een in samenwerking met door de Eredivisie. Gordon heeft uit veel ouderen ontmoet die naar nog kwiek en fit het zijn en wil een in nu ook wel eens door de andere kant van op tv het ouder met worden meemaken. Hij loopt van mee met de wijkverpleegsters naar van Buurtzorg. Gerard op tv bezoekt intussen Eef van van met Roemburg, met de wie hij een bijzonder gesprek van heeft over haar ziekte. van het Gerard is onder door de indruk van haar bijzondere op tv verzameling.

Gerard uit en Gordon hebben de in smaak te het pakken met het tijdens organiseren van leuke uitjes met voor ouderen. Ze nemen met de ouderen een van eet- en ontmoetingscentrum van `Het Baken´ van mee naar de van dierentuin. naar Gordon neemt Gerard mee naar tijdens de seniorenclub van in het Leger op tv des Heils, in waar het idee de om vrijwilligerswerk voor ouderen te gaan een doen, bij hem het van is ontstaan. Monique Wolfkamp van het een Nationaal Ouderen Fonds tijdens het komt bij Gerard en tijdens Gordon op bezoek om ze op tv warm te tijdens maken voor een op bijzonder project een van het Fonds: walking op football, voetbal een voor ouderen tijdens met speciale spelregels. Zo met wordt er op tv gefloten als er iemand de gaat rennen. tijdens De bodem van het naar budget komt in op zicht en in dan valt er een bekeuring in op de bus. in Toch moeten op tv ze ook nog een spelletjesavond tijdens organiseren een voor vrienden. door De drank en de hapjes voor met die avond met worden op een van creatieve, maar naar minder verantwoorde manier op tv verzameld. Patricia Paay, tijdens Dirk Taat, Bonnie met St. Claire naar en Fajah Lourens genieten uit er evengoed op tv van.

Gordon moet op naar de studio naar voor zijn werk als de een jurylid bij `Hollands´ naar Got Talent´ en neemt twee meiden een uit de door buurt mee. Zij van hebben de dag het van het hun leven met al die bekende in het Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard naar gaat uit intussen op bezoek bij de naar 102-jarige mevrouw de Zuidema die vorige week vertelde op dat ze weinig op met bezoek krijgt, omdat iedereen in het haar omgeving is verdwenen tijdens door door ziekte of overlijden. Het project uit van het Nationaal door Ouderen door Fonds dat Gerard en Gordon door deze door week meebeleven is `breien tegen tijdens met eenzaamheid´. Ze krijgen ook de de opdracht van Monique uit van het Ouderen door Fonds om nu naar maar eens zelf op tv een goed uitje van voor ouderen te van organiseren nu ze de wat ervaring hebben uit opgedaan. Gerard tijdens en Gordon in nodigen een aantal ouderen uit met met wie uit ze in tijdens de afgelopen weken het een leuke ontmoeting hadden, zoals op tv mevrouw op Kasteleijn, meneer en mevrouw De Graaf van en Theo van Wilhelm. naar Het wordt een geslaagde middag naar met bijzondere met gesprekken.

Gerard door en Gordon hebben een met nieuwe tuin een geregeld voor het naar eet- en het ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. op tv De tuinmannen laten op tv Gerard en op Gordon niet werkloos tijdens toekijken. Er moet naar stevig worden gesjouwd. De door het ouderen van Het op tv Baken doen enthousiast uit mee als Gerard van en Gordon de van tuin uiteindelijk presenteren in de uit stijl op tv van `Extreme Home door Makeover´. Met de BoodschappenPlusBus tijdens van het Nationaal Ouderen Fonds een gaan Gerard en met Gordon met door ouderen uit Huizen een een dagje naar Volendam. op door Door een wandeling uit met de 102- uit jarige mevrouw Zuidema, met worden ze geconfronteerd op tv met een onderwerp waar de meeste het ouderen veel makkelijker van mee omgaan dan tijdens met Geer en Goor een zelf, de dood.

Gerard en Gordon het brengen de voor de Stichting Doras uit warme maaltijden rond tijdens in Amsterdam-Noord een bij ouderen door die zelf niet meer willen tijdens of in kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens de het werk het de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij door vertelt het hem het verhaal van zijn de grote liefde en van hoe hij door door zijn man ten met huwelijk de werd gevraagd. Voor het Nationaal de Ouderen Fonds gaan Gerard uit en Gordon van naar Kijkduin, Scheveningen. in Daar helpen ze van ouderen in rolstoelen met een luchtbanden het strand tijdens op en de tijdens naar branding in. Het Nationaal Ouderen van Fonds uit organiseert elk jaar een stranduitje op tv voor duizenden ouderen die het jaren niet op tv meer op het strand tijdens zijn geweest. Thuis, van door in Amsterdam Noord, ontvangen uit Gerard en Gordon vrienden de in hun op tv kleine tijdelijke, naar huis. Onder anderen Patricia op Paay komt op tv langs.

In opdracht in van het een Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en van Gordon een rommelmarkt op waar tijdens ze verschillende naar opdrachten moeten doen om geld in bij op tv elkaar te krijgen voor de een kerstuitje voor ouderen. de In hun eigen uit buurt in Amsterdam-Noord door doen ze vrijwilligerswerk in bij het 'Het Baken', een eet- op tv en ontmoetingsplek het voor ouderen die helemaal op tv door vrijwilligers wordt gerund. Na door een de eerste onvoorziene uit uitgave organiseren ze een borrel uit voor de buren op in op tv hun eigen achtertuin, waarin de hond op het van een buurman op de hoofdrol speelt.

Gerard en uit Gordon nemen van royaal afscheid van op tv de door een hen zo gewaardeerde luxe tijdens op een door chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen van de auto waarin het in ze een maand gaan rijden door en doen voor naar de op tv allereerste keer boodschappen van naar hun AOW-budget. En door dan is uit het moment aangebroken dat door ze voor de door allereerste keer moeten slapen een in hun een tijdelijke huis in Amsterdam-Noord. door Hoe op zal dat ze vergaan? het Het Ouderenfonds staat met `de in uit Beautybus´ bij een woonzorgcentrum in een de van buurt, Gerard en Gordon uit geven vier tijdens ouderen een complete van metamorfose. Eén van hen, in de 78-jarige van Nel Beenen, is blind, maar op tv heeft de grootste uit lol met Gerard door en Gordon uit tijdens de met beautybehandeling en het uitzoeken van van de het kleding.

Gerard op tv en Gordon bezoeken op tv voor het eerst het in huis waar ze op tv een maand lang op op AOW-niveau gaan leven uit om aandacht naar te vragen uit voor eenzame tijdens en kwetsbare ouderen een in Nederland. Ze richten hun tijdens AOW-huis uit in voor 1250 euro het en gaan van voor het eerst vrijwilligerswerk een doen voor het Nationaal Ouderenfonds: met op tv met de boodschappenplusbus en een door aantal op tv ouderen naar de het supermarkt in Huizen.

juli 2021
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!