Programma gemist?

Realityserie waarin Gerard het Joling en op tv Gordon een maand lang op op AOW-niveau leven. op Daarnaast zetten uit zij zich in met voor de door ouderenzorg om uit meer aandacht te vestigen op door de op vaak ongelukkige situaties van op bejaarden.

Het van einde is in naar zicht. Gerard naar en Gordon houden van een house-sale én de strijden met hun seniorenteam op van het terrein van uit `De Toekomst´ tijdens van Ajax tegen het uit Lucky Team het van oud- het spelers van Ajax met op tv aanvoerder Sjaak Swart en op tv anderen tijdens zoals Dikkie Schoenmaker en Barry Hughes. uit Walking naar football is een project op van het Ouderen Fonds de door in samenwerking met de Eredivisie op tv waarbij ouderen boven op de 65 kunnen voetballen de op bij hun eigen favoriete door betaalde voetbalclub. Het is het voetbal van met speciale spelregels. Zo mag je de bijvoorbeeld niet rennen op het en mogen er geen slidings worden uit gemaakt. uit Ten slotte nemen Gerard en tijdens Gordon met een door groot feest uit afscheid van de buurt, door de buurtbewoners en naar alle ouderen die op tijdens ze hebben ontmoet tijdens hun vrijwilligerswerk van voor het met Ouderen met Fonds.

Het AOW-budget op is op. op In drie weken op tv is er de meer dan achthonderdenveertig met euro doorheen gegaan. door Gerard en Gordon gaan betaald werk in doen bij door de kapper op het naar Buikslotermeerplein de in Amsterdam-Noord tijdens om de laatste week door te met komen. Voor een het Ouderen op Fonds-project `walking van football´ ondergaan Gerard en Gordon tijdens een fitheidstest. uit Een inspanningstest die de iedereen moet ondergaan als ze de mee het willen doen met dit het bijzondere seniorenvoetbal, dat van het op Ouderen Fonds organiseert in samenwerking met door de Eredivisie. Gordon het heeft door veel ouderen het ontmoet die nog kwiek en fit tijdens zijn en wil met door nu ook wel eens de naar andere kant het van het ouder worden tijdens meemaken. op Hij loopt mee met de de wijkverpleegsters in van Buurtzorg. Gerard bezoekt intussen op tv Eef het van Roemburg, met wie hij door een van bijzonder gesprek heeft het over haar ziekte. Gerard is uit onder de indruk van uit haar bijzondere op verzameling.

Gerard het en Gordon hebben de de smaak in te pakken met van het organiseren van leuke uitjes voor van ouderen. Ze nemen met de ouderen van de eet- en ontmoetingscentrum het `Het Baken´ mee van naar de de dierentuin. Gordon door neemt Gerard door mee naar de met seniorenclub van het Leger des Heils, een in waar het idee om vrijwilligerswerk met voor ouderen de te gaan de doen, bij hem is ontstaan. het Monique Wolfkamp van het het naar Nationaal Ouderen Fonds komt bij naar Gerard en Gordon op de bezoek om ze door de warm te maken voor een bijzonder in project van de het Fonds: walking door football, voetbal voor de ouderen met speciale spelregels. op tv Zo wordt uit er gefloten als naar er iemand gaat rennen. op tv De naar bodem van het budget komt op in zicht in en dan valt naar er het een bekeuring in de van bus. Toch moeten ze met ook met nog een spelletjesavond organiseren uit voor vrienden. op tv De drank en de tijdens hapjes voor die avond worden van op het een creatieve, maar de minder verantwoorde van manier verzameld. Patricia Paay, Dirk door Taat, naar Bonnie St. Claire en de Fajah Lourens genieten er de evengoed uit van.

Gordon van moet naar de studio voor naar tijdens zijn werk als jurylid bij het `Hollands´ uit Got Talent´ en neemt twee in meiden uit in de buurt met mee. Zij hebben de door dag van hun leven met op tv al die bekende op Nederlanders op die ze ontmoeten. Gerard naar gaat intussen op bezoek de bij de met 102-jarige uit mevrouw Zuidema die vorige week door vertelde in dat ze weinig bezoek krijgt, tijdens omdat iedereen op tv in haar in omgeving is verdwenen door ziekte uit of overlijden. de Het project van het Nationaal op van Ouderen Fonds dat op tv Gerard en Gordon naar deze week meebeleven uit is `breien tegen eenzaamheid´. Ze krijgen het uit ook de opdracht op van Monique van het Ouderen het Fonds op tv om nu maar door eens zelf een goed uitje in voor ouderen te de organiseren nu ze met wat een ervaring hebben opgedaan. Gerard en op Gordon een nodigen een aantal ouderen het uit met met wie ze in op de afgelopen weken een leuke ontmoeting met hadden, zoals op mevrouw Kasteleijn, meneer en door mevrouw De Graaf op en Theo het Wilhelm. Het wordt een op tv de geslaagde middag met bijzondere van gesprekken.

Gerard en Gordon door hebben uit een nieuwe tuin naar geregeld voor het eet- het en in ontmoetingscentrum voor ouderen in de door buurt. De op tv tuinmannen laten Gerard en in Gordon niet van werkloos toekijken. de Er moet stevig worden gesjouwd. met De in ouderen van Het Baken doen enthousiast een met mee als Gerard en in Gordon de op tuin uiteindelijk presenteren in naar de stijl van `Extreme Home van Makeover´. Met met de BoodschappenPlusBus van op tv het Nationaal van Ouderen Fonds gaan Gerard door en Gordon met ouderen het uit met Huizen een dagje naar Volendam. door Door een wandeling een met op de 102- jarige mevrouw Zuidema, van worden de ze geconfronteerd met in een onderwerp waar op de meeste de ouderen veel makkelijker op tv mee omgaan dan Geer door en Goor het zelf, de dood.

Gerard de en Gordon brengen naar voor de Stichting op tv Doras warme in maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen in die door zelf niet door meer willen of kunnen op koken. Gordon van ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo tijdens Wilhelm. met Hij vertelt hem het verhaal door van op zijn grote liefde en hoe op tv met hij door zijn man ten een huwelijk werd de gevraagd. Voor het Nationaal Ouderen de Fonds gaan tijdens Gerard door en Gordon naar Kijkduin, Scheveningen. Daar de met helpen ze ouderen in op rolstoelen met luchtbanden het met strand op en van de branding in. Het op het Nationaal Ouderen Fonds organiseert elk de jaar een op tv stranduitje voor duizenden ouderen naar die jaren niet naar meer tijdens op het strand zijn een geweest. Thuis, in Amsterdam Noord, naar ontvangen Gerard tijdens en Gordon vrienden in een door hun kleine tijdelijke, huis. Onder het anderen uit Patricia Paay komt door langs.

In op opdracht van het Nationaal Ouderenfonds uit bezoeken Gerard het en uit Gordon een rommelmarkt waar uit ze verschillende de opdrachten moeten doen om een geld bij tijdens elkaar te krijgen voor een door kerstuitje voor ouderen. In de hun eigen buurt van in de Amsterdam-Noord doen ze vrijwilligerswerk bij de 'Het Baken', het een eet- van en ontmoetingsplek voor ouderen die in helemaal door vrijwilligers de de wordt gerund. Na de eerste het onvoorziene uitgave organiseren ze van de een borrel voor de buren door in op hun eigen achtertuin, waarin de van hond van een buurman tijdens de hoofdrol met speelt.

Gerard en een Gordon nemen royaal afscheid op van de naar door hen op zo gewaardeerde luxe op op tv een chic een terras in met Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin uit het ze een maand gaan de rijden en met doen voor de in allereerste keer boodschappen van hun door AOW-budget. op En dan is het van moment aangebroken dat ze naar voor de allereerste de keer van moeten slapen in hun met tijdelijke huis in Amsterdam-Noord. de Hoe zal dat ze tijdens van vergaan? Het Ouderenfonds staat uit met `de Beautybus´ op tv bij een woonzorgcentrum in de op met buurt, Gerard en Gordon geven vier door ouderen een op tv complete metamorfose. Eén van van uit hen, de 78-jarige Nel Beenen, is op tv op blind, maar heeft de tijdens grootste lol met Gerard tijdens en Gordon tijdens met de van beautybehandeling en het uitzoeken het van de op kleding.

Gerard met en Gordon bezoeken voor tijdens het eerst het huis een waar ze een met maand op tv lang op AOW-niveau op gaan leven om aandacht te uit uit vragen voor eenzame en kwetsbare in ouderen in de Nederland. Ze richten hun uit AOW-huis uit in voor 1250 euro en gaan op tv voor door het eerst vrijwilligerswerk op doen voor uit het Nationaal Ouderenfonds: met de boodschappenplusbus de en een aantal de ouderen naar de tijdens tijdens supermarkt in Huizen.

april 2020
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!