Programma gemist?

Realityserie het waarin Gerard in Joling en Gordon een een maand lang op AOW-niveau op tv leven. Daarnaast naar zetten zij zich in voor in de ouderenzorg tijdens om meer aandacht te uit vestigen tijdens op de vaak ongelukkige het situaties de van bejaarden.

Het einde de is in zicht. Gerard uit en Gordon tijdens houden een house-sale én de strijden met hun door seniorenteam op het uit terrein van van `De Toekomst´ het van Ajax tegen het een Lucky in Team van oud- spelers van door Ajax met de aanvoerder Sjaak Swart en anderen op zoals Dikkie het Schoenmaker en de Barry Hughes. Walking op tv football is een project van een het Ouderen Fonds met in op samenwerking met een de Eredivisie waarbij ouderen boven de op 65 kunnen voetballen op bij hun de eigen op favoriete betaalde voetbalclub. Het door is voetbal met speciale spelregels. met Zo mag je naar bijvoorbeeld in niet rennen en met mogen er het geen slidings worden gemaakt. een Ten slotte nemen Gerard en op tv op tv Gordon met een groot feest naar afscheid van de buurt, op tv de buurtbewoners en op van alle ouderen die ze hebben ontmoet op tijdens hun op tv vrijwilligerswerk door voor het Ouderen tijdens Fonds.

Het uit AOW-budget is op. In drie naar van weken is er meer een dan achthonderdenveertig de euro doorheen gegaan. uit Gerard en Gordon op tv gaan betaald werk doen bij de uit kapper in op het Buikslotermeerplein de in Amsterdam-Noord om de uit laatste door week door te komen. Voor het op Ouderen Fonds-project op `walking football´ ondergaan Gerard op op en Gordon een fitheidstest. op Een inspanningstest die uit iedereen moet ondergaan als het ze mee uit willen doen met dit de bijzondere seniorenvoetbal, dat in het Ouderen Fonds een organiseert in samenwerking een met de Eredivisie. met Gordon de heeft veel ouderen ontmoet tijdens die nog kwiek en de fit naar zijn en wil op tv nu ook wel eens de met andere kant van van het ouder in worden meemaken. Hij loopt met mee met de wijkverpleegsters de van Buurtzorg. Gerard op tv bezoekt intussen op Eef van naar Roemburg, met de wie hij een bijzonder gesprek heeft uit een over haar ziekte. Gerard een is onder de indruk van van haar van bijzondere verzameling.

Gerard en Gordon op hebben de in smaak te pakken met door het organiseren van door leuke uitjes het voor ouderen. Ze nemen van in de ouderen van de eet- en ontmoetingscentrum `Het naar Baken´ mee naar de dierentuin. het Gordon neemt Gerard op mee naar naar de seniorenclub van het op tv Leger door des Heils, waar het idee de om vrijwilligerswerk door voor een ouderen te gaan doen, bij met hem is ontstaan. tijdens Monique op Wolfkamp van het Nationaal Ouderen Fonds tijdens komt van bij Gerard en Gordon door op bezoek om ze uit de warm te maken voor een bijzonder door project van het uit Fonds: walking een football, voetbal voor ouderen tijdens in met speciale spelregels. Zo wordt het er gefloten als de er met iemand gaat rennen. De bodem van op tv het op budget komt in zicht in en dan door valt er een bekeuring in in op de bus. Toch moeten ze naar ook nog een door spelletjesavond door organiseren voor vrienden. de De drank en de hapjes met voor die avond in worden op tv op een creatieve, van maar minder verantwoorde manier verzameld. uit Patricia Paay, tijdens Dirk Taat, in Bonnie St. Claire en Fajah door Lourens genieten tijdens er evengoed een van.

Gordon moet naar op de studio voor door zijn door werk als jurylid door bij `Hollands´ Got Talent´ de en neemt in twee meiden uit een de buurt naar mee. Zij hebben van de dag van hun op leven met al die bekende in Nederlanders die ze het een ontmoeten. Gerard gaat in intussen op bezoek bij de 102-jarige in mevrouw Zuidema die een door vorige week vertelde dat ze een weinig bezoek krijgt, in omdat iedereen in haar een het omgeving is verdwenen de door ziekte of overlijden. op tv Het project van het met Nationaal Ouderen van Fonds dat Gerard op en Gordon deze week meebeleven in is `breien tegen op van eenzaamheid´. Ze krijgen ook naar de opdracht van het Monique van van het Ouderen Fonds uit om nu maar eens zelf naar een op tv goed uitje voor ouderen te van organiseren nu de ze wat uit ervaring hebben opgedaan. door Gerard en Gordon nodigen een op aantal ouderen tijdens uit met wie ze in het de afgelopen weken tijdens een naar leuke ontmoeting hadden, zoals het mevrouw Kasteleijn, meneer uit en mevrouw De op Graaf en Theo Wilhelm. het Het wordt op een geslaagde uit middag met bijzondere tijdens gesprekken.

Gerard de en Gordon hebben een nieuwe van naar tuin geregeld voor het op eet- en ontmoetingscentrum voor de ouderen in de de buurt. De tuinmannen laten door naar Gerard en Gordon tijdens niet werkloos toekijken. tijdens Er moet stevig door worden gesjouwd. De door ouderen van Het Baken doen de enthousiast mee tijdens als Gerard met en Gordon de tuin een uiteindelijk presenteren in tijdens de stijl van `Extreme Home het het Makeover´. Met de BoodschappenPlusBus van in het Nationaal het Ouderen Fonds gaan op tv Gerard en in Gordon met ouderen uit Huizen een op tv dagje naar naar Volendam. Door met een wandeling met op tv de 102- de jarige mevrouw Zuidema, worden naar ze geconfronteerd met een onderwerp de waar de meeste de ouderen uit veel makkelijker mee omgaan met dan Geer en Goor tijdens zelf, de van dood.

Gerard van en Gordon brengen voor op tv de Stichting Doras in warme maaltijden rond in in Amsterdam-Noord bij ouderen met die zelf niet het meer tijdens willen of uit kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het met werk de 82-jarigeTheo het Wilhelm. Hij op vertelt hem het in verhaal van van zijn grote liefde en van hoe hij door zijn in man ten een huwelijk werd gevraagd. Voor de het Nationaal Ouderen in Fonds naar gaan Gerard en Gordon met naar Kijkduin, tijdens Scheveningen. Daar helpen ze met ouderen in rolstoelen een met luchtbanden het strand naar op tijdens en de met branding in. Het Nationaal Ouderen in Fonds organiseert elk jaar op een op tv stranduitje voor duizenden ouderen door die jaren naar niet meer op uit het strand van zijn geweest. Thuis, in in Amsterdam Noord, ontvangen Gerard op tv en in Gordon vrienden in hun de kleine tijdelijke, op huis. Onder anderen Patricia Paay komt in met langs.

In opdracht het van het door Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard in en Gordon op tv een rommelmarkt waar ze op verschillende opdrachten moeten doen tijdens om in geld bij elkaar door te krijgen voor het een kerstuitje van voor ouderen. In hun eigen het buurt tijdens in Amsterdam-Noord doen ze vrijwilligerswerk bij door 'Het Baken', uit een eet- en door ontmoetingsplek op voor ouderen die helemaal een door vrijwilligers de wordt gerund. Na van de eerste onvoorziene uitgave organiseren ze een tijdens een borrel voor de naar buren in hun eigen het achtertuin, waarin de met hond van een buurman uit de hoofdrol op tv speelt.

Gerard en met Gordon nemen royaal afscheid op tv van de door uit hen zo tijdens gewaardeerde luxe op een op chic terras met in op tv Amsterdam. Ze ontvangen de naar auto waarin ze een maand het gaan rijden van en doen voor de tijdens allereerste met keer boodschappen in van hun AOW-budget. En dan is naar het moment het aangebroken dat een ze voor de allereerste keer in moeten slapen op in hun tijdelijke huis van in Amsterdam-Noord. met Hoe zal dat ze van vergaan? Het een Ouderenfonds op tv staat met `de Beautybus´ bij van een woonzorgcentrum in de met een buurt, Gerard en Gordon geven vier een met ouderen een complete metamorfose. Eén van naar hen, de 78-jarige in een Nel Beenen, is door blind, maar heeft de uit grootste lol op met Gerard en Gordon tijdens in de uit beautybehandeling en het uitzoeken van op de tijdens kleding.

Gerard in en Gordon bezoeken voor op tv het eerst het op tv huis waar van ze een maand op tv lang op AOW-niveau gaan van leven naar om aandacht te een vragen voor eenzame naar en kwetsbare ouderen in Nederland. van Ze richten hun AOW-huis de op tv in voor 1250 euro en gaan op voor het eerst het vrijwilligerswerk doen voor het in het Nationaal Ouderenfonds: met uit de boodschappenplusbus het en een aantal ouderen naar de het supermarkt in op tv Huizen.

februari 2019
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord