Programma gemist?

Realityserie tijdens waarin Gerard Joling en van Gordon een maand lang op tv het op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten uit zij zich een in voor de ouderenzorg om in meer aandacht in te vestigen op het de vaak met ongelukkige situaties van in bejaarden.

Het einde is op door in zicht. Gerard met en Gordon houden een een house-sale én strijden uit met hun seniorenteam op het de terrein van `De door Toekomst´ met van Ajax tegen het tijdens Lucky een Team van oud- uit spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak op Swart en door anderen zoals Dikkie met Schoenmaker en Barry in Hughes. Walking football in is een project de van het Ouderen Fonds op tv door in samenwerking met de Eredivisie waarbij van ouderen boven de de uit 65 kunnen voetballen bij hun op eigen favoriete betaalde voetbalclub. in Het is voetbal door met speciale spelregels. naar op Zo mag je bijvoorbeeld niet rennen naar en uit mogen er geen slidings op tv worden gemaakt. Ten slotte het nemen op tv Gerard en Gordon met een op tv van groot feest afscheid van de de buurt, van de buurtbewoners en alle ouderen op tv die ze hebben een ontmoet tijdens een hun vrijwilligerswerk tijdens voor het Ouderen de Fonds.

Het met AOW-budget is op. In drie in weken is op er meer naar dan achthonderdenveertig door euro doorheen gegaan. Gerard het en Gordon gaan betaald werk uit op tv doen bij de kapper op het met in Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de op laatste week door met te komen. door Voor het Ouderen in Fonds-project `walking uit football´ ondergaan Gerard en Gordon een op fitheidstest. Een door inspanningstest die naar iedereen moet ondergaan als een ze mee willen uit doen met de dit bijzondere seniorenvoetbal, op tv dat het Ouderen Fonds organiseert het in in samenwerking met de het Eredivisie. Gordon op tv heeft veel ouderen naar ontmoet die nog uit kwiek en fit zijn en met wil nu ook tijdens wel eens de andere de kant van het de ouder worden de meemaken. Hij loopt naar mee met uit de wijkverpleegsters van Buurtzorg. op tv Gerard tijdens bezoekt intussen Eef van Roemburg, met tijdens wie op tv hij een bijzonder op gesprek heeft over haar ziekte. van naar Gerard is onder de indruk met van haar het bijzondere verzameling.

Gerard in en Gordon hebben de het smaak het te pakken met met het organiseren van leuke een uitjes voor ouderen. Ze op nemen in de ouderen van eet- en door ontmoetingscentrum `Het naar Baken´ mee naar de op tv dierentuin. Gordon het neemt Gerard mee naar op tv de de seniorenclub van het met Leger des Heils, op waar het idee om vrijwilligerswerk op tv voor ouderen van te gaan doen, bij hem een is ontstaan. Monique in Wolfkamp van in het Nationaal Ouderen Fonds op met komt bij Gerard op tv en Gordon op op tv bezoek om ze warm te met maken de voor een bijzonder project naar van het Fonds: walking football, van voetbal voor een ouderen uit met speciale spelregels. de Zo wordt er tijdens gefloten als er iemand op gaat rennen. De bodem de van het budget naar komt in zicht naar en naar dan valt er een op bekeuring in de bus. naar Toch moeten ze op ook nog uit een spelletjesavond organiseren in voor vrienden. De drank met en de hapjes uit voor die avond in worden de op een creatieve, maar uit minder verantwoorde manier een verzameld. Patricia Paay, Dirk uit Taat, tijdens Bonnie St. Claire en Fajah een Lourens naar genieten er evengoed tijdens van.

Gordon moet het naar de studio voor uit zijn op werk als jurylid bij door `Hollands´ Got naar Talent´ en neemt met twee meiden uit de buurt uit mee. Zij hebben tijdens de dag het van de hun leven met al een die bekende Nederlanders die door ze naar ontmoeten. Gerard gaat intussen op een bezoek bij op de 102-jarige mevrouw uit Zuidema die vorige uit week vertelde dat ze in weinig bezoek op tv krijgt, omdat met iedereen in haar omgeving is verdwenen uit door naar ziekte of met overlijden. Het project van van het Nationaal Ouderen Fonds dat het Gerard en Gordon door deze week op meebeleven is `breien tegen op tv een eenzaamheid´. Ze krijgen ook de van opdracht van Monique de van het Ouderen uit Fonds de om nu maar tijdens eens zelf een in goed uitje voor naar ouderen te organiseren nu ze wat tijdens ervaring hebben opgedaan. naar Gerard en Gordon op nodigen van een aantal ouderen uit met op tv wie ze het in de een afgelopen weken een met leuke ontmoeting hadden, zoals van mevrouw Kasteleijn, meneer en in in mevrouw De Graaf tijdens en Theo Wilhelm. Het wordt de een geslaagde middag door met bijzondere naar gesprekken.

Gerard op tv en Gordon hebben een nieuwe met naar tuin geregeld voor het eet- en van ontmoetingscentrum voor uit ouderen in de tijdens buurt. De tuinmannen uit laten Gerard en Gordon het niet werkloos het toekijken. Er moet van stevig tijdens worden gesjouwd. De het ouderen van Het Baken op tv doen enthousiast mee als op tv Gerard en Gordon op de tuin door uiteindelijk presenteren in de stijl de van een `Extreme Home de Makeover´. Met de BoodschappenPlusBus tijdens van het Nationaal tijdens Ouderen Fonds gaan Gerard en van Gordon met uit ouderen uit met Huizen een dagje naar Volendam. op tv Door op tv een wandeling met de op tv 102- jarige in mevrouw Zuidema, worden ze het geconfronteerd met een onderwerp het waar de meeste in ouderen veel makkelijker op tv mee omgaan een dan Geer en Goor tijdens zelf, de van dood.

Gerard naar en Gordon brengen voor tijdens de Stichting met Doras warme tijdens maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij de ouderen naar die zelf niet meer willen met of kunnen koken. het Gordon ontmoet tijdens tijdens het werk met de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij een vertelt door hem het verhaal van van zijn grote liefde op tv en hoe hij door tijdens zijn man het ten huwelijk werd met gevraagd. Voor het op tv Nationaal Ouderen Fonds gaan een Gerard en Gordon op tv naar uit Kijkduin, Scheveningen. Daar de helpen ze ouderen in rolstoelen met met tijdens luchtbanden het strand op het en de branding op in. Het Nationaal Ouderen Fonds op tv organiseert elk het jaar van een stranduitje voor in duizenden ouderen die jaren uit niet meer op naar het strand zijn geweest. een Thuis, in een Amsterdam Noord, ontvangen Gerard en in tijdens Gordon vrienden in hun kleine op tv tijdelijke, huis. Onder anderen naar Patricia Paay tijdens komt uit langs.

In opdracht door van de het Nationaal Ouderenfonds op bezoeken Gerard en Gordon een tijdens rommelmarkt van waar ze verschillende opdrachten moeten doen van in om geld bij elkaar te krijgen tijdens voor de een kerstuitje het voor ouderen. In hun eigen buurt een in van Amsterdam-Noord doen ze uit vrijwilligerswerk bij 'Het Baken', een in naar eet- en ontmoetingsplek voor ouderen door die met helemaal door vrijwilligers wordt op gerund. Na de eerste tijdens onvoorziene uitgave op organiseren ze een borrel voor op de tijdens buren in de hun eigen achtertuin, waarin de met hond van een buurman de de hoofdrol een speelt.

Gerard en Gordon een door nemen royaal afscheid van de door naar hen zo van gewaardeerde luxe op tv op een het chic terras in Amsterdam. uit Ze ontvangen de auto de waarin ze een door maand gaan de rijden en doen voor tijdens de allereerste keer boodschappen uit uit van hun AOW-budget. En dan het is op tv het moment aangebroken dat naar ze voor de allereerste op keer door moeten slapen in hun tijdelijke huis in in in Amsterdam-Noord. Hoe zal dat op tv ze op tv vergaan? Het Ouderenfonds staat met `de een Beautybus´ bij een tijdens woonzorgcentrum in de naar buurt, Gerard en met op tv Gordon geven vier ouderen een complete naar metamorfose. Eén van naar hen, in de 78-jarige op Nel Beenen, is blind, maar heeft op tv de tijdens grootste lol met Gerard en de Gordon tijdens naar de beautybehandeling en het de de uitzoeken van de op tv kleding.

Gerard en van Gordon de bezoeken voor het door eerst het huis waar ze een het maand lang op tv op AOW-niveau een gaan leven om aandacht op tv te door vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen de in Nederland. met Ze richten in hun AOW-huis in in voor 1250 euro van en gaan voor het in eerst van vrijwilligerswerk doen voor tijdens het Nationaal Ouderenfonds: uit met de boodschappenplusbus en een met aantal ouderen met naar de supermarkt in met Huizen.

december 2019
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!