Programma gemist?

Realityserie waarin op tv Gerard Joling en Gordon het een tijdens maand lang op AOW-niveau naar leven. de Daarnaast zetten zij zich in voor met de ouderenzorg uit om meer op tv aandacht te vestigen op uit de vaak ongelukkige situaties naar van van bejaarden.

Het einde is een in zicht. het Gerard tijdens en Gordon houden een house-sale naar én strijden met hun het seniorenteam op in het terrein van op tv `De Toekomst´ op van Ajax tegen door het Lucky Team van oud- het spelers van op Ajax met met aanvoerder Sjaak op Swart en anderen zoals Dikkie door Schoenmaker op en Barry Hughes. Walking football is de een project van een het Ouderen op tv Fonds in samenwerking met met een de Eredivisie waarbij ouderen boven de in 65 kunnen tijdens voetballen bij hun met eigen van favoriete betaalde voetbalclub. door Het is voetbal met speciale spelregels. uit Zo mag je met bijvoorbeeld niet rennen door en mogen er het geen slidings worden van gemaakt. Ten slotte tijdens in nemen Gerard en Gordon met de een groot feest op tv afscheid van op tv de buurt, de de buurtbewoners en alle ouderen op die ze in hebben ontmoet tijdens naar hun vrijwilligerswerk voor door het Ouderen het Fonds.

Het AOW-budget de is op. In het drie op tv weken is er meer dan van achthonderdenveertig naar euro doorheen gegaan. Gerard en uit Gordon tijdens gaan betaald werk doen een bij de op tv kapper op het Buikslotermeerplein in in Amsterdam-Noord om naar de laatste week door door te komen. Voor naar het Ouderen Fonds-project tijdens `walking football´ ondergaan Gerard door en de Gordon een fitheidstest. een Een inspanningstest die het iedereen moet ondergaan als door ze mee willen met doen naar met dit bijzondere seniorenvoetbal, op dat het Ouderen Fonds organiseert op tv in van samenwerking met de in Eredivisie. Gordon heeft veel uit ouderen ontmoet die op tv nog kwiek en fit de zijn de en wil een nu ook wel eens in de andere kant van het van ouder worden meemaken. het tijdens Hij loopt mee met de naar wijkverpleegsters van Buurtzorg. op tv Gerard door bezoekt intussen Eef van Roemburg, met op van wie hij een bijzonder gesprek een heeft over haar ziekte. op Gerard is uit onder de in indruk van door haar bijzondere verzameling.

Gerard en een Gordon een hebben de smaak te pakken met een uit het organiseren van leuke uitjes de voor ouderen. Ze op tv nemen de ouderen van in eet- en naar ontmoetingscentrum `Het Baken´ de mee met naar de dierentuin. uit Gordon neemt Gerard mee naar de op tv seniorenclub van naar het door Leger des Heils, waar de het idee om met vrijwilligerswerk voor het ouderen te gaan doen, bij in hem met is ontstaan. Monique Wolfkamp van het het Nationaal de Ouderen Fonds tijdens komt bij Gerard en een Gordon op op tv bezoek om ze van warm te maken voor op een bijzonder project van op het Fonds: walking football, met voetbal voor ouderen een met speciale spelregels. uit Zo wordt door er gefloten op tv als er iemand gaat rennen. het met De bodem van tijdens het budget komt in door zicht en dan valt het er een bekeuring met in de bus. op Toch moeten met ze ook het nog een spelletjesavond organiseren voor vrienden. uit De drank en de tijdens de hapjes voor die het avond worden op een creatieve, op tv het maar minder verantwoorde manier verzameld. Patricia het het Paay, Dirk Taat, Bonnie naar St. Claire en Fajah Lourens de de genieten er evengoed de van.

Gordon moet naar op tv de de studio voor door zijn werk als jurylid een bij `Hollands´ Got Talent´ van en een neemt twee meiden uit de de buurt mee. Zij hebben met de naar dag van hun leven met het al die door bekende naar Nederlanders die ze ontmoeten. met Gerard gaat intussen op op tv bezoek bij de 102-jarige het mevrouw Zuidema die door vorige week vertelde in dat ze door weinig tijdens bezoek krijgt, omdat iedereen op in haar omgeving een is verdwenen door op ziekte of overlijden. van Het project van het Nationaal een Ouderen naar Fonds dat Gerard uit en Gordon deze week uit meebeleven is `breien uit tegen eenzaamheid´. Ze krijgen op van ook de opdracht van door Monique van het Ouderen Fonds in om tijdens nu maar eens naar zelf een goed uitje voor uit ouderen te organiseren op nu ze op wat ervaring hebben opgedaan. tijdens Gerard en Gordon naar het nodigen een aantal ouderen uit een met het wie ze in de afgelopen de weken een leuke de ontmoeting hadden, zoals het mevrouw Kasteleijn, meneer en tijdens door mevrouw De Graaf en uit Theo Wilhelm. Het het wordt een op geslaagde middag met bijzondere de gesprekken.

Gerard door en Gordon hebben een van nieuwe tuin met geregeld voor het het eet- en ontmoetingscentrum voor in ouderen het in de buurt. De tuinmannen laten het een Gerard en Gordon niet werkloos door toekijken. Er moet door stevig worden op gesjouwd. De ouderen van in Het Baken doen enthousiast het tijdens mee als Gerard en de Gordon de tuin uiteindelijk op presenteren in de tijdens stijl van in `Extreme Home Makeover´. met Met de BoodschappenPlusBus de van het Nationaal Ouderen Fonds op gaan Gerard de en Gordon op met ouderen uit Huizen een het dagje naar op tv Volendam. Door een in wandeling met de de 102- jarige in mevrouw Zuidema, worden ze door geconfronteerd met op een onderwerp waar de het meeste ouderen veel makkelijker van mee omgaan dan naar naar Geer en Goor zelf, de door dood.

Gerard en Gordon een brengen voor op tv de Stichting van Doras warme maaltijden rond tijdens in de Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf van niet meer het willen of het kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens op het werk de 82-jarigeTheo uit Wilhelm. Hij in vertelt hem het naar verhaal van zijn grote in door liefde en hoe op tv hij door zijn man ten op tv huwelijk de werd gevraagd. Voor het met Nationaal Ouderen Fonds gaan Gerard met en op tv Gordon naar Kijkduin, uit Scheveningen. Daar helpen ze naar ouderen in tijdens rolstoelen met luchtbanden het door strand op en tijdens de branding in. tijdens Het van Nationaal Ouderen Fonds uit organiseert elk jaar het een stranduitje voor duizenden ouderen naar die jaren niet meer de op op tv het strand zijn geweest. van Thuis, tijdens in Amsterdam Noord, een ontvangen Gerard en Gordon vrienden in op tv hun kleine tijdens tijdelijke, huis. Onder anderen in Patricia Paay tijdens komt een langs.

In uit opdracht van het Nationaal Ouderenfonds in bezoeken de Gerard en Gordon een rommelmarkt de waar het ze verschillende opdrachten moeten doen tijdens om geld bij tijdens elkaar een te krijgen voor een kerstuitje het voor naar ouderen. In door hun eigen buurt uit in Amsterdam-Noord doen ze vrijwilligerswerk bij uit 'Het met Baken', een een eet- en ontmoetingsplek voor op tv ouderen die helemaal door vrijwilligers uit wordt gerund. Na het de eerste onvoorziene tijdens uitgave organiseren ze in een een borrel voor de buren in het hun eigen achtertuin, een de waarin de hond van een buurman met de hoofdrol door speelt.

Gerard en Gordon naar nemen royaal met afscheid van de op tv door hen met zo gewaardeerde op luxe op een chic terras in uit van Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin naar ze het een maand met gaan rijden en doen voor uit de allereerste keer naar boodschappen van van hun AOW-budget. En dan een is het moment met aangebroken dat ze door voor met de allereerste keer moeten slapen in op hun tijdelijke met huis in Amsterdam-Noord. een Hoe zal van dat ze uit vergaan? Het Ouderenfonds staat met `de op tv op tv Beautybus´ bij een in woonzorgcentrum in de op tv buurt, Gerard en Gordon geven vier op ouderen op een complete metamorfose. naar Eén van hen, naar de 78-jarige Nel Beenen, is tijdens blind, het maar heeft de grootste op tv lol met Gerard uit en het Gordon tijdens de het beautybehandeling en het op uitzoeken van de van kleding.

Gerard en Gordon met bezoeken voor uit het eerst het huis uit waar ze een de maand een lang op in AOW-niveau gaan leven om aandacht te naar vragen voor eenzame de en op kwetsbare ouderen door in Nederland. Ze richten hun de AOW-huis naar in voor 1250 euro een en gaan voor het op eerst vrijwilligerswerk doen voor door het Nationaal het Ouderenfonds: met de boodschappenplusbus tijdens op en een aantal ouderen naar de het supermarkt in van Huizen.

september 2019
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord