Programma gemist?

Realityserie waarin van Gerard Joling en op Gordon een maand lang door van op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten van zij zich in van voor de de ouderenzorg om meer het aandacht te vestigen op tv op de in vaak ongelukkige situaties van van bejaarden.

Het tijdens einde is in zicht. Gerard op en op tv Gordon houden een tijdens house-sale én strijden met op tv hun seniorenteam naar op het op terrein van `De Toekomst´ van Ajax van tegen van het Lucky een Team van oud- op spelers van Ajax met uit aanvoerder Sjaak op Swart en anderen zoals Dikkie Schoenmaker het en Barry met Hughes. Walking football is een een tijdens project van het tijdens Ouderen Fonds in uit samenwerking met de Eredivisie waarbij een ouderen van boven de met 65 kunnen voetballen de bij hun eigen favoriete betaalde voetbalclub. in in Het is voetbal met speciale uit spelregels. Zo mag je een de bijvoorbeeld niet rennen en mogen er in op tv geen slidings worden gemaakt. Ten slotte uit nemen met Gerard en naar Gordon met een groot feest naar afscheid van door de buurt, de buurtbewoners in en alle ouderen het die ze hebben ontmoet door tijdens hun vrijwilligerswerk tijdens met voor het Ouderen op Fonds.

Het AOW-budget is de op. In drie in weken door is er naar meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. een Gerard op tv en Gordon gaan betaald op werk doen op tv bij de uit kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord de om de het laatste op tv week door te komen. op Voor het Ouderen Fonds-project `walking door football´ ondergaan Gerard tijdens en Gordon een op fitheidstest. Een de inspanningstest naar die iedereen moet op ondergaan als ze van mee willen doen het met dit bijzondere seniorenvoetbal, dat het door Ouderen Fonds door organiseert in samenwerking met een naar de Eredivisie. Gordon heeft veel in ouderen van ontmoet die nog kwiek een en fit het zijn en wil nu door ook wel eens tijdens de andere de kant van het in ouder worden meemaken. naar Hij loopt mee met de van wijkverpleegsters van Buurtzorg. Gerard op tv bezoekt intussen naar Eef van Roemburg, in met wie hij van een bijzonder gesprek heeft van over haar ziekte. met Gerard is in onder de indruk uit van haar tijdens bijzondere verzameling.

Gerard en het Gordon hebben de smaak van te pakken naar met het organiseren in van leuke door uitjes voor ouderen. Ze door nemen het de ouderen van tijdens eet- en ontmoetingscentrum door `Het Baken´ mee naar de door dierentuin. Gordon tijdens neemt Gerard mee het naar de door seniorenclub van het Leger des in Heils, van waar het idee om vrijwilligerswerk met voor ouderen te gaan uit doen, bij een hem een is ontstaan. Monique uit Wolfkamp van het Nationaal met Ouderen Fonds komt bij het Gerard en Gordon door op een bezoek om ze warm te naar maken voor naar een bijzonder project van het in Fonds: naar walking football, voetbal het voor ouderen met speciale de spelregels. op tv Zo wordt er gefloten als door er met iemand gaat rennen. De bodem uit van het door budget komt in zicht een en dan valt van er op een bekeuring in de de bus. Toch in moeten ze ook naar nog een spelletjesavond naar organiseren voor vrienden. De drank met en de tijdens hapjes voor die avond in worden van op een creatieve, het maar minder verantwoorde manier verzameld. door Patricia Paay, Dirk Taat, naar Bonnie naar St. Claire en uit Fajah Lourens genieten van er evengoed met van.

Gordon moet met naar op de studio voor de zijn werk als jurylid door bij `Hollands´ Got tijdens Talent´ en neemt twee meiden van uit de buurt door mee. op tv Zij hebben de naar dag van naar hun leven met al die naar bekende het Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat de intussen een op bezoek bij de in 102-jarige mevrouw Zuidema die naar vorige week vertelde op tv dat ze weinig met bezoek krijgt, omdat de iedereen in haar tijdens omgeving is verdwenen uit door ziekte in of overlijden. Het in project van het van Nationaal Ouderen door Fonds dat Gerard en door Gordon deze week meebeleven van is `breien tegen tijdens eenzaamheid´. Ze krijgen op tv ook de opdracht met van Monique van uit het naar Ouderen Fonds om nu maar op tv het eens zelf een goed een uitje voor ouderen te organiseren in nu op tv ze wat ervaring hebben opgedaan. tijdens de Gerard en Gordon nodigen een aantal uit ouderen uit tijdens met wie het ze in met de afgelopen weken een leuke ontmoeting in hadden, zoals mevrouw in Kasteleijn, op meneer en mevrouw De naar Graaf en Theo Wilhelm. met de Het wordt een geslaagde middag met met in bijzondere gesprekken.

Gerard en op tv Gordon hebben het een nieuwe tuin geregeld uit voor het eet- en op tv op tv ontmoetingscentrum voor ouderen in naar de buurt. De tuinmannen tijdens laten Gerard en in Gordon de niet werkloos toekijken. Er moet stevig van worden de gesjouwd. De ouderen van uit Het naar Baken doen enthousiast mee als in Gerard het en Gordon de tuin met uiteindelijk presenteren in de stijl naar van uit `Extreme Home de Makeover´. Met de BoodschappenPlusBus van van het Nationaal tijdens Ouderen Fonds gaan Gerard op tv en Gordon met van ouderen uit Huizen een door het dagje naar Volendam. een Door een wandeling een met de 102- jarige tijdens mevrouw Zuidema, worden de ze geconfronteerd met een het onderwerp op waar de meeste uit ouderen veel makkelijker mee omgaan door dan Geer met en Goor zelf, uit de dood.

Gerard en Gordon tijdens brengen naar voor de Stichting Doras de warme het maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij uit ouderen die zelf niet een meer willen door of tijdens kunnen koken. Gordon uit ontmoet tijdens het werk de een 82-jarigeTheo door Wilhelm. Hij vertelt hem het de verhaal van zijn grote uit liefde en hoe met hij met door zijn man ten tijdens huwelijk werd op gevraagd. Voor het Nationaal Ouderen op tv Fonds gaan Gerard de en het Gordon naar door Kijkduin, Scheveningen. Daar uit helpen ze ouderen in in rolstoelen met luchtbanden tijdens het strand op tijdens en de branding in. Het de Nationaal door Ouderen Fonds organiseert elk van jaar een stranduitje van voor door duizenden ouderen die jaren niet meer op op het strand in zijn geweest. Thuis, uit in Amsterdam van Noord, ontvangen Gerard en tijdens Gordon vrienden in op hun kleine door tijdelijke, met huis. Onder anderen Patricia Paay de komt tijdens langs.

In opdracht van in de het Nationaal Ouderenfonds bezoeken met Gerard en Gordon een rommelmarkt naar in waar ze verschillende opdrachten moeten tijdens doen naar om geld bij uit elkaar te krijgen voor een in kerstuitje voor ouderen. de In een hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen de ze vrijwilligerswerk het bij 'Het naar Baken', een eet- en ontmoetingsplek de voor ouderen die door helemaal het door vrijwilligers wordt gerund. Na van de eerste onvoorziene op tv uitgave organiseren in ze het een borrel voor de in buren in het hun eigen achtertuin, waarin met de hond van een het buurman de hoofdrol tijdens speelt.

Gerard en naar Gordon met nemen royaal afscheid van de een door de hen zo gewaardeerde in luxe op een chic door terras in in Amsterdam. Ze ontvangen de de auto waarin in ze een maand gaan rijden en op tv van doen voor de allereerste keer boodschappen uit op tv van hun AOW-budget. En dan is de het moment van aangebroken dat ze voor van de allereerste naar keer moeten slapen met in hun tijdelijke huis naar tijdens in Amsterdam-Noord. Hoe zal dat op tv ze vergaan? Het Ouderenfonds in van staat met `de Beautybus´ bij van een van woonzorgcentrum in de buurt, Gerard en op tv Gordon geven van vier tijdens ouderen een complete door metamorfose. Eén van hen, de 78-jarige in Nel Beenen, is door blind, maar het heeft op tv de grootste lol met Gerard de en Gordon op tijdens de beautybehandeling en het met het uitzoeken van de uit kleding.

Gerard op tv en Gordon bezoeken voor het het eerst het huis tijdens waar ze een op tv maand de lang op AOW-niveau gaan tijdens leven op om aandacht te vragen op tv voor eenzame en met kwetsbare ouderen in tijdens Nederland. Ze naar richten hun AOW-huis in door voor 1250 euro en een gaan voor in het eerst vrijwilligerswerk doen voor tijdens het Nationaal met Ouderenfonds: met de het boodschappenplusbus en een aantal op tv ouderen de naar de supermarkt in in Huizen.

april 2021
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!