Programma gemist?

Realityserie naar waarin Gerard Joling en Gordon in een maand lang naar op van AOW-niveau leven. Daarnaast uit zetten zij zich in voor uit de door ouderenzorg om meer aandacht te uit vestigen op van de vaak ongelukkige met situaties van het bejaarden.

Het door einde is in zicht. Gerard de en met Gordon houden een uit house-sale én strijden van met hun seniorenteam op in het terrein het van `De met Toekomst´ van Ajax tegen het het Lucky in Team van oud- spelers uit van Ajax met van aanvoerder Sjaak het Swart en anderen zoals Dikkie op tv Schoenmaker en op Barry Hughes. Walking football op is een tijdens project van het Ouderen het Fonds in samenwerking met met de Eredivisie met waarbij de ouderen boven de 65 kunnen voetballen van op bij hun eigen tijdens favoriete betaalde voetbalclub. Het de is voetbal met speciale spelregels. uit Zo naar mag je bijvoorbeeld niet door rennen door en mogen er geen slidings worden tijdens door gemaakt. Ten slotte op tv nemen Gerard en Gordon met van een groot feest het afscheid van met de buurt, de buurtbewoners en uit alle ouderen uit die op ze hebben ontmoet tijdens tijdens hun vrijwilligerswerk in voor het Ouderen het Fonds.

Het AOW-budget is van op. In drie tijdens uit weken is er uit meer dan achthonderdenveertig euro van doorheen gegaan. Gerard en Gordon op gaan betaald op tv werk doen bij van de een kapper op het op tv Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om uit de laatste tijdens week door te de komen. Voor het een Ouderen Fonds-project `walking football´ op tv ondergaan Gerard in en Gordon een fitheidstest. Een het inspanningstest die iedereen moet in ondergaan als de ze met mee willen doen met dit bijzondere uit seniorenvoetbal, dat naar het op tv Ouderen Fonds organiseert in samenwerking van met de Eredivisie. Gordon in heeft veel ouderen op tv ontmoet die naar nog kwiek en het fit het zijn en wil nu in ook wel eens de met andere kant van het met ouder worden meemaken. door Hij loopt mee met met de wijkverpleegsters het van het Buurtzorg. Gerard bezoekt tijdens intussen Eef van de Roemburg, met wie hij een een bijzonder gesprek heeft de op over haar ziekte. naar Gerard is onder de indruk van van naar haar bijzondere verzameling.

Gerard en Gordon in hebben door de smaak te tijdens pakken met het de organiseren van leuke uitjes de voor ouderen. Ze nemen uit de de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum de `Het Baken´ van mee in naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard het mee naar met de seniorenclub uit van het Leger op tv des Heils, de waar het idee om door vrijwilligerswerk voor ouderen te naar gaan doen, bij een hem is van ontstaan. Monique Wolfkamp naar van het op Nationaal Ouderen Fonds komt bij Gerard een en Gordon op uit op bezoek om ze warm te maken van voor de een bijzonder project van het naar Fonds: walking football, de door voetbal voor ouderen met speciale van spelregels. uit Zo wordt er gefloten in als er van iemand gaat rennen. De van bodem van het budget tijdens komt in een zicht en de dan valt er een op tv bekeuring in het de bus. Toch op tv moeten ze ook nog in een spelletjesavond op tv organiseren voor vrienden. De drank met en de hapjes met voor die uit avond worden de op een creatieve, door maar minder verantwoorde manier verzameld. in Patricia door Paay, Dirk Taat, Bonnie St. Claire tijdens en Fajah Lourens de genieten er naar evengoed in van.

Gordon tijdens moet naar de van studio voor zijn werk op als jurylid bij in `Hollands´ op tv Got Talent´ en neemt twee in meiden uit naar de buurt mee. Zij het hebben de dag van een hun leven met naar van al die bekende Nederlanders op tv die ze tijdens ontmoeten. Gerard gaat intussen op tv op bezoek bij het de 102-jarige door mevrouw Zuidema die het vorige week vertelde dat ze op weinig bezoek krijgt, omdat in iedereen in met haar omgeving is tijdens verdwenen door ziekte of de op overlijden. Het project van door het Nationaal Ouderen Fonds door dat Gerard tijdens en Gordon deze het week meebeleven een is `breien tegen eenzaamheid´. Ze tijdens krijgen ook de opdracht in van Monique naar van het Ouderen Fonds de om nu maar door eens met zelf een goed van uitje voor ouderen van te organiseren nu in ze wat ervaring hebben opgedaan. uit Gerard met en Gordon nodigen een aantal in ouderen uit een met wie ze tijdens in de afgelopen uit weken een leuke in ontmoeting hadden, van zoals mevrouw Kasteleijn, van meneer en een mevrouw De Graaf en Theo uit Wilhelm. de Het wordt een in geslaagde middag met op bijzondere gesprekken.

Gerard en naar Gordon hebben een nieuwe een tuin geregeld op voor het eet- en door ontmoetingscentrum voor ouderen uit in op tv de buurt. De tuinmannen door laten naar Gerard en Gordon niet werkloos naar toekijken. van Er moet stevig worden gesjouwd. De van ouderen van Het op Baken doen het enthousiast uit mee als Gerard en Gordon de naar tuin uiteindelijk presenteren uit uit in de stijl van `Extreme Home het Makeover´. Met een de uit BoodschappenPlusBus van het Nationaal Ouderen Fonds het gaan op Gerard en Gordon op met ouderen uit een Huizen een dagje naar door Volendam. van Door een wandeling naar met de 102- jarige mevrouw op tv Zuidema, worden ze een geconfronteerd met een onderwerp naar waar de meeste op van ouderen veel makkelijker mee omgaan dan van Geer en door Goor in zelf, de dood.

Gerard en in Gordon brengen van voor de Stichting op tv Doras warme maaltijden op tv rond in Amsterdam-Noord bij naar ouderen op die zelf niet meer op tv willen of van kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens op het werk de de 82-jarigeTheo Wilhelm. de Hij vertelt hem op het verhaal van tijdens zijn grote een liefde en hoe hij uit door zijn man ten op tv huwelijk van werd gevraagd. Voor het Nationaal op tv Ouderen Fonds gaan Gerard het en Gordon naar de Kijkduin, Scheveningen. Daar tijdens naar helpen ze ouderen in rolstoelen van met luchtbanden het met strand door op en de branding in. uit Het Nationaal Ouderen de Fonds organiseert elk jaar de een tijdens stranduitje voor duizenden ouderen die op jaren naar niet meer op het strand op tv zijn geweest. Thuis, de tijdens in Amsterdam Noord, ontvangen Gerard uit en Gordon vrienden in het naar hun kleine tijdelijke, huis. Onder anderen een Patricia in Paay komt de langs.

In naar opdracht van een het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en op tv Gordon een rommelmarkt een waar ze verschillende het opdrachten moeten doen de om geld bij op elkaar te krijgen in voor een kerstuitje het op voor ouderen. In uit hun eigen buurt in tijdens Amsterdam-Noord doen ze vrijwilligerswerk bij een 'Het op tv Baken', een eet- en ontmoetingsplek door tijdens voor ouderen die op tv helemaal door vrijwilligers wordt van gerund. Na de op tv eerste onvoorziene op uitgave organiseren ze een in borrel voor door de buren in door hun eigen achtertuin, waarin een de hond van een buurman in de hoofdrol de speelt.

Gerard en Gordon met met nemen royaal afscheid van de de door hen zo in gewaardeerde luxe de op een chic terras tijdens in Amsterdam. Ze van ontvangen de auto waarin tijdens tijdens ze een maand van gaan rijden en op doen voor de een allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. tijdens door En dan is het tijdens moment aangebroken dat in ze voor een de allereerste keer op moeten slapen in hun tijdelijke van huis in van Amsterdam-Noord. Hoe zal het dat ze de vergaan? Het Ouderenfonds staat met `de de Beautybus´ naar bij een woonzorgcentrum door in de buurt, Gerard door en Gordon geven uit vier ouderen een complete het metamorfose. van Eén van naar hen, de 78-jarige een Nel Beenen, is op blind, maar heeft de grootste lol op tv met Gerard in en Gordon tijdens de uit beautybehandeling en van het met uitzoeken van de het kleding.

Gerard met en Gordon bezoeken voor naar het eerst het huis op tv waar van ze een maand lang naar op AOW-niveau van gaan leven om aandacht naar te vragen voor eenzame uit en kwetsbare van ouderen een in Nederland. Ze richten uit hun AOW-huis van in voor 1250 van euro en gaan voor het van eerst vrijwilligerswerk doen tijdens voor het Nationaal Ouderenfonds: in op tv met de boodschappenplusbus en een aantal naar ouderen naar van de supermarkt in met Huizen.

september 2017
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord