Programma gemist?

Realityserie een waarin Gerard Joling met en Gordon een maand uit lang op AOW-niveau door leven. met Daarnaast zetten zij zich in een voor de het ouderenzorg om meer aandacht te de vestigen op de van vaak ongelukkige situaties in van door bejaarden.

Het einde is het in door zicht. Gerard en van Gordon houden een house-sale door én strijden met hun van seniorenteam op met het terrein van `De het een Toekomst´ van Ajax op tv tegen het Lucky het Team van oud- spelers van Ajax op tv met van aanvoerder Sjaak Swart en door anderen zoals Dikkie Schoenmaker op tv naar en Barry Hughes. naar Walking football is een project de van het Ouderen Fonds door met in samenwerking met de Eredivisie waarbij de ouderen boven uit de 65 kunnen voetballen op tv tijdens bij hun eigen naar favoriete betaalde voetbalclub. van Het is voetbal van met speciale spelregels. door Zo mag je een bijvoorbeeld niet rennen en op mogen er geen slidings een worden gemaakt. Ten in slotte van nemen Gerard en Gordon naar met een groot het feest afscheid naar van de buurt, de een buurtbewoners en alle door ouderen die de ze hebben ontmoet een tijdens hun vrijwilligerswerk voor het in Ouderen met Fonds.

Het AOW-budget op tv is een op. In drie weken is met er de meer dan achthonderdenveertig euro de doorheen gegaan. Gerard de en Gordon op tv gaan betaald werk doen op tv bij de een kapper op het Buikslotermeerplein in de Amsterdam-Noord door om de laatste week door naar te komen. tijdens Voor het de Ouderen Fonds-project `walking football´ van ondergaan Gerard en Gordon een door fitheidstest. Een inspanningstest uit die tijdens iedereen moet ondergaan op als ze mee door willen doen met dit op tv bijzondere seniorenvoetbal, dat het uit Ouderen Fonds organiseert van een in samenwerking met de Eredivisie. het Gordon heeft veel een ouderen ontmoet die nog tijdens kwiek door en fit door zijn en wil nu ook met wel eens van de andere kant van van het ouder worden meemaken. naar Hij loopt mee een met de wijkverpleegsters het van Buurtzorg. tijdens Gerard bezoekt intussen het Eef van Roemburg, met van wie hij een uit bijzonder gesprek heeft in over haar in ziekte. Gerard het is onder de indruk van van haar bijzondere uit verzameling.

Gerard de en Gordon hebben tijdens de smaak een te pakken met het het organiseren van de leuke uitjes voor ouderen. Ze op nemen de ouderen van naar eet- en naar ontmoetingscentrum op `Het Baken´ mee naar op tv de dierentuin. Gordon tijdens neemt Gerard mee naar de uit seniorenclub van het de de Leger des Heils, waar door het idee om vrijwilligerswerk voor op ouderen te uit gaan op doen, bij hem is tijdens ontstaan. Monique het Wolfkamp van het tijdens Nationaal Ouderen Fonds komt bij Gerard tijdens en Gordon het op bezoek om ze door warm te maken de voor een een bijzonder project van het een Fonds: walking tijdens football, voetbal voor ouderen naar met speciale in spelregels. Zo wordt er het gefloten als de er iemand gaat in rennen. De op bodem van het budget komt in het in zicht en dan valt op er een de bekeuring in de bus. naar Toch moeten ze naar ook nog naar een spelletjesavond organiseren met voor vrienden. met De drank en de hapjes voor op die naar avond worden op een tijdens creatieve, maar minder het verantwoorde manier door verzameld. Patricia Paay, Dirk Taat, in Bonnie St. een Claire en Fajah op Lourens genieten er evengoed het door van.

Gordon moet tijdens naar de studio voor het zijn werk uit als jurylid bij `Hollands´ naar Got uit Talent´ en tijdens neemt twee meiden uit de door buurt mee. Zij hebben het de dag van naar uit hun leven met tijdens al die bekende Nederlanders die een ze ontmoeten. Gerard gaat tijdens intussen naar op bezoek van bij de 102-jarige naar mevrouw Zuidema die vorige week van vertelde dat ze de weinig bezoek door krijgt, omdat iedereen in in haar omgeving is op tv verdwenen uit door ziekte of overlijden. Het van project op van het Nationaal op tv Ouderen Fonds dat Gerard en uit Gordon deze week een meebeleven is tijdens `breien tegen tijdens eenzaamheid´. Ze krijgen ook de opdracht het van Monique van uit een het Ouderen Fonds om nu in maar eens door zelf een goed uitje voor op het ouderen te organiseren het nu ze wat de ervaring hebben opgedaan. Gerard en Gordon de nodigen met een aantal ouderen door uit met wie uit ze in de afgelopen in weken een leuke door ontmoeting hadden, het zoals mevrouw Kasteleijn, op meneer en uit mevrouw De Graaf en van Theo Wilhelm. Het op wordt een geslaagde uit middag met met bijzondere gesprekken.

Gerard een en Gordon hebben de een nieuwe naar tuin geregeld voor op tv het eet- en ontmoetingscentrum een voor ouderen uit in de buurt. De tuinmannen laten op Gerard uit en Gordon niet op werkloos toekijken. Er moet stevig in worden gesjouwd. De tijdens ouderen van van Het Baken doen enthousiast van mee in als Gerard op en Gordon de de tuin uiteindelijk presenteren in de tijdens stijl van `Extreme Home op naar Makeover´. Met de BoodschappenPlusBus van met het Nationaal Ouderen uit Fonds gaan Gerard en uit Gordon de met ouderen uit Huizen een met dagje door naar Volendam. Door een wandeling de met uit de 102- jarige door mevrouw Zuidema, worden een ze geconfronteerd met een op onderwerp tijdens waar de meeste ouderen naar veel makkelijker mee omgaan een dan Geer en door Goor zelf, de uit dood.

Gerard naar en Gordon brengen voor een de Stichting Doras de warme uit maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij uit ouderen die van zelf niet meer willen of op tv kunnen koken. Gordon naar ontmoet tijdens het het werk de 82-jarigeTheo het Wilhelm. Hij vertelt van hem het verhaal op tv de van zijn grote op tv liefde en hoe hij door tijdens zijn man ten naar huwelijk tijdens werd gevraagd. Voor het tijdens Nationaal Ouderen met Fonds gaan Gerard en Gordon naar de tijdens Kijkduin, Scheveningen. Daar helpen ze ouderen op in rolstoelen met uit door luchtbanden het strand op en de de branding de in. Het Nationaal Ouderen de Fonds tijdens organiseert elk jaar tijdens een stranduitje voor duizenden een ouderen die jaren in niet meer een op het strand zijn van geweest. Thuis, in uit Amsterdam Noord, ontvangen Gerard een en Gordon vrienden in tijdens hun kleine tijdelijke, de huis. Onder anderen op Patricia Paay komt op van langs.

In opdracht tijdens van het Nationaal Ouderenfonds uit bezoeken op tv Gerard en tijdens Gordon een rommelmarkt de waar ze verschillende opdrachten naar moeten doen met om geld bij elkaar de te krijgen voor naar een kerstuitje voor ouderen. In het hun eigen met buurt in Amsterdam-Noord doen de ze de vrijwilligerswerk bij 'Het Baken', naar een eet- en op tv ontmoetingsplek voor ouderen die op helemaal door in vrijwilligers in wordt gerund. Na naar de eerste onvoorziene uitgave op organiseren ze een op borrel voor naar de buren in hun eigen het achtertuin, waarin de de hond van op een buurman de hoofdrol de speelt.

Gerard van en Gordon van nemen royaal afscheid van de tijdens door hen het zo gewaardeerde luxe op de een op chic terras in naar Amsterdam. Ze ontvangen de auto een waarin door ze een maand gaan rijden en op tv doen voor de in allereerste keer boodschappen een van het hun AOW-budget. En de dan is het moment aangebroken met dat ze voor van de allereerste keer het moeten slapen een in hun tijdelijke huis op in Amsterdam-Noord. Hoe de zal het dat ze vergaan? Het Ouderenfonds op door staat met `de Beautybus´ bij een in een woonzorgcentrum in de buurt, Gerard tijdens en Gordon geven vier van ouderen een door complete metamorfose. Eén van van op tv hen, de 78-jarige Nel van Beenen, is blind, maar heeft het de grootste in lol met Gerard een en Gordon uit tijdens de beautybehandeling en het het naar uitzoeken van de een kleding.

Gerard tijdens en Gordon bezoeken voor naar het eerst het huis uit waar naar ze een de maand lang op AOW-niveau gaan het leven om tijdens aandacht te vragen voor eenzame op tv en kwetsbare ouderen door in Nederland. in Ze richten hun tijdens AOW-huis in tijdens voor 1250 euro naar en gaan voor het een eerst vrijwilligerswerk doen op voor op het Nationaal Ouderenfonds: de met de boodschappenplusbus en een van aantal ouderen een naar de supermarkt in het Huizen.

oktober 2021
05-12-2013 20:33

Afl. 10

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 10

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg om meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

28-11-2013 20:30

Afl. 9

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 9

Het einde is in zicht. Gerard en Gordon houden een house-sale én strijden met hun seniorenteam op het terrein van `De Toekomst´ van Ajax tegen het Lucky Team van oud- spelers van Ajax met aanvoerder Sjaak Swart en anderen zoals Dikkie Schoe...

21-11-2013 20:31

Afl. 8

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 8

Het AOW-budget is op. In drie weken is er meer dan achthonderdenveertig euro doorheen gegaan. Gerard en Gordon gaan betaald werk doen bij de kapper op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord om de laatste week door te komen. Voor het Oud...

14-11-2013 20:29

Afl. 7

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 7

Gerard en Gordon hebben de smaak te pakken met het organiseren van leuke uitjes voor ouderen. Ze nemen de ouderen van eet- en ontmoetingscentrum `Het Baken´ mee naar de dierentuin. Gordon neemt Gerard mee naar de seniorenclub van het Leger ...

07-11-2013 20:30

Afl. 6

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 6

Gordon moet naar de studio voor zijn werk als jurylid bij `Hollands´ Got Talent´ en neemt twee meiden uit de buurt mee. Zij hebben de dag van hun leven met al die bekende Nederlanders die ze ontmoeten. Gerard gaat intussen op bezoek bij de ...

31-10-2013 20:31

Afl. 5

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 5

Gerard en Gordon hebben een nieuwe tuin geregeld voor het eet- en ontmoetingscentrum voor ouderen in de buurt. De tuinmannen laten Gerard en Gordon niet werkloos toekijken. Er moet stevig worden gesjouwd. De ouderen van Het Baken doen entho...

24-10-2013 20:30

Afl. 4

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 4

Gerard en Gordon brengen voor de Stichting Doras warme maaltijden rond in Amsterdam-Noord bij ouderen die zelf niet meer willen of kunnen koken. Gordon ontmoet tijdens het werk de 82-jarigeTheo Wilhelm. Hij vertelt hem het verhaal van zijn ...

17-10-2013 20:32

Afl. 3

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 3

In opdracht van het Nationaal Ouderenfonds bezoeken Gerard en Gordon een rommelmarkt waar ze verschillende opdrachten moeten doen om geld bij elkaar te krijgen voor een kerstuitje voor ouderen. In hun eigen buurt in Amsterdam-Noord doen ze ...

10-10-2013 20:31

Afl. 2

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 2

Gerard en Gordon nemen royaal afscheid van de door hen zo gewaardeerde luxe op een chic terras in Amsterdam. Ze ontvangen de auto waarin ze een maand gaan rijden en doen voor de allereerste keer boodschappen van hun AOW-budget. En dan is he...

03-10-2013 20:31

Afl. 1

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken - Afl. 1

Gerard en Gordon bezoeken voor het eerst het huis waar ze een maand lang op AOW-niveau gaan leven om aandacht te vragen voor eenzame en kwetsbare ouderen in Nederland. Ze richten hun AOW-huis in voor 1250 euro en gaan voor het eerst vrijwil...

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken bij Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken. Heb je een uitzending van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken gemist

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon een maand lang op AOW-niveau leven. Daarnaast zetten zij zich in voor de ouderenzorg, in de hoop meer aandacht te vestigen op de vaak ongelukkige situaties van bejaarden.

Uitzending gemist van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken? Hier kun je alle uitzendingen van Geer & Goor: Effe Geen Cent Te Makken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 05-12-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!