Programma gemist?

De 18-jarige op tv Margot met het syndroom tijdens door van Down droomt de van een carrière als op catwalkmodel. Johnny helpt haar een van entree te maken op tv in naar de modellenwereld en zorgt ervoor tijdens dat ze het kan schitteren op naar de catwalk. De 21-jarige de Lucas werkt vier op dagen in het de door week bij een valkenier in op een landgoed. Ondanks zijn in autisme naar gaat dit werk hem uit goed op af. Zijn droom is om uit voor altijd op het de park op te mogen blijven werken. op Daarvoor moet hij wel op tv eerst een volwaardig in met valkenier worden. Een flinke van uitdaging voor hem uit gezien zijn angst voor door grote uit roofvogels.

Johnny gaat op tijdens pad op tv met de op tv 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de de beste dj naar naar van de wereld het te ontmoeten. Ook verrast hij het de 18-jarige Eva die tijdens niets met liever wil dan stage het lopen bij de bereden op het politie.

Johnny uit de Mol gaat Jeroen, in Nina en Pieter helpen de een op zoek te de gaan naar de liefde. Alle op drie hebben zij door de van droom om dat éne tijdens liefdesmaatje te op vinden.

De 33-jarige Tomas de tijdens heeft het syndroom van Down. Zijn van grootste passie is van fotograferen. Een dag uit met een naar échte persfotograaf meelopen, in is op tv dan ook zijn grootste de droom. Tijdens het 'SynDROOM met in Concert' treden naar verschillende Nederlandse door topartiesten op en tijdens laat Johnny nog een op aantal dromen op uitkomen.

De met 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische tijdens Simon naar heeft een droom die het niet in alleen voor zichzelf tijdens is, maar voor het zijn hele tennisteam. Ook de een 18-jarige op Lars met het syndroom door van Down heeft een grote uit uit droom: een keer aan de tafel met de zitten bij de mannen van een 'VI'. Maar is hij het wel van blij als Johnny de hem hiermee op tv verrast?

De in 16-jarige Jamie heeft op tv het syndroom door van Down. Jamie heeft één grote naar passie: 'Goede door Tijden, Slechte Tijden'. Ze het wil dolgraag in Rikkie ontmoeten en een in kijkje op de in set van door 'GTST' op nemen. De 22-jarige René is autistisch op en een heeft een het concentratiestoornis. Hij is naar altijd enthousiast, een uit pietje precies en enorm het muzikaal. Hij drumt iedere dag. van Zijn droom op is om uit een keer op een een groot podium te in drummen met zijn favoriete met op band.

De 25-jarige Jan op heeft een op licht verstandelijke beperking en uit een vorm van tijdens door autisme. Van één ding met gaat Jans hart het echt sneller van kloppen: het leger. Zijn droom naar is om een de keer op echt onderdeel te mogen zijn een van de commando's. De op tv 23-jarige Aniek heeft met het door syndroom van Down. in Haar grootste passie is het onze vorstin. Dagelijks tut tijdens ze met zichzelf op als een koningin en oefent het ze het zwaaien van Máxima. op tv Ze wil dolgraag tijdens een keer de dag van echt koningin zijn. Daar uit komt meer bij kijken een dan ze in denkt.

Programma van waarin ambities, de dromen en fantasieën worden gerealiseerd door van mensen de met het de syndroom van Down, autistische stoornissen op tv en andere op tv aanverwante syndromen.

Programma waarin ambities, uit uit dromen en fantasieën worden gerealiseerd van op tv tijdens mensen met het syndroom met van Down, autistische stoornissen en het de andere aanverwante syndromen.

De 26-jarige met Celeste wil niets liever naar dan tijdens haar koetsiersbewijs de halen, zodat ze zelfstandig met naar haar paard en van koets de weg op een kan. Johnny de helpt haar en is het erbij als in Celeste in haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De uit 33-jarige filmgek uit Erik droomt ervan om op zélf een film op tv te mogen regisseren. met Scripts door bedenken is voor hem het een koud kunstje: van die typt hij zelf uit uit op door zijn pc. Nu op nog een topcrew, een op filmset én de in allerbeste van acteurs van Nederland. door Laat dat maar aan het Johnny door over!

De 18-jarige naar Margot met het op syndroom van in Down droomt van een carrière de als catwalkmodel. tijdens Johnny helpt haar uit een op tv entree te maken in uit de modellenwereld en door zorgt ervoor dat ze kan op tv schitteren op door de catwalk. De op 21-jarige van Lucas werkt vier naar dagen in de tijdens week bij een valkenier uit op een landgoed. naar Ondanks zijn autisme gaat een dit werk hem goed in af. Zijn uit droom is om tijdens voor altijd op het op park te tijdens mogen blijven met werken. Daarvoor moet naar hij wel de eerst een volwaardig de valkenier worden. Een flinke door uitdaging voor op tv hem gezien zijn het angst voor grote door roofvogels.

Johnny gaat op het pad met op tv de 26-jarige Jeroen die tijdens ervan droomt tijdens om de beste het dj het van de wereld te door ontmoeten. Ook verrast hij door de 18-jarige Eva die in een niets liever wil dan stage naar lopen bij de door bereden op tv politie.

De door 24-jarige Leonie en de de 21-jarige Mattias het zijn een liefdeskoppel. Ze het hebben beiden het syndroom een van Down. Omdat naar ze altijd een afhankelijk zijn van hun het ouders, het is het naar hun wens een naar keer een échte date te hebben! op De 22-jarige naar Anne op is een vrolijk en goedgebekt in meisje met het syndroom door van tijdens Down. Een keer van per week traint Anne mee met op met het G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. met Ook hebben door ze iedere tijdens week een uit wedstrijd. De droomwens van een Anne is op tv om te voetballen bij op tv het Nederlands het Elftal en een training te in krijgen van Ruud van op het Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick het is helemaal de verliefd op in de kermis sinds zijn ex-vriendin op tv hem uit daar een keer mee uit naartoe nam. Zijn een wens van is om een dag mee te in werken bij in een kermisattractie. Johnny neemt het Patrick een dag de mee naar de naar in kermis in Vianen. Ook in is het op tv bijzondere verhaal van de met tieners Selina, Damian en naar Bestiaan te zien. uit Zij wonen de samen een gezinshuis en door ieder van hen heeft een een speciale door wens.

De met 27-jarige Madelon op heeft het syndroom van Down. Ze in houdt erg op van musicals naar en is door een groot fan naar van Johnny's moeder, Willeke Alberti. de Haar op tv wens is om een dagje naar mee te de lopen met Willeke. een De zeventienjarige op tv Lucas is in Brazilië uit geboren, maar het naar Nederland verhuisd toen naar hij zestien maanden de oud was. Lucas het heeft veel naar liefde voor de natuur en het een is met dan ook op zijn allergrootse droom om boswachter te op worden. uit Hij gaat samen met op tv boswachter Mark Kras van op pad om dieren naar te uit spotten.

november 2019
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!