Programma gemist?

Vijf op tv eigenzinnige taartenbakkers van op Taartenmakerij de Springvorm worden met gevolgd. Centraal staat in de 32-jarige Frida. Zij met heeft een met verstandelijke beperking met het autistische de trekken. Frida heeft namens naar de taartenbakkers de wens een ingestuurd om op te leren cupcakes te maken. van Rudolph van Veen het geeft de taartenbakkers het een workshop een perfecte cupcakes maken. een De 21-jarige een Sven Molenaar uit met Amersfoort wil niets liever dan op met piloot worden, maar weet met dat dit onmogelijk is voor naar hem. Johnny de laat hem daarom voor door een dag het door het op tv leven gaan als een uit echte uit piloot.

Johnny staat de op tv 21-jarige Odile de bij, op een meisje met op een autistische stoornis. Zij wil graag van haar op tv rijbewijs halen. Dat is voor van haar essentieel door om haar baan tijdens op een paardenmelkerij te tijdens met behouden. Johnny regelt het voor Odile theorie- en praktijklessen een bij een rijschool op tv die gespecialiseerd is in door mensen met autisme. naar In uit Amsterdam-West woont op tv de 21-jarige Aeymad. Hij heeft de het syndroom van tijdens Down en zijn droom op is rapper worden, van met net als zijn het grote held Ali B. uit Johnny helpt Aeymad om in carrière te maken in tijdens de op rapscene.

Jeugdvrienden van Eric en de Julien hebben allebei door het syndroom van Down en zijn op tijdens entertainers in hart en nieren. Het van is hun allergrootste de hobby om Geer op en Goor te op tv imiteren. tijdens Samen zetten met ze het huis op stelten op en drijven door ze hun huisgenoten door tot waanzin. Marc Gundlach het is dertig uit jaar en heeft het door syndroom in van Down. Sinds de oprichting een is Marc tijdens al werkzaam bij Lunchroom de een Onthaasting. de Marc droomt ervan om met promotie te door maken. Zal het hem lukken in om met hulp in van Johnny assistent-bedrijfsleider naar te tijdens worden?

Johnny de Mol van een gaat Jeroen, Nina en naar Pieter helpen op naar zoek te gaan naar met de liefde. uit Alle drie hebben zij de de droom het om dat éne liefdesmaatje op tv te door vinden.

De 33-jarige op tv Tomas heeft het de syndroom van Down. in Zijn grootste passie het is fotograferen. Een dag door met tijdens een échte persfotograaf meelopen, is van dan uit ook zijn op grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM van in Concert' treden een verschillende het Nederlandse topartiesten op en laat uit Johnny nog een van aantal tijdens dromen uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk met van beperkte en autistische naar Simon heeft een droom die het niet alleen voor zichzelf naar is, maar voor het zijn hele tennisteam. van Ook de in achttienjarige naar Lars met het syndroom op van Down met heeft een grote droom: een keer van aan de naar tafel in zitten bij de mannen uit van 'VI'. Maar is tijdens hij wel blij door als Johnny de hem hiermee in verrast?

De zestienjarige van Jamie heeft tijdens het syndroom van van Down. Jamie het heeft één grote passie: op 'Goede Tijden het Slechte Tijden'. Ze wil in dolgraag Rikkie een ontmoeten en een kijkje op de van set van 'GTST' de nemen. op De tweeëntwintigjarige René is autistisch van op tv en heeft een concentratiestoornis. Hij is op tv altijd enthousiast, een de pietje de precies en enorm muzikaal. Hij naar drumt iedere dag. op Zijn een droom is om met een keer op in een groot podium te drummen naar met zijn favoriete op tijdens band.

De 25-jarige Jan de heeft van een licht verstandelijke beperking op en een vorm de van naar autisme. Van één ding gaat het Jans op hart echt sneller kloppen: tijdens het leger. Zijn droom door is om een keer een echt onderdeel te door het mogen zijn van de commando's. naar De in 23-jarige Aniek heeft het syndroom van een het Down. Haar grootste passie is onze op tv op vorstin. Dagelijks tut uit ze zichzelf op als koningin en op oefent op ze het zwaaien van Máxima. het Ze wil dolgraag naar een de keer dag echt van koningin zijn. Daar komt op meer bij kijken dan in ze de denkt.

Programma waarin op ambities, dromen en fantasieën het met worden gerealiseerd van mensen in met het syndroom uit van Down, autistische stoornissen de en andere aanverwante op syndromen.

De op tv 37-jarige Joost-Jeroen heeft van het syndroom van Down. tijdens Hij heeft veel verschillende een hobby's, met zoals keyboard spelen bij uit de Jostiband, schilderen de en reizen. Naast met al zijn op hobby's heeft Joost-Jeroen nog één met grote passie: tijdens clown spelen. Vroeger op tv trad hij geregeld op tijdens met naar zijn vader als clownsduo. de Na het tijdens overlijden van tijdens zijn vader heeft Joost-Jeroen het niet meer opgetreden, omdat in hij van zijn vader als clownsmaatje uit miste. Aan Johnny een de taak om een een nieuwe uit clownspartner voor hem tijdens te vinden.

De in 15-jarige Youri tijdens heeft het syndroom door van Sotos, een op zeer zeldzame afwijking die de tijdens motoriek, spraak en groei tijdens beïnvloedt. Youri is op tv helemaal weg van op tv voetbal, maar de door de zijn lichamelijke beperking van is het voor hem door niet mogelijk het om professioneel voetballer te worden. een Daarom zou hij het tijdens met liefst sportverslaggever zijn van zijn met favoriete club, PSV. een In een stadsherberg 't Klepperhuus werkt de uit 23-jarige Yvonne met door veel op tv plezier in de horeca. tijdens Doordat 't Klepperhuus te naar weinig van gasten heeft, is het onzeker of in de de stadsherberg kan blijven bestaan. tijdens Tijd om Johnny in in in te schakelen!

De 25-jarige Eveline een haalt ondanks uit het syndroom het van Down alles uit met het leven wat met erin zit. de Zo heeft ze op maar liefst drie op banen. Maar door één droom moet met nog uitkomen: ze wil uit niets liever dan stewardess worden. in De 26-jarige met Kenny heeft een verstandelijke op tv beperking en het op van Prader-Willi Syndroom. Kenmerkend op voor dit syndroom is dat kinderen op tv een vanaf jonge leeftijd het een ontembare eetlust hebben. Hierdoor was door naar Kenny tot voor het kort veel te zwaar. Met veel door in doorzettingsvermogen en hulp viel tijdens hij maar liefst 45 kilo tijdens van af. Kenny heeft door een langgekoesterde wens: het het redden van dieren in op nood.

De op tv 22-jarige Niels is erg enthousiast een en sociaal. een Doordat hij onder een meer een ADHD heeft, is hij soms erg naar druk. Deze energie uit kan hij op goed kwijt in zijn met werk bij een de op tv theaterwerkplaats. Vrienden en familie zien tijdens in Niels een naar echte door stand-upcomedian. Zelf zou hij in niets liever willen dan uit in de leer gaan een bij op één van zijn op grote voorbeelden: Javier Guzman. het De 33-jarige Twan heeft naar het syndroom de van Down. de Van kleins met af aan is een hij helemaal gek van mooie auto's. van Zijn absolute op favoriet is met KITT uit uit de beroemde serie 'Knight Rider'. Al naar jaren droomt het hij naar ervan om de naar auto en natuurlijk David Hasselhoff in het tijdens het echt te zien. Johnny stelt van alles in het met werk op om zijn droom te op realiseren.

Johnny de Mol een gaat tijdens op stap met op Gianni die uit al vanaf zijn op tweede jaar gek op tv is van Formule door 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde het droom van van Sanne en Mark door om in het huwelijksbootje met te de stappen.

De 26-jarige Celeste op en de 33-jarige de Erik hebben beiden op tv door een grote droom. een Celeste wil niets liever een dan haar koetsiersbewijs het halen, zodat uit ze zelfstandig met haar door paard en tijdens koets de weg op het kan. Johnny helpt uit haar en is naar er bij als Celeste door haar van theorie- en praktijkexamen door aflegt. Filmgek Erik droomt ervan om tijdens zélf een in film te naar mogen regisseren. Zelf op tv scripts bedenken is tijdens voor hem de een koud kunstje: die op tv typt hij zelf uit van op met zijn pc. Nu op tv nog een topcrew, een het filmset én de allerbeste uit acteurs van Nederland. Laat de een dat maar aan door Johnny over!

februari 2020
10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

08-05-2018 14:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

01-05-2018 14:59

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

De 37-jarige Joost-Jeroen heeft het syndroom van Down. Hij heeft veel verschillende hobby's, zoals keyboard spelen bij de Jostiband, schilderen en reizen. Naast al zijn hobby's heeft Joost-Jeroen nog één grote passie: clown spelen. Vroeger ...

24-04-2018 15:00

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 15-jarige Youri heeft het syndroom van Sotos, een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voor hem niet mogelijk om professionee...

17-04-2018 15:01

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline haalt ondanks het syndroom van Down alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst drie banen. Maar één droom moet nog uitkomen: ze wil niets liever dan stewardess worden. De 26-jarige Kenny heeft een verstan...

10-04-2018 15:04

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is erg enthousiast en sociaal. Doordat hij onder meer ADHD heeft, is hij soms erg druk. Deze energie kan hij goed kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats. Vrienden en familie zien in Niels een echte stand-upcomedian....

03-04-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

27-03-2018 15:02

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar th...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!