Programma gemist?

Vijf het eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij naar de Springvorm door worden gevolgd. Centraal in staat de 32-jarige een Frida. Zij heeft op tv een verstandelijke beperking met autistische op trekken. Frida het heeft namens uit de taartenbakkers de de wens ingestuurd met om te leren door cupcakes te maken. Rudolph naar van Veen geeft op de taartenbakkers in een workshop perfecte cupcakes naar maken. De in 21-jarige Sven Molenaar van uit Amersfoort wil niets liever op tv dan piloot worden, maar een weet met dat dit onmogelijk is voor op door hem. Johnny laat door hem daarom voor een dag de door het leven gaan van door als een echte van piloot.

Johnny staat naar de 21-jarige tijdens Odile bij, op tv een meisje met een op autistische stoornis. de Zij wil graag haar rijbewijs naar halen. Dat is tijdens voor haar essentieel op tv om naar haar baan op door een paardenmelkerij te de behouden. Johnny regelt op voor Odile theorie- in en praktijklessen bij een rijschool door die gespecialiseerd is in uit mensen tijdens met autisme. door In Amsterdam-West woont de van 21-jarige Aeymad. Hij heeft het met syndroom het van Down en zijn een droom op is rapper worden, net de als zijn grote held Ali van met B. Johnny helpt Aeymad om met carrière met te maken in de uit rapscene.

Jeugdvrienden Eric en op tv Julien hebben door allebei het in syndroom van Down tijdens en zijn entertainers in hart door en op nieren. Het het is hun allergrootste hobby om Geer uit met en Goor te de imiteren. Samen zetten ze op het huis het op stelten en het drijven ze hun huisgenoten tot een waanzin. met Marc Gundlach is dertig jaar en van heeft het syndroom het van naar Down. Sinds een de oprichting is van Marc al werkzaam tijdens bij Lunchroom de Onthaasting. Marc droomt de ervan op om promotie te maken. het Zal het hem lukken het om met uit hulp van Johnny de assistent-bedrijfsleider te van worden?

Johnny de met Mol gaat Jeroen, Nina in en een Pieter helpen op door zoek te gaan naar de op tv van liefde. Alle drie hebben met zij de droom uit om dat éne met liefdesmaatje te op tv vinden.

De 33-jarige met Tomas heeft het in syndroom van in Down. Zijn grootste passie is naar fotograferen. Een dag tijdens met een uit échte persfotograaf meelopen, is uit dan ook door zijn door grootste droom. Tijdens het tijdens 'SynDROOM in op Concert' treden verschillende Nederlandse topartiesten uit op en tijdens laat Johnny nog met een aantal dromen van uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk een op beperkte en autistische Simon in heeft een droom die niet uit alleen voor het zichzelf is, maar voor tijdens het zijn hele tennisteam. Ook het de achttienjarige Lars in met het syndroom van Down het heeft een een grote in droom: een keer aan de tafel de op tv zitten bij de mannen van van 'VI'. Maar is hij een wel blij op als Johnny een hem hiermee op tv verrast?

De op tv zestienjarige Jamie heeft het op tv syndroom van Down. Jamie door heeft één grote met het passie: 'Goede Tijden een Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie met met ontmoeten en een kijkje op de met set van op 'GTST' nemen. De naar tweeëntwintigjarige met René is autistisch en het heeft een concentratiestoornis. in Hij is altijd enthousiast, het een pietje precies en door enorm in muzikaal. Hij drumt met iedere dag. Zijn de droom is om een keer uit op een een groot podium te van drummen de met zijn favoriete het band.

De van 25-jarige Jan heeft een licht van verstandelijke beperking en op een door vorm van autisme. op tv Van één ding op tv gaat Jans hart echt van sneller kloppen: het naar leger. Zijn het droom is om een keer de uit echt onderdeel te mogen zijn van tijdens de naar commando's. De 23-jarige Aniek heeft door het in syndroom van Down. Haar uit grootste passie is onze naar vorstin. Dagelijks van tut ze zichzelf van op in als koningin en oefent ze in het een zwaaien van Máxima. de Ze wil dolgraag een door keer dag echt tijdens koningin zijn. Daar de komt meer het bij kijken dan ze van denkt.

Programma tijdens waarin ambities, dromen en tijdens fantasieën worden gerealiseerd een van mensen met op het syndroom van Down, in autistische stoornissen op en van andere aanverwante syndromen.

De een 37-jarige Joost-Jeroen heeft het syndroom tijdens van uit Down. Hij heeft veel van verschillende hobby's, op zoals keyboard het spelen bij de Jostiband, schilderen en naar reizen. Naast al de zijn op tv hobby's heeft Joost-Jeroen naar nog één grote passie: clown uit spelen. in Vroeger trad hij op geregeld op met in zijn vader als van clownsduo. Na het overlijden met van zijn vader heeft op tv Joost-Jeroen niet meer de met opgetreden, omdat hij zijn vader als met de clownsmaatje miste. Aan Johnny van de taak om een nieuwe door uit clownspartner voor hem te naar vinden.

De 15-jarige de Youri op tv heeft het syndroom de van Sotos, een zeer op zeldzame afwijking die op tv de motoriek, spraak tijdens en groei naar beïnvloedt. Youri is op tv helemaal weg van door voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking een in is het voor in hem niet mogelijk om professioneel voetballer een te met worden. Daarom zou hij het in in liefst sportverslaggever zijn van zijn favoriete met club, PSV. van In stadsherberg op tv 't Klepperhuus werkt de 23-jarige tijdens Yvonne met met veel plezier in de uit horeca. de Doordat 't Klepperhuus op te weinig gasten heeft, in is het onzeker een of de stadsherberg door kan blijven bestaan. op Tijd naar om Johnny in te op schakelen!

De 25-jarige tijdens Eveline haalt van ondanks het naar syndroom van Down naar alles uit het leven een wat erin zit. Zo uit heeft ze maar liefst door drie banen. naar Maar in één droom moet nog de uitkomen: ze wil niets liever op dan stewardess worden. op tv in De 26-jarige Kenny heeft een een verstandelijke naar beperking en het Prader-Willi Syndroom. Kenmerkend op van voor dit syndroom is dat een kinderen vanaf jonge het leeftijd een op ontembare eetlust hebben. in Hierdoor was op tv Kenny tot voor kort met veel te op zwaar. Met veel doorzettingsvermogen en hulp tijdens viel hij naar maar liefst 45 kilo naar naar af. Kenny heeft een langgekoesterde de wens: op het redden van van dieren in nood.

De 22-jarige de Niels van is erg enthousiast en het sociaal. Doordat hij naar onder meer ADHD in heeft, is hij soms door erg druk. Deze energie op kan door hij goed kwijt in op tv zijn werk bij een het theaterwerkplaats. Vrienden en de familie de zien in Niels een echte een stand-upcomedian. Zelf zou een hij niets liever het een willen dan in de op tv leer gaan bij door één van zijn grote voorbeelden: op tv Javier door Guzman. De 33-jarige Twan heeft de het syndroom van de Down. Van kleins met de af aan is hij helemaal gek door van het mooie auto's. Zijn absolute in favoriet is KITT op tv uit de tijdens beroemde serie 'Knight Rider'. Al op jaren met droomt hij ervan om de een auto en in natuurlijk David Hasselhoff in op tv het echt te tijdens op tv zien. Johnny stelt alles in het van werk om zijn het naar droom te realiseren.

Johnny een de Mol gaat op stap van met Gianni die in al vanaf op tv zijn tweede naar jaar gek is van door Formule 1. Verder vervult in Johnny in de langgekoesterde droom een van Sanne door en Mark om in de het huwelijksbootje te de stappen.

De 26-jarige Celeste met door en de 33-jarige Erik hebben van beiden een een grote droom. Celeste van wil niets liever dan haar op tv koetsiersbewijs een halen, zodat ze zelfstandig met op tv in haar paard en koets door de weg van op kan. Johnny helpt haar en de is er bij een als Celeste het haar theorie- de en praktijkexamen aflegt. Filmgek met Erik droomt ervan om naar naar zélf een film te een mogen regisseren. de Zelf scripts bedenken is voor hem met een een koud kunstje: die met typt hij zelf uit op tv op zijn door pc. Nu nog op tv een topcrew, met een filmset én op tv de allerbeste acteurs van Nederland. door Laat van dat maar aan het Johnny over!

oktober 2019
10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

08-05-2018 14:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

01-05-2018 14:59

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

De 37-jarige Joost-Jeroen heeft het syndroom van Down. Hij heeft veel verschillende hobby's, zoals keyboard spelen bij de Jostiband, schilderen en reizen. Naast al zijn hobby's heeft Joost-Jeroen nog één grote passie: clown spelen. Vroeger ...

24-04-2018 15:00

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 15-jarige Youri heeft het syndroom van Sotos, een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voor hem niet mogelijk om professionee...

17-04-2018 15:01

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline haalt ondanks het syndroom van Down alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst drie banen. Maar één droom moet nog uitkomen: ze wil niets liever dan stewardess worden. De 26-jarige Kenny heeft een verstan...

10-04-2018 15:04

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is erg enthousiast en sociaal. Doordat hij onder meer ADHD heeft, is hij soms erg druk. Deze energie kan hij goed kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats. Vrienden en familie zien in Niels een echte stand-upcomedian....

03-04-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

27-03-2018 15:02

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar th...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!