Programma gemist?

Programma waarin ambities, door het dromen en fantasieën worden gerealiseerd van met mensen in met het syndroom van Down, de autistische stoornissen en naar andere aanverwante naar syndromen.

De 37-jarige Joost-Jeroen de heeft het het syndroom van Down. van Hij heeft veel verschillende van hobby's, de zoals keyboard spelen het bij de Jostiband, schilderen van en reizen. Naast door al door zijn hobby's heeft Joost-Jeroen op tv nog één grote passie: clown door uit spelen. Vroeger trad door hij geregeld op met zijn vader op uit als clownsduo. Na het overlijden van een zijn uit vader heeft een Joost-Jeroen niet meer opgetreden, op omdat hij zijn vader door als clownsmaatje miste. door Aan van Johnny de taak om een nieuwe in clownspartner op tv voor hem door te vinden.

De 15-jarige op tv Youri heeft op tv het syndroom van door Sotos, een zeer zeldzame afwijking op tv die de op tv motoriek, door spraak en groei in beïnvloedt. Youri is op tv helemaal weg van voetbal, maar door uit zijn tijdens lichamelijke beperking op is het voor hem niet mogelijk door om professioneel voetballer met te worden. Daarom de zou tijdens hij het liefst sportverslaggever van zijn van naar zijn favoriete club, PSV. van In stadsherberg 't tijdens Klepperhuus werkt de 23-jarige een Yvonne met op veel plezier in de door horeca. Doordat 't op Klepperhuus te weinig een gasten heeft, het is het van onzeker of de tijdens stadsherberg kan blijven bestaan. door Tijd door om Johnny in te het schakelen!

De in 25-jarige Eveline haalt op ondanks het van syndroom van Down uit alles uit het met leven wat erin op tv zit. Zo heeft met ze maar liefst drie banen. een Maar één uit droom moet nog uitkomen: ze naar wil niets van liever tijdens dan stewardess worden. het De 26-jarige Kenny heeft van een verstandelijke beperking en het met Prader-Willi Syndroom. door Kenmerkend voor dit op tv syndroom is dat het kinderen vanaf naar jonge leeftijd een ontembare eetlust een uit hebben. Hierdoor was Kenny tijdens tot voor kort in veel te het zwaar. Met veel doorzettingsvermogen en het hulp viel van hij maar liefst 45 kilo de naar af. Kenny heeft een langgekoesterde het wens: het redden van uit tijdens dieren in nood.

De met 22-jarige Niels is in erg enthousiast en sociaal. de Doordat op hij onder meer ADHD in heeft, is door hij soms erg druk. Deze tijdens energie kan hij goed door kwijt in zijn tijdens een werk bij een theaterwerkplaats. Vrienden het en familie zien in met Niels een op tv echte een stand-upcomedian. Zelf zou hij niets met liever tijdens willen dan in de de leer gaan de bij één van zijn tijdens grote voorbeelden: Javier op tv Guzman. De naar 33-jarige Twan heeft naar het syndroom van naar Down. Van kleins af het aan is hij helemaal uit gek van mooie van auto's. van Zijn absolute favoriet naar is KITT uit de de beroemde serie 'Knight Rider'. Al het jaren van droomt hij ervan om door de auto op en natuurlijk David een Hasselhoff in het met echt te zien. uit Johnny stelt alles in door het werk om zijn de droom te op realiseren.

Johnny de tijdens Mol gaat op stap met van met Gianni die al vanaf zijn naar tweede van jaar gek is van uit Formule het 1. Verder vervult Johnny in de langgekoesterde droom van Sanne tijdens met en Mark om in het van huwelijksbootje te op tv stappen.

De 26-jarige Celeste van in en de 33-jarige Erik hebben uit beiden een grote de droom. Celeste wil op niets liever een dan haar koetsiersbewijs halen, zodat van op tv ze zelfstandig met haar paard en naar koets de een weg op tijdens kan. Johnny helpt op haar en is van er bij op tv als Celeste haar de theorie- en praktijkexamen naar aflegt. Filmgek Erik droomt door ervan om zélf een in film te op tv mogen regisseren. Zelf scripts uit bedenken is voor door hem een koud kunstje: tijdens die typt hij op zelf uit op op zijn pc. Nu uit naar nog een topcrew, een filmset van én de de allerbeste acteurs van Nederland. het Laat dat naar maar aan Johnny met over!

De 18-jarige Margot uit met het syndroom op van Down in droomt van een carrière door als op tv catwalkmodel. Johnny helpt haar een een op tv entree te maken in van de modellenwereld en zorgt de ervoor dat ze het kan schitteren op de naar catwalk. De 21-jarige naar Lucas werkt op tv vier dagen op in de een week bij een valkenier op een op tv landgoed. Ondanks zijn naar autisme gaat door dit werk hem goed tijdens af. Zijn droom een is om de voor altijd op naar het park te mogen van blijven werken. Daarvoor met moet hij wel uit eerst een tijdens volwaardig door valkenier worden. Een flinke uitdaging voor door het hem gezien zijn op tv angst voor grote uit roofvogels.

Johnny van gaat op pad met met de de 26-jarige Jeroen die tijdens ervan droomt om de beste dj door van het de wereld te ontmoeten. van Ook verrast hij naar de 18-jarige Eva die uit niets liever de wil dan tijdens stage lopen bij de een bereden de politie.

De door 24-jarige Leonie en de de 21-jarige Mattias zijn naar een liefdeskoppel. Ze de hebben door beiden het syndroom op van Down. Omdat ze altijd uit afhankelijk zijn van hun tijdens ouders, is op het hun wens een in keer een échte uit tijdens date te hebben! met De 22-jarige Anne de is een vrolijk en een goedgebekt meisje met het syndroom met van Down. uit Een keer per uit week traint Anne het mee op tv met het G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. door Ook hebben in ze iedere week een het tijdens wedstrijd. De droomwens van Anne is van naar om te voetballen door bij het Nederlands met Elftal en een training te krijgen in met van Ruud van uit Nistelrooy.

Patrick van is 23 het jaar. Hij is met helemaal verliefd op de kermis op sinds zijn ex-vriendin uit hem daar een keer naar mee op naartoe heeft genomen. Hij naar bezoekt er tijdens het liefst zoveel mogelijk uit over in heel Nederland. Zijn wens is om van een op tv dag mee te werken bij uit een kermisattractie. uit Johnny de laat zijn wens in in vervulling gaan door Patrick een van dag mee te met de nemen naar de kermis in met Vianen. Daar naar wacht Patrick van een hele speciale, extra een verrassing. Ook is het bijzondere naar een verhaal van de tieners Selina, op tv Damian en Bestiaan van te zien die het samen in een van gezinshuis wonen. Ieder van de hen heeft een het een eigen speciale wens.

Madelon is door een jonge vrouw de van 27 jaar uit met het syndroom een van op Down. Madelon houdt tijdens erg van musicals en ze is een dan ook op groot fan op van de moeder van Johnny: een op Willeke Alberti. Haar wens een is om een dagje mee van te op lopen met Willeke. De met zeventienjarige Lucas is in op Brazilië in geboren, maar tijdens naar Nederland verhuisd tijdens toen hij zestien het maanden oud was. op Lucas is een van vrolijke en charmante jongen op tv met veel liefde voor op de in natuur. De allergrootse droom de van Lucas door is om boswachter te worden. tijdens Lucas gaat samen met naar boswachter van Mark Kras op pad om met dieren te spotten door en het allerlei andere van avonturen te beleven.

Vijf de eigenzinnige taartenbakkers van tijdens Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. het Centraal met staat de 32-jarige Frida. op Zij heeft tijdens een verstandelijke beperking op met autistische trekken. Frida heeft tijdens namens de op tv taartenbakkers naar de wens ingestuurd van om te leren lekkere cupcakes te op maken. door Rudolph van naar Veen geeft de taartenbakkers een het workshop perfecte de cupcakes maken. De 21-jarige op Sven door Molenaar uit Amersfoort met wil niets liever de dan piloot worden, maar op hij weet heel de goed dat dit onmogelijk een is voor hem. met Johnny laat hem tijdens daarom door voor een dag door het van leven gaan als op tv een echte een piloot.

Johnny de staat de 21-jarige een Odile bij, een meisje op tv met een autistische stoornis. op uit Zij wil graag haar op tv rijbewijs halen. Dat door is voor haar essentieel met om haar baan door op een in paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt de voor Odile op tv theorie- het en praktijklessen bij naar een rijschool die op tv gespecialiseerd is in mensen met autisme. tijdens tijdens In Amsterdam-West woont de het 21-jarige Aeymad. Hij heeft het tijdens uit syndroom van Down en een zijn droom is rapper in worden, net tijdens als zijn grote een held Ali uit B. Johnny helpt Aeymad om carrière op tv te met maken in de de rapscene.

Jeugdvrienden uit Eric en Julien kennen elkaar op door al van kinds af uit aan. De in jongens hebben allebei het syndroom met van Down en op zijn entertainers in de hart en nieren. naar Het is hun allergrootste van hobby om van Geer en Goor het te imiteren. Samen met zetten ze het huis met op stelten uit en drijven met ze hun huisgenoten tot waanzin. een tijdens De begeleiders worden er gek van. in van Het moet nu maar op een keer stoppen. Samen met met Johnny sloven de door jongens zich op nog één met keer uit als Geer en in op Goor! Marc Gundlach is met dertig jaar en van heeft het op syndroom van Down. de Sinds de oprichting uit is Marc al werkzaam bij een Lunchroom het de Onthaasting. Met veel plezier het ontvangt en in bedient hij de op gasten. Het is een naar galante, serieuze jongen die uit op de hoogte op is van door de naar etiquette. Het is op de allergrootste droom van Marc om met promotie te maken op tv op zijn werk uit en in de met voetsporen op te treden van zijn door bedrijfsleider. met Zal het hem lukken om met op tv behulp van Johnny in assistent-bedrijfsleider te tijdens worden?

maart 2019
08-05-2018 14:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

01-05-2018 14:59

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

De 37-jarige Joost-Jeroen heeft het syndroom van Down. Hij heeft veel verschillende hobby's, zoals keyboard spelen bij de Jostiband, schilderen en reizen. Naast al zijn hobby's heeft Joost-Jeroen nog één grote passie: clown spelen. Vroeger ...

24-04-2018 15:00

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 15-jarige Youri heeft het syndroom van Sotos, een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voor hem niet mogelijk om professionee...

17-04-2018 15:01

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline haalt ondanks het syndroom van Down alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst drie banen. Maar één droom moet nog uitkomen: ze wil niets liever dan stewardess worden. De 26-jarige Kenny heeft een verstan...

10-04-2018 15:04

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is erg enthousiast en sociaal. Doordat hij onder meer ADHD heeft, is hij soms erg druk. Deze energie kan hij goed kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats. Vrienden en familie zien in Niels een echte stand-upcomedian....

03-04-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

27-03-2018 15:02

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar th...

20-03-2018 15:03

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

13-03-2018 15:00

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

06-03-2018 15:06

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

27-02-2018 15:06

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

Patrick is 23 jaar. Hij is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe heeft genomen. Hij bezoekt er het liefst zoveel mogelijk over heel Nederland. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermi...

20-02-2018 15:02

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Madelon is een jonge vrouw van 27 jaar met het syndroom van Down. Madelon houdt erg van musicals en ze is dan ook groot fan van de moeder van Johnny: Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lu...

13-02-2018 15:02

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

06-02-2018 15:03

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

30-01-2018 15:04

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien kennen elkaar al van kinds af aan. De jongens hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op ...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord