Programma gemist?

De de 18-jarige Margot met het het syndroom van de Down droomt van van een carrière als catwalkmodel. Johnny uit helpt haar een uit entree naar te maken in de op modellenwereld uit en zorgt ervoor dat naar ze kan schitteren een op de catwalk. op De 21-jarige Lucas werkt vier op tv dagen in de de week bij een door valkenier op uit een landgoed. Ondanks zijn in autisme gaat dit de werk van hem goed af. Zijn droom in is om voor de altijd op door het park te de mogen blijven werken. met Daarvoor moet hij uit wel eerst een volwaardig door valkenier tijdens worden. Een flinke uitdaging het voor hem op gezien zijn angst voor grote tijdens door roofvogels.

Johnny naar gaat op pad op met de 26-jarige Jeroen tijdens die ervan droomt naar om de op beste dj een van de wereld te ontmoeten. Ook het verrast hij in de in 18-jarige Eva die de niets liever wil dan door stage lopen bij de bereden naar in politie.

De 24-jarige met Leonie en de van 21-jarige uit Mattias zijn een liefdeskoppel. op Ze hebben beiden op tv het syndroom de van Down. Omdat ze altijd afhankelijk het de zijn van hun ouders, is het een hun wens een het keer een een échte date te op tv hebben! De uit 22-jarige Anne is een vrolijk op tv een en goedgebekt meisje op met het syndroom van naar Down. Een in keer per week traint Anne mee in met het G-voetbalteam de van de het IJsselmeervogels. Ook in hebben ze door iedere week een wedstrijd. De droomwens uit van Anne de is om op te voetballen bij op het Nederlands op Elftal en een training te krijgen uit van Ruud uit van van Nistelrooy.

Patrick is op 23 jaar. Hij een is helemaal een verliefd op de kermis sinds van in zijn ex-vriendin hem met daar een keer mee naartoe heeft met genomen. Hij door bezoekt er het tijdens liefst zoveel mogelijk op tv over heel Nederland. in Zijn wens is een om een op dag mee op tv te werken bij een kermisattractie. van Johnny laat zijn wens naar in vervulling gaan het door Patrick het een dag in mee te nemen naar de naar kermis in Vianen. een een Daar wacht Patrick een hele speciale, in extra door verrassing. Ook is het het bijzondere verhaal met van de naar tieners Selina, Damian en Bestiaan te tijdens de zien die samen in een naar gezinshuis wonen. Ieder van tijdens hen een heeft een eigen speciale van wens.

Madelon is naar een jonge vrouw door van 27 jaar de met het syndroom van naar Down. de Madelon houdt erg van op tv musicals en ze uit is met dan ook groot fan uit van de moeder een van Johnny: Willeke Alberti. Haar met wens de is om een dagje in mee in te lopen met Willeke. De zeventienjarige met Lucas op is in Brazilië geboren, maar uit in naar Nederland verhuisd toen hij in zestien op maanden oud was. de Lucas is een tijdens vrolijke en charmante jongen in met veel liefde in voor de natuur. het De allergrootse droom van Lucas met de is om boswachter te het worden. Lucas gaat samen in met met boswachter Mark Kras op met pad om naar dieren te spotten in en allerlei andere avonturen met te beleven.

Vijf eigenzinnige taartenbakkers op tv van naar Taartenmakerij de Springvorm uit worden gevolgd. Centraal tijdens staat de 32-jarige het Frida. Zij heeft tijdens een verstandelijke beperking met autistische op tv trekken. op tv Frida heeft namens op tv de taartenbakkers de wens op ingestuurd om de te leren door lekkere cupcakes te maken. Rudolph van op Veen geeft de door in taartenbakkers een workshop uit perfecte cupcakes maken. een De 21-jarige Sven Molenaar uit Amersfoort op tv uit wil niets liever dan piloot een worden, tijdens maar hij weet heel goed tijdens dat dit onmogelijk is een voor hem. Johnny door het laat hem daarom voor een dag in door het tijdens leven gaan als een het echte naar piloot.

Johnny van staat de 21-jarige Odile bij, tijdens een meisje met uit een een autistische stoornis. Zij wil met graag haar van rijbewijs halen. Dat is voor naar haar essentieel op om haar in baan op het een paardenmelkerij te naar behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- op tv en praktijklessen met bij een rijschool die het gespecialiseerd naar is in mensen op tv met autisme. In Amsterdam-West op woont de 21-jarige op tv Aeymad. Hij naar heeft het syndroom van Down in en een zijn droom is rapper op tv worden, net als zijn tijdens grote held Ali de met B. Johnny helpt een Aeymad om carrière te maken tijdens in de met rapscene.

Jeugdvrienden Eric met en Julien kennen de elkaar al van kinds van tijdens af aan. De jongens hebben tijdens allebei het syndroom van van Down en zijn op tv de entertainers in hart en op tv nieren. Het met is hun allergrootste hobby op tv om Geer op en Goor te door imiteren. Samen zetten de ze het huis op stelten het en drijven ze hun door huisgenoten tot tijdens waanzin. De de begeleiders worden er gek van. in Het moet in nu door maar een keer van stoppen. Samen met Johnny het sloven de jongens zich van nog in één keer uit als op tv Geer en Goor! Marc Gundlach op is dertig met jaar en uit heeft het syndroom van op tv Down. Sinds door de oprichting is Marc een al in werkzaam bij Lunchroom de van Onthaasting. Met het veel plezier ontvangt en bedient hij met van de gasten. Het in is een galante, serieuze jongen die naar op de de hoogte in is van de met etiquette. Het is de allergrootste het droom van door Marc om promotie te op tv maken op door zijn werk en in de op tv voetsporen een te treden naar van zijn bedrijfsleider. Zal het hem in lukken uit om met behulp het van Johnny van assistent-bedrijfsleider te worden?

Johnny de Mol door gaat Jeroen, van Nina en tijdens Pieter helpen op zoek te op tv op tv gaan naar de liefde. de Alle drie hebben zij de op tv droom om dat het éne liefdesmaatje de te vinden op en gaan zij tijdens dus op in zoek naar die ene met persoon.

De de 33-jarige Tomas uit heeft het Syndroom van het Down. Zijn grootste op passie is fotograferen met en een dag met een het échte op persfotograaf meelopen is dan naar ook door zijn grootste droom. Tijdens van het SynDROOM in Concert treden naar de verschillende Nederlandse topartiesten op en laat tijdens uit Johnny nog een naar aantal dromen uitkomen.

De achttienjarige verstandelijk tijdens beperkte en een autistische Simon heeft door een droom naar die niet alleen voor zichzelf het is, maar voor de zijn hele tennisteam. op door Ook de achttienjarige Lars met in het Syndroom van Down op door heeft een grote in droom: een keer van aan de tafel zitten op tv bij de mannen van 'VI'. het door Maar is hij tijdens wel blij als Johnny hem op hiermee naar verrast?

De op tv zestienjarige Jamie op heeft het Syndroom van Down. tijdens Jamie heeft het één grote passie: 'Goede het Tijden in Slechte Tijden'. Jamie naar wil dolgraag Rikkie een van GTST ontmoeten en op op de set een door kijkje nemen. Lukt de het Johnny om naar deze droom tijdens toch in vervulling te op laten gaan? De tweeëntwintigjarige in René is autistisch uit met en heeft een van concentratiestoornis. Hij is altijd uit enthousiast, een pietje precies en het enorm muzikaal. Hij op tv de drumt iedere dag. Zijn droom is met om een op tv keertje op een van groot podium te mogen tijdens drummen met zijn door favoriete tijdens band.

De in 25-jarige Jan heeft een op licht de verstandelijke beperking en een vorm van op tv autisme. Van uit één van ding gaat Jans hart met echt sneller kloppen: Jan is uit de namelijk gek van het met leger. Zijn droom een is één van keer echt onderdeel te mogen zijn op van de commando's. tijdens Kan hij een zich staande houden tussen met een deze krachtpatsers? De 23-jarige met Aniek heeft het syndroom van met Down. Haar een grootste passie is het onze vorstin. op tv Dagelijks tut ze zichzelf met op als koningin door met kroontje een en al, en een oefent ze het een zwaaien van Máxima. uit Ze wil zo graag voor uit één dag een echt koningin zijn, maar met daar komt een meer met bij kijken dan ze van denkt.

Programma op waarin ambities, dromen de en fantasieën tijdens worden gerealiseerd van tijdens mensen met het op syndroom van Down, autistische stoornissen het en met andere aanverwante syndromen.

Programma waarin tijdens ambities, dromen en fantasieën naar worden gerealiseerd met van de mensen met het uit syndroom van Down, autistische op stoornissen en andere aanverwante met syndromen.

januari 2020
20-03-2018 15:03

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

13-03-2018 15:00

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

06-03-2018 15:06

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

27-02-2018 15:06

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

Patrick is 23 jaar. Hij is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe heeft genomen. Hij bezoekt er het liefst zoveel mogelijk over heel Nederland. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermi...

20-02-2018 15:02

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Madelon is een jonge vrouw van 27 jaar met het syndroom van Down. Madelon houdt erg van musicals en ze is dan ook groot fan van de moeder van Johnny: Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lu...

13-02-2018 15:02

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

06-02-2018 15:03

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

30-01-2018 15:04

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien kennen elkaar al van kinds af aan. De jongens hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op ...

22-10-2015 20:33

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden en gaan zij dus op zoek naar die ene persoon.

15-10-2015 20:33

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het Syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen en een dag met een échte persfotograaf meelopen is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het SynDROOM in Concert treden verschillende Nederlandse topartiest...

08-10-2015 20:32

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De achttienjarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het Syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafe...

24-09-2015 20:33

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het Syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Jamie wil dolgraag Rikkie van GTST ontmoeten en op de set een kijkje nemen. Lukt het Johnny om deze droom toch in vervulling te...

17-09-2015 20:31

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: Jan is namelijk gek van het leger. Zijn droom is één keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. K...

10-09-2015 20:33

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

03-09-2015 20:34

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!