Programma gemist?

Programma een waarin ambities, dromen naar en fantasieën worden gerealiseerd van tijdens met mensen met het syndroom van op tv Down, autistische met stoornissen en andere een aanverwante syndromen.

Joost-Jeroen met is 37 jaar en heeft een door het Syndroom van Down. Hij is op tv op altijd druk bezig en heeft veel in verschillende hobby´s. door Zo speelt hij door keyboard op bij de Jostiband, in schildert en exposeert hij van op tv tijd tot door tijd met zijn eigen kunstwerken door en houdt op tv hij met van reizen en avontuur. het Naast al zijn hobby´s door heeft Joost-Jeroen op nog één grote passie: tijdens clown uit spelen. Vroeger trad hij geregeld met op met de zijn vader als het clownsduo. Na het het overlijden van zijn de vader heeft de Joost-Jeroen helaas niet een meer kunnen optreden uit omdat hij zijn vader als clownsmaatje het miste. Aan van Johnny van de taak om een nieuw clownsmaatje tijdens voor hem op tv te van vinden.

Youri is een vijftien en met ruim twee meter lang. Hij met heeft van het syndroom van Sotos. op Dat is een zeer naar het zeldzame afwijking die de het motoriek, spraak en groei een beïnvloedt. Youri is helemaal een door weg van voetbal, maar in door zijn lichamelijke beperking de is het voor tijdens hem niet met mogelijk om professioneel op tv voetballer te worden. Daarom zou naar hij het een liefst sportverslaggever uit zijn van een zijn favoriete club PSV. in Ajax-supporter Johnny zet tijdens zijn club even met aan de kant een en help in Youri aan zijn droombaan. In in stadsherberg in ´t Klepperhuus werkt het de 23-jarige Yvonne met veel van plezier in de tijdens horeca. Doordat ´t in Klepperhuus de te weinig gasten heeft, op tv is het onzeker of tijdens de stadsherberg uit kan blijven bestaan. Tijd op om Johnny in de te schakelen om de het zaak door naar een hoger plan in te een tillen.

De 25-jarige Eveline door op tv is een echte alleskunner. door Ondanks haar Syndroom van van Down uit haalt ze alles uit het een leven uit wat erin zit. Zo uit heeft ze met maar liefst 3 op tv banen. Maar één droom de moet nog uitkomen. uit Eveline wil niets met liever dan stewardess door worden. Johnny de Mol van verrast Eveline met een de op tv spoedopleiding. The sky is the met limit! Kenny een is 26 naar jaar en heeft een op tv verstandelijke beperking en het met Prader-Willi Syndroom. van Kenmerkend voor dit syndroom is in tijdens dat kinderen vanaf jonge leeftijd op een een ontembare eetlust hebben. Hierdoor van was Kenny tot voor tijdens kort een veel te zwaar. Afvallen de is voor iemand met het een een Prader-Willi Syndroom bijna onmogelijk, het maar Kenny bewees het het tegendeel. Met in veel doorzettingsvermogen en in hulp viel hij op maar liefst op tv 45 kilo af. Kenny verdient het een in dat zijn langgekoesterde wens het in vervulling tijdens gaat: het redden van dieren naar in in nood.

De op tv 22-jarige Niels is het een enthousiaste en sociale jongen. de Niels heeft PDD-NOS op en ADHD door en is daardoor soms het erg druk en op in aanwezig. Deze energie van kan hij op een goede manier het de kwijt in zijn werk bij op een theaterwerkplaats in Roosendaal. in Vrienden de en familie zien naar in Niels een echte stand uit up-comedian. Zelf met zou hij niets liever uit een willen dan in de leer de gaan bij één tijdens van met zijn grote voorbeelden Javier een Guzman om de fijne door kneepjes van het het vak te leren. Gevolgd tijdens door zélf naar op het podium naar staan als naar stand up-comedian. Twan is een een naar enthousiaste jongen van 33 jaar een met het tijdens Syndroom van Down. op Al vanaf kleins af aan door is hij helemaal van door gek van mooie auto´s. de Er is in één auto die Twan naar het allermooist vindt: KITT naar uit de de beroemde serie de 'Knight Rider'. de Al met jaren droomt hij het ervan om de tijdens auto en natuurlijk David Hasselhof op tv in het door echt op te zien. Twan heeft in zelfs al eens de op het punt van gestaan om met de trein naar naar Amerika te tijdens gaan om de tijdens Knight op Rider op te zoeken. op Hoogste door tijd voor Johnny door om Twan mee te van nemen en zijn droom te op tv van realiseren.

Johnny de Mol op tv op gaat op stap het met Gianni die al van vanaf zijn tweede jaar van gek op is van Formule 1. van Verder vervult Johnny de met langgekoesterde droom van Sanne op tv en Mark om van in het huwelijksbootje in te het stappen.

De een 26-jarige Celeste het en de 33-jarige Erik hebben de beiden een grote droom. naar Celeste wil niets met in liever dan haar tijdens koetsiersbewijs halen zodat ze zelfstandig naar met door haar paard en met koets de weg op kan. Johnny de helpt tijdens haar en is er tijdens bij een als Celeste haar theorie- en praktijkexamen de aflegt. Filmgek uit Erik droomt ervan van om zélf door een film te mogen in regisseren. het Zelf scripts bedenken is op voor hem een koud op kunstje: die typt hij met zelf uit op uit zijn pc. met Nu tijdens nog een topcrew, een filmset én een de allerbeste op acteurs naar van Nederland. Laat dat maar aan de Johnny tijdens over.

De uit 18-jarige Margot heeft door het Syndroom van Down en het een droomt van een een carrière als topmodel op de tijdens catwalk. Dat ze niet de door de ideale lengte op tv en maten heeft om een model te worden, maakt haar met niets door uit. Johnny helpt haar een op tv entree te maken op tv door in de modellenwereld en het haar te de laten schitteren op de catwalk. uit De 21-jarige Lucas werkt van vier dagen in met de op week bij een op valkenier op een door landgoed. En ondanks zijn autisme het het gaat dit werk hem goed tijdens af. uit Zijn droom is om voor altijd in op het park een te mogen blijven een door werken. Maar daarvoor een moet hij wel eerst een volwaardig van valkenier worden. Een uit enorme door uitdaging voor Lucas die het hiervoor zijn angsten van voor grote roofvogels tijdens moet uit overwinnen.

Johnny gaat op de pad naar met de 26-jarige Jeroen het die een ervan droomt om door de beste dj van de in wereld te ontmoeten. Ook tijdens verrast hij op tv de 18-jarige van Eva die niets de liever wil door dan stage lopen bij de de bereden door politie.

De 24-jarige Leonie uit en de 21-jarige op Mattias zijn een het liefdeskoppel. naar Beiden hebben naar zij het syndroom van door Down. Omdat ze van altijd afhankelijk met zijn van hun ouders, is een het hun wens een door een keer een échte date te het hebben! door Johnny heeft voor Leonie een bijzondere op tv verassing. De 22-jarige uit Anne is tijdens een vrolijk en goedgebekt uit meisje met in het naar syndroom van Down. Een keer per op week traint Anne met de mee met het G-voetbalteam de van de IJsselmeervogels. Ook de hebben ze in iedere week een wedstrijd. op tv In de het spits speelt ze de uit sterren van het de hemel! De droomwens van uit Anne is om uit te voetballen naar bij in het Nederlands Elftal en een training te in krijgen van Ruud van van Nistelrooy.

Programma in waarin ambities, dromen en tijdens fantasieën worden het gerealiseerd van mensen tijdens met het syndroom van Down, met autistische stoornissen in en andere aanverwante de syndromen.

Programma waarin met ambities, een dromen en fantasieën op worden gerealiseerd van mensen met een het syndroom het van Down, het autistische stoornissen en van andere aanverwante syndromen.

Programma waarin ambities, op dromen en van fantasieën worden gerealiseerd van het mensen met uit het syndroom van Down, door autistische van stoornissen en andere door aanverwante syndromen.

Programma waarin door ambities, dromen en met fantasieën worden gerealiseerd met van mensen in met het syndroom van Down, op autistische door stoornissen en andere het aanverwante syndromen.

Programma waarin ambities, uit dromen door en fantasieën de worden gerealiseerd van naar mensen met het syndroom van Down, met autistische stoornissen en de met andere aanverwante syndromen.

december 2019
27-08-2015 20:34

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

16-10-2014 21:35

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Joost-Jeroen is 37 jaar en heeft het Syndroom van Down. Hij is altijd druk bezig en heeft veel verschillende hobby´s. Zo speelt hij keyboard bij de Jostiband, schildert en exposeert hij van tijd tot tijd met zijn eigen kunstwerken en houdt ...

09-10-2014 21:32

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

Youri is vijftien en ruim twee meter lang. Hij heeft het syndroom van Sotos. Dat is een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voo...

02-10-2014 21:33

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline is een echte alleskunner. Ondanks haar Syndroom van Down haalt ze alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst 3 banen. Maar één droom moet nog uitkomen. Eveline wil niets liever dan stewardess worden. John...

25-09-2014 21:33

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is een enthousiaste en sociale jongen. Niels heeft PDD-NOS en ADHD en is daardoor soms erg druk en aanwezig. Deze energie kan hij op een goede manier kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats in Roosendaal. Vrienden en...

18-09-2014 21:33

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

11-09-2014 21:33

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar the...

04-09-2014 21:33

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot heeft het Syndroom van Down en droomt van een carrière als topmodel op de catwalk. Dat ze niet de ideale lengte en maten heeft om model te worden, maakt haar niets uit. Johnny helpt haar een entree te maken in de modelle...

28-08-2014 21:34

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

07-11-2013 21:29

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Beiden hebben zij het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! Johnny heeft voor Leonie een bi...

31-10-2013 21:29

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

24-10-2013 21:28

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

17-10-2013 21:26

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-10-2013 21:27

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

03-10-2013 21:28

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!