Programma gemist?

Programma waarin een ambities, dromen en op tv fantasieën een worden gerealiseerd van mensen met het op tv syndroom van naar Down, autistische op tv stoornissen en andere aanverwante de syndromen.

Joost-Jeroen uit is 37 jaar op tv en heeft uit het Syndroom van Down. Hij van is altijd van druk bezig en heeft door veel verschillende in hobby´s. Zo in speelt hij keyboard bij de Jostiband, van schildert het en exposeert hij van op tijd het tot tijd met het zijn eigen kunstwerken van en houdt hij van met reizen en avontuur. tijdens Naast al zijn tijdens hobby´s heeft Joost-Jeroen nog het één grote passie: door clown spelen. Vroeger trad in hij geregeld op een tijdens met zijn vader op als clownsduo. Na het overlijden door van zijn vader op heeft Joost-Jeroen helaas niet door meer kunnen in optreden omdat hij zijn naar vader het als clownsmaatje miste. Aan uit Johnny de taak de om in een nieuw clownsmaatje naar voor hem te in vinden.

Youri is vijftien tijdens en ruim twee een een meter lang. Hij het heeft het syndroom van Sotos. de Dat op is een zeer door zeldzame afwijking die de de motoriek, spraak en op tv groei beïnvloedt. Youri is helemaal op tv weg van uit voetbal, maar door zijn door het lichamelijke beperking is het op tv voor hem door niet mogelijk om professioneel voetballer te een van worden. Daarom zou door hij het liefst sportverslaggever zijn uit van zijn met favoriete club PSV. op tv Ajax-supporter Johnny zet zijn club in in even aan de kant met en help de Youri aan zijn naar droombaan. In stadsherberg tijdens ´t Klepperhuus werkt de 23-jarige in Yvonne met met veel plezier in op de horeca. Doordat ´t Klepperhuus op van te weinig gasten de heeft, is het onzeker of naar de stadsherberg kan blijven tijdens bestaan. op tv Tijd om door Johnny in te schakelen om uit de zaak naar in een hoger plan met te met tillen.

De van 25-jarige Eveline is een echte uit alleskunner. Ondanks haar van Syndroom van Down uit de haalt ze alles uit het op tv leven wat het erin zit. met Zo heeft ze maar liefst op tv 3 banen. door Maar één droom moet in nog uit uitkomen. Eveline wil niets liever naar dan stewardess naar worden. Johnny de het Mol verrast Eveline het met een spoedopleiding. The naar sky is the limit! tijdens Kenny is 26 uit jaar en naar heeft een verstandelijke beperking het in en het Prader-Willi Syndroom. met Kenmerkend voor dit in syndroom is dat kinderen vanaf in jonge leeftijd een op ontembare eetlust hebben. naar Hierdoor was met Kenny tot voor een kort veel te zwaar. met Afvallen is in voor iemand met het door Prader-Willi Syndroom tijdens bijna in onmogelijk, maar Kenny bewees tijdens het tegendeel. Met veel van doorzettingsvermogen en de hulp viel hij maar liefst van 45 kilo af. het Kenny naar verdient het op tv dat zijn langgekoesterde wens tijdens in vervulling het gaat: het redden van van dieren in in nood.

De 22-jarige de Niels is een tijdens enthousiaste en sociale jongen. tijdens Niels op heeft PDD-NOS en ADHD en uit is daardoor soms de de erg druk en aanwezig. Deze energie een naar kan hij op een goede manier de kwijt in een zijn tijdens werk bij een naar theaterwerkplaats in Roosendaal. Vrienden en op familie zien in Niels met een echte met stand up-comedian. op Zelf zou tijdens hij niets liever willen dan een in de leer gaan een met bij één van zijn de grote voorbeelden het Javier Guzman om de het fijne kneepjes uit van het vak te leren. Gevolgd het door van zélf op het van podium staan als stand up-comedian. met Twan is een een enthousiaste jongen van uit de 33 jaar met het het Syndroom van van Down. Al vanaf kleins uit af aan uit is hij helemaal gek van mooie op auto´s. Er uit is één auto de die met Twan het allermooist vindt: KITT uit door de beroemde serie het de een 'Knight Rider'. een Al jaren droomt hij ervan door om de auto een en natuurlijk David tijdens Hasselhof de in het echt te zien. door Twan heeft naar zelfs al eens in op het punt van gestaan om met de trein met naar het Amerika te op tv gaan om de Knight Rider op van naar te zoeken. Hoogste tijd voor door Johnny om Twan door mee te nemen tijdens en zijn het droom te uit realiseren.

Johnny de Mol van gaat tijdens op stap met Gianni die een al vanaf een zijn met tweede jaar gek is van uit Formule 1. van Verder vervult Johnny van de langgekoesterde droom van uit Sanne en Mark om een in het op huwelijksbootje te door stappen.

De 26-jarige Celeste de en de een 33-jarige Erik hebben in beiden een van grote droom. Celeste door wil niets liever dan van haar koetsiersbewijs halen uit zodat naar ze zelfstandig met haar paard en naar koets met de weg op een kan. Johnny helpt haar een en is in er bij als van Celeste haar een theorie- en praktijkexamen aflegt. Filmgek door Erik droomt op ervan om zélf de een film te naar mogen regisseren. Zelf scripts tijdens bedenken is de voor hem een koud van kunstje: die typt hij het zelf uit op in zijn op tv pc. Nu nog een topcrew, van een filmset én naar de allerbeste acteurs een van tijdens Nederland. Laat dat tijdens maar aan met Johnny over.

De 18-jarige tijdens Margot heeft op tv het Syndroom van in Down en met droomt van een carrière als door topmodel op met de catwalk. Dat naar ze niet de op ideale lengte in en maten heeft de om model te worden, maakt uit haar niets uit. van Johnny tijdens helpt haar een entree te maken de in de modellenwereld het en haar te op tv laten op schitteren op de catwalk. De van 21-jarige tijdens Lucas werkt vier dagen in de de de week bij door een valkenier op een landgoed. van En ondanks zijn tijdens autisme gaat dit werk tijdens de hem goed af. Zijn droom van is met om voor altijd op met het park te mogen op tv blijven een werken. Maar daarvoor moet hij wel van eerst op tv een volwaardig op tv valkenier worden. Een enorme uitdaging op tv voor Lucas het die hiervoor zijn angsten door voor grote roofvogels moet van met overwinnen.

Johnny een gaat op pad met tijdens de het 26-jarige Jeroen die ervan droomt om naar de beste de dj van de wereld het te een ontmoeten. Ook de verrast hij de door 18-jarige Eva die niets naar liever wil de dan stage lopen uit bij de bereden tijdens politie.

De 24-jarige het Leonie en de uit 21-jarige Mattias het zijn een tijdens liefdeskoppel. Beiden hebben zij door het syndroom van tijdens Down. Omdat ze altijd van afhankelijk zijn van in hun ouders, is het met hun naar wens een keer een met échte de date te hebben! het Johnny heeft voor Leonie een tijdens bijzondere door verassing. De 22-jarige een Anne is een vrolijk het en goedgebekt meisje het met het tijdens syndroom van Down. in Een keer per week naar traint Anne mee met op tv het G-voetbalteam van de van IJsselmeervogels. een Ook hebben ze het iedere week een wedstrijd. In tijdens de naar spits speelt ze de op sterren van de op tv hemel! De droomwens van tijdens Anne is uit om tijdens te voetballen bij door het Nederlands Elftal en training op te met krijgen van Ruud van het Nistelrooy.

Programma op waarin ambities, door dromen en fantasieën worden gerealiseerd door van door mensen met het syndroom van door Down, autistische uit stoornissen en andere tijdens aanverwante syndromen.

Programma een waarin ambities, met dromen en fantasieën worden gerealiseerd de van mensen met het op syndroom een van Down, autistische op stoornissen en andere aanverwante op tv syndromen.

Programma waarin ambities, het door dromen en fantasieën worden naar gerealiseerd van mensen met het op syndroom van in Down, autistische stoornissen en in het andere aanverwante syndromen.

Programma een waarin ambities, dromen en fantasieën tijdens van worden gerealiseerd van mensen op tv met het syndroom op van Down, autistische stoornissen en uit andere aanverwante uit syndromen.

Programma het waarin ambities, dromen en van fantasieën worden gerealiseerd van naar mensen met de het naar syndroom van Down, tijdens autistische stoornissen en andere aanverwante naar syndromen.

februari 2020
27-08-2015 20:34

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

16-10-2014 21:35

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Joost-Jeroen is 37 jaar en heeft het Syndroom van Down. Hij is altijd druk bezig en heeft veel verschillende hobby´s. Zo speelt hij keyboard bij de Jostiband, schildert en exposeert hij van tijd tot tijd met zijn eigen kunstwerken en houdt ...

09-10-2014 21:32

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

Youri is vijftien en ruim twee meter lang. Hij heeft het syndroom van Sotos. Dat is een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voo...

02-10-2014 21:33

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline is een echte alleskunner. Ondanks haar Syndroom van Down haalt ze alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst 3 banen. Maar één droom moet nog uitkomen. Eveline wil niets liever dan stewardess worden. John...

25-09-2014 21:33

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is een enthousiaste en sociale jongen. Niels heeft PDD-NOS en ADHD en is daardoor soms erg druk en aanwezig. Deze energie kan hij op een goede manier kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats in Roosendaal. Vrienden en...

18-09-2014 21:33

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

11-09-2014 21:33

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar the...

04-09-2014 21:33

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot heeft het Syndroom van Down en droomt van een carrière als topmodel op de catwalk. Dat ze niet de ideale lengte en maten heeft om model te worden, maakt haar niets uit. Johnny helpt haar een entree te maken in de modelle...

28-08-2014 21:34

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

07-11-2013 21:29

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Beiden hebben zij het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! Johnny heeft voor Leonie een bi...

31-10-2013 21:29

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

24-10-2013 21:28

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

17-10-2013 21:26

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-10-2013 21:27

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

03-10-2013 21:28

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!