Programma gemist?

Programma het waarin ambities, dromen en door fantasieën worden tijdens gerealiseerd van mensen met het met van syndroom van Down, door autistische stoornissen en andere aanverwante tijdens syndromen.

De een 26-jarige Celeste met wil niets liever dan haar tijdens koetsiersbewijs halen, zodat uit ze op zelfstandig met haar paard tijdens en koets de weg een op met kan. Johnny helpt haar en is een in erbij als Celeste haar theorie- en een praktijkexamen een aflegt. De 33-jarige filmgek Erik door droomt ervan met om zélf een met film te de mogen regisseren. Scripts met bedenken is een voor hem een koud kunstje: van die typt van hij zelf uit op zijn van uit pc. Nu nog een het topcrew, een in filmset én de allerbeste acteurs met van Nederland. Laat met dat de maar aan Johnny de over!

De 18-jarige Margot uit op tv met het syndroom van Down droomt op op tv van een carrière als de catwalkmodel. Johnny helpt haar een op entree te uit maken in de modellenwereld naar en de zorgt ervoor dat ze kan op tv schitteren op de in catwalk. De een 21-jarige het Lucas werkt vier dagen in de een week bij een het op tv valkenier op een landgoed. tijdens Ondanks zijn autisme gaat door dit werk hem het goed in af. Zijn droom de is om voor altijd op uit het park te door mogen blijven werken. op Daarvoor moet hij met wel eerst door een volwaardig valkenier worden. Een het flinke uitdaging naar voor hem gezien zijn naar angst voor grote het naar roofvogels.

Johnny van gaat op pad door met de met 26-jarige Jeroen die met ervan droomt om met de beste dj van de naar wereld te ontmoeten. de Ook verrast hij uit de 18-jarige Eva die op tv een niets liever wil door dan stage lopen bij de bereden op naar politie.

De 24-jarige in Leonie en een de 21-jarige Mattias zijn een het liefdeskoppel. Ze tijdens hebben beiden het syndroom naar van Down. uit Omdat ze altijd afhankelijk uit zijn van hun de door ouders, is het hun wens tijdens een keer naar een échte date te hebben! de De 22-jarige op tv Anne is een vrolijk een en goedgebekt een meisje met het syndroom met van uit Down. Een keer van per week naar traint Anne mee met het op tv G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. in een Ook hebben ze naar iedere week een op wedstrijd. De droomwens van Anne is in om te door voetballen uit bij het Nederlands Elftal en een op tv op tv training te krijgen van uit Ruud van in Nistelrooy.

De in 23-jarige Patrick is helemaal verliefd naar een op de kermis sinds zijn tijdens ex-vriendin door hem daar een keer mee naar naartoe nam. op tv Zijn wens is om een de tijdens dag mee te in werken bij een kermisattractie. Johnny naar neemt Patrick een op tv dag mee op naar de kermis naar in Vianen. Ook is van het bijzondere verhaal van uit de tieners door Selina, Damian en Bestiaan tijdens te met zien. Zij wonen samen een op gezinshuis en ieder een van hen heeft door een speciale de wens.

De een 27-jarige Madelon heeft het met syndroom van Down. een Ze houdt erg van in met musicals en is een groot door fan uit van Johnny's moeder, naar Willeke Alberti. Haar wens is een om een dagje mee op tv te lopen door met Willeke. De zeventienjarige in in Lucas is in Brazilië geboren, maar het naar Nederland verhuisd naar op toen hij zestien maanden oud was. de Lucas uit heeft veel liefde voor de naar uit natuur en het is in dan ook zijn allergrootse droom een op om boswachter te worden. Hij op gaat samen met boswachter met Mark de Kras op pad uit om dieren te tijdens spotten.

Vijf naar eigenzinnige taartenbakkers de van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. tijdens Centraal staat de met van 32-jarige Frida. Zij heeft een op tv verstandelijke beperking met een autistische door trekken. Frida heeft namens de de taartenbakkers het de wens ingestuurd van om te leren cupcakes de te maken. de Rudolph van Veen geeft de taartenbakkers op tv naar een workshop perfecte tijdens cupcakes maken. De 21-jarige Sven een Molenaar uit door Amersfoort wil niets liever op dan piloot worden, maar tijdens weet op dat dit onmogelijk op tv is voor hem. uit Johnny laat hem daarom voor op tv het een dag door het leven gaan op tv als op een echte het piloot.

Johnny staat de tijdens door 21-jarige Odile bij, een met meisje met een autistische stoornis. op tv het Zij wil graag haar rijbewijs halen. het Dat is voor door op haar essentieel om haar op baan op een uit paardenmelkerij te behouden. Johnny van regelt voor tijdens Odile theorie- en door praktijklessen bij tijdens een rijschool die van gespecialiseerd is in mensen met autisme. tijdens In Amsterdam-West woont in de de 21-jarige Aeymad. Hij heeft het op syndroom tijdens van Down en zijn op tv droom op tv is rapper worden, net als uit zijn grote op held Ali B. Johnny helpt het Aeymad een om carrière het te maken in de door rapscene.

Jeugdvrienden Eric en in Julien op hebben allebei de het syndroom van het Down en zijn entertainers in hart uit tijdens en nieren. Het een is hun allergrootste van hobby om Geer door en Goor te imiteren. Samen op zetten ze het huis met op stelten en het drijven ze hun in huisgenoten tot waanzin. het Marc Gundlach is het dertig jaar van en heeft in het syndroom van Down. Sinds op de uit oprichting is naar Marc al werkzaam bij Lunchroom de het Onthaasting. Marc droomt naar ervan op tv om promotie het te maken. Zal het hem lukken uit om met op hulp van Johnny van assistent-bedrijfsleider te met worden?

Johnny met de Mol gaat Jeroen, een Nina en het Pieter helpen op zoek op te tijdens gaan naar de liefde. Alle drie tijdens hebben zij de een droom om tijdens dat éne door liefdesmaatje te van vinden.

De 33-jarige Tomas door van heeft het syndroom van Down. Zijn van grootste op passie is fotograferen. Een de dag met een een échte van persfotograaf meelopen, is dan ook het zijn van grootste droom. Tijdens het door 'SynDROOM in Concert' uit treden verschillende een Nederlandse topartiesten op en laat Johnny van nog in een aantal dromen uit uitkomen.

De het 18-jarige verstandelijk beperkte de en autistische Simon heeft met een droom tijdens die niet alleen voor zichzelf op tv is, maar uit voor zijn het hele tennisteam. met Ook de achttienjarige Lars met het door syndroom van op Down heeft op tv een grote met droom: een keer aan de naar tafel zitten naar bij de mannen van 'VI'. op Maar is hij het wel blij als door Johnny het hem hiermee van verrast?

De zestienjarige Jamie op in heeft het syndroom van Down. Jamie naar heeft één grote op passie: 'Goede door Tijden Slechte Tijden'. Ze de wil het dolgraag Rikkie ontmoeten naar en een kijkje in op de op tv set van 'GTST' nemen. uit De tweeëntwintigjarige naar René is autistisch en heeft een het een concentratiestoornis. Hij is altijd op enthousiast, een pietje van precies en enorm uit muzikaal. Hij drumt met iedere dag. Zijn op tv droom is om een de keer op een groot uit podium te van drummen het met zijn favoriete door band.

De uit 25-jarige Jan heeft een licht van verstandelijke beperking en het een in vorm van autisme. de Van één ding gaat Jans tijdens hart door echt sneller kloppen: het uit leger. Zijn droom is uit om het een keer echt onderdeel te van van mogen zijn van de commando's. met De 23-jarige Aniek heeft tijdens van het syndroom van op Down. Haar grootste passie is een onze vorstin. Dagelijks tut het ze zichzelf op tijdens op tv als koningin en oefent ze het uit zwaaien van Máxima. op tv Ze wil naar dolgraag een keer dag in echt koningin zijn. op tv Daar op komt meer met bij kijken dan het ze denkt.

mei 2019
10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord