Programma gemist?

De 18-jarige Margot een het met het syndroom van Down droomt naar op van een carrière als catwalkmodel. Johnny door helpt haar op een entree te maken uit in de op tv modellenwereld en van zorgt ervoor dat ze van kan het schitteren op de tijdens catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier naar van dagen in de week bij een op tv naar valkenier op een landgoed. Ondanks het zijn autisme gaat dit met werk op tv hem goed af. Zijn uit droom door is om voor altijd van op het park te mogen met naar blijven werken. Daarvoor door moet hij wel eerst een op volwaardig het valkenier worden. Een tijdens flinke uitdaging voor hem gezien zijn in angst voor in grote de roofvogels.

Johnny gaat op naar pad met naar de 26-jarige met Jeroen die met ervan droomt om de beste dj op op tv van de wereld te ontmoeten. een Ook op tv verrast hij de 18-jarige Eva op die niets liever wil uit een dan stage lopen bij de het bereden van politie.

Johnny het de Mol gaat Jeroen, tijdens Nina en Pieter in helpen door op zoek te gaan naar in de liefde. Alle drie op tv tijdens hebben zij de droom om dat door éne de liefdesmaatje te door vinden.

De het 33-jarige Tomas van heeft het syndroom van Down. een Zijn grootste met passie is fotograferen. Een van dag met een van échte persfotograaf meelopen, is het dan ook zijn tijdens grootste door droom. Tijdens het 'SynDROOM door in een Concert' treden verschillende Nederlandse topartiesten een op en laat naar Johnny nog een aantal van dromen een uitkomen.

De een 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische op een Simon heeft een droom die op tv niet alleen voor naar zichzelf is, maar voor een zijn hele tijdens tennisteam. Ook de een 18-jarige Lars uit met het syndroom van Down tijdens heeft op tv een grote droom: in een keer aan de tafel naar zitten bij de de mannen van 'VI'. op tv Maar een is hij wel de blij als Johnny van hem hiermee op verrast?

De een 16-jarige Jamie heeft het syndroom door van uit Down. Jamie heeft één uit grote passie: het 'Goede Tijden, Slechte op Tijden'. Ze naar wil dolgraag Rikkie ontmoeten de en een in kijkje op de set van 'GTST' tijdens nemen. De van 22-jarige René is autistisch door en uit heeft een concentratiestoornis. met Hij is naar altijd enthousiast, een pietje het precies en enorm de muzikaal. Hij tijdens drumt iedere dag. uit Zijn droom is om met een keer op op een groot podium het te drummen op tv met zijn favoriete een band.

De 25-jarige naar Jan uit heeft een licht het verstandelijke beperking en een vorm naar van autisme. Van door één ding gaat Jans op tv tijdens hart echt sneller kloppen: de het leger. Zijn droom op tv is om een door keer op echt onderdeel te mogen zijn van een de commando's. de De 23-jarige Aniek in heeft het syndroom van de Down. Haar op grootste passie is tijdens onze vorstin. de Dagelijks tut ze zichzelf van op het als koningin en oefent met ze het zwaaien van Máxima. tijdens Ze wil dolgraag de van een keer dag uit echt koningin zijn. de Daar komt meer op tv bij kijken dan ze op tv denkt.

Programma waarin tijdens ambities, dromen op en fantasieën worden op gerealiseerd van mensen met naar het syndroom een van Down, autistische stoornissen en op tv met andere aanverwante syndromen.

Programma op tv waarin ambities, het dromen en fantasieën de worden gerealiseerd van mensen met naar het syndroom van naar Down, autistische naar stoornissen en andere aanverwante op tv syndromen.

De 26-jarige Celeste naar wil niets van liever dan haar koetsiersbewijs met door halen, zodat ze uit zelfstandig met haar paard en koets het de weg op door kan. Johnny het helpt haar en in is erbij als Celeste uit van haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De van 33-jarige filmgek Erik het droomt de ervan om zélf een film op op te mogen regisseren. Scripts een bedenken is voor hem een een koud een kunstje: die typt uit hij zelf in uit op zijn pc. Nu de nog een topcrew, een in filmset in én de allerbeste acteurs van het Nederland. tijdens Laat dat maar aan Johnny tijdens de over!

De 18-jarige met Margot naar met het syndroom van Down droomt met het van een carrière als catwalkmodel. op Johnny helpt haar naar een entree te maken uit in de modellenwereld uit en zorgt ervoor uit uit dat ze kan schitteren op de met catwalk. met De 21-jarige Lucas tijdens werkt vier dagen in de naar week bij een een met valkenier op een landgoed. naar Ondanks zijn autisme gaat tijdens dit werk hem goed op tv af. Zijn een droom is een om voor uit altijd op het met park te mogen door blijven werken. Daarvoor moet hij tijdens wel eerst een naar volwaardig valkenier worden. Een van met flinke uitdaging voor de hem gezien zijn de angst voor grote van roofvogels.

Johnny gaat op van pad met de door 26-jarige Jeroen die op ervan droomt met om de beste dj de van met de wereld te op ontmoeten. Ook verrast op hij de 18-jarige van Eva die op niets liever wil dan stage lopen het bij de bereden tijdens in politie.

De naar 24-jarige Leonie en de 21-jarige met Mattias zijn een het liefdeskoppel. van Ze hebben beiden naar het syndroom van Down. uit Omdat ze met altijd afhankelijk zijn van hun naar ouders, tijdens is het op tv hun wens een keer tijdens een échte date te hebben! de De 22-jarige op tv Anne is het een vrolijk en goedgebekt op tv meisje met het syndroom in van door Down. Een keer in per week traint Anne mee het met op het G-voetbalteam tijdens van de IJsselmeervogels. Ook tijdens hebben ze naar iedere week een op tv wedstrijd. De droomwens van tijdens Anne is om te voetballen de bij het de Nederlands Elftal en een tijdens training op te krijgen van Ruud van naar naar Nistelrooy.

De 23-jarige de Patrick is helemaal verliefd een op tijdens de kermis sinds zijn ex-vriendin van hem daar uit een keer van mee naartoe nam. Zijn de wens een is om een dag mee op tv te de werken bij een naar kermisattractie. Johnny neemt Patrick een de dag op tv mee naar de kermis in de Vianen. Ook is het door van bijzondere verhaal van de met tieners Selina, Damian de en Bestiaan te zien. Zij door wonen samen een een gezinshuis het en ieder naar van hen heeft een speciale tijdens wens.

De 27-jarige Madelon met uit heeft het syndroom van naar Down. Ze houdt erg van van musicals en een is een tijdens groot fan van Johnny's naar moeder, Willeke uit Alberti. Haar wens is tijdens om een het dagje mee te lopen tijdens met Willeke. De van zeventienjarige Lucas is op tv in op Brazilië geboren, maar naar Nederland verhuisd een op toen hij zestien de maanden oud was. door Lucas heeft veel liefde voor de op natuur en het de is op dan ook zijn de allergrootse droom om boswachter te naar worden. in Hij gaat samen met boswachter door Mark op tv Kras op pad om dieren met het te spotten.

april 2021
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!