Programma gemist?

De naar 18-jarige Margot met uit het syndroom van Down droomt met van een uit carrière uit als catwalkmodel. Johnny tijdens helpt haar een op entree te maken in de van modellenwereld en zorgt ervoor een de dat ze kan schitteren op met de catwalk. De 21-jarige naar Lucas werkt vier op dagen in de uit week tijdens bij een valkenier op het een landgoed. Ondanks het zijn autisme op tv gaat dit werk op tv hem goed het af. Zijn droom van is om voor naar altijd op het park te tijdens mogen op tv blijven werken. Daarvoor moet van hij wel eerst naar een volwaardig valkenier een worden. Een op tv flinke uitdaging voor hem gezien zijn een een angst voor grote uit roofvogels.

Johnny gaat op op pad met uit de 26-jarige in Jeroen die ervan droomt een om op de beste dj van de een wereld door te ontmoeten. Ook verrast op tv hij de 18-jarige met Eva die niets tijdens liever wil dan stage lopen de bij het de bereden in politie.

Johnny tijdens de Mol gaat Jeroen, met Nina en Pieter uit helpen op de zoek te gaan naar tijdens de liefde. uit Alle drie hebben zij de tijdens uit droom om dat éne liefdesmaatje te tijdens in vinden.

De 33-jarige Tomas door heeft naar het syndroom van Down. in Zijn grootste op passie is van fotograferen. Een dag van met een échte persfotograaf meelopen, is in dan ook zijn tijdens grootste een droom. Tijdens het een 'SynDROOM in Concert' treden uit verschillende Nederlandse topartiesten op op in en laat Johnny nog een aantal het dromen een uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk een beperkte en door autistische Simon op tv heeft een droom die van niet alleen door voor zichzelf tijdens is, maar voor zijn hele tennisteam. tijdens Ook de een 18-jarige Lars met het een de syndroom van Down op heeft een grote droom: met een keer aan de het tafel tijdens zitten bij de mannen van 'VI'. in Maar is hij van wel het blij als Johnny hem uit hiermee in verrast?

De 16-jarige Jamie tijdens heeft een het syndroom van van Down. Jamie heeft één de grote passie: door 'Goede Tijden, Slechte naar Tijden'. Ze wil tijdens dolgraag Rikkie ontmoeten en naar een de kijkje op de set van naar 'GTST' tijdens nemen. De 22-jarige René is autistisch een en heeft het een de concentratiestoornis. Hij is van altijd enthousiast, een pietje precies en uit enorm muzikaal. Hij van drumt iedere van dag. Zijn tijdens droom is om een door keer uit op een groot podium te van drummen met zijn de favoriete uit band.

De van 25-jarige Jan heeft een licht naar verstandelijke een beperking en een vorm door van een autisme. Van één ding gaat het Jans hart echt met sneller kloppen: het leger. naar met Zijn droom is om een keer uit echt onderdeel het te mogen zijn een van de commando's. het De 23-jarige Aniek uit heeft het syndroom van door Down. Haar door grootste passie is onze met vorstin. Dagelijks op tut de ze zichzelf op als koningin het en oefent ze tijdens het het zwaaien van Máxima. Ze uit wil dolgraag een door keer dag echt koningin tijdens zijn. Daar komt van meer bij kijken een dan ze de denkt.

Programma waarin een ambities, dromen en fantasieën met tijdens worden gerealiseerd van mensen uit met het syndroom van op tv Down, autistische stoornissen en een andere op aanverwante syndromen.

Programma waarin op tv ambities, op dromen en fantasieën worden gerealiseerd met van mensen een met het syndroom de van Down, het autistische stoornissen en op tv andere aanverwante syndromen.

De 26-jarige Celeste met wil niets liever in dan tijdens haar koetsiersbewijs halen, zodat ze in zelfstandig met een haar een paard en koets de weg uit op kan. door Johnny helpt uit haar en is op tv erbij als Celeste door haar theorie- en praktijkexamen aflegt. de De naar 33-jarige filmgek Erik droomt het ervan om zélf tijdens een film te mogen regisseren. naar Scripts bedenken op is naar voor hem een koud met kunstje: die typt op tv hij zelf met uit op zijn pc. Nu nog tijdens op een topcrew, een filmset én de van allerbeste acteurs tijdens van Nederland. Laat dat het een maar aan Johnny naar over!

De door 18-jarige Margot door met het syndroom tijdens van Down droomt van een de carrière als catwalkmodel. tijdens Johnny naar helpt haar een entree te een maken in de modellenwereld door en van zorgt ervoor dat door ze kan het schitteren op de catwalk. De 21-jarige het Lucas werkt vier de in dagen in de week bij een door valkenier op in een landgoed. uit Ondanks zijn autisme op tv gaat dit werk hem goed naar op tv af. Zijn droom is om van voor altijd van op het park te uit mogen blijven werken. Daarvoor op tv moet hij het wel eerst een volwaardig op valkenier worden. Een een de flinke uitdaging voor hem een gezien zijn van angst voor grote tijdens roofvogels.

Johnny gaat de op pad met de het 26-jarige tijdens Jeroen die naar ervan droomt om de beste dj met op van de wereld te uit ontmoeten. Ook verrast hij de door het 18-jarige Eva die niets door liever wil dan uit stage lopen bij de op tv bereden het politie.

De 24-jarige Leonie met een en de 21-jarige Mattias door zijn een liefdeskoppel. Ze met hebben beiden het in syndroom van een Down. Omdat ze uit altijd afhankelijk het zijn van hun ouders, is het door op tv hun wens een keer een échte het van date te hebben! De 22-jarige Anne op is een het vrolijk en goedgebekt meisje op tv met op het syndroom van Down. Een naar keer van per week traint Anne mee een met het uit G-voetbalteam van de naar IJsselmeervogels. in Ook hebben ze iedere week met een wedstrijd. De droomwens door van het Anne is om te uit voetballen bij van het Nederlands uit Elftal en een training te krijgen op tv het van Ruud van uit Nistelrooy.

De 23-jarige naar Patrick is met helemaal verliefd op de kermis het uit sinds zijn ex-vriendin hem daar een uit keer uit mee naartoe nam. Zijn wens de is een om een dag door mee te werken bij het een kermisattractie. een Johnny neemt Patrick een naar dag mee met naar de kermis de in Vianen. Ook is het op bijzondere verhaal van uit in de tieners Selina, op Damian en Bestiaan te zien. naar Zij wonen samen een tijdens naar gezinshuis en ieder het van hen heeft een speciale met wens.

De 27-jarige Madelon een heeft van het syndroom van Down. met Ze houdt erg van de op musicals en is een groot de fan van Johnny's moeder, naar Willeke Alberti. Haar het wens is met om een dagje op tv mee op te lopen met in Willeke. De zeventienjarige Lucas is in een op Brazilië geboren, maar naar Nederland verhuisd het toen hij tijdens zestien maanden oud was. met de Lucas heeft veel liefde van voor de natuur tijdens en het is dan van ook zijn allergrootse droom met om boswachter op te worden. Hij de gaat samen met boswachter in Mark Kras op met pad naar om dieren op tv te spotten.

augustus 2020
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!