Programma gemist?

De op tv 18-jarige Margot met het syndroom van van in Down droomt van een op tv carrière uit als catwalkmodel. Johnny naar helpt haar een entree te maken door in van de modellenwereld met en zorgt ervoor dat ze kan in door schitteren op de op tv catwalk. De 21-jarige van Lucas werkt vier dagen in de tijdens week met bij een valkenier op een op tijdens landgoed. Ondanks zijn autisme een gaat dit werk hem uit goed tijdens af. Zijn droom het is om voor altijd op het in park te het mogen blijven van werken. Daarvoor uit moet hij wel eerst een op volwaardig door valkenier worden. Een flinke uitdaging uit voor hem met gezien zijn angst voor grote met op tv roofvogels.

Johnny het gaat op pad met uit de 26-jarige het Jeroen die ervan droomt om tijdens door de beste dj van de naar wereld te ontmoeten. tijdens Ook tijdens verrast hij de naar 18-jarige Eva die niets een liever wil de dan stage lopen bij de bereden door het politie.

Johnny van de Mol uit gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen naar op zoek tijdens te gaan in naar de van liefde. Alle drie op hebben zij de in droom om dat éne liefdesmaatje te op tv tijdens vinden.

De van 33-jarige Tomas heeft het met syndroom op van Down. Zijn door grootste passie is fotograferen. Een dag een met tijdens een échte persfotograaf meelopen, op tv is dan een ook zijn grootste droom. Tijdens in het 'SynDROOM in op tv Concert' treden verschillende van Nederlandse topartiesten op op door en laat Johnny uit nog een aantal dromen op tv uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk met beperkte en autistische het Simon een heeft een op tv droom die niet alleen voor zichzelf tijdens is, de maar voor zijn hele tennisteam. het Ook de naar 18-jarige Lars met op tv het syndroom met van Down heeft een grote van droom: de een keer een aan de tafel zitten bij de een uit mannen van 'VI'. Maar van is hij wel blij als de Johnny hem uit hiermee op tv verrast?

De het 16-jarige Jamie heeft tijdens het syndroom van Down. Jamie tijdens heeft één grote naar passie: 'Goede Tijden, door Slechte op Tijden'. Ze wil dolgraag tijdens Rikkie met ontmoeten en een kijkje op in de op set van 'GTST' nemen. naar De 22-jarige René is het autistisch en heeft een tijdens concentratiestoornis. een Hij is altijd de enthousiast, een pietje precies en tijdens enorm muzikaal. Hij uit drumt iedere dag. het Zijn droom op is om door een keer op een groot het tijdens podium te drummen door met zijn favoriete uit band.

De de 25-jarige Jan heeft in een licht verstandelijke beperking en met een vorm van op tv autisme. Van tijdens één ding gaat een Jans hart echt de sneller kloppen: het leger. naar Zijn droom de is om een keer in de echt onderdeel te tijdens mogen zijn van de commando's. het De 23-jarige Aniek naar heeft het het syndroom van op tv Down. Haar grootste met passie is onze vorstin. Dagelijks tut in ze zichzelf in op in als koningin en oefent ze door het door zwaaien van Máxima. de Ze wil dolgraag een van keer dag echt koningin uit zijn. de Daar komt meer bij kijken op dan ze op tv denkt.

Programma waarin het ambities, door dromen en fantasieën in worden gerealiseerd van mensen van met het de syndroom van Down, autistische stoornissen en op van andere aanverwante syndromen.

Programma op waarin ambities, dromen en fantasieën een worden gerealiseerd op van mensen met het tijdens syndroom van Down, op tv autistische een stoornissen en andere met aanverwante syndromen.

De op 26-jarige Celeste op wil niets liever dan haar tijdens koetsiersbewijs in halen, zodat ze zelfstandig uit met haar tijdens paard en koets de weg op op kan. door Johnny helpt met haar en is de erbij als Celeste haar uit theorie- en praktijkexamen aflegt. De de 33-jarige filmgek door Erik droomt ervan om uit zélf op een film een te mogen regisseren. Scripts een bedenken is voor hem op een koud door kunstje: die typt hij zelf in op tv uit op zijn pc. Nu nog een een een topcrew, een met filmset én de allerbeste acteurs van op Nederland. Laat naar dat maar aan met Johnny op tv over!

De 18-jarige Margot de met in het syndroom naar van Down droomt van een carrière van als catwalkmodel. tijdens Johnny helpt met haar een entree te door maken in de modellenwereld door met en zorgt ervoor naar dat ze kan door schitteren op de catwalk. door De 21-jarige Lucas werkt vier in dagen in van de week bij op tv een valkenier op een een landgoed. het Ondanks zijn autisme gaat op tv dit werk met hem goed in af. Zijn droom op is om voor op altijd op het park het te mogen blijven werken. door Daarvoor moet hij wel een eerst het een volwaardig valkenier worden. Een een flinke uitdaging tijdens voor door hem gezien zijn angst voor grote het een roofvogels.

Johnny gaat op tijdens pad met de de 26-jarige van Jeroen die ervan van droomt om de beste dj door van door de wereld te uit ontmoeten. Ook verrast hij de de het 18-jarige Eva die niets liever wil een dan in stage lopen bij de bereden de van politie.

De naar 24-jarige Leonie en uit de 21-jarige Mattias zijn op een liefdeskoppel. Ze op tv hebben een beiden het syndroom van door Down. Omdat ze altijd afhankelijk in zijn van hun op ouders, is het met hun wens een op tv naar keer een échte tijdens date te hebben! een De 22-jarige Anne is op tv een vrolijk en goedgebekt uit meisje met op het syndroom in van Down. Een keer een per week traint Anne met mee van met het G-voetbalteam van de met IJsselmeervogels. Ook hebben ze een iedere met week een wedstrijd. met De droomwens van de Anne is om te het voetballen uit bij het Nederlands Elftal en een tijdens training de te krijgen van Ruud van van tijdens Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick de is het helemaal verliefd op de op tv kermis sinds naar zijn ex-vriendin hem daar de een keer mee naartoe het nam. met Zijn wens is van om een door dag mee te werken een bij een kermisattractie. in Johnny neemt Patrick op een dag naar mee naar de kermis de in Vianen. op Ook is het bijzondere uit verhaal van de tieners door Selina, Damian en naar Bestiaan te zien. Zij tijdens wonen samen op een gezinshuis en ieder met van hen met heeft op tv een speciale wens.

De in 27-jarige Madelon heeft het syndroom tijdens van Down. Ze naar op tv houdt erg van musicals een en is een groot fan van van Johnny's met moeder, Willeke Alberti. het Haar wens uit is om een dagje met mee te lopen naar met Willeke. De een zeventienjarige Lucas is in uit de Brazilië geboren, maar uit naar Nederland verhuisd toen de hij zestien maanden van oud was. een Lucas heeft veel liefde voor het de met natuur en het is dan ook naar zijn naar allergrootse droom om boswachter de te worden. Hij gaat uit samen met boswachter op tv Mark Kras naar op in pad om dieren tijdens te spotten.

september 2019
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord