Programma gemist?

Programma in waarin ambities, dromen in en fantasieën van worden gerealiseerd van naar mensen met het syndroom in van Down, autistische stoornissen en tijdens in andere aanverwante syndromen.

De 26-jarige in Celeste de wil niets liever dan haar van koetsiersbewijs halen, het zodat ze zelfstandig met haar met paard en koets het de weg van op kan. de Johnny helpt haar tijdens en is erbij als naar Celeste haar op tv theorie- en praktijkexamen aflegt. De met in 33-jarige filmgek Erik droomt ervan tijdens om zélf een film tijdens het te mogen regisseren. de Scripts bedenken is met voor hem een van koud kunstje: die typt een hij zelf uit op zijn met tijdens pc. Nu nog een topcrew, een de op filmset én de allerbeste acteurs naar van Nederland. Laat op tv dat maar aan op Johnny het over!

De in 18-jarige Margot de met het syndroom van Down droomt naar van een carrière op tv uit als catwalkmodel. Johnny helpt haar de een in entree te maken in in de modellenwereld door en zorgt ervoor dat de ze kan schitteren het op de catwalk. De 21-jarige uit Lucas met werkt vier dagen naar in de week bij een door valkenier tijdens op een landgoed. door Ondanks zijn autisme gaat door dit werk van hem goed af. Zijn droom een in is om voor altijd naar op het park te tijdens mogen blijven de werken. Daarvoor moet hij wel door eerst een volwaardig het valkenier worden. Een door flinke uitdaging voor met hem gezien zijn de angst voor van grote met roofvogels.

Johnny van gaat op door pad met de in 26-jarige Jeroen die ervan droomt om van op de beste dj van de uit wereld te ontmoeten. in Ook een verrast hij de 18-jarige Eva die op een niets liever wil dan stage het lopen bij van de bereden tijdens politie.

De door 24-jarige Leonie en het de 21-jarige Mattias zijn de een liefdeskoppel. Ze hebben door beiden het door syndroom van Down. van Omdat op ze altijd afhankelijk zijn van met hun ouders, een is het hun wens door een keer uit een échte date het te hebben! De 22-jarige Anne door met is een vrolijk en goedgebekt van meisje met het syndroom een van Down. Een tijdens keer per week een traint Anne op mee met het het G-voetbalteam van de de IJsselmeervogels. door Ook hebben ze iedere week in een wedstrijd. De het droomwens door van Anne is om te uit voetballen bij het Nederlands met Elftal een en een training op te krijgen een van Ruud van de Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick op tv is helemaal in verliefd op in de kermis door sinds zijn ex-vriendin de hem daar een keer mee van naartoe nam. op Zijn wens met is om een van dag mee te werken bij een een kermisattractie. Johnny neemt het de Patrick een dag van mee naar de kermis in op tv Vianen. Ook is uit het het bijzondere verhaal van de tieners Selina, op Damian op tv en Bestiaan te zien. tijdens Zij wonen samen een de gezinshuis op en ieder van een hen heeft een speciale met wens.

De 27-jarige Madelon uit door heeft het syndroom uit van Down. Ze een houdt erg van musicals en is de een groot fan tijdens door van Johnny's moeder, Willeke Alberti. op tv Haar het wens is om een dagje mee uit met te lopen met in Willeke. De zeventienjarige Lucas is in de Brazilië geboren, uit maar naar tijdens Nederland verhuisd toen hij zestien in maanden oud was. een op Lucas heeft veel liefde voor in de natuur met en het tijdens is dan ook van zijn allergrootse droom om met boswachter te worden. door Hij gaat samen naar met boswachter Mark op Kras op een pad om dieren te naar spotten.

Vijf op eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij een de de Springvorm worden gevolgd. van Centraal staat de van 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke naar beperking met autistische tijdens trekken. Frida het heeft namens de tijdens taartenbakkers in de wens ingestuurd om te leren met door cupcakes te maken. naar Rudolph van Veen geeft de van taartenbakkers een workshop naar perfecte van cupcakes maken. De 21-jarige Sven Molenaar van tijdens uit Amersfoort wil niets liever naar dan piloot worden, maar op weet het dat dit onmogelijk op tv is voor hem. Johnny op laat hem een daarom voor een de dag door het op tv leven gaan als een echte het op tv piloot.

Johnny in staat de het 21-jarige Odile bij, een meisje met uit op een autistische stoornis. Zij wil graag op haar rijbewijs halen. de Dat is voor naar haar essentieel om de haar baan de op een uit paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt tijdens voor Odile theorie- een en praktijklessen van bij een met rijschool die gespecialiseerd is in op een mensen met autisme. In Amsterdam-West door woont de 21-jarige op tv Aeymad. Hij heeft een het tijdens syndroom van Down en op tv zijn droom is het rapper worden, een net als zijn grote held Ali met B. Johnny helpt op Aeymad om carrière tijdens te maken in de de op rapscene.

Jeugdvrienden in Eric en Julien hebben op allebei naar het syndroom van Down en een zijn entertainers uit in hart op en nieren. Het is hun door allergrootste hobby om een Geer en Goor het te tijdens imiteren. Samen zetten ze het in huis op uit stelten en drijven ze hun de huisgenoten tot waanzin. van Marc op Gundlach is dertig jaar en het heeft het door syndroom van uit Down. Sinds de het oprichting is Marc al werkzaam tijdens in bij Lunchroom de Onthaasting. Marc droomt in ervan met om promotie te maken. Zal in het hem lukken uit om met hulp van van op Johnny assistent-bedrijfsleider met te worden?

Johnny de tijdens Mol gaat Jeroen, van Nina en Pieter helpen van op zoek de te gaan op naar de liefde. op tv Alle drie hebben zij de het door droom om dat éne liefdesmaatje te met op vinden.

De 33-jarige Tomas van heeft het van syndroom van Down. Zijn door grootste passie tijdens is fotograferen. op Een dag met een échte uit persfotograaf meelopen, in is dan door ook zijn grootste droom. Tijdens tijdens op tv het 'SynDROOM in naar Concert' treden verschillende Nederlandse topartiesten op door en laat op Johnny nog op tv een aantal naar dromen uitkomen.

De een 18-jarige verstandelijk uit beperkte en autistische Simon heeft een de op droom die niet alleen voor zichzelf tijdens van is, maar voor zijn met hele tennisteam. Ook uit de achttienjarige Lars met op tv het syndroom van Down naar heeft een grote door uit droom: een keer aan de tafel uit zitten bij de het mannen van 'VI'. in Maar is uit hij wel blij als de Johnny hem op tv hiermee door verrast?

De in zestienjarige Jamie heeft het in syndroom van Down. Jamie het heeft op tv één grote passie: 'Goede Tijden de Slechte Tijden'. Ze met wil het dolgraag Rikkie ontmoeten en een de met kijkje op de set van in 'GTST' nemen. De door tweeëntwintigjarige René is een autistisch en naar heeft een van concentratiestoornis. Hij is altijd in enthousiast, een pietje de precies en enorm muzikaal. Hij uit drumt het iedere dag. Zijn de droom is om met een keer op met een groot podium te drummen tijdens van met zijn favoriete uit band.

De 25-jarige het Jan heeft een een licht verstandelijke beperking en door met een vorm van autisme. Van één een ding gaat de Jans hart echt sneller met kloppen: het leger. van Zijn droom uit is om een op tv keer echt onderdeel te naar mogen zijn op van tijdens de commando's. De 23-jarige Aniek heeft van het syndroom van het Down. Haar van grootste passie is het onze op vorstin. Dagelijks tut op ze zichzelf op als koningin tijdens en oefent ze een het zwaaien tijdens van Máxima. Ze wil tijdens dolgraag een keer door dag echt koningin zijn. het Daar door komt meer bij kijken van dan ze in denkt.

februari 2019
10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord