Programma gemist?

De tijdens 18-jarige Margot op tv met het syndroom van van Down droomt van een een carrière van als catwalkmodel. Johnny helpt haar een met entree te naar maken in de de modellenwereld en zorgt de ervoor dat op tv ze kan schitteren op de tijdens catwalk. De op 21-jarige Lucas tijdens werkt vier dagen in de een week tijdens bij een in valkenier op een landgoed. naar Ondanks zijn autisme het gaat dit werk met hem goed af. Zijn op droom is om naar voor altijd uit op het park te in mogen blijven werken. Daarvoor op moet hij wel naar eerst een tijdens volwaardig valkenier worden. op tv Een flinke op tv uitdaging voor hem gezien op zijn angst voor grote door het roofvogels.

Johnny naar gaat op pad met de het 26-jarige van Jeroen die ervan droomt met om door de beste dj van de op wereld te ontmoeten. Ook met verrast uit hij de 18-jarige in Eva die niets het liever wil dan met stage lopen bij in de bereden uit politie.

Johnny de de Mol met gaat Jeroen, Nina en Pieter het helpen tijdens op zoek te gaan naar een de liefde. naar Alle drie hebben zij de uit droom om met dat naar éne liefdesmaatje te de vinden.

De van 33-jarige Tomas heeft op tv het syndroom van in Down. Zijn grootste passie is naar de fotograferen. Een dag in met een échte persfotograaf meelopen, met is dan ook zijn een grootste droom. Tijdens op het van 'SynDROOM in Concert' treden verschillende een Nederlandse topartiesten op in uit en laat Johnny nog van een aantal met dromen uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk een beperkte en een autistische Simon heeft op tv een een droom die niet alleen een voor zichzelf is, maar voor van tijdens zijn hele tennisteam. Ook de de 18-jarige met Lars met het syndroom door van Down heeft een uit grote met droom: een keer aan tijdens de tafel zitten bij de tijdens mannen naar van 'VI'. Maar is op tv hij wel blij naar als Johnny op hem hiermee met verrast?

De een 16-jarige Jamie met heeft het syndroom van met Down. Jamie heeft een één grote door passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. op tv Ze wil dolgraag een Rikkie ontmoeten en een door kijkje de op de set in van 'GTST' nemen. het De 22-jarige René is naar autistisch en heeft een met met concentratiestoornis. Hij is altijd enthousiast, een een de pietje precies en enorm tijdens muzikaal. Hij drumt iedere met dag. Zijn droom op tv is om een keer in door op een groot podium te drummen in tijdens met zijn favoriete door band.

De op 25-jarige Jan heeft een licht op verstandelijke beperking en een een vorm van op autisme. Van één op tv ding gaat van Jans tijdens hart echt sneller kloppen: in het leger. Zijn in droom is om een op tv keer echt onderdeel te in mogen zijn van door de commando's. tijdens De 23-jarige Aniek van heeft door het syndroom van op Down. Haar grootste passie is onze met vorstin. Dagelijks de tut ze van zichzelf op als koningin in en oefent ze van het op tv zwaaien van Máxima. naar Ze wil dolgraag een de keer dag echt een koningin zijn. Daar komt meer op tv bij kijken dan het ze met denkt.

Programma waarin op tv ambities, met dromen en fantasieën tijdens worden gerealiseerd van mensen met het naar syndroom tijdens van Down, autistische naar stoornissen en andere een aanverwante syndromen.

Programma uit waarin ambities, dromen en een fantasieën worden gerealiseerd in van mensen met het van syndroom van Down, in autistische stoornissen tijdens en andere aanverwante een syndromen.

De tijdens 26-jarige Celeste wil op tv niets liever de dan haar koetsiersbewijs halen, zodat op tv ze zelfstandig naar met haar paard en koets door het de weg op kan. Johnny helpt een op haar en is van erbij als Celeste haar theorie- en in praktijkexamen van aflegt. De 33-jarige filmgek op Erik door droomt ervan om zélf een op tv film te mogen op regisseren. Scripts bedenken is tijdens voor hem een tijdens met koud kunstje: die typt hij zelf naar uit uit op zijn pc. Nu nog in in een topcrew, een filmset én de de allerbeste het acteurs van op tv Nederland. Laat dat op maar aan Johnny op tv over!

De 18-jarige Margot van op met het syndroom van Down droomt in van een carrière het als catwalkmodel. Johnny in in helpt haar een entree te maken in in de modellenwereld naar en zorgt ervoor van dat van ze kan schitteren op de de tijdens catwalk. De 21-jarige Lucas uit werkt vier op dagen in de met week bij een valkenier van op een landgoed. het Ondanks zijn autisme gaat tijdens dit werk hem van goed uit af. Zijn droom is om naar voor altijd op op tv het park te met mogen op blijven werken. Daarvoor naar moet hij wel in eerst een volwaardig valkenier worden. in Een flinke uitdaging voor uit hem gezien een zijn tijdens angst voor grote het roofvogels.

Johnny op gaat op tijdens pad met de op 26-jarige Jeroen die ervan met droomt om de beste uit dj van op tv de wereld te ontmoeten. Ook met op verrast hij de 18-jarige met Eva die niets met liever wil dan stage met lopen bij de bereden in met politie.

De met 24-jarige Leonie en de van 21-jarige Mattias zijn tijdens een liefdeskoppel. van Ze hebben beiden het syndroom op van Down. het Omdat ze altijd met afhankelijk zijn op van hun naar ouders, is het hun wens een uit keer een door échte date op tv te hebben! De op 22-jarige Anne op tv is een vrolijk en goedgebekt op tv meisje naar met het syndroom van op Down. Een keer per een week door traint Anne mee de met het G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. een Ook een hebben ze iedere week door een wedstrijd. in De droomwens van Anne in is om te voetballen naar bij het Nederlands met Elftal en met een training op te krijgen van Ruud op tv van met Nistelrooy.

De op 23-jarige Patrick is uit helemaal verliefd uit op de kermis sinds zijn naar ex-vriendin hem met daar een keer een mee naartoe nam. op tv Zijn wens is om een de dag op tv mee te werken bij een een kermisattractie. op tv Johnny neemt Patrick een dag met naar mee naar de kermis in tijdens Vianen. Ook op tv is het bijzondere verhaal van op tv de tieners met Selina, Damian en Bestiaan op tv te zien. van Zij wonen een samen een gezinshuis en van ieder in van hen heeft een speciale een wens.

De de 27-jarige Madelon heeft het syndroom een van Down. het Ze houdt erg met van van musicals en is een groot fan met van Johnny's het moeder, tijdens Willeke Alberti. Haar wens is in om een dagje in mee in te lopen met Willeke. De tijdens zeventienjarige Lucas is in in tijdens Brazilië geboren, maar het naar Nederland verhuisd toen hij tijdens zestien maanden oud op was. Lucas de heeft veel liefde het voor de natuur een en het op tv is dan ook zijn met allergrootse droom om boswachter te in worden. in Hij gaat samen met tijdens boswachter Mark in Kras op in pad om dieren met te spotten.

maart 2020
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!