Programma gemist?

De 18-jarige naar Margot met het uit syndroom van Down met droomt van het een carrière de als catwalkmodel. Johnny helpt met haar een entree te maken op tv in van de modellenwereld en zorgt uit ervoor dat ze op tv kan schitteren op de met catwalk. De de 21-jarige Lucas van werkt vier dagen in de uit week bij het een valkenier op naar een landgoed. Ondanks tijdens zijn autisme gaat dit de werk hem met goed af. op tv Zijn droom is naar om voor uit altijd op het in park te mogen van blijven werken. Daarvoor moet hij uit wel eerst een volwaardig op tv op valkenier worden. Een flinke door uitdaging voor naar hem gezien zijn angst voor naar grote in roofvogels.

Johnny gaat op met pad met de op tv 26-jarige Jeroen die een ervan droomt het om uit de beste dj van met de wereld te ontmoeten. Ook tijdens verrast hij de op 18-jarige Eva die met in niets liever wil dan stage lopen van bij de uit bereden tijdens politie.

Johnny de de Mol uit gaat Jeroen, Nina en tijdens Pieter helpen met op zoek te uit gaan naar de liefde. Alle drie de hebben zij door de in droom om dat op éne liefdesmaatje te een vinden.

De 33-jarige van Tomas heeft van het syndroom met van Down. Zijn grootste passie het is fotograferen. door Een dag met van een échte persfotograaf meelopen, is de dan ook zijn in grootste de droom. Tijdens het op tv 'SynDROOM in Concert' naar treden verschillende door Nederlandse topartiesten op naar en laat Johnny nog een aantal van dromen op tv uitkomen.

De 18-jarige een verstandelijk door beperkte en autistische Simon heeft met een droom die naar niet met alleen voor zichzelf het is, maar voor zijn hele uit tennisteam. Ook de tijdens 18-jarige Lars tijdens met het syndroom door van Down heeft een grote tijdens op tv droom: een keer het aan de tafel zitten bij met de door mannen van 'VI'. Maar is hij op wel blij als de de Johnny hem hiermee van verrast?

De door 16-jarige Jamie op tv heeft het syndroom van Down. met Jamie heeft één naar grote de passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze het een wil dolgraag Rikkie ontmoeten en uit een door kijkje op de set van op 'GTST' nemen. De 22-jarige met in René is autistisch tijdens en heeft een concentratiestoornis. Hij door is altijd met enthousiast, een pietje precies en met uit enorm muzikaal. Hij drumt tijdens iedere dag. Zijn droom uit is om op een keer op een op groot podium te drummen op met zijn favoriete een tijdens band.

De 25-jarige uit Jan naar heeft een licht verstandelijke van beperking en een vorm uit van autisme. een Van één ding met gaat Jans hart echt sneller van kloppen: het leger. met Zijn droom is het uit om een keer echt onderdeel uit te tijdens mogen zijn van op de commando's. De 23-jarige een Aniek heeft het syndroom het van Down. een Haar grootste uit passie is onze met vorstin. Dagelijks tut ze zichzelf op op op tv als koningin en naar oefent ze het in zwaaien van Máxima. Ze wil de dolgraag een keer in dag uit echt koningin zijn. het Daar komt meer bij kijken dan de ze op tv denkt.

Programma waarin op tv ambities, dromen op tv en fantasieën worden in gerealiseerd van mensen met het door een syndroom van Down, autistische stoornissen en het andere aanverwante uit syndromen.

Programma op tv waarin ambities, dromen en het fantasieën worden gerealiseerd van op mensen met het op tv syndroom van Down, op autistische stoornissen en in andere door aanverwante syndromen.

De 26-jarige Celeste de wil op niets liever dan haar de koetsiersbewijs halen, naar zodat ze zelfstandig met haar uit door paard en koets de weg op een kan. Johnny helpt tijdens haar en op is erbij als Celeste de haar de theorie- en praktijkexamen aflegt. een De 33-jarige filmgek Erik het droomt ervan door om zélf een film tijdens te met mogen regisseren. Scripts op bedenken is voor de hem een koud kunstje: op tv die typt hij zelf uit van uit op zijn pc. Nu nog tijdens naar een topcrew, een filmset in én de allerbeste acteurs door van in Nederland. Laat dat maar aan uit Johnny van over!

De 18-jarige op Margot op tv met het syndroom uit van Down droomt door van een carrière als de catwalkmodel. Johnny helpt haar uit een tijdens entree te maken in met de modellenwereld en zorgt ervoor in dat ze tijdens kan schitteren in op de tijdens catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier het dagen in de het week bij een van het valkenier op een landgoed. Ondanks zijn in de autisme gaat dit werk hem met goed af. Zijn droom naar is een om voor met altijd op het op tv park te mogen blijven werken. op Daarvoor moet een hij wel eerst tijdens een volwaardig valkenier worden. van Een flinke uitdaging voor de hem gezien zijn een tijdens angst voor grote een roofvogels.

Johnny het gaat op pad met op de 26-jarige Jeroen die in naar ervan droomt om de beste met dj van de wereld in te ontmoeten. tijdens Ook verrast hij de door 18-jarige Eva het die niets liever wil naar dan op stage lopen bij naar de bereden een politie.

De met 24-jarige Leonie met en de 21-jarige het Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben de beiden het op syndroom van Down. Omdat uit ze uit altijd afhankelijk zijn van hun van op tv ouders, is het hun wens uit een keer een échte met date te op tv hebben! naar De 22-jarige Anne is uit een vrolijk en goedgebekt meisje door op tv met het syndroom van Down. uit Een keer per week een traint met Anne mee met op het G-voetbalteam van tijdens de IJsselmeervogels. naar Ook hebben ze iedere de week een wedstrijd. De droomwens door van een Anne is door om te voetballen het bij het Nederlands Elftal en op tv een training te op krijgen van Ruud van in van Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick tijdens is in helemaal verliefd op met de kermis sinds zijn ex-vriendin tijdens hem daar een tijdens keer mee tijdens naartoe in nam. Zijn wens is naar om een dag mee te met werken bij in een kermisattractie. Johnny van neemt Patrick de een dag mee naar de met kermis in het Vianen. op Ook is het bijzondere verhaal van naar de tieners op Selina, Damian en Bestiaan in te uit zien. Zij door wonen samen een gezinshuis en op ieder tijdens van hen heeft een speciale op tv wens.

De met 27-jarige Madelon van heeft het syndroom van Down. de Ze houdt op erg van musicals en tijdens is een groot fan uit van Johnny's op tv moeder, Willeke Alberti. op Haar wens is om naar een dagje mee door te het lopen met uit Willeke. De zeventienjarige Lucas van is in Brazilië geboren, maar naar naar van Nederland verhuisd door toen hij zestien maanden op tv oud was. Lucas heeft veel in liefde voor van de natuur en het op tijdens is dan ook zijn allergrootse door droom tijdens om boswachter te worden. op tv Hij gaat samen met tijdens boswachter Mark Kras een op pad in om dieren door te spotten.

juli 2021
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!