Programma gemist?

De met 18-jarige Margot met het syndroom op van Down met droomt van tijdens een carrière als catwalkmodel. met Johnny de helpt haar een entree van te maken in door de modellenwereld en naar zorgt ervoor de dat ze kan schitteren op met de de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt de vier een dagen in de week bij een een door valkenier op een landgoed. het Ondanks zijn autisme gaat dit het werk hem goed de in af. Zijn droom in is om voor op altijd op het park te mogen tijdens naar blijven werken. Daarvoor in moet hij wel eerst een een volwaardig valkenier met worden. Een tijdens flinke uitdaging voor hem gezien zijn op angst naar voor grote met roofvogels.

Johnny gaat van op naar pad met de 26-jarige naar Jeroen die ervan de droomt om de naar beste dj uit van de wereld te ontmoeten. Ook uit verrast op hij de de 18-jarige Eva die in niets liever wil naar dan stage lopen bij met de bereden in politie.

Johnny een de Mol gaat Jeroen, van Nina met en Pieter helpen op door zoek te in gaan naar de uit liefde. Alle drie hebben zij in de met droom om dat uit éne liefdesmaatje te van vinden.

De tijdens 33-jarige Tomas heeft naar het syndroom van de Down. Zijn grootste passie is een de fotograferen. Een dag met een op échte door persfotograaf meelopen, is dan ook een zijn grootste door droom. Tijdens uit het 'SynDROOM in met Concert' treden verschillende Nederlandse in topartiesten op en laat door Johnny nog een aantal van op tv dromen uitkomen.

De op tv 18-jarige verstandelijk op beperkte en autistische Simon heeft door een droom die op tv niet het alleen voor zichzelf is, maar voor uit zijn op tv hele tennisteam. Ook in de 18-jarige door Lars met het syndroom naar van Down heeft een met grote van droom: een keer met aan de tafel op zitten bij de mannen van 'VI'. met naar Maar is hij wel tijdens blij als Johnny hem het hiermee in verrast?

De 16-jarige Jamie uit heeft het op syndroom van door Down. Jamie heeft naar één grote naar passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. tijdens Ze wil dolgraag Rikkie een ontmoeten in en een kijkje in op de set van 'GTST' de nemen. door De 22-jarige René is autistisch op en heeft een een uit concentratiestoornis. Hij is de altijd enthousiast, een pietje precies en de enorm het muzikaal. Hij drumt in iedere dag. Zijn een droom is om de een keer op in een groot een podium te drummen met zijn met favoriete met band.

De 25-jarige een Jan heeft een licht met in verstandelijke beperking en een op tv vorm van autisme. Van één met ding gaat Jans tijdens hart het echt sneller kloppen: het naar leger. Zijn droom is met om een op tv keer echt onderdeel uit te mogen van zijn van de commando's. De op tv tijdens 23-jarige Aniek heeft de het syndroom van Down. Haar grootste uit passie is de onze een vorstin. Dagelijks tut ze op tv zichzelf op als koningin en een oefent ze op het op zwaaien van Máxima. Ze wil dolgraag door een door keer dag door echt koningin zijn. Daar komt uit meer bij op kijken dan ze op tv denkt.

Programma waarin ambities, in op tv dromen en fantasieën worden gerealiseerd uit van naar mensen met het syndroom van Down, met autistische stoornissen en op tv tijdens andere aanverwante syndromen.

Programma waarin door ambities, dromen en fantasieën van worden van gerealiseerd van mensen het met het in syndroom van Down, een autistische stoornissen en andere aanverwante naar syndromen.

De 26-jarige Celeste met wil tijdens niets liever dan op tv haar koetsiersbewijs op tv halen, zodat ze zelfstandig in met haar paard in en koets de weg op van kan. Johnny op tv helpt haar en is met erbij door als Celeste haar theorie- en in praktijkexamen aflegt. met De de 33-jarige filmgek Erik droomt ervan uit om zélf een door film te naar mogen regisseren. Scripts door bedenken is voor hem een in koud kunstje: die op typt hij zelf een uit op naar zijn pc. Nu nog op een topcrew, een met naar filmset én de allerbeste in acteurs van in Nederland. Laat dat maar de aan Johnny op tv over!

De door 18-jarige Margot met het syndroom van op tv van Down droomt van een de carrière op als catwalkmodel. Johnny helpt haar een het entree te op tv maken een in de modellenwereld en van zorgt ervoor dat ze door kan schitteren op de op tv catwalk. De met 21-jarige Lucas door werkt vier dagen op tv in de week bij een een valkenier op een op landgoed. Ondanks zijn naar autisme in gaat dit in werk hem goed af. Zijn door droom is met om voor altijd in op het park te op mogen blijven werken. Daarvoor het moet de hij wel eerst uit een volwaardig valkenier worden. Een van uit flinke uitdaging voor hem de gezien zijn angst met voor grote een roofvogels.

Johnny tijdens gaat op pad met met de het 26-jarige Jeroen die ervan droomt om een de beste dj het van de met wereld te uit ontmoeten. Ook verrast hij in de 18-jarige van Eva die niets liever wil naar een dan stage lopen bij in de bereden uit politie.

De uit 24-jarige Leonie naar en de 21-jarige Mattias zijn de een liefdeskoppel. op Ze hebben beiden het van syndroom een van Down. Omdat ze altijd afhankelijk het zijn van hun door ouders, het is het hun wens een van keer in een échte date te hebben! met op De 22-jarige Anne een is een vrolijk en tijdens goedgebekt meisje met het syndroom op van Down. van Een keer per op week traint Anne de mee met het door G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. naar Ook hebben naar ze iedere week een tijdens een wedstrijd. De droomwens van Anne met is om in te voetballen bij tijdens het Nederlands Elftal en door een training met te krijgen van op tv Ruud van de Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick het is helemaal tijdens verliefd op de kermis door sinds zijn met ex-vriendin hem daar een op keer mee naartoe door nam. Zijn een wens is op tv om een dag mee te het werken bij een een in kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag een mee naar van de kermis op tv in Vianen. Ook is het de bijzondere verhaal naar van de tieners Selina, op tv Damian en van Bestiaan te zien. met Zij wonen samen op tv een gezinshuis en op ieder van in hen heeft in een speciale wens.

De 27-jarige op tv Madelon heeft in het syndroom van Down. Ze op tv houdt de erg van een musicals en is van een groot fan van op Johnny's moeder, Willeke Alberti. op tv Haar wens is om de een door dagje mee te in lopen met Willeke. het De zeventienjarige Lucas is in de Brazilië een geboren, maar naar Nederland verhuisd door toen hij zestien met maanden oud was. op tv Lucas heeft veel het liefde voor de een natuur door en het is de dan ook zijn door allergrootse droom om boswachter te het worden. Hij gaat op samen met boswachter in Mark Kras op op tv met pad om dieren te in spotten.

december 2019
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!