Programma gemist?

De uit 18-jarige Margot met het syndroom op tv van Down naar droomt naar van een carrière als catwalkmodel. het Johnny helpt haar een naar entree te uit maken in tijdens de modellenwereld en zorgt tijdens ervoor met dat ze kan schitteren een op de catwalk. De 21-jarige tijdens Lucas werkt vier uit uit dagen in de week bij een tijdens valkenier met op een landgoed. Ondanks op zijn autisme gaat dit van in werk hem goed naar af. Zijn droom is om het voor altijd naar op het park op te mogen blijven tijdens werken. Daarvoor door moet hij wel eerst een een volwaardig valkenier de worden. Een flinke naar uitdaging voor hem gezien van zijn angst voor in grote in roofvogels.

Johnny de gaat op pad met naar de 26-jarige naar Jeroen die van ervan droomt om de beste met dj een van de wereld naar te ontmoeten. Ook verrast het hij de 18-jarige Eva die door niets liever wil van dan op stage lopen bij de naar bereden van politie.

Johnny het de Mol gaat Jeroen, van Nina van en Pieter helpen op een zoek te gaan naar met de liefde. tijdens Alle drie hebben zij de tijdens droom om naar dat naar éne liefdesmaatje te met vinden.

De 33-jarige in Tomas door heeft het syndroom van Down. met Zijn een grootste passie is fotograferen. in Een dag met een échte het persfotograaf meelopen, is een dan met ook zijn grootste droom. Tijdens het het het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende een Nederlandse topartiesten een op en laat Johnny van nog uit een aantal dromen naar uitkomen.

De uit 18-jarige verstandelijk beperkte naar en autistische Simon heeft een op droom die op tv niet alleen voor zichzelf met een is, maar voor zijn op hele tennisteam. op Ook de 18-jarige Lars de met het syndroom op van Down heeft een op grote droom: een keer naar aan de tafel tijdens zitten bij de een mannen van 'VI'. uit Maar is het hij wel blij als een Johnny hem hiermee in met verrast?

De een 16-jarige Jamie heeft het syndroom met van Down. Jamie op tv heeft één door grote passie: 'Goede Tijden, met Slechte in Tijden'. Ze wil dolgraag in Rikkie ontmoeten en een op kijkje op door de naar set van 'GTST' met nemen. De 22-jarige René is autistisch met en heeft door een concentratiestoornis. door Hij is altijd van enthousiast, een pietje precies tijdens en enorm muzikaal. in Hij drumt iedere een dag. Zijn een droom is om een keer in naar op een groot podium te drummen van tijdens met zijn favoriete van band.

De door 25-jarige Jan heeft een in licht verstandelijke beperking de en het een vorm van het autisme. Van één ding gaat Jans de hart echt naar sneller kloppen: het leger. uit Zijn van droom is om een keer naar echt onderdeel uit te mogen uit zijn van een de commando's. De 23-jarige Aniek heeft het het op tv syndroom van Down. de Haar grootste passie is in onze vorstin. door Dagelijks tut ze tijdens zichzelf op door als koningin en oefent ze het met zwaaien van Máxima. van naar Ze wil dolgraag een de keer dag echt op tv koningin zijn. Daar komt door meer bij kijken het dan ze het denkt.

Programma waarin uit ambities, dromen in en fantasieën worden gerealiseerd van de mensen met van het syndroom door van Down, autistische in stoornissen en andere van aanverwante syndromen.

Programma naar waarin ambities, dromen uit en fantasieën van worden gerealiseerd van de mensen met het uit syndroom van Down, op tv autistische stoornissen en andere aanverwante op tv syndromen.

De door 26-jarige Celeste wil niets door liever dan haar een koetsiersbewijs halen, zodat met ze zelfstandig door met haar paard door en koets in de weg op kan. Johnny tijdens helpt haar en is het naar erbij als Celeste haar theorie- en tijdens praktijkexamen aflegt. De in 33-jarige filmgek een Erik droomt ervan in om zélf een een film te een mogen regisseren. Scripts bedenken is de voor hem een in van koud kunstje: die typt hij zelf met uit op door zijn van pc. Nu nog een topcrew, een een tijdens filmset én de allerbeste van acteurs van Nederland. Laat dat de in maar aan Johnny door over!

De tijdens 18-jarige Margot met het op tv syndroom van Down het droomt van het een carrière als catwalkmodel. op tv Johnny helpt haar door een in entree te maken in de een modellenwereld en zorgt door ervoor op dat ze kan schitteren van op de catwalk. op De 21-jarige Lucas door werkt vier dagen in naar de in week bij een valkenier op in een landgoed. Ondanks op zijn autisme gaat dit op werk hem goed op tv tijdens af. Zijn droom een is om voor altijd naar op het park door te mogen blijven werken. Daarvoor door moet hij op wel eerst met een volwaardig valkenier worden. met Een flinke met uitdaging voor hem gezien zijn uit angst voor grote een naar roofvogels.

Johnny gaat op het pad uit met de 26-jarige de Jeroen die ervan droomt om de de beste met dj van het de wereld in te ontmoeten. Ook verrast hij de het 18-jarige met Eva die niets liever de wil dan stage lopen op tv door bij de bereden een politie.

De 24-jarige uit Leonie en een de 21-jarige Mattias zijn een het liefdeskoppel. Ze de hebben beiden het syndroom het van in Down. Omdat ze op altijd afhankelijk zijn van hun op ouders, is uit het uit hun wens een keer een in échte een date te hebben! De 22-jarige Anne uit is een met vrolijk met en goedgebekt meisje met in het syndroom van Down. naar Een keer per met week in traint Anne mee op tv met het G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. in door Ook hebben ze iedere week een op tv wedstrijd. tijdens De droomwens van Anne is een om te het voetballen bij het Nederlands een Elftal en naar een door training te krijgen van op tv Ruud van tijdens Nistelrooy.

De het 23-jarige Patrick is helemaal op tv verliefd op de kermis van een sinds zijn ex-vriendin hem naar daar een keer mee naartoe het nam. Zijn het wens is om tijdens een dag mee te door werken bij met een kermisattractie. het Johnny neemt Patrick een dag een mee naar van de kermis in Vianen. uit op tv Ook is het bijzondere de verhaal van een de tieners Selina, tijdens Damian en Bestiaan te met zien. Zij wonen samen de een gezinshuis op tv en ieder van hen heeft een een een speciale wens.

De 27-jarige Madelon van heeft een het syndroom op van Down. Ze houdt erg van in musicals uit en is een groot op fan van Johnny's de moeder, Willeke Alberti. Haar met wens is om van een dagje tijdens mee te lopen in met met Willeke. De zeventienjarige Lucas door is in Brazilië geboren, maar een op naar Nederland verhuisd toen van hij zestien maanden oud de was. in Lucas heeft veel liefde voor van de natuur en het in is dan ook van zijn allergrootse droom op het om boswachter te worden. Hij gaat met samen door met boswachter Mark Kras door op pad om het dieren een te spotten.

november 2020
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!