Programma gemist?

De 26-jarige Celeste op tv de wil niets liever dan met haar koetsiersbewijs halen, het zodat ze zelfstandig met de haar paard en op tv koets de uit weg op kan. Johnny helpt in haar en naar is erbij als Celeste op tv haar theorie- uit en praktijkexamen aflegt. De op tv 33-jarige filmgek Erik op tv droomt van ervan om zélf op een film te door mogen regisseren. Scripts bedenken de is uit voor hem een koud kunstje: die op tv typt naar hij zelf uit op door zijn met pc. Nu nog tijdens een topcrew, een een filmset én de allerbeste acteurs uit van Nederland. Laat een dat maar aan Johnny van van over!

De 18-jarige Margot een met het door syndroom naar van Down droomt van in een carrière als catwalkmodel. op tv Johnny helpt haar met een entree te maken de in van de modellenwereld in en zorgt ervoor in dat ze kan schitteren door op de naar catwalk. De 21-jarige Lucas werkt door vier dagen in in de week bij in een op tv valkenier op een landgoed. de Ondanks zijn een autisme gaat dit door werk hem goed af. Zijn in droom is om uit voor altijd op het in park naar te mogen blijven op werken. Daarvoor moet hij het wel naar eerst een volwaardig valkenier worden. door Een uit flinke uitdaging voor het hem gezien zijn tijdens angst voor grote een roofvogels.

Johnny gaat op van pad met de tijdens 26-jarige tijdens Jeroen die ervan droomt door om de op tv beste dj van de in wereld op tv te ontmoeten. Ook de verrast hij de 18-jarige Eva op tv die door niets liever wil dan stage het lopen van bij de bereden op politie.

De 24-jarige Leonie door en de 21-jarige een door Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze in hebben beiden een het syndroom van Down. het Omdat ze van altijd afhankelijk zijn van een hun ouders, is het in hun wens tijdens een keer de een échte date met te hebben! De in 22-jarige Anne is een naar vrolijk en het goedgebekt meisje met met het syndroom van Down. Een de keer door per week traint Anne mee uit met het van G-voetbalteam van op de IJsselmeervogels. Ook door hebben ze iedere het week een wedstrijd. De naar droomwens van Anne in is om te tijdens voetballen op tv bij het Nederlands Elftal en een door training te op krijgen van met Ruud van op Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick tijdens is helemaal verliefd naar op de door kermis van sinds zijn ex-vriendin met hem daar een keer mee op naartoe nam. Zijn wens uit is om met een dag tijdens mee te een werken bij een kermisattractie. Johnny op tv neemt Patrick een op tv dag mee naar naar de kermis in uit Vianen. Ook van is het bijzondere verhaal van door de tieners Selina, de Damian de en Bestiaan naar te zien. Zij wonen van samen een met gezinshuis en ieder van hen naar heeft met een speciale wens.

De met 27-jarige Madelon heeft het de syndroom van in Down. Ze houdt erg van door musicals en door is een naar groot fan het van Johnny's moeder, naar Willeke Alberti. Haar wens is een om een dagje een mee te lopen met de Willeke. de De zeventienjarige op tv Lucas is in een Brazilië geboren, maar naar naar Nederland verhuisd toen hij op tv zestien maanden oud was. in de Lucas heeft veel liefde voor de het natuur en een het is dan ook door een zijn allergrootse droom op tv om boswachter te worden. Hij een gaat samen tijdens met boswachter een Mark Kras op pad een om dieren te van spotten.

Vijf eigenzinnige taartenbakkers op van van Taartenmakerij de Springvorm op worden gevolgd. Centraal staat van de 32-jarige op tv Frida. Zij heeft op tv een verstandelijke beperking met van autistische trekken. op tv Frida heeft namens op tv de taartenbakkers de wens ingestuurd door tijdens om te leren naar cupcakes te maken. Rudolph van van Veen geeft de taartenbakkers het een workshop perfecte van cupcakes maken. met De de 21-jarige Sven Molenaar uit uit Amersfoort wil naar niets liever dan piloot in worden, maar tijdens weet dat dit onmogelijk is een voor hem. Johnny laat naar hem daarom op voor een een dag door het leven het gaan als een echte het in piloot.

Johnny op tv staat de 21-jarige Odile de bij, een een meisje met een autistische stoornis. naar uit Zij wil graag haar rijbewijs halen. het Dat is voor in haar essentieel om tijdens naar haar baan op een paardenmelkerij door te behouden. Johnny regelt tijdens een voor Odile theorie- en praktijklessen uit bij een in rijschool die gespecialiseerd is in op mensen met autisme. een In uit Amsterdam-West woont de het 21-jarige Aeymad. Hij heeft het het uit syndroom van Down en op zijn droom is rapper in worden, door net als zijn grote held Ali van B. Johnny naar helpt Aeymad om uit carrière te maken in naar de het rapscene.

Jeugdvrienden in Eric en Julien hebben allebei op tv het syndroom van door naar Down en zijn entertainers in hart naar en met nieren. Het is hun van allergrootste naar hobby om Geer op tv en Goor te imiteren. door Samen zetten naar ze het huis op stelten en door drijven ze uit hun huisgenoten tot waanzin. in Marc op tv Gundlach is dertig jaar en uit heeft het een syndroom van Down. naar Sinds een de oprichting is door Marc al werkzaam bij met Lunchroom de Onthaasting. Marc droomt in ervan om promotie de te maken. Zal uit op tv het hem lukken om met door hulp van Johnny het assistent-bedrijfsleider te een worden?

Johnny op tv de Mol het gaat Jeroen, Nina en Pieter uit helpen op tv op zoek te gaan naar naar de in liefde. Alle drie hebben zij de door droom een om dat éne van liefdesmaatje te op tv vinden.

De 33-jarige uit Tomas een heeft het syndroom van Down. Zijn tijdens grootste passie met is fotograferen. Een dag op tv door met een échte persfotograaf meelopen, is tijdens dan ook naar zijn grootste op droom. Tijdens het 'SynDROOM door in Concert' treden door verschillende Nederlandse door topartiesten op en laat Johnny naar nog een aantal op tv door dromen uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk van beperkte en van autistische Simon een heeft een droom die door niet alleen voor in zichzelf het is, maar voor zijn naar hele tennisteam. op Ook de achttienjarige uit Lars met het syndroom van Down uit heeft een grote met droom: van een keer aan de tafel door zitten bij de tijdens van mannen van 'VI'. Maar is in hij wel blij als door Johnny hem hiermee op met verrast?

De zestienjarige Jamie naar heeft het door syndroom van op tv Down. Jamie heeft één grote met passie: in 'Goede Tijden Slechte in Tijden'. Ze wil op tv dolgraag Rikkie ontmoeten en met een de kijkje op de naar set van 'GTST' nemen. De van tweeëntwintigjarige door René is autistisch en heeft op een concentratiestoornis. Hij met is altijd enthousiast, in een door pietje precies en enorm muzikaal. Hij naar drumt van iedere dag. Zijn droom op is om een keer op tv van op een groot podium te drummen op tv met door zijn favoriete door band.

De het 25-jarige Jan heeft een op tv licht verstandelijke op beperking en door een vorm van autisme. Van één op tv met ding gaat Jans naar hart echt sneller kloppen: het tijdens leger. Zijn uit droom is om een keer tijdens echt een onderdeel te mogen zijn van in de een commando's. De 23-jarige Aniek op tv heeft door het syndroom van Down. Haar grootste op passie is onze van vorstin. Dagelijks tut in tijdens ze zichzelf op als uit koningin en oefent ze op het uit zwaaien van Máxima. uit Ze wil dolgraag een keer een dag echt koningin op zijn. een Daar komt meer bij kijken dan naar ze met denkt.

Programma waarin tijdens ambities, dromen en door fantasieën worden gerealiseerd op tv van mensen met het een syndroom van Down, in autistische stoornissen en een andere aanverwante het syndromen.

december 2018
21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

08-05-2018 14:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 21-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord