Programma gemist?

De tijdens 26-jarige Celeste wil niets door liever dan uit haar koetsiersbewijs halen, zodat ze tijdens zelfstandig op met haar paard en koets op de weg in op kan. Johnny helpt tijdens haar en in is erbij van als Celeste op tv haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De uit 33-jarige filmgek op tv Erik droomt ervan om uit zélf een film door te mogen naar regisseren. Scripts bedenken de is voor hem een het koud door kunstje: die typt hij zelf een uit op zijn van pc. van Nu nog met een topcrew, een van filmset én de op tv allerbeste acteurs van Nederland. op tv Laat dat maar aan Johnny uit op over!

De op 18-jarige Margot met het syndroom een van van Down droomt van door een carrière als catwalkmodel. door Johnny in helpt haar een entree met te maken van in de modellenwereld van en zorgt ervoor dat ze kan tijdens in schitteren op de catwalk. naar De 21-jarige Lucas werkt de vier dagen in tijdens de week uit bij een valkenier op van een landgoed. Ondanks zijn in autisme gaat dit met uit werk hem goed in af. Zijn droom is om voor de altijd op uit het park te tijdens mogen blijven werken. met Daarvoor moet in hij wel eerst een in volwaardig valkenier met worden. Een flinke uitdaging voor uit hem tijdens gezien zijn angst voor van grote op tv roofvogels.

Johnny gaat op op tv pad uit met de naar 26-jarige Jeroen die van ervan droomt om de beste tijdens dj door van de wereld in te ontmoeten. Ook verrast hij met de het 18-jarige Eva die niets liever wil uit dan stage de lopen bij in de bereden tijdens politie.

De 24-jarige Leonie met en met de 21-jarige Mattias uit zijn een liefdeskoppel. Ze met hebben beiden het syndroom een van Down. Omdat de ze altijd afhankelijk in zijn een van hun ouders, is in het hun naar wens een door keer een échte date te hebben! op De de 22-jarige Anne is een van vrolijk en goedgebekt tijdens meisje met het door syndroom op tv van Down. Een keer per week naar naar traint Anne mee met op tv het G-voetbalteam van de het IJsselmeervogels. Ook hebben een ze een iedere week een wedstrijd. een De droomwens van Anne op tv is een om te voetballen bij van het Nederlands Elftal in en een uit training te krijgen uit van Ruud van met Nistelrooy.

De op 23-jarige Patrick is op helemaal verliefd naar op de kermis sinds naar zijn ex-vriendin hem naar daar een keer mee naartoe de nam. Zijn de wens is om een van het dag mee te werken van bij een kermisattractie. Johnny op neemt Patrick een door dag mee naar de de kermis in Vianen. een Ook is een het bijzondere het verhaal van op tv de tieners Selina, Damian en Bestiaan door van te zien. Zij wonen samen een een tijdens gezinshuis en ieder van van hen heeft een speciale het wens.

De op 27-jarige Madelon met heeft het syndroom tijdens van Down. Ze houdt erg van het musicals en in is een groot op fan tijdens van Johnny's moeder, op tv Willeke Alberti. Haar wens is op om een het dagje mee te lopen met op Willeke. tijdens De zeventienjarige Lucas is in in Brazilië van geboren, maar naar Nederland van verhuisd de toen hij zestien maanden oud in was. Lucas heeft de veel liefde voor een de natuur en door het is dan op ook zijn allergrootse droom door om boswachter te het de worden. Hij gaat samen met boswachter het Mark Kras tijdens op pad om tijdens dieren te een spotten.

Vijf eigenzinnige taartenbakkers op tv van Taartenmakerij in de Springvorm worden op tv gevolgd. op Centraal staat de op tv 32-jarige Frida. Zij een heeft een verstandelijke beperking met naar autistische trekken. Frida heeft in namens de taartenbakkers naar de wens ingestuurd door om te naar leren cupcakes te maken. de Rudolph van Veen in geeft de taartenbakkers van een workshop een perfecte op cupcakes maken. De 21-jarige Sven Molenaar op op tv uit Amersfoort wil niets liever dan naar piloot worden, in maar weet dat dit een onmogelijk is door voor hem. Johnny laat op tv hem de daarom voor een tijdens dag door het het leven gaan het als een echte uit piloot.

Johnny staat de het 21-jarige op tv Odile bij, een meisje met tijdens een autistische stoornis. van Zij wil uit graag haar een rijbewijs halen. Dat is het voor haar essentieel een om haar met baan op een paardenmelkerij te het behouden. in Johnny regelt voor Odile theorie- van en uit praktijklessen bij een rijschool door die naar gespecialiseerd is in mensen met de autisme. met In Amsterdam-West woont de 21-jarige door Aeymad. Hij heeft het de syndroom met van Down op en zijn droom is rapper worden, de tijdens net als zijn grote held Ali naar door B. Johnny helpt tijdens Aeymad om carrière te maken in van de door rapscene.

Jeugdvrienden het Eric en Julien hebben allebei het het syndroom met van op tv Down en zijn entertainers in hart een en nieren. Het een is een hun allergrootste hobby om het Geer en uit Goor te imiteren. van Samen zetten ze op het huis op stelten een en drijven een ze hun een huisgenoten tot waanzin. Marc Gundlach is in dertig het jaar en heeft het uit syndroom van Down. Sinds in van de oprichting is Marc het al werkzaam bij op Lunchroom de Onthaasting. Marc van droomt ervan om naar promotie te een maken. Zal het hem op lukken om de met hulp van Johnny assistent-bedrijfsleider het te door worden?

Johnny naar de Mol door gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen het op zoek te met naar gaan naar de liefde. een Alle drie hebben de zij de droom op tv om dat éne liefdesmaatje te met tijdens vinden.

De 33-jarige Tomas op tv heeft het van syndroom van op Down. Zijn grootste een passie is fotograferen. Een dag in met een échte naar persfotograaf meelopen, is op dan ook met zijn grootste droom. uit Tijdens het 'SynDROOM in door Concert' de treden verschillende Nederlandse topartiesten op in met en laat Johnny nog het een aantal naar dromen uitkomen.

De 18-jarige met verstandelijk beperkte en autistische uit op Simon heeft een droom die niet op tv alleen voor zichzelf een met is, maar voor zijn hele tennisteam. op tv Ook de achttienjarige het Lars met het met syndroom van Down naar heeft een in grote droom: naar een keer aan de tafel op tv zitten bij op de mannen een van 'VI'. Maar het is hij wel blij als op tv Johnny tijdens hem hiermee van verrast?

De zestienjarige op tv Jamie heeft op tv het syndroom van Down. naar Jamie de heeft één grote passie: een 'Goede Tijden Slechte Tijden'. tijdens Ze een wil dolgraag Rikkie ontmoeten op en een kijkje op de uit de set van 'GTST' tijdens nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch de en in heeft een in concentratiestoornis. Hij is een altijd enthousiast, een pietje precies uit en enorm op muzikaal. Hij drumt iedere dag. tijdens Zijn droom is op tv een om een keer op een groot het podium te naar drummen uit met zijn favoriete uit band.

De een 25-jarige Jan heeft in een licht van verstandelijke beperking en een het vorm van het autisme. Van één ding gaat met Jans op tv hart echt sneller kloppen: het leger. met naar Zijn droom is om een keer van echt onderdeel te het met mogen zijn van de commando's. De tijdens 23-jarige uit Aniek heeft van het syndroom van Down. een Haar grootste passie is met onze vorstin. Dagelijks tut van de ze zichzelf op als van koningin en oefent ze het de zwaaien van een Máxima. Ze wil op tv dolgraag een keer uit dag echt koningin zijn. het Daar komt op meer bij door kijken dan een ze denkt.

Programma waarin op ambities, dromen en fantasieën naar worden gerealiseerd het van mensen met het op syndroom van met Down, autistische tijdens stoornissen en andere aanverwante de syndromen.

oktober 2018
21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

08-05-2018 14:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 51
  • Laatste uitzending op 21-08-2018 om 15:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord