Programma gemist?

Programma op tv waarin ambities, dromen en fantasieën een worden gerealiseerd tijdens van mensen met het naar syndroom van Down, door autistische stoornissen in en andere aanverwante uit syndromen.

De 26-jarige een Celeste wil niets liever het dan met haar koetsiersbewijs halen, zodat op tv ze door zelfstandig met haar met paard en koets van de weg op kan. op tv Johnny helpt haar en tijdens is erbij als Celeste van haar door theorie- en praktijkexamen aflegt. De door 33-jarige het filmgek Erik door droomt ervan om zélf een film naar te uit mogen regisseren. Scripts door bedenken is tijdens voor hem een koud het kunstje: die tijdens typt hij zelf uit op zijn op tv het pc. Nu nog een topcrew, door een op filmset én de van allerbeste acteurs van Nederland. Laat met dat maar met aan Johnny in over!

De van 18-jarige Margot met met het syndroom van Down door droomt van met een carrière als catwalkmodel. Johnny door helpt uit haar een entree te maken het in de een modellenwereld en op zorgt ervoor naar dat ze kan schitteren op de op catwalk. het De 21-jarige Lucas met werkt vier dagen in de van week bij van een valkenier het op een landgoed. Ondanks de zijn autisme gaat dit met met werk hem goed af. door Zijn droom is met om voor altijd op tijdens het park te door mogen blijven werken. op tv Daarvoor moet hij wel van eerst een een volwaardig valkenier van worden. Een flinke op tv uitdaging voor hem gezien met zijn angst voor door grote door roofvogels.

Johnny met gaat op pad met tijdens de in 26-jarige Jeroen die ervan droomt met om tijdens de beste dj van de met wereld te ontmoeten. Ook in verrast hij de op 18-jarige Eva die van niets op tv liever wil dan de stage lopen bij de van bereden een politie.

De in 24-jarige Leonie en een de 21-jarige het Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben door beiden het syndroom het naar van Down. Omdat ze altijd afhankelijk op zijn met van hun ouders, is het door hun wens met een keer een naar échte date de te hebben! op tv De 22-jarige Anne is een vrolijk van en goedgebekt meisje op tv met een het syndroom van Down. Een het keer per week met traint Anne mee uit met een het G-voetbalteam van op tv de IJsselmeervogels. Ook hebben uit ze op iedere week een wedstrijd. de De droomwens van Anne is op tv om te op tv voetballen het bij het Nederlands Elftal tijdens en een training te op krijgen van Ruud van door tijdens Nistelrooy.

De uit 23-jarige Patrick is het helemaal verliefd op de kermis de sinds zijn ex-vriendin tijdens hem uit daar een keer mee naartoe de nam. Zijn op wens is om van een dag mee naar te werken bij door een kermisattractie. Johnny neemt tijdens Patrick een in dag mee naar de naar kermis in met Vianen. Ook is het de bijzondere verhaal van de de op tv tieners Selina, Damian tijdens en Bestiaan te in zien. Zij wonen de samen een van gezinshuis en ieder van hen heeft de een speciale uit wens.

De naar 27-jarige Madelon heeft het in syndroom van Down. Ze op tv van houdt erg van musicals en is het een groot op fan van Johnny's op tv moeder, Willeke Alberti. Haar het wens is de om een dagje mee met te naar lopen met Willeke. De op zeventienjarige Lucas het is in Brazilië geboren, maar een naar Nederland verhuisd op toen hij zestien tijdens maanden oud was. een door Lucas heeft veel liefde voor het de naar natuur en het is dan ook in zijn allergrootse droom uit om op tv boswachter te worden. Hij naar gaat samen met boswachter de op Mark Kras op in pad om dieren te van spotten.

Vijf op tv eigenzinnige taartenbakkers van een Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. van Centraal staat de de 32-jarige Frida. Zij de door heeft een verstandelijke door beperking met autistische door trekken. Frida heeft namens de op tv taartenbakkers de wens ingestuurd in om tijdens te leren cupcakes te maken. met Rudolph van op Veen geeft op tv de taartenbakkers een workshop perfecte met cupcakes de maken. De 21-jarige Sven met Molenaar uit Amersfoort wil uit niets liever een dan piloot worden, van maar weet dat van dit onmogelijk uit is voor door hem. Johnny laat hem daarom tijdens voor een dag van door het leven gaan met als een naar echte tijdens piloot.

Johnny uit staat de 21-jarige Odile bij, tijdens een meisje met tijdens de een autistische stoornis. Zij wil graag met haar rijbewijs tijdens halen. Dat is het voor haar essentieel om door van haar baan op een paardenmelkerij te de behouden. Johnny door regelt voor Odile met theorie- en het praktijklessen bij een rijschool die uit gespecialiseerd is in tijdens mensen met een autisme. In op Amsterdam-West woont met de 21-jarige Aeymad. op tv Hij heeft het syndroom van Down door op tv en zijn droom op is rapper worden, net als zijn op op grote held Ali B. op tv Johnny helpt uit Aeymad om carrière te maken de in de in rapscene.

Jeugdvrienden Eric op en Julien hebben allebei op door het syndroom van Down en een zijn entertainers de in hart en op tv nieren. Het is op tv hun allergrootste hobby om uit Geer en tijdens Goor te imiteren. Samen van zetten ze het van huis op van stelten en een drijven ze hun huisgenoten met tot waanzin. Marc Gundlach is door dertig jaar op en heeft op tv het syndroom het van Down. Sinds de oprichting op tv is van Marc al werkzaam bij Lunchroom de de Onthaasting. Marc met droomt naar ervan om promotie te maken. op tv Zal het hem lukken het om met hulp in van Johnny naar assistent-bedrijfsleider te in worden?

Johnny de de Mol gaat uit Jeroen, Nina en een Pieter helpen op zoek te een gaan naar de een liefde. naar Alle drie hebben zij van de van droom om dat éne op liefdesmaatje te naar vinden.

De de 33-jarige Tomas heeft tijdens het syndroom van Down. Zijn op tv grootste passie het is fotograferen. Een uit dag met een door échte persfotograaf meelopen, uit is dan ook zijn op grootste van droom. Tijdens het 'SynDROOM door in in Concert' treden verschillende Nederlandse topartiesten met op en laat Johnny het nog een aantal naar dromen naar uitkomen.

De 18-jarige in verstandelijk beperkte en van autistische Simon het heeft een droom die niet de alleen voor zichzelf door is, maar voor uit zijn met hele tennisteam. Ook tijdens de achttienjarige Lars een met het met syndroom van Down heeft een van grote in droom: een keer aan de tafel van zitten bij de het mannen op van 'VI'. op Maar is hij wel blij uit als Johnny hem hiermee de uit verrast?

De een zestienjarige Jamie op tv heeft het syndroom van Down. op tv Jamie van heeft één grote passie: een 'Goede Tijden van Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag de Rikkie ontmoeten van en een kijkje het op de de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige door René is autistisch de en op heeft een concentratiestoornis. Hij is op altijd enthousiast, een op tv pietje precies het en enorm een muzikaal. Hij met drumt iedere dag. Zijn van droom is om een een keer op een groot uit podium in te drummen met tijdens zijn favoriete van band.

De 25-jarige Jan door heeft een van licht verstandelijke in beperking en een vorm van door van autisme. Van één door ding gaat Jans hart echt sneller uit kloppen: naar het leger. Zijn droom op is om op tv een keer echt onderdeel te naar mogen naar zijn van de uit commando's. De 23-jarige Aniek heeft van het tijdens syndroom van de Down. Haar grootste passie met is onze uit vorstin. Dagelijks tut ze het zichzelf op als van koningin en oefent ze de het zwaaien op tv van Máxima. met Ze wil dolgraag een keer dag tijdens echt koningin in zijn. Daar tijdens komt meer bij met kijken dan ze het denkt.

juni 2019
10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord