Programma gemist?

Programma waarin ambities, door tijdens dromen en fantasieën worden het gerealiseerd van mensen met naar het syndroom van het Down, autistische uit stoornissen en van andere aanverwante syndromen.

De de 26-jarige Celeste wil niets de liever tijdens dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze op een zelfstandig met haar naar paard en koets de weg op het door kan. Johnny helpt haar en is naar erbij op als Celeste haar op theorie- en in praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik door droomt op ervan om zélf een op tv film te mogen regisseren. de Scripts bedenken is in voor hem een met tijdens koud kunstje: die typt de hij zelf uit op tijdens zijn pc. Nu met nog een tijdens topcrew, een filmset én de de allerbeste een acteurs van Nederland. Laat uit dat op maar aan Johnny een over!

De door 18-jarige Margot het met het syndroom van Down het droomt van een carrière naar naar als catwalkmodel. Johnny helpt haar een met een entree te maken in de modellenwereld in en het zorgt ervoor dat ze de kan uit schitteren op de catwalk. De 21-jarige van Lucas in werkt vier dagen in de uit week bij een op tv valkenier naar op een landgoed. Ondanks zijn naar autisme gaat dit door door werk hem goed af. van Zijn droom is een om voor altijd op in het in park te mogen een blijven werken. Daarvoor moet hij wel naar in eerst een volwaardig valkenier op worden. Een flinke uitdaging voor in hem gezien van zijn angst voor op tv grote een roofvogels.

Johnny gaat op het pad met de van 26-jarige de Jeroen die ervan droomt met om een de beste dj van de wereld met te ontmoeten. Ook tijdens verrast op tv hij de uit 18-jarige Eva die niets liever uit wil dan stage van lopen met bij de bereden op politie.

De op tv 24-jarige Leonie en tijdens de 21-jarige Mattias van zijn een liefdeskoppel. tijdens Ze hebben de beiden het syndroom het van Down. Omdat door ze altijd afhankelijk zijn van op tv hun ouders, is het op tv hun door wens een van keer een échte naar date te hebben! De 22-jarige door Anne uit is een vrolijk en goedgebekt meisje uit met het syndroom op tijdens van Down. Een keer het per week traint met Anne mee met een het G-voetbalteam van de IJsselmeervogels. uit Ook hebben ze op iedere week tijdens een wedstrijd. De droomwens een naar van Anne is om te naar voetballen bij het een Nederlands Elftal en naar een training te krijgen van van Ruud van uit op tv Nistelrooy.

De de 23-jarige Patrick op is helemaal verliefd op op tv de kermis sinds zijn ex-vriendin uit op tv hem daar een het keer mee naartoe nam. Zijn wens het van is om een op tv dag mee te tijdens werken bij een kermisattractie. Johnny het neemt met Patrick een dag door mee naar de kermis in in Vianen. uit Ook is het bijzondere verhaal van naar de tieners Selina, met Damian tijdens en Bestiaan te een zien. Zij wonen samen de een door gezinshuis en ieder van hen het heeft een naar speciale wens.

De met 27-jarige Madelon heeft het naar syndroom het van Down. Ze houdt erg van van musicals op en is een groot van fan van Johnny's door moeder, Willeke Alberti. met Haar tijdens wens is om een dagje mee door de te lopen met Willeke. De zeventienjarige het Lucas in is in Brazilië geboren, met maar naar Nederland verhuisd door de toen hij zestien maanden oud was. van op tv Lucas heeft veel liefde voor tijdens de de natuur en het is dan van ook zijn allergrootse op tv droom een om boswachter te naar worden. Hij gaat het samen met boswachter Mark door Kras op pad om dieren de te een spotten.

Vijf het eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij in de Springvorm worden het gevolgd. Centraal staat door de 32-jarige Frida. het Zij heeft op een verstandelijke beperking met tijdens autistische trekken. Frida op heeft namens de naar taartenbakkers de wens ingestuurd op om te leren door cupcakes te maken. in Rudolph van het Veen uit geeft de taartenbakkers een op workshop perfecte het cupcakes maken. De 21-jarige Sven met Molenaar uit Amersfoort uit wil niets liever een dan van piloot worden, maar weet dat een dit onmogelijk tijdens is voor door hem. Johnny laat hem daarom voor de op tv een dag door het leven gaan door uit als een echte tijdens piloot.

Johnny door staat de 21-jarige Odile op tv bij, een in meisje met op een autistische stoornis. Zij wil tijdens graag haar rijbewijs halen. op tv Dat in is voor haar essentieel in om haar baan op een een paardenmelkerij te uit behouden. Johnny regelt door voor Odile theorie- naar en praktijklessen bij de een op tv rijschool die gespecialiseerd van is in mensen met een autisme. In Amsterdam-West woont uit de 21-jarige Aeymad. op tv uit Hij heeft het syndroom van Down het en zijn een droom naar is rapper worden, net als een zijn grote held naar Ali B. naar Johnny helpt Aeymad door om carrière te maken in in uit de rapscene.

Jeugdvrienden van Eric en Julien hebben allebei uit het syndroom van het Down en een zijn entertainers het in hart uit en nieren. Het is hun het allergrootste hobby om met Geer en Goor te op tv imiteren. de Samen zetten ze het het huis op op stelten en drijven ze hun van huisgenoten op tv tot waanzin. Marc Gundlach op tv is het dertig jaar en heeft het de syndroom van door Down. Sinds de de oprichting is Marc al werkzaam tijdens bij naar Lunchroom de Onthaasting. Marc tijdens droomt ervan om promotie uit te maken. op Zal het hem op tv lukken om met op tv hulp tijdens van Johnny assistent-bedrijfsleider te met worden?

Johnny de Mol door gaat de Jeroen, Nina en van Pieter helpen op van zoek te gaan naar de uit liefde. Alle drie de hebben zij de een droom om de dat op éne liefdesmaatje te uit vinden.

De 33-jarige het Tomas heeft het syndroom met van Down. de Zijn een grootste passie is fotograferen. van Een dag met een naar échte persfotograaf meelopen, een is dan tijdens ook zijn grootste droom. in Tijdens het 'SynDROOM in van Concert' uit treden verschillende Nederlandse topartiesten in op en laat Johnny met nog een aantal naar op tv dromen uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk naar op tv beperkte en autistische Simon heeft een de droom door die niet tijdens alleen voor zichzelf met is, maar voor zijn hele tennisteam. op Ook een de achttienjarige Lars met naar het syndroom van de Down met heeft een grote droom: een keer in aan van de tafel tijdens zitten bij de mannen van 'VI'. van Maar is hij tijdens wel blij de als uit Johnny hem hiermee van verrast?

De uit zestienjarige Jamie naar heeft het syndroom van Down. Jamie van heeft één grote de passie: 'Goede Tijden in Slechte het Tijden'. Ze het wil dolgraag Rikkie ontmoeten en uit een tijdens kijkje op de set van van 'GTST' nemen. De met tweeëntwintigjarige René naar is autistisch en van heeft een concentratiestoornis. Hij een is altijd enthousiast, een met pietje de precies en enorm muzikaal. Hij van drumt het iedere dag. Zijn droom is het om een keer een op een op groot podium een te drummen met zijn favoriete op tijdens band.

De met 25-jarige Jan heeft tijdens een licht verstandelijke tijdens beperking en naar een vorm van autisme. Van naar één ding tijdens gaat Jans met hart echt sneller tijdens kloppen: het leger. Zijn droom is op tv het om een keer echt onderdeel te naar mogen zijn door van naar de commando's. De 23-jarige door Aniek heeft het syndroom op tv van Down. in Haar grootste passie met is onze tijdens vorstin. Dagelijks tut ze tijdens zichzelf op als koningin het en uit oefent ze het zwaaien van op Máxima. Ze door wil dolgraag een uit keer dag echt op tv koningin zijn. Daar komt meer naar bij in kijken dan in ze denkt.

januari 2019
10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord