Programma gemist?

De 18-jarige met Margot met de het syndroom van met Down droomt van door een carrière uit als catwalkmodel. Johnny helpt in haar een entree te met maken in de van modellenwereld de en zorgt ervoor op dat ze kan schitteren op tv op de catwalk. met De 21-jarige Lucas werkt de vier dagen op tv in de week met bij een valkenier op op tv een landgoed. Ondanks zijn in uit autisme gaat dit werk van hem goed af. Zijn droom op tv is om een voor altijd op het het park te naar mogen blijven tijdens werken. Daarvoor moet van hij wel eerst een volwaardig uit met valkenier worden. Een met flinke uitdaging voor hem gezien zijn een angst het voor grote door roofvogels.

Johnny gaat op van pad met tijdens de op tv 26-jarige Jeroen die ervan droomt om met een de beste dj van de tijdens wereld te ontmoeten. Ook uit verrast hij de een 18-jarige Eva door die niets op liever wil dan op stage lopen naar bij de bereden een politie.

Johnny in de Mol een gaat Jeroen, Nina tijdens en Pieter helpen in op zoek te uit gaan naar de tijdens liefde. Alle drie hebben zij de van met droom om dat éne liefdesmaatje te tijdens het vinden.

De 33-jarige op tv Tomas heeft het syndroom de van door Down. Zijn grootste passie de is naar fotograferen. Een dag met op een échte persfotograaf meelopen, van is dan ook zijn een grootste droom. Tijdens een het 'SynDROOM in naar Concert' met treden verschillende Nederlandse de topartiesten op in en laat Johnny met nog een aantal door dromen uitkomen.

De 18-jarige het verstandelijk het beperkte en autistische Simon heeft een uit door droom die niet alleen voor het zichzelf is, de maar voor zijn een hele tennisteam. op tv Ook de 18-jarige Lars op tv met het syndroom uit van Down heeft een grote met droom: een uit keer aan de tafel een zitten bij met de het mannen van 'VI'. Maar is door hij wel blij als op Johnny hem een hiermee door verrast?

De tijdens 16-jarige Jamie heeft in het syndroom van Down. een Jamie heeft één een grote passie: op 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. van Ze het wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een in kijkje op de de set van 'GTST' tijdens nemen. De 22-jarige met René is autistisch tijdens en door heeft een concentratiestoornis. met Hij is altijd enthousiast, het een pietje precies door en enorm muzikaal. van Hij het drumt iedere dag. Zijn van droom is om een keer een op van een groot podium te met drummen met zijn favoriete door tijdens band.

De uit 25-jarige Jan heeft een licht naar verstandelijke beperking op en in een vorm van autisme. Van een één de ding gaat Jans een hart echt sneller op kloppen: het leger. Zijn het droom is naar om een keer echt onderdeel te op mogen een zijn van de tijdens commando's. De 23-jarige Aniek heeft van het syndroom door van Down. met Haar grootste passie uit is onze vorstin. Dagelijks tut op ze zichzelf op met als met koningin en oefent ze het uit zwaaien van Máxima. tijdens Ze wil het dolgraag een tijdens keer dag echt een koningin zijn. Daar komt tijdens meer bij door kijken dan van ze denkt.

Programma waarin op tv ambities, dromen en fantasieën tijdens worden op gerealiseerd van mensen het met het syndroom in van Down, autistische stoornissen in en andere aanverwante tijdens syndromen.

Programma het waarin ambities, dromen en fantasieën op tv worden gerealiseerd van in mensen in met het uit syndroom van Down, autistische stoornissen en in andere aanverwante het syndromen.

De een 26-jarige Celeste naar wil niets liever de dan haar koetsiersbewijs met halen, zodat ze zelfstandig de met haar een paard en koets de weg op een kan. Johnny helpt van haar en is naar tijdens erbij als Celeste van haar theorie- en praktijkexamen het aflegt. De 33-jarige in filmgek Erik droomt ervan op tv om zélf een film met te van mogen regisseren. naar Scripts bedenken is voor hem een met de koud kunstje: die van typt hij zelf uit uit op zijn pc. Nu nog met een de topcrew, een filmset én de met allerbeste acteurs door van Nederland. Laat dat het maar aan Johnny naar van over!

De de 18-jarige Margot op tv met het syndroom van Down op tv droomt een van een carrière als catwalkmodel. de Johnny van helpt haar een entree te maken de in de op tv modellenwereld en zorgt ervoor de de dat ze kan met schitteren op de tijdens catwalk. De 21-jarige Lucas werkt op tv vier dagen de in de week bij een op tv een valkenier op een landgoed. tijdens Ondanks zijn autisme gaat tijdens dit werk op tv hem goed af. Zijn droom naar uit is om voor altijd op de het park te uit mogen op tv blijven werken. Daarvoor in moet hij wel eerst een volwaardig tijdens naar valkenier worden. Een flinke uitdaging de voor hem gezien op tv zijn angst voor een grote door roofvogels.

Johnny de gaat op door pad met de 26-jarige Jeroen die in ervan uit droomt om de beste dj door van met de wereld te met ontmoeten. Ook naar verrast hij de een 18-jarige Eva die niets liever wil het een dan stage lopen bij op tv de bereden een politie.

De 24-jarige Leonie uit en de de 21-jarige Mattias zijn tijdens een liefdeskoppel. van Ze hebben beiden het een syndroom van Down. Omdat naar ze altijd afhankelijk het zijn van uit hun van ouders, is het hun wens door een keer op een échte date te in hebben! uit De 22-jarige Anne is een op vrolijk en naar goedgebekt meisje met het syndroom tijdens van Down. Een een uit keer per week traint tijdens Anne mee tijdens met het G-voetbalteam van in de IJsselmeervogels. tijdens Ook hebben ze op tv iedere week een wedstrijd. De droomwens op van Anne het is om te voetballen door de bij het Nederlands Elftal van en een op tv training te krijgen van Ruud van het op tv Nistelrooy.

De uit 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op tv op de naar kermis sinds tijdens zijn ex-vriendin op hem daar een keer mee naartoe naar nam. de Zijn wens is om op een dag mee door te werken door bij een kermisattractie. Johnny neemt naar Patrick van een dag mee op naar de kermis in Vianen. naar Ook is het met bijzondere het verhaal van de tieners Selina, op tv tijdens Damian en Bestiaan te zien. naar Zij op tv wonen samen een gezinshuis en ieder door van hen op tv heeft een speciale uit wens.

De 27-jarige Madelon door heeft het syndroom tijdens een van Down. Ze naar houdt erg van musicals uit en is een op tv groot fan op tv van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar uit een wens is om een dagje de mee te lopen met uit op Willeke. De zeventienjarige Lucas is in naar Brazilië uit geboren, maar naar Nederland verhuisd uit naar toen hij zestien maanden oud was. uit op tv Lucas heeft veel liefde voor de het natuur en het naar is in dan ook zijn allergrootse droom de om boswachter te met op tv worden. Hij gaat op tv samen met boswachter Mark op Kras op uit pad om dieren te van spotten.

januari 2020
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!