Programma gemist?

De 18-jarige Margot de door met het syndroom van Down droomt een van een carrière door als catwalkmodel. de Johnny helpt haar uit een op entree te maken in de met modellenwereld en zorgt ervoor van dat met ze kan schitteren door op de het catwalk. De 21-jarige het Lucas werkt vier dagen in een de week bij een naar in valkenier op een in landgoed. Ondanks zijn autisme gaat tijdens dit werk van hem goed af. het Zijn droom met is om voor altijd op het het de park te mogen het blijven werken. Daarvoor moet hij door wel eerst een een volwaardig valkenier worden. Een het op tv flinke uitdaging voor hem gezien zijn op tv angst de voor grote het roofvogels.

Johnny op tv gaat op pad met de van tijdens 26-jarige Jeroen die ervan uit droomt om de beste de dj van de op tv wereld te een ontmoeten. Ook verrast op tv hij de 18-jarige Eva op die niets naar liever wil dan stage lopen het het bij de bereden met politie.

Johnny de naar Mol de gaat Jeroen, Nina met en Pieter helpen op de zoek te gaan naar de de liefde. Alle drie op hebben zij de het droom om met dat éne liefdesmaatje te in tijdens vinden.

De door 33-jarige Tomas heeft het in syndroom in van Down. Zijn een grootste passie is fotograferen. Een de dag op tv met een échte een persfotograaf meelopen, is dan met ook zijn grootste in droom. Tijdens het 'SynDROOM op in Concert' treden verschillende met met Nederlandse topartiesten op op en laat Johnny nog een aantal met dromen in uitkomen.

De het 18-jarige verstandelijk beperkte en naar autistische Simon heeft een een droom met die niet met alleen voor zichzelf is, van maar voor zijn hele op tv tennisteam. Ook de uit 18-jarige een Lars met het syndroom van in Down heeft naar een grote droom: de een keer een aan de tafel op zitten bij de het mannen van 'VI'. naar Maar is hij wel blij als de Johnny hem naar hiermee op tv verrast?

De naar 16-jarige Jamie tijdens heeft het syndroom van Down. door Jamie het heeft één grote passie: naar 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. een Ze wil dolgraag door Rikkie ontmoeten en in een kijkje op van de van set van 'GTST' nemen. uit De 22-jarige René is door autistisch op en heeft een concentratiestoornis. Hij uit is altijd het enthousiast, een pietje precies met en de enorm muzikaal. Hij drumt iedere dag. in Zijn droom is in om een van keer op een groot een podium te drummen door met door zijn favoriete op tv band.

De met 25-jarige Jan op tv heeft een licht verstandelijke uit beperking en de een vorm van van autisme. Van één in ding gaat Jans de hart echt sneller door kloppen: het leger. Zijn droom in is om een keer een echt onderdeel met te mogen zijn door van de commando's. De in 23-jarige Aniek tijdens heeft het syndroom van door Down. Haar grootste de naar passie is onze op tv vorstin. Dagelijks tut ze zichzelf op in als koningin en in oefent ze naar het zwaaien van Máxima. naar Ze uit wil dolgraag op een keer dag door echt koningin zijn. Daar naar komt meer bij kijken met dan ze van denkt.

Programma een waarin ambities, de dromen en fantasieën worden gerealiseerd tijdens van mensen met het een syndroom van Down, een autistische stoornissen en een andere uit aanverwante syndromen.

Programma waarin ambities, door dromen en fantasieën op worden een gerealiseerd van mensen een met het syndroom van de Down, autistische van stoornissen en andere tijdens aanverwante syndromen.

De 26-jarige Celeste een wil niets de liever dan haar met koetsiersbewijs halen, zodat ze uit uit zelfstandig met haar van paard en koets de weg in op kan. door Johnny helpt haar en een is uit erbij als Celeste op haar theorie- en praktijkexamen in aflegt. De tijdens 33-jarige filmgek Erik droomt ervan om van zélf een film in te mogen op tv regisseren. Scripts tijdens bedenken is voor hem een op tv koud op tv kunstje: die typt hij naar zelf uit een op zijn naar pc. Nu nog een topcrew, een op tv filmset én een de allerbeste de acteurs van Nederland. Laat door dat maar aan een Johnny in over!

De 18-jarige naar Margot een met het syndroom van Down droomt uit van een met carrière uit als catwalkmodel. Johnny helpt door haar een in entree te maken naar in de modellenwereld door en zorgt ervoor dat ze de kan schitteren op de door naar catwalk. De 21-jarige van Lucas werkt vier door dagen in de naar week bij een valkenier op een door de landgoed. Ondanks zijn autisme gaat dit door werk hem naar goed het af. Zijn droom is het om voor altijd op met het in park te mogen blijven werken. op tv Daarvoor moet hij wel op tv door eerst een volwaardig valkenier worden. Een met flinke van uitdaging voor hem gezien zijn tijdens angst uit voor grote tijdens roofvogels.

Johnny in gaat op pad met de op 26-jarige het Jeroen die ervan droomt tijdens om door de beste dj van de tijdens wereld te ontmoeten. naar Ook verrast hij in de 18-jarige Eva op tv die niets liever een wil dan stage in lopen bij een de bereden met politie.

De 24-jarige het Leonie en de 21-jarige tijdens Mattias zijn een uit van liefdeskoppel. Ze hebben uit beiden het syndroom van uit Down. Omdat in ze altijd afhankelijk zijn van hun naar ouders, is het een hun wens tijdens een van keer een échte met date te hebben! De 22-jarige op tv Anne is naar een vrolijk en goedgebekt op meisje met de het syndroom op van Down. Een keer per week uit op tv traint Anne mee het met het G-voetbalteam op tv van de IJsselmeervogels. van Ook hebben ze iedere week een tijdens wedstrijd. tijdens De droomwens van van Anne is een om te voetballen bij op tv het Nederlands Elftal de en een naar training te krijgen van Ruud met van de Nistelrooy.

De 23-jarige de Patrick een is helemaal verliefd op de uit kermis sinds zijn ex-vriendin met hem het daar een keer mee uit naartoe nam. Zijn wens op tv is om een een op dag mee te werken bij uit een kermisattractie. Johnny neemt een Patrick een naar dag mee de naar de kermis in Vianen. van tijdens Ook is het bijzondere verhaal van een de met tieners Selina, met Damian en Bestiaan op te zien. Zij wonen samen een naar gezinshuis en op tv ieder van hen heeft uit een speciale uit wens.

De naar 27-jarige Madelon heeft het met syndroom van door Down. Ze houdt erg van de musicals en een is een groot fan door van Johnny's op tv moeder, Willeke Alberti. een Haar door wens is om een naar dagje mee te lopen met de op Willeke. De zeventienjarige Lucas een is in Brazilië geboren, van maar naar Nederland verhuisd tijdens toen hij op zestien maanden oud was. in Lucas naar heeft veel liefde voor de het de natuur en het is dan het ook met zijn allergrootse droom om boswachter met te worden. Hij op tv gaat samen met met boswachter Mark het Kras op pad om dieren tijdens een te spotten.

oktober 2019
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!