Programma gemist?

Programma van waarin ambities, dromen en op fantasieën worden gerealiseerd de van door mensen met het syndroom van van Down, door autistische stoornissen en op tv andere aanverwante syndromen.

De 26-jarige op Celeste wil niets liever door dan een haar koetsiersbewijs halen, zodat door ze het zelfstandig met haar naar paard en koets de op weg op kan. in Johnny helpt haar en is naar erbij als met Celeste haar theorie- van en praktijkexamen aflegt. De op 33-jarige het filmgek Erik droomt ervan om het zélf een film de te mogen de regisseren. Scripts bedenken in is voor hem met een koud met kunstje: die typt hij door zelf uit op op zijn pc. Nu nog door een topcrew, een uit filmset én tijdens de allerbeste acteurs van op Nederland. Laat naar dat maar aan Johnny op tv op over!

De naar 18-jarige Margot op tv met het syndroom van Down droomt het op tv van een carrière als op catwalkmodel. Johnny helpt haar een tijdens entree naar te maken in uit de modellenwereld en zorgt uit ervoor dat tijdens ze kan schitteren op de van door catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier de dagen in de het week bij een naar van valkenier op een tijdens landgoed. Ondanks zijn autisme gaat dit naar in werk hem goed af. tijdens Zijn droom is om voor de altijd op in het park van te mogen in blijven werken. Daarvoor moet in hij wel uit eerst een volwaardig valkenier worden. de Een op tv flinke uitdaging voor hem een gezien zijn angst voor grote in de roofvogels.

Johnny gaat op het pad met op de 26-jarige op Jeroen die ervan droomt de om de beste tijdens dj het van de wereld uit te ontmoeten. Ook verrast hij met de van 18-jarige Eva die niets liever met wil naar dan stage lopen bij het de bereden naar politie.

De 24-jarige een Leonie en in de 21-jarige Mattias door zijn een op liefdeskoppel. Ze hebben beiden het tijdens syndroom van Down. naar Omdat ze altijd afhankelijk door zijn van hun een ouders, op is het hun een wens een keer een een échte date een te hebben! De 22-jarige Anne de door is een vrolijk en door goedgebekt meisje uit met het syndroom van door Down. Een naar keer per week op traint Anne mee met uit het G-voetbalteam van uit de IJsselmeervogels. Ook de hebben ze iedere met week een wedstrijd. De droomwens in de van Anne is om te voetballen een met bij het Nederlands Elftal en uit een training te uit krijgen in van Ruud van de Nistelrooy.

De van 23-jarige Patrick naar is helemaal verliefd op de op kermis op sinds zijn ex-vriendin van hem daar een keer mee van naartoe nam. Zijn wens op tv is om van een dag mee uit te werken bij een een kermisattractie. Johnny het neemt Patrick een dag van mee door naar de kermis in Vianen. tijdens Ook is in het door bijzondere verhaal van door de tieners Selina, Damian en het Bestiaan te zien. Zij op op tv wonen samen een gezinshuis en ieder de van hen heeft met op tv een speciale wens.

De 27-jarige met Madelon heeft het syndroom de de van Down. Ze houdt erg van op tv musicals van en is een de groot fan van van Johnny's moeder, Willeke op tv Alberti. Haar wens is van om tijdens een dagje mee te van lopen met Willeke. De zeventienjarige door Lucas is van in Brazilië geboren, maar in naar Nederland op tv verhuisd toen op tv hij zestien maanden oud was. op tijdens Lucas heeft veel liefde voor uit de natuur uit en het is dan naar ook zijn tijdens allergrootse droom om met boswachter te worden. Hij uit gaat samen de met boswachter Mark Kras op het pad om dieren op een te spotten.

Vijf eigenzinnige taartenbakkers in van in Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. uit Centraal staat op tv de van 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke uit beperking met naar autistische een trekken. Frida heeft namens tijdens de taartenbakkers de op tv wens ingestuurd om te uit leren cupcakes te maken. uit Rudolph van Veen de tijdens geeft de taartenbakkers door een workshop perfecte de cupcakes maken. De 21-jarige Sven Molenaar het van uit Amersfoort wil niets liever door dan piloot worden, maar door weet dat dit met onmogelijk het is voor hem. Johnny laat tijdens hem daarom voor op een op dag door het leven met gaan als een door echte in piloot.

Johnny het staat de het 21-jarige Odile bij, een meisje de met een autistische uit stoornis. een Zij wil graag haar rijbewijs tijdens halen. Dat de is voor haar essentieel van om haar baan op op een paardenmelkerij te van behouden. Johnny met regelt voor Odile theorie- met en praktijklessen van bij op een rijschool die gespecialiseerd is door in in mensen met autisme. In uit Amsterdam-West woont de 21-jarige uit Aeymad. Hij heeft het door syndroom een van Down door en zijn droom is uit rapper worden, net als zijn van grote op tv held Ali B. Johnny een helpt Aeymad een om carrière te maken in het een de rapscene.

Jeugdvrienden Eric en tijdens Julien op tv hebben allebei het syndroom het van Down een en zijn entertainers in naar hart en nieren. Het met is hun uit allergrootste naar hobby om Geer en Goor te met imiteren. Samen een zetten ze het het huis op door stelten en drijven ze met hun met huisgenoten tot waanzin. uit Marc Gundlach is dertig jaar en uit heeft het tijdens syndroom van tijdens Down. Sinds in de oprichting is Marc naar al werkzaam bij Lunchroom de met Onthaasting. Marc droomt door ervan naar om promotie uit te maken. Zal het hem lukken het naar om met hulp van in Johnny assistent-bedrijfsleider te in worden?

Johnny het de Mol door gaat Jeroen, Nina en op Pieter helpen op zoek het te gaan op tv naar de liefde. de Alle drie de hebben zij de droom om dat met éne liefdesmaatje te van in vinden.

De het 33-jarige Tomas heeft het syndroom naar van Down. Zijn het grootste passie is op door fotograferen. Een dag met een uit échte persfotograaf meelopen, een is op tv dan ook zijn grootste droom. in Tijdens de het 'SynDROOM in Concert' treden het verschillende Nederlandse topartiesten op uit en laat een Johnny nog een naar aantal door dromen uitkomen.

De 18-jarige naar verstandelijk op tv beperkte en autistische Simon heeft een op droom op die niet alleen voor zichzelf naar is, maar voor in zijn hele op tennisteam. Ook de in achttienjarige Lars met het op tv de syndroom van Down van heeft een grote tijdens droom: een keer aan in de tafel zitten bij de met mannen van 'VI'. van Maar een is hij wel blij het als Johnny van hem hiermee op verrast?

De zestienjarige tijdens Jamie heeft een het syndroom van op Down. Jamie heeft één grote uit passie: het 'Goede Tijden Slechte Tijden'. van Ze wil dolgraag op Rikkie ontmoeten op en een uit kijkje op de set van met 'GTST' nemen. De naar tweeëntwintigjarige René is het autistisch en heeft tijdens een concentratiestoornis. Hij naar is altijd op enthousiast, een een pietje precies en enorm muzikaal. Hij op drumt iedere dag. in Zijn droom het is een om een keer tijdens op een groot podium te drummen op tv met zijn favoriete op door band.

De 25-jarige de Jan op heeft een licht verstandelijke beperking door en op tv een vorm van autisme. Van één van ding tijdens gaat Jans hart echt een sneller kloppen: de het leger. door Zijn droom is om een met keer echt onderdeel met te tijdens mogen zijn van de op tv commando's. De tijdens 23-jarige Aniek heeft het in syndroom van Down. in Haar grootste passie van is onze vorstin. Dagelijks tut de ze zichzelf op uit als koningin en van door oefent ze het zwaaien van Máxima. de Ze wil dolgraag in met een keer dag echt een koningin zijn. Daar komt meer het bij kijken dan van ze in denkt.

februari 2019
10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-01-2019 om 15:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord