Programma gemist?

Johnny de Mol van met gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen het op tv op zoek te uit gaan naar de liefde. Alle van drie het hebben zij de droom uit om dat éne liefdesmaatje te door vinden en gaan de zij met dus op het zoek naar die een ene persoon.

De met 33-jarige Tomas heeft van het Syndroom van Down. een Zijn grootste op passie is fotograferen en een de dag met een naar échte op tv persfotograaf meelopen is dan de ook zijn van grootste droom. Tijdens het SynDROOM het door in Concert treden verschillende naar Nederlandse topartiesten op en door laat Johnny nog tijdens een aantal de dromen uitkomen.

De achttienjarige op verstandelijk beperkte en een autistische naar Simon heeft een droom die tijdens niet op tv alleen voor zichzelf op is, maar voor zijn hele door tennisteam. Ook de door achttienjarige Lars met het een Syndroom van een Down heeft een op grote droom: door een keer aan de op tafel zitten in bij de mannen van met 'VI'. naar Maar is hij wel blij als een Johnny naar hem hiermee op tv verrast?

De zestienjarige Jamie uit heeft het de Syndroom op tv van Down. Jamie heeft één met grote passie: 'Goede Tijden uit Slechte de Tijden'. Jamie wil dolgraag Rikkie tijdens van GTST ontmoeten de en op de op set in een kijkje nemen. uit Lukt het de Johnny om deze droom toch in tijdens vervulling een te laten gaan? De het tweeëntwintigjarige René het is autistisch en heeft uit een concentratiestoornis. naar Hij is altijd door enthousiast, een pietje precies het en enorm muzikaal. naar Hij drumt iedere dag. op Zijn droom is door om een keertje van op op een groot podium met te mogen drummen met zijn uit favoriete door band.

De 25-jarige op Jan een heeft een licht met verstandelijke beperking en een naar vorm van het autisme. Van één ding gaat de Jans hart echt de sneller kloppen: Jan is de namelijk gek de van het leger. Zijn uit tijdens droom is één keer een echt onderdeel te mogen op tv zijn van van de commando's. Kan hij zich tijdens staande houden door tussen deze krachtpatsers? door De 23-jarige met Aniek heeft het syndroom op tv van op Down. Haar grootste passie door is onze vorstin. Dagelijks door tut ze zichzelf op tijdens als van koningin met kroontje een en al, en oefent tijdens ze het het zwaaien van Máxima. op tv Ze wil in zo graag voor met één dag echt op tv koningin zijn, maar daar komt tijdens meer bij kijken dan van op ze denkt.

Programma waarin ambities, een dromen en op fantasieën worden gerealiseerd van naar op mensen met het syndroom op tv van Down, met autistische stoornissen en andere aanverwante de syndromen.

Programma waarin ambities, op dromen en fantasieën met worden door gerealiseerd van mensen het met het syndroom van door Down, een autistische stoornissen en andere aanverwante op tv syndromen.

Programma waarin op ambities, dromen en van fantasieën tijdens worden gerealiseerd van mensen met het het syndroom van Down, met naar autistische stoornissen en andere aanverwante uit syndromen.

Joost-Jeroen is met 37 tijdens jaar en heeft het een Syndroom van Down. uit Hij is naar altijd druk bezig en heeft veel in verschillende hobby´s. Zo naar speelt tijdens hij keyboard bij de op Jostiband, schildert een en exposeert hij uit van tijd op tot tijd met zijn een eigen kunstwerken en houdt hij op tv uit van reizen en avontuur. Naast met al tijdens zijn hobby´s heeft Joost-Jeroen op tv nog één grote passie: de clown in spelen. Vroeger trad op tv hij geregeld op met zijn vader naar als clownsduo. in Na het het overlijden van zijn vader in heeft Joost-Jeroen helaas niet het naar meer kunnen optreden omdat hij zijn op vader als naar clownsmaatje miste. naar Aan Johnny de taak om op uit een nieuw clownsmaatje voor op hem te van vinden.

Youri uit is vijftien en ruim twee naar meter op lang. Hij heeft het door syndroom van Sotos. Dat op tv is een het zeer zeldzame afwijking die uit uit de motoriek, spraak de en groei beïnvloedt. Youri een is helemaal weg van op voetbal, maar door op zijn lichamelijke beperking is met naar het voor hem het niet mogelijk om professioneel voetballer te in worden. Daarom in zou hij tijdens het liefst in sportverslaggever zijn van zijn een favoriete club PSV. van Ajax-supporter Johnny zet zijn club op even aan de op van kant en help van Youri aan zijn droombaan. In stadsherberg op ´t Klepperhuus werkt in de in 23-jarige Yvonne met veel plezier een in het de horeca. Doordat ´t van Klepperhuus naar te weinig gasten heeft, is met het onzeker of de de stadsherberg op kan blijven bestaan. Tijd tijdens om Johnny naar in te met schakelen om de zaak naar een met naar hoger plan te op tillen.

De van 25-jarige Eveline is tijdens een echte alleskunner. Ondanks haar naar in Syndroom van Down naar haalt ze alles uit het leven uit wat het erin zit. Zo heeft het ze maar liefst 3 in banen. Maar met één droom naar moet nog uitkomen. tijdens Eveline wil niets liever dan uit het stewardess worden. Johnny de Mol door verrast Eveline op met een spoedopleiding. The sky een is op the limit! Kenny een is 26 jaar en heeft het een verstandelijke door beperking en het Prader-Willi met Syndroom. Kenmerkend een voor dit syndroom is een dat kinderen tijdens vanaf jonge met leeftijd een in ontembare eetlust hebben. Hierdoor was op tv Kenny tot voor de kort tijdens veel te zwaar. Afvallen tijdens is voor iemand met het het Prader-Willi Syndroom van bijna onmogelijk, maar Kenny in bewees het het tegendeel. Met veel doorzettingsvermogen door in en hulp viel hij in maar liefst 45 kilo af. tijdens uit Kenny verdient het dat zijn langgekoesterde met wens in vervulling van gaat: het redden het van van dieren in in nood.

De op 22-jarige Niels een is een enthousiaste op en sociale jongen. Niels heeft PDD-NOS een en ADHD en door is daardoor soms uit erg druk en een aanwezig. Deze energie in op kan hij op een goede uit manier kwijt in met zijn werk bij een van theaterwerkplaats in Roosendaal. op tv Vrienden een en familie zien in tijdens Niels een echte stand met up-comedian. Zelf in zou hij niets liever in willen dan tijdens in in de leer gaan bij één op van zijn grote naar voorbeelden Javier Guzman op om de het fijne kneepjes van het naar vak in te leren. Gevolgd door in zélf op het podium staan met als stand up-comedian. het Twan is een met van enthousiaste jongen van door 33 jaar met uit het Syndroom van Down. Al door vanaf kleins uit af aan is in hij helemaal gek in van mooie met auto´s. Er is uit één auto die tijdens Twan het allermooist vindt: KITT uit van de op tv beroemde serie de de 'Knight Rider'. uit Al jaren droomt hij ervan om tijdens de auto met en natuurlijk van David Hasselhof in in het echt te door zien. Twan heeft zelfs al van eens op het op punt gestaan op tv om met de door trein naar Amerika op tv te gaan door om de Knight Rider in op te zoeken. door Hoogste tijd voor Johnny het om Twan mee het te nemen de en zijn op droom te naar realiseren.

Johnny het de Mol gaat tijdens op stap met Gianni een die al vanaf zijn tijdens tweede jaar op tv gek de is van Formule 1. Verder vervult tijdens Johnny de naar langgekoesterde droom van tijdens Sanne het en Mark om in het het huwelijksbootje te in stappen.

De naar 26-jarige Celeste naar en de 33-jarige Erik hebben beiden door de een grote droom. Celeste wil een niets liever dan haar de koetsiersbewijs halen in zodat ze zelfstandig met uit haar paard naar en met koets de weg het op kan. Johnny helpt haar en met is er bij van door als Celeste haar tijdens theorie- en praktijkexamen aflegt. Filmgek Erik uit droomt ervan uit om zélf de een film te uit mogen regisseren. Zelf door scripts bedenken is voor tijdens hem een op tv koud kunstje: die typt met hij zelf tijdens uit op zijn op pc. Nu nog een het topcrew, een filmset in én de in allerbeste acteurs door van Nederland. Laat in dat maar aan een Johnny over.

De door 18-jarige Margot een heeft het Syndroom van met Down en droomt van een van carrière uit als topmodel op de van catwalk. met Dat ze niet de door ideale lengte en maten heeft tijdens van om model te met worden, maakt haar niets uit. Johnny van helpt haar een de uit entree te maken in de een modellenwereld en naar haar te laten uit schitteren op de catwalk. De het in 21-jarige Lucas werkt vier op tv dagen in de week bij met een door valkenier op een landgoed. En het tijdens ondanks zijn autisme gaat van dit werk hem de goed af. in Zijn droom is om voor altijd het op het in park te mogen de blijven werken. Maar daarvoor de moet met hij wel eerst uit een volwaardig valkenier worden. op Een naar enorme uitdaging voor Lucas door die hiervoor zijn door angsten voor grote roofvogels moet door op tv overwinnen.

juli 2017
22-10-2015 20:33

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden en gaan zij dus op zoek naar die ene persoon.

15-10-2015 20:33

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het Syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen en een dag met een échte persfotograaf meelopen is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het SynDROOM in Concert treden verschillende Nederlandse topartiest...

08-10-2015 20:32

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De achttienjarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het Syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafe...

24-09-2015 20:33

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het Syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Jamie wil dolgraag Rikkie van GTST ontmoeten en op de set een kijkje nemen. Lukt het Johnny om deze droom toch in vervulling te...

17-09-2015 20:31

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: Jan is namelijk gek van het leger. Zijn droom is één keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. K...

10-09-2015 20:33

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

03-09-2015 20:34

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

27-08-2015 20:34

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

16-10-2014 21:35

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Joost-Jeroen is 37 jaar en heeft het Syndroom van Down. Hij is altijd druk bezig en heeft veel verschillende hobby´s. Zo speelt hij keyboard bij de Jostiband, schildert en exposeert hij van tijd tot tijd met zijn eigen kunstwerken en houdt ...

09-10-2014 21:32

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

Youri is vijftien en ruim twee meter lang. Hij heeft het syndroom van Sotos. Dat is een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voo...

02-10-2014 21:33

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline is een echte alleskunner. Ondanks haar Syndroom van Down haalt ze alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst 3 banen. Maar één droom moet nog uitkomen. Eveline wil niets liever dan stewardess worden. John...

25-09-2014 21:33

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is een enthousiaste en sociale jongen. Niels heeft PDD-NOS en ADHD en is daardoor soms erg druk en aanwezig. Deze energie kan hij op een goede manier kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats in Roosendaal. Vrienden en...

18-09-2014 21:33

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

11-09-2014 21:33

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar the...

04-09-2014 21:33

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot heeft het Syndroom van Down en droomt van een carrière als topmodel op de catwalk. Dat ze niet de ideale lengte en maten heeft om model te worden, maakt haar niets uit. Johnny helpt haar een entree te maken in de modelle...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord