Programma gemist?

De van 25-jarige Jan heeft een op licht verstandelijke beperking van en een vorm van in een autisme. Van één ding gaat met Jans hart met echt sneller kloppen: een het leger. op Zijn droom is door om een keer echt met onderdeel te mogen zijn van een de commando's. De op 23-jarige het Aniek heeft het het syndroom van Down. uit Haar grootste naar passie is onze vorstin. Dagelijks op tv tut ze uit zichzelf op als de koningin en oefent ze het van zwaaien van Máxima. op tv een Ze wil dolgraag een naar keer dag echt de koningin zijn. Daar de komt meer bij op kijken dan ze uit denkt.

Programma waarin uit ambities, dromen en fantasieën tijdens worden gerealiseerd het van mensen met op het syndroom naar van Down, autistische naar stoornissen en een andere aanverwante syndromen.

De op tv 37-jarige Joost-Jeroen heeft een het syndroom van Down. uit Hij heeft naar veel verschillende hobby's, in zoals keyboard spelen bij uit de de Jostiband, schilderen en reizen. Naast al de zijn hobby's een heeft Joost-Jeroen in nog één grote uit passie: clown spelen. Vroeger naar trad de hij geregeld op in met zijn vader als clownsduo. een Na het overlijden van van naar zijn vader heeft uit Joost-Jeroen niet meer opgetreden, omdat hij naar van zijn vader als op clownsmaatje miste. Aan met Johnny de taak om een het nieuwe clownspartner naar voor hem te op vinden.

De 15-jarige Youri naar heeft het syndroom door door van Sotos, een zeer zeldzame in afwijking die het de motoriek, spraak en met groei beïnvloedt. Youri is op helemaal weg van door voetbal, maar door in zijn op lichamelijke beperking is op het voor hem naar niet mogelijk om uit professioneel voetballer te worden. in Daarom naar zou hij het liefst sportverslaggever met zijn van zijn uit favoriete club, PSV. In uit stadsherberg 't door Klepperhuus werkt op de 23-jarige op tv Yvonne met veel in plezier in de horeca. het Doordat 't Klepperhuus te het weinig gasten de heeft, is het in onzeker of de tijdens stadsherberg kan blijven bestaan. van Tijd om Johnny op in naar te schakelen!

De uit 25-jarige Eveline haalt ondanks het met syndroom van de Down alles uit het met leven wat erin op tv zit. naar Zo heeft op tv ze maar liefst door drie banen. Maar één droom moet in nog uitkomen: met ze wil niets door liever dan stewardess tijdens worden. De 26-jarige Kenny het heeft een de verstandelijke beperking en het uit Prader-Willi Syndroom. op Kenmerkend voor uit dit syndroom is dat kinderen met vanaf jonge leeftijd van een de ontembare eetlust hebben. Hierdoor was een op tv Kenny tot voor kort tijdens veel te zwaar. Met van veel doorzettingsvermogen en hulp de viel hij het maar liefst 45 kilo tijdens af. Kenny heeft uit naar een langgekoesterde wens: de het redden van dieren in van nood.

De naar 22-jarige Niels is erg enthousiast uit naar en sociaal. Doordat hij onder de meer ADHD op heeft, is het hij soms erg druk. Deze energie op kan hij naar goed kwijt in zijn van van werk bij een theaterwerkplaats. uit Vrienden en familie zien in op Niels tijdens een echte stand-upcomedian. Zelf zou met het hij niets liever de willen dan in de leer gaan van bij door één van zijn grote het voorbeelden: Javier in Guzman. De het 33-jarige Twan heeft het op tv syndroom van Down. Van op tv kleins af aan is tijdens naar hij helemaal gek van mooie de auto's. Zijn absolute favoriet een is KITT uit in op de beroemde serie 'Knight in Rider'. Al jaren droomt door hij ervan om door de auto tijdens en natuurlijk David een Hasselhoff in het echt te van een zien. Johnny stelt alles de in het werk om zijn in droom te in realiseren.

Johnny op tv de Mol op tv gaat op stap op tv met Gianni die al tijdens vanaf zijn tweede jaar gek naar is van Formule de 1. Verder door vervult Johnny de van langgekoesterde droom van uit Sanne op tv en Mark om in het een huwelijksbootje te door stappen.

De met 26-jarige Celeste en door de 33-jarige naar Erik hebben beiden een uit grote droom. tijdens Celeste wil niets liever dan een haar koetsiersbewijs halen, zodat naar ze zelfstandig met de haar paard en uit koets de de weg op kan. met Johnny helpt haar en op tv is uit er bij met als Celeste haar theorie- en praktijkexamen op aflegt. Filmgek op Erik uit droomt ervan om zélf uit een film uit te mogen regisseren. Zelf een scripts bedenken is de voor hem een koud het kunstje: die typt door hij zelf op uit op door zijn pc. Nu nog een het topcrew, een filmset én van de door allerbeste acteurs van Nederland. Laat door dat maar aan naar Johnny met over!

De 18-jarige tijdens Margot met het syndroom van van Down tijdens droomt van in een carrière als catwalkmodel. Johnny het helpt haar een van entree te een maken in de modellenwereld het en zorgt ervoor een dat op tv ze kan schitteren uit op de door catwalk. De 21-jarige Lucas uit werkt vier dagen tijdens in de week bij een op tv valkenier tijdens op een met landgoed. Ondanks zijn de autisme gaat dit werk hem de goed af. Zijn van droom is om tijdens voor altijd op in het park te het mogen blijven werken. Daarvoor door moet hij naar wel uit eerst een volwaardig valkenier worden. tijdens Een flinke uitdaging met voor hem gezien zijn met angst tijdens voor grote op tv roofvogels.

Johnny gaat naar op een pad met de 26-jarige het Jeroen die ervan droomt om met de beste dj naar van de van wereld het te ontmoeten. Ook in verrast hij de 18-jarige Eva op die niets liever wil met dan stage lopen door bij de door bereden uit politie.

De 24-jarige Leonie naar een en de 21-jarige Mattias zijn een in liefdeskoppel. Ze hebben tijdens beiden in het syndroom van met Down. Omdat een ze altijd afhankelijk zijn van hun door ouders, is het op tv hun wens op tv een keer in een échte tijdens date te hebben! De 22-jarige naar Anne is een op vrolijk van en goedgebekt meisje met het syndroom met van op Down. Een keer per week een het traint Anne mee met het G-voetbalteam de van van de IJsselmeervogels. Ook hebben van ze iedere week een naar wedstrijd. De droomwens van in van Anne is door om te voetballen in bij het Nederlands Elftal en een in training te uit krijgen op van Ruud van het Nistelrooy.

Patrick in is 23 op tv jaar. Hij is de helemaal verliefd op op tv de kermis sinds in zijn ex-vriendin hem op tv daar een keer mee naartoe met heeft genomen. Hij een bezoekt er het liefst uit zoveel mogelijk uit over heel Nederland. de Zijn met wens is om een naar dag mee te naar werken bij door een kermisattractie. Johnny laat een zijn wens in uit vervulling gaan van door Patrick een dag met mee te met nemen naar de in kermis in Vianen. Daar wacht tijdens Patrick een hele speciale, in het extra verrassing. Ook door is het bijzondere verhaal van met de tieners Selina, Damian tijdens en Bestiaan op tv te zien de die samen in een gezinshuis met wonen. door Ieder van hen in heeft een de eigen speciale wens.

Madelon is de een op jonge vrouw van het 27 jaar met het het syndroom van Down. Madelon houdt het een erg van musicals een en ze is dan ook groot in naar fan van de in moeder van Johnny: tijdens Willeke Alberti. Haar wens een is om een dagje een mee te lopen een met Willeke. in De zeventienjarige het Lucas is in Brazilië geboren, het maar uit naar Nederland verhuisd toen uit hij zestien maanden oud de was. op tv Lucas is een vrolijke tijdens en charmante jongen op met veel tijdens liefde voor de natuur. De allergrootse op droom met van Lucas van is om boswachter te worden. Lucas op gaat samen in met tijdens boswachter Mark Kras op op pad om dieren het te spotten en allerlei een andere avonturen te door beleven.

Vijf eigenzinnige taartenbakkers op tv van Taartenmakerij de de Springvorm worden gevolgd. een Centraal staat een de 32-jarige Frida. Zij de heeft een door verstandelijke beperking met autistische een trekken. Frida heeft de namens de in taartenbakkers met de wens ingestuurd om te leren op tv naar lekkere cupcakes te op tv maken. Rudolph van Veen geeft de in taartenbakkers naar een workshop perfecte cupcakes een maken. De het 21-jarige Sven op Molenaar uit Amersfoort wil niets liever tijdens dan van piloot worden, maar hij tijdens weet in heel goed dat dit naar onmogelijk is voor hem. Johnny tijdens laat hem daarom door voor een in dag met door het leven uit gaan als een echte op piloot.

Johnny van staat de 21-jarige Odile door bij, een meisje het met een autistische de stoornis. van Zij wil graag haar op tv rijbewijs halen. Dat op tv is voor haar tijdens essentieel om haar uit baan op een het paardenmelkerij te behouden. in Johnny regelt door voor Odile theorie- uit en praktijklessen bij een van rijschool die gespecialiseerd is tijdens in mensen op tv met autisme. In Amsterdam-West naar woont op de 21-jarige Aeymad. in Hij heeft het syndroom met van Down en het zijn droom is naar rapper worden, net als zijn uit grote held Ali naar B. Johnny door helpt Aeymad om carrière naar te maken in naar de een rapscene.

mei 2018
22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

08-05-2018 14:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

01-05-2018 14:59

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

De 37-jarige Joost-Jeroen heeft het syndroom van Down. Hij heeft veel verschillende hobby's, zoals keyboard spelen bij de Jostiband, schilderen en reizen. Naast al zijn hobby's heeft Joost-Jeroen nog één grote passie: clown spelen. Vroeger ...

24-04-2018 15:00

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 15-jarige Youri heeft het syndroom van Sotos, een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voor hem niet mogelijk om professionee...

17-04-2018 15:01

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline haalt ondanks het syndroom van Down alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst drie banen. Maar één droom moet nog uitkomen: ze wil niets liever dan stewardess worden. De 26-jarige Kenny heeft een verstan...

10-04-2018 15:04

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is erg enthousiast en sociaal. Doordat hij onder meer ADHD heeft, is hij soms erg druk. Deze energie kan hij goed kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats. Vrienden en familie zien in Niels een echte stand-upcomedian....

03-04-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

27-03-2018 15:02

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar th...

20-03-2018 15:03

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

13-03-2018 15:00

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

06-03-2018 15:06

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

27-02-2018 15:06

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

Patrick is 23 jaar. Hij is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe heeft genomen. Hij bezoekt er het liefst zoveel mogelijk over heel Nederland. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermi...

20-02-2018 15:02

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Madelon is een jonge vrouw van 27 jaar met het syndroom van Down. Madelon houdt erg van musicals en ze is dan ook groot fan van de moeder van Johnny: Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lu...

13-02-2018 15:02

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

06-02-2018 15:03

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 38
  • Laatste uitzending op 22-05-2018 om 15:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord