Programma gemist?

Seizoen uit 2 - Aflevering in 2 - Realityreeks over de het ambities en tijdens dromen van mensen met het het naar syndroom van Down. De 18-jarige met Margot met in het syndroom het van Down droomt van een een carrière als catwalkmodel. Johnny op tv helpt haar een de door entree te maken in de modellenwereld in op en zorgt ervoor dat ze kan uit op schitteren op de catwalk. door De 21-jarige Lucas werkt vier op dagen door in de week bij van een valkenier de op een landgoed. uit Ondanks zijn autisme gaat het dit werk het hem goed af. met Zijn droom is om het voor altijd een op het park te mogen van blijven werken. op tv Daarvoor moet hij wel uit naar eerst een volwaardig de valkenier worden. Een flinke door uitdaging voor hem op gezien zijn door angst voor grote op roofvogels.

Johnny van gaat op een pad met de 26-jarige de Jeroen die ervan uit droomt om de beste dj met door van de wereld te ontmoeten. in Ook verrast hij de op tv van 18-jarige Eva die niets met liever wil tijdens dan stage lopen bij de bereden het op politie.

De op tv 24-jarige Leonie en met de 21-jarige Mattias tijdens zijn een tijdens liefdeskoppel. Ze hebben beiden tijdens het syndroom op van Down. Omdat ze altijd afhankelijk een zijn van in hun uit ouders, is het hun in wens een keer een échte uit in date te hebben! De 22-jarige de Anne op tv is een vrolijk en goedgebekt van meisje van met het syndroom van Down. van Een op keer per week traint Anne mee tijdens met het G-voetbalteam de van de door IJsselmeervogels. Ook hebben in ze uit iedere week een wedstrijd. De droomwens van van Anne is de om te naar voetballen bij de het Nederlands van Elftal en een training tijdens te krijgen in van Ruud van de Nistelrooy.

De van 23-jarige Patrick tijdens is helemaal verliefd met op de kermis sinds zijn ex-vriendin op hem daar door een door keer mee naartoe nam. Zijn een wens op tv is om een tijdens dag mee te werken bij met een kermisattractie. uit Johnny neemt op Patrick een dag de mee naar de het kermis in Vianen. een Ook is het bijzondere verhaal van met met de tieners Selina, door Damian en Bestiaan te zien. een Zij in wonen samen een gezinshuis en op tv ieder van het hen heeft een door speciale wens.

De in 27-jarige Madelon heeft het op tv syndroom in van Down. Ze met houdt erg van musicals en is naar een groot fan uit van Johnny's met moeder, tijdens Willeke Alberti. Haar op wens is om de een dagje mee te tijdens lopen met op Willeke. De zeventienjarige Lucas het is in Brazilië geboren, maar uit naar Nederland een verhuisd toen hij zestien uit maanden oud het was. Lucas heeft veel het liefde op voor de natuur en het op is dan met ook zijn allergrootse droom naar om boswachter op te worden. Hij in gaat samen met boswachter het een Mark Kras op pad naar om dieren te in spotten.

Vijf eigenzinnige van taartenbakkers van Taartenmakerij de op tv Springvorm de worden gevolgd. Centraal staat de uit 32-jarige Frida. op Zij heeft een een verstandelijke beperking van met autistische trekken. door Frida heeft namens met de taartenbakkers de op wens ingestuurd om tijdens te leren van cupcakes te maken. Rudolph tijdens van Veen geeft de taartenbakkers door een workshop perfecte tijdens cupcakes maken. tijdens De 21-jarige van Sven Molenaar op tv uit Amersfoort wil niets door liever dan piloot worden, uit maar weet door dat dit onmogelijk is uit voor hem. Johnny met laat hem daarom voor in een dag door in het leven gaan de uit als een echte in piloot.

Johnny naar staat de 21-jarige Odile bij, van een meisje met uit in een autistische stoornis. Zij in wil graag van haar rijbewijs halen. Dat is uit voor een haar essentieel om haar baan het op een een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt naar voor Odile uit theorie- en praktijklessen door bij een rijschool die naar tijdens gespecialiseerd is in een mensen met autisme. In naar Amsterdam-West woont de 21-jarige een Aeymad. Hij door heeft het syndroom van met Down en zijn een droom op tv is rapper worden, uit net als zijn grote held Ali de B. Johnny van helpt Aeymad om carrière met te het maken in de van rapscene.

Jeugdvrienden Eric naar en Julien hebben tijdens allebei het syndroom in van Down en uit zijn door entertainers in hart en door nieren. Het is tijdens hun allergrootste hobby om Geer naar en tijdens Goor te imiteren. Samen zetten in ze het huis met op stelten en tijdens drijven ze hun het door huisgenoten tot waanzin. Marc het Gundlach is dertig jaar op tv en heeft het syndroom de van Down. van Sinds door de oprichting is Marc al werkzaam tijdens bij Lunchroom de naar tijdens Onthaasting. Marc droomt naar ervan om promotie te op maken. Zal het hem lukken uit om naar met hulp van Johnny assistent-bedrijfsleider uit te tijdens worden?

Johnny de uit Mol gaat Jeroen, uit Nina en Pieter naar helpen op zoek te van gaan naar in de liefde. van Alle drie naar hebben zij de door droom om dat met éne liefdesmaatje te op vinden.

De de 33-jarige Tomas heeft het syndroom de de van Down. Zijn op grootste passie is fotograferen. naar Een dag met op tv een échte persfotograaf meelopen, is naar dan ook het zijn grootste de droom. Tijdens het 'SynDROOM in in Concert' treden verschillende van op tv Nederlandse topartiesten op en een laat Johnny nog een uit aantal dromen op tv uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk door beperkte naar en autistische Simon heeft een op de droom die niet alleen voor de zichzelf een is, maar voor zijn hele een tennisteam. op tv Ook de achttienjarige Lars met het door syndroom van Down door met heeft een grote droom: een met keer aan de tijdens tafel in zitten bij de mannen van uit 'VI'. met Maar is hij op wel blij als Johnny hem hiermee op tv van verrast?

De zestienjarige naar Jamie heeft het syndroom van van Down. op Jamie heeft op tv één grote passie: 'Goede op tv Tijden Slechte een Tijden'. Ze het wil dolgraag Rikkie door ontmoeten en een kijkje op uit de door set van 'GTST' door nemen. De tweeëntwintigjarige op René is autistisch en heeft op een concentratiestoornis. Hij is op altijd enthousiast, een naar op pietje precies en enorm het muzikaal. Hij het drumt iedere dag. Zijn droom uit is om het een keer op tijdens een groot tijdens podium te drummen met in zijn favoriete op band.

De 25-jarige Jan in heeft een van licht verstandelijke beperking tijdens en een in vorm van autisme. Van één door ding gaat tijdens Jans door hart echt sneller kloppen: het naar leger. Zijn droom is een om een keer met in echt onderdeel te mogen zijn de van met de commando's. De 23-jarige Aniek heeft tijdens het syndroom naar van Down. van Haar grootste passie is onze het vorstin. Dagelijks uit tut ze zichzelf op met als koningin met en uit oefent ze het zwaaien uit van Máxima. Ze in wil dolgraag een naar keer dag echt koningin van zijn. Daar met komt meer bij kijken dan op tv door ze denkt.

Programma waarin uit ambities, dromen en fantasieën met worden op tv gerealiseerd van de mensen met het syndroom van Down, naar met autistische stoornissen en andere aanverwante op syndromen.

De 37-jarige uit Joost-Jeroen tijdens heeft het syndroom van van Down. Hij heeft veel door verschillende in hobby's, zoals keyboard spelen bij op tv de Jostiband, schilderen tijdens en op reizen. Naast al zijn hobby's tijdens heeft Joost-Jeroen nog één van grote passie: clown naar spelen. Vroeger een trad door hij geregeld op met zijn vader uit als clownsduo. Na tijdens het overlijden van het zijn vader heeft de Joost-Jeroen naar niet meer opgetreden, omdat hij het zijn een vader als clownsmaatje miste. een Aan Johnny tijdens de taak een om een nieuwe clownspartner voor op tv hem met te vinden.

augustus 2018
14-08-2018 14:57

SynDROOM

SynDROOM - SynDROOM

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks over de ambities en dromen van mensen met het syndroom van Down. De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de mo...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

10-07-2018 15:01

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Vijf eigenzinnige taartenbakkers van Taartenmakerij de Springvorm worden gevolgd. Centraal staat de 32-jarige Frida. Zij heeft een verstandelijke beperking met autistische trekken. Frida heeft namens de taartenbakkers de wens ingestuurd om ...

03-07-2018 15:02

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Johnny staat de 21-jarige Odile bij, een meisje met een autistische stoornis. Zij wil graag haar rijbewijs halen. Dat is voor haar essentieel om haar baan op een paardenmelkerij te behouden. Johnny regelt voor Odile theorie- en praktijkless...

26-06-2018 15:03

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Jeugdvrienden Eric en Julien hebben allebei het syndroom van Down en zijn entertainers in hart en nieren. Het is hun allergrootste hobby om Geer en Goor te imiteren. Samen zetten ze het huis op stelten en drijven ze hun huisgenoten tot waan...

19-06-2018 15:02

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

12-06-2018 15:09

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

05-06-2018 15:05

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zit...

29-05-2018 15:02

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De tweeëntwintigjarige René is autistisch en heeft e...

22-05-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

08-05-2018 14:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

01-05-2018 14:59

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

De 37-jarige Joost-Jeroen heeft het syndroom van Down. Hij heeft veel verschillende hobby's, zoals keyboard spelen bij de Jostiband, schilderen en reizen. Naast al zijn hobby's heeft Joost-Jeroen nog één grote passie: clown spelen. Vroeger ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 50
  • Laatste uitzending op 14-08-2018 om 14:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord