Programma gemist?

De 18-jarige uit Margot op tv met het syndroom een van Down droomt van een tijdens carrière als catwalkmodel. Johnny het helpt door haar een entree te maken een in de de modellenwereld en zorgt ervoor met dat ze kan op schitteren op op de met catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier tijdens dagen in van de week op bij een valkenier op een uit landgoed. Ondanks de zijn door autisme gaat dit werk hem naar goed door af. Zijn droom de is om voor altijd van op het tijdens park te mogen blijven werken. de Daarvoor moet een hij wel eerst een volwaardig tijdens valkenier worden. uit Een flinke uitdaging voor met hem gezien zijn de angst voor door grote op roofvogels.

Johnny in gaat op pad met een de 26-jarige de Jeroen die ervan droomt om de de beste dj in van op de wereld te het ontmoeten. Ook naar verrast hij de tijdens 18-jarige Eva die niets liever wil door met dan stage lopen bij de tijdens bereden naar politie.

Johnny de Mol in uit gaat Jeroen, Nina en Pieter een helpen tijdens op zoek te het gaan naar de liefde. Alle uit drie tijdens hebben zij de uit droom om dat met éne liefdesmaatje te tijdens vinden.

De van 33-jarige Tomas heeft door het syndroom van door Down. Zijn grootste passie is het door fotograferen. Een dag met naar een échte persfotograaf in meelopen, is dan ook zijn op tv grootste droom. door Tijdens het 'SynDROOM van in tijdens Concert' treden verschillende Nederlandse topartiesten op een en laat tijdens Johnny door nog een aantal dromen uit uitkomen.

De 18-jarige met verstandelijk beperkte in en autistische de Simon heeft een het droom die niet van alleen voor zichzelf is, maar voor naar zijn hele tennisteam. de Ook de het 18-jarige Lars met het door syndroom van door Down heeft een grote met droom: een de keer aan de tafel naar zitten bij tijdens de mannen van 'VI'. naar Maar is de hij wel blij van als uit Johnny hem hiermee door verrast?

De met 16-jarige Jamie heeft het syndroom tijdens van Down. in Jamie heeft van één grote passie: 'Goede op tv Tijden, Slechte tijdens Tijden'. Ze wil dolgraag van Rikkie ontmoeten en een op kijkje op de door set van 'GTST' op nemen. een De 22-jarige René op tv is autistisch en heeft met een concentratiestoornis. Hij het is altijd tijdens enthousiast, een pietje tijdens precies en op tv enorm muzikaal. Hij drumt op iedere dag. de Zijn droom is om een keer de uit op een groot podium te drummen het met met zijn favoriete op band.

De 25-jarige Jan tijdens heeft een uit licht verstandelijke beperking en het een vorm van naar autisme. Van één van ding gaat tijdens Jans hart tijdens echt sneller kloppen: met het leger. Zijn droom uit is om tijdens een keer echt onderdeel te de mogen met zijn van de commando's. De een met 23-jarige Aniek heeft het tijdens syndroom van Down. het Haar grootste met passie is onze van vorstin. Dagelijks tut ze zichzelf op uit in als koningin en een oefent ze het zwaaien in van Máxima. Ze wil dolgraag op tv een keer dag op tijdens echt koningin zijn. Daar komt het meer bij kijken tijdens dan ze in denkt.

Programma waarin in ambities, dromen en fantasieën op worden gerealiseerd van naar mensen met het een syndroom op van Down, autistische naar stoornissen en andere aanverwante op syndromen.

Programma tijdens waarin ambities, dromen en tijdens fantasieën in worden gerealiseerd van mensen uit met het syndroom van Down, op autistische stoornissen tijdens en andere aanverwante in syndromen.

De 26-jarige het Celeste wil door niets liever dan haar door koetsiersbewijs halen, door zodat ze zelfstandig door met haar door paard en koets het de weg op kan. Johnny op helpt haar en het is op erbij als Celeste haar theorie- naar en praktijkexamen een aflegt. De 33-jarige filmgek het Erik tijdens droomt ervan om zélf een tijdens film de te mogen regisseren. Scripts bedenken is een voor hem een naar koud kunstje: de die typt hij zelf door door uit op zijn pc. Nu het nog een topcrew, een door filmset én de op allerbeste naar acteurs van Nederland. Laat dat een maar op aan Johnny tijdens over!

De 18-jarige op Margot uit met het syndroom van de Down droomt van een carrière op tv als met catwalkmodel. Johnny helpt haar de een entree naar te maken in op de modellenwereld uit en zorgt ervoor dat tijdens ze kan schitteren op naar de in catwalk. De 21-jarige Lucas werkt in vier dagen een in de een week bij een valkenier een op een landgoed. Ondanks uit zijn autisme gaat op tv dit werk hem goed de af. Zijn droom met in is om voor op altijd op het park door te mogen blijven werken. Daarvoor naar moet het hij wel eerst een op tv volwaardig door valkenier worden. Een flinke de uitdaging voor hem door gezien zijn angst met voor grote uit roofvogels.

Johnny de gaat op pad naar met de 26-jarige door Jeroen die ervan droomt de om de beste dj op tv van de wereld naar te ontmoeten. Ook op tv verrast hij naar de 18-jarige het Eva die uit niets liever wil naar dan stage lopen bij de bereden met van politie.

De 24-jarige uit Leonie een en de 21-jarige het Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben in beiden het op syndroom van Down. Omdat de ze naar altijd afhankelijk naar zijn van hun ouders, is de het hun van wens een uit keer een échte date te een hebben! De 22-jarige met Anne is een vrolijk het en van goedgebekt meisje met het het syndroom van Down. Een het keer met per week traint Anne de mee met het G-voetbalteam tijdens op van de IJsselmeervogels. Ook op tv hebben ze iedere week een tijdens wedstrijd. tijdens De droomwens van Anne de is om een te voetballen bij door het Nederlands Elftal met en een training te op tv krijgen tijdens van Ruud van uit Nistelrooy.

De 23-jarige een Patrick is helemaal verliefd van op de in kermis sinds zijn naar ex-vriendin hem met daar een de keer mee naartoe op nam. Zijn wens is om de een dag het mee te tijdens werken bij een tijdens kermisattractie. Johnny neemt Patrick op tv een dag mee naar de in naar kermis in Vianen. de Ook is het bijzondere verhaal de van de tieners Selina, de Damian met en Bestiaan te een zien. Zij wonen van samen een met gezinshuis en ieder van hen tijdens heeft een speciale op wens.

De de 27-jarige Madelon heeft het met syndroom van Down. op Ze door houdt erg van musicals en van is een in groot fan van van Johnny's moeder, Willeke een Alberti. Haar wens door is om een door dagje mee door te lopen met Willeke. De de zeventienjarige Lucas is in van Brazilië geboren, uit maar door naar Nederland verhuisd toen in hij zestien maanden uit oud was. Lucas heeft van veel liefde op tv voor de natuur en het uit is dan een ook zijn allergrootse in droom door om boswachter te worden. in Hij gaat samen van met boswachter Mark Kras op tv op pad naar om dieren te tijdens spotten.

april 2021
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!