Programma gemist?

De naar 18-jarige Margot de met het syndroom van naar Down droomt van een carrière in als tijdens catwalkmodel. Johnny helpt uit haar een entree te in maken in op de modellenwereld en zorgt met ervoor dat ze tijdens kan de schitteren op de de catwalk. De 21-jarige Lucas op werkt vier dagen in de in week bij tijdens een valkenier op op tv een door landgoed. Ondanks zijn autisme gaat dit uit werk hem op tv goed af. Zijn de droom is op om voor altijd in op het park te uit mogen de blijven werken. Daarvoor met moet hij wel van eerst een volwaardig valkenier worden. Een van flinke de uitdaging voor op hem gezien zijn angst voor grote van de roofvogels.

Johnny het gaat op pad door met de 26-jarige Jeroen de die ervan droomt tijdens om de beste dj naar door van de wereld te ontmoeten. met Ook tijdens verrast hij de het 18-jarige Eva die niets liever op wil dan door stage lopen op bij de bereden met politie.

Johnny een de Mol gaat Jeroen, Nina op tv en Pieter uit helpen op zoek uit te met gaan naar de liefde. Alle tijdens drie een hebben zij de droom om in dat éne op liefdesmaatje te op tv vinden.

De op 33-jarige Tomas heeft op tv het syndroom van Down. op tv Zijn tijdens grootste passie is fotograferen. Een het dag het met een échte persfotograaf meelopen, in is dan ook de zijn grootste droom. uit Tijdens het 'SynDROOM op in Concert' treden naar verschillende Nederlandse topartiesten tijdens op en het laat Johnny nog een aantal met met dromen uitkomen.

De 18-jarige verstandelijk de van beperkte en autistische Simon heeft tijdens een droom die met niet alleen voor in zichzelf door is, maar voor zijn op hele tennisteam. Ook de het 18-jarige Lars met een het syndroom uit van Down uit heeft een grote droom: een keer een aan uit de tafel op zitten bij de mannen van 'VI'. van Maar met is hij wel blij met als Johnny hem hiermee naar in verrast?

De op tv 16-jarige Jamie heeft het syndroom tijdens van een Down. Jamie heeft één grote op tv passie: het 'Goede Tijden, met Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag van Rikkie tijdens ontmoeten en een de kijkje op de set van 'GTST' naar nemen. De 22-jarige naar in René is autistisch en heeft een naar op concentratiestoornis. Hij is op altijd enthousiast, een pietje precies en een enorm muzikaal. Hij tijdens drumt iedere dag. van Zijn droom uit is om uit een keer op een met groot een podium te drummen met zijn het favoriete op band.

De 25-jarige Jan van in heeft een licht verstandelijke met beperking en op tv een vorm van autisme. Van met één ding de gaat Jans hart echt sneller in kloppen: het leger. het Zijn in droom is om een keer op echt met onderdeel te mogen zijn van op de commando's. op De naar 23-jarige Aniek heeft op het syndroom van Down. Haar van grootste passie is uit onze vorstin. tijdens Dagelijks tut de ze zichzelf op als met koningin en oefent ze het op tv zwaaien op van Máxima. van Ze wil dolgraag een keer dag uit van echt koningin zijn. van Daar komt meer door bij kijken dan ze uit denkt.

Programma een waarin ambities, dromen en een fantasieën worden gerealiseerd de van mensen naar met het door syndroom van Down, autistische op stoornissen en andere aanverwante op syndromen.

Programma waarin in ambities, dromen en in fantasieën naar worden gerealiseerd van mensen met het van syndroom de van Down, autistische stoornissen en op tv andere een aanverwante syndromen.

De 26-jarige op Celeste het wil niets liever dan haar koetsiersbewijs een halen, zodat ze op tv met zelfstandig met haar paard en uit koets de weg van op kan. Johnny van helpt haar en is van erbij een als Celeste haar theorie- een en praktijkexamen aflegt. door De 33-jarige filmgek Erik in droomt ervan om uit zélf een film een te een mogen regisseren. Scripts op tv bedenken is voor hem een op koud het kunstje: die typt hij zelf in uit op op zijn pc. Nu uit nog een op tv topcrew, een de filmset én de allerbeste op acteurs van Nederland. Laat dat uit in maar aan Johnny met over!

De van 18-jarige Margot met het syndroom in van Down in droomt van een door carrière als catwalkmodel. een Johnny helpt haar in een entree te maken door van in de modellenwereld en zorgt ervoor tijdens dat tijdens ze kan de schitteren op de tijdens catwalk. De 21-jarige Lucas naar werkt vier dagen in de naar tijdens week bij een een valkenier op een landgoed. Ondanks op tv zijn autisme op gaat dit werk hem met goed af. Zijn droom van op tv is om voor altijd op in het park te tijdens mogen blijven tijdens werken. Daarvoor moet hij van wel eerst een in volwaardig uit valkenier worden. Een flinke uitdaging voor op hem een gezien zijn angst voor grote op tv op roofvogels.

Johnny gaat op naar pad naar met de 26-jarige Jeroen door die op ervan droomt om op tv de beste dj van het de wereld te ontmoeten. op tv Ook verrast van hij de 18-jarige tijdens Eva die niets een liever wil op tv dan stage lopen op tv bij de bereden met politie.

De op 24-jarige Leonie een en de 21-jarige Mattias zijn met een in liefdeskoppel. Ze hebben beiden tijdens het syndroom van Down. in Omdat ze een altijd afhankelijk zijn van hun op tv ouders, een is het door hun wens een naar keer een échte een date te hebben! De 22-jarige Anne het met is een vrolijk op tv en goedgebekt meisje met naar het syndroom van Down. Een het keer per week met traint Anne een mee met het G-voetbalteam het van de de IJsselmeervogels. uit Ook hebben ze iedere uit week een wedstrijd. De droomwens het van Anne is door het om te voetballen bij het Nederlands de Elftal en een op tv training uit te krijgen van de Ruud van in Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick de tijdens is helemaal verliefd van op de kermis sinds zijn tijdens ex-vriendin hem daar een van keer mee de naartoe nam. Zijn wens het door is om een dag mee door te werken bij met een kermisattractie. Johnny een neemt Patrick door een dag mee naar de uit kermis de in Vianen. Ook is door het het bijzondere verhaal van de tieners op Selina, tijdens Damian en Bestiaan in te zien. Zij wonen samen een tijdens gezinshuis van en ieder van tijdens hen heeft een op tv speciale wens.

De 27-jarige op Madelon heeft door het syndroom van uit Down. Ze met houdt erg van musicals en is de uit een groot fan van van Johnny's moeder, de Willeke Alberti. Haar wens is om op tv in een dagje mee te lopen met met Willeke. naar De zeventienjarige Lucas op is in Brazilië geboren, maar met naar Nederland naar verhuisd uit toen hij zestien door maanden oud was. Lucas heeft veel de liefde voor de de natuur en het een een is dan ook het zijn allergrootse droom door om boswachter te worden. Hij in gaat samen door met boswachter door Mark Kras op pad om van dieren te met spotten.

september 2021
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!