Programma gemist?

De 18-jarige in Margot met op tv het syndroom van de Down droomt tijdens van een carrière als naar catwalkmodel. Johnny helpt haar een op tv entree in te maken in de modellenwereld door en van zorgt ervoor dat ze tijdens kan schitteren op de op tv catwalk. De 21-jarige in Lucas werkt vier op dagen in de met week door bij een valkenier op tijdens een landgoed. een Ondanks zijn autisme gaat dit in werk hem in goed het af. Zijn droom is om voor tijdens altijd een op het park de te mogen blijven werken. Daarvoor met in moet hij wel naar eerst een volwaardig valkenier worden. Een met flinke uitdaging voor op hem tijdens gezien zijn angst voor grote tijdens uit roofvogels.

Johnny gaat op een de pad met de 26-jarige Jeroen naar die ervan droomt tijdens om de beste dj uit door van de wereld te op ontmoeten. Ook verrast op hij de 18-jarige Eva met die niets liever het wil met dan stage lopen bij de op bereden op politie.

Johnny in de Mol gaat door Jeroen, Nina en Pieter helpen een op zoek de te door gaan naar de op tv liefde. Alle drie hebben van zij de droom om dat tijdens éne liefdesmaatje tijdens te het vinden.

De 33-jarige Tomas door heeft op het syndroom van op tv Down. Zijn grootste passie is door naar fotograferen. Een dag met een échte door de persfotograaf meelopen, is dan ook zijn tijdens met grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM het in Concert' treden tijdens verschillende Nederlandse topartiesten op uit in en laat Johnny nog een aantal tijdens dromen op tv uitkomen.

De op 18-jarige verstandelijk beperkte met en autistische de Simon heeft een het droom die niet alleen naar voor zichzelf is, maar voor met tijdens zijn hele tennisteam. in Ook de 18-jarige Lars het met het syndroom met van Down heeft op een grote op droom: een keer tijdens aan de tafel zitten bij naar de mannen van door 'VI'. van Maar is hij wel in blij als Johnny hem een hiermee een verrast?

De 16-jarige de Jamie op heeft het syndroom van Down. op tv Jamie de heeft één grote tijdens passie: 'Goede Tijden, Slechte op Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie in ontmoeten en een de kijkje op de tijdens set van de 'GTST' op nemen. De 22-jarige René is autistisch van in en heeft een concentratiestoornis. op tv Hij is altijd op enthousiast, een pietje precies het en uit enorm muzikaal. Hij het drumt iedere dag. van Zijn droom is om een keer door op in een groot podium op te drummen met zijn op tv favoriete in band.

De van 25-jarige Jan tijdens heeft een licht verstandelijke op tv beperking en een op tv vorm van autisme. Van op tv één ding een gaat Jans uit hart echt sneller kloppen: door het leger. op tv Zijn droom is om een keer in echt op onderdeel te mogen zijn door van de commando's. De een met 23-jarige Aniek heeft het syndroom van op tv Down. Haar met grootste passie naar is onze vorstin. op tv Dagelijks tut ze naar zichzelf op van als koningin en naar oefent ze het een zwaaien van Máxima. Ze wil dolgraag door een de keer dag echt koningin tijdens zijn. een Daar komt meer bij kijken dan tijdens ze met denkt.

Programma tijdens waarin ambities, dromen tijdens en fantasieën worden gerealiseerd in van uit mensen met het syndroom van uit Down, autistische stoornissen en door andere uit aanverwante syndromen.

Programma waarin ambities, uit dromen en fantasieën in het worden gerealiseerd van mensen met uit het op syndroom van Down, autistische stoornissen en op tv andere aanverwante van syndromen.

De 26-jarige in Celeste wil in niets liever dan met haar koetsiersbewijs halen, zodat ze op tv zelfstandig met haar op paard op en koets de weg op op kan. Johnny helpt het haar door en is erbij als Celeste door door haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De van de 33-jarige filmgek Erik van droomt ervan om zélf een de film een te mogen regisseren. Scripts bedenken is het voor hem het een door koud kunstje: die typt hij zelf op tv uit op zijn met pc. Nu een nog een naar topcrew, een filmset én de met allerbeste acteurs het van Nederland. Laat dat met op tv maar aan Johnny van over!

De naar 18-jarige Margot met uit het syndroom van Down droomt tijdens van door een carrière de als catwalkmodel. Johnny het helpt haar een entree te maken naar in de modellenwereld op en zorgt ervoor op dat ze naar kan schitteren op in de catwalk. De de 21-jarige Lucas werkt naar vier dagen uit in de week van bij een valkenier de op een landgoed. Ondanks zijn in autisme naar gaat dit werk hem goed op tv af. van Zijn droom is om van voor altijd op het met park te op mogen uit blijven werken. Daarvoor moet hij wel het eerst een tijdens volwaardig valkenier de worden. Een flinke uitdaging voor in hem het gezien zijn angst voor grote van de roofvogels.

Johnny gaat op op tv pad met de met 26-jarige Jeroen die het ervan op droomt om op tv de beste dj van de met wereld te naar ontmoeten. Ook de verrast hij de 18-jarige Eva die de tijdens niets liever wil dan stage de lopen bij de van bereden in politie.

De de 24-jarige Leonie en in de 21-jarige Mattias zijn in een liefdeskoppel. Ze hebben tijdens beiden van het syndroom van Down. Omdat van ze altijd afhankelijk de zijn van hun de uit ouders, is het hun wens een met keer een tijdens échte date te naar hebben! De op 22-jarige Anne is een vrolijk het op en goedgebekt meisje de met het syndroom van Down. de Een tijdens keer per week traint Anne mee uit op tv met het G-voetbalteam van de de IJsselmeervogels. op tv Ook hebben ze iedere week op tv een naar wedstrijd. De droomwens van het Anne is om te voetballen tijdens bij het een Nederlands tijdens Elftal en een met training te krijgen van van Ruud van op tv Nistelrooy.

De 23-jarige Patrick in is helemaal de verliefd op de kermis door naar sinds zijn ex-vriendin hem daar een op uit keer mee naartoe nam. naar Zijn wens een is om een dag mee te door naar werken bij een kermisattractie. Johnny het neemt Patrick een op tv dag mee naar de van kermis een in Vianen. in Ook is het op tv bijzondere verhaal van de tieners Selina, uit Damian de en Bestiaan door te zien. Zij wonen samen een de op gezinshuis en ieder van met hen heeft een op speciale wens.

De met 27-jarige Madelon op heeft het syndroom een van Down. Ze houdt erg met van musicals uit en is een het groot fan van de Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar op tv wens is om met een dagje mee naar naar te lopen met Willeke. De zeventienjarige van Lucas is in tijdens Brazilië tijdens geboren, maar naar Nederland de verhuisd toen op hij zestien maanden oud was. het Lucas heeft veel met op liefde voor de natuur en het uit is dan door ook op tv zijn allergrootse droom om boswachter te naar worden. Hij uit gaat samen met een boswachter Mark Kras op een pad uit om dieren te op tv spotten.

april 2020
29-08-2019 14:08

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

22-08-2019 14:13

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

15-08-2019 14:14

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden.

08-08-2019 14:19

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen. Een dag met een échte persfotograaf meelopen, is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het 'SynDROOM in Concert' treden verschillende Nederlandse toparties...

01-08-2019 14:10

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 18-jarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de 18-jarige Lars met het syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafel zitten b...

25-07-2019 14:12

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 16-jarige Jamie heeft het syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze wil dolgraag Rikkie ontmoeten en een kijkje op de set van 'GTST' nemen. De 22-jarige René is autistisch en heeft een concentrat...

18-07-2019 14:12

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: het leger. Zijn droom is om een keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. De 23-jarige Aniek hee...

04-07-2019 14:07

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

10-01-2019 15:59

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

21-08-2018 15:04

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen, zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is erbij als Celeste haar theorie- en praktijkexamen aflegt. De 33-jarige filmgek Erik dr...

14-08-2018 14:57

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot met het syndroom van Down droomt van een carrière als catwalkmodel. Johnny helpt haar een entree te maken in de modellenwereld en zorgt ervoor dat ze kan schitteren op de catwalk. De 21-jarige Lucas werkt vier dagen in d...

07-08-2018 14:59

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Johnny gaat op pad met de 26-jarige Jeroen die ervan droomt om de beste dj van de wereld te ontmoeten. Ook verrast hij de 18-jarige Eva die niets liever wil dan stage lopen bij de bereden politie.

31-07-2018 14:58

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 24-jarige Leonie en de 21-jarige Mattias zijn een liefdeskoppel. Ze hebben beiden het syndroom van Down. Omdat ze altijd afhankelijk zijn van hun ouders, is het hun wens een keer een échte date te hebben! De 22-jarige Anne is een vrolijk...

24-07-2018 15:00

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 23-jarige Patrick is helemaal verliefd op de kermis sinds zijn ex-vriendin hem daar een keer mee naartoe nam. Zijn wens is om een dag mee te werken bij een kermisattractie. Johnny neemt Patrick een dag mee naar de kermis in Vianen. Ook i...

17-07-2018 15:01

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 27-jarige Madelon heeft het syndroom van Down. Ze houdt erg van musicals en is een groot fan van Johnny's moeder, Willeke Alberti. Haar wens is om een dagje mee te lopen met Willeke. De zeventienjarige Lucas is in Brazilië geboren, maar ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 29-08-2019 om 14:08 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!