Programma gemist?

Johnny het de Mol gaat in Jeroen, Nina en tijdens Pieter helpen van op zoek te gaan uit naar de liefde. tijdens Alle drie op hebben zij de droom in om dat éne liefdesmaatje te door vinden en gaan op tv de zij dus op zoek naar die met naar ene persoon.

De 33-jarige Tomas de heeft met het Syndroom van uit Down. Zijn de grootste passie is fotograferen met en een dag met een naar échte persfotograaf meelopen van is dan van ook zijn grootste door droom. Tijdens het SynDROOM op tv in het Concert treden verschillende Nederlandse topartiesten naar op en door laat Johnny nog een een in aantal dromen uitkomen.

De tijdens achttienjarige verstandelijk tijdens beperkte en autistische Simon van heeft een droom uit die niet alleen voor op zichzelf is, maar voor van het zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige door Lars met het van Syndroom van van Down op heeft een grote droom: van een keer door aan de tafel zitten bij de met mannen naar van 'VI'. Maar is op tv hij wel blij als door Johnny hem hiermee het met verrast?

De zestienjarige Jamie naar heeft het Syndroom de van Down. met Jamie op heeft één grote passie: 'Goede in Tijden Slechte door Tijden'. Jamie de wil dolgraag Rikkie van GTST ontmoeten het en op het de set door een kijkje nemen. Lukt op tv het Johnny om een deze droom toch met in vervulling te op laten gaan? De met tweeëntwintigjarige met René is autistisch het en heeft een concentratiestoornis. door Hij is altijd enthousiast, een tijdens door pietje precies en in enorm muzikaal. Hij drumt de iedere dag. met Zijn droom is om een naar keertje op een uit groot podium te mogen het drummen door met zijn favoriete van band.

De op tv 25-jarige Jan heeft een in licht verstandelijke beperking en naar een vorm de van naar autisme. Van één ding gaat Jans op een hart echt sneller kloppen: uit Jan is namelijk gek in van het leger. de Zijn droom is door één door keer echt onderdeel door te mogen zijn van op de commando's. Kan hij met zich staande houden op tv tussen deze het krachtpatsers? De in 23-jarige Aniek heeft het in syndroom van Down. Haar grootste naar passie is onze door vorstin. Dagelijks tut de ze zichzelf het op als in koningin met kroontje op tv en al, en oefent op ze het zwaaien van uit Máxima. Ze op tv wil zo graag de voor de één dag echt koningin zijn, naar maar daar op komt meer bij kijken door dan ze tijdens denkt.

Programma tijdens waarin ambities, dromen in en fantasieën worden gerealiseerd met van naar mensen met het syndroom door van Down, op tv autistische stoornissen en de andere aanverwante syndromen.

Programma waarin ambities, de dromen en fantasieën tijdens met worden gerealiseerd van mensen met op het syndroom van in Down, van autistische stoornissen en naar andere aanverwante syndromen.

Programma tijdens waarin ambities, door dromen en fantasieën op worden gerealiseerd van mensen met in het syndroom van van Down, een autistische stoornissen en andere aanverwante op tv syndromen.

Joost-Jeroen van is 37 jaar en op heeft het de Syndroom van Down. Hij op tv is altijd uit druk bezig en het heeft veel verschillende hobby´s. Zo van het speelt hij keyboard bij uit de Jostiband, schildert en op tv exposeert hij van tijd uit tot tijd een met zijn eigen kunstwerken van en een houdt hij van tijdens reizen en avontuur. op Naast al zijn hobby´s heeft door Joost-Jeroen met nog één met grote passie: clown de spelen. Vroeger trad hij de geregeld op in met zijn vader als door clownsduo. Na het overlijden van uit zijn tijdens vader heeft Joost-Jeroen tijdens helaas niet meer een kunnen optreden het omdat hij zijn op vader als clownsmaatje miste. met Aan Johnny de taak om met een uit nieuw clownsmaatje voor hem te de van vinden.

Youri is vijftien uit en ruim op twee meter lang. Hij tijdens heeft uit het syndroom met van Sotos. Dat met is een zeer uit zeldzame afwijking die de motoriek, spraak de uit en groei beïnvloedt. naar Youri is helemaal weg van voetbal, in maar door uit zijn lichamelijke beperking is naar het voor hem tijdens niet mogelijk om op tv professioneel voetballer te naar een worden. Daarom zou hij het liefst de op tv sportverslaggever zijn van een zijn favoriete club PSV. met Ajax-supporter Johnny zet uit zijn club even aan in de kant tijdens en help tijdens Youri aan zijn droombaan. In op stadsherberg ´t Klepperhuus met werkt de 23-jarige op tv Yvonne met veel naar plezier in de horeca. in Doordat op tv ´t Klepperhuus te op weinig gasten heeft, is het door onzeker door of de stadsherberg kan blijven door bestaan. tijdens Tijd om Johnny naar in te schakelen om de het op tv zaak naar een hoger in plan te op tv tillen.

De met 25-jarige Eveline is een echte uit tijdens alleskunner. Ondanks haar Syndroom van in Down haalt ze door alles uit het tijdens leven wat erin het zit. Zo het heeft ze de maar liefst 3 met banen. Maar één droom moet een nog van uitkomen. Eveline wil uit niets liever dan stewardess naar worden. Johnny de Mol verrast op tv Eveline met een tijdens spoedopleiding. The het sky is naar the limit! Kenny op tv is 26 door jaar en heeft in een verstandelijke beperking in en het Prader-Willi Syndroom. Kenmerkend het voor dit op syndroom is op dat kinderen vanaf op tv jonge leeftijd een ontembare van eetlust hebben. Hierdoor was uit Kenny tot uit voor kort veel te uit zwaar. van Afvallen is voor iemand met het door Prader-Willi de Syndroom bijna onmogelijk, maar Kenny uit bewees van het tegendeel. Met veel doorzettingsvermogen door en een hulp viel hij uit maar liefst 45 kilo af. het Kenny verdient naar het dat met zijn langgekoesterde wens in vervulling op tv tijdens gaat: het redden van dieren op in naar nood.

De het 22-jarige Niels op tv is een enthousiaste van en sociale jongen. Niels een heeft PDD-NOS en ADHD op en is daardoor soms van de erg druk en aanwezig. Deze door energie kan hij in op een goede naar manier kwijt in het zijn werk uit bij een theaterwerkplaats het in Roosendaal. Vrienden en familie door met zien in Niels het een echte stand up-comedian. Zelf zou op tv hij in niets liever willen dan naar in op tv de leer gaan bij het één van zijn grote door voorbeelden Javier Guzman om het de fijne kneepjes door van het vak de te op leren. Gevolgd door zélf een op het podium op tv staan als stand op up-comedian. Twan op tv is een enthousiaste jongen van een 33 op tv jaar met het Syndroom van het Down. Al met vanaf kleins af aan met is hij helemaal met gek van de mooie auto´s. tijdens Er is een één auto die Twan de het allermooist op tv vindt: KITT uit naar de beroemde serie de 'Knight op Rider'. Al jaren met droomt hij ervan om naar de auto naar en in natuurlijk David Hasselhof door in het echt de te zien. Twan op heeft zelfs al eens op tv op het punt gestaan om door met naar de trein in naar Amerika te gaan om de uit Knight Rider op naar te zoeken. in Hoogste tijd voor Johnny op tv op om Twan mee te met nemen en zijn droom te op tijdens realiseren.

Johnny door de Mol het gaat op stap met Gianni die het al vanaf op tv zijn tweede op jaar gek is van op Formule 1. Verder vervult een Johnny de langgekoesterde van droom van Sanne naar het en Mark om in het het huwelijksbootje te een stappen.

De 26-jarige in Celeste en de 33-jarige in Erik op hebben beiden een tijdens grote droom. Celeste wil niets naar liever dan in haar koetsiersbewijs door halen zodat ze op tv zelfstandig met haar paard en op koets de met weg een op kan. Johnny helpt haar en op is met er bij als Celeste haar in theorie- en op tv praktijkexamen aflegt. met Filmgek Erik droomt ervan om op zélf het een film te mogen in regisseren. Zelf scripts met bedenken tijdens is voor hem door een koud kunstje: uit die typt hij zelf op tv uit op zijn pc. op Nu nog een van topcrew, in een filmset én de allerbeste een acteurs van Nederland. het Laat dat maar aan uit Johnny tijdens over.

De uit 18-jarige Margot op heeft het Syndroom door van Down en droomt van uit een carrière als naar topmodel op tijdens de catwalk. Dat ze niet van de ideale lengte naar en maten het heeft een om model te worden, maakt in haar niets uit uit. Johnny met helpt haar een entree te maken naar in uit de modellenwereld en een haar te laten schitteren door op de catwalk. een De op 21-jarige Lucas werkt op tv vier dagen in van de week bij een op tv valkenier op een landgoed. een En van ondanks zijn autisme gaat dit van werk hem goed door af. Zijn droom door is om de voor altijd op het park een uit te mogen blijven naar werken. Maar daarvoor moet hij op tv wel eerst een volwaardig tijdens valkenier worden. het Een enorme uitdaging tijdens voor Lucas die hiervoor met zijn angsten voor in grote de roofvogels moet naar overwinnen.

januari 2018
22-10-2015 20:33

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Johnny de Mol gaat Jeroen, Nina en Pieter helpen op zoek te gaan naar de liefde. Alle drie hebben zij de droom om dat éne liefdesmaatje te vinden en gaan zij dus op zoek naar die ene persoon.

15-10-2015 20:33

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

De 33-jarige Tomas heeft het Syndroom van Down. Zijn grootste passie is fotograferen en een dag met een échte persfotograaf meelopen is dan ook zijn grootste droom. Tijdens het SynDROOM in Concert treden verschillende Nederlandse topartiest...

08-10-2015 20:32

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De achttienjarige verstandelijk beperkte en autistische Simon heeft een droom die niet alleen voor zichzelf is, maar voor zijn hele tennisteam. Ook de achttienjarige Lars met het Syndroom van Down heeft een grote droom: een keer aan de tafe...

24-09-2015 20:33

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De zestienjarige Jamie heeft het Syndroom van Down. Jamie heeft één grote passie: 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Jamie wil dolgraag Rikkie van GTST ontmoeten en op de set een kijkje nemen. Lukt het Johnny om deze droom toch in vervulling te...

17-09-2015 20:31

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

De 25-jarige Jan heeft een licht verstandelijke beperking en een vorm van autisme. Van één ding gaat Jans hart echt sneller kloppen: Jan is namelijk gek van het leger. Zijn droom is één keer echt onderdeel te mogen zijn van de commando's. K...

10-09-2015 20:33

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

03-09-2015 20:34

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

27-08-2015 20:34

Afl. 1

SynDROOM - Afl. 1

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen.

16-10-2014 21:35

Afl. 8

SynDROOM - Afl. 8

Joost-Jeroen is 37 jaar en heeft het Syndroom van Down. Hij is altijd druk bezig en heeft veel verschillende hobby´s. Zo speelt hij keyboard bij de Jostiband, schildert en exposeert hij van tijd tot tijd met zijn eigen kunstwerken en houdt ...

09-10-2014 21:32

Afl. 7

SynDROOM - Afl. 7

Youri is vijftien en ruim twee meter lang. Hij heeft het syndroom van Sotos. Dat is een zeer zeldzame afwijking die de motoriek, spraak en groei beïnvloedt. Youri is helemaal weg van voetbal, maar door zijn lichamelijke beperking is het voo...

02-10-2014 21:33

Afl. 6

SynDROOM - Afl. 6

De 25-jarige Eveline is een echte alleskunner. Ondanks haar Syndroom van Down haalt ze alles uit het leven wat erin zit. Zo heeft ze maar liefst 3 banen. Maar één droom moet nog uitkomen. Eveline wil niets liever dan stewardess worden. John...

25-09-2014 21:33

Afl. 5

SynDROOM - Afl. 5

De 22-jarige Niels is een enthousiaste en sociale jongen. Niels heeft PDD-NOS en ADHD en is daardoor soms erg druk en aanwezig. Deze energie kan hij op een goede manier kwijt in zijn werk bij een theaterwerkplaats in Roosendaal. Vrienden en...

18-09-2014 21:33

Afl. 4

SynDROOM - Afl. 4

Johnny de Mol gaat op stap met Gianni die al vanaf zijn tweede jaar gek is van Formule 1. Verder vervult Johnny de langgekoesterde droom van Sanne en Mark om in het huwelijksbootje te stappen.

11-09-2014 21:33

Afl. 3

SynDROOM - Afl. 3

De 26-jarige Celeste en de 33-jarige Erik hebben beiden een grote droom. Celeste wil niets liever dan haar koetsiersbewijs halen zodat ze zelfstandig met haar paard en koets de weg op kan. Johnny helpt haar en is er bij als Celeste haar the...

04-09-2014 21:33

Afl. 2

SynDROOM - Afl. 2

De 18-jarige Margot heeft het Syndroom van Down en droomt van een carrière als topmodel op de catwalk. Dat ze niet de ideale lengte en maten heeft om model te worden, maakt haar niets uit. Johnny helpt haar een entree te maken in de modelle...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

SynDROOM gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van SynDROOM de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van SynDROOM bij SynDROOM liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van SynDROOM. Heb je een uitzending van SynDROOM gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

SynDROOM gemist

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting.

Uitzending gemist van SynDROOM? Hier kun je alle uitzendingen van SynDROOM kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 22-10-2015 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord