Programma gemist?

tijdens 01:26

oktober 2021
07-10-2013 01:26

Ma 7 okt 2013

Filmlab: Patronen - Ma 7 okt 2013

01:26

Filmlab: Patronen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Filmlab: Patronen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Filmlab: Patronen bij Filmlab: Patronen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Filmlab: Patronen. Heb je een uitzending van Filmlab: Patronen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Filmlab: Patronen gemist

Na zes jaar komt kamper Henry (35) terug voor de bruiloft van zijn zusje. Ooit vertrokken vanwege een conflict met zijn vader, hoopt hij zich nu te kunnen herenigen met zijn familie. Tijdens zijn afwezigheid blijkt er echter veel te zijn veranderd. Hij komt in een web van leugens terecht. De opvliegerige Henry zal de confrontatie aan moeten gaan met zichzelf, zijn omgeving en zijn verleden.

Uitzending gemist van Filmlab: Patronen? Hier kun je alle uitzendingen van Filmlab: Patronen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 07-10-2013 om 01:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!