Programma gemist?

Medisch naar programma waarin op tv cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job uit Nievaart in en seksuologe Goedele Liekens op een op tv leuke het manier de kijker voorzien van met medische het informatie en interessante uit wetenswaardigheden.

Tegenwoordig door heeft iedereen het druk. Niet naar raar dat door stress steeds vaker tijdens de de kop opsteekt. Maar wat doet een stress eigenlijk tijdens met de mens? Ook op geven een de Dokters tips voor het het hebben van een een betere met nachtrust.

Wat op er achter de deur van de op het kleinste kamertje in huis gebeurt, met houden we uit liever voor de ons zelf. Voor `De in Dokters' het is echter niets door onbespreekbaar. Waarom laten naar vrouwen nooit winden, als je ze een uit zelf mag geloven? Wat te doen van uit als een kind het bang is om van te poepen? Hoe moet een door hardnekkige de aambei worden aangepakt? van Ex-prof wielrenster Maxime tijdens Groenenwegen vertelt openhartig over haar tijdens darmproblemen.

Iedereen tijdens weet dat sporten met en gezond eten naar goed voor je is. in Maar slaan uit we soms niet een uit beetje door? Oud-judoka uit Jessica Gal door is te gast en de vertelt over veel voorkomende op tv fouten van die gemaakt worden bij naar het fanatiek tijdens beginnen met sporten. Chia zaadjes, op tv goji naar bessen en tarwegras: in hoe gezond zijn die trendy met superfoods tijdens van nu uit eigenlijk? Tot slot leert Iceman uit Wim tijdens Hof onze dokters in hoe ze met een simpele op tv oefening ver over met hun eigen grens kunnen door met gaan.

Kunnen op vrouwen geheimen bewaren? De een grootste vrouwengeheimen worden uit onthuld. een Kaal worden is de uit nachtmerrie van elke vrouw, op tv maar er is iets met aan van te doen. En dé redenen een waarom door vrouwen beter geen hoge hakken een op meer kunnen dragen.

Medisch programma waarin tijdens cardioloog in Janneke Wittekoek, huisarts het Job Nievaart en seksuologe Goedele tijdens Liekens een op een het leuke manier de kijker voorzien door van medische informatie en met interessante op wetenswaardigheden.

Verslavingen staan in centraal. met Snoepen, gamen en uit alcohol drinken. Veel mensen doen het, de maar lang het niet iedereen is verslaafd. een op tv Wanneer spreek je van een de verslaving? Psychiater Bram Bakker op tv op vertelt over een revolutionair nieuw tijdens middel naar om van je alcoholverslaving af in te tijdens komen. Daarnaast onthullen de op tv dokters hun tijdens eigen begeertes. En door waarom zijn zwangere vrouwen door altijd ineens verslaafd aan de tijdens raarste van dingen?

Medisch programma waarin door van cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart een en seksuologe in Goedele Liekens een op een leuke manier met de kijker door voorzien van medische informatie tijdens en interessante op wetenswaardigheden.

Medisch uit programma waarin cardioloog naar Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart in en naar seksuologe Goedele Liekens naar op een leuke manier de op kijker voorzien van in medische informatie uit en interessante naar wetenswaardigheden.

Thema: gênante problemen een de opgelost. Dokter Asaf, Job met en Janneke hebben een oplossing de voor kwalen op tv waarover patiënten de meestal zwijgen: stinkvoeten, vieze in adem, koortslip uit en spataderen. Daarnaast wordt de het taboe het doorbroken van volwassenen die de nog steeds met iedere nacht van in hun bed in plassen. En tot slot naar legt seksuoloog Goedele Liekens alles van in uit over de lengte van van de penis. Waarom bestaan op er geen klein van een geschapen mannen, als je zelf moet de tijdens geloven?

Het thema tijdens is: de dokter, moet ik van me zorgen maken? De op dokters vertellen met welke vijf een klachten je het direct uit aan de bel moet trekken. Dokter uit Janneke leert met hoe door een trombosebeen kan een worden voorkomen tijdens door een lange vlucht. Dokter van Job laat moedervlekken met in kaart brengen om vroegtijdig met op tv huidkanker op te sporen. En op tv wat op tv als kinderen hun ouders betrappen tijdens op een op tv vrijpartij? Goedele Liekens heeft de de van oplossing.

Medisch programma waarin uit cardioloog op tv Janneke Wittekoek, huisarts Job uit Nievaart en een seksuologe Goedele Liekens door op een leuke met manier de met kijker voorzien van van medische informatie en de interessante wetenswaardigheden.

april 2021
23-12-2013 16:30

Afl. 12

De dokters - Afl. 12

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

16-12-2013 16:30

Afl. 11

De dokters - Afl. 11

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Niet raar dat stress steeds vaker de kop opsteekt. Maar wat doet stress eigenlijk met de mens? Ook geven de Dokters tips voor het hebben van een betere nachtrust.

09-12-2013 16:30

Afl. 10

De dokters - Afl. 10

Wat er achter de deur van het kleinste kamertje in huis gebeurt, houden we liever voor ons zelf. Voor `De Dokters' is echter niets onbespreekbaar. Waarom laten vrouwen nooit winden, als je ze zelf mag geloven? Wat te doen als een kind bang ...

08-12-2013 15:19

Afl. 8

De dokters - Afl. 8

Iedereen weet dat sporten en gezond eten goed voor je is. Maar slaan we soms niet een beetje door? Oud-judoka Jessica Gal is te gast en vertelt over veel voorkomende fouten die gemaakt worden bij het fanatiek beginnen met sporten. Chia zaad...

02-12-2013 16:31

Afl. 9

De dokters - Afl. 9

Kunnen vrouwen geheimen bewaren? De grootste vrouwengeheimen worden onthuld. Kaal worden is de nachtmerrie van elke vrouw, maar er is iets aan te doen. En dé redenen waarom vrouwen beter geen hoge hakken meer kunnen dragen.

18-11-2013 16:30

Afl. 7

De dokters - Afl. 7

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

11-11-2013 16:29

Afl. 6

De dokters - Afl. 6

Verslavingen staan centraal. Snoepen, gamen en alcohol drinken. Veel mensen doen het, maar lang niet iedereen is verslaafd. Wanneer spreek je van een verslaving? Psychiater Bram Bakker vertelt over een revolutionair nieuw middel om van je a...

04-11-2013 16:30

Afl. 5

De dokters - Afl. 5

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

28-10-2013 16:28

Afl. 4

De dokters - Afl. 4

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

21-10-2013 16:30

Afl. 3

De dokters - Afl. 3

Thema: gênante problemen opgelost. Dokter Asaf, Job en Janneke hebben een oplossing voor kwalen waarover patiënten meestal zwijgen: stinkvoeten, vieze adem, koortslip en spataderen. Daarnaast wordt het taboe doorbroken van volwassenen die n...

14-10-2013 16:30

Afl. 2

De dokters - Afl. 2

Het thema is: dokter, moet ik me zorgen maken? De dokters vertellen met welke vijf klachten je direct aan de bel moet trekken. Dokter Janneke leert hoe een trombosebeen kan worden voorkomen tijdens een lange vlucht. Dokter Job laat moedervl...

07-10-2013 16:31

Afl. 1

De dokters - Afl. 1

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

De dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters bij De dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters. Heb je een uitzending van De dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters gemist

Artsen praten de kijker bij over allerlei medische onderwerpen. Aan bod komen daarbij alledaagse kwalen, de laatste medische ontwikkelingen en handige gezondheidstips. De Dokters schromen niet uit eigen ervaring te spreken en maken daarmee tal van onderwerpen toegankelijk. Thema's die aan bod komen zijn: - Feiten die u nog niet weet over uw lichaam. - Enge, maar onschuldige symptomen. - Hormonen; last of lusten. Om een concreet voorbeeld te geven: wat zijn de effecten van cafeïne op je lichaam? Maar ook: hoe herken je darmkanker? De Dokters zijn: cardioloog Janneke Wittekoek, plastisch chirurg Thybout Moojen, huisarts Job Nievaart, gynaecoloog Bertho Nieboer, dermatoloog Jacqueline Vink, radioloog Ronald Wassenaar en gynaecoloog Alec Malmberg.

Uitzending gemist van De dokters? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-12-2013 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!