Programma gemist?

Medisch een programma waarin cardioloog naar Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart een en seksuologe Goedele op met Liekens op een leuke het manier de tijdens kijker voorzien van door medische informatie en interessante naar wetenswaardigheden.

Tegenwoordig op heeft iedereen de het druk. Niet raar dat stress met steeds op vaker de kop opsteekt. de Maar wat doet stress naar naar eigenlijk met de in mens? Ook geven de Dokters tips naar het voor het hebben van op tv een betere van nachtrust.

Wat er een achter de deur van door het kleinste kamertje naar in huis naar gebeurt, houden we op liever voor een ons zelf. Voor door `De Dokters' een is echter niets een onbespreekbaar. Waarom laten vrouwen door nooit winden, als je naar ze op zelf mag geloven? Wat te naar doen als naar een kind in bang is om te poepen? Hoe op moet een hardnekkige uit aambei met worden aangepakt? de Ex-prof wielrenster Maxime Groenenwegen vertelt openhartig met over op haar darmproblemen.

Iedereen naar weet dat sporten en gezond op tv eten van goed voor je uit is. Maar het slaan we soms niet een in beetje door? de Oud-judoka Jessica Gal is te van gast en met vertelt naar over veel voorkomende fouten die gemaakt in van worden bij het fanatiek beginnen met met tijdens sporten. Chia zaadjes, goji in bessen en tarwegras: met hoe gezond zijn die trendy op tv superfoods van nu uit eigenlijk? door Tot slot leert Iceman Wim uit Hof onze dokters de hoe in ze met een simpele de oefening in ver over hun eigen een grens kunnen een gaan.

Kunnen vrouwen in geheimen bewaren? De grootste van tijdens vrouwengeheimen worden onthuld. naar Kaal worden is de nachtmerrie van uit elke vrouw, tijdens maar van er is iets aan een te doen. En dé op tv redenen waarom vrouwen door beter geen hoge hakken het meer kunnen naar dragen.

Medisch een programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, van het huisarts Job Nievaart tijdens en seksuologe Goedele Liekens op een in leuke manier de een kijker op tv voorzien van medische met informatie en interessante op wetenswaardigheden.

Verslavingen staan centraal. een Snoepen, gamen tijdens en alcohol drinken. Veel een op tv mensen doen het, maar uit lang niet iedereen is met verslaafd. Wanneer spreek naar je van een het verslaving? Psychiater de Bram Bakker vertelt over een het van revolutionair nieuw middel om op tv van je alcoholverslaving af te van de komen. Daarnaast onthullen de met dokters hun eigen begeertes. de En waarom zijn tijdens zwangere vrouwen altijd ineens op tv verslaafd aan de het raarste de dingen?

Medisch programma waarin tijdens een cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts het Job Nievaart en seksuologe Goedele tijdens Liekens naar op een leuke op tv manier de kijker voorzien uit van medische door informatie en van interessante wetenswaardigheden.

Medisch met programma waarin cardioloog Janneke een Wittekoek, huisarts Job Nievaart uit en een seksuologe Goedele Liekens op uit een leuke tijdens manier de kijker de voorzien van medische informatie de en interessante tijdens wetenswaardigheden.

Thema: tijdens gênante problemen opgelost. Dokter Asaf, uit Job van en Janneke hebben een naar oplossing de voor kwalen waarover patiënten meestal zwijgen: naar stinkvoeten, vieze in adem, koortslip en het spataderen. Daarnaast wordt het tijdens taboe doorbroken de van een volwassenen die nog steeds iedere nacht tijdens in hun de bed op tv plassen. En tot slot van legt seksuoloog Goedele Liekens alles tijdens uit over naar de lengte van naar de door penis. Waarom bestaan er geen de klein geschapen mannen, als op tv je zelf moet het de geloven?

Het in thema is: dokter, moet een ik me de zorgen maken? De naar dokters vertellen met welke met vijf klachten je direct op tv aan van de bel moet trekken. Dokter door Janneke op tv leert hoe een de trombosebeen kan door worden voorkomen tijdens een naar lange vlucht. van Dokter Job laat moedervlekken in kaart door brengen om vroegtijdig een huidkanker op het te met sporen. En wat door als kinderen hun tijdens ouders betrappen tijdens een vrijpartij? op tv Goedele Liekens heeft op tv de een oplossing.

Medisch in programma waarin tijdens cardioloog Janneke Wittekoek, het huisarts Job Nievaart en tijdens seksuologe Goedele Liekens op tv op een het leuke manier de van kijker voorzien van medische informatie door en interessante van wetenswaardigheden.

augustus 2020
23-12-2013 16:30

Afl. 12

De dokters - Afl. 12

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

16-12-2013 16:30

Afl. 11

De dokters - Afl. 11

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Niet raar dat stress steeds vaker de kop opsteekt. Maar wat doet stress eigenlijk met de mens? Ook geven de Dokters tips voor het hebben van een betere nachtrust.

09-12-2013 16:30

Afl. 10

De dokters - Afl. 10

Wat er achter de deur van het kleinste kamertje in huis gebeurt, houden we liever voor ons zelf. Voor `De Dokters' is echter niets onbespreekbaar. Waarom laten vrouwen nooit winden, als je ze zelf mag geloven? Wat te doen als een kind bang ...

08-12-2013 15:19

Afl. 8

De dokters - Afl. 8

Iedereen weet dat sporten en gezond eten goed voor je is. Maar slaan we soms niet een beetje door? Oud-judoka Jessica Gal is te gast en vertelt over veel voorkomende fouten die gemaakt worden bij het fanatiek beginnen met sporten. Chia zaad...

02-12-2013 16:31

Afl. 9

De dokters - Afl. 9

Kunnen vrouwen geheimen bewaren? De grootste vrouwengeheimen worden onthuld. Kaal worden is de nachtmerrie van elke vrouw, maar er is iets aan te doen. En dé redenen waarom vrouwen beter geen hoge hakken meer kunnen dragen.

18-11-2013 16:30

Afl. 7

De dokters - Afl. 7

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

11-11-2013 16:29

Afl. 6

De dokters - Afl. 6

Verslavingen staan centraal. Snoepen, gamen en alcohol drinken. Veel mensen doen het, maar lang niet iedereen is verslaafd. Wanneer spreek je van een verslaving? Psychiater Bram Bakker vertelt over een revolutionair nieuw middel om van je a...

04-11-2013 16:30

Afl. 5

De dokters - Afl. 5

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

28-10-2013 16:28

Afl. 4

De dokters - Afl. 4

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

21-10-2013 16:30

Afl. 3

De dokters - Afl. 3

Thema: gênante problemen opgelost. Dokter Asaf, Job en Janneke hebben een oplossing voor kwalen waarover patiënten meestal zwijgen: stinkvoeten, vieze adem, koortslip en spataderen. Daarnaast wordt het taboe doorbroken van volwassenen die n...

14-10-2013 16:30

Afl. 2

De dokters - Afl. 2

Het thema is: dokter, moet ik me zorgen maken? De dokters vertellen met welke vijf klachten je direct aan de bel moet trekken. Dokter Janneke leert hoe een trombosebeen kan worden voorkomen tijdens een lange vlucht. Dokter Job laat moedervl...

07-10-2013 16:31

Afl. 1

De dokters - Afl. 1

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

De dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters bij De dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters. Heb je een uitzending van De dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters gemist

Artsen praten de kijker bij over allerlei medische onderwerpen. Aan bod komen daarbij alledaagse kwalen, de laatste medische ontwikkelingen en handige gezondheidstips. De Dokters schromen niet uit eigen ervaring te spreken en maken daarmee tal van onderwerpen toegankelijk. Thema's die aan bod komen zijn: - Feiten die u nog niet weet over uw lichaam. - Enge, maar onschuldige symptomen. - Hormonen; last of lusten. Om een concreet voorbeeld te geven: wat zijn de effecten van cafeïne op je lichaam? Maar ook: hoe herken je darmkanker? De Dokters zijn: cardioloog Janneke Wittekoek, plastisch chirurg Thybout Moojen, huisarts Job Nievaart, gynaecoloog Bertho Nieboer, dermatoloog Jacqueline Vink, radioloog Ronald Wassenaar en gynaecoloog Alec Malmberg.

Uitzending gemist van De dokters? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-12-2013 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!