Programma gemist?

Medisch de programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, een huisarts van Job Nievaart en seksuologe Goedele door Liekens op een een leuke manier door de het kijker voorzien van medische informatie het en interessante op wetenswaardigheden.

Tegenwoordig heeft naar iedereen een het druk. Niet raar dat op tv stress steeds vaker in de kop opsteekt. Maar een wat doet van stress eigenlijk van met de mens? Ook op geven de naar Dokters tips voor het het hebben van een betere de in nachtrust.

Wat met er achter de deur van van uit het kleinste kamertje in huis op gebeurt, met houden we liever voor uit ons zelf. Voor van `De Dokters' naar is echter niets in onbespreekbaar. Waarom laten een vrouwen nooit winden, als je ze het zelf mag geloven? in Wat de te doen als een tijdens kind bang is naar om te uit poepen? Hoe moet uit een hardnekkige aambei worden de aangepakt? Ex-prof naar wielrenster Maxime op Groenenwegen vertelt openhartig over haar met darmproblemen.

Iedereen weet op tv dat sporten een en gezond het eten goed voor je is. de Maar slaan we in soms niet een door beetje door? een Oud-judoka Jessica Gal is op te gast en vertelt op tv over veel voorkomende het een fouten die gemaakt de worden bij het fanatiek beginnen met met sporten. Chia naar zaadjes, goji bessen en in naar tarwegras: hoe gezond zijn die trendy op superfoods van nu op eigenlijk? Tot slot op tv de leert Iceman Wim Hof onze dokters de hoe ze met in een door simpele oefening ver een over hun eigen grens naar kunnen tijdens gaan.

Kunnen op vrouwen geheimen bewaren? De grootste de vrouwengeheimen met worden onthuld. Kaal worden is het de nachtmerrie van een elke vrouw, uit maar tijdens er is iets aan te op tv doen. En naar dé redenen tijdens waarom vrouwen beter geen hoge hakken in in meer kunnen dragen.

Medisch programma waarin in cardioloog Janneke Wittekoek, van huisarts Job Nievaart naar en uit seksuologe Goedele Liekens op een het leuke tijdens manier de met kijker voorzien van medische informatie naar en tijdens interessante wetenswaardigheden.

Verslavingen staan tijdens centraal. Snoepen, gamen het en alcohol uit drinken. Veel mensen doen het, op maar lang door niet iedereen is verslaafd. naar in Wanneer spreek je een van een verslaving? tijdens Psychiater Bram Bakker uit vertelt over een revolutionair nieuw van middel op tv om van je alcoholverslaving af de te met komen. Daarnaast onthullen de uit dokters hun eigen begeertes. En de een waarom zijn zwangere een vrouwen altijd ineens verslaafd op tv aan de op tv raarste dingen?

Medisch programma uit waarin cardioloog Janneke Wittekoek, uit het huisarts Job Nievaart uit en seksuologe Goedele Liekens op een naar op leuke manier de kijker voorzien van van medische informatie met en interessante uit wetenswaardigheden.

Medisch een programma waarin cardioloog Janneke op Wittekoek, huisarts Job Nievaart in door en seksuologe Goedele van Liekens op een leuke manier de van kijker door voorzien van medische naar informatie en interessante op wetenswaardigheden.

Thema: gênante problemen in opgelost. een Dokter Asaf, Job en door Janneke in hebben een oplossing voor kwalen op waarover van patiënten meestal zwijgen: stinkvoeten, in vieze adem, koortslip en spataderen. met Daarnaast een wordt het taboe op tv doorbroken van volwassenen met die nog steeds uit iedere nacht in hun de bed plassen. En op tv tot op slot legt seksuoloog het Goedele Liekens alles de uit over de lengte in van de in penis. Waarom bestaan er tijdens geen klein tijdens geschapen mannen, als je uit zelf moet met geloven?

Het thema is: in door dokter, moet ik op me zorgen maken? De dokters vertellen met met welke vijf van klachten je direct in op tv aan de bel moet trekken. naar Dokter Janneke leert naar hoe een trombosebeen het kan worden voorkomen tijdens op een lange uit vlucht. Dokter Job van laat op tv moedervlekken in kaart brengen het om vroegtijdig huidkanker op op te op sporen. En wat op tv als kinderen hun ouders betrappen tijdens op een een vrijpartij? Goedele Liekens heeft de naar het oplossing.

Medisch een programma waarin uit cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job met Nievaart en van seksuologe Goedele Liekens een op een leuke manier de de kijker voorzien van uit medische informatie en in interessante door wetenswaardigheden.

april 2020
23-12-2013 16:30

Afl. 12

De dokters - Afl. 12

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

16-12-2013 16:30

Afl. 11

De dokters - Afl. 11

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Niet raar dat stress steeds vaker de kop opsteekt. Maar wat doet stress eigenlijk met de mens? Ook geven de Dokters tips voor het hebben van een betere nachtrust.

09-12-2013 16:30

Afl. 10

De dokters - Afl. 10

Wat er achter de deur van het kleinste kamertje in huis gebeurt, houden we liever voor ons zelf. Voor `De Dokters' is echter niets onbespreekbaar. Waarom laten vrouwen nooit winden, als je ze zelf mag geloven? Wat te doen als een kind bang ...

08-12-2013 15:19

Afl. 8

De dokters - Afl. 8

Iedereen weet dat sporten en gezond eten goed voor je is. Maar slaan we soms niet een beetje door? Oud-judoka Jessica Gal is te gast en vertelt over veel voorkomende fouten die gemaakt worden bij het fanatiek beginnen met sporten. Chia zaad...

02-12-2013 16:31

Afl. 9

De dokters - Afl. 9

Kunnen vrouwen geheimen bewaren? De grootste vrouwengeheimen worden onthuld. Kaal worden is de nachtmerrie van elke vrouw, maar er is iets aan te doen. En dé redenen waarom vrouwen beter geen hoge hakken meer kunnen dragen.

18-11-2013 16:30

Afl. 7

De dokters - Afl. 7

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

11-11-2013 16:29

Afl. 6

De dokters - Afl. 6

Verslavingen staan centraal. Snoepen, gamen en alcohol drinken. Veel mensen doen het, maar lang niet iedereen is verslaafd. Wanneer spreek je van een verslaving? Psychiater Bram Bakker vertelt over een revolutionair nieuw middel om van je a...

04-11-2013 16:30

Afl. 5

De dokters - Afl. 5

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

28-10-2013 16:28

Afl. 4

De dokters - Afl. 4

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

21-10-2013 16:30

Afl. 3

De dokters - Afl. 3

Thema: gênante problemen opgelost. Dokter Asaf, Job en Janneke hebben een oplossing voor kwalen waarover patiënten meestal zwijgen: stinkvoeten, vieze adem, koortslip en spataderen. Daarnaast wordt het taboe doorbroken van volwassenen die n...

14-10-2013 16:30

Afl. 2

De dokters - Afl. 2

Het thema is: dokter, moet ik me zorgen maken? De dokters vertellen met welke vijf klachten je direct aan de bel moet trekken. Dokter Janneke leert hoe een trombosebeen kan worden voorkomen tijdens een lange vlucht. Dokter Job laat moedervl...

07-10-2013 16:31

Afl. 1

De dokters - Afl. 1

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

De dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters bij De dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters. Heb je een uitzending van De dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters gemist

Artsen praten de kijker bij over allerlei medische onderwerpen. Aan bod komen daarbij alledaagse kwalen, de laatste medische ontwikkelingen en handige gezondheidstips. De Dokters schromen niet uit eigen ervaring te spreken en maken daarmee tal van onderwerpen toegankelijk. Thema's die aan bod komen zijn: - Feiten die u nog niet weet over uw lichaam. - Enge, maar onschuldige symptomen. - Hormonen; last of lusten. Om een concreet voorbeeld te geven: wat zijn de effecten van cafeïne op je lichaam? Maar ook: hoe herken je darmkanker? De Dokters zijn: cardioloog Janneke Wittekoek, plastisch chirurg Thybout Moojen, huisarts Job Nievaart, gynaecoloog Bertho Nieboer, dermatoloog Jacqueline Vink, radioloog Ronald Wassenaar en gynaecoloog Alec Malmberg.

Uitzending gemist van De dokters? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-12-2013 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!