Programma gemist?

Medisch programma met waarin cardioloog naar Janneke Wittekoek, de huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele op Liekens op het een leuke manier de het kijker op tv voorzien van medische op tv informatie en interessante in wetenswaardigheden.

Tegenwoordig heeft iedereen met het druk. uit Niet raar dat uit stress steeds vaker door de kop opsteekt. Maar van wat doet stress een eigenlijk met de van mens? op tv Ook geven de naar Dokters tips naar voor het hebben van de een betere de nachtrust.

Wat er het achter de in deur van het door kleinste kamertje in een huis gebeurt, houden in we liever voor ons zelf. uit Voor `De Dokters' van in is echter niets onbespreekbaar. in Waarom laten uit vrouwen nooit winden, als je van ze zelf mag geloven? uit Wat van te doen als een kind met bang van is om te poepen? Hoe uit moet een een hardnekkige met aambei worden aangepakt? op Ex-prof wielrenster Maxime Groenenwegen een vertelt openhartig over haar uit darmproblemen.

Iedereen weet het dat sporten en uit gezond van eten goed voor je is. Maar een slaan we de soms niet een een beetje door? Oud-judoka in Jessica Gal is te op tv met gast en vertelt over veel voorkomende tijdens in fouten die gemaakt door worden bij het met fanatiek beginnen met sporten. met Chia zaadjes, op goji bessen en tarwegras: hoe gezond in zijn die de trendy superfoods van nu uit eigenlijk? van Tot slot leert Iceman Wim in Hof onze op dokters hoe ze van met een naar simpele oefening ver het over hun eigen van grens kunnen tijdens gaan.

Kunnen vrouwen de geheimen bewaren? De door grootste vrouwengeheimen worden onthuld. door Kaal een worden is de nachtmerrie door van met elke vrouw, maar naar er is iets aan te op tv doen. En op dé redenen waarom vrouwen tijdens beter geen hoge hakken van meer kunnen van dragen.

Medisch programma op tv waarin cardioloog in Janneke Wittekoek, huisarts Job op Nievaart en van seksuologe Goedele van Liekens op een leuke uit manier de het kijker voorzien van door medische informatie en interessante van wetenswaardigheden.

Verslavingen op staan centraal. Snoepen, gamen en naar de alcohol drinken. Veel tijdens mensen doen het, maar lang niet tijdens iedereen is tijdens verslaafd. Wanneer de spreek je van op tv een verslaving? Psychiater Bram het Bakker op tv vertelt over een revolutionair nieuw op middel om van uit je naar alcoholverslaving af te naar komen. Daarnaast onthullen uit de dokters hun op tv eigen begeertes. En het waarom zijn zwangere vrouwen altijd met ineens de verslaafd aan de door raarste dingen?

Medisch programma waarin een tijdens cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart naar op tv en seksuologe Goedele Liekens op een een leuke naar manier de kijker de voorzien van medische informatie en de interessante door wetenswaardigheden.

Medisch programma waarin in cardioloog op tv Janneke Wittekoek, een huisarts Job Nievaart en seksuologe de Goedele de Liekens op een leuke op manier de kijker voorzien van met medische door informatie en tijdens interessante wetenswaardigheden.

Thema: naar gênante problemen opgelost. Dokter Asaf, op Job de en Janneke hebben in een oplossing van voor kwalen waarover patiënten meestal met zwijgen: stinkvoeten, naar vieze adem, koortslip naar en spataderen. Daarnaast wordt een het taboe uit doorbroken van tijdens volwassenen die nog steeds iedere met nacht in het hun bed plassen. met En tot op slot legt seksuoloog Goedele het Liekens alles uit over van de lengte van de van penis. naar Waarom bestaan er geen door klein de geschapen mannen, als je zelf uit moet met geloven?

Het op tv thema is: dokter, moet ik in me zorgen maken? de De dokters door vertellen met welke vijf op tv klachten in je direct aan de bel tijdens moet trekken. Dokter op tv Janneke leert het hoe een trombosebeen tijdens kan worden voorkomen tijdens tijdens een tijdens lange vlucht. Dokter Job laat op een moedervlekken in kaart op tv brengen om vroegtijdig huidkanker op op te sporen. in En wat op als kinderen hun van ouders betrappen tijdens een een vrijpartij? Goedele uit Liekens heeft de door oplossing.

Medisch programma waarin in cardioloog Janneke Wittekoek, op huisarts een Job Nievaart door en seksuologe Goedele Liekens de op een leuke manier de op kijker een voorzien van het medische informatie en interessante tijdens wetenswaardigheden.

januari 2020
23-12-2013 16:30

Afl. 12

De dokters - Afl. 12

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

16-12-2013 16:30

Afl. 11

De dokters - Afl. 11

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Niet raar dat stress steeds vaker de kop opsteekt. Maar wat doet stress eigenlijk met de mens? Ook geven de Dokters tips voor het hebben van een betere nachtrust.

09-12-2013 16:30

Afl. 10

De dokters - Afl. 10

Wat er achter de deur van het kleinste kamertje in huis gebeurt, houden we liever voor ons zelf. Voor `De Dokters' is echter niets onbespreekbaar. Waarom laten vrouwen nooit winden, als je ze zelf mag geloven? Wat te doen als een kind bang ...

08-12-2013 15:19

Afl. 8

De dokters - Afl. 8

Iedereen weet dat sporten en gezond eten goed voor je is. Maar slaan we soms niet een beetje door? Oud-judoka Jessica Gal is te gast en vertelt over veel voorkomende fouten die gemaakt worden bij het fanatiek beginnen met sporten. Chia zaad...

02-12-2013 16:31

Afl. 9

De dokters - Afl. 9

Kunnen vrouwen geheimen bewaren? De grootste vrouwengeheimen worden onthuld. Kaal worden is de nachtmerrie van elke vrouw, maar er is iets aan te doen. En dé redenen waarom vrouwen beter geen hoge hakken meer kunnen dragen.

18-11-2013 16:30

Afl. 7

De dokters - Afl. 7

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

11-11-2013 16:29

Afl. 6

De dokters - Afl. 6

Verslavingen staan centraal. Snoepen, gamen en alcohol drinken. Veel mensen doen het, maar lang niet iedereen is verslaafd. Wanneer spreek je van een verslaving? Psychiater Bram Bakker vertelt over een revolutionair nieuw middel om van je a...

04-11-2013 16:30

Afl. 5

De dokters - Afl. 5

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

28-10-2013 16:28

Afl. 4

De dokters - Afl. 4

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

21-10-2013 16:30

Afl. 3

De dokters - Afl. 3

Thema: gênante problemen opgelost. Dokter Asaf, Job en Janneke hebben een oplossing voor kwalen waarover patiënten meestal zwijgen: stinkvoeten, vieze adem, koortslip en spataderen. Daarnaast wordt het taboe doorbroken van volwassenen die n...

14-10-2013 16:30

Afl. 2

De dokters - Afl. 2

Het thema is: dokter, moet ik me zorgen maken? De dokters vertellen met welke vijf klachten je direct aan de bel moet trekken. Dokter Janneke leert hoe een trombosebeen kan worden voorkomen tijdens een lange vlucht. Dokter Job laat moedervl...

07-10-2013 16:31

Afl. 1

De dokters - Afl. 1

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

De dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters bij De dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters. Heb je een uitzending van De dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters gemist

Artsen praten de kijker bij over allerlei medische onderwerpen. Aan bod komen daarbij alledaagse kwalen, de laatste medische ontwikkelingen en handige gezondheidstips. De Dokters schromen niet uit eigen ervaring te spreken en maken daarmee tal van onderwerpen toegankelijk. Thema's die aan bod komen zijn: - Feiten die u nog niet weet over uw lichaam. - Enge, maar onschuldige symptomen. - Hormonen; last of lusten. Om een concreet voorbeeld te geven: wat zijn de effecten van cafeïne op je lichaam? Maar ook: hoe herken je darmkanker? De Dokters zijn: cardioloog Janneke Wittekoek, plastisch chirurg Thybout Moojen, huisarts Job Nievaart, gynaecoloog Bertho Nieboer, dermatoloog Jacqueline Vink, radioloog Ronald Wassenaar en gynaecoloog Alec Malmberg.

Uitzending gemist van De dokters? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-12-2013 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!