Programma gemist?

Medisch programma waarin uit cardioloog Janneke van Wittekoek, naar huisarts Job Nievaart en seksuologe tijdens Goedele naar Liekens op een leuke manier de op kijker voorzien van de medische op informatie en interessante naar wetenswaardigheden.

Tegenwoordig met heeft iedereen het druk. Niet op de raar dat stress van steeds vaker de kop opsteekt. het Maar wat in doet stress eigenlijk met de naar de mens? Ook geven de met Dokters tips op tv voor het hebben van een betere naar tijdens nachtrust.

Wat een er achter de deur van een in het kleinste kamertje in op tv huis gebeurt, houden we liever uit voor ons zelf. op tv Voor op tv `De Dokters' op is echter niets van onbespreekbaar. Waarom laten naar vrouwen nooit winden, het als je ze zelf van mag geloven? Wat naar te doen als op tv een kind naar bang is om te met poepen? Hoe met moet een hardnekkige uit aambei worden aangepakt? Ex-prof naar wielrenster Maxime Groenenwegen van vertelt openhartig over tijdens haar darmproblemen.

Iedereen het weet dat sporten de en gezond eten van goed voor je uit is. Maar slaan we tijdens soms niet een beetje op tv een door? Oud-judoka Jessica Gal is te op tv gast en het vertelt over veel door voorkomende van fouten die gemaakt worden bij op het fanatiek beginnen met naar de sporten. Chia zaadjes, goji bessen in en tarwegras: een hoe gezond zijn die door trendy superfoods van nu in een eigenlijk? Tot slot leert Iceman de Wim Hof op onze dokters hoe ze met in een simpele oefening tijdens het ver over hun eigen grens in kunnen uit gaan.

Kunnen uit vrouwen geheimen bewaren? De grootste in vrouwengeheimen worden in onthuld. een Kaal worden is de nachtmerrie de van elke tijdens vrouw, maar er is iets op tv aan te van doen. En tijdens dé redenen waarom vrouwen een beter geen hoge hakken op tv meer uit kunnen dragen.

Medisch programma waarin door cardioloog Janneke Wittekoek, een op tv huisarts Job Nievaart en uit seksuologe Goedele Liekens op een op tv leuke manier op tv de op tv kijker voorzien van medische informatie en op interessante van wetenswaardigheden.

Verslavingen van staan centraal. Snoepen, op tv gamen en alcohol drinken. tijdens Veel mensen doen van het, maar lang de niet iedereen met is verslaafd. uit Wanneer spreek je van op een verslaving? door Psychiater Bram Bakker vertelt over een naar revolutionair een nieuw middel uit om van je alcoholverslaving af een te komen. Daarnaast onthullen uit de dokters hun op tv eigen van begeertes. En de waarom zijn zwangere vrouwen door altijd ineens op verslaafd aan de raarste tijdens dingen?

Medisch met programma waarin cardioloog Janneke door Wittekoek, huisarts Job tijdens Nievaart en seksuologe van Goedele Liekens op een op tv leuke uit manier de naar kijker voorzien van medische informatie en in tijdens interessante wetenswaardigheden.

Medisch het programma waarin cardioloog een Janneke Wittekoek, huisarts de Job Nievaart en seksuologe Goedele het Liekens op door een leuke manier door de op kijker voorzien van medische informatie de en interessante de wetenswaardigheden.

Thema: door gênante problemen door opgelost. Dokter Asaf, Job en Janneke op tv hebben uit een oplossing voor uit kwalen waarover het patiënten meestal zwijgen: van stinkvoeten, vieze adem, koortslip een en spataderen. Daarnaast de wordt het naar taboe doorbroken van op volwassenen die nog steeds in iedere nacht een in hun bed op plassen. En tot slot met legt seksuoloog Goedele Liekens alles de de uit over de uit lengte van de tijdens penis. Waarom bestaan tijdens er geen klein geschapen mannen, naar als op je zelf moet naar geloven?

Het van thema is: dokter, moet het ik op me zorgen maken? op tv De dokters vertellen met met welke vijf klachten naar je direct aan de bel op tv moet trekken. in Dokter Janneke leert het hoe een trombosebeen de kan worden voorkomen op tv tijdens een lange vlucht. naar Dokter Job laat het tijdens moedervlekken in kaart brengen om op vroegtijdig huidkanker op tv op te sporen. En wat tijdens als uit kinderen hun ouders betrappen tijdens het een vrijpartij? tijdens Goedele door Liekens heeft de naar oplossing.

Medisch door programma waarin een cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts tijdens Job Nievaart en seksuologe met Goedele Liekens de op een de leuke manier de kijker uit voorzien van medische informatie en het interessante door wetenswaardigheden.

juli 2021
23-12-2013 16:30

Afl. 12

De dokters - Afl. 12

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

16-12-2013 16:30

Afl. 11

De dokters - Afl. 11

Tegenwoordig heeft iedereen het druk. Niet raar dat stress steeds vaker de kop opsteekt. Maar wat doet stress eigenlijk met de mens? Ook geven de Dokters tips voor het hebben van een betere nachtrust.

09-12-2013 16:30

Afl. 10

De dokters - Afl. 10

Wat er achter de deur van het kleinste kamertje in huis gebeurt, houden we liever voor ons zelf. Voor `De Dokters' is echter niets onbespreekbaar. Waarom laten vrouwen nooit winden, als je ze zelf mag geloven? Wat te doen als een kind bang ...

08-12-2013 15:19

Afl. 8

De dokters - Afl. 8

Iedereen weet dat sporten en gezond eten goed voor je is. Maar slaan we soms niet een beetje door? Oud-judoka Jessica Gal is te gast en vertelt over veel voorkomende fouten die gemaakt worden bij het fanatiek beginnen met sporten. Chia zaad...

02-12-2013 16:31

Afl. 9

De dokters - Afl. 9

Kunnen vrouwen geheimen bewaren? De grootste vrouwengeheimen worden onthuld. Kaal worden is de nachtmerrie van elke vrouw, maar er is iets aan te doen. En dé redenen waarom vrouwen beter geen hoge hakken meer kunnen dragen.

18-11-2013 16:30

Afl. 7

De dokters - Afl. 7

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

11-11-2013 16:29

Afl. 6

De dokters - Afl. 6

Verslavingen staan centraal. Snoepen, gamen en alcohol drinken. Veel mensen doen het, maar lang niet iedereen is verslaafd. Wanneer spreek je van een verslaving? Psychiater Bram Bakker vertelt over een revolutionair nieuw middel om van je a...

04-11-2013 16:30

Afl. 5

De dokters - Afl. 5

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

28-10-2013 16:28

Afl. 4

De dokters - Afl. 4

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

21-10-2013 16:30

Afl. 3

De dokters - Afl. 3

Thema: gênante problemen opgelost. Dokter Asaf, Job en Janneke hebben een oplossing voor kwalen waarover patiënten meestal zwijgen: stinkvoeten, vieze adem, koortslip en spataderen. Daarnaast wordt het taboe doorbroken van volwassenen die n...

14-10-2013 16:30

Afl. 2

De dokters - Afl. 2

Het thema is: dokter, moet ik me zorgen maken? De dokters vertellen met welke vijf klachten je direct aan de bel moet trekken. Dokter Janneke leert hoe een trombosebeen kan worden voorkomen tijdens een lange vlucht. Dokter Job laat moedervl...

07-10-2013 16:31

Afl. 1

De dokters - Afl. 1

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden.

De dokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De dokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De dokters bij De dokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De dokters. Heb je een uitzending van De dokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De dokters gemist

Artsen praten de kijker bij over allerlei medische onderwerpen. Aan bod komen daarbij alledaagse kwalen, de laatste medische ontwikkelingen en handige gezondheidstips. De Dokters schromen niet uit eigen ervaring te spreken en maken daarmee tal van onderwerpen toegankelijk. Thema's die aan bod komen zijn: - Feiten die u nog niet weet over uw lichaam. - Enge, maar onschuldige symptomen. - Hormonen; last of lusten. Om een concreet voorbeeld te geven: wat zijn de effecten van cafeïne op je lichaam? Maar ook: hoe herken je darmkanker? De Dokters zijn: cardioloog Janneke Wittekoek, plastisch chirurg Thybout Moojen, huisarts Job Nievaart, gynaecoloog Bertho Nieboer, dermatoloog Jacqueline Vink, radioloog Ronald Wassenaar en gynaecoloog Alec Malmberg.

Uitzending gemist van De dokters? Hier kun je alle uitzendingen van De dokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 23-12-2013 om 16:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!