Programma gemist?

Actualiteitenrubriek. een Veertien jaar lang maakte een Netwerk achtergronden op tv bij het nieuws uit binnen- uit en buitenland. naar Als afsluiting is gekozen tijdens voor tijdens een persoonlijk afscheid een van de mensen die normaal van gesproken niet door of nauwelijks in op beeld zijn: verslaggevers, op redacteuren en producers. een Zij naar kozen allemaal het Netwerk-fragment dat op de hen het de meeste indruk heeft een gemaakt, op tv zoals de oorlog door in Kosovo, het door bedrog van Rita Verdonk en de een op fragment met Rudi van met Dantzig die vertelt over borstkanker van bij van mannen.

Actualiteitenrubriek. de -De strijd van de mishandelde naar Jelte. De negenjarige van naar Jelte werd ernstig mishandeld door twee naar jonge door jongens en ligt uit sindsdien in op coma. De enige hoop op op herstel is een met opname uit in een Amerikaanse kliniek. Het is naar een warme met zondagmiddag in tijdens september 2009. Jelte is op een een familiebezoek in Elburg. tijdens Daar wordt hij, in het een speeltuin, een door twee jongetjes van elf op en veertien jaar op tv in elkaar geslagen. De een het moeder van Jelte, op Cindy van het op Ende, vecht voor de zijn herstel. Jelte door kan mogelijk in een speciale Amerikaanse op tv kliniek herstellen in waar kinderen met op ernstig hersenletsel succesvol van behandeld kunnen worden. Alleen een die behandeling op kost een vermogen. Lukt de het uit Cindy om door haar zoontje naar Amerika te tijdens brengen?

Actualiteitenrubriek. -Afscheid uit van Netwerk - de een in keuze van de makers. Veertien jaar in van lang maakte Netwerk achtergronden een bij het nieuws uit in binnen- en buitenland. door Als afsluiting is een gekozen op voor een persoonlijk afscheid met van de mensen die uit normaal tijdens gesproken niet of nauwelijks het in beeld zijn: verslaggevers, naar redacteuren het en producers. Zij de kozen allemaal het Netwerk-fragment dat op in hen de tijdens meeste indruk het heeft gemaakt, uit waaronder tennissters die tijdens meer lawaai produceren dan naar voorbijkomende straaljagers met en Vladimir, een slachtoffer van de tijdens aardbeving in Haïti. op tv Hij vertelt trots het over zijn door nieuwe in tent. Presentatie: Ghislaine op Plag.

Actualiteitenrubriek. -Misbruik slachtoffers uit de eisen vergoeding franciscanen. De tijdens franciscaanse broeders moeten met tijdens geld over de naar brug komen om door het seksueel misbruik in naar het in voormalig franciscaner jongensinternaat St. Maria op tv ter Engelen een in de de Kerkraadse wijk Bleijerheide te compenseren. van -Kafka in in de een polder - Joost Gerritsen. Als het de de bestuur van de op gemeente Montferland bouwondernemer Joost Gerritsen onverwachts in door wil laten opdraaien voor de uit extra tijdens kosten van een in bouwklus, tekent hij protest naar aan. Dit is het in begin van een in lange tegenwerking tijdens die uiteindelijk wordt in gecompenseerd met van een schadevergoeding. Een compensatie die de groter is dan de op tv gemeenteraad mag tijdens weten.

Actualiteitenrubriek. in -Het gijzeldrama van Beslan. Een op serie het bijzondere reportages die zijn uitgezonden op tv in naar de veertien in jaar van het op bestaan van Netwerk. Deze week het is het zes jaar uit geleden dat met Tsjetsjeense terroristen het honderden kinderen, hun ouders in en leraren op in een basisschool tijdens gijzelden. Drie dagen later maakt tijdens de Russische van veiligheidsdienst een uit einde aan de met bezetting. Ruim driehonderd tijdens mensen, onder wie door tweehonderd kinderen, naar komen om. Albert Reinders en door Margreet in ter Woerds filmden door de in Nederland op woonachtige Bella Tubejeva tijdens een bezoek naar aan haar twee op tantes in Beslan. op tv door De één was naar directrice, de ander op tv lerares op de school. Ze treffen door een stad op tv in diepe rouw. Presentatie: in in Ghislaine Plag.

Actualiteitenrubriek. -Gerechtelijke op dwaling Schiedammer parkmoord. Vijf van jaar geleden onthulde de in NCRV's Netwerk dat op tv Justitie in de Schiedammer parkmoord tijdens doelbewust DNA-bewijs naar achterhield dat de toenmalige verdachte naar naar Kees B. vrijpleitte. met Wat zijn - vijf met jaar later - de gevolgen het van door deze gerechtelijke dwaling? In op tv de terugblik voor het naar eerst de een gesprek tijdens met DNA-onderzoeker Richard met Eikelenboom. Presentatie: Ghislaine tijdens Plag.

Actualiteitenrubriek. in -Unieke dia herinnert aan hulp uit uit Pakistan. uit Vanavond staat Nederland in een het de teken van van de hulpactie voor Pakistan, maar in in naar 1953 was het andersom. In het Pakistaanse bioscopen werd een op dia vertoond om van geld op in te zamelen voor op de watersnoodramp uit in Zeeland. -Kafka op in de polder - Lukretia door Bressers. De naar 40-jarige op Lukretia Bressers heeft al tijdens sinds haar geboorte een het handicap en in in verband uit met een operatie moet ze het binnenkort gedwongen verhuizen om door goed op tv te kunnen revalideren. uit Maar als met ze bij de Friese gemeente van Smallingerland aanklopt voor door hulp stuit ze op tijdens een muur van van bureaucratie. Presentatie: Marjan naar naar Molenaar.

Actualiteitenrubriek. tijdens -Spookstad Hebron. uit In de serie bijzondere in reportages die uit NCRV's Netwerk uitzond in de veertien uit door jaar van zijn van bestaan: een demonstratie in een Hebron, twee jaar met geleden. Israëlische vredesactivisten komen in van de het bezette stad op van de Westelijke Jordaanoever het in aanvaring met Joodse door kolonisten. Een ploeg van tijdens Netwerk stond van er middenin. De met Israelische met vredesactivist Yehuda Shaul op protesteerde in Hebron op tegen de aanwezigheid van achthonderd kolonisten een die in te midden naar van 160.000 Palestijnen uit zijn gaan wonen. Presentatie: Ghislaine de Plag.

Actualiteitenrubriek. -Je kind op het 'stallen' in het babyinternaat. Stel je het hebt in als ouders een op tv drukke baan en een geen tijd om voor op je baby door te zorgen. In de een Belgische plaats tijdens Waregem heeft men een in oplossing hiervoor in gevonden: het babyinternaat, een op nieuwe crèche waar je uit je kind het een hele de werkweek onder kunt brengen. een -Kafka in de polder van door - Jeanette Dobbenberg. De 38-jarige Jeanette op Dobbenberg wordt in van 2005 bestolen de van haar identiteitspapieren. Het op tv is de het begin van jarenlange naar identiteitsverwisseling met dramatische gevolgen. van Netwerk komt het voor een de serie Kafka in de polder door het in contact met Jeanette. En nog door voordat een we nog maar een op tv minuut kunnen op tv gaan filmen, neemt de hele het zaak een met verrassende wending... Presentatie: in Marjan met Molenaar.

Actualiteitenrubriek. -Strijd van naar op tv een afvaller. Serie op tv bijzondere reportages die een Netwerk heeft uitgezonden een in de veertien op tv jaar van zijn bestaan. op Vandaag: de strijd uit van een een afvaller. De 45-jarige Eric op tv leeft eigenlijk in zijn bed. door Hij heeft tijdens een eetverslaving die op tv voortkomt uit in een slecht zelfbeeld. Eric met Verberne weegt uit een jaar op tv geleden 300 kilo. Eetbuien hebben hem de zo ver gebracht. de Maar uit Eric wil op 200 kilo afvallen. op tv Gaat het hem lukken? Presentatie: Ghislaine op tv tijdens Plag.

Actualiteitenrubriek. naar -Leven met een zeldzame op ziekte. Naar schatting in lijden met zo'n miljoen Nederlanders aan een aandoening op die zo weinig het van voorkomt dat artsen er op bijna niets van door weten. Joas door Laan en Nina van door Vlerken hebben zo'n op zeldzame ziekte: het Marshall Smith op tv Syndroom. Wereldwijd op zijn slechts op tv 29 patiënten tijdens bekend. In maart 2008 werd naar er voor het een eerst een groot onderzoek naar gedaan naar het de met syndroom. Nu, 2,5 jaar later, is het de eerste doorbraak naar een in feit. Presentatie: Ghislaine in Plag.

Actualiteitenrubriek. -Voorgangers in willen coalitie het met PVV. Een handvol predikanten met en andere op tv geestelijke voormannen steunt een expliciet met een coalitie waarin de PVV meedoet in op tv of waaraan de partij een gedoogsteun geeft. In een tijdens verklaring naar waarschuwen zij met klem het voor de islam. Het uit manifest is een initiatief uit van naar de Amersfoortse voorganger en PVV-stemmer op Ben uit Kok en is bedoeld om op tegenwicht met te bieden aan CDA'ers en op tv predikanten tijdens van de Protestantse Kerk die het zich eerder deze uit van week over een dergelijk naar kabinet uitlieten. -De verloren het zonen een van Pakistan. Tientallen jonge mannen zijn van meegesleurd in door het woeste water van de de rivier door in de Pakistaanse Swat-vallei. het Het tijdens gebied is door de watersnood op tv een door rampgebied geworden. De jongens zwommen het na de ramp van de rivier over door op zoek de naar hout met om te kunnen koken, met aar ze keerden op tv nooit terug. tijdens Een reportage over de door situatie van en de hulpverlening in het tijdens getroffen de gebied.

Actualiteitenrubriek. in -De zaak tijdens Dutroux. Een terugblik op tv op de zaak-Dutroux, die met België en de wereld schokte. door Met de niet eerder een publiekelijk vertoonde beelden uit homevideo's de van Marc Dutroux. De uit Belgische naar politie had deze al op een jaar de op het bureau liggen, maar het bekeek de naar beelden niet. Als dat door naar wel was gebeurd, had op het spoor eerder naar de op tv kindermoordenaar geleid en in hadden twee slachtoffertjes een wellicht nog met gered kunnen met worden. Presentatie: Ghislaine naar Plag.

Actualiteitenrubriek. tijdens -Wel of niet geven van aan op tv giro 555. Giro 555 in heeft na tijdens sinds de start van de nationale tijdens inzamelingsactie afgelopen donderdag in iets dan in meer op dan een miljoen van euro opgehaald voor tijdens de hulpverlening aan de Pakistan. Maar is het naar verstandig om geld te met geven aan giro in 555? Een reportage uit over de van zin en op tv onzin van de inzamelingsactie uit voor Pakistan en een een live-gesprek met met Netwerk-verslaggever Siebe Sietsma een vanuit Pakistan. -De eenzame uit dood - tijdens Piet Westdijk. Maandenlang ligt van het lichaam van met de 57-jarige in Piet Westdijk tijdens in een huisje op een volkstuincomplex een uit in Rotterdam. Pas als de met buurman per toeval langs de het het huisje van door Westdijk loopt op zoek naar een tijdens parasol van komt hij erachter dat op Westdijk is overleden. Netwerk met volgt het door spoor en reconstrueert met een bekenden van Piet met Westdijk zijn leven een en door zijn eenzame door dood. Presentatie: Marjan het Molenaar.

Actualiteitenrubriek. van -Mississippi Burning. Een op aantal bijzondere reportages uit de de afgelopen met veertien jaar worden nogmaals op uitgezonden. In door de zomer van 1964 gaan met op tv drie 'civil rights' werkers naar Mississippi tijdens om de brandstichting met van een uit kerk te onderzoeken. Ze naar worden door de een groep Ku Klux in Klan-leden van in de weg op tv gehaald en vermoord. door De jury tijdens kan het later niet eens in worden op tv over de veroordeling van enkele door verdachten het en ze gaan vrijuit. Na uit ruim veertig jaar het moet één van de hen, Edgar Ray Killen, uit weer voor tijdens de rechter van komen.

juni 2017
03-09-2010 20:25

Aflevering 1021

Netwerk - Aflevering 1021

Actualiteitenrubriek. Veertien jaar lang maakte Netwerk achtergronden bij het nieuws uit binnen- en buitenland. Als afsluiting is gekozen voor een persoonlijk afscheid van de mensen die normaal gesproken niet of nauwelijks in beeld zijn: ve...

02-09-2010 20:25

Aflevering 1020

Netwerk - Aflevering 1020

Actualiteitenrubriek. -De strijd van de mishandelde Jelte. De negenjarige Jelte werd ernstig mishandeld door twee jonge jongens en ligt sindsdien in coma. De enige hoop op herstel is een opname in een Amerikaanse kliniek. Het is een warme z...

01-09-2010 20:25

Aflevering 1019

Netwerk - Aflevering 1019

Actualiteitenrubriek. -Afscheid van Netwerk - de keuze van de makers. Veertien jaar lang maakte Netwerk achtergronden bij het nieuws uit binnen- en buitenland. Als afsluiting is gekozen voor een persoonlijk afscheid van de mensen die normaa...

31-08-2010 20:25

Aflevering 1018

Netwerk - Aflevering 1018

Actualiteitenrubriek. -Misbruik slachtoffers eisen vergoeding franciscanen. De franciscaanse broeders moeten met geld over de brug komen om het seksueel misbruik in het voormalig franciscaner jongensinternaat St. Maria ter Engelen in de Ker...

30-08-2010 20:25

Aflevering 1017

Netwerk - Aflevering 1017

Actualiteitenrubriek. -Het gijzeldrama van Beslan. Een serie bijzondere reportages die zijn uitgezonden in de veertien jaar van het bestaan van Netwerk. Deze week is het zes jaar geleden dat Tsjetsjeense terroristen honderden kinderen, hun ...

27-08-2010 20:25

Aflevering 1016

Netwerk - Aflevering 1016

Actualiteitenrubriek. -Gerechtelijke dwaling Schiedammer parkmoord. Vijf jaar geleden onthulde NCRV's Netwerk dat Justitie in de Schiedammer parkmoord doelbewust DNA-bewijs achterhield dat de toenmalige verdachte Kees B. vrijpleitte. Wat zi...

26-08-2010 20:25

Aflevering 1015

Netwerk - Aflevering 1015

Actualiteitenrubriek. -Unieke dia herinnert aan hulp uit Pakistan. Vanavond staat Nederland in het teken van de hulpactie voor Pakistan, maar in 1953 was het andersom. In Pakistaanse bioscopen werd een dia vertoond om geld in te zamelen voo...

25-08-2010 20:25

Aflevering 1014

Netwerk - Aflevering 1014

Actualiteitenrubriek. -Spookstad Hebron. In de serie bijzondere reportages die NCRV's Netwerk uitzond in de veertien jaar van zijn bestaan: een demonstratie in Hebron, twee jaar geleden. Israëlische vredesactivisten komen in de bezette stad...

24-08-2010 20:25

Aflevering 1013

Netwerk - Aflevering 1013

Actualiteitenrubriek. -Je kind 'stallen' in het babyinternaat. Stel je hebt als ouders een drukke baan en geen tijd om voor je baby te zorgen. In de Belgische plaats Waregem heeft men een oplossing hiervoor gevonden: het babyinternaat, een ...

23-08-2010 20:25

Aflevering 954

Netwerk - Aflevering 954

Actualiteitenrubriek. -Strijd van een afvaller. Serie bijzondere reportages die Netwerk heeft uitgezonden in de veertien jaar van zijn bestaan. Vandaag: de strijd van een afvaller. De 45-jarige Eric leeft eigenlijk in zijn bed. Hij heeft ee...

20-08-2010 20:25

Aflevering 953

Netwerk - Aflevering 953

Actualiteitenrubriek. -Leven met een zeldzame ziekte. Naar schatting lijden zo'n miljoen Nederlanders aan een aandoening die zo weinig voorkomt dat artsen er bijna niets van weten. Joas Laan en Nina van Vlerken hebben zo'n zeldzame ziekte: ...

19-08-2010 20:25

Aflevering 952

Netwerk - Aflevering 952

Actualiteitenrubriek. -Voorgangers willen coalitie met PVV. Een handvol predikanten en andere geestelijke voormannen steunt expliciet een coalitie waarin de PVV meedoet of waaraan de partij gedoogsteun geeft. In een verklaring waarschuwen z...

18-08-2010 20:25

Aflevering 951

Netwerk - Aflevering 951

Actualiteitenrubriek. -De zaak Dutroux. Een terugblik op de zaak-Dutroux, die België en de wereld schokte. Met niet eerder publiekelijk vertoonde beelden uit homevideo's van Marc Dutroux. De Belgische politie had deze al een jaar op het bur...

17-08-2010 20:25

Aflevering 950

Netwerk - Aflevering 950

Actualiteitenrubriek. -Wel of niet geven aan giro 555. Giro 555 heeft na sinds de start van de nationale inzamelingsactie afgelopen donderdag iets dan meer dan een miljoen euro opgehaald voor de hulpverlening aan Pakistan. Maar is het verst...

16-08-2010 20:25

Aflevering 949

Netwerk - Aflevering 949

Actualiteitenrubriek. -Mississippi Burning. Een aantal bijzondere reportages uit de afgelopen veertien jaar worden nogmaals uitgezonden. In de zomer van 1964 gaan drie 'civil rights' werkers naar Mississippi om de brandstichting van een ker...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Netwerk gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Netwerk de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Netwerk bij Netwerk liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Netwerk. Heb je een uitzending van Netwerk gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Netwerk gemist

Netwerk is de naam van een actualiteitenrubriek op de Nederlandse publieke omroep. De reportages van het programma gaan over populisme, de economische crisis en de verruwing van de maatschappij. Netwerk wordt rond 20.25 uur uitgezonden. De uitzendingen worden verzorgd door de EO (dinsdag en donderdag) en de NCRV (maandag, woensdag en vrijdag). De afgelopen jaren maakte Netwerk geruchtmakende scoops met onder meer onthullingen over de rol van Justitie in de Schiedammer Parkmoord, het handelen van de IND inzake de terugkeer van Congolese asielzoekers, en de wantoestanden in de Justitiële Jeugdinrichting Harreveld.

Uitzending gemist van Netwerk? Hier kun je alle uitzendingen van Netwerk kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 288
  • Laatste uitzending op 03-09-2010 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord