Programma gemist?

Een blik uit achter de de schermen bij de musical 'Flashdance' een die in gebaseerd is op de gelijknamige naar film met Jennifer op Beals in in de hoofdrol. Anouk het Maas, Carry Tefsen door en Jim Bakkum zullen met de hoofdrollen uit op zich van nemen.

juli 2021
11-10-2013 00:32

Afl. 1

RTL Sneak Preview: Flashdance - Afl. 1

Een blik achter de schermen bij de musical 'Flashdance' die gebaseerd is op de gelijknamige film met Jennifer Beals in de hoofdrol. Anouk Maas, Carry Tefsen en Jim Bakkum zullen de hoofdrollen op zich nemen.

RTL Sneak Preview: Flashdance gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Sneak Preview: Flashdance de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Sneak Preview: Flashdance bij RTL Sneak Preview: Flashdance liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Sneak Preview: Flashdance. Heb je een uitzending van RTL Sneak Preview: Flashdance gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Sneak Preview: Flashdance gemist

Een blik achter de schermen bij de musical 'Flashdance' die gebaseerd is op de gelijknamige film met Jennifer Beals in de hoofdrol. Anouk Maas (Alex), Carry Tefsen (Hannah) en Jim Bakkum (Nick) zullen de hoofdrollen op zich nemen in dit theaterspektakel, waarin dans centraal staat.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: Flashdance? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: Flashdance kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-10-2013 om 00:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!