Programma gemist?

Louise op tv Fresco bezoekt met in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter het wereld en laat naar ze zien hoe door migratie en handel naar tussen naar Oost en op West

Louise Fresco reist het naar naar Japan, waar het tijdens verbouwen van het rijst nog sterk verbonden is op tv met op religie en rituelen. Fresco door bekijkt het verschil tussen op tv wetenschap en in religie.

Louise door Fresco reist de af naar Noorwegen waar de van kabeljauwvangst dit naar jaar overvloedig is tijdens en men zelfs experimenteert op met het naar kweken van door kabeljauw.

Louise tijdens Fresco vergelijkt een kleinschalige uit varkensboer in Umbrië een met een grootschalige op tv varkenshouder in door Brabant

Louise naar Fresco treedt in met de sporen van in een van haar grote helden: tijdens de Russische botanist in Nikolaj Vavilov en een bezoekt de een wilde appelbossen in uit Kazachstan waar de oorsprong de van onze appels door tijdens ligt.

Hoogleraar op Louise Fresco een trekt onder het motto op "eten is het weten is geweten" de in wereld over. In met deze aflevering van een Fresco's Paradijs keert de Louise Fresco terug naar door de bron uit van haar passie voor landbouw tijdens en op voedsel en maakt de ze een reis door de het geschiedenis: vanaf het met op tv einde van de laatste in ijstijd via de eerste met landbouw in de vlakte op tv tussen op tv de Eufraat het en de Tigris naar de tijdens wate...

18:50),Louise Fresco bezoekt in in Mexico-Stad uit de grootste voedselmarkt op ter wereld door en ze laat zien op hoe migratie en een handel tussen de Oost en West en de de ontdekking van Amerika met ons de voedselaanbod beïnvloed met hebben.

18:50),Louise Fresco reist een naar de Japan, waar het verbouwen van tijdens rijst door nog sterk verbonden het is met religie naar en rituelen. Fresco bekijkt het op tv verschil een tussen wetenschap naar en religie.

18:50),Louise in Fresco reist af naar in Noorwegen waar een de kabeljauwvangst overvloedig is in en men zelfs experimenteert naar met door het kweken van kabeljauw. van Maar het telen van een vis in is ook geen eenvoudig duurzaam op tv in alternatief.

18:50),In tijdens de derde het aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt door Louise Fresco een uit kleinschalige de varkensboer in Umbrië op tv met een grootschalige tijdens varkenshouder in Brabant, zich door afvragend of duurzaam van vlees bestaat. Kaas blijkt op evenmin het gedroomde het alternatief. Zijn er van andere oplossingen die bijdragen van aan de voorziening met van eiwitten in naar met de wereld?

18:50),In de jaren naar 20 van naar vorige eeuw oppert de uit een Russische botanist Nikolaj Vavilov dat van de de wilde appelbossen in het een Hemelse Gebergte in op Kazachstan de in thuishaven moeten zijn van alle andere naar uit appels ter wereld.

18:50),In deze eerste van aflevering van uit Fresco’s Paradijs keert Louise van Fresco terug naar de de naar bron van haar de passie voor op landbouw en voedsel met en maakt ze een reis door in de naar geschiedenis.

september 2021
04-09-2014 09:10

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en laat ze zien hoe migratie en handel tussen Oost en West

28-08-2014 10:33

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

21-08-2014 10:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst dit jaar overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw.

14-08-2014 11:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco vergelijkt een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant

07-08-2014 11:02

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco treedt in de sporen van een van haar grote helden: de Russische botanist Nikolaj Vavilov en bezoekt de wilde appelbossen in Kazachstan waar de oorsprong van onze appels ligt.

31-07-2014 11:03

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Hoogleraar Louise Fresco trekt onder het motto "eten is weten is geweten" de wereld over. In deze aflevering van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de ...

17-11-2013 18:50

De gulzige stad (zo 17 nov 2013

Fresco's Paradijs - De gulzige stad (zo 17 nov 2013

18:50),Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en ze laat zien hoe migratie en handel tussen Oost en West en de ontdekking van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed hebben.

10-11-2013 18:50

De God van de granen (zo 10 nov 2013

Fresco's Paradijs - De God van de granen (zo 10 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

03-11-2013 18:50

De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

Fresco's Paradijs - De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw. Maar het telen van vis is ook geen eenvoudig duurzaam alternatief.

27-10-2013 18:50

De Hamvraag (zo 27 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Hamvraag (zo 27 okt 2013

18:50),In de derde aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt Louise Fresco een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant, zich afvragend of duurzaam vlees bestaat. Kaas blijkt evenmin het gedroomde...

20-10-2013 18:50

De reis van de appel (zo 20 okt 2013

Fresco's Paradijs - De reis van de appel (zo 20 okt 2013

18:50),In de jaren 20 van vorige eeuw oppert de Russische botanist Nikolaj Vavilov dat de wilde appelbossen in het Hemelse Gebergte in Kazachstan de thuishaven moeten zijn van alle andere appels ter wereld.

13-10-2013 18:50

De Bron (zo 13 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Bron (zo 13 okt 2013

18:50),In deze eerste aflevering van Fresco’s Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de geschiedenis.

Fresco's Paradijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fresco's Paradijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fresco's Paradijs bij Fresco's Paradijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fresco's Paradijs. Heb je een uitzending van Fresco's Paradijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fresco's Paradijs gemist

In de zesdelige serie Fresco’s Paradijs trekt hoogleraar Louise Fresco de wereld over onder het motto "eten is weten is geweten". Ze gaat op zoek naar haar paradijs, te weten een wereld waar iedereen genoeg en gezond te eten heeft en boer en consument, stad en platteland weer verbonden zijn. Fresco laat zien hoe wetenschap en de macht van bewuste consumenten belangrijke wapens zijn om de wereldbevolking duurzaam te kunnen voeden.

Uitzending gemist van Fresco's Paradijs? Hier kun je alle uitzendingen van Fresco's Paradijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 04-09-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!