Programma gemist?

Louise Fresco bezoekt op tv in in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt op tv ter wereld en met laat ze zien een hoe migratie in en handel tussen Oost door en in West

Louise Fresco reist op tv naar Japan, waar op tv door het verbouwen van rijst met nog sterk verbonden door is met religie en rituelen. uit Fresco bekijkt tijdens het verschil tussen het wetenschap en uit religie.

Louise een Fresco reist af in naar Noorwegen de waar de kabeljauwvangst dit door jaar overvloedig is en men een zelfs experimenteert uit met het uit kweken van in kabeljauw.

Louise op tv Fresco vergelijkt een uit kleinschalige varkensboer van in Umbrië met een uit grootschalige varkenshouder in in Brabant

Louise Fresco op treedt in de sporen naar van een een van in haar grote helden: de de Russische botanist Nikolaj Vavilov en op bezoekt de naar wilde in appelbossen in Kazachstan waar in de oorsprong op van onze appels met ligt.

Hoogleraar met Louise Fresco trekt onder het met motto "eten is door weten is met geweten" uit de wereld over. In deze aflevering op tv van Fresco's Paradijs een keert in Louise Fresco het terug naar de bron van door haar uit passie voor landbouw op tv en voedsel en uit maakt ze een reis door met de geschiedenis: vanaf uit het einde van de naar laatste ijstijd via uit de eerste landbouw met in de naar vlakte naar tussen de Eufraat en de op tv Tigris naar naar de wate...

18:50),Louise Fresco bezoekt op tv in een Mexico-Stad de grootste het voedselmarkt ter wereld in en ze laat zien hoe met migratie en handel op tussen Oost en de uit West en de ontdekking van van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed van op tv hebben.

18:50),Louise Fresco naar reist naar met Japan, waar het verbouwen van de rijst nog op sterk naar verbonden is met religie en tijdens rituelen. Fresco bekijkt tijdens het verschil van tussen wetenschap en met religie.

18:50),Louise het Fresco reist af het naar Noorwegen waar naar de kabeljauwvangst overvloedig met is en men zelfs op experimenteert een met het kweken van kabeljauw. Maar van het door telen van vis is ook van de geen eenvoudig duurzaam met alternatief.

18:50),In de tijdens derde aflevering van uit Fresco's Paradijs vergelijkt Louise de Fresco een op tv kleinschalige varkensboer tijdens in Umbrië door met een grootschalige varkenshouder van in Brabant, door zich afvragend of duurzaam vlees op bestaat. Kaas blijkt met evenmin het gedroomde alternatief. het Zijn er op tv andere oplossingen een die bijdragen aan de op tv voorziening van eiwitten op tv in de door wereld?

18:50),In een de jaren 20 naar van vorige eeuw oppert de op tv Russische botanist Nikolaj de Vavilov dat op de wilde naar appelbossen in op het Hemelse Gebergte uit in Kazachstan de thuishaven moeten zijn tijdens van alle andere op appels op tv ter wereld.

18:50),In tijdens deze eerste aflevering van door Fresco’s Paradijs keert op tv Louise Fresco met terug naar op de bron van een haar passie voor landbouw van en voedsel en maakt het ze een reis in door de met geschiedenis.

mei 2020
04-09-2014 09:10

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en laat ze zien hoe migratie en handel tussen Oost en West

28-08-2014 10:33

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

21-08-2014 10:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst dit jaar overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw.

14-08-2014 11:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco vergelijkt een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant

07-08-2014 11:02

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco treedt in de sporen van een van haar grote helden: de Russische botanist Nikolaj Vavilov en bezoekt de wilde appelbossen in Kazachstan waar de oorsprong van onze appels ligt.

31-07-2014 11:03

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Hoogleraar Louise Fresco trekt onder het motto "eten is weten is geweten" de wereld over. In deze aflevering van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de ...

17-11-2013 18:50

De gulzige stad (zo 17 nov 2013

Fresco's Paradijs - De gulzige stad (zo 17 nov 2013

18:50),Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en ze laat zien hoe migratie en handel tussen Oost en West en de ontdekking van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed hebben.

10-11-2013 18:50

De God van de granen (zo 10 nov 2013

Fresco's Paradijs - De God van de granen (zo 10 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

03-11-2013 18:50

De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

Fresco's Paradijs - De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw. Maar het telen van vis is ook geen eenvoudig duurzaam alternatief.

27-10-2013 18:50

De Hamvraag (zo 27 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Hamvraag (zo 27 okt 2013

18:50),In de derde aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt Louise Fresco een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant, zich afvragend of duurzaam vlees bestaat. Kaas blijkt evenmin het gedroomde...

20-10-2013 18:50

De reis van de appel (zo 20 okt 2013

Fresco's Paradijs - De reis van de appel (zo 20 okt 2013

18:50),In de jaren 20 van vorige eeuw oppert de Russische botanist Nikolaj Vavilov dat de wilde appelbossen in het Hemelse Gebergte in Kazachstan de thuishaven moeten zijn van alle andere appels ter wereld.

13-10-2013 18:50

De Bron (zo 13 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Bron (zo 13 okt 2013

18:50),In deze eerste aflevering van Fresco’s Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de geschiedenis.

Fresco's Paradijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fresco's Paradijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fresco's Paradijs bij Fresco's Paradijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fresco's Paradijs. Heb je een uitzending van Fresco's Paradijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fresco's Paradijs gemist

In de zesdelige serie Fresco’s Paradijs trekt hoogleraar Louise Fresco de wereld over onder het motto "eten is weten is geweten". Ze gaat op zoek naar haar paradijs, te weten een wereld waar iedereen genoeg en gezond te eten heeft en boer en consument, stad en platteland weer verbonden zijn. Fresco laat zien hoe wetenschap en de macht van bewuste consumenten belangrijke wapens zijn om de wereldbevolking duurzaam te kunnen voeden.

Uitzending gemist van Fresco's Paradijs? Hier kun je alle uitzendingen van Fresco's Paradijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 04-09-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!