Programma gemist?

Louise Fresco bezoekt met naar in Mexico-Stad de van grootste voedselmarkt ter naar wereld en laat ze zien een hoe migratie en op tv handel tussen de Oost en van West

Louise Fresco van reist naar Japan, waar op in het verbouwen van rijst nog sterk uit verbonden is met met religie en het rituelen. van Fresco bekijkt het verschil tussen met wetenschap met en religie.

Louise Fresco het reist af naar van Noorwegen waar de het kabeljauwvangst dit jaar in overvloedig is uit en men zelfs met experimenteert met het kweken op van door kabeljauw.

Louise van Fresco vergelijkt op tv een kleinschalige varkensboer tijdens in Umbrië met een grootschalige varkenshouder uit op in Brabant

Louise Fresco treedt op een in de sporen tijdens van een van haar tijdens grote helden: de Russische van botanist Nikolaj uit Vavilov en met bezoekt de wilde op appelbossen in Kazachstan het waar de oorsprong van onze een appels de ligt.

Hoogleraar Louise door Fresco trekt onder het met motto door "eten is weten op tv is geweten" de wereld over. naar in In deze aflevering van van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco op terug naar de de door bron van haar passie voor landbouw het van en voedsel en de maakt ze een reis een door de geschiedenis: vanaf de het einde van de het laatste door ijstijd via de eerste landbouw in in de vlakte tijdens door tussen de Eufraat en de met Tigris op tv naar de wate...

18:50),Louise naar Fresco bezoekt in Mexico-Stad de het grootste met voedselmarkt ter in wereld en ze laat zien hoe in migratie op en handel op tv tussen Oost en door West en de ontdekking van Amerika de in ons voedselaanbod beïnvloed de hebben.

18:50),Louise Fresco een reist naar uit Japan, waar het verbouwen van van rijst nog sterk naar verbonden is met een religie en rituelen. van Fresco bekijkt tijdens het met verschil tussen wetenschap en tijdens religie.

18:50),Louise op Fresco reist af naar Noorwegen een waar de tijdens kabeljauwvangst overvloedig is en door men met zelfs experimenteert met het kweken op tv op van kabeljauw. Maar het telen van de vis is ook met uit geen eenvoudig duurzaam van alternatief.

18:50),In de derde uit aflevering met van Fresco's Paradijs vergelijkt in Louise Fresco een van kleinschalige varkensboer op in Umbrië met een van grootschalige varkenshouder op in Brabant, door zich afvragend of duurzaam vlees met bestaat. Kaas blijkt uit evenmin het gedroomde het alternatief. Zijn er van andere uit oplossingen die bijdragen aan op tv de voorziening van het eiwitten in de tijdens wereld?

18:50),In op de jaren tijdens 20 van vorige eeuw oppert de het Russische botanist op Nikolaj Vavilov dat op tv de wilde appelbossen tijdens in van het Hemelse Gebergte in Kazachstan de de thuishaven moeten zijn tijdens van alle andere door appels ter uit wereld.

18:50),In uit deze eerste aflevering het van Fresco’s door Paradijs keert Louise Fresco terug naar van de bron door van haar passie voor naar landbouw en de voedsel en maakt ze naar een het reis door de met geschiedenis.

mei 2021
04-09-2014 09:10

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en laat ze zien hoe migratie en handel tussen Oost en West

28-08-2014 10:33

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

21-08-2014 10:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst dit jaar overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw.

14-08-2014 11:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco vergelijkt een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant

07-08-2014 11:02

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco treedt in de sporen van een van haar grote helden: de Russische botanist Nikolaj Vavilov en bezoekt de wilde appelbossen in Kazachstan waar de oorsprong van onze appels ligt.

31-07-2014 11:03

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Hoogleraar Louise Fresco trekt onder het motto "eten is weten is geweten" de wereld over. In deze aflevering van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de ...

17-11-2013 18:50

De gulzige stad (zo 17 nov 2013

Fresco's Paradijs - De gulzige stad (zo 17 nov 2013

18:50),Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en ze laat zien hoe migratie en handel tussen Oost en West en de ontdekking van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed hebben.

10-11-2013 18:50

De God van de granen (zo 10 nov 2013

Fresco's Paradijs - De God van de granen (zo 10 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

03-11-2013 18:50

De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

Fresco's Paradijs - De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw. Maar het telen van vis is ook geen eenvoudig duurzaam alternatief.

27-10-2013 18:50

De Hamvraag (zo 27 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Hamvraag (zo 27 okt 2013

18:50),In de derde aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt Louise Fresco een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant, zich afvragend of duurzaam vlees bestaat. Kaas blijkt evenmin het gedroomde...

20-10-2013 18:50

De reis van de appel (zo 20 okt 2013

Fresco's Paradijs - De reis van de appel (zo 20 okt 2013

18:50),In de jaren 20 van vorige eeuw oppert de Russische botanist Nikolaj Vavilov dat de wilde appelbossen in het Hemelse Gebergte in Kazachstan de thuishaven moeten zijn van alle andere appels ter wereld.

13-10-2013 18:50

De Bron (zo 13 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Bron (zo 13 okt 2013

18:50),In deze eerste aflevering van Fresco’s Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de geschiedenis.

Fresco's Paradijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fresco's Paradijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fresco's Paradijs bij Fresco's Paradijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fresco's Paradijs. Heb je een uitzending van Fresco's Paradijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fresco's Paradijs gemist

In de zesdelige serie Fresco’s Paradijs trekt hoogleraar Louise Fresco de wereld over onder het motto "eten is weten is geweten". Ze gaat op zoek naar haar paradijs, te weten een wereld waar iedereen genoeg en gezond te eten heeft en boer en consument, stad en platteland weer verbonden zijn. Fresco laat zien hoe wetenschap en de macht van bewuste consumenten belangrijke wapens zijn om de wereldbevolking duurzaam te kunnen voeden.

Uitzending gemist van Fresco's Paradijs? Hier kun je alle uitzendingen van Fresco's Paradijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 04-09-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!