Programma gemist?

Louise het Fresco bezoekt uit in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt op tv ter wereld en met laat ze zien hoe op tv migratie en met handel de tussen Oost en tijdens West

Louise Fresco op tv reist met naar Japan, waar in het verbouwen van rijst op nog sterk op tv verbonden is met religie en in rituelen. Fresco op tv bekijkt het verschil tussen het wetenschap de en religie.

Louise op Fresco reist af naar in Noorwegen het waar de kabeljauwvangst dit jaar overvloedig op tv is en naar men het zelfs experimenteert met het kweken op van met kabeljauw.

Louise Fresco vergelijkt door de een kleinschalige varkensboer in een Umbrië met een grootschalige varkenshouder tijdens in uit Brabant

Louise Fresco op tv treedt de in de sporen van door een van van haar grote helden: de tijdens Russische botanist Nikolaj Vavilov van en bezoekt in de wilde appelbossen in Kazachstan met waar de met oorsprong van onze appels een naar ligt.

Hoogleraar op tv Louise Fresco uit trekt onder het motto "eten is naar met weten is geweten" de wereld de over. In op tv deze aflevering naar van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco op van terug naar de op bron van haar door passie voor landbouw en voedsel op tv en maakt ze van een met reis door de geschiedenis: naar vanaf het einde een van de laatste ijstijd via de de in eerste landbouw het in de vlakte tussen de de Eufraat en van de Tigris door naar de wate...

18:50),Louise de Fresco bezoekt in Mexico-Stad een de grootste voedselmarkt tijdens ter wereld op tv en ze laat door zien hoe migratie met en handel tussen Oost en tijdens West en de uit een ontdekking van Amerika ons naar voedselaanbod beïnvloed in hebben.

18:50),Louise uit Fresco reist op tv naar Japan, waar het verbouwen van een rijst nog in sterk verbonden is met met religie op tv en rituelen. Fresco bekijkt het het verschil met tussen wetenschap en in religie.

18:50),Louise de Fresco reist af naar met Noorwegen waar van de kabeljauwvangst overvloedig is uit en men de zelfs experimenteert met het kweken de van kabeljauw. een Maar het telen tijdens van door vis is ook naar geen eenvoudig duurzaam in alternatief.

18:50),In uit de derde aflevering door van Fresco's Paradijs naar vergelijkt Louise Fresco een door kleinschalige varkensboer in in Umbrië met een tijdens grootschalige varkenshouder in op Brabant, tijdens zich afvragend of duurzaam vlees van bestaat. van Kaas blijkt evenmin door het gedroomde alternatief. Zijn er het andere met oplossingen die bijdragen aan de voorziening op van van eiwitten in op tv de wereld?

18:50),In van de jaren 20 van door vorige eeuw oppert de naar Russische het botanist Nikolaj Vavilov dat de de wilde appelbossen in naar in het Hemelse Gebergte in tijdens Kazachstan de thuishaven moeten in zijn van alle met andere de appels ter wereld.

18:50),In deze eerste de aflevering van tijdens Fresco’s Paradijs keert uit Louise Fresco terug met naar door de bron van haar op tv passie voor landbouw en voedsel het op en maakt ze een reis door tijdens de een geschiedenis.

november 2019
04-09-2014 09:10

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en laat ze zien hoe migratie en handel tussen Oost en West

28-08-2014 10:33

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

21-08-2014 10:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst dit jaar overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw.

14-08-2014 11:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco vergelijkt een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant

07-08-2014 11:02

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco treedt in de sporen van een van haar grote helden: de Russische botanist Nikolaj Vavilov en bezoekt de wilde appelbossen in Kazachstan waar de oorsprong van onze appels ligt.

31-07-2014 11:03

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Hoogleraar Louise Fresco trekt onder het motto "eten is weten is geweten" de wereld over. In deze aflevering van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de ...

17-11-2013 18:50

De gulzige stad (zo 17 nov 2013

Fresco's Paradijs - De gulzige stad (zo 17 nov 2013

18:50),Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en ze laat zien hoe migratie en handel tussen Oost en West en de ontdekking van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed hebben.

10-11-2013 18:50

De God van de granen (zo 10 nov 2013

Fresco's Paradijs - De God van de granen (zo 10 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

03-11-2013 18:50

De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

Fresco's Paradijs - De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw. Maar het telen van vis is ook geen eenvoudig duurzaam alternatief.

27-10-2013 18:50

De Hamvraag (zo 27 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Hamvraag (zo 27 okt 2013

18:50),In de derde aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt Louise Fresco een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant, zich afvragend of duurzaam vlees bestaat. Kaas blijkt evenmin het gedroomde...

20-10-2013 18:50

De reis van de appel (zo 20 okt 2013

Fresco's Paradijs - De reis van de appel (zo 20 okt 2013

18:50),In de jaren 20 van vorige eeuw oppert de Russische botanist Nikolaj Vavilov dat de wilde appelbossen in het Hemelse Gebergte in Kazachstan de thuishaven moeten zijn van alle andere appels ter wereld.

13-10-2013 18:50

De Bron (zo 13 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Bron (zo 13 okt 2013

18:50),In deze eerste aflevering van Fresco’s Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de geschiedenis.

Fresco's Paradijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fresco's Paradijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fresco's Paradijs bij Fresco's Paradijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fresco's Paradijs. Heb je een uitzending van Fresco's Paradijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fresco's Paradijs gemist

In de zesdelige serie Fresco’s Paradijs trekt hoogleraar Louise Fresco de wereld over onder het motto "eten is weten is geweten". Ze gaat op zoek naar haar paradijs, te weten een wereld waar iedereen genoeg en gezond te eten heeft en boer en consument, stad en platteland weer verbonden zijn. Fresco laat zien hoe wetenschap en de macht van bewuste consumenten belangrijke wapens zijn om de wereldbevolking duurzaam te kunnen voeden.

Uitzending gemist van Fresco's Paradijs? Hier kun je alle uitzendingen van Fresco's Paradijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 04-09-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!