Programma gemist?

Louise naar Fresco bezoekt in Mexico-Stad op tv de grootste de voedselmarkt ter wereld en laat op tv op tv ze zien hoe door migratie en handel tussen Oost en naar uit West

Louise door Fresco reist naar Japan, tijdens waar het verbouwen een van met rijst nog sterk naar verbonden is met naar religie en rituelen. Fresco bekijkt de het verschil door tussen wetenschap en een religie.

Louise naar Fresco reist af naar Noorwegen van waar de kabeljauwvangst het dit de jaar overvloedig is en met men naar zelfs experimenteert met de het kweken van het kabeljauw.

Louise Fresco in vergelijkt een op kleinschalige varkensboer een in Umbrië met in een grootschalige varkenshouder in tijdens Brabant

Louise Fresco in treedt in de sporen naar van een naar van haar op tv grote helden: de in Russische botanist Nikolaj Vavilov tijdens en bezoekt de op wilde appelbossen in tijdens Kazachstan waar de oorsprong uit van onze appels van op tv ligt.

Hoogleraar Louise Fresco op trekt op onder het motto "eten tijdens is weten is tijdens geweten" de wereld over. met In deze een aflevering van Fresco's Paradijs door keert Louise op tv Fresco op tv terug naar de bron van tijdens haar passie voor uit landbouw en op voedsel en maakt ze op een reis door in de geschiedenis: vanaf het door einde van de met laatste de ijstijd via de eerste landbouw de in de vlakte tijdens tussen de naar Eufraat en in de Tigris naar de met wate...

18:50),Louise een Fresco bezoekt in Mexico-Stad de op grootste voedselmarkt door ter wereld en ze op op laat zien hoe de migratie en handel tussen in Oost en West uit en de in ontdekking van Amerika ons op voedselaanbod beïnvloed uit hebben.

18:50),Louise Fresco op tv reist naar Japan, waar op het verbouwen van uit rijst nog tijdens sterk een verbonden is met religie en rituelen. in de Fresco bekijkt het verschil tussen een wetenschap en met religie.

18:50),Louise Fresco reist een af naar tijdens Noorwegen een waar de kabeljauwvangst overvloedig is een en men de zelfs experimenteert met het door kweken van kabeljauw. op tv Maar het met telen van vis is ook tijdens geen het eenvoudig duurzaam een alternatief.

18:50),In de derde van aflevering een van Fresco's Paradijs naar vergelijkt Louise Fresco een de kleinschalige varkensboer in Umbrië uit met een het grootschalige varkenshouder uit in Brabant, zich afvragend naar of duurzaam een vlees bestaat. naar Kaas blijkt evenmin uit het gedroomde alternatief. Zijn er in andere oplossingen die op bijdragen met aan de voorziening van eiwitten in door tijdens de wereld?

18:50),In tijdens de jaren 20 van van vorige eeuw oppert het de Russische botanist naar Nikolaj Vavilov dat het de wilde door appelbossen in het Hemelse naar Gebergte in tijdens Kazachstan de thuishaven door moeten zijn van alle andere het appels ter uit wereld.

18:50),In van deze eerste aflevering van Fresco’s een Paradijs door keert Louise Fresco op tv terug naar de bron uit van door haar passie voor in landbouw en voedsel en uit maakt ze een van reis door de op tv geschiedenis.

januari 2021
04-09-2014 09:10

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en laat ze zien hoe migratie en handel tussen Oost en West

28-08-2014 10:33

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

21-08-2014 10:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst dit jaar overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw.

14-08-2014 11:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco vergelijkt een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant

07-08-2014 11:02

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco treedt in de sporen van een van haar grote helden: de Russische botanist Nikolaj Vavilov en bezoekt de wilde appelbossen in Kazachstan waar de oorsprong van onze appels ligt.

31-07-2014 11:03

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Hoogleraar Louise Fresco trekt onder het motto "eten is weten is geweten" de wereld over. In deze aflevering van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de ...

17-11-2013 18:50

De gulzige stad (zo 17 nov 2013

Fresco's Paradijs - De gulzige stad (zo 17 nov 2013

18:50),Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en ze laat zien hoe migratie en handel tussen Oost en West en de ontdekking van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed hebben.

10-11-2013 18:50

De God van de granen (zo 10 nov 2013

Fresco's Paradijs - De God van de granen (zo 10 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

03-11-2013 18:50

De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

Fresco's Paradijs - De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw. Maar het telen van vis is ook geen eenvoudig duurzaam alternatief.

27-10-2013 18:50

De Hamvraag (zo 27 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Hamvraag (zo 27 okt 2013

18:50),In de derde aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt Louise Fresco een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant, zich afvragend of duurzaam vlees bestaat. Kaas blijkt evenmin het gedroomde...

20-10-2013 18:50

De reis van de appel (zo 20 okt 2013

Fresco's Paradijs - De reis van de appel (zo 20 okt 2013

18:50),In de jaren 20 van vorige eeuw oppert de Russische botanist Nikolaj Vavilov dat de wilde appelbossen in het Hemelse Gebergte in Kazachstan de thuishaven moeten zijn van alle andere appels ter wereld.

13-10-2013 18:50

De Bron (zo 13 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Bron (zo 13 okt 2013

18:50),In deze eerste aflevering van Fresco’s Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de geschiedenis.

Fresco's Paradijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fresco's Paradijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fresco's Paradijs bij Fresco's Paradijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fresco's Paradijs. Heb je een uitzending van Fresco's Paradijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fresco's Paradijs gemist

In de zesdelige serie Fresco’s Paradijs trekt hoogleraar Louise Fresco de wereld over onder het motto "eten is weten is geweten". Ze gaat op zoek naar haar paradijs, te weten een wereld waar iedereen genoeg en gezond te eten heeft en boer en consument, stad en platteland weer verbonden zijn. Fresco laat zien hoe wetenschap en de macht van bewuste consumenten belangrijke wapens zijn om de wereldbevolking duurzaam te kunnen voeden.

Uitzending gemist van Fresco's Paradijs? Hier kun je alle uitzendingen van Fresco's Paradijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 04-09-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!