Programma gemist?

Louise Fresco bezoekt van in op tv Mexico-Stad de grootste met voedselmarkt ter wereld uit en laat tijdens ze zien hoe migratie het en handel tussen op tv Oost en tijdens West

Louise van Fresco reist naar Japan, waar van op het verbouwen van rijst nog naar sterk verbonden is met tijdens het religie en rituelen. op tv Fresco bekijkt het op tv verschil tussen wetenschap en op tv religie.

Louise Fresco naar reist af naar Noorwegen uit op waar de kabeljauwvangst van dit jaar overvloedig van is en men zelfs experimenteert met op het naar kweken van op kabeljauw.

Louise Fresco vergelijkt met een kleinschalige een varkensboer in Umbrië het met een grootschalige varkenshouder het in tijdens Brabant

Louise Fresco tijdens treedt naar in de sporen van naar een van haar grote naar helden: in de Russische botanist van Nikolaj Vavilov en van bezoekt de wilde appelbossen in Kazachstan het naar waar de oorsprong in van onze appels naar ligt.

Hoogleraar op Louise Fresco op trekt onder het tijdens motto "eten is weten is op geweten" de in wereld over. In deze naar aflevering de van Fresco's Paradijs een keert Louise Fresco terug een naar de bron van het haar door passie voor landbouw uit en voedsel en maakt ze een de reis door de het geschiedenis: van vanaf het einde van de op tv een laatste ijstijd via de eerste landbouw tijdens in de naar vlakte tussen de Eufraat van en de met Tigris naar op tv de wate...

18:50),Louise met Fresco bezoekt de in Mexico-Stad de grootste naar voedselmarkt ter wereld en in ze laat zien met hoe tijdens migratie en handel tussen op Oost en West en naar de ontdekking van van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed van de hebben.

18:50),Louise naar Fresco reist uit naar Japan, waar het verbouwen de van rijst nog op sterk verbonden is met in religie op en rituelen. van Fresco bekijkt het verschil van tussen wetenschap en naar religie.

18:50),Louise Fresco met reist af naar de Noorwegen waar de kabeljauwvangst het in overvloedig is en tijdens men zelfs experimenteert met in het kweken van op tv kabeljauw. Maar het telen van van vis is door ook geen tijdens eenvoudig duurzaam met alternatief.

18:50),In tijdens de derde het aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt Louise het Fresco een een kleinschalige varkensboer in Umbrië door met een een grootschalige van varkenshouder in Brabant, zich afvragend of met duurzaam vlees bestaat. met Kaas met blijkt evenmin op het gedroomde alternatief. Zijn met er andere oplossingen die op tv bijdragen aan tijdens de voorziening op tv van eiwitten in de de wereld?

18:50),In van de jaren 20 van vorige naar eeuw tijdens oppert de Russische botanist Nikolaj door op tv Vavilov dat de wilde appelbossen in van het Hemelse uit Gebergte tijdens in Kazachstan de op tv thuishaven moeten zijn van alle andere uit appels op ter wereld.

18:50),In deze eerste naar aflevering van Fresco’s met Paradijs keert Louise in op tv Fresco terug naar de bron in van door haar passie voor landbouw en een voedsel en maakt ze naar een op tv reis door de in geschiedenis.

september 2020
04-09-2014 09:10

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en laat ze zien hoe migratie en handel tussen Oost en West

28-08-2014 10:33

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

21-08-2014 10:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst dit jaar overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw.

14-08-2014 11:35

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco vergelijkt een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant

07-08-2014 11:02

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Louise Fresco treedt in de sporen van een van haar grote helden: de Russische botanist Nikolaj Vavilov en bezoekt de wilde appelbossen in Kazachstan waar de oorsprong van onze appels ligt.

31-07-2014 11:03

Fresco's Paradijs

Fresco's Paradijs - Fresco's Paradijs

Hoogleraar Louise Fresco trekt onder het motto "eten is weten is geweten" de wereld over. In deze aflevering van Fresco's Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de ...

17-11-2013 18:50

De gulzige stad (zo 17 nov 2013

Fresco's Paradijs - De gulzige stad (zo 17 nov 2013

18:50),Louise Fresco bezoekt in Mexico-Stad de grootste voedselmarkt ter wereld en ze laat zien hoe migratie en handel tussen Oost en West en de ontdekking van Amerika ons voedselaanbod beïnvloed hebben.

10-11-2013 18:50

De God van de granen (zo 10 nov 2013

Fresco's Paradijs - De God van de granen (zo 10 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist naar Japan, waar het verbouwen van rijst nog sterk verbonden is met religie en rituelen. Fresco bekijkt het verschil tussen wetenschap en religie.

03-11-2013 18:50

De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

Fresco's Paradijs - De geheimen van de zee (zo 3 nov 2013

18:50),Louise Fresco reist af naar Noorwegen waar de kabeljauwvangst overvloedig is en men zelfs experimenteert met het kweken van kabeljauw. Maar het telen van vis is ook geen eenvoudig duurzaam alternatief.

27-10-2013 18:50

De Hamvraag (zo 27 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Hamvraag (zo 27 okt 2013

18:50),In de derde aflevering van Fresco's Paradijs vergelijkt Louise Fresco een kleinschalige varkensboer in Umbrië met een grootschalige varkenshouder in Brabant, zich afvragend of duurzaam vlees bestaat. Kaas blijkt evenmin het gedroomde...

20-10-2013 18:50

De reis van de appel (zo 20 okt 2013

Fresco's Paradijs - De reis van de appel (zo 20 okt 2013

18:50),In de jaren 20 van vorige eeuw oppert de Russische botanist Nikolaj Vavilov dat de wilde appelbossen in het Hemelse Gebergte in Kazachstan de thuishaven moeten zijn van alle andere appels ter wereld.

13-10-2013 18:50

De Bron (zo 13 okt 2013

Fresco's Paradijs - De Bron (zo 13 okt 2013

18:50),In deze eerste aflevering van Fresco’s Paradijs keert Louise Fresco terug naar de bron van haar passie voor landbouw en voedsel en maakt ze een reis door de geschiedenis.

Fresco's Paradijs gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Fresco's Paradijs de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Fresco's Paradijs bij Fresco's Paradijs liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Fresco's Paradijs. Heb je een uitzending van Fresco's Paradijs gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Fresco's Paradijs gemist

In de zesdelige serie Fresco’s Paradijs trekt hoogleraar Louise Fresco de wereld over onder het motto "eten is weten is geweten". Ze gaat op zoek naar haar paradijs, te weten een wereld waar iedereen genoeg en gezond te eten heeft en boer en consument, stad en platteland weer verbonden zijn. Fresco laat zien hoe wetenschap en de macht van bewuste consumenten belangrijke wapens zijn om de wereldbevolking duurzaam te kunnen voeden.

Uitzending gemist van Fresco's Paradijs? Hier kun je alle uitzendingen van Fresco's Paradijs kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 12
  • Laatste uitzending op 04-09-2014 om 09:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!