Programma gemist?

Informatief programma over van initiatieven op om onze steden duurzamer te tijdens maken. met Er wordt gezocht naar op slimme manieren om in de de stad het energie door te besparen.

augustus 2021
14-10-2013 15:37

Afl. 1

De Duurzame Stad (RTL Z) - Afl. 1

Informatief programma over initiatieven om onze steden duurzamer te maken. Er wordt gezocht naar slimme manieren om in de stad energie te besparen.

De Duurzame Stad (RTL Z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Duurzame Stad (RTL Z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Duurzame Stad (RTL Z) bij De Duurzame Stad (RTL Z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Duurzame Stad (RTL Z). Heb je een uitzending van De Duurzame Stad (RTL Z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Duurzame Stad (RTL Z) gemist

Informatief programma over initiatieven om onze steden duurzamer te maken. Er wordt gezocht naar slimme manieren om in de stad energie te besparen, want dat levert veel op: een lagere energierekening én schonere lucht in onze longen.

Uitzending gemist van De Duurzame Stad (RTL Z)? Hier kun je alle uitzendingen van De Duurzame Stad (RTL Z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-10-2013 om 15:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!