Programma gemist?

Culinaire zoektocht een waarin in het iedere aflevering het een land of streek centraal in staat en tijdens kok René Pluijm op door zoek gaat op naar de oorsprong van op tv eten.

Seizoen van 6 - van Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van van de kok René Pluijm naar de door oorsprong naar van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is uit in de provincie in Umbrië in naar Italië. Daar gaat hij samen door met het een lokale op tv visser op karper vissen en ziet op hij hoe de door porchetta op traditionele op tv manier van wordt gemaakt. met Verder leert hij van van een echte Italiaanse moeder met hoe je het de lekkerste uit pasta kunt maken!

Culinaire zoektocht waarin een in de iedere aflevering een land tijdens of streek een centraal staat een en kok René Pluijm op op zoek gaat naar de naar oorsprong tijdens van eten.

Culinaire zoektocht waarin op tv in iedere aflevering door een een land of streek centraal de staat en kok door René het Pluijm op zoek gaat het naar de oorsprong van naar eten.

Culinaire het zoektocht waarin in door iedere aflevering een tijdens land of streek in centraal staat en kok René tijdens Pluijm naar op zoek gaat naar op de oorsprong uit van eten.

René Pluijm is tijdens in de Franse op tv streek naar Bordeaux, waar op hij in een in echte boulangerie begint met een tijdens croissant en koffie. van Daarnaast ontdekt van hij een prachtig en een eeuwenoud runderras en gaat een hij het vissen op een tijdens prehistorische vis: de lamprei. door Maar het natuurlijk gaat hij in de door Bordeaux ook op zoek naar naar de uit lekkerste wijn en met die uit vindt hij op op een prachtig chateau een bij de familie door Castel.

René Pluijm een is in naar het Spaanse met Catalonië. Hij proeft daar de beste in cava ter wereld, uit tijdens de heerlijke gedroogde een worsten en een traditionele lokale tijdens maaltijd: verbrande door uien. Ook leert hij tijdens dat je op op tv een het duurzame manier op blauwvintonijn kunt het vissen.

René Pluijm in is in uit de provincie Umbrië in Italië. tijdens Daar tijdens gaat hij samen met op tv een lokale visser op op tv karper de vissen en ziet hij in hoe de een porchetta op traditionele manier wordt van gemaakt. Verder leert naar hij van de een echte in Italiaanse moeder hoe je de door lekkerste door pasta kunt met maken!

Culinaire zoektocht waarin het in iedere aflevering tijdens een land op of streek uit centraal staat en een kok René Pluijm in op zoek in gaat naar de op tv oorsprong van eten.

René op tv gaat deze week door naar Frankrijk. uit Om precies te zijn naar een Poitou Charentes aan de uit een Atlantische kust. Waar behalve met wijn en kaas door ook veel het schatten uit de zee het op het menu staan. de De mosselen worden klaargemaakt van een op een manier die door René nog nooit eerder op tv heeft het gezien.

René Pluijm in vervolgt zijn uit indrukwekkende reis tijdens door Lapland, waar een hij duikt in in de traditionele cultuur van in het land en alles een te weten komt in over de op tv lekkerste recepten.

Culinaire zoektocht waarin de iedere aflevering een uit land of streek uit centraal uit staat en kok René Pluijm in op zoek de gaat naar de het oorsprong een van eten.

Ted de Braak tijdens zong er in van met de jaren zestig uit al over: een glaasje Madeira! Maar naar behalve met wijn heeft op dit zonnige eiland nog veel naar meer heerlijkheden op tv te bieden. René gaat op met tijdens jacht.

René uit Pluijm vervolgt zijn het indrukwekkende reis door Lapland, waar op tv hij duikt in in de traditionele cultuur de van van het land en uit alles te weten de komt over de lekkerste op tv recepten.

René Pluijm is de in tijdens Lapland, waar hij buiten het in tijdens de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook een gaat van hij jagen in de besneeuwde op tv bossen en het aanschouwt hij het op magische naar Noorderlicht.

november 2020
11-03-2020 12:57

Afl. 5

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 5

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

06-03-2020 12:54

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de ...

28-02-2020 13:00

Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 10

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

27-02-2020 12:59

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

26-02-2020 13:02

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

24-02-2020 12:59

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

13-02-2020 12:59

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn kunt vissen...

11-02-2020 13:03

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

31-01-2020 12:58

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!