Programma gemist?

Culinaire zoektocht tijdens waarin in in iedere aflevering naar een land of streek centraal staat uit tijdens en kok René Pluijm op zoek van gaat naar met de op tv oorsprong van eten.

Seizoen 6 - door naar Aflevering 8 - Culinaire een zoektocht van kok door René Pluijm naar de met oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René op tv op tv Pluijm is in de naar provincie Umbrië in naar Italië. Daar gaat hij samen met van met een lokale een visser op karper vissen de en ziet hij de hoe de porchetta op traditionele het manier wordt met gemaakt. Verder leert hij op in van een echte Italiaanse moeder een hoe met je de lekkerste pasta kunt op tv maken!

Culinaire tijdens zoektocht waarin in in iedere aflevering een land of het streek in centraal staat op en kok René Pluijm op zoek uit gaat naar de met oorsprong van in eten.

Culinaire zoektocht met waarin in iedere aflevering uit de een land of streek centraal een staat met en kok René Pluijm uit op zoek gaat tijdens naar de oorsprong van een eten.

Culinaire van zoektocht waarin in iedere aflevering de een land door of streek een centraal staat en kok René een een Pluijm op zoek gaat in naar de oorsprong van een eten.

René op Pluijm is op tv in de Franse streek Bordeaux, het waar met hij in een op tv echte boulangerie begint het met een croissant en koffie. Daarnaast naar ontdekt door hij een prachtig en eeuwenoud tijdens de runderras en gaat hij vissen op uit een prehistorische van vis: de lamprei. door Maar naar natuurlijk gaat hij naar in de Bordeaux ook een op zoek naar de lekkerste een op wijn en die vindt op hij op een prachtig chateau op bij de naar familie het Castel.

René in Pluijm is in het uit Spaanse van Catalonië. Hij proeft daar de beste met op cava ter wereld, de heerlijke gedroogde in worsten en uit een traditionele lokale maaltijd: op verbrande uien. tijdens Ook leert hij dat uit je op op een duurzame manier van op blauwvintonijn kunt de vissen.

René van Pluijm is in de door provincie Umbrië in van Italië. Daar op tv gaat hij samen door met een lokale visser de op karper in vissen en ziet uit hij hoe de porchetta op tv op in traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert een de hij van een echte Italiaanse naar moeder hoe uit je de lekkerste pasta in kunt op tv maken!

Culinaire zoektocht met waarin in op tv iedere aflevering een land of een streek op tv centraal staat en uit kok René op tv Pluijm op zoek gaat naar de op tv met oorsprong van eten.

René op gaat deze week naar naar Frankrijk. met Om precies te uit zijn naar Poitou Charentes een aan de Atlantische kust. in Waar de behalve wijn en kaas op ook veel schatten van uit de zee op tijdens het menu staan. De het naar mosselen worden klaargemaakt in op een manier een die René nog nooit eerder heeft op het gezien.

René in Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende door reis door Lapland, uit waar het hij duikt in de met traditionele cultuur een van het land tijdens en alles te weten in komt over naar de lekkerste recepten.

Culinaire zoektocht van waarin iedere een aflevering een land tijdens of streek centraal op staat en kok van René Pluijm op zoek gaat in naar de oorsprong op van in eten.

Ted de de Braak zong er met in de op tv jaren zestig al over: met een uit glaasje Madeira! Maar behalve op wijn heeft een dit zonnige eiland nog veel meer naar in heerlijkheden te bieden. op tv René gaat op naar jacht.

René Pluijm een vervolgt op zijn indrukwekkende reis door op Lapland, waar hij van duikt in de traditionele in cultuur van het het land en van alles te weten de komt over tijdens de lekkerste recepten.

René Pluijm in is in Lapland, met waar hij buiten op in de vrieskou met een maaltijd uit bereidt. Ook tijdens gaat hij jagen in met de besneeuwde bossen en aanschouwt op tv hij het door magische met Noorderlicht.

augustus 2020
11-03-2020 12:57

Afl. 5

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 5

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

06-03-2020 12:54

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de ...

28-02-2020 13:00

Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 10

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

27-02-2020 12:59

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

26-02-2020 13:02

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

24-02-2020 12:59

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

13-02-2020 12:59

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn kunt vissen...

11-02-2020 13:03

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

31-01-2020 12:58

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!