Programma gemist?

René een Pluijm vervolgt uit zijn indrukwekkende reis door door Lapland, waar naar hij duikt in de traditionele van cultuur van het in land en in alles te weten komt over naar op tv de lekkerste recepten.

René naar Pluijm is door in Lapland, waar hij buiten in met van de vrieskou een maaltijd op bereidt. Ook gaat op tv hij jagen in de besneeuwde in bossen en op tv aanschouwt in hij het magische een Noorderlicht.

René Pluijm uit ontdekt de een culinaire kanten van van het Franse uit Val de Loire. een Hij drinkt er wijn tijdens in een grot op tv uit de tiende de eeuw en naar gaat op zoek naar op tv ouderwetse recepten.

Seizoen op 1 - uit Aflevering 7 - Culinaire zoektocht op tv waarin iedere naar aflevering een land uit of streek centraal de staat. Israël. Israël is tijdens meestal op televisie vanwege conflicten. tijdens René de legt een heel andere, positieve door kant van het land uit tijdens bloot: de eetcultuur. een Van hummus tot wijn en door het leven op de op het kibboets.

Ted de Braak het zong er in door de jaren zestig het al over: een met glaasje de Madeira! Maar behalve wijn heeft de dit op zonnige eiland van nog veel meer naar heerlijkheden te bieden. René gaat naar op het jacht.

René is van in met Thailand, een waar paradijs voor uit liefhebbers van eten! met Behalve in in de tuktuk, naar stapt René ook in de ring met naar met Thaibokskampioenen. Als dat maar goed een een gaat.

René het gaat deze week naar tijdens Frankrijk. Om precies het te zijn naar uit Poitou op tv Charentes aan de Atlantische kust. Waar van behalve wijn en naar kaas van ook veel schatten uit de het zee op met het uit menu staan. De mosselen worden een klaargemaakt op van een manier die met René nog nooit eerder heeft de de gezien.

Wat je de van een ver haalt is lekker, maar René door naar ontdekt deze week dat vlak over naar met de grens, in Belgisch-Limburg, ook genoeg in te beleven valt. uit Hij met leert daar opnieuw pannenkoeken de bakken. Daarnaast naar mag René een in de normaal gesproken gesloten abdij door de op Achelse Kluis op tv zien hoe daar door het mooie trappistenbier gebrouwen de wordt.

René op tv bezoekt deze week tijdens Noord-Ierland. Waar met een aantal jaar geleden bomaanslagen uit nog in een dagelijkse realiteit een waren, is nu naar ruimte voor optimisme en een een prachtige, nieuwe eetcultuur met met lokale producten. René uit krijgt kookles naar van een docent die het een niet alleen Michelinkoks heeft opgeleid, uit maar ook een de kookles naar gaf aan Charles naar en Camilla.

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een door land of streek tijdens centraal staat tijdens en kok René Pluijm een op zoek op tv gaat naar de oorsprong uit van op eten.

Culinaire zoektocht op waarin iedere aflevering een op tv land uit of streek centraal een staat en van kok René Pluijm op zoek een gaat naar door de oorsprong van uit eten.

Culinaire zoektocht waarin tijdens iedere aflevering een de land of streek met met centraal staat en kok uit René Pluijm een op zoek gaat naar de met oorsprong op tv van eten.

Culinaire zoektocht op waarin iedere aflevering in een door land of streek uit centraal staat en kok René op Pluijm op op zoek gaat naar de op tv oorsprong van de eten.

Culinaire zoektocht in waarin iedere aflevering met een tijdens land of streek een centraal staat en kok René uit Pluijm op zoek naar gaat naar van de oorsprong van van eten.

december 2019
07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

23-11-2019 13:58

Val de Loire

Pluijms Eetbare Wereld - Val de Loire

René Pluijm ontdekt de culinaire kanten van het Franse Val de Loire. Hij drinkt er wijn in een grot uit de tiende eeuw en gaat op zoek naar ouderwetse recepten.

16-11-2019 13:56

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat. Israël. Israël is meestal op televisie vanwege conflicten. René legt een heel andere, positieve kant van het land bloot: de eetcult...

09-11-2019 13:57

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

02-11-2019 14:00

Thailand

Pluijms Eetbare Wereld - Thailand

René is in Thailand, een waar paradijs voor liefhebbers van eten! Behalve in de tuktuk, stapt René ook in de ring met Thaibokskampioenen. Als dat maar goed gaat.

26-10-2019 14:02

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

19-10-2019 13:58

Belgisch-Limburg

Pluijms Eetbare Wereld - Belgisch-Limburg

Wat je van ver haalt is lekker, maar René ontdekt deze week dat vlak over de grens, in Belgisch-Limburg, ook genoeg te beleven valt. Hij leert daar opnieuw pannenkoeken bakken. Daarnaast mag René in de normaal gesproken gesloten abdij de Ac...

12-10-2019 13:57

Noord-Ierland

Pluijms Eetbare Wereld - Noord-Ierland

René bezoekt deze week Noord-Ierland. Waar een aantal jaar geleden bomaanslagen nog een dagelijkse realiteit waren, is nu ruimte voor optimisme en een prachtige, nieuwe eetcultuur met lokale producten. René krijgt kookles van een docent die...

12-10-2019 10:27

Afl. 1

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 1

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door...

05-10-2019 10:29

Afl. 4

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 4

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

28-09-2019 16:58

Afl. 4

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 4

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

28-09-2019 10:29

Afl. 3

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 3

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

22-09-2019 16:57

Afl. 4

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 4

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

21-09-2019 16:58

Afl. 3

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 3

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 13. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 194
  • Laatste uitzending op 07-12-2019 om 13:58 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!