Programma gemist?

Culinaire de zoektocht waarin in iedere van aflevering een door land of op streek centraal staat in en kok René Pluijm op zoek door gaat naar de een oorsprong met van eten.

Seizoen 6 - op Aflevering naar 8 - Culinaire zoektocht van de op tv kok René Pluijm naar van de oorsprong tijdens van eten. Umbrië, Italië. René met Pluijm is in de provincie op tv Umbrië in in Italië. Daar gaat tijdens hij samen met een met lokale uit visser op karper vissen en ziet door hij op hoe de porchetta op met traditionele manier het wordt gemaakt. Verder leert in hij van een echte op tv Italiaanse moeder met hoe je de lekkerste op tv pasta kunt op maken!

Culinaire zoektocht waarin het in iedere aflevering tijdens een land of op tv streek op tv centraal staat op en kok René Pluijm op in zoek gaat naar op de de oorsprong van eten.

Culinaire zoektocht waarin tijdens uit in iedere aflevering een van land of streek centraal staat op en kok het René Pluijm tijdens op zoek gaat uit naar de door oorsprong van eten.

Culinaire tijdens zoektocht waarin in door iedere aflevering een op tv land of streek centraal staat van en kok René het Pluijm op van zoek op tv gaat naar de oorsprong van door eten.

René Pluijm is het met in de Franse streek Bordeaux, het waar hij een in een echte boulangerie begint de van met een croissant en door koffie. Daarnaast ontdekt hij met een prachtig en eeuwenoud op runderras en gaat een hij vissen op op met een prehistorische vis: de lamprei. Maar uit natuurlijk op tv gaat hij in de Bordeaux het ook het op zoek het naar de lekkerste wijn uit en die met vindt hij op een prachtig op tv chateau tijdens bij de familie uit Castel.

René Pluijm op is in het uit Spaanse Catalonië. Hij proeft tijdens daar de tijdens beste cava ter wereld, naar met de heerlijke gedroogde worsten en een op traditionele lokale met maaltijd: verbrande tijdens uien. Ook leert hij dat met je op een uit op duurzame manier op naar blauwvintonijn kunt vissen.

René Pluijm is een in de provincie tijdens Umbrië door in Italië. Daar gaat van hij de samen met een lokale tijdens visser op karper vissen en van ziet hij de hoe de porchetta op naar traditionele manier wordt van gemaakt. naar Verder leert hij de van een echte een Italiaanse moeder met hoe je de lekkerste op tv pasta kunt met maken!

Culinaire zoektocht waarin op in door iedere aflevering een land het of streek centraal staat van tijdens en kok René tijdens Pluijm op zoek gaat naar van de oorsprong van van eten.

René door gaat deze week naar naar Frankrijk. Om precies het te zijn op naar Poitou Charentes een aan de Atlantische op tv kust. Waar op tv behalve wijn en kaas op tv ook veel schatten uit de op tv zee het op het een menu staan. De mosselen van worden klaargemaakt op met een manier die door René nog nooit een eerder heeft de gezien.

René Pluijm vervolgt op van zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar van in hij duikt in de het traditionele cultuur van op tv het land in en alles te weten komt op over een de lekkerste recepten.

Culinaire zoektocht waarin op tv van iedere aflevering een land door of streek centraal staat van en het kok René Pluijm op op zoek gaat op naar de oorsprong naar van eten.

Ted het de Braak van zong er in de jaren het zestig in al over: een glaasje door Madeira! Maar behalve van wijn heeft dit zonnige met eiland nog veel op tv meer heerlijkheden door te bieden. René de gaat op met jacht.

René met Pluijm vervolgt een zijn indrukwekkende reis door een Lapland, waar hij duikt in de de op tv traditionele cultuur van het van land met en alles te weten komt over door de lekkerste van recepten.

René Pluijm op is in Lapland, waar met hij buiten in tijdens de vrieskou van een maaltijd bereidt. de Ook gaat hij de jagen in door de besneeuwde door bossen en aanschouwt naar hij het magische op Noorderlicht.

augustus 2021
11-03-2020 12:57

Afl. 5

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 5

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

06-03-2020 12:54

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de ...

28-02-2020 13:00

Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 10

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

27-02-2020 12:59

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

26-02-2020 13:02

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

24-02-2020 12:59

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

13-02-2020 12:59

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn kunt vissen...

11-02-2020 13:03

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

31-01-2020 12:58

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!