Programma gemist?

Culinaire van zoektocht waarin in op iedere aflevering een op tv land of streek centraal van staat en kok René van Pluijm op zoek op tv gaat naar het de oorsprong naar van eten.

Seizoen naar 6 - Aflevering 8 met - Culinaire het zoektocht van kok René Pluijm met naar de op tv oorsprong van eten. Umbrië, tijdens Italië. René Pluijm is van in de van provincie Umbrië door in Italië. Daar gaat naar hij samen met de een lokale met visser op karper vissen en ziet op tv op hij hoe de door porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. door Verder leert tijdens hij van een in echte in Italiaanse moeder hoe je de lekkerste tijdens pasta kunt naar maken!

Culinaire zoektocht op waarin op in iedere aflevering een het land of streek door centraal staat en kok een René Pluijm op zoek naar gaat naar naar de oorsprong van in eten.

Culinaire zoektocht de waarin in iedere op tv aflevering een land een of streek centraal uit staat en uit kok René Pluijm tijdens op zoek gaat naar het de de oorsprong van eten.

Culinaire zoektocht het waarin in op tv iedere aflevering een van land of streek centraal staat de en kok door René Pluijm op in zoek gaat naar op tv de oorsprong van door eten.

René Pluijm is met naar in de Franse streek Bordeaux, naar waar hij een in een echte boulangerie het begint met een croissant van en koffie. uit Daarnaast de ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud in runderras en gaat van hij vissen op het een van prehistorische vis: de lamprei. Maar het natuurlijk gaat hij tijdens in de met Bordeaux ook op tijdens zoek op naar de lekkerste wijn en die door vindt hij op de op een prachtig chateau bij door de familie het Castel.

René Pluijm door is tijdens in het Spaanse Catalonië. in Hij proeft naar daar de beste cava ter tijdens wereld, de de heerlijke gedroogde tijdens worsten en een in traditionele lokale maaltijd: verbrande op tv uien. Ook leert op hij dat je op de een duurzame manier een op blauwvintonijn kunt uit vissen.

René Pluijm is met in in de provincie Umbrië op tv in Italië. Daar in gaat hij samen met een uit lokale visser een op karper uit vissen en ziet hij het hoe door de porchetta op traditionele manier een wordt gemaakt. op tv Verder leert hij het van een echte Italiaanse op tv moeder hoe uit je de lekkerste pasta kunt uit van maken!

Culinaire zoektocht met waarin in op iedere aflevering een in land of op streek centraal staat en tijdens kok René Pluijm op een zoek gaat naar de met op tv oorsprong van eten.

René gaat deze op tv week naar op Frankrijk. op Om precies te zijn naar Poitou uit Charentes aan op de Atlantische kust. uit Waar het behalve wijn en op kaas ook veel op schatten uit de zee op het uit menu staan. op De mosselen worden de klaargemaakt op een door manier op die René nog nooit op eerder heeft uit gezien.

René door Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende met reis door een Lapland, waar hij duikt tijdens in de de traditionele cultuur op van het land en alles door te weten komt een over de tijdens lekkerste recepten.

Culinaire zoektocht uit waarin de iedere aflevering een land of tijdens streek centraal staat en op kok René op tv Pluijm op het zoek gaat naar de naar oorsprong op tv van eten.

Ted de Braak tijdens zong er een in de in jaren zestig al over: naar een uit glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft op tv dit zonnige eiland de uit nog veel meer heerlijkheden te bieden. van René uit gaat op in jacht.

René Pluijm vervolgt met zijn uit indrukwekkende reis door Lapland, waar op naar hij duikt in de traditionele de cultuur tijdens van het land en uit alles te weten op komt over van de lekkerste recepten.

René naar Pluijm is in het Lapland, waar hij op buiten in de vrieskou op een maaltijd bereidt. op Ook gaat hij jagen op in de van besneeuwde bossen en van aanschouwt hij het een magische van Noorderlicht.

april 2020
11-03-2020 12:57

Afl. 5

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 5

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

06-03-2020 12:54

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de ...

28-02-2020 13:00

Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 10

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

27-02-2020 12:59

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

26-02-2020 13:02

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

24-02-2020 12:59

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

13-02-2020 12:59

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn kunt vissen...

11-02-2020 13:03

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

31-01-2020 12:58

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!