Programma gemist?

Culinaire zoektocht uit waarin in iedere de aflevering naar een land of streek centraal staat door en het kok René Pluijm op de zoek gaat op tv naar de oorsprong van van eten.

Seizoen het 6 - Aflevering naar 8 - uit Culinaire zoektocht van op kok René Pluijm naar de tijdens oorsprong naar van eten. Umbrië, Italië. René de Pluijm is in de provincie Umbrië door in Italië. Daar naar gaat hij samen op tijdens met een lokale op visser op karper vissen en op ziet hij door hoe de porchetta de op traditionele manier in wordt gemaakt. Verder op tv leert hij van van een echte Italiaanse moeder hoe het je de lekkerste door pasta door kunt maken!

Culinaire op zoektocht waarin op in iedere aflevering tijdens een land of streek centraal staat van en uit kok René Pluijm de op zoek gaat naar op tv de oorsprong op van eten.

Culinaire op tv zoektocht waarin in iedere aflevering tijdens een land of op door streek centraal staat uit en kok René Pluijm op zoek op tv gaat het naar de oorsprong van met eten.

Culinaire zoektocht op tv waarin in iedere aflevering naar een land naar of streek centraal staat op en in kok René op tv Pluijm op zoek gaat op naar de oorsprong van uit eten.

René met Pluijm is in de op Franse streek Bordeaux, waar in hij in tijdens een in echte boulangerie begint met in een croissant met en koffie. Daarnaast ontdekt hij een door op prachtig en eeuwenoud runderras en gaat een het hij vissen op van een prehistorische vis: de lamprei. Maar op tv tijdens natuurlijk gaat hij door in de Bordeaux in ook op zoek naar op de lekkerste wijn en die op tv vindt de hij op een uit prachtig chateau bij op tv de familie uit Castel.

René van Pluijm is in het Spaanse tijdens van Catalonië. Hij proeft daar de beste uit van cava ter wereld, de heerlijke in gedroogde worsten en een op traditionele uit lokale maaltijd: uit verbrande uien. Ook leert hij op tv dat je op met een duurzame manier op met tijdens blauwvintonijn kunt vissen.

René Pluijm de is in de provincie op tv Umbrië in in Italië. door Daar gaat hij tijdens samen met een lokale op tv visser op karper in vissen en ziet hij hoe op tv de de porchetta op traditionele manier wordt het gemaakt. tijdens Verder leert hij van van een echte naar Italiaanse moeder hoe je een de lekkerste pasta kunt door van maken!

Culinaire zoektocht tijdens waarin in uit iedere aflevering een land of in met streek centraal staat en kok René met op Pluijm op zoek gaat naar de naar oorsprong van op eten.

René het gaat deze week naar Frankrijk. van Om precies met te zijn uit naar Poitou Charentes aan door de van Atlantische kust. Waar behalve wijn en de kaas in ook veel schatten uit op de zee op het het menu staan. op tv De mosselen door worden klaargemaakt op een manier met tijdens die René nog nooit op tv eerder heeft een gezien.

René met Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis van door Lapland, in waar hij duikt het in de door traditionele cultuur uit van het land van en alles te in weten komt over de een lekkerste recepten.

Culinaire op zoektocht waarin iedere aflevering een uit op land of streek centraal staat en naar kok René Pluijm een op zoek op tv gaat naar de op tv oorsprong van op eten.

Ted een de Braak zong er in van de jaren zestig door al over: een op glaasje Madeira! door Maar in behalve wijn heeft naar dit zonnige eiland nog een veel meer met heerlijkheden te bieden. de René gaat op een jacht.

René Pluijm tijdens vervolgt zijn indrukwekkende reis op door de Lapland, waar het hij duikt in op de traditionele cultuur van van het land en alles de te weten door komt over de lekkerste uit recepten.

René Pluijm uit is in het Lapland, waar een hij buiten in de vrieskou een een van maaltijd bereidt. Ook gaat het hij jagen door in de besneeuwde bossen het en aanschouwt op hij het magische een Noorderlicht.

april 2021
11-03-2020 12:57

Afl. 5

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 5

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

06-03-2020 12:54

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de ...

28-02-2020 13:00

Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 10

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

27-02-2020 12:59

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

26-02-2020 13:02

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

24-02-2020 12:59

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

13-02-2020 12:59

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn kunt vissen...

11-02-2020 13:03

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

31-01-2020 12:58

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!