Programma gemist?

Seizoen 3 - naar Aflevering 1 naar - Culinaire tijdens zoektocht waarin op tv iedere aflevering een land of streek op tv centraal op staat

Compilatieaflevering met hoogtepunten naar het uit het afgelopen seizoen, waarin kok van René Pluijm weer een uit vol passie op uit zoek is gegaan naar de tijdens oorsprong van tijdens eten.

Seizoen een 6 - Aflevering 7 met - Culinaire zoektocht van naar kok de René Pluijm naar de oorsprong de van eten. Catalonië, Spanje. René tijdens Pluijm is in naar de provincie Catalonië door het in Spanje. Hij proeft op daar de beste cava met ter het wereld, de heerlijke de gedroogde worsten en een traditionele het lokale maaltijd: verbrande uien. op tv Ook naar leert hij dat een je op op een duurzame manier op blauwvintonijn op kunt naar vissen.

Seizoen naar 6 - tijdens Aflevering 1 - met Culinaire zoektocht van op kok René Pluijm naar tijdens de oorsprong in van eten. Bourgogne, Frankrijk. René Pluijm van is in de Franse van streek Bourgogne, waar hij in zich laat in verrassen op de markt tijdens van Louhans. Verder in onderzoekt het hij waar de wereldberoemde tijdens Dijonmosterd wordt gemaakt en een proeft van hij de, volgens kenners, lekkerste door kip ter wereld: de de Bresse op tv kip. Als afsluiter tijdens gaat René de een gangenstelsel in onder de op stad Beaune om op tv de met wijn te naar kunnen proeven van de uit familie Patriarche.

René de Pluijm is in in de provincie naar Catalonië in Spanje. Hij proeft het daar in de beste cava in ter wereld, de heerlijke op gedroogde worsten en een uit traditionele lokale maaltijd: naar verbrande uit uien. Ook leert hij op dat je door op een duurzame manier op blauwvintonijn met op kunt vissen.

René een Pluijm is in de provincie tijdens van Umbrië in Italië. Daar uit gaat hij samen met met een een lokale visser op karper vissen met en ziet hij hoe het uit de porchetta op traditionele op tv manier wordt gemaakt. Verder de leert van hij van een echte Italiaanse op tv moeder hoe je op tv de lekkerste op pasta kunt de maken!

Wat je van op op ver haalt is lekker, maar René op ontdekt uit deze week dat vlak door over de uit grens, in uit Belgisch-Limburg, ook genoeg een te beleven valt. Hij leert daar de opnieuw pannenkoeken met bakken. Daarnaast mag René de op tv in de normaal in gesproken gesloten abdij op de Achelse Kluis zien hoe naar daar het mooie door trappistenbier door gebrouwen wordt.

René Pluijm met is in de van provincie Umbrië in Italië. de uit Daar gaat hij samen tijdens met een lokale visser van op in karper vissen en ziet tijdens hij hoe de porchetta op tv op traditionele een manier wordt naar gemaakt. Verder leert hij van van een echte Italiaanse in moeder hoe je van de lekkerste het pasta kunt met maken!

Culinaire met zoektocht waarin in iedere aflevering van de een land of streek centraal een staat en het kok René uit Pluijm op zoek naar gaat naar de op oorsprong van eten.

Culinaire zoektocht waarin van op tv in iedere aflevering uit een land of streek centraal de staat en kok door René Pluijm op zoek naar gaat naar een de oorsprong het van eten.

René uit Pluijm is in de Franse met streek Bourgogne, waar met hij naar zich laat verrassen op in de markt door van Louhans. Verder tijdens onderzoekt hij waar de op tv wereldberoemde Dijonmosterd wordt gemaakt naar en proeft hij de de, volgens kenners, uit lekkerste kip ter in wereld: de Bresse naar door kip. Als afsluiter gaat René een op gangenstelsel in onder in in de stad Beaune om de wijn op tv te kunnen met proeven uit van de familie het Patriarche.

Culinaire in zoektocht van kok op tv René Pluijm naar de oorsprong door van van de 'Nederlandse' keuken. Hij vertelt met het uit verhaal van 'onze' naar eetcultuur en uit laat zien hoe divers, gezond en de een verfijnd onze keuken met is.

Culinaire met zoektocht waarin op in iedere aflevering een land het of streek centraal staat met en kok René op tv Pluijm de op zoek gaat naar uit de oorsprong van de eten.

Culinaire zoektocht waarin van in op iedere aflevering een land of in streek centraal staat door en kok door René op Pluijm op zoek gaat naar op de oorsprong van een eten.

René Pluijm op is op tv in de Franse op streek Bordeaux, waar hij de in een echte boulangerie begint de de met een croissant en koffie. van Daarnaast ontdekt hij het een prachtig en eeuwenoud het uit runderras en gaat hij vissen het op een prehistorische door vis: met de lamprei. Maar natuurlijk gaat in hij de in de Bordeaux ook op in zoek naar de in lekkerste wijn tijdens en die vindt met hij op een prachtig chateau de in bij de familie op tv Castel.

juni 2019
15-06-2019 14:00

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat

15-06-2019 08:32

Compilatie (deel 2)

Pluijms Eetbare Wereld - Compilatie (deel 2)

Compilatieaflevering met hoogtepunten uit het afgelopen seizoen, waarin kok René Pluijm weer vol passie op zoek is gegaan naar de oorsprong van eten.

14-06-2019 12:39

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Catalonië, Spanje. René Pluijm is in de provincie Catalonië in Spanje. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten...

13-06-2019 13:58

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Bourgogne, Frankrijk. René Pluijm is in de Franse streek Bourgogne, waar hij zich laat verrassen op de markt van Louhans. Verder onderzoekt hij...

31-05-2019 12:43

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in de provincie Catalonië in Spanje. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn ...

30-05-2019 12:43

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

26-05-2019 14:30

Belgisch-Limburg

Pluijms Eetbare Wereld - Belgisch-Limburg

Wat je van ver haalt is lekker, maar René ontdekt deze week dat vlak over de grens, in Belgisch-Limburg, ook genoeg te beleven valt. Hij leert daar opnieuw pannenkoeken bakken. Daarnaast mag René in de normaal gesproken gesloten abdij de Ac...

29-04-2019 12:38

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

12-04-2019 12:43

Afl. 2

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 2

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

11-04-2019 12:42

Afl. 1

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 1

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

04-04-2019 12:47

Bourgogne, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bourgogne, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bourgogne, waar hij zich laat verrassen op de markt van Louhans. Verder onderzoekt hij waar de wereldberoemde Dijonmosterd wordt gemaakt en proeft hij de, volgens kenners, lekkerste kip ter wereld: de Bres...

30-03-2019 14:00

Afl. 7

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 7

Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van de 'Nederlandse' keuken. Hij vertelt het verhaal van 'onze' eetcultuur en laat zien hoe divers, gezond en verfijnd onze keuken is.

29-03-2019 12:42

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

28-03-2019 12:47

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

25-03-2019 12:40

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 15-06-2019 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord