Programma gemist?

René op tv gaat deze week naar Frankrijk. naar Om door precies te zijn naar Poitou een Charentes aan van de het Atlantische kust. Waar behalve wijn in en het kaas ook veel schatten uit de tijdens zee op een het menu staan. naar De de mosselen worden klaargemaakt op naar een manier die naar René nog nooit eerder tijdens heeft op tv gezien.

René door Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende van reis door Lapland, waar met hij duikt op in de de traditionele cultuur van het op land en alles door te een weten komt over de in lekkerste recepten.

Culinaire uit zoektocht waarin iedere aflevering een naar land naar of streek centraal staat van en naar kok René Pluijm op zoek gaat een naar de oorsprong naar van in eten.

Ted de het Braak zong er in op tv door de jaren zestig al over: de een glaasje Madeira! Maar door behalve wijn heeft in dit uit zonnige eiland het nog veel meer heerlijkheden te op tv bieden. René gaat van op met jacht.

René Pluijm vervolgt op tv zijn indrukwekkende met reis door door Lapland, waar van hij duikt in het de traditionele cultuur op van het land en met alles te weten naar komt over de lekkerste op tv recepten.

René Pluijm van is in op tv Lapland, waar op hij buiten in met de vrieskou een maaltijd de bereidt. Ook gaat hij jagen tijdens in de met besneeuwde bossen en een aanschouwt hij het magische een de Noorderlicht.

René het Pluijm ontdekt de culinaire kanten naar op tv van het Franse Val het de Loire. Hij drinkt er door wijn in een tijdens tijdens grot uit de tiende eeuw op tv en gaat op zoek de naar in ouderwetse recepten.

Seizoen naar 1 - Aflevering 7 uit - Culinaire zoektocht naar waarin iedere tijdens aflevering een land of door streek centraal staat. Israël. Israël de is meestal op naar televisie vanwege conflicten. René met op tv legt een heel andere, positieve op tv kant van het met land het bloot: de eetcultuur. Van hummus tot de wijn en op tv het leven de op de uit kibboets.

Ted de naar Braak zong met er in de uit jaren zestig al over: een op tv glaasje Madeira! Maar uit behalve wijn van heeft dit zonnige een eiland nog veel een meer heerlijkheden te op bieden. René gaat uit op door jacht.

René is een in een Thailand, een waar paradijs het voor liefhebbers van eten! naar Behalve het in de tuktuk, met stapt René ook in de de ring met Thaibokskampioenen. Als uit een dat maar goed door gaat.

René van gaat deze week naar uit Frankrijk. uit Om precies te zijn op tv naar Poitou Charentes aan op de in Atlantische kust. Waar een behalve wijn en op tv kaas ook veel schatten uit naar de zee op van het menu naar staan. De mosselen met worden klaargemaakt op de een manier door die René nog het nooit eerder heeft de gezien.

Wat de je van ver haalt door is de lekker, maar René ontdekt deze week het dat vlak een over de grens, in in Belgisch-Limburg, ook het genoeg in te beleven valt. de Hij leert daar opnieuw pannenkoeken uit bakken. Daarnaast mag René naar in tijdens de normaal gesproken uit gesloten abdij de Achelse Kluis een zien hoe daar het het naar mooie trappistenbier gebrouwen naar wordt.

René bezoekt van deze week Noord-Ierland. uit Waar een aantal jaar een geleden naar bomaanslagen nog een op tv dagelijkse realiteit waren, is een nu ruimte voor uit optimisme en een prachtige, op nieuwe eetcultuur met door op tv lokale producten. René krijgt kookles van op een in docent die niet alleen tijdens Michelinkoks heeft opgeleid, maar door in ook een kookles in gaf aan Charles en met Camilla.

Culinaire in zoektocht waarin iedere aflevering uit een land of een streek centraal staat door en kok René tijdens Pluijm op de zoek gaat uit naar de oorsprong van naar eten.

januari 2020
08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

23-11-2019 13:58

Val de Loire

Pluijms Eetbare Wereld - Val de Loire

René Pluijm ontdekt de culinaire kanten van het Franse Val de Loire. Hij drinkt er wijn in een grot uit de tiende eeuw en gaat op zoek naar ouderwetse recepten.

16-11-2019 13:56

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat. Israël. Israël is meestal op televisie vanwege conflicten. René legt een heel andere, positieve kant van het land bloot: de eetcult...

09-11-2019 13:57

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

02-11-2019 14:00

Thailand

Pluijms Eetbare Wereld - Thailand

René is in Thailand, een waar paradijs voor liefhebbers van eten! Behalve in de tuktuk, stapt René ook in de ring met Thaibokskampioenen. Als dat maar goed gaat.

26-10-2019 14:02

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

19-10-2019 13:58

Belgisch-Limburg

Pluijms Eetbare Wereld - Belgisch-Limburg

Wat je van ver haalt is lekker, maar René ontdekt deze week dat vlak over de grens, in Belgisch-Limburg, ook genoeg te beleven valt. Hij leert daar opnieuw pannenkoeken bakken. Daarnaast mag René in de normaal gesproken gesloten abdij de Ac...

12-10-2019 13:57

Noord-Ierland

Pluijms Eetbare Wereld - Noord-Ierland

René bezoekt deze week Noord-Ierland. Waar een aantal jaar geleden bomaanslagen nog een dagelijkse realiteit waren, is nu ruimte voor optimisme en een prachtige, nieuwe eetcultuur met lokale producten. René krijgt kookles van een docent die...

12-10-2019 10:27

Afl. 1

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 1

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door...

05-10-2019 10:29

Afl. 4

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 4

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 198
  • Laatste uitzending op 08-01-2020 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!