Programma gemist?

Culinaire zoektocht uit waarin in uit iedere aflevering een land of uit streek naar centraal staat en kok René de Pluijm op zoek van naar gaat naar de oorsprong van de eten.

Seizoen in 6 - Aflevering 8 op tv - Culinaire zoektocht van de naar kok René Pluijm naar op tv de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René een Pluijm is in van een de provincie Umbrië in Italië. Daar uit gaat een hij samen met een uit lokale op visser op karper vissen en tijdens ziet hij hoe de met porchetta op op traditionele van manier wordt gemaakt. tijdens Verder leert hij van uit een echte Italiaanse moeder door hoe je tijdens de lekkerste pasta met kunt maken!

Culinaire zoektocht naar waarin in iedere op aflevering een land een of streek op centraal staat en kok het René Pluijm op de zoek gaat naar in de oorsprong van in eten.

Culinaire een zoektocht waarin in het iedere aflevering een land of op streek centraal staat op en kok René het in Pluijm op zoek gaat uit naar de op tv oorsprong van eten.

Culinaire zoektocht waarin van in iedere aflevering van een op land of streek tijdens centraal staat en kok René op Pluijm op het zoek een gaat naar de oorsprong van op eten.

René Pluijm is op tv in de op tv Franse streek Bordeaux, met waar door hij in een echte boulangerie begint tijdens met een op croissant en een koffie. Daarnaast ontdekt met hij een een prachtig en eeuwenoud op tv runderras en gaat hij vissen van op een prehistorische op vis: de door lamprei. Maar natuurlijk op tv gaat hij door in de Bordeaux ook op zoek met naar naar de lekkerste wijn van en die vindt hij op de tijdens een prachtig chateau bij de tijdens familie met Castel.

René Pluijm is in in op tv het Spaanse uit Catalonië. Hij proeft daar de in beste op tv cava ter wereld, op tv de heerlijke gedroogde in worsten en een traditionele het lokale maaltijd: op verbrande uien. Ook leert op tv hij dat je op een van duurzame manier op door van blauwvintonijn kunt vissen.

René van Pluijm is tijdens in de provincie Umbrië in Italië. van Daar gaat hij op tv samen met een de het lokale visser op door karper vissen en in ziet hij hoe de van porchetta op tijdens traditionele manier wordt gemaakt. uit Verder leert hij van in een echte Italiaanse de moeder een hoe je de lekkerste pasta kunt op het maken!

Culinaire zoektocht waarin op tv in de iedere aflevering het een land of streek centraal staat in en kok tijdens René in Pluijm op zoek gaat naar het de oorsprong van van eten.

René gaat deze van week naar met Frankrijk. Om uit precies te zijn naar Poitou door Charentes aan van de een Atlantische kust. Waar behalve met wijn en kaas met ook veel met schatten uit de van zee op het uit menu staan. De mosselen worden de klaargemaakt met op een manier het die René nog in nooit eerder heeft op tv gezien.

René Pluijm naar vervolgt zijn indrukwekkende de reis door Lapland, waar in hij duikt met in de op traditionele cultuur van het land de en alles van te weten komt naar over de tijdens lekkerste recepten.

Culinaire zoektocht waarin de iedere het aflevering een land op tv of streek uit centraal staat en kok een René Pluijm op van zoek gaat naar uit de oorsprong van door eten.

Ted de een Braak zong er met in de tijdens jaren zestig naar al over: een glaasje op tv Madeira! Maar behalve naar wijn heeft dit zonnige eiland het nog veel het meer heerlijkheden tijdens te bieden. een René gaat op op jacht.

René naar Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis tijdens door Lapland, waar op tv hij het duikt in van de traditionele cultuur van het land uit op en alles te weten komt over op tv de lekkerste op recepten.

René Pluijm is tijdens door in Lapland, waar hij met buiten in de vrieskou tijdens een maaltijd bereidt. Ook op tv gaat uit hij jagen in de door besneeuwde bossen en aanschouwt met hij het op magische de Noorderlicht.

juli 2020
11-03-2020 12:57

Afl. 5

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 5

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

06-03-2020 12:54

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de ...

28-02-2020 13:00

Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 10

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

27-02-2020 12:59

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

26-02-2020 13:02

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

24-02-2020 12:59

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

13-02-2020 12:59

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn kunt vissen...

11-02-2020 13:03

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

31-01-2020 12:58

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!