Programma gemist?

Culinaire uit zoektocht waarin in iedere het aflevering een tijdens land of streek centraal staat op tv en kok René naar Pluijm op zoek een gaat naar uit de oorsprong van door eten.

Seizoen het 6 - Aflevering 8 - het Culinaire zoektocht van op tv kok René op Pluijm naar de met oorsprong een van eten. Umbrië, Italië. René het Pluijm is in de provincie Umbrië de tijdens in Italië. Daar gaat hij samen naar door met een lokale visser op karper uit vissen en door ziet hij hoe de van met porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. het Verder leert hij de van een van echte Italiaanse moeder hoe in met je de lekkerste pasta het kunt maken!

Culinaire het zoektocht waarin in iedere aflevering op tv een land of naar streek uit centraal staat en uit kok René Pluijm uit op zoek gaat van naar de oorsprong van een eten.

Culinaire op zoektocht waarin in iedere aflevering op tv een land de of streek centraal staat in en kok op René Pluijm op zoek met gaat naar het de oorsprong van op tv eten.

Culinaire naar zoektocht waarin in iedere aflevering van een land op tv of streek centraal in staat met en kok René Pluijm op zoek uit gaat naar de uit oorsprong uit van eten.

René Pluijm naar is in op de Franse streek Bordeaux, waar op tv een hij in een door echte boulangerie begint met uit een croissant en het koffie. Daarnaast ontdekt hij een op tv prachtig en eeuwenoud uit runderras en door gaat op tv hij vissen op een prehistorische op vis: de lamprei. Maar de natuurlijk tijdens gaat hij tijdens in de Bordeaux een ook op zoek naar de lekkerste in wijn door en die het vindt hij op een prachtig door chateau bij van de familie op tv Castel.

René Pluijm is van met in het Spaanse Catalonië. Hij van proeft daar de een beste een cava ter wereld, de uit heerlijke gedroogde worsten en op een traditionele lokale maaltijd: door verbrande met uien. Ook leert van hij dat je op een naar duurzame op manier op blauwvintonijn kunt op vissen.

René van Pluijm is in de provincie van Umbrië in Italië. naar Daar met gaat hij samen met door een lokale visser de op karper vissen naar en met ziet hij hoe de door porchetta op traditionele uit manier wordt gemaakt. Verder leert met hij het van een echte Italiaanse moeder in hoe met je de lekkerste tijdens pasta kunt de maken!

Culinaire zoektocht waarin op tv uit in iedere aflevering een naar land of streek centraal staat een en een kok René Pluijm op zoek op gaat tijdens naar de oorsprong tijdens van eten.

René gaat deze het week naar Frankrijk. door Om precies van te uit zijn naar Poitou op Charentes aan de Atlantische kust. naar Waar behalve wijn een en een kaas ook veel schatten uit de op zee op naar het menu staan. De een mosselen worden tijdens klaargemaakt op een manier tijdens uit die René nog nooit eerder heeft het tijdens gezien.

René Pluijm een vervolgt zijn indrukwekkende reis op op tv door Lapland, waar met hij duikt in de traditionele het cultuur van uit het land en alles te het weten met komt over de lekkerste van recepten.

Culinaire zoektocht waarin een naar iedere aflevering een land een of streek centraal staat tijdens en kok René Pluijm naar op zoek gaat het naar de met oorsprong van door eten.

Ted op tv de Braak zong er op tv in de de jaren zestig een al over: een glaasje Madeira! door Maar behalve de wijn heeft dit op tv zonnige eiland nog veel meer uit door heerlijkheden te bieden. op tv René gaat op op tv jacht.

René op tv Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis op door Lapland, de waar hij duikt op tv in de traditionele met cultuur op tv van het land het en alles te weten komt over door de lekkerste een recepten.

René Pluijm is door uit in Lapland, waar hij uit buiten in de vrieskou op tv een op maaltijd bereidt. Ook in gaat hij jagen in de besneeuwde uit bossen met en aanschouwt hij het in magische met Noorderlicht.

november 2020
11-03-2020 12:57

Afl. 5

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 5

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

06-03-2020 12:54

Pluijms Eetbare Wereld

Pluijms Eetbare Wereld - Pluijms Eetbare Wereld

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Culinaire zoektocht van kok René Pluijm naar de oorsprong van eten. Umbrië, Italië. René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de ...

28-02-2020 13:00

Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 10

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

27-02-2020 12:59

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

26-02-2020 13:02

Afl. 6

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 6

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

24-02-2020 12:59

Bordeaux, Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Bordeaux, Frankrijk

René Pluijm is in de Franse streek Bordeaux, waar hij in een echte boulangerie begint met een croissant en koffie. Daarnaast ontdekt hij een prachtig en eeuwenoud runderras en gaat hij vissen op een prehistorische vis: de lamprei. Maar natu...

13-02-2020 12:59

Catalonië, Spanje

Pluijms Eetbare Wereld - Catalonië, Spanje

René Pluijm is in het Spaanse Catalonië. Hij proeft daar de beste cava ter wereld, de heerlijke gedroogde worsten en een traditionele lokale maaltijd: verbrande uien. Ook leert hij dat je op een duurzame manier op blauwvintonijn kunt vissen...

11-02-2020 13:03

Umbrië, Italië

Pluijms Eetbare Wereld - Umbrië, Italië

René Pluijm is in de provincie Umbrië in Italië. Daar gaat hij samen met een lokale visser op karper vissen en ziet hij hoe de porchetta op traditionele manier wordt gemaakt. Verder leert hij van een echte Italiaanse moeder hoe je de lekker...

31-01-2020 12:58

Afl. 12

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 12

Culinaire zoektocht waarin in iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

08-01-2020 13:59

Frankrijk

Pluijms Eetbare Wereld - Frankrijk

René gaat deze week naar Frankrijk. Om precies te zijn naar Poitou Charentes aan de Atlantische kust. Waar behalve wijn en kaas ook veel schatten uit de zee op het menu staan. De mosselen worden klaargemaakt op een manier die René nog nooit...

03-01-2020 13:06

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

01-01-2020 14:36

Afl. 9

Pluijms Eetbare Wereld - Afl. 9

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten.

30-12-2019 15:45

Madeira

Pluijms Eetbare Wereld - Madeira

Ted de Braak zong er in de jaren zestig al over: een glaasje Madeira! Maar behalve wijn heeft dit zonnige eiland nog veel meer heerlijkheden te bieden. René gaat op jacht.

07-12-2019 13:58

Lapland deel 2

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 2

René Pluijm vervolgt zijn indrukwekkende reis door Lapland, waar hij duikt in de traditionele cultuur van het land en alles te weten komt over de lekkerste recepten.

30-11-2019 13:56

Lapland deel 1

Pluijms Eetbare Wereld - Lapland deel 1

René Pluijm is in Lapland, waar hij buiten in de vrieskou een maaltijd bereidt. Ook gaat hij jagen in de besneeuwde bossen en aanschouwt hij het magische Noorderlicht.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Pluijms Eetbare Wereld gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Pluijms Eetbare Wereld de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Pluijms Eetbare Wereld bij Pluijms Eetbare Wereld liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Pluijms Eetbare Wereld. Heb je een uitzending van Pluijms Eetbare Wereld gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Pluijms Eetbare Wereld gemist

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. Hierbij wordt hij gesteund door een inwoner van het land of de streek en laat hij zich verrassen door de omgeving en (culinaire) tradities. Samen gaan ze op zoek naar de lekkerste producten, de mooiste streekgerechten, opmerkelijke kook- en eetgewoonten en inspirerende mensen uit de omgeving.

Uitzending gemist van Pluijms Eetbare Wereld? Hier kun je alle uitzendingen van Pluijms Eetbare Wereld kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 11-03-2020 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!