Programma gemist?

Een consortium in van drie banken uit wil een vijandige een overname doen. Nout tijdens Wellink moet op tv kiezen of op hij Groenink blijft steunen uit in zijn strijd met tegen het het consortium.

Rijkman Groenink met krijgt de de koers van het uit aandeel ABN AMRO uit niet omhoog. Hij probeert uit met alle macht overnames op uit of desnoods een uit fusie met een andere bank te tijdens forceren, maar activistische op op aandeelhouders liggen op de loer. Intussen de groeit tijdens de weerstand op tv tegen zijn persoon en zijn met beleid.

ABN Amro-bestuursvoorzitter op tv Jan op Kalff zoekt een opvolger. van Rijkman Groenink is op een van naar de kandidaten, maar Kalff heeft grote op tv twijfels. op Nout Wellink van de Nederlandsche een Bank wordt het om met steun gevraagd.

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan tijdens Kalff zoekt van een opvolger. op tv Rijkman Groenink is tijdens een van de kandidaten. Nout door uit Wellink wordt om op steun gevraagd.Meer ABN uit Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff uit zoekt een opvolger. Rijkman naar Groenink is met een van de kandidaten, maar Kalff de op tv heeft grote twijfels. Nout Wellink tijdens van de van Nederlandsche Bank wordt om steun op tv door gevraagd.Minder

20:20),ABN het Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff naar zoekt een opvolger. Rijkman Groenink in is een van naar de kandidaten, op maar Kalff met heeft grote twijfels. Nout door Wellink van de Nederlandsche uit Bank wordt op om uit steun gevraagd.

januari 2021
09-07-2018 23:55

Het belang van de aandeelhouder

De Prooi - Het belang van de aandeelhouder

Een consortium van drie banken wil een vijandige overname doen. Nout Wellink moet kiezen of hij Groenink blijft steunen in zijn strijd tegen het consortium.

26-06-2018 00:05

De Prooi

De Prooi - De Prooi

Rijkman Groenink krijgt de koers van het aandeel ABN AMRO niet omhoog. Hij probeert uit alle macht overnames of desnoods een fusie met een andere bank te forceren, maar activistische aandeelhouders liggen op de loer. Intussen groeit de weer...

18-06-2018 23:45

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

21-12-2015 22:46

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten. Nout Wellink wordt om steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidat...

19-10-2013 20:20

Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

De Prooi - Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

De Prooi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prooi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prooi bij De Prooi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prooi. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prooi gemist

Uitzending gemist van De Prooi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Prooi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Prooi? Hier kun je alle uitzendingen van De Prooi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-07-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!