Programma gemist?

Een consortium van op drie banken wil een een vijandige van overname doen. Nout Wellink op moet kiezen met of hij van Groenink blijft steunen in op tv zijn strijd de tegen het een consortium.

Rijkman Groenink krijgt op tv de een koers van met het aandeel ABN AMRO een niet omhoog. Hij probeert uit met alle macht overnames met of desnoods een door fusie met het een in andere bank te een forceren, maar activistische aandeelhouders van liggen op de op loer. Intussen naar groeit de weerstand uit tegen zijn persoon en zijn tijdens beleid.

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan op Kalff zoekt op een met opvolger. Rijkman Groenink is een van met de met kandidaten, maar Kalff heeft grote naar twijfels. het Nout Wellink van tijdens de Nederlandsche een Bank wordt om steun in gevraagd.

ABN tijdens Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een een opvolger. Rijkman Groenink tijdens is uit een van tijdens de kandidaten. Nout Wellink wordt om door steun gevraagd.Meer ABN het Amro-bestuursvoorzitter Jan tijdens Kalff zoekt een de opvolger. Rijkman de Groenink is een van de in kandidaten, maar Kalff door heeft op grote twijfels. Nout op Wellink van de Nederlandsche tijdens Bank wordt om steun in de gevraagd.Minder

20:20),ABN de Amro-bestuursvoorzitter Jan uit Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink in is een van de de door kandidaten, maar Kalff heeft grote van twijfels. de Nout Wellink van de door Nederlandsche Bank het wordt om steun uit gevraagd.

mei 2021
09-07-2018 23:55

Het belang van de aandeelhouder

De Prooi - Het belang van de aandeelhouder

Een consortium van drie banken wil een vijandige overname doen. Nout Wellink moet kiezen of hij Groenink blijft steunen in zijn strijd tegen het consortium.

26-06-2018 00:05

De Prooi

De Prooi - De Prooi

Rijkman Groenink krijgt de koers van het aandeel ABN AMRO niet omhoog. Hij probeert uit alle macht overnames of desnoods een fusie met een andere bank te forceren, maar activistische aandeelhouders liggen op de loer. Intussen groeit de weer...

18-06-2018 23:45

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

21-12-2015 22:46

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten. Nout Wellink wordt om steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidat...

19-10-2013 20:20

Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

De Prooi - Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

De Prooi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prooi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prooi bij De Prooi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prooi. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prooi gemist

Uitzending gemist van De Prooi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Prooi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Prooi? Hier kun je alle uitzendingen van De Prooi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-07-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!