Programma gemist?

Een in consortium van drie met banken wil een vijandige een overname doen. Nout op tv Wellink moet in kiezen of hij Groenink een blijft steunen in zijn tijdens van strijd tegen het de consortium.

Rijkman de Groenink krijgt de koers uit van naar het aandeel ABN AMRO niet naar omhoog. Hij door probeert uit met alle macht overnames of desnoods een met fusie met een tijdens van andere bank te forceren, maar met activistische aandeelhouders liggen op uit tijdens de loer. Intussen groeit de weerstand in op tv tegen zijn persoon en zijn een beleid.

ABN uit Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt in een naar opvolger. Rijkman Groenink is met een van de kandidaten, maar uit Kalff heeft grote het twijfels. Nout in Wellink het van de Nederlandsche Bank wordt door om steun van gevraagd.

ABN van Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt in een opvolger. de Rijkman Groenink is het een van de kandidaten. met Nout Wellink uit wordt om steun door gevraagd.Meer ABN het Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt het een opvolger. Rijkman Groenink in is op een van de kandidaten, maar Kalff in heeft van grote twijfels. Nout de Wellink van de Nederlandsche naar Bank uit wordt om steun door gevraagd.Minder

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan door Kalff het zoekt een tijdens opvolger. Rijkman Groenink is een een van de kandidaten, op maar Kalff heeft uit grote een twijfels. Nout Wellink tijdens van de Nederlandsche Bank wordt op om met steun gevraagd.

mei 2020
09-07-2018 23:55

Het belang van de aandeelhouder

De Prooi - Het belang van de aandeelhouder

Een consortium van drie banken wil een vijandige overname doen. Nout Wellink moet kiezen of hij Groenink blijft steunen in zijn strijd tegen het consortium.

26-06-2018 00:05

De Prooi

De Prooi - De Prooi

Rijkman Groenink krijgt de koers van het aandeel ABN AMRO niet omhoog. Hij probeert uit alle macht overnames of desnoods een fusie met een andere bank te forceren, maar activistische aandeelhouders liggen op de loer. Intussen groeit de weer...

18-06-2018 23:45

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

21-12-2015 22:46

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten. Nout Wellink wordt om steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidat...

19-10-2013 20:20

Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

De Prooi - Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

De Prooi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prooi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prooi bij De Prooi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prooi. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prooi gemist

Uitzending gemist van De Prooi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Prooi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Prooi? Hier kun je alle uitzendingen van De Prooi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-07-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!