Programma gemist?

Een consortium van op tv drie uit banken wil een van vijandige overname doen. Nout het Wellink moet kiezen of op tv hij de Groenink blijft op steunen in zijn een strijd tegen het uit consortium.

Rijkman het Groenink krijgt de koers in van het aandeel met ABN AMRO niet in omhoog. Hij probeert van uit in alle macht overnames of desnoods een een fusie naar met een andere tijdens bank te forceren, maar activistische in aandeelhouders liggen naar op de loer. Intussen op tv groeit de weerstand het tegen zijn op tv persoon met en zijn beleid.

ABN op tv Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een de opvolger. door Rijkman Groenink uit is een van de kandidaten, een maar met Kalff heeft grote twijfels. Nout tijdens Wellink van de Nederlandsche met Bank uit wordt om steun in gevraagd.

ABN Amro-bestuursvoorzitter van Jan Kalff in zoekt een opvolger. Rijkman Groenink de is een de van de in kandidaten. Nout Wellink wordt met om op steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan met Kalff zoekt op tv een opvolger. Rijkman Groenink uit is een van de op kandidaten, maar Kalff door heeft grote door twijfels. Nout Wellink met van de in Nederlandsche Bank in wordt om steun de gevraagd.Minder

20:20),ABN met Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff van zoekt een opvolger. Rijkman Groenink uit is op tv een van de kandidaten, de maar Kalff in heeft grote twijfels. Nout Wellink in uit van de Nederlandsche Bank wordt om naar steun het gevraagd.

oktober 2021
09-07-2018 23:55

Het belang van de aandeelhouder

De Prooi - Het belang van de aandeelhouder

Een consortium van drie banken wil een vijandige overname doen. Nout Wellink moet kiezen of hij Groenink blijft steunen in zijn strijd tegen het consortium.

26-06-2018 00:05

De Prooi

De Prooi - De Prooi

Rijkman Groenink krijgt de koers van het aandeel ABN AMRO niet omhoog. Hij probeert uit alle macht overnames of desnoods een fusie met een andere bank te forceren, maar activistische aandeelhouders liggen op de loer. Intussen groeit de weer...

18-06-2018 23:45

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

21-12-2015 22:46

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten. Nout Wellink wordt om steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidat...

19-10-2013 20:20

Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

De Prooi - Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

De Prooi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prooi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prooi bij De Prooi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prooi. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prooi gemist

Uitzending gemist van De Prooi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Prooi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Prooi? Hier kun je alle uitzendingen van De Prooi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-07-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!