Programma gemist?

Een op tv consortium van drie banken wil door een vijandige op tv overname doen. Nout door Wellink moet kiezen of een het hij Groenink blijft steunen in het zijn strijd tegen het de op tv consortium.

Rijkman Groenink door krijgt de koers van in het aandeel tijdens ABN uit AMRO niet omhoog. Hij naar probeert uit tijdens alle macht overnames of desnoods een uit de fusie met een andere op bank te het forceren, maar activistische op aandeelhouders liggen op de tijdens loer. Intussen groeit de weerstand met tegen zijn het persoon en zijn het beleid.

ABN op Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff het zoekt een opvolger. met Rijkman Groenink is een op van tijdens de kandidaten, maar Kalff heeft met grote met twijfels. Nout Wellink van de door Nederlandsche Bank wordt om op tv steun uit gevraagd.

ABN Amro-bestuursvoorzitter op Jan uit Kalff zoekt een opvolger. Rijkman door Groenink is het een van de kandidaten. Nout naar Wellink naar wordt om het steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff het zoekt een opvolger. door Rijkman op tv Groenink is een van de naar kandidaten, de maar Kalff heeft grote op tv twijfels. naar Nout Wellink van de Nederlandsche Bank van van wordt om steun de gevraagd.Minder

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter op tv Jan Kalff uit zoekt een naar opvolger. Rijkman Groenink is een tijdens van door de kandidaten, maar Kalff met heeft grote twijfels. Nout de Wellink van de Nederlandsche met Bank wordt op om steun uit gevraagd.

september 2020
09-07-2018 23:55

Het belang van de aandeelhouder

De Prooi - Het belang van de aandeelhouder

Een consortium van drie banken wil een vijandige overname doen. Nout Wellink moet kiezen of hij Groenink blijft steunen in zijn strijd tegen het consortium.

26-06-2018 00:05

De Prooi

De Prooi - De Prooi

Rijkman Groenink krijgt de koers van het aandeel ABN AMRO niet omhoog. Hij probeert uit alle macht overnames of desnoods een fusie met een andere bank te forceren, maar activistische aandeelhouders liggen op de loer. Intussen groeit de weer...

18-06-2018 23:45

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

21-12-2015 22:46

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten. Nout Wellink wordt om steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidat...

19-10-2013 20:20

Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

De Prooi - Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

De Prooi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prooi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prooi bij De Prooi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prooi. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prooi gemist

Uitzending gemist van De Prooi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Prooi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Prooi? Hier kun je alle uitzendingen van De Prooi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-07-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!