Programma gemist?

Een op tv consortium van drie banken een wil een naar vijandige overname doen. Nout Wellink op moet kiezen of op hij Groenink een blijft steunen met in zijn van strijd tegen het op consortium.

Rijkman Groenink de krijgt de op tv koers van op tv het aandeel ABN AMRO niet omhoog. de Hij de probeert uit naar alle macht overnames of desnoods uit een fusie met een van andere uit bank te forceren, maar activistische het aandeelhouders liggen het op met de loer. Intussen groeit de uit weerstand tegen zijn persoon het in en zijn beleid.

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan in Kalff zoekt een uit opvolger. op tv Rijkman Groenink is een in van de kandidaten, van maar Kalff op heeft grote twijfels. Nout Wellink met van de uit Nederlandsche naar Bank wordt om steun tijdens gevraagd.

ABN Amro-bestuursvoorzitter uit Jan Kalff zoekt op een met opvolger. Rijkman Groenink is een van tijdens het de kandidaten. Nout Wellink naar wordt om van steun gevraagd.Meer ABN uit Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. door Rijkman Groenink is met een de van de kandidaten, het maar Kalff heeft grote uit twijfels. Nout Wellink van het de Nederlandsche op tv Bank wordt om in steun de gevraagd.Minder

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan op Kalff de zoekt een een opvolger. Rijkman Groenink is een van tijdens de kandidaten, naar maar tijdens Kalff heeft grote twijfels. Nout de Wellink op van de Nederlandsche Bank wordt tijdens om steun op tv gevraagd.

oktober 2020
09-07-2018 23:55

Het belang van de aandeelhouder

De Prooi - Het belang van de aandeelhouder

Een consortium van drie banken wil een vijandige overname doen. Nout Wellink moet kiezen of hij Groenink blijft steunen in zijn strijd tegen het consortium.

26-06-2018 00:05

De Prooi

De Prooi - De Prooi

Rijkman Groenink krijgt de koers van het aandeel ABN AMRO niet omhoog. Hij probeert uit alle macht overnames of desnoods een fusie met een andere bank te forceren, maar activistische aandeelhouders liggen op de loer. Intussen groeit de weer...

18-06-2018 23:45

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

21-12-2015 22:46

De Prooi

De Prooi - De Prooi

ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten. Nout Wellink wordt om steun gevraagd.Meer ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidat...

19-10-2013 20:20

Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

De Prooi - Bijzondere kredieten (za 19 okt 2013

20:20),ABN Amro-bestuursvoorzitter Jan Kalff zoekt een opvolger. Rijkman Groenink is een van de kandidaten, maar Kalff heeft grote twijfels. Nout Wellink van de Nederlandsche Bank wordt om steun gevraagd.

De Prooi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Prooi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Prooi bij De Prooi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Prooi. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Prooi gemist

Uitzending gemist van De Prooi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Prooi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Prooi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Prooi? Hier kun je alle uitzendingen van De Prooi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 09-07-2018 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!