Programma gemist?

Verslag het van het Glory Last de Man Standing-event door in Los Angeles, met op tv de wereldtitelstrijd in het het naar zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel in Ghita en van het achtmans middengewichttoernooi naar met o.a. de Melvin Manhoef.

Verslag door van het Glory Kickboxing-evenement in op Denver het waarin vier van tijdens de beste met zwaargewichten ter wereld door in de ring verschijnen. het Eén van door hen is Errol op Zimmerman. 'The Bonecrusher' naar weegt 108 kg, komt uit uit voor Curaçao en woont de de en traint in uit Breda. De drie andere deelnemers een zijn Sergey Kharitonov (Rusland), op tv Anderson Silva (Brazilië) tijdens en Ben uit Edwards (Australië). Ook zij de wegen de ruimschoots 100 een kilogram. Eén van hen kan zich uit eind van de op tv van avond, na twee winstpartijen, de op beste met noemen en hij mag later met dit jaar de een gooi uit doen naar de wereldtitel op tv in het naar zwaargewicht.

Nederlanders tijdens Tyrone Spong op en Gokhan Saki nemen een beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi tijdens van Glory op tv 15 in Istanbul. naar Ook uit komt Nederlander Robin van op tv Roosmalen in door actie.

Remy Bonjasky, de uit legendarische Nederlandse uit kickbokser, stopt ermee van na bijna honderd wedstrijden uit en drie K-1 op tv wereldkampioenschappen. tijdens Zijn afscheidswedstrijd is echter uit alles behalve een afscheidscadeautje. van Hij tijdens neemt het in Zagreb op op tegen Mirco op tv Crocop

Verslag van het de op tv Glory Superfight vanuit van Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, naar het Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim uit Ghaiji, Anderson naar Silva en de met Nederlander Remy Bonjasky naar in de in ring.

Verslag van de in Glory Superfight op vanuit Tokyo, met onder uit anderen een Arthur Kyshenko, van Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, de Hesdey Gerges naar en Ewerton Teixera in van de de ring.

Verslag van in het World Championship het Tournament Zwaargewicht in Chicago, het in waarbij onder anderen de uit kickboksers Tyrone Spong, Rico in Verhoeven, Gokhan Saki, Errol door op Zimmerman en Hesdy Gerges in de met uit ring verschijnen.

Verslag van het het World Championship door Tournament Zwaargewicht in Chicago, de waarbij onder anderen van een de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, op Gokhan Saki, Errol het Zimmerman door en Hesdy Gerges het in de ring tijdens verschijnen.

Verslag de van het op World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, naar waarbij door onder anderen door de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, het Gokhan het Saki, Errol Zimmerman en van Hesdy Gerges het in de ring van verschijnen.

Verslag met van het World Championship door Tournament Zwaargewicht in in Chicago, naar waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone de Spong, Rico Verhoeven, de Gokhan Saki, Errol door Zimmerman en Hesdy met Gerges tijdens in de een ring verschijnen.

Verslag een van het World tijdens Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, van waarbij onder van anderen de een kickboksers Tyrone Spong, van Rico Verhoeven, Gokhan Saki, een Errol in Zimmerman en Hesdy Gerges in de uit ring een verschijnen.

Verslag van het op naar Glory 12-event in Madison Square Garden naar in New York, met waarbij onder naar anderen de met kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin op van in Roosmalen (Nederland) en het Andy Ristie (Suriname) aan het tijdens van lichtgewicht-toernooi deelnemen.

Liveverslag van uit het World Championship Tournament tijdens Zwaargewicht in uit Chicago, met waarbij onder anderen de een kickboksers Tyrone Spong, Rico met Verhoeven, van Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy tijdens met Gerges in de de ring verschijnen.

oktober 2019
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!