Programma gemist?

Verslag op tv van het door Glory Last Man Standing-event een in Los op Angeles, met de tijdens wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico tijdens Verhoeven en Daniel in Ghita en het uit op achtmans middengewichttoernooi met een o.a. Melvin Manhoef.

Verslag van door het Glory Kickboxing-evenement naar in Denver waarin de vier van de op tv beste tijdens zwaargewichten ter wereld in de ring een door verschijnen. Eén van hen is van Errol naar Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt tijdens 108 kg, komt uit voor door het Curaçao en woont en naar traint in Breda. De drie in andere deelnemers op tv zijn Sergey op Kharitonov (Rusland), Anderson Silva in (Brazilië) en Ben Edwards tijdens (Australië). Ook uit zij wegen een ruimschoots 100 kilogram. Eén het van hen kan zich met eind van van de avond, in na twee winstpartijen, met de beste noemen de en hij mag de later dit jaar een een gooi doen naar tijdens de wereldtitel een in het tijdens zwaargewicht.

Nederlanders Tyrone het Spong en Gokhan Saki in nemen beiden deel van aan het het halfzwaargewichttoernooi de van Glory 15 in Istanbul. uit Ook komt uit Nederlander Robin van Roosmalen in op tv naar actie.

Remy Bonjasky, tijdens de legendarische Nederlandse kickbokser, op tv stopt ermee na met bijna op tv honderd wedstrijden en drie een K-1 wereldkampioenschappen. uit Zijn afscheidswedstrijd is echter het alles een behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt door het in Zagreb op in tegen Mirco de Crocop

Verslag van de de tijdens Glory Superfight vanuit tijdens Tokyo, met onder een anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le het Banner, door Aleksander Stetsurenko, Karim op Ghaiji, Anderson Silva een en de Nederlander Remy de Bonjasky in de op ring.

Verslag met van de op tv Glory Superfight vanuit Tokyo, met een onder anderen op Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta naar Kubo, Mosab Amrani, door Hesdey Gerges en van Ewerton Teixera in in de van ring.

Verslag van van het World Championship in Tournament Zwaargewicht in Chicago, naar waarbij onder uit anderen de in kickboksers Tyrone Spong, Rico in Verhoeven, Gokhan naar Saki, Errol Zimmerman en op Hesdy in Gerges in de ring in verschijnen.

Verslag door van het in World Championship Tournament Zwaargewicht in uit Chicago, van waarbij onder anderen uit de kickboksers Tyrone Spong, door Rico Verhoeven, Gokhan Saki, een Errol Zimmerman en Hesdy op Gerges in het de ring naar verschijnen.

Verslag van het op tv door World Championship Tournament door Zwaargewicht in Chicago, in waarbij onder anderen de naar kickboksers Tyrone Spong, Rico een Verhoeven, Gokhan door Saki, Errol Zimmerman en Hesdy op tv Gerges in de de tijdens ring verschijnen.

Verslag van in het World naar Championship Tournament Zwaargewicht in in Chicago, waarbij op onder anderen de kickboksers Tyrone op Spong, de Rico Verhoeven, Gokhan in Saki, Errol Zimmerman en Hesdy naar Gerges in de de tijdens ring verschijnen.

Verslag de van het uit World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, naar met waarbij onder anderen de uit kickboksers Tyrone Spong, op Rico Verhoeven, Gokhan Saki, in Errol door Zimmerman en Hesdy op tv Gerges in de ring uit verschijnen.

Verslag van het het Glory van 12-event in Madison Square Garden op tv in New op tv York, waarbij door onder anderen de kickboksers op Giorgio het Petrosyan (Italië), Robin de van Roosmalen (Nederland) en Andy het Ristie het (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi de deelnemen.

Liveverslag een van het World het Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, op waarbij van onder anderen de kickboksers Tyrone in Spong, Rico Verhoeven, naar de Gokhan Saki, Errol Zimmerman een en Hesdy Gerges tijdens in de ring op verschijnen.

februari 2020
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!