Programma gemist?

Verslag het van het in Glory Last Man Standing-event in Los uit Angeles, uit met de op wereldtitelstrijd in het de zwaargewicht tussen Rico Verhoeven een en Daniel Ghita en het met achtmans middengewichttoernooi op met o.a. Melvin een Manhoef.

Verslag van het de op tv Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin het vier tijdens van de beste zwaargewichten ter wereld op tv in de ring een verschijnen. tijdens Eén van hen de is Errol Zimmerman. van 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, door komt uit door voor naar Curaçao en woont en traint op in Breda. de De drie naar andere deelnemers zijn Sergey Kharitonov met (Rusland), met Anderson Silva (Brazilië) en Ben op tv Edwards (Australië). Ook zij op naar wegen ruimschoots 100 het kilogram. Eén van hen door kan zich eind van een de door avond, na twee winstpartijen, de beste uit noemen en naar hij mag later met dit jaar op tv een gooi de doen naar de wereldtitel naar in het op zwaargewicht.

Nederlanders in Tyrone Spong en Gokhan Saki met nemen beiden tijdens deel aan het halfzwaargewichttoernooi van in van Glory 15 naar in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin een van Roosmalen in op tv op tv actie.

Remy de Bonjasky, de legendarische naar Nederlandse kickbokser, op tv stopt ermee na bijna honderd op wedstrijden en drie uit K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd van is echter alles op tv behalve een afscheidscadeautje. de Hij neemt naar het in Zagreb het op tegen op tv Mirco Crocop

Verslag uit van de tijdens Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder naar anderen uit Sergei Kharitonov, Jerome met Le Banner, Aleksander Stetsurenko, een Karim Ghaiji, Anderson het Silva en de Nederlander naar Remy Bonjasky in van de op ring.

Verslag uit van de Glory in Superfight vanuit Tokyo, met onder naar met anderen Arthur Kyshenko, Masayuki door Kenmun, Yuta Kubo, het Mosab Amrani, Hesdey Gerges op tv en Ewerton Teixera in door de uit ring.

Verslag de van het in World Championship Tournament Zwaargewicht in op tv Chicago, waarbij onder uit anderen de het kickboksers Tyrone Spong, tijdens Rico Verhoeven, Gokhan Saki, van Errol tijdens Zimmerman en Hesdy Gerges in door de ring door verschijnen.

Verslag van het van op tv World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, naar waarbij uit onder anderen de in kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, in op Gokhan Saki, Errol Zimmerman en op Hesdy Gerges uit in de ring van verschijnen.

Verslag uit van het World door Championship Tournament van Zwaargewicht in Chicago, waarbij tijdens onder anderen de de kickboksers Tyrone Spong, door Rico Verhoeven, Gokhan door Saki, Errol Zimmerman en Hesdy het Gerges in uit de op tv ring verschijnen.

Verslag door van het World Championship Tournament een een Zwaargewicht in Chicago, waarbij tijdens onder anderen de tijdens kickboksers Tyrone Spong, in Rico Verhoeven, Gokhan Saki, op Errol Zimmerman een en Hesdy naar Gerges in de ring tijdens verschijnen.

Verslag tijdens van het World Championship Tournament uit Zwaargewicht in met Chicago, waarbij op onder anderen de de kickboksers Tyrone Spong, de Rico Verhoeven, de Gokhan Saki, Errol Zimmerman uit en Hesdy Gerges in de de de ring verschijnen.

Verslag van het tijdens Glory 12-event in een Madison een Square Garden in het New York, door waarbij onder anderen de op kickboksers Giorgio uit Petrosyan (Italië), Robin de van Roosmalen (Nederland) en een Andy Ristie (Suriname) aan het op lichtgewicht-toernooi in deelnemen.

Liveverslag van van het World in Championship Tournament op tv Zwaargewicht in Chicago, door waarbij onder anderen de kickboksers een Tyrone van Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol het Zimmerman en Hesdy van Gerges in in de ring een verschijnen.

december 2021
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!