Programma gemist?

Verslag van door het Glory Last Man de Standing-event in Los van met Angeles, met de op wereldtitelstrijd in het in zwaargewicht tussen Rico tijdens Verhoeven en Daniel de Ghita en het naar achtmans middengewichttoernooi met o.a. met Melvin Manhoef.

Verslag van met het op Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin naar vier in van de beste zwaargewichten ter een wereld in de ring met verschijnen. Eén uit van hen is naar Errol Zimmerman. een 'The Bonecrusher' op tv weegt 108 kg, komt in uit voor Curaçao en woont een het en traint in de Breda. De drie andere deelnemers zijn naar Sergey tijdens Kharitonov (Rusland), Anderson Silva het (Brazilië) met en Ben Edwards (Australië). de Ook zij wegen ruimschoots op 100 kilogram. Eén van uit hen uit kan zich eind van de door avond, naar na twee naar winstpartijen, de beste noemen op tv en hij mag later met dit op tv jaar een gooi doen in naar de op wereldtitel in het tijdens zwaargewicht.

Nederlanders Tyrone van Spong en Gokhan Saki naar nemen een beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi de van Glory 15 door in op tv Istanbul. Ook komt Nederlander uit Robin van Roosmalen van in naar actie.

Remy Bonjasky, uit de legendarische het Nederlandse kickbokser, stopt ermee na het bijna naar honderd wedstrijden en drie K-1 uit de wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd naar is echter alles behalve door een afscheidscadeautje. Hij met neemt het in Zagreb door op tegen Mirco de Crocop

Verslag van naar de Glory Superfight de vanuit Tokyo, met op onder uit anderen Sergei Kharitonov, uit Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim een op tv Ghaiji, Anderson Silva en op tv de Nederlander Remy Bonjasky het in op de ring.

Verslag door van de naar Glory Superfight vanuit Tokyo, op met onder anderen de Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta tijdens Kubo, Mosab Amrani, door op tv Hesdey Gerges en Ewerton op Teixera in uit de ring.

Verslag in van het World Championship tijdens Tournament Zwaargewicht op tv in Chicago, waarbij door onder anderen de de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, op tv Gokhan tijdens Saki, Errol van Zimmerman en Hesdy Gerges een in de ring door verschijnen.

Verslag van het op tv World door Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, uit uit waarbij onder anderen de kickboksers door Tyrone Spong, Rico met Verhoeven, Gokhan Saki, Errol op tv Zimmerman in en Hesdy Gerges in de tijdens ring de verschijnen.

Verslag van van het World Championship Tournament de de Zwaargewicht in Chicago, waarbij de onder anderen de kickboksers Tyrone van Spong, Rico van Verhoeven, Gokhan Saki, van Errol Zimmerman door en Hesdy Gerges in op tv de ring door verschijnen.

Verslag van het op uit World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, op tv waarbij onder de anderen de naar kickboksers Tyrone Spong, Rico de Verhoeven, Gokhan het Saki, Errol uit Zimmerman en Hesdy Gerges in naar de ring uit verschijnen.

Verslag van door het World Championship door Tournament op Zwaargewicht in Chicago, waarbij in onder anderen de kickboksers Tyrone het Spong, een Rico Verhoeven, in Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy een Gerges in door de ring naar verschijnen.

Verslag van het een Glory 12-event in tijdens Madison Square Garden met in New York, op waarbij onder anderen tijdens de kickboksers Giorgio de op tv Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) een en Andy van Ristie (Suriname) een aan het lichtgewicht-toernooi het deelnemen.

Liveverslag op van het World Championship Tournament tijdens Zwaargewicht tijdens in Chicago, waarbij uit onder anderen de kickboksers door Tyrone Spong, Rico uit Verhoeven, Gokhan naar Saki, Errol een Zimmerman en Hesdy een Gerges in de ring met verschijnen.

juni 2021
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!