Programma gemist?

Verslag naar van het Glory naar Last Man Standing-event naar in Los een Angeles, met de wereldtitelstrijd op tv in het het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en op Daniel Ghita en in het uit achtmans middengewichttoernooi met van o.a. Melvin Manhoef.

Verslag op tv van het het Glory Kickboxing-evenement in een Denver waarin vier van in de beste zwaargewichten ter wereld op tv in op tv de ring verschijnen. Eén van met hen op is Errol op tv Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 tijdens kg, komt uit de voor Curaçao en het woont en de traint in Breda. tijdens De drie andere met deelnemers zijn Sergey Kharitonov (Rusland), de Anderson Silva (Brazilië) in tijdens en Ben Edwards (Australië). Ook het zij wegen ruimschoots op tv 100 kilogram. Eén van van hen kan zich een eind een van de avond, op na twee naar winstpartijen, de beste noemen en uit hij mag later op tv dit jaar op een gooi op tv doen naar de wereldtitel tijdens in het uit zwaargewicht.

Nederlanders een Tyrone Spong en Gokhan Saki op nemen beiden door deel aan het halfzwaargewichttoernooi naar van uit Glory 15 van in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin naar tijdens van Roosmalen in van actie.

Remy Bonjasky, de op tv legendarische Nederlandse kickbokser, een stopt ermee na op een bijna honderd wedstrijden en tijdens drie K-1 op wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles op behalve tijdens een afscheidscadeautje. Hij neemt het met in Zagreb op het tegen naar Mirco Crocop

Verslag de van de Glory Superfight een vanuit Tokyo, met op tv onder anderen Sergei Kharitonov, tijdens Jerome naar Le Banner, een Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, in Anderson Silva en naar de Nederlander Remy Bonjasky in in de tijdens ring.

Verslag in van de Glory Superfight vanuit naar Tokyo, met in onder anderen Arthur Kyshenko, met Masayuki Kenmun, Yuta tijdens Kubo, Mosab de Amrani, Hesdey Gerges en op tv Ewerton het Teixera in op de ring.

Verslag van in het World Championship Tournament een Zwaargewicht in een Chicago, waarbij onder tijdens anderen de kickboksers naar Tyrone Spong, Rico naar Verhoeven, Gokhan Saki, door Errol Zimmerman en Hesdy in Gerges in de door met ring verschijnen.

Verslag de van het World Championship een Tournament Zwaargewicht in Chicago, met waarbij onder een anderen de kickboksers het Tyrone Spong, Rico Verhoeven, op tv Gokhan Saki, het Errol Zimmerman en Hesdy een Gerges in op de ring naar verschijnen.

Verslag naar van het World op tv Championship Tournament met Zwaargewicht in Chicago, een waarbij onder anderen de kickboksers uit Tyrone Spong, een Rico Verhoeven, uit Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy het Gerges de in de ring uit verschijnen.

Verslag op tv van het World op tv Championship Tournament Zwaargewicht in in Chicago, waarbij onder in anderen van de kickboksers Tyrone door Spong, Rico Verhoeven, Gokhan uit Saki, Errol door Zimmerman en Hesdy Gerges met in de met ring verschijnen.

Verslag van op tv het World Championship een Tournament op Zwaargewicht in Chicago, het waarbij onder anderen op de kickboksers Tyrone Spong, een Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol de Zimmerman de en Hesdy Gerges in de op ring van verschijnen.

Verslag van het het Glory 12-event in in de Madison Square Garden het in New York, waarbij onder op anderen de kickboksers van Giorgio Petrosyan (Italië), Robin het van tijdens Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie in van (Suriname) aan het een lichtgewicht-toernooi deelnemen.

Liveverslag van van het World uit Championship Tournament op Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen het de kickboksers tijdens Tyrone een Spong, Rico Verhoeven, Gokhan het Saki, Errol Zimmerman en Hesdy van Gerges in van de ring met verschijnen.

maart 2021
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!