Programma gemist?

Verslag een van het op Glory Last Man Standing-event in Los een Angeles, met de met wereldtitelstrijd in het met zwaargewicht tussen Rico tijdens Verhoeven en tijdens Daniel Ghita de en het op achtmans middengewichttoernooi met tijdens o.a. Melvin Manhoef.

Verslag de van het op tv Glory Kickboxing-evenement in het Denver waarin vier van met de beste zwaargewichten een ter wereld in tijdens de ring verschijnen. uit Eén van hen is Errol op met Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt van 108 kg, komt uit voor van Curaçao en woont het en traint op tv in Breda. een De drie andere met deelnemers zijn Sergey in Kharitonov (Rusland), Anderson Silva tijdens (Brazilië) en Ben Edwards het (Australië). Ook zij naar wegen ruimschoots op 100 kilogram. Eén van van naar hen kan zich eind van de de avond, een na twee uit winstpartijen, de beste noemen op en hij door mag later dit jaar een in gooi doen naar de naar wereldtitel in uit het met zwaargewicht.

Nederlanders van Tyrone Spong en Gokhan door Saki nemen beiden deel een tijdens aan het halfzwaargewichttoernooi op tv van Glory 15 naar in Istanbul. Ook met komt Nederlander Robin het van Roosmalen in het actie.

Remy Bonjasky, het de legendarische uit Nederlandse kickbokser, het stopt ermee na bijna honderd op wedstrijden het en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd in de is echter alles naar behalve een afscheidscadeautje. Hij tijdens neemt het het in Zagreb op tegen Mirco de Crocop

Verslag met van de tijdens Glory Superfight vanuit van Tokyo, met onder een anderen Sergei Kharitonov, Jerome een Le Banner, Aleksander Stetsurenko, met Karim Ghaiji, Anderson het Silva en in de Nederlander Remy Bonjasky in de door de ring.

Verslag met van de Glory met Superfight vanuit Tokyo, met naar onder anderen het Arthur Kyshenko, met Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, van Hesdey Gerges naar en een Ewerton Teixera in de uit ring.

Verslag tijdens van het World uit Championship Tournament Zwaargewicht door in Chicago, waarbij naar onder anderen door de kickboksers Tyrone Spong, van Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol uit op tv Zimmerman en Hesdy Gerges in de naar uit ring verschijnen.

Verslag van op het World Championship uit Tournament Zwaargewicht tijdens in Chicago, waarbij de onder anderen de in kickboksers Tyrone door Spong, Rico Verhoeven, Gokhan een Saki, Errol Zimmerman en Hesdy uit een Gerges in de ring van verschijnen.

Verslag van op tv het van World Championship Tournament Zwaargewicht in door Chicago, waarbij onder anderen een de tijdens kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, van Gokhan Saki, van Errol op Zimmerman en Hesdy Gerges het in de ring van verschijnen.

Verslag de van het World Championship Tournament in door Zwaargewicht in Chicago, een waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone naar Spong, van Rico Verhoeven, het Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy op Gerges tijdens in de ring uit verschijnen.

Verslag het van het World Championship Tournament het Zwaargewicht in Chicago, met tijdens waarbij onder anderen de uit kickboksers Tyrone Spong, Rico naar Verhoeven, in Gokhan Saki, Errol Zimmerman op tv en Hesdy Gerges in de de ring tijdens verschijnen.

Verslag van van het tijdens Glory 12-event in naar Madison Square Garden in New in York, waarbij onder anderen naar de kickboksers Giorgio op tijdens Petrosyan (Italië), Robin een van Roosmalen (Nederland) een en Andy Ristie (Suriname) aan het door uit lichtgewicht-toernooi deelnemen.

Liveverslag van in het World Championship van Tournament Zwaargewicht in Chicago, op met waarbij onder anderen op tv de kickboksers Tyrone Spong, Rico een Verhoeven, Gokhan Saki, naar Errol op tv Zimmerman en Hesdy Gerges door in de ring in verschijnen.

oktober 2020
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!