Programma gemist?

Verslag van het tijdens Glory een Last Man op tv Standing-event in Los uit Angeles, met de wereldtitelstrijd in het het zwaargewicht tussen Rico een Verhoeven en op Daniel Ghita en het uit achtmans middengewichttoernooi met met o.a. Melvin tijdens Manhoef.

Verslag met van het Glory Kickboxing-evenement door in Denver waarin vier in een van de beste op zwaargewichten ter wereld in de ring het verschijnen. Eén van tijdens hen een is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' uit een weegt 108 kg, komt tijdens uit voor Curaçao en een woont de en traint in Breda. de De drie andere uit deelnemers zijn Sergey Kharitonov (Rusland), door Anderson Silva (Brazilië) op op tv en Ben Edwards (Australië). Ook de zij wegen ruimschoots 100 uit kilogram. Eén van door hen kan op tv zich eind van de van avond, na in twee winstpartijen, op tv de beste noemen en hij met mag uit later dit in jaar een gooi doen naar de door wereldtitel in het naar uit zwaargewicht.

Nederlanders tijdens Tyrone Spong en Gokhan op tv Saki nemen op beiden deel aan tijdens het halfzwaargewichttoernooi de van Glory 15 op tv in Istanbul. Ook komt Nederlander tijdens Robin van Roosmalen in het tijdens actie.

Remy in Bonjasky, de legendarische Nederlandse op tv kickbokser, stopt ermee op tv na bijna honderd een wedstrijden en drie tijdens K-1 wereldkampioenschappen. op Zijn afscheidswedstrijd is echter alles de uit behalve een afscheidscadeautje. Hij met neemt het in Zagreb op een tijdens tegen Mirco Crocop

Verslag van van de het Glory Superfight vanuit in Tokyo, met onder op tv anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le van Banner, op Aleksander Stetsurenko, Karim tijdens Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander de Remy Bonjasky in van de de ring.

Verslag van door de Glory Superfight tijdens vanuit Tokyo, met onder een anderen Arthur het Kyshenko, Masayuki met Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, een tijdens Hesdey Gerges en op tv Ewerton Teixera in op tv de ring.

Verslag van het door World van Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, uit waarbij onder anderen met de de kickboksers Tyrone Spong, van Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol door Zimmerman en naar Hesdy Gerges in een de ring van verschijnen.

Verslag van het van World in Championship Tournament Zwaargewicht in in Chicago, waarbij tijdens onder anderen de een kickboksers Tyrone Spong, een Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol van door Zimmerman en Hesdy een Gerges in de ring op tv verschijnen.

Verslag van het naar World Championship Tournament de op tv Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen van in de kickboksers Tyrone Spong, naar Rico Verhoeven, Gokhan met Saki, Errol Zimmerman met en Hesdy Gerges in in de een ring verschijnen.

Verslag tijdens van het World naar Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, het waarbij op onder anderen de kickboksers van Tyrone Spong, op tv Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol van Zimmerman en Hesdy van Gerges in in de ring een verschijnen.

Verslag naar van het tijdens World Championship Tournament Zwaargewicht het in Chicago, waarbij onder met anderen de uit kickboksers Tyrone door Spong, Rico Verhoeven, Gokhan met Saki, Errol van Zimmerman en Hesdy met Gerges in de ring naar verschijnen.

Verslag van een het Glory tijdens 12-event in Madison van Square Garden tijdens in New York, waarbij onder anderen op tv de kickboksers Giorgio in Petrosyan (Italië), een Robin van Roosmalen (Nederland) met en Andy door Ristie (Suriname) aan het van lichtgewicht-toernooi op deelnemen.

Liveverslag van het met World Championship op tv Tournament Zwaargewicht de in Chicago, waarbij onder het anderen de door kickboksers Tyrone Spong, Rico op tv Verhoeven, Gokhan Saki, de Errol Zimmerman en Hesdy tijdens Gerges op in de uit ring verschijnen.

juli 2020
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!