Programma gemist?

Verslag van het een Glory met Last Man Standing-event uit in Los op tv Angeles, met de wereldtitelstrijd uit in het zwaargewicht tijdens tussen Rico Verhoeven en in Daniel op Ghita en het achtmans van middengewichttoernooi met o.a. van Melvin Manhoef.

Verslag door van het Glory Kickboxing-evenement in naar Denver waarin een vier in van de beste zwaargewichten ter van wereld met in de ring verschijnen. Eén van het hen is tijdens Errol uit Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt het 108 kg, komt uit voor op tv Curaçao en woont door het en traint in Breda. De drie een andere deelnemers een zijn Sergey op tv Kharitonov (Rusland), Anderson Silva (Brazilië) het en in Ben Edwards (Australië). Ook uit zij op tv wegen ruimschoots 100 kilogram. Eén van uit hen kan uit zich eind op tv van de avond, na twee op tv winstpartijen, een de beste op noemen en hij mag later dit het op jaar een gooi doen naar de uit wereldtitel een in het op zwaargewicht.

Nederlanders Tyrone Spong de en het Gokhan Saki de nemen beiden deel aan het met halfzwaargewichttoernooi van Glory op tv 15 in een Istanbul. Ook komt van Nederlander Robin van Roosmalen in een de actie.

Remy Bonjasky, de het op tv legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na door naar bijna honderd wedstrijden op tv en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd met is echter alles met op behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt naar het van in Zagreb op tegen Mirco met Crocop

Verslag van naar de Glory door Superfight vanuit door Tokyo, met onder door anderen Sergei Kharitonov, Jerome het Le Banner, Aleksander Stetsurenko, uit Karim Ghaiji, uit Anderson Silva en de Nederlander naar Remy Bonjasky de in de op tv ring.

Verslag van de de naar Glory Superfight vanuit Tokyo, de met onder de anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta op tv Kubo, op tv Mosab Amrani, Hesdey Gerges en in Ewerton Teixera in een de op ring.

Verslag van het uit World Championship van Tournament in Zwaargewicht in Chicago, een waarbij onder anderen de kickboksers de Tyrone Spong, Rico met Verhoeven, Gokhan Saki, Errol tijdens tijdens Zimmerman en Hesdy met Gerges in de ring in verschijnen.

Verslag op van het World Championship in Tournament Zwaargewicht in naar Chicago, waarbij onder op anderen de kickboksers Tyrone de Spong, op tv Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol van door Zimmerman en Hesdy Gerges in door de ring naar verschijnen.

Verslag het van het World Championship de Tournament Zwaargewicht op in Chicago, waarbij onder anderen een de kickboksers Tyrone in Spong, uit Rico Verhoeven, Gokhan door Saki, Errol Zimmerman en Hesdy van Gerges in de met door ring verschijnen.

Verslag van uit het World Championship door Tournament Zwaargewicht in met Chicago, waarbij onder op tv anderen de kickboksers door Tyrone Spong, op tv Rico Verhoeven, Gokhan Saki, tijdens Errol Zimmerman en Hesdy door Gerges in de door ring van verschijnen.

Verslag van met het World van Championship Tournament Zwaargewicht in in Chicago, waarbij onder anderen van door de kickboksers Tyrone Spong, Rico uit Verhoeven, Gokhan Saki, het Errol Zimmerman en Hesdy van Gerges in de met ring in verschijnen.

Verslag van in het Glory 12-event met in Madison Square op tv Garden in New York, van waarbij onder anderen naar de kickboksers Giorgio van Petrosyan in (Italië), Robin van van Roosmalen (Nederland) en uit Andy Ristie het (Suriname) aan het op tv lichtgewicht-toernooi deelnemen.

Liveverslag van het het World Championship op Tournament Zwaargewicht in een Chicago, waarbij onder op tv anderen de in kickboksers Tyrone door Spong, Rico Verhoeven, Gokhan met Saki, Errol Zimmerman en Hesdy van naar Gerges in de ring met verschijnen.

augustus 2020
28-06-2014 22:00

Afl. 14

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 14

Verslag van het Glory Last Man Standing-event in Los Angeles, met de wereldtitelstrijd in het zwaargewicht tussen Rico Verhoeven en Daniel Ghita en het achtmans middengewichttoernooi met o.a. Melvin Manhoef.

10-05-2014 22:29

Afl. 13

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 13

Verslag van het Glory Kickboxing-evenement in Denver waarin vier van de beste zwaargewichten ter wereld in de ring verschijnen. Eén van hen is Errol Zimmerman. 'The Bonecrusher' weegt 108 kg, komt uit voor Curaçao en woont en traint in Bred...

12-04-2014 22:00

Afl. 12

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 12

Nederlanders Tyrone Spong en Gokhan Saki nemen beiden deel aan het halfzwaargewichttoernooi van Glory 15 in Istanbul. Ook komt Nederlander Robin van Roosmalen in actie.

08-03-2014 23:50

Afl. 11

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 11

Remy Bonjasky, de legendarische Nederlandse kickbokser, stopt ermee na bijna honderd wedstrijden en drie K-1 wereldkampioenschappen. Zijn afscheidswedstrijd is echter alles behalve een afscheidscadeautje. Hij neemt het in Zagreb op tegen Mi...

01-03-2014 22:00

Afl. 10

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 10

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Sergei Kharitonov, Jerome Le Banner, Aleksander Stetsurenko, Karim Ghaiji, Anderson Silva en de Nederlander Remy Bonjasky in de ring.

22-02-2014 22:00

Afl. 9

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 9

Verslag van de Glory Superfight vanuit Tokyo, met onder anderen Arthur Kyshenko, Masayuki Kenmun, Yuta Kubo, Mosab Amrani, Hesdey Gerges en Ewerton Teixera in de ring.

15-02-2014 22:00

Afl. 8

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 8

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

08-02-2014 22:00

Afl. 7

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 7

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-02-2014 22:00

Afl. 6

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 6

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

25-01-2014 22:00

Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 5

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

01-01-2014 23:51

Afl. 4

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 4

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

07-12-2013 22:00

Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 3

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi deelnemen.

26-10-2013 22:00

Afl. 2

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 2

Liveverslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen.

19-10-2013 21:59

Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing - Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing bij RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing. Heb je een uitzending van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing gemist

Uitzending gemist van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 14
  • Laatste uitzending op 28-06-2014 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!