Programma gemist?

Hoogleraar op word je niet zomaar. op Voor deze prestigieuze de functie moet je door heel wat in door huis hebben. Daarin de doen vrouwen niet uit onder met voor mannen. Toch op tv is slechts één op de zeven de uit hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word van je niet zomaar. Voor door deze het prestigieuze functie moet je van heel de wat in huis hebben. tijdens Daarin doen vrouwen niet onder in van voor mannen. Toch is van slechts één op op de zeven hoogleraren de een vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid met Elies van het Sliedregt (VU) in vermoedt dat mindbugs als een 'onbewuste voorkeuren' door een rol spelen. op tv De elegante Elies van Sliedregt is door niet van de huiskamergeleerde die je een bij deze op tv functie verwacht. een Ze is een inspirerend voorbeeld voor een menig vrouwelijke uit student. De vrouwen in moeten volgens naar haar de studeerkamers uit uit komen. door 'De boer op en naar jezelf in in de kijker spelen.' De promovenda Nora naar Asrami houdt zich het bezig met de uit op ontwikkeling van de islam onder op Nederlandse jongeren. Een mooi een op tv thema om jezelf mee te profileren. een Elies leert Nora door op tv de fijne kneepjes.Minder

In de Nederland kiezen tijdens maar weinig meisjes voor natuurkunde. De het promovenda Anouk tijdens de Hoogh deed dat op tv wel. Zij promoveert door op op tv het instituut AMOLF en op tv oriënteert zich op uit haar uit verdere loopbaan.Meer In in Nederland kiezen maar weinig meisjes een voor natuurkunde. De het promovenda de Anouk de Hoogh deed dat uit wel. Zij met promoveert op het instituut naar AMOLF en oriënteert zich door op haar tijdens verdere loopbaan. naar Ze twijfelt een of ze verder moet gaan een in de wetenschap. een Is in ze wel slim naar genoeg? En maakt zij kans in een een tijdens omgeving waarin de norm uit door met mannen wordt bepaald? Mannen gaan door anders met hun in onzekerheid om. Mannen bluffen naar op tv meer en verbloemen hun twijfels. het Anouk met heeft het gevoel een dat ze altijd met naar 1-0 achterstaat. Ze voelt een zich het snel geïntimideerd en vraagt tijdens zich af hoe in professor doctor ir. Els Koffeman in met haar onzekerheid naar en tijdens twijfels is van omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter naar Dorine Burmanje toverde met het Kadaster om van op tv een door mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het door streefcijfer van 30% door vrouwen ruimschoots gehaald, tijdens behalve uit in de door toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine door Burmanje toverde in tien jaar naar tijd het Kadaster om de van door een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke met organisatie. In alle door lagen door wordt het streefcijfer van naar 30% vrouwen ruimschoots een gehaald. Maar op tv Dorine heeft nog door één kopzorg; de toplaag. De een directieraad bestaat door uit louter mannen. Het op tv rolmodel uit Burmanje vindt dat door niet meer van deze tijd. op tv Ze wil dit een uit veranderen maar gaat dat ook de lukken? Met name in de de bovenste op tv laag is de op tv competitie groot op en komt het op naar de kleinste details door aan. Dorine vindt een dat vrouwen uit het daarin nog weleens van laten naar liggen. Ze nodigt het jonge talent de Tamara Slob het uit om voor de op van topfunctie te gaan en ze het besluit het op tv talent te door 'empoweren'.Minder

De jonge leidinggevende de Miriam Hentzen het is hoogzwanger van het haar tweede naar kind. Ze het vraagt zich af of ze op het op tv moederschap nog kan door wel combineren met het opklimmen tijdens naar de top.Meer De op tv jonge met leidinggevende Miriam op tv Hentzen is hoogzwanger door van haar tweede kind. Ze tijdens vraagt zich af tijdens of ze het moederschap naar uit nog kan wel combineren het met het opklimmen het naar de top. Kun je een je focus uit verdelen? Ben je met dan nog wel in een goede de moeder? Wil zij niet door teveel? tijdens Het rolmodel Alice met Diels is directeur bij naar Nuon. Zij de maakte een glansrijke carrière door door met twee kinderen. Alice door waarschuwt voor de tijdens typisch 'Nederlandse' valkuilen. tijdens 'Een topfunctie tijdens is topsport het en dat van doe je niet in deeltijd.' Ze met neemt Miriam het mee op in haar leven, waarin hard gewerkt de wordt, in maar ook ruimte het is voor naar ontspanning.Minder

Sinds 2013 moeten met op tv beursgenoteerde ondernemingen streven in naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft naar echter steken in op 6%. Laïla op Boutaïbi, management trainee bij tijdens Delta Lloyd, wil een graag van bestuurder worden.Meer Laïla de Boutaïbi, management naar trainee bij Delta Lloyd, wil op graag bestuurder worden op maar beseft dat een haar kansen klein zijn. in op Laïla heeft twee masters in op zak. In haar naar vrije tijd op tv doet ze aan boksen, door omdat dat haar gedisciplineerd de houdt. de Hoe kan ze voorkomen een dat ze in uit de op tv bekende valkuilen stapt? Ze legt van haar oor te luisteren tijdens bij de succesvolle de directeur Annemieke Visser-Brons. op tv op Annemieke adviseert Laïla haar eigenheid uit te de koesteren. Voor de spelregels op naar de werkvloer nodigt op ze een Laïla uit voor een spelletje door Stratego.Minder

16:07,Zes tijdens jonge, hoog opgeleide vrouwen met uit een etnische naar achtergrond op hebben ieder een droom: ze willen uit de top tijdens van het Nederlandse van bedrijfsleven een bestormen.

16:08,Zes tijdens jonge, hoog opgeleide vrouwen van met een door etnische achtergrond het hebben ieder een droom: ze het willen de top de van door het Nederlandse bedrijfsleven tijdens bestormen.

16:09,Zes naar jonge, hoog opgeleide een vrouwen met in een etnische achtergrond door hebben ieder een droom: ze willen door de door top van het Nederlandse uit bedrijfsleven uit bestormen.

16:08,Zes door jonge, hoog opgeleide vrouwen van met een etnische achtergrond uit hebben ieder een met droom: van ze willen de in top van het Nederlandse van bedrijfsleven tijdens bestormen.

16:08,Zes jonge, door hoog met opgeleide vrouwen met een van etnische achtergrond hebben in ieder een droom: ze willen in van de top van het Nederlandse bedrijfsleven door van bestormen.

16:09,Zes de jonge, hoog opgeleide tijdens vrouwen met een etnische achtergrond met door hebben ieder een droom: in ze willen de top door van het Nederlandse tijdens bedrijfsleven door bestormen.

juni 2020
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!