Programma gemist?

Hoogleraar word je op tv uit niet zomaar. Voor deze prestigieuze de functie moet een je heel wat de in huis hebben. Daarin in doen in vrouwen niet onder voor mannen. Toch op tv is op tv slechts één in op de zeven hoogleraren een door vrouw.Meer Hoogleraar naar word je niet zomaar. het Voor deze prestigieuze functie een moet je de heel wat in huis met hebben. Daarin doen in vrouwen niet onder van voor mannen. op Toch door is slechts één van op de zeven hoogleraren in een vrouw. Hoogleraar het Rechtsgeleerdheid Elies van Sliedregt (VU) het vermoedt op dat mindbugs als van 'onbewuste voorkeuren' een op tv rol spelen. De van elegante Elies van Sliedregt is in tijdens niet de huiskamergeleerde een die je bij deze functie verwacht. op Ze is een het in inspirerend voorbeeld voor menig vrouwelijke tijdens student. De vrouwen moeten met met volgens haar de studeerkamers uit tijdens komen. 'De boer op tijdens en jezelf door in de kijker spelen.' op de De promovenda Nora in Asrami houdt zich bezig met de in ontwikkeling van de de het islam onder Nederlandse in jongeren. Een mooi uit thema om jezelf mee te profileren. op tv Elies leert uit Nora de een fijne kneepjes.Minder

In Nederland kiezen het maar weinig van meisjes door voor natuurkunde. De van promovenda Anouk de Hoogh door deed dat wel. door Zij promoveert door op het instituut AMOLF en de oriënteert zich op haar op verdere in loopbaan.Meer In Nederland kiezen in maar weinig meisjes voor tijdens natuurkunde. De op promovenda Anouk de Hoogh in deed dat wel. op Zij promoveert op op het instituut op AMOLF en oriënteert zich naar op haar op tv verdere loopbaan. Ze twijfelt van met of ze verder moet gaan het in tijdens de wetenschap. Is van ze wel slim het genoeg? En maakt met zij kans in een naar omgeving waarin de norm door met met mannen wordt bepaald? Mannen gaan anders het met hun onzekerheid in om. Mannen bluffen door meer en het verbloemen hun twijfels. met Anouk heeft het gevoel op dat de ze altijd met met 1-0 achterstaat. Ze voelt zich met snel geïntimideerd en uit vraagt zich af op hoe professor doctor van ir. tijdens Els Koffeman met met haar onzekerheid en twijfels op tv is door omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje van toverde het met Kadaster om tijdens van een mannenbolwerk tot de een vrouwvriendelijke op organisatie. Het streefcijfer van de 30% uit vrouwen ruimschoots gehaald, behalve van in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter door Dorine Burmanje toverde in door tien jaar tijd uit met het Kadaster om het van een mannenbolwerk tot in een vrouwvriendelijke organisatie. op In alle lagen van wordt het naar streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots op gehaald. Maar Dorine een heeft door nog één kopzorg; de toplaag. een De directieraad in bestaat uit louter mannen. de Het rolmodel Burmanje door vindt dat niet in meer van deze tijd. naar Ze wil dit in met veranderen maar gaat uit dat ook lukken? Met name in in de bovenste laag uit is de met competitie door groot en komt het op van de het kleinste details aan. Dorine vindt dat tijdens vrouwen het op tv daarin het nog weleens laten liggen. Ze door nodigt het jonge talent van Tamara Slob uit het om voor naar de op topfunctie te gaan en door ze besluit een het talent te het 'empoweren'.Minder

De door jonge leidinggevende Miriam Hentzen op tv is hoogzwanger van haar in tweede kind. op tv Ze vraagt zich af in of ze met het moederschap nog kan het wel combineren met het het opklimmen naar het de top.Meer in De jonge op leidinggevende Miriam het Hentzen is hoogzwanger van haar uit tweede een kind. Ze vraagt zich een af of ze het op moederschap nog kan in wel combineren door met het opklimmen naar de uit top. naar Kun je je focus met verdelen? Ben op je dan op nog wel een goede in moeder? Wil zij niet teveel? van Het met rolmodel Alice op tv Diels is directeur tijdens bij Nuon. Zij maakte een tijdens glansrijke carrière naar door met twee kinderen. Alice het op waarschuwt voor de typisch 'Nederlandse' op valkuilen. 'Een tijdens topfunctie is topsport en naar dat doe van je niet in in deeltijd.' Ze neemt Miriam op tv mee in haar leven, uit waarin naar hard gewerkt wordt, maar in ook naar ruimte is voor met ontspanning.Minder

Sinds van 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven uit uit naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft in echter steken in op 6%. Laïla Boutaïbi, door management trainee de bij het Delta Lloyd, wil tijdens graag bestuurder worden.Meer door Laïla Boutaïbi, management trainee met bij Delta Lloyd, wil met graag bestuurder op worden maar beseft op tv dat haar kansen klein zijn. uit het Laïla heeft twee masters het op zak. met In haar vrije tijd doet ze de aan tijdens boksen, omdat dat uit haar gedisciplineerd houdt. Hoe van kan de ze voorkomen dat ze in uit de bekende tijdens valkuilen stapt? Ze de legt haar naar oor te luisteren bij de succesvolle met directeur Annemieke Visser-Brons. met Annemieke tijdens adviseert Laïla haar eigenheid te met koesteren. Voor in de spelregels op tijdens de werkvloer nodigt ze uit de Laïla uit voor met een spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes jonge, hoog de tijdens opgeleide vrouwen met het een etnische achtergrond hebben ieder met een droom: uit ze willen de top van een door het Nederlandse bedrijfsleven uit bestormen.

16:08,Zes op tv jonge, hoog opgeleide vrouwen het met een etnische achtergrond uit hebben ieder een de op tv droom: ze willen de top van van de het Nederlandse bedrijfsleven het bestormen.

16:09,Zes jonge, hoog tijdens opgeleide uit vrouwen met een etnische achtergrond een hebben ieder het een droom: ze willen in de top van door van het Nederlandse bedrijfsleven uit bestormen.

16:08,Zes tijdens jonge, hoog opgeleide met vrouwen met een etnische achtergrond door hebben ieder een door droom: ze willen op de top van in het Nederlandse bedrijfsleven door het bestormen.

16:08,Zes jonge, hoog in opgeleide vrouwen met in een etnische door achtergrond tijdens hebben ieder een droom: naar ze willen de de top van het Nederlandse van bedrijfsleven op bestormen.

16:09,Zes jonge, hoog naar opgeleide een vrouwen met een een etnische achtergrond hebben ieder in een droom: ze willen een de top een van het Nederlandse bedrijfsleven een door bestormen.

januari 2019
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord