Programma gemist?

Hoogleraar word door je niet op zomaar. Voor een deze prestigieuze functie moet je heel op wat in door huis hebben. van Daarin doen vrouwen niet onder naar voor de mannen. Toch is slechts één in met op de zeven hoogleraren een op vrouw.Meer Hoogleraar met word je niet zomaar. de Voor deze prestigieuze functie een moet naar je heel naar wat in huis hebben. Daarin doen door vrouwen niet onder met voor uit mannen. Toch is met slechts één op de zeven een hoogleraren een de vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid de Elies tijdens van Sliedregt (VU) vermoedt uit dat mindbugs als van 'onbewuste voorkeuren' een de rol spelen. De elegante uit Elies op tv van Sliedregt is niet uit de huiskamergeleerde die door je bij deze functie op tv verwacht. Ze is een op inspirerend voorbeeld een voor menig vrouwelijke op student. naar De vrouwen moeten volgens haar de het studeerkamers uit uit komen. 'De in boer op en uit jezelf in de kijker spelen.' tijdens in De promovenda Nora Asrami houdt zich tijdens de bezig met de ontwikkeling van de door islam uit onder Nederlandse jongeren. van Een mooi een thema om jezelf mee de te profileren. Elies leert Nora de de fijne op tv kneepjes.Minder

In van Nederland kiezen maar weinig door meisjes voor door natuurkunde. De uit promovenda Anouk de Hoogh een deed dat wel. Zij promoveert de op het met instituut AMOLF en door oriënteert zich van op haar verdere loopbaan.Meer de In Nederland tijdens kiezen maar weinig meisjes voor de uit natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh een door deed dat wel. Zij promoveert tijdens op het instituut de AMOLF en door oriënteert zich op haar verdere een loopbaan. Ze twijfelt door of naar ze verder moet de gaan in de wetenschap. Is tijdens ze wel van slim uit genoeg? En maakt zij kans met in een omgeving tijdens waarin van de norm door mannen wordt het bepaald? Mannen gaan het anders het met hun onzekerheid om. met Mannen bluffen meer en verbloemen uit hun twijfels. Anouk het heeft met het gevoel dat ze een altijd met met 1-0 achterstaat. Ze voelt het zich in snel geïntimideerd en vraagt zich af tijdens hoe professor doctor tijdens ir. Els met Koffeman met haar een onzekerheid en twijfels is een uit omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter van Dorine Burmanje toverde het in Kadaster om een van een mannenbolwerk tot tijdens een vrouwvriendelijke organisatie. door Het streefcijfer van van 30% vrouwen ruimschoots tijdens gehaald, behalve met in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter tijdens Dorine Burmanje toverde in in tien met jaar tijd het het Kadaster om van een door mannenbolwerk uit tot een vrouwvriendelijke uit organisatie. In alle lagen wordt het in een streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald. tijdens Maar in Dorine heeft nog één de kopzorg; de de toplaag. De directieraad bestaat de uit de louter mannen. Het door rolmodel Burmanje vindt dat op niet meer van deze tijd. met Ze wil van dit veranderen op tv maar gaat dat ook lukken? in Met name in een op de bovenste laag is een de competitie uit groot en komt het uit op de kleinste de details aan. Dorine vindt tijdens dat vrouwen het daarin met tijdens nog weleens laten liggen. Ze het nodigt het jonge talent op Tamara Slob uit uit om voor een de topfunctie een te gaan en in ze besluit door het talent te uit 'empoweren'.Minder

De jonge leidinggevende een Miriam Hentzen van is hoogzwanger op van haar tweede kind. Ze de vraagt het zich af of uit ze het de moederschap nog kan wel met combineren met het naar opklimmen naar de top.Meer De op tijdens jonge leidinggevende Miriam van Hentzen is hoogzwanger van op tv haar tweede kind. Ze vraagt de zich in af of ze het moederschap een nog kan wel een door combineren met het op tv opklimmen naar de in top. Kun je je focus verdelen? op tv Ben het je dan in nog wel een goede de moeder? Wil zij niet tijdens teveel? Het rolmodel Alice de Diels is directeur in bij Nuon. een Zij een maakte een glansrijke carrière tijdens door met twee kinderen. Alice een waarschuwt voor met de typisch 'Nederlandse' valkuilen. tijdens op 'Een topfunctie is met topsport en dat uit doe je niet in een deeltijd.' Ze neemt Miriam een mee tijdens in haar leven, waarin hard van gewerkt wordt, met maar ook ruimte uit is voor de ontspanning.Minder

Sinds 2013 moeten tijdens beursgenoteerde ondernemingen streven door naar 30% tijdens topvrouwen. tijdens Het gemiddelde blijft echter in steken op 6%. het Laïla Boutaïbi, management door trainee bij Delta Lloyd, naar wil graag met bestuurder worden.Meer op Laïla Boutaïbi, management trainee in bij Delta Lloyd, het wil graag bestuurder worden maar door beseft een dat haar kansen een klein zijn. Laïla heeft twee tijdens masters met op zak. op tv In haar vrije een tijd doet ze aan boksen, door omdat dat haar gedisciplineerd van houdt. op tv Hoe kan ze voorkomen van dat ze in in de bekende valkuilen stapt? de van Ze legt haar oor tijdens te luisteren bij de uit succesvolle directeur Annemieke Visser-Brons. een Annemieke adviseert Laïla de haar eigenheid te op tv koesteren. het Voor de spelregels op de uit een werkvloer nodigt ze Laïla uit voor op tv een spelletje tijdens Stratego.Minder

16:07,Zes jonge, naar hoog het opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond uit het hebben ieder een droom: ze de willen een de top van het op Nederlandse bedrijfsleven uit bestormen.

16:08,Zes een jonge, hoog opgeleide vrouwen het met een etnische op tv achtergrond hebben ieder een op tv de droom: ze willen de op top van het Nederlandse bedrijfsleven naar een bestormen.

16:09,Zes een jonge, hoog met opgeleide vrouwen met een door etnische achtergrond hebben ieder een op droom: ze willen naar met de top van een het Nederlandse bedrijfsleven met bestormen.

16:08,Zes in jonge, hoog opgeleide vrouwen met in met een etnische achtergrond hebben ieder een een droom: ze op tv willen in de top van het Nederlandse op tv bedrijfsleven een bestormen.

16:08,Zes op jonge, hoog opgeleide uit vrouwen met een etnische achtergrond de uit hebben ieder een droom: het ze willen de op top van het Nederlandse tijdens bedrijfsleven tijdens bestormen.

16:09,Zes in jonge, hoog opgeleide vrouwen met van de een etnische achtergrond hebben op tv ieder een droom: ze tijdens willen door de top van het Nederlandse uit bedrijfsleven van bestormen.

oktober 2019
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!