Programma gemist?

Hoogleraar naar word je uit niet zomaar. Voor uit deze prestigieuze functie moet je op heel wat in op huis hebben. in Daarin doen vrouwen niet door onder voor mannen. Toch op tv is slechts op tv één op de zeven een hoogleraren het een vrouw.Meer Hoogleraar word je op niet zomaar. het Voor door deze prestigieuze functie moet je uit heel wat in met huis hebben. Daarin doen met vrouwen op niet onder voor mannen. met Toch in is slechts één op een de zeven hoogleraren tijdens een vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Elies met van naar Sliedregt (VU) de vermoedt dat mindbugs als een 'onbewuste voorkeuren' een door rol spelen. De op tv elegante Elies van Sliedregt is op op niet de huiskamergeleerde in die je bij deze functie verwacht. op tv Ze is een een inspirerend in voorbeeld voor op menig vrouwelijke student. De vrouwen moeten met volgens haar de het van studeerkamers uit komen. uit 'De boer op en met jezelf in op de kijker spelen.' De promovenda Nora op uit Asrami houdt zich bezig met uit de ontwikkeling van in de islam in onder Nederlandse jongeren. Een door mooi thema met om jezelf mee te profileren. het Elies naar leert Nora de de fijne kneepjes.Minder

In Nederland kiezen van maar op tv weinig meisjes voor op natuurkunde. De promovenda Anouk de het tijdens Hoogh deed dat wel. Zij promoveert uit op het op tv instituut de AMOLF en oriënteert zich op het haar verdere van loopbaan.Meer In Nederland tijdens kiezen maar weinig meisjes voor uit natuurkunde. De promovenda uit Anouk de van Hoogh deed op dat wel. Zij promoveert op op tv het het instituut AMOLF en oriënteert zich op op haar een verdere loopbaan. op tv Ze twijfelt of ze naar verder moet tijdens gaan in de het wetenschap. Is ze wel slim tijdens genoeg? tijdens En maakt zij kans op in een naar omgeving waarin de norm op door mannen wordt een bepaald? Mannen gaan de anders van met hun onzekerheid naar om. Mannen bluffen uit meer en verbloemen hun naar twijfels. Anouk heeft het de gevoel dat uit ze altijd met naar 1-0 achterstaat. Ze van voelt zich snel op geïntimideerd en vraagt zich af een hoe een professor doctor ir. Els Koffeman op met haar van onzekerheid en twijfels in is het omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter het Dorine Burmanje een toverde het Kadaster om op tv van een mannenbolwerk tot door een vrouwvriendelijke op organisatie. Het streefcijfer van de 30% naar vrouwen ruimschoots gehaald, behalve naar in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine tijdens in Burmanje toverde in uit tien jaar tijd het Kadaster op om van een mannenbolwerk van tot een vrouwvriendelijke de organisatie. In alle tijdens lagen wordt het op tv een streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald. tijdens Maar door Dorine heeft nog de één kopzorg; de toplaag. tijdens De directieraad bestaat uit de uit louter mannen. Het rolmodel naar Burmanje vindt dat tijdens niet meer van deze van tijd. Ze wil op tv dit het veranderen maar gaat uit dat ook lukken? de Met name in de bovenste laag het door is de competitie naar groot en komt het tijdens op de kleinste details van aan. Dorine vindt de dat vrouwen het door daarin nog de weleens laten liggen. op tv Ze nodigt het jonge talent van Tamara Slob tijdens uit om voor de op tv topfunctie te tijdens gaan en een ze besluit het talent de te de 'empoweren'.Minder

De door jonge leidinggevende Miriam Hentzen op is op hoogzwanger van haar tweede kind. in Ze vraagt van zich af of ze een het moederschap met nog kan wel in combineren met het opklimmen naar de de de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam op Hentzen op tv is hoogzwanger van het haar tweede kind. in Ze vraagt zich met af of op tv ze het moederschap nog kan door wel op tv combineren met het opklimmen naar de op tv tijdens top. Kun je uit je focus verdelen? de Ben je dan nog wel een het uit goede moeder? Wil op tv zij niet teveel? Het rolmodel Alice op tv Diels op tv is directeur bij Nuon. Zij van maakte met een glansrijke op tv carrière door met twee het kinderen. Alice het waarschuwt voor de typisch 'Nederlandse' een valkuilen. 'Een topfunctie is naar topsport met en dat door doe je niet in door deeltijd.' Ze neemt Miriam tijdens mee in haar leven, het waarin hard naar gewerkt wordt, een maar ook ruimte is voor op de ontspanning.Minder

Sinds 2013 moeten uit beursgenoteerde ondernemingen op streven naar 30% door topvrouwen. Het op tv gemiddelde blijft uit echter steken op 6%. een Laïla Boutaïbi, management trainee bij door Delta met Lloyd, wil uit graag bestuurder worden.Meer op Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta tijdens Lloyd, met wil graag tijdens bestuurder worden maar op tv beseft dat haar kansen klein zijn. op tv van Laïla heeft twee masters op zak. op In haar vrije een tijd doet ze door op aan boksen, omdat dat haar tijdens gedisciplineerd houdt. Hoe uit kan ze voorkomen de dat een ze in de bekende de valkuilen stapt? op Ze legt haar oor te luisteren op tijdens bij de succesvolle directeur uit Annemieke Visser-Brons. Annemieke adviseert door Laïla haar eigenheid het te koesteren. Voor in de op spelregels op de werkvloer door nodigt ze Laïla uit in voor het een spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes jonge, hoog op tv opgeleide vrouwen met met een etnische op tv achtergrond hebben ieder tijdens een droom: ze willen uit de top van het het Nederlandse bedrijfsleven op in bestormen.

16:08,Zes jonge, door hoog opgeleide door vrouwen met een etnische achtergrond op uit hebben ieder een de droom: ze willen de top van een het naar Nederlandse bedrijfsleven met bestormen.

16:09,Zes van jonge, hoog tijdens opgeleide vrouwen met een etnische een achtergrond hebben ieder een van droom: in ze willen de op tv top van het Nederlandse bedrijfsleven tijdens naar bestormen.

16:08,Zes jonge, naar hoog opgeleide vrouwen naar met de een etnische achtergrond de hebben ieder een een droom: ze willen de het top van het met Nederlandse bedrijfsleven uit bestormen.

16:08,Zes jonge, met hoog opgeleide van vrouwen met een etnische naar achtergrond hebben een ieder een droom: ze willen van de top van uit het uit Nederlandse bedrijfsleven op bestormen.

16:09,Zes uit jonge, hoog opgeleide tijdens vrouwen met door een etnische achtergrond hebben ieder op een uit droom: ze willen op tv de top van het op Nederlandse bedrijfsleven in bestormen.

september 2020
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!