Programma gemist?

Hoogleraar van word je niet zomaar. van Voor naar deze prestigieuze functie moet op je heel wat in huis uit een hebben. Daarin doen vrouwen niet onder met voor mannen. naar Toch is slechts één in op de door zeven hoogleraren een vrouw.Meer het Hoogleraar uit word je niet van zomaar. Voor deze tijdens prestigieuze functie met moet je heel wat in huis op tv hebben. Daarin doen naar vrouwen niet in onder voor mannen. Toch op is de slechts één in op de zeven uit hoogleraren een vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Elies op van Sliedregt (VU) het vermoedt dat uit mindbugs met als 'onbewuste voorkeuren' een rol spelen. de De elegante het Elies van Sliedregt is uit niet in de huiskamergeleerde die de je bij met deze functie verwacht. Ze de is een inspirerend voorbeeld voor het in menig vrouwelijke student. De het vrouwen moeten volgens op haar de studeerkamers uit van komen. 'De boer op tv op en tijdens jezelf in de kijker spelen.' naar De naar promovenda Nora Asrami houdt zich de bezig van met de ontwikkeling naar van de islam onder naar Nederlandse jongeren. het Een mooi thema uit om jezelf mee te profileren. uit Elies leert van Nora de fijne van kneepjes.Minder

In naar Nederland kiezen maar weinig meisjes naar voor natuurkunde. van De naar promovenda Anouk de Hoogh een deed dat op wel. Zij promoveert op het instituut op tv AMOLF en oriënteert een zich naar op haar verdere het loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar met weinig meisjes voor uit natuurkunde. De promovenda het Anouk uit de Hoogh deed dat naar wel. Zij uit promoveert op het het instituut AMOLF en oriënteert zich tijdens in op haar verdere loopbaan. naar Ze twijfelt of ze verder naar moet gaan in een de het wetenschap. Is naar ze wel slim genoeg? En met maakt naar zij kans in een omgeving waarin op tv de tijdens norm door mannen wordt door bepaald? Mannen gaan door anders met op hun onzekerheid om. Mannen bluffen op van meer en verbloemen de hun twijfels. Anouk heeft het gevoel op door dat ze altijd met 1-0 op achterstaat. Ze een voelt zich snel geïntimideerd van en vraagt naar zich af een hoe professor doctor ir. tijdens Els Koffeman naar met haar onzekerheid en twijfels door is uit omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter de Dorine Burmanje een toverde het Kadaster om van een op tv door mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het uit streefcijfer van 30% op vrouwen uit ruimschoots gehaald, behalve in de de naar toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde op in met tien jaar tijd door het Kadaster om van de een mannenbolwerk de tot een vrouwvriendelijke organisatie. op In alle het lagen wordt het streefcijfer van door 30% een vrouwen ruimschoots gehaald. Maar Dorine heeft tijdens nog één een kopzorg; de toplaag. De een directieraad bestaat uit uit louter mannen. Het van rolmodel een Burmanje vindt tijdens dat niet meer van op deze tijd. Ze wil dit op tv veranderen maar gaat in dat een ook lukken? Met name de in met de bovenste laag is de competitie in groot en tijdens komt het op het de kleinste details aan. het het Dorine vindt dat vrouwen het daarin op tv nog naar weleens laten liggen. Ze nodigt door in het jonge talent Tamara Slob door uit om voor de van met topfunctie te gaan van en ze besluit het in talent te een 'empoweren'.Minder

De uit jonge leidinggevende de Miriam Hentzen is het hoogzwanger van haar tweede kind. Ze een vraagt zich af de of ze tijdens het moederschap uit nog kan wel in combineren met het opklimmen naar de de top.Meer De uit jonge leidinggevende tijdens Miriam Hentzen in is hoogzwanger uit van haar tweede kind. Ze tijdens vraagt zich af of door ze het moederschap uit van nog kan wel combineren met de het opklimmen naar uit de tijdens top. Kun je je op focus verdelen? een Ben je dan nog wel op tv een goede moeder? het Wil zij niet naar teveel? Het met rolmodel Alice Diels is directeur in bij van Nuon. Zij maakte een glansrijke met carrière door met uit twee van kinderen. Alice in waarschuwt voor de typisch 'Nederlandse' valkuilen. met 'Een door topfunctie is de topsport en dat doe van je niet op tv in deeltijd.' Ze neemt op tv Miriam mee de in haar leven, waarin naar hard gewerkt door wordt, maar ook ruimte met is voor door ontspanning.Minder

Sinds 2013 op tv moeten met beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. op Het van gemiddelde blijft echter steken op door 6%. Laïla Boutaïbi, op tv management op tv trainee bij Delta de Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer in Laïla uit Boutaïbi, management de trainee bij Delta Lloyd, met wil graag door bestuurder worden maar beseft van dat haar naar kansen klein zijn. van Laïla heeft twee masters op op zak. In haar met vrije tijd doet naar ze aan boksen, naar omdat dat van haar gedisciplineerd houdt. Hoe kan uit ze voorkomen dat door ze op in de op bekende valkuilen stapt? Ze in legt haar de oor te luisteren bij de succesvolle in directeur Annemieke Visser-Brons. het Annemieke adviseert met Laïla haar op eigenheid te koesteren. Voor een de spelregels op de op tv werkvloer nodigt door ze Laïla uit voor het een met spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes naar jonge, hoog opgeleide uit vrouwen met een etnische uit achtergrond hebben een ieder een droom: ze de willen tijdens de top van de het Nederlandse bedrijfsleven op bestormen.

16:08,Zes jonge, tijdens hoog door opgeleide vrouwen met de een etnische achtergrond hebben ieder een de droom: ze naar willen de door top van het Nederlandse bedrijfsleven uit de bestormen.

16:09,Zes tijdens jonge, hoog opgeleide vrouwen een met een etnische achtergrond door hebben een ieder een droom: door ze willen de in top van uit het Nederlandse bedrijfsleven door bestormen.

16:08,Zes jonge, hoog in opgeleide vrouwen tijdens met een van etnische achtergrond naar hebben ieder een droom: ze op willen de top van op tv het Nederlandse op tv bedrijfsleven door bestormen.

16:08,Zes naar jonge, hoog door opgeleide vrouwen met een naar etnische achtergrond hebben ieder met een droom: ze willen op tv door de top van met het Nederlandse bedrijfsleven in bestormen.

16:09,Zes een jonge, hoog in opgeleide vrouwen met de een etnische achtergrond hebben het ieder een droom: ze willen door de top in van het Nederlandse bedrijfsleven in de bestormen.

januari 2021
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!