Programma gemist?

Hoogleraar met word je niet zomaar. Voor de deze prestigieuze in functie de moet je heel wat in op huis tijdens hebben. Daarin doen vrouwen niet naar onder voor uit mannen. Toch naar is slechts één op de het zeven hoogleraren een op vrouw.Meer door Hoogleraar word je niet zomaar. van Voor deze prestigieuze van functie moet je tijdens heel wat door in huis hebben. in Daarin doen vrouwen het niet onder voor mannen. Toch het is een slechts één op de uit zeven hoogleraren een vrouw. uit Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Elies het van Sliedregt het (VU) vermoedt met dat mindbugs als 'onbewuste een voorkeuren' een uit rol spelen. De uit elegante Elies van Sliedregt is een niet de huiskamergeleerde met die je een bij deze functie verwacht. op tv Ze is een op inspirerend voorbeeld voor het op tv menig vrouwelijke student. De vrouwen moeten in volgens uit haar de naar studeerkamers uit komen. een 'De boer op en jezelf in op de met kijker spelen.' De de promovenda Nora Asrami houdt uit zich op bezig met de ontwikkeling van in de islam onder Nederlandse tijdens jongeren. Een de mooi thema om jezelf door mee te profileren. de Elies leert uit Nora tijdens de fijne kneepjes.Minder

In op Nederland kiezen maar weinig op tv meisjes het voor natuurkunde. De promovenda Anouk de een Hoogh deed de dat wel. Zij op tv promoveert op met het instituut AMOLF en oriënteert een zich op op haar naar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen door maar weinig meisjes voor op natuurkunde. de De promovenda Anouk de in Hoogh deed dat de wel. Zij met promoveert op het naar instituut AMOLF en oriënteert uit zich het op haar verdere in loopbaan. Ze twijfelt of ze met verder moet van gaan in de de wetenschap. Is ze wel op slim genoeg? En tijdens maakt zij kans met in een omgeving het waarin tijdens de norm door mannen wordt het bepaald? Mannen gaan anders van met hun de onzekerheid om. van Mannen bluffen meer en de verbloemen hun de twijfels. Anouk een heeft het gevoel dat ze altijd in met 1-0 op achterstaat. een Ze voelt zich snel de geïntimideerd en vraagt zich de af hoe professor doctor van ir. een Els Koffeman de met haar onzekerheid en twijfels is uit uit omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter tijdens Dorine Burmanje toverde het Kadaster tijdens om van een een mannenbolwerk tot een het vrouwvriendelijke organisatie. op Het streefcijfer van 30% op tv vrouwen ruimschoots een gehaald, behalve in door de toplaag.Meer tijdens Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde in met tien jaar tijd door het Kadaster in om van een op mannenbolwerk tot een door vrouwvriendelijke organisatie. In alle in lagen wordt het in streefcijfer van 30% een op tv vrouwen ruimschoots gehaald. Maar op tv Dorine heeft nog één op kopzorg; de naar toplaag. De uit directieraad bestaat uit louter mannen. door Het rolmodel Burmanje vindt uit dat niet meer het van deze tijd. op tv uit Ze wil dit veranderen maar gaat op dat de ook lukken? Met name in tijdens de bovenste naar laag is naar de competitie groot een en komt op het op de kleinste een details aan. Dorine vindt een dat een vrouwen het daarin nog de weleens laten liggen. tijdens Ze nodigt tijdens het jonge talent Tamara Slob uit met in om voor de topfunctie te van gaan en ze besluit op het talent te een in 'empoweren'.Minder

De jonge leidinggevende naar Miriam Hentzen is op hoogzwanger van door haar tweede kind. Ze naar vraagt zich af uit met of ze het moederschap nog op kan wel combineren met het het opklimmen naar tijdens de top.Meer een De jonge leidinggevende van Miriam Hentzen is hoogzwanger van in van haar tweede kind. uit Ze vraagt zich de af of ze het uit moederschap nog in kan wel uit combineren met het opklimmen tijdens naar de met top. Kun je door je focus verdelen? tijdens Ben je dan nog wel op een naar goede moeder? Wil het zij niet teveel? uit Het rolmodel Alice Diels is directeur door bij Nuon. Zij het uit maakte een glansrijke carrière door met van twee op kinderen. Alice op tv waarschuwt voor de typisch op tv 'Nederlandse' valkuilen. 'Een topfunctie op is topsport en dat van door doe je niet van in deeltijd.' Ze neemt Miriam in mee door in haar leven, waarin op hard gewerkt uit wordt, maar ook van ruimte is voor op tv ontspanning.Minder

Sinds 2013 moeten een beursgenoteerde ondernemingen het streven naar 30% topvrouwen. uit de Het gemiddelde blijft echter steken op op 6%. Laïla Boutaïbi, een management trainee bij tijdens Delta Lloyd, uit wil de graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, naar management met trainee bij Delta van Lloyd, wil graag bestuurder worden op maar de beseft dat haar kansen tijdens klein zijn. Laïla heeft van twee masters met op zak. het In haar vrije op tijd doet ze aan de boksen, omdat dat haar gedisciplineerd de de houdt. Hoe kan ze tijdens voorkomen dat ze van in de bekende valkuilen door stapt? door Ze legt haar oor te door luisteren bij de succesvolle de directeur met Annemieke Visser-Brons. Annemieke adviseert tijdens Laïla haar eigenheid de te koesteren. in Voor de spelregels op door de werkvloer nodigt ze in Laïla uit naar voor op tv een spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes jonge, hoog op tv een opgeleide vrouwen met de een etnische achtergrond de hebben ieder een droom: ze uit willen de naar top van de het Nederlandse bedrijfsleven een bestormen.

16:08,Zes jonge, hoog de opgeleide vrouwen met het een etnische achtergrond het hebben ieder een door droom: ze willen een de naar top van het een Nederlandse bedrijfsleven op bestormen.

16:09,Zes jonge, op hoog opgeleide vrouwen met met de een etnische achtergrond uit hebben ieder een door droom: ze willen de top het van het Nederlandse uit bedrijfsleven naar bestormen.

16:08,Zes jonge, tijdens hoog de opgeleide vrouwen met een op tv etnische achtergrond hebben op ieder een droom: tijdens ze willen de top van tijdens het met Nederlandse bedrijfsleven van bestormen.

16:08,Zes met jonge, hoog opgeleide op tv vrouwen met een van etnische achtergrond in hebben ieder een droom: ze willen het de top een van het Nederlandse met bedrijfsleven het bestormen.

16:09,Zes jonge, hoog in opgeleide op tv vrouwen met een etnische achtergrond het hebben ieder van een droom: ze uit willen de top van op tijdens het Nederlandse bedrijfsleven op tv bestormen.

september 2021
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!