Programma gemist?

Hoogleraar in word je niet de zomaar. Voor deze prestigieuze functie in moet je met heel wat in van huis hebben. met Daarin doen vrouwen naar niet onder voor mannen. Toch door is het slechts één op de een zeven hoogleraren een vrouw.Meer tijdens Hoogleraar word je een niet een zomaar. Voor deze prestigieuze een functie moet je een heel wat in huis op hebben. Daarin doen tijdens vrouwen uit niet onder in voor mannen. Toch uit is slechts één op de zeven door hoogleraren een naar vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid door Elies tijdens van Sliedregt (VU) vermoedt in dat mindbugs als 'onbewuste voorkeuren' naar een rol door spelen. met De elegante Elies van Sliedregt is het op tv niet de huiskamergeleerde die door je bij deze functie op tv verwacht. Ze is een naar inspirerend de voorbeeld voor menig uit vrouwelijke student. De het vrouwen moeten volgens haar het de studeerkamers uit komen. met 'De van boer op tijdens en jezelf in op tv de kijker spelen.' De naar promovenda Nora Asrami houdt naar zich bezig met in de op ontwikkeling van de islam uit onder Nederlandse tijdens jongeren. Een mooi uit thema om jezelf mee te profileren. de Elies leert Nora naar de fijne uit kneepjes.Minder

In Nederland kiezen door maar weinig meisjes met voor natuurkunde. De met tijdens promovenda Anouk de Hoogh deed dat een wel. Zij promoveert een op het instituut een AMOLF op en oriënteert zich op tv op haar de verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen een maar weinig uit meisjes voor natuurkunde. uit De promovenda Anouk uit de Hoogh deed tijdens dat wel. tijdens Zij promoveert op het instituut AMOLF het en oriënteert het zich op een haar verdere van loopbaan. Ze twijfelt of naar ze verder moet gaan van in de wetenschap. op tv Is ze de wel slim genoeg? de En maakt zij kans in het een omgeving waarin op tv de norm door een mannen naar wordt bepaald? Mannen op tv gaan anders met het hun onzekerheid door om. Mannen bluffen meer en verbloemen door hun twijfels. Anouk de heeft het de gevoel dat ze op tv altijd met 1-0 het achterstaat. Ze voelt op zich snel naar geïntimideerd en vraagt zich uit af hoe professor met doctor ir. uit Els Koffeman met haar onzekerheid van en het twijfels is met omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter een Dorine Burmanje toverde het een Kadaster op om van een tijdens mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. tijdens Het streefcijfer het van 30% vrouwen ruimschoots op tv gehaald, behalve in door de uit toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine een Burmanje toverde in tien jaar op tijd het Kadaster op om van in een mannenbolwerk tot een in vrouwvriendelijke door organisatie. In alle een lagen wordt het streefcijfer van 30% door vrouwen op tv ruimschoots gehaald. op tv Maar Dorine heeft een nog één kopzorg; de toplaag. de De directieraad bestaat door uit door louter mannen. Het rolmodel door Burmanje vindt dat niet meer met van deze van tijd. Ze wil dit met veranderen maar gaat in dat ook lukken? in Met name in de de bovenste naar laag is van de competitie groot en komt op het op met de met kleinste details aan. op tv Dorine vindt dat de vrouwen het daarin nog weleens laten in een liggen. Ze nodigt het de jonge talent Tamara Slob op tv uit op om voor de topfunctie door te gaan en ze besluit naar het de talent te op tv 'empoweren'.Minder

De jonge op tv leidinggevende Miriam Hentzen van is hoogzwanger van haar een tweede van kind. Ze met vraagt zich af tijdens of ze het moederschap nog in kan door wel combineren met op het opklimmen naar de het top.Meer De van jonge leidinggevende Miriam Hentzen is met hoogzwanger met van haar tweede kind. op Ze vraagt zich af naar of ze het de moederschap nog kan op wel combineren met het door opklimmen een naar de op tv top. Kun je je focus tijdens verdelen? met Ben je dan nog in wel een goede moeder? van Wil zij niet teveel? uit Het rolmodel in Alice Diels is directeur het bij Nuon. Zij door maakte een tijdens glansrijke carrière het door met twee op kinderen. Alice waarschuwt voor op tv de de typisch 'Nederlandse' valkuilen. uit 'Een topfunctie is topsport en door dat door doe je niet in tijdens deeltijd.' Ze neemt Miriam met mee in op tv haar leven, waarin hard de gewerkt wordt, van maar ook ruimte is door voor naar ontspanning.Minder

Sinds 2013 met moeten een beursgenoteerde ondernemingen streven op naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft in echter de steken op 6%. het Laïla Boutaïbi, management trainee tijdens bij uit Delta Lloyd, wil van graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, de management trainee bij Delta tijdens Lloyd, wil uit graag uit bestuurder worden maar beseft dat haar het kansen uit klein zijn. het Laïla heeft twee masters op tijdens zak. de In haar vrije tijd doet ze naar aan boksen, in omdat dat haar tijdens gedisciplineerd houdt. Hoe naar kan ze voorkomen dat een ze een in de op tv bekende valkuilen stapt? Ze op legt haar oor te luisteren van bij de succesvolle in directeur Annemieke naar Visser-Brons. Annemieke adviseert de Laïla in haar eigenheid te koesteren. tijdens Voor de spelregels op op de werkvloer nodigt tijdens ze Laïla in uit voor een spelletje van Stratego.Minder

16:07,Zes jonge, hoog van opgeleide vrouwen met in een etnische uit achtergrond hebben ieder een de droom: ze van willen de top het van het op Nederlandse bedrijfsleven met bestormen.

16:08,Zes op jonge, hoog opgeleide door vrouwen met een etnische van achtergrond hebben de ieder een droom: ze naar willen de top met van het op tv Nederlandse bedrijfsleven door bestormen.

16:09,Zes jonge, hoog tijdens opgeleide naar vrouwen met een etnische van achtergrond hebben ieder een het droom: ze willen op de top van in tijdens het Nederlandse bedrijfsleven van bestormen.

16:08,Zes jonge, in hoog opgeleide op vrouwen met een etnische van achtergrond in hebben ieder een droom: ze willen de de top van in het Nederlandse bedrijfsleven het naar bestormen.

16:08,Zes met jonge, hoog op tv opgeleide vrouwen met een de etnische achtergrond hebben ieder een het droom: ze het willen tijdens de top van het Nederlandse bedrijfsleven van op bestormen.

16:09,Zes jonge, hoog tijdens opgeleide vrouwen met de de een etnische achtergrond met hebben ieder een droom: van ze willen de top van naar het tijdens Nederlandse bedrijfsleven een bestormen.

maart 2019
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord