Programma gemist?

Hoogleraar met word je niet zomaar. naar Voor in deze prestigieuze functie tijdens moet je heel wat in huis een hebben. een Daarin doen een vrouwen niet onder voor mannen. de Toch is slechts één van op de zeven met hoogleraren een vrouw.Meer de Hoogleraar uit word je niet zomaar. Voor uit deze prestigieuze op functie moet het je heel wat in huis de hebben. uit Daarin doen vrouwen niet een onder voor mannen. door Toch is op slechts één het op de zeven hoogleraren op een vrouw. van Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Elies van op tv Sliedregt (VU) vermoedt dat tijdens mindbugs als 'onbewuste voorkeuren' van door een rol spelen. De een elegante Elies in van Sliedregt is niet de op tv huiskamergeleerde die je bij naar met deze functie verwacht. Ze met is een het inspirerend voorbeeld voor menig vrouwelijke van student. De vrouwen het moeten volgens het haar de op studeerkamers uit komen. 'De boer van op het en jezelf in de met kijker spelen.' De promovenda naar Nora Asrami houdt zich op bezig met het de de ontwikkeling van de islam onder de Nederlandse jongeren. Een op mooi door thema om jezelf mee te een profileren. Elies leert het Nora de uit fijne kneepjes.Minder

In Nederland tijdens kiezen maar weinig tijdens meisjes voor natuurkunde. De het van promovenda Anouk de de Hoogh deed dat door wel. Zij promoveert op het instituut tijdens een AMOLF en oriënteert het zich op haar verdere loopbaan.Meer In het Nederland in kiezen maar weinig meisjes een voor naar natuurkunde. De promovenda Anouk de het Hoogh deed een dat wel. de Zij promoveert op het uit instituut AMOLF en oriënteert door zich door op haar verdere loopbaan. Ze twijfelt tijdens of ze tijdens verder moet gaan in op tv de in wetenschap. Is ze wel slim het genoeg? En door maakt zij kans in tijdens een van omgeving waarin de een norm door mannen wordt bepaald? het Mannen gaan anders de met naar hun onzekerheid om. de Mannen bluffen door meer en verbloemen hun twijfels. Anouk een naar heeft het gevoel een dat ze altijd met in 1-0 achterstaat. Ze door voelt zich op tv snel geïntimideerd en vraagt zich door af van hoe professor doctor uit ir. Els Koffeman met uit haar onzekerheid en op twijfels is het omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter Dorine tijdens Burmanje toverde het Kadaster in door om van een mannenbolwerk tot een door vrouwvriendelijke uit organisatie. Het streefcijfer op tv van 30% vrouwen ruimschoots door gehaald, met behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine op tv Burmanje toverde in door tijdens tien jaar tijd de het Kadaster om van een mannenbolwerk de van tot een vrouwvriendelijke organisatie. In naar alle met lagen wordt het op tv streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald. op tv Maar tijdens Dorine heeft tijdens nog één kopzorg; de in toplaag. De directieraad bestaat met uit louter mannen. van Het de rolmodel Burmanje vindt dat niet meer met van door deze tijd. Ze tijdens wil dit veranderen in maar gaat van dat ook lukken? Met met name in de bovenste in laag is de in competitie groot uit en komt door het op de tijdens kleinste details aan. Dorine vindt dat het vrouwen een het daarin nog weleens laten een liggen. met Ze nodigt met het jonge talent Tamara Slob een uit om voor de de topfunctie op tv te gaan en op tv ze besluit het het talent te op tv 'empoweren'.Minder

De jonge naar leidinggevende in Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar de op tv tweede kind. Ze vraagt zich naar af of ze het de moederschap nog van kan wel combineren met met het opklimmen naar naar de top.Meer De in jonge leidinggevende op tv Miriam Hentzen op tv is hoogzwanger een van haar tweede kind. Ze van vraagt naar zich af of ze het op moederschap nog kan wel in combineren met het tijdens opklimmen naar door de de top. Kun je je focus verdelen? met Ben je dan het nog wel een het goede moeder? de Wil zij de niet teveel? Het van rolmodel Alice Diels op tv is directeur op tv bij Nuon. Zij een maakte een glansrijke het carrière door met met twee kinderen. Alice waarschuwt voor tijdens de een typisch 'Nederlandse' valkuilen. 'Een topfunctie is in topsport de en dat doe door je niet in van deeltijd.' Ze naar neemt Miriam mee in een haar leven, waarin hard op gewerkt wordt, de maar ook ruimte is voor met op ontspanning.Minder

Sinds 2013 moeten uit beursgenoteerde op tv ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. uit Het gemiddelde op blijft echter op tv steken op 6%. uit Laïla Boutaïbi, management trainee de bij Delta in Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer op een Laïla Boutaïbi, management trainee bij uit Delta Lloyd, wil graag op tv bestuurder naar worden maar beseft dat haar het kansen klein zijn. een Laïla naar heeft twee masters op zak. een In het haar vrije tijd doet van ze aan boksen, omdat naar dat met haar gedisciplineerd houdt. Hoe in kan op ze voorkomen dat van ze in de bekende valkuilen stapt? in Ze op legt haar oor van te luisteren bij de het succesvolle directeur naar Annemieke Visser-Brons. Annemieke adviseert een Laïla haar eigenheid met te koesteren. Voor de de een spelregels op de op tv werkvloer nodigt ze Laïla uit voor met een de spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes van jonge, hoog opgeleide vrouwen met op tv een etnische achtergrond op tv hebben van ieder een droom: ze willen met de door top van op tv het Nederlandse bedrijfsleven door bestormen.

16:08,Zes op jonge, hoog van opgeleide vrouwen met een tijdens etnische achtergrond naar hebben ieder een op tv droom: ze willen tijdens de top van van het Nederlandse bedrijfsleven het bestormen.

16:09,Zes tijdens jonge, hoog opgeleide vrouwen het met een de etnische achtergrond hebben ieder een met droom: in ze willen de top van van het Nederlandse bedrijfsleven het naar bestormen.

16:08,Zes jonge, in hoog opgeleide vrouwen de met een met etnische achtergrond hebben ieder een in droom: ze naar willen de een top van de het Nederlandse bedrijfsleven van bestormen.

16:08,Zes op tv jonge, hoog opgeleide vrouwen uit met een een etnische achtergrond hebben ieder een het droom: ze in willen de top van op het Nederlandse bedrijfsleven de op bestormen.

16:09,Zes jonge, met hoog opgeleide vrouwen met in een etnische achtergrond de de hebben ieder een droom: ze willen met uit de top van op tv het Nederlandse bedrijfsleven de bestormen.

mei 2021
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!