Programma gemist?

Hoogleraar door word je niet zomaar. Voor naar deze door prestigieuze functie moet je een heel met wat in huis op tv hebben. Daarin doen met vrouwen niet onder voor mannen. Toch tijdens is op tv slechts één op op tv de zeven hoogleraren een vrouw.Meer door Hoogleraar in word je op niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie van moet je heel uit naar wat in huis hebben. Daarin doen op tv vrouwen een niet onder voor door mannen. Toch door is slechts één een op de zeven hoogleraren een vrouw. op tv de Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Elies van Sliedregt de (VU) vermoedt dat het mindbugs uit als 'onbewuste voorkeuren' een rol met spelen. op tv De elegante Elies van Sliedregt in is naar niet de huiskamergeleerde die je een bij deze uit functie verwacht. Ze op tv is een inspirerend voorbeeld voor uit menig door vrouwelijke student. De vrouwen moeten op tv tijdens volgens haar de studeerkamers uit komen. tijdens 'De met boer op en door jezelf in de kijker spelen.' het De promovenda uit Nora Asrami houdt van zich bezig op met de ontwikkeling in van de islam onder op tv Nederlandse naar jongeren. Een mooi uit thema om jezelf mee te profileren. het Elies van leert Nora de een fijne kneepjes.Minder

In Nederland kiezen tijdens maar weinig meisjes het voor het natuurkunde. De van promovenda Anouk de Hoogh deed de dat wel. Zij promoveert naar op het instituut tijdens AMOLF en oriënteert het in zich op haar verdere loopbaan.Meer In een Nederland kiezen naar maar weinig meisjes uit voor natuurkunde. De van promovenda Anouk de Hoogh de deed de dat wel. Zij promoveert door op het instituut uit AMOLF de en oriënteert zich van op haar verdere loopbaan. met Ze twijfelt op of ze verder door moet gaan in de wetenschap. Is van ze op wel slim genoeg? En maakt met zij kans in in een omgeving waarin de de op tv norm door mannen van wordt bepaald? Mannen gaan op anders op tv met hun onzekerheid in om. Mannen bluffen meer en van verbloemen hun twijfels. op Anouk de heeft het gevoel van dat ze altijd met uit 1-0 achterstaat. Ze voelt een zich snel een geïntimideerd en in vraagt zich af hoe professor doctor met ir. de Els Koffeman met haar in onzekerheid en twijfels is met naar omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter naar Dorine Burmanje toverde op het Kadaster om van tijdens een mannenbolwerk tot een een vrouwvriendelijke organisatie. de Het op tv streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots door gehaald, behalve het in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine naar Burmanje toverde in naar met tien jaar tijd het op Kadaster om een van een mannenbolwerk de tot een vrouwvriendelijke naar organisatie. In alle lagen de wordt het streefcijfer van tijdens 30% in vrouwen ruimschoots gehaald. Maar Dorine heeft in op nog één kopzorg; de in toplaag. De met directieraad bestaat uit louter een mannen. Het met rolmodel Burmanje vindt dat op niet meer van door deze tijd. Ze wil dit tijdens veranderen maar van gaat dat op ook lukken? Met name in het de in bovenste laag is het de competitie groot een en komt het tijdens op de kleinste details aan. naar Dorine tijdens vindt dat het vrouwen het daarin nog tijdens weleens laten liggen. Ze nodigt met het jonge het talent Tamara Slob uit de de om voor de topfunctie te door gaan en ze besluit door op het talent te uit 'empoweren'.Minder

De het jonge leidinggevende Miriam Hentzen is met uit hoogzwanger van haar uit tweede kind. Ze vraagt zich in af of ze het tijdens moederschap nog een kan wel combineren op tv met van het opklimmen naar de top.Meer uit De jonge leidinggevende Miriam een Hentzen is uit hoogzwanger van tijdens haar tweede kind. Ze vraagt het zich af op of ze het moederschap door nog kan wel op tv combineren met het in opklimmen het naar de top. Kun tijdens je het je focus verdelen? Ben door je dan nog in wel een goede moeder? door Wil zij niet met teveel? Het een rolmodel Alice Diels is in directeur bij Nuon. Zij op maakte een glansrijke de carrière door door met uit twee kinderen. Alice waarschuwt met voor de typisch 'Nederlandse' valkuilen. een 'Een topfunctie is met topsport door en dat doe je niet uit in deeltijd.' Ze het neemt het Miriam mee in in haar leven, waarin hard de gewerkt wordt, maar ook van ruimte is voor met door ontspanning.Minder

Sinds 2013 op moeten beursgenoteerde naar ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. met Het gemiddelde blijft op echter steken naar op 6%. Laïla van Boutaïbi, management trainee bij op Delta Lloyd, van wil graag op bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, van management trainee naar bij Delta het Lloyd, wil graag bestuurder worden het maar beseft dat een haar kansen op klein zijn. Laïla heeft twee in door masters op zak. uit In haar vrije tijd doet het ze aan boksen, de omdat naar dat haar gedisciplineerd houdt. Hoe kan het ze door voorkomen dat ze in op tv de bekende in valkuilen stapt? in Ze legt haar een oor te luisteren een bij de succesvolle directeur Annemieke Visser-Brons. in Annemieke de adviseert Laïla haar eigenheid te tijdens koesteren. Voor een de door spelregels op de werkvloer nodigt ze op Laïla uit uit voor een op tv spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes tijdens jonge, hoog in opgeleide vrouwen met een op etnische achtergrond hebben door ieder een droom: ze willen door de op top van het van Nederlandse bedrijfsleven in bestormen.

16:08,Zes van jonge, hoog opgeleide de vrouwen met een etnische het achtergrond hebben ieder een met op droom: ze willen de top van met het Nederlandse door bedrijfsleven op tv bestormen.

16:09,Zes met jonge, hoog in opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond het hebben naar ieder een droom: ze het willen de top van uit het het Nederlandse bedrijfsleven naar bestormen.

16:08,Zes in jonge, hoog opgeleide tijdens vrouwen met een naar etnische achtergrond hebben ieder op tv een droom: ze een willen met de top van het Nederlandse op tv bedrijfsleven naar bestormen.

16:08,Zes uit jonge, hoog het opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond op hebben ieder een het op droom: ze willen een de top van het Nederlandse een bedrijfsleven op tv bestormen.

16:09,Zes jonge, het hoog opgeleide vrouwen met naar de een etnische achtergrond op tv hebben ieder een droom: ze het willen de top de van het Nederlandse tijdens bedrijfsleven naar bestormen.

juli 2019
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord