Programma gemist?

Hoogleraar word je naar niet zomaar. in Voor de deze prestigieuze functie in moet je heel met wat in huis hebben. naar Daarin doen in vrouwen niet onder voor mannen. Toch van de is slechts één op met de zeven hoogleraren een vrouw.Meer uit Hoogleraar word een je op niet zomaar. Voor deze tijdens prestigieuze functie moet door je heel in wat in huis hebben. Daarin op doen vrouwen niet op onder voor mannen. met Toch is in slechts één de op de zeven hoogleraren een door vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Elies van met van Sliedregt (VU) naar vermoedt dat mindbugs als 'onbewuste voorkeuren' door een naar rol spelen. De elegante Elies tijdens van op tv Sliedregt is niet de huiskamergeleerde op die je op tv bij het deze functie verwacht. van Ze is een in inspirerend voorbeeld voor menig vrouwelijke student. met met De vrouwen moeten volgens tijdens haar de studeerkamers in uit komen. 'De op boer op tijdens en jezelf in de kijker spelen.' door De promovenda naar Nora Asrami houdt door zich een bezig met de ontwikkeling van de de op islam onder Nederlandse jongeren. naar Een mooi een thema om jezelf mee de te profileren. Elies leert Nora op op de fijne kneepjes.Minder

In de Nederland kiezen maar van weinig meisjes voor natuurkunde. De het promovenda Anouk de op Hoogh deed dat met wel. Zij promoveert op tv op het door instituut AMOLF en oriënteert van tijdens zich op haar verdere loopbaan.Meer tijdens In Nederland kiezen tijdens maar weinig van meisjes voor natuurkunde. naar De promovenda Anouk naar de Hoogh deed dat tijdens wel. met Zij promoveert op van het instituut AMOLF en oriënteert in zich op haar op verdere loopbaan. tijdens Ze twijfelt of ze van verder moet gaan in met de wetenschap. Is tijdens door ze wel slim de genoeg? En maakt zij kans in tijdens een op omgeving waarin de norm door door mannen wordt de bepaald? Mannen uit gaan anders met door hun onzekerheid om. Mannen van bluffen meer en verbloemen de hun twijfels. door Anouk heeft het naar gevoel dat ze altijd de met 1-0 achterstaat. van Ze voelt uit zich snel geïntimideerd en naar vraagt zich het af in hoe professor doctor ir. Els een Koffeman met haar onzekerheid een een en twijfels is de omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter op tv Dorine Burmanje toverde het het Kadaster om van op tv een uit mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het de streefcijfer van van 30% op tv vrouwen ruimschoots gehaald, in behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter op Dorine Burmanje toverde in tijdens tien jaar in tijd het Kadaster om met van een met mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke naar organisatie. het In alle lagen wordt in het streefcijfer van 30% tijdens tijdens vrouwen ruimschoots gehaald. Maar met Dorine heeft op nog één kopzorg; de de toplaag. De directieraad in bestaat uit louter mannen. Het in rolmodel Burmanje vindt het dat niet meer uit van deze tijd. van Ze wil in dit veranderen tijdens maar gaat dat ook een lukken? op tv Met name in de bovenste van laag door is de competitie groot en tijdens komt op het op de kleinste de details aan. de Dorine vindt dat vrouwen het daarin naar de nog weleens laten liggen. Ze naar nodigt het tijdens jonge talent Tamara Slob uit op tv om voor de een topfunctie door te gaan en ze door besluit het van talent te in 'empoweren'.Minder

De naar jonge leidinggevende Miriam naar Hentzen is de hoogzwanger van haar tweede kind. naar Ze vraagt zich af uit of ze het een moederschap een nog kan op tv wel combineren met het op tv opklimmen naar de top.Meer De in jonge op tv leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger in uit van haar tweede kind. Ze op vraagt zich een af of ze door het moederschap nog kan het wel combineren op met het de opklimmen naar de een top. Kun je je focus verdelen? op tv Ben met je dan nog door wel een door goede moeder? Wil van zij niet teveel? Het rolmodel Alice tijdens Diels is directeur tijdens met bij Nuon. Zij maakte met een glansrijke carrière naar door met twee op tv kinderen. Alice waarschuwt voor de een een typisch 'Nederlandse' valkuilen. 'Een tijdens topfunctie is topsport en dat met doe je niet uit in deeltijd.' Ze van neemt Miriam het mee uit in haar leven, waarin het hard gewerkt wordt, maar ook in ruimte is voor in de ontspanning.Minder

Sinds 2013 de moeten uit beursgenoteerde ondernemingen streven naar met 30% topvrouwen. Het uit gemiddelde blijft echter steken op een 6%. de Laïla Boutaïbi, het management trainee bij Delta Lloyd, naar wil graag tijdens bestuurder worden.Meer Laïla uit Boutaïbi, management trainee bij Delta een Lloyd, wil graag van bestuurder worden de maar door beseft dat haar kansen klein naar zijn. Laïla met heeft twee tijdens masters op zak. In haar op vrije tijd doet ze op uit aan boksen, omdat dat tijdens haar gedisciplineerd houdt. naar Hoe kan ze van voorkomen dat uit ze in de bekende naar valkuilen stapt? Ze legt in haar oor te luisteren door tijdens bij de succesvolle directeur in Annemieke Visser-Brons. Annemieke in adviseert Laïla haar in eigenheid te koesteren. Voor de in spelregels tijdens op de werkvloer nodigt naar ze Laïla uit op tv voor het een spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes van jonge, hoog opgeleide op tv vrouwen met een etnische achtergrond uit tijdens hebben ieder een droom: ze op tv willen de tijdens top van tijdens het Nederlandse bedrijfsleven met bestormen.

16:08,Zes door jonge, hoog opgeleide vrouwen op met een etnische achtergrond uit hebben uit ieder een droom: ze willen op naar de top van het naar Nederlandse bedrijfsleven naar bestormen.

16:09,Zes het jonge, hoog opgeleide vrouwen de met een etnische achtergrond op tv uit hebben ieder een droom: ze het willen de top door van tijdens het Nederlandse bedrijfsleven door bestormen.

16:08,Zes op tv jonge, hoog opgeleide vrouwen met op een op etnische achtergrond hebben van ieder een droom: in ze willen de top het van het Nederlandse bedrijfsleven tijdens met bestormen.

16:08,Zes op tv jonge, hoog opgeleide tijdens vrouwen met een etnische achtergrond op tv op tv hebben ieder een droom: ze in willen de top in van het Nederlandse op bedrijfsleven op tv bestormen.

16:09,Zes op jonge, hoog opgeleide vrouwen een met een in etnische achtergrond hebben naar ieder een tijdens droom: ze willen de top van door het Nederlandse bedrijfsleven het uit bestormen.

juni 2017
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord