Programma gemist?

Hoogleraar naar word je het niet zomaar. Voor in deze prestigieuze functie moet je tijdens heel wat tijdens in huis hebben. Daarin doen op tv vrouwen in niet onder voor het mannen. Toch is slechts één in van op de zeven de hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je met niet zomaar. naar Voor deze prestigieuze van functie moet je heel in wat in huis op hebben. op tv Daarin doen vrouwen op niet onder voor mannen. Toch door een is slechts één op het de zeven hoogleraren uit een vrouw. Hoogleraar Rechtsgeleerdheid Elies door van Sliedregt (VU) tijdens vermoedt dat mindbugs met als de 'onbewuste voorkeuren' een door rol spelen. De door elegante Elies van Sliedregt is naar niet op tv de huiskamergeleerde die je naar bij deze tijdens functie verwacht. Ze is een van naar inspirerend voorbeeld voor menig uit vrouwelijke student. het De vrouwen moeten volgens met haar de studeerkamers uit een komen. 'De boer in op en met jezelf in de met kijker spelen.' tijdens De promovenda Nora in Asrami houdt zich bezig met in de ontwikkeling van tijdens de van islam onder Nederlandse jongeren. naar Een mooi thema naar om jezelf mee naar te profileren. Elies in leert Nora de van fijne kneepjes.Minder

In Nederland van kiezen maar op weinig meisjes voor natuurkunde. in De promovenda in Anouk de Hoogh deed dat van wel. Zij promoveert het op het door instituut AMOLF en oriënteert naar door zich op haar verdere loopbaan.Meer het In Nederland kiezen maar een een weinig meisjes voor natuurkunde. uit De promovenda Anouk de het Hoogh deed dat het wel. met Zij promoveert op het instituut AMOLF de en oriënteert uit zich op met haar verdere loopbaan. van Ze twijfelt of naar ze verder moet gaan een in de wetenschap. op Is in ze wel slim genoeg? En in maakt zij op tv kans in het een omgeving waarin door de norm door in mannen wordt bepaald? Mannen gaan het anders door met hun onzekerheid om. in Mannen bluffen meer en het verbloemen hun twijfels. Anouk met door heeft het gevoel dat ze op tv altijd met 1-0 achterstaat. tijdens Ze voelt een zich snel geïntimideerd naar en vraagt tijdens zich af hoe uit professor doctor ir. Els het Koffeman met haar onzekerheid met in en twijfels is een omgegaan.Minder

Bestuursvoorzitter het Dorine Burmanje toverde uit het Kadaster om van met een mannenbolwerk tot een de vrouwvriendelijke organisatie. uit Het streefcijfer van op tv 30% vrouwen ruimschoots in gehaald, tijdens behalve in de op toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje op tv toverde in tien jaar in tijd het tijdens Kadaster om van uit een mannenbolwerk tot een uit vrouwvriendelijke organisatie. op In alle lagen wordt het het streefcijfer de van 30% vrouwen ruimschoots gehaald. door de Maar Dorine heeft door nog één kopzorg; de tijdens toplaag. De het directieraad bestaat uit louter mannen. Het de rolmodel Burmanje tijdens vindt dat niet meer op tv van op tv deze tijd. in Ze wil dit veranderen de maar gaat de dat ook lukken? Met name in tijdens de bovenste van laag is de competitie de groot en komt uit het op de op tv kleinste details aan. in Dorine uit vindt dat vrouwen het daarin uit een nog weleens laten van liggen. Ze nodigt het jonge een talent op Tamara Slob uit om voor de de naar topfunctie te gaan en ze tijdens besluit uit het talent te op tv 'empoweren'.Minder

De jonge leidinggevende op een Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar met tweede kind. een Ze vraagt zich af met of ze tijdens het moederschap nog kan uit naar wel combineren met het uit opklimmen naar de top.Meer het De jonge leidinggevende Miriam uit naar Hentzen is hoogzwanger van de haar tweede kind. een Ze vraagt zich af of naar ze de het moederschap uit nog kan wel combineren met een het opklimmen naar van de top. in Kun je door je focus verdelen? Ben je dan op tv nog wel een een goede moeder? Wil op tv op tv zij niet teveel? Het rolmodel in Alice Diels tijdens is directeur tijdens bij Nuon. Zij met maakte een glansrijke van carrière door met twee kinderen. het Alice waarschuwt voor de op tv naar typisch 'Nederlandse' valkuilen. in 'Een topfunctie is tijdens topsport en dat doe je niet op in naar deeltijd.' Ze neemt Miriam van mee in haar leven, de in waarin hard gewerkt naar wordt, maar ook ruimte is voor op tv de ontspanning.Minder

Sinds 2013 moeten door beursgenoteerde door ondernemingen streven de naar 30% topvrouwen. uit Het gemiddelde blijft het echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, tijdens de management trainee bij Delta Lloyd, in wil graag bestuurder van worden.Meer Laïla Boutaïbi, op management trainee bij naar Delta Lloyd, wil graag op bestuurder worden met maar beseft dat haar een kansen klein zijn. in Laïla heeft twee het tijdens masters op zak. In haar vrije tijdens tijd doet ze in aan met boksen, omdat op dat haar gedisciplineerd houdt. Hoe kan op ze voorkomen dat in ze een in de bekende op tv valkuilen stapt? Ze legt uit haar oor te luisteren op bij door de succesvolle met directeur Annemieke Visser-Brons. Annemieke tijdens adviseert Laïla haar de eigenheid te koesteren. Voor tijdens de spelregels op de een door werkvloer nodigt ze Laïla in uit voor naar een spelletje Stratego.Minder

16:07,Zes op tv jonge, hoog opgeleide vrouwen een met een etnische achtergrond op tv hebben ieder tijdens een in droom: ze willen de top van door het Nederlandse bedrijfsleven naar op bestormen.

16:08,Zes met jonge, hoog opgeleide vrouwen van met door een etnische achtergrond hebben ieder in een droom: ze willen de de top van op op het Nederlandse bedrijfsleven het bestormen.

16:09,Zes op tv jonge, hoog opgeleide vrouwen met met een de etnische achtergrond een hebben ieder een droom: de ze willen de uit top van het Nederlandse uit bedrijfsleven met bestormen.

16:08,Zes jonge, hoog op tv opgeleide vrouwen met uit een etnische achtergrond door hebben ieder de een droom: ze willen naar door de top van het Nederlandse bedrijfsleven uit een bestormen.

16:08,Zes van jonge, hoog opgeleide vrouwen door met een een etnische achtergrond hebben ieder een van op droom: ze willen de top tijdens van het Nederlandse bedrijfsleven op tv door bestormen.

16:09,Zes tijdens jonge, hoog opgeleide vrouwen tijdens met een etnische naar achtergrond in hebben ieder een droom: ze willen door de de top van het Nederlandse in bedrijfsleven op bestormen.

oktober 2017
03-05-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze prestigieuze functie moet je heel wat in huis hebben. Daarin doen vrouwen niet onder voor mannen. Toch is slechts één op de zeven hoogleraren een vrouw.Meer Hoogleraar word je niet zomaar. Voor deze...

26-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurkunde. De promovenda Anouk de Hoogh deed dat wel. Zij promoveert op het instituut AMOLF en oriënteert zich op haar verdere loopbaan.Meer In Nederland kiezen maar weinig meisjes voor natuurk...

19-04-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje toverde het Kadaster om van een mannenbolwerk tot een vrouwvriendelijke organisatie. Het streefcijfer van 30% vrouwen ruimschoots gehaald, behalve in de toplaag.Meer Bestuursvoorzitter Dorine Burmanje tove...

05-04-2015 16:01

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar tweede kind. Ze vraagt zich af of ze het moederschap nog kan wel combineren met het opklimmen naar de top.Meer De jonge leidinggevende Miriam Hentzen is hoogzwanger van haar twe...

29-03-2015 16:00

Bonte vrouwen

Bonte vrouwen - Bonte vrouwen

Sinds 2013 moeten beursgenoteerde ondernemingen streven naar 30% topvrouwen. Het gemiddelde blijft echter steken op 6%. Laïla Boutaïbi, management trainee bij Delta Lloyd, wil graag bestuurder worden.Meer Laïla Boutaïbi, management trainee ...

30-11-2013 16:07

za 30 nov 2013

Bonte vrouwen - za 30 nov 2013

16:07,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

23-11-2013 16:08

za 23 nov 2013

Bonte vrouwen - za 23 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

16-11-2013 16:09

za 16 nov 2013

Bonte vrouwen - za 16 nov 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

09-11-2013 16:08

za 9 nov 2013

Bonte vrouwen - za 9 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

02-11-2013 16:08

za 2 nov 2013

Bonte vrouwen - za 2 nov 2013

16:08,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

26-10-2013 16:09

za 26 okt 2013

Bonte vrouwen - za 26 okt 2013

16:09,Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen.

Bonte vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bonte vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bonte vrouwen bij Bonte vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bonte vrouwen. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bonte vrouwen gemist

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bonte vrouwen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bonte vrouwen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bonte vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Bonte vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 03-05-2015 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord