Programma gemist?

De met drie coaches, Carlo Boszhard, Martine van een Sandifort en Ruben op tv van der Meer, de bepalen in deze finale wie er in naar door huis gaat met op tv de titel van `Comedy uit Kid of tijdens the Year´. een Ook zien we hoe de naar drie op finalisten samen met tijdens STOP AIDS NOW! een bezoek met brengen aan een project door in de Oeganda.

De door drie coaches, Carlo het Boszhard, Martine Sandifort en Ruben in van de der Meer, naar bepalen in deze halve finale welke door in drie kids er door doorgaan naar de grote het finale. Deze kids zijn in de de in race voor de titel in van in `Comedy Kid of the een Year´ en maken op tv kans om naar samen met STOP van AIDS NOW! een door bezoek te brengen aan een project in in van Oeganda.

De drie tijdens coaches, op tv Carlo Boszhard, Martine Sandifort door en Ruben van der Meer, op tv tijdens bepalen in deze derde voorronde van welke op tv twee kids er doorgaan van naar de door halve finale. Deze kids zijn het in met de race voor in de titel van tijdens `Comedy Kid of the Year´ door en tijdens maken kans om samen met met STOP AIDS op tv NOW! een bezoek naar te brengen aan de een project op in Oeganda

De door drie coaches, Carlo Boszhard, Martine tijdens op Sandifort en Ruben het van der Meer, bepalen het in deze tweede op voorronde welke twee kids er op doorgaan naar de een het halve finale. Deze van kids zijn in het de race voor de titel van van `Comedy Kid of tijdens van the Year´ en maken met kans om in samen met STOP uit AIDS NOW! een bezoek in te brengen aan het een project in door Oeganda.

De drie een coaches, op tv Carlo Boszhard, Martine Sandifort van en Ruben van der Meer, tijdens bepalen in op tv deze tijdens eerste voorronde welke twee kids tijdens er uit doorgaan naar de door halve finale. Deze het kids zijn in de op race voor de titel een van `Comedy het Kid of the tijdens Year´ en het maken kans om samen met het STOP AIDS de NOW! een bezoek brengen door te naar brengen aan een door project in Oeganda.

augustus 2020
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!