Programma gemist?

De de drie coaches, Carlo Boszhard, door Martine Sandifort en Ruben naar van der Meer, het bepalen tijdens in deze finale tijdens wie er naar het huis gaat met de met titel van `Comedy in Kid of the het Year´. Ook zien op tv we hoe de de drie finalisten samen met de STOP op AIDS NOW! met een bezoek brengen door aan een project in een Oeganda.

De drie van coaches, Carlo Boszhard, Martine naar Sandifort en uit Ruben van der naar Meer, bepalen een in deze halve finale welke met drie kids van er doorgaan naar van de grote op tv finale. Deze kids zijn in op tv de race voor het de de titel van `Comedy Kid of in the Year´ op en maken kans om uit samen met STOP in AIDS NOW! een de bezoek te brengen met aan een het project een in Oeganda.

De in drie coaches, Carlo een Boszhard, Martine van Sandifort en Ruben van der Meer, op tv bepalen in deze de de derde voorronde welke door twee kids er doorgaan naar naar de het halve finale. Deze kids zijn in op de race door voor de naar titel van `Comedy het Kid of the tijdens Year´ en in maken kans om samen met STOP door AIDS NOW! een op tv in bezoek te brengen aan een naar project met in Oeganda

De drie met coaches, Carlo Boszhard, naar Martine Sandifort en naar Ruben de van der Meer, bepalen uit in deze met tweede voorronde welke twee de kids er doorgaan in naar de halve finale. tijdens Deze kids zijn door in de race voor van de titel van van uit `Comedy Kid of the Year´ en in maken kans in om samen naar met STOP AIDS NOW! door een bezoek te uit brengen aan een door project in op Oeganda.

De drie coaches, van Carlo Boszhard, het Martine op tv Sandifort en Ruben het van der Meer, bepalen in uit deze eerste in voorronde welke twee in kids er doorgaan naar de een halve finale. Deze tijdens van kids zijn in de door race voor de titel met van `Comedy op Kid of the met Year´ en op maken kans om samen in met STOP AIDS het NOW! een bezoek brengen te naar uit brengen aan een project van in Oeganda.

april 2020
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!