Programma gemist?

De drie coaches, op Carlo in Boszhard, Martine Sandifort en de Ruben van der Meer, tijdens bepalen in uit deze finale wie door er naar huis gaat op met de titel de van naar `Comedy Kid het of the Year´. Ook naar zien we hoe de de drie met finalisten samen met STOP het AIDS NOW! op een bezoek brengen aan een tijdens project in in Oeganda.

De drie coaches, uit Carlo Boszhard, Martine in op tv Sandifort en Ruben van van der Meer, bepalen met in deze op tv halve finale welke van drie kids er doorgaan naar van de grote de finale. Deze kids zijn op in de race een voor tijdens de titel van `Comedy Kid of door tijdens the Year´ en maken kans om de het samen met STOP naar AIDS NOW! een door bezoek te brengen aan op tv een project in het Oeganda.

De drie coaches, op Carlo Boszhard, op Martine Sandifort en het Ruben van der uit Meer, bepalen in van deze derde voorronde op tv welke twee kids van er doorgaan naar een de halve finale. het Deze kids zijn in in de race voor uit de tijdens titel van tijdens `Comedy Kid of the Year´ en op tijdens maken kans om uit samen met STOP AIDS NOW! een met bezoek te brengen door aan een project uit op in Oeganda

De de drie coaches, met Carlo Boszhard, Martine naar Sandifort en Ruben van der een Meer, naar bepalen in deze tweede voorronde welke uit van twee kids er doorgaan tijdens naar de halve finale. Deze een van kids zijn in op tv de race voor met de titel van `Comedy Kid of naar the Year´ tijdens en een maken kans om een samen met STOP AIDS NOW! het een bezoek naar te brengen het aan een project in met Oeganda.

De drie coaches, in Carlo Boszhard, de Martine Sandifort uit en Ruben van der naar Meer, bepalen uit in deze op tv eerste voorronde welke een twee kids er doorgaan naar naar de halve finale. Deze van kids tijdens zijn in de de race voor de titel tijdens van `Comedy Kid een of the Year´ op tv en maken van kans om samen met in STOP AIDS uit NOW! een bezoek brengen een te brengen op tv aan een project in naar Oeganda.

december 2019
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!