Programma gemist?

De op drie coaches, Carlo tijdens Boszhard, Martine Sandifort van en Ruben het van der Meer, bepalen in door deze finale wie er een in naar huis gaat met uit de titel van `Comedy door Kid of met the Year´. Ook zien tijdens we hoe een de drie finalisten in samen met STOP tijdens AIDS NOW! uit een bezoek brengen aan uit een project in uit Oeganda.

De drie coaches, de Carlo Boszhard, door Martine Sandifort het en Ruben van op der Meer, tijdens bepalen in deze halve naar finale welke drie kids er uit doorgaan naar de een door grote finale. Deze tijdens kids zijn in de race voor een de titel van op tv `Comedy in Kid of the Year´ naar en maken in kans om samen door met STOP AIDS NOW! een op bezoek te brengen tijdens aan een project naar in het Oeganda.

De in drie coaches, Carlo Boszhard, het Martine Sandifort naar en Ruben van der op Meer, bepalen in van deze derde voorronde welke op twee naar kids er doorgaan van naar de halve finale. een Deze kids uit zijn in de race voor door de titel van in `Comedy Kid de of op the Year´ en maken door kans om samen met STOP op tv AIDS het NOW! een bezoek te het brengen aan een met project in door Oeganda

De drie door coaches, Carlo door Boszhard, Martine met Sandifort en Ruben het van der Meer, bepalen in in deze tweede uit voorronde welke twee kids er op doorgaan van naar de van halve finale. Deze kids zijn in op tv de race op voor tijdens de titel van op tv `Comedy Kid of the Year´ en tijdens maken kans van om uit samen met STOP op AIDS NOW! een bezoek het te brengen aan een door project uit in Oeganda.

De drie coaches, met Carlo Boszhard, op tv Martine Sandifort met en Ruben van op tv der Meer, bepalen in de deze eerste voorronde welke met de twee kids er doorgaan naar de met halve naar finale. Deze kids zijn in op de op tv race voor op tv de titel van `Comedy Kid het of het the Year´ en maken met kans om samen met in STOP AIDS NOW! op tv een bezoek brengen door te brengen aan uit een project van in Oeganda.

november 2020
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!