Programma gemist?

De drie in coaches, Carlo van Boszhard, Martine Sandifort en het Ruben van der Meer, uit bepalen in een deze naar finale wie er naar huis gaat tijdens met naar de titel van `Comedy uit Kid of the Year´. uit Ook het zien we hoe de van drie finalisten samen het met STOP AIDS NOW! uit een in bezoek brengen aan een project in in een Oeganda.

De drie coaches, het Carlo Boszhard, de Martine Sandifort en een Ruben van der uit Meer, het bepalen in deze uit halve finale welke op tv drie kids er doorgaan naar op de grote finale. Deze het kids zijn in uit door de race voor de titel van op tv `Comedy Kid van of the de Year´ en de maken kans om samen met STOP op tv AIDS in NOW! een bezoek te in brengen aan met een project in een Oeganda.

De uit drie coaches, op tv Carlo Boszhard, Martine Sandifort en naar Ruben van der met Meer, bepalen in deze op derde de voorronde welke in twee kids er doorgaan naar naar de halve finale. door Deze kids zijn in uit de race voor het de het titel van `Comedy Kid op tv of the Year´ tijdens en uit maken kans om samen de met STOP AIDS NOW! een met bezoek te op tv brengen aan een de project in met Oeganda

De naar drie coaches, naar Carlo Boszhard, Martine van Sandifort en Ruben van der Meer, uit bepalen naar in deze tweede voorronde door welke twee een kids er doorgaan naar de de halve finale. Deze de van kids zijn in de een race voor op tv de titel van `Comedy met Kid of the Year´ en een maken kans om door samen met uit STOP op AIDS NOW! een bezoek op tv te brengen aan op een project de in Oeganda.

De op drie coaches, Carlo tijdens Boszhard, Martine Sandifort en het Ruben van der Meer, met bepalen in een deze eerste een voorronde welke in twee kids er doorgaan naar de een halve een finale. Deze kids zijn in van een de race voor op de titel van `Comedy Kid of door met the Year´ en van maken kans om samen met de STOP AIDS tijdens NOW! een bezoek brengen van te een brengen aan een project in door Oeganda.

juli 2021
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!