Programma gemist?

De op tv drie coaches, Carlo Boszhard, door Martine Sandifort en Ruben in van der Meer, de bepalen naar in deze finale wie er een naar huis gaat uit met het de titel van `Comedy een Kid of the Year´. naar Ook zien we de hoe de drie de finalisten samen tijdens met in STOP AIDS NOW! een door bezoek brengen aan een van project in een Oeganda.

De de drie coaches, Carlo naar Boszhard, Martine op Sandifort en Ruben van der Meer, op tv de bepalen in deze halve de finale welke drie van kids er doorgaan naar in de grote uit finale. Deze kids zijn in tijdens de race een voor de naar titel van `Comedy Kid of met the Year´ een en maken door kans om samen met STOP in in AIDS NOW! een bezoek te brengen met aan door een project in uit Oeganda.

De een drie coaches, Carlo Boszhard, de Martine Sandifort door en Ruben van der Meer, de door bepalen in deze in derde voorronde welke twee kids er het doorgaan naar een de halve de finale. Deze kids zijn met in de race voor op tv de van titel van `Comedy tijdens Kid of the de Year´ en maken kans om tijdens samen door met STOP AIDS het NOW! een bezoek op tv te brengen aan een project in in tijdens Oeganda

De tijdens drie coaches, op tv Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben op van van der Meer, bepalen door in deze tijdens tweede voorronde welke twee van kids er doorgaan naar met de halve het finale. Deze kids zijn door in de race op voor de op titel van `Comedy de Kid of the Year´ en de maken kans in om samen tijdens met STOP door AIDS NOW! een bezoek te brengen tijdens de aan een project in door Oeganda.

De drie op coaches, Carlo Boszhard, Martine van Sandifort met en Ruben van op der Meer, tijdens bepalen in deze op tv eerste voorronde welke twee kids door er doorgaan de naar de halve tijdens finale. Deze kids zijn in in de race voor een de titel van door `Comedy Kid op tv of the door Year´ en maken kans om op tijdens samen met STOP AIDS de NOW! een bezoek brengen op te brengen aan een een project in een Oeganda.

april 2021
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!