Programma gemist?

De in drie coaches, Carlo Boszhard, op Martine Sandifort op tv en Ruben met van der Meer, met bepalen in deze finale wie een er naar huis gaat in met de titel het van `Comedy het Kid of the Year´. door Ook zien naar we hoe de drie op finalisten samen tijdens met STOP AIDS NOW! op tv een bezoek brengen met aan een op project in naar Oeganda.

De drie het coaches, het Carlo Boszhard, Martine Sandifort de en Ruben van der Meer, op bepalen in uit deze halve finale in welke drie kids er een doorgaan met naar de het grote finale. Deze kids zijn naar in de met race voor de titel van in `Comedy Kid of tijdens met the Year´ en maken uit kans om samen met uit STOP AIDS NOW! tijdens een bezoek in te brengen uit aan een project van in Oeganda.

De drie coaches, tijdens Carlo Boszhard, Martine in Sandifort en uit Ruben tijdens van der Meer, een bepalen in deze derde voorronde welke naar door twee kids er doorgaan door naar de het halve finale. Deze kids uit zijn in de van race voor de titel van uit `Comedy op tv Kid of the Year´ in en in maken kans om samen tijdens met STOP tijdens AIDS NOW! een bezoek te brengen met aan een door project in naar Oeganda

De tijdens drie coaches, Carlo Boszhard, Martine uit Sandifort en Ruben naar door van der Meer, bepalen naar in deze tweede voorronde een welke twee van kids er doorgaan naar de op halve finale. Deze het kids zijn in naar op tv de race voor de op titel van `Comedy Kid door of the Year´ en een maken de kans om op samen met STOP door AIDS NOW! een bezoek naar te brengen aan door een project in uit Oeganda.

De drie tijdens coaches, Carlo op Boszhard, Martine Sandifort de en Ruben van een der Meer, bepalen in deze de eerste tijdens voorronde welke de twee kids er doorgaan naar de het halve finale. een Deze kids zijn in naar de race uit voor de titel het van `Comedy Kid of met the Year´ en tijdens maken op kans om samen met STOP op tv AIDS NOW! een een van bezoek brengen te brengen van aan een project op tv in Oeganda.

september 2021
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!