Programma gemist?

De drie coaches, door Carlo Boszhard, van Martine Sandifort en Ruben de van der op tv Meer, bepalen in deze door finale wie er naar naar naar huis gaat met van de titel van met `Comedy Kid of uit the Year´. Ook zien op tv we hoe de een drie tijdens finalisten samen met STOP AIDS NOW! de een bezoek door brengen de aan een project in uit Oeganda.

De in drie coaches, op tv Carlo Boszhard, Martine naar Sandifort en Ruben van van der Meer, bepalen in op tv deze met halve finale welke drie kids uit er doorgaan naar de van grote finale. naar Deze kids zijn in door van de race voor in de titel van `Comedy Kid of het door the Year´ en met maken kans om samen het met STOP AIDS NOW! door een bezoek te brengen door naar aan een project het in Oeganda.

De een drie coaches, op tv Carlo Boszhard, Martine Sandifort in en Ruben van der tijdens Meer, bepalen door in deze derde voorronde welke naar twee uit kids er doorgaan naar de het halve finale. op tv Deze kids zijn in tijdens de op race voor de titel van een `Comedy Kid of naar the Year´ en de op tv maken kans om samen met met STOP AIDS NOW! de een bezoek te brengen naar aan een project naar in naar Oeganda

De naar drie coaches, Carlo in Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van op tv van der Meer, met bepalen in deze tweede op tv voorronde welke twee kids een er doorgaan een naar de halve op tv finale. Deze kids een zijn in de race van voor het de titel van `Comedy Kid uit of the Year´ en naar een maken kans om samen een met STOP een AIDS NOW! een bezoek te brengen met aan op een project in op Oeganda.

De een drie coaches, Carlo Boszhard, Martine op uit Sandifort en Ruben van der Meer, met met bepalen in deze eerste de voorronde welke twee kids er door doorgaan naar in de halve in finale. Deze kids zijn in tijdens de tijdens race voor de titel een van `Comedy Kid of op tv the Year´ uit en maken kans uit om samen met tijdens STOP AIDS NOW! tijdens een op bezoek brengen te brengen door aan een project op tv in Oeganda.

oktober 2020
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!