Programma gemist?

De drie in coaches, Carlo Boszhard, op tv Martine Sandifort naar en Ruben van der Meer, op bepalen een in deze finale wie er een naar huis gaat uit met de op titel van `Comedy Kid in of the Year´. naar Ook naar zien we hoe in de drie finalisten samen met de op tv STOP AIDS NOW! een bezoek brengen van aan een project met in naar Oeganda.

De drie coaches, uit Carlo een Boszhard, Martine Sandifort tijdens en Ruben van der Meer, op tv bepalen uit in deze halve uit finale welke drie kids er door doorgaan het naar de grote finale. een Deze kids zijn het in de race op voor de titel van van uit `Comedy Kid of the in Year´ en uit maken kans om door samen met STOP AIDS naar NOW! een in bezoek te brengen aan een uit project in naar Oeganda.

De het drie coaches, Carlo Boszhard, op Martine Sandifort door en Ruben van een der Meer, bepalen naar in deze derde voorronde het welke twee kids er het doorgaan naar de naar halve finale. uit Deze kids de zijn in de uit race voor de titel tijdens van `Comedy de Kid of uit the Year´ en maken naar kans om samen met met STOP uit AIDS NOW! een bezoek de te brengen aan een project uit in van Oeganda

De drie coaches, een Carlo Boszhard, op Martine Sandifort op tv en Ruben van der Meer, tijdens op tv bepalen in deze uit tweede voorronde welke tijdens twee kids er een doorgaan naar de halve tijdens finale. Deze kids zijn op tv in de race voor op tv de titel van van `Comedy Kid in of the Year´ en door maken kans om op tv samen met STOP naar naar AIDS NOW! een op tv bezoek te brengen aan op een project in op Oeganda.

De een drie coaches, Carlo Boszhard, naar Martine Sandifort en Ruben van van naar der Meer, in bepalen in deze eerste voorronde door welke twee kids uit er op tv doorgaan naar de halve van finale. Deze kids zijn in met de race voor op op de titel van `Comedy in Kid of the Year´ en de van maken kans om op tv samen met STOP AIDS een NOW! een bezoek brengen het te brengen aan een van door project in Oeganda.

oktober 2019
23-11-2013 18:57

Afl. 5

Comedy Kids - Afl. 5

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! een bezoek brengen...

16-11-2013 18:58

Afl. 4

Comedy Kids - Afl. 4

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans om s...

09-11-2013 18:59

Afl. 3

Comedy Kids - Afl. 3

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans o...

02-11-2013 18:58

Afl. 2

Comedy Kids - Afl. 2

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

26-10-2013 18:59

Afl. 1

Comedy Kids - Afl. 1

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze eerste voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en maken kans ...

Comedy Kids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Comedy Kids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Comedy Kids bij Comedy Kids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Comedy Kids. Heb je een uitzending van Comedy Kids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Comedy Kids gemist

Stand-upcomedyshow waarin een podium wordt geboden aan kinderen die ervan dromen om op de planken te staan en mensen aan het lachen te brengen. Angela Groothuizen gaat samen met coaches Ruben van der Meer, Martine Sandifort en Carlo Boszhard op zoek naar het grappigste kind van Nederland.

Uitzending gemist van Comedy Kids? Hier kun je alle uitzendingen van Comedy Kids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 23-11-2013 om 18:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!