Programma gemist?

Aflevering van 4 - In de LXRY TV zijn bijzondere in reizen, de beste een chef-koks, auto's de en jachten, kunst, events, spraakmakende tijdens interieurs, de horloges, juwelen en de laatste van trends te door zien. Het lifestyleprogramma neemt op de je mee naar unieke plekken een en belicht de in mensen achter in beroemde en exclusieve in merken.

Aflevering naar 3 - de In LXRY TV zijn bijzondere reizen, tijdens de beste chef-koks, van auto's het en jachten, kunst, in events, spraakmakende interieurs, op horloges, juwelen en de laatste tijdens trends te zien. door Het lifestyleprogramma op tv neemt je mee het naar unieke plekken en de belicht in de mensen achter beroemde en tijdens exclusieve een merken.

Aflevering door 2 - In van LXRY TV zijn van bijzondere reizen, de beste chef-koks, door auto's door en jachten, uit kunst, events, spraakmakende in interieurs, horloges, juwelen met en de laatste op trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt uit je mee op tv naar unieke plekken en het belicht de in mensen het achter beroemde en exclusieve het merken.

Aflevering op tv 1 - In op tv LXRY TV zijn bijzondere reizen, in de beste chef-koks, het met auto's en jachten, kunst, events, van spraakmakende naar interieurs, horloges, juwelen en de laatste door trends te zien. in Het uit lifestyleprogramma neemt je mee de naar unieke plekken in en belicht de mensen een tijdens achter beroemde en exclusieve naar merken.

Aflevering naar 69 - LXRY TV het is hét een luxe magazine op op de Nederlandse televisie.Yves in Gijrath en de LXRY-experts de nemen de het kijker iedere aflevering met mee in van de wereld van luxe: de meest uit het fascinerende plekken in binnen- op tv en buitenland, de mensen het achter door beroemde en exclusieve met merken, de laatste trends uit op het naar gebied van interior & met design, kunst, auto's & naar jachten, horloges & door in juwelen en de tijdens nieuwste hotspots en beste van chefs.

Aflevering 68 - met een LXRY TV is het hét luxe magazine op het de Nederlandse televisie.Yves Gijrath het en de een LXRY-experts nemen het de kijker iedere aflevering mee in tijdens de wereld van van luxe: de meest uit een fascinerende plekken in binnen- en van buitenland, de mensen achter in naar beroemde en exclusieve merken, op de laatste trends op het de gebied van naar interior & op design, kunst, auto's & een jachten, horloges & het juwelen en op tv de nieuwste door hotspots en uit beste chefs.

Aflevering 67 - een LXRY de TV is hét luxe tijdens magazine op de van Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de de LXRY-experts op nemen de kijker een iedere aflevering mee in uit de uit wereld van tijdens luxe: de meest met fascinerende plekken in binnen- en buitenland, van de mensen de achter het beroemde en exclusieve merken, tijdens de laatste trends op het het op tv gebied van interior & een design, kunst, auto's & in jachten, het horloges & juwelen en op de op tv nieuwste hotspots en beste van chefs.

Aflevering op 66 - LXRY TV de is hét de luxe magazine op de naar Nederlandse het televisie.Yves Gijrath en met de LXRY-experts nemen de de kijker iedere uit aflevering mee in de wereld van het luxe: de meest op fascinerende in plekken in naar binnen- en buitenland, op tv de mensen achter beroemde en een exclusieve op merken, de laatste trends op op het op gebied van interior op tv & design, kunst, auto's in & tijdens jachten, horloges & juwelen en de door nieuwste hotspots het en met beste chefs.

Aflevering 65 in - LXRY TV is op in hét luxe magazine van op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en uit de LXRY-experts in nemen de kijker iedere door aflevering mee in in het de wereld van luxe: van de meest uit fascinerende plekken in binnen- en op tv buitenland, de mensen achter op beroemde en de exclusieve merken, de op tv laatste trends op het op tv gebied van interior het & design, kunst, uit auto's uit & jachten, een horloges & juwelen op en de met nieuwste hotspots en beste naar chefs.

Aflevering 64 - een LXRY in TV is hét de luxe magazine op met de Nederlandse uit televisie.Yves Gijrath en de met LXRY-experts nemen de kijker de iedere aflevering mee door in in de wereld van luxe: de meest het fascinerende uit plekken in binnen- en buitenland, een de op tv mensen achter beroemde en in exclusieve door merken, de laatste trends op het met met gebied van interior & uit design, kunst, auto's in & jachten, uit horloges & in juwelen en de nieuwste hotspots en met beste het chefs.

Aflevering de 63 - LXRY TV is de hét luxe met magazine op van de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en naar tijdens de LXRY-experts nemen de kijker het iedere op tv aflevering mee in de wereld van door van luxe: de meest fascinerende plekken op tv in binnen- en op tv buitenland, de mensen naar achter beroemde en exclusieve op tv merken, de in laatste trends op op het gebied van interior van & design, kunst, door auto's de & jachten, horloges & de juwelen en de op tv nieuwste hotspots in en beste door chefs.

Aflevering met 62 - LXRY TV is van naar hét luxe magazine op de van Nederlandse televisie.Yves een Gijrath en de het LXRY-experts nemen de op tv kijker iedere aflevering op mee in de wereld op van op tv luxe: de meest van fascinerende plekken in op binnen- en buitenland, de mensen achter in beroemde en exclusieve het merken, de laatste van trends door op het gebied een van interior & design, kunst, naar auto's in & jachten, op tv horloges & juwelen en met de de nieuwste hotspots en naar beste chefs.

Aflevering 61 een - op tv LXRY TV is de hét luxe magazine op de Nederlandse op tv televisie.Yves Gijrath en in de een LXRY-experts nemen op tv de kijker iedere aflevering tijdens mee in de wereld van uit uit luxe: de meest fascinerende plekken in in binnen- een en buitenland, de mensen achter uit van beroemde en exclusieve het merken, de laatste trends op het naar gebied van interior op & design, kunst, met door auto's & op jachten, horloges & op juwelen en de nieuwste de hotspots en beste naar chefs.

Aflevering 60 een - LXRY TV is de hét luxe magazine van op de door Nederlandse televisie.Yves Gijrath de en de uit LXRY-experts nemen de kijker iedere de aflevering mee met in de wereld in van luxe: de op tv meest fascinerende een plekken in met binnen- en buitenland, de mensen met achter beroemde een en exclusieve merken, de de laatste trends op op het gebied naar van interior door & design, kunst, auto's uit & door jachten, horloges & juwelen en de op nieuwste hotspots een en beste naar chefs.

Aflevering tijdens 59 - op tv LXRY TV is hét op tv luxe magazine op de op Nederlandse televisie.Yves Gijrath de en de LXRY-experts naar nemen de kijker met iedere aflevering uit mee in de wereld op tv van luxe: de naar meest fascinerende plekken in op tv binnen- tijdens en buitenland, de uit mensen achter beroemde en naar exclusieve in merken, de laatste trends op het door gebied van uit interior & design, kunst, in auto's in & jachten, horloges & naar juwelen en op tv de met nieuwste hotspots en beste op tv chefs.

november 2019
10-11-2019 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 4 - In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en bel...

03-11-2019 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 3 - In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en bel...

27-10-2019 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 2 - In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en bel...

20-10-2019 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 1 - In LXRY TV zijn bijzondere reizen, de beste chef-koks, auto's en jachten, kunst, events, spraakmakende interieurs, horloges, juwelen en de laatste trends te zien. Het lifestyleprogramma neemt je mee naar unieke plekken en bel...

23-12-2018 11:05

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 69 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

16-12-2018 11:05

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 68 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

09-12-2018 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 67 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

02-12-2018 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 66 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

25-11-2018 11:05

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 65 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

18-11-2018 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 64 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

11-11-2018 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 63 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

04-11-2018 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 62 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

28-10-2018 11:05

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 61 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

21-10-2018 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 60 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

14-10-2018 11:00

LXRY TV

LXRY TV - LXRY TV

Aflevering 59 - LXRY TV is hét luxe magazine op de Nederlandse televisie.Yves Gijrath en de LXRY-experts nemen de kijker iedere aflevering mee in de wereld van luxe: de meest fascinerende plekken in binnen- en buitenland, de mensen achter b...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

LXRY TV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van LXRY TV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van LXRY TV bij LXRY TV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van LXRY TV. Heb je een uitzending van LXRY TV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

LXRY TV gemist

Programma over nieuws en trends op het gebied van reizen, vervoer, verzorging, lekker eten en drinken, wonen, kunst en alles wat het leven nog mooier maakt. Gastheer Yves Gijrath ontvangt inspirerende personen in de prettige ambiance van Brasserie Paardenburg en praat met hen over actuele onderwerpen.

Uitzending gemist van LXRY TV? Hier kun je alle uitzendingen van LXRY TV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 35
  • Laatste uitzending op 10-11-2019 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!