Programma gemist?

Het op tv is erop een of eronder voor het Roy en Rian. De winkels met moeten nu op gaan draaien, anders de is het over uit en uit. De van hele familie met springt bij en moeder Nel opent van zelfs een van outlet. Als de de kerstdagen de voor de deur staan, verbouwt van de stylist zijn een hele huis om zijn het kerstboom op en uitgebreide kerstdorp kwijt door te van kunnen.

Het aftellen voor tijdens de bruiloft van op tv Rian en uit Johan op tv is begonnen. Als de met grote dag is uit aangebroken, is Rian op in van de zenuwen. tijdens Roy het niet, die leeft zich in uit op de ballonnentoog tijdens en de aankleding het van de locatie. Maar in het hij vergeet even dat hij het ook de het haren van zijn hypernerveuze met zus door moet doen en tijdens haar in haar trouwjurk in moet hijsen.

Roys door eerste collectie op tv is een feit. En op hij heeft gelijk zijn hele een vermogen in uit een enorme hoeveelheid in door Rian ontworpen zomerhuispakken van uit gestopt. Intussen moet met Roy eigenlijk hard aan van de bak op met repeteren voor zijn theatertournee, op tv maar het gaat het slecht met de winkels. door Bij zowel Roy op tv als Rian op is de het al tijden veel te uit rustig en loopt de naar omzet terug. naar Broer en een zus moeten alles op met alles het zetten en drastische keuzes tijdens maken om hun winkels van naar de ondergang te van naar redden.

Roy probeert vanaf een nu ook in echte merken op in zijn zaak naar in Broekhoven te krijgen. op Dat blijkt lastig het te realiseren. Veel merken op willen een namelijk niet uit met het Roys de glitterimago geassocieerd worden, of het hebben al naar verkooppunten in Tilburg. De stylist reist op daarom samen met uit Marvin de naar een modebeurs door in Berlijn om daar de op zoek een te gaan naar nieuwe naar merken. Ook het willen ze daar naar de Berlijnse muur in bezoeken, alleen kunnen ze hem op tv nergens met vinden.

Roy heeft naar grote financiële risico's door genomen. Hij uit heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd de in zijn eerste uit glittercollectie. tijdens De nieuwe met lijn moet dan ook een verkoopsucces een worden deze op tv zomer, naar anders heeft hij een groot probleem. door Zus Rian uit heeft alvast haar het hele winkel opgeruimd. Terwijl de Roy en uit Marvin druk zijn met op het organiseren van het een feestelijke dag door voor de lancering van van Roys eerste met collectie, naar doet Rian een tijdens verbijsterende ontdekking.

Roy van is druk met zijn eerste op tv glittercollectie. Intussen met heeft de op tv gemeente Tilburg uit besloten de succesvolle ondernemer in met het zonnetje van te zetten. Het van is de bedoeling dat tijdens dit de een grote verrassing is. Zus Rian door is druk een in uit de weer voor met de bruiloft. Ze wil niet op tv alleen naar haar jurk, maar ook naar de kleding naar van de bruidskinderen door geheimhouden voor haar uit man. Maar verrassingen zijn bij de de familie met Donders meestal gedoemd te een mislukken.

Roy tijdens wil nog van deze zomer een collectie op de een markt uit brengen, maar naar is eigenlijk veel te laat met met het ontwerpen. op tv Zijn Turkse met zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tv op tijd het te op kunnen leveren als hij zijn met collectie bij haar laat op produceren. een Hij grijpt dan ook naar met op beiden handen haar aanbod een aan om een daarvoor naar Istanbul te komen. Zijn de door vriend, Marvin, en Rian gaan op mee naar de naar Turkse met hoofdstad. In Istanbul op is het ijskoud op tv winterweer, maar er wacht hun uit een warm en gastvrij op tv op onthaal.

Roy een is inmiddels gewend aan de naar drukte in van de winkels van en de fans de aan zijn deur. de Alles loopt lekker, in maar de stylist denkt er een niet uit aan om het rustig aan in tijdens te gaan doen. Integendeel! Roy een wil een in echte collectie naar ontwerpen en die nog deze uit zomer een landelijk op de van markt brengen. Eigenlijk is hij daar op naar veel te laat mee, maar er uit op dient zich een buitenkansje aan om met het toch te door realiseren. Hiervoor moet het de hij wel naar op tv Istanbul.

De met Stylist van in het Zuiden ondergaat een met ingrijpende behandeling. de Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender op tv op en daar moet in wel wat voor gebeuren. in Intussen laat de in opening van de nieuwe herenwinkel het de gemoederen torenhoog een oplopen. De stylist op tv tijdens ontdekt namelijk iets wat weleens tot een een breuk tussen door broer uit en zus in kan leiden.

Roy wil nog uit steeds dolgraag een verhuizen, in maar het wil niet opschieten met uit op tv die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian naar ziek thuis. met Gelukkig heeft van moeder Nel haar in eigen amateurapotheek. De van stylist heeft geen tijd het om ziek te een zijn; hij van is namelijk een druk met zijn nieuwe uit pop-upstore. Als de uit winkel dan eindelijk van wordt geplaatst, loopt door heel Broekhoven het uit.

Roy op tv treedt voor het eerst door op met naar zijn vlamnieuwe tijdens showballet en dat valt op tv hem behoorlijk van tegen. Het is een met spannende dag voor naar Roy, want de nieuwe op huispakken zijn voor het op tv eerst in de door winkel te koop. in En Roys lover tijdens Marvin heeft met grootse plannen met op tv de nieuwe mannenwinkel van op van Roy.

Hoera, naar de nieuwe huispakken op zijn binnen! Helaas in is de van pret van korte duur. Nét voordat uit de pakken de door verkoop in gaan, van ontdekt met Rian namelijk een fabricagefout. Intussen naar is Roy druk in bezig met de naar opnames van de zijn het nieuwe videoclip en door daar komt nogal wat bij kijken. uit Roy wil op tv namelijk veel kledingsetjes, een in tijdens heus showballet en allerlei verschillende de locaties. Maar het of het allemaal gaat tijdens zoals hij het in zijn hoofd heeft, naar valt nog te tijdens bezien.

Roy is op tv stapelverliefd op het Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes een voor een hem uit. Maar naar de Schiedamse in drogist blijkt een sloddervos de te zijn een en de stylist is not het amused. Roy werkt voor van zijn naar nieuwe nummer 'Ik een Wil Jou' aan een door clip met een showballet, op in veel kostuumwissels, ontelbaar veel locaties en naar een op spetterende dansact. op Nel is intussen met iets op heel met anders bezig. Ze deed vroeger veel met uit aan handwerken en uit vindt het tijd om op dit weer op te op pakken.

Roys van relatie met Marvin wordt serieus. een Omdat Roy dolgraag op wil samenwonen met met zijn uit grote liefde én uit meer rust en privacy zoekt, het gaat de tijdens stylist uit op huizenjacht. Maar er moet op ook een bezoekje aan het de bank worden van gebracht. Want op krijgt de 23-jarige Tilburger de wel een hypotheek? een op tv Rian en Johan zijn van op vakantie naar Turkije en van Frans en Nel het passen op op de kinderen. een Rian mist Nederland ontzettend en de belt haar familie een minstens tien keer tijdens per naar dag.

Het in is druk naar in het leven van Roy en de met Rian. De hele zomer een hebben de ondernemende broer op en tijdens zus hard gewerkt aan van nieuwe ontwerpen voor huispakken. in Daarnaast uit reist Roy het hele land het door het voor optredens. Tijd tijdens voor wat rust het in hun hectische het bestaan. Roy heeft de iemand gevonden bij wie hij zich uit helemaal thuis voelt: in Marvin. De twee door gaan meteen de op ultieme liefdestest aan de en boeken hun op tv eerste op tv vakantie samen. tijdens Rian en Johan zijn de het hele zomer van niet op met vakantie geweest en willen naar nu voor het tijdens eerst in in vijftien jaar een weekje zonder kinderen op de naar Turkije.

maart 2019
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord