Programma gemist?

Het is de erop of het eronder voor Roy tijdens en Rian. De winkels op tv moeten nu van gaan draaien, door anders is het over door en uit. van De hele familie springt bij en een moeder Nel opent de zelfs een outlet. op tv een Als de kerstdagen voor de de deur een staan, verbouwt de stylist zijn hele op tv huis het om zijn met kerstboom en uitgebreide van kerstdorp kwijt te op tv kunnen.

Het in aftellen voor de bruiloft van van met Rian en Johan is begonnen. Als tijdens het de grote dag is aangebroken, een is Rian op tijdens van naar de zenuwen. Roy niet, die leeft van zich uit uit op de ballonnentoog uit en in de aankleding van met de locatie. Maar hij vergeet even tijdens dat hij met ook de haren van van door zijn hypernerveuze zus op tv moet doen en haar in door haar trouwjurk moet in hijsen.

Roys een eerste collectie is een feit. tijdens En met hij heeft gelijk zijn het hele door vermogen in een enorme met hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken een gestopt. een Intussen moet uit Roy eigenlijk hard aan de tijdens bak met repeteren voor het zijn op theatertournee, maar het gaat het slecht met de winkels. tijdens Bij in zowel Roy als Rian is uit het door al tijden veel te op rustig en loopt de de in omzet terug. Broer en in zus moeten alles op in alles zetten en naar drastische keuzes maken op tv om hun op winkels van de ondergang te op tv in redden.

Roy probeert een vanaf nu ook tijdens echte merken in de zijn zaak in uit Broekhoven op te krijgen. Dat blijkt lastig te de realiseren. Veel merken naar willen namelijk uit niet met het op Roys glitterimago geassocieerd worden, met of hebben op al een verkooppunten in Tilburg. De met stylist reist daarom samen door met Marvin van naar een een modebeurs in Berlijn om daar op op tv zoek te gaan uit in naar nieuwe merken. Ook willen ze het het daar de Berlijnse muur uit bezoeken, alleen kunnen uit ze hem nergens met vinden.

Roy heeft door grote financiële het risico's genomen. Hij heeft zijn met hele vermogen met geïnvesteerd in zijn eerste tijdens door glittercollectie. De nieuwe lijn met moet dan ook een met verkoopsucces worden deze zomer, een anders heeft hij naar op tv een groot probleem. Zus Rian in heeft de alvast haar hele winkel met opgeruimd. Terwijl Roy en Marvin het naar druk zijn met het organiseren van tijdens een feestelijke dag van voor uit de lancering de van Roys eerste collectie, doet op Rian een verbijsterende een ontdekking.

Roy naar is druk met zijn in eerste glittercollectie. Intussen op heeft de gemeente Tilburg in besloten een de succesvolle ondernemer in op het van zonnetje te zetten. in Het is de bedoeling dat uit dit een een grote verrassing door is. Zus Rian tijdens is druk in de weer voor de de een bruiloft. Ze wil de niet alleen haar jurk, naar maar ook de een kleding met van de bruidskinderen geheimhouden van voor haar man. Maar verrassingen van naar zijn bij de familie Donders meestal een gedoemd te van mislukken.

Roy de wil nog deze in zomer een collectie op op de markt door brengen, maar is op eigenlijk veel te laat het met een het ontwerpen. Zijn Turkse een zakenrelatie Emine garandeert op hem nog op de tijd te kunnen leveren met als een hij zijn collectie bij haar laat een produceren. van Hij grijpt dan met ook met beiden de handen haar aanbod aan om op daarvoor naar Istanbul op tv op te komen. Zijn naar vriend, Marvin, en Rian gaan mee uit naar de Turkse in hoofdstad. In van Istanbul is op tv het ijskoud winterweer, maar op er wacht hun een de warm en gastvrij de uit onthaal.

Roy is inmiddels in tijdens gewend aan de een drukte in de winkels de en de fans aan het zijn naar deur. Alles loopt lekker, maar door de stylist met denkt er niet op aan om door het rustig aan te gaan het doen. op Integendeel! Roy wil een echte collectie op ontwerpen uit en die nog uit deze zomer het landelijk op de door markt brengen. Eigenlijk is hij tijdens daar veel te tijdens laat mee, maar er met door dient zich een naar buitenkansje aan om door het toch te realiseren. Hiervoor moet uit hij in wel naar naar Istanbul.

De Stylist van de het Zuiden ondergaat op tv een ingrijpende tijdens behandeling. een Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender een en naar daar moet wel wat uit voor een gebeuren. Intussen laat de naar opening van door de nieuwe herenwinkel de in gemoederen torenhoog oplopen. naar De stylist ontdekt namelijk tijdens iets wat weleens naar tot een breuk tussen het broer en zus in kan op leiden.

Roy wil nog op tv naar steeds dolgraag verhuizen, maar in het wil niet opschieten het met een die felbegeerde hypotheek. Intussen met zit Rian ziek de thuis. Gelukkig heeft moeder op tv Nel uit haar eigen amateurapotheek. De stylist op tv heeft geen tijd om van ziek het te zijn; hij door is namelijk druk met zijn op nieuwe pop-upstore. Als in de winkel dan door eindelijk tijdens wordt geplaatst, door loopt heel Broekhoven naar uit.

Roy van treedt voor een het eerst op met tijdens zijn vlamnieuwe showballet en dat met valt op tv hem behoorlijk tegen. Het is naar een spannende de dag voor Roy, tijdens want naar de nieuwe huispakken zijn voor op het tijdens eerst in de winkel het te koop. En Roys in lover Marvin met heeft grootse de plannen met de nieuwe mannenwinkel uit van naar Roy.

Hoera, de nieuwe in huispakken zijn binnen! in Helaas is de in pret van met korte duur. Nét voordat het de pakken van de verkoop in van gaan, ontdekt Rian naar namelijk een fabricagefout. Intussen tijdens is Roy druk het een bezig met de opnames van uit zijn nieuwe videoclip door en daar komt nogal door naar wat bij kijken. Roy wil namelijk naar veel in kledingsetjes, een op tv heus showballet en de allerlei verschillende locaties. op Maar of het het allemaal gaat zoals hij op in zijn naar hoofd heeft, valt nog te in bezien.

Roy de is stapelverliefd in op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes een voor hem uit. op tv met Maar de Schiedamse drogist op blijkt een sloddervos te in zijn en de stylist naar is not de amused. naar Roy werkt voor zijn nieuwe met nummer 'Ik Wil Jou' de aan een clip op met een van showballet, veel op tv kostuumwissels, ontelbaar veel locaties en een een spetterende het dansact. Nel is naar intussen met iets de heel van anders bezig. Ze deed vroeger veel het aan handwerken en van uit vindt het tijd om dit weer de op te op pakken.

Roys relatie met een Marvin met wordt serieus. Omdat in Roy dolgraag wil uit samenwonen met met zijn grote liefde én meer rust door naar en privacy zoekt, gaat de uit stylist op van huizenjacht. Maar in er moet ook een bezoekje de aan de bank uit worden gebracht. Want krijgt tijdens de 23-jarige door Tilburger van wel een hypotheek? Rian door en Johan zijn op vakantie in naar Turkije en naar op tv Frans en Nel passen met op de kinderen. Rian door mist Nederland het ontzettend en van belt haar familie tijdens minstens tien keer per met dag.

Het in is druk in het met leven van Roy en op tv Rian. De hele tijdens zomer hebben tijdens de met ondernemende broer en zus het hard gewerkt een aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. naar Daarnaast reist Roy het op hele land door door een voor optredens. Tijd voor wat rust uit in tijdens hun hectische bestaan. op tv Roy heeft iemand gevonden een bij wie hij uit zich helemaal thuis voelt: een Marvin. De op twee gaan meteen uit de ultieme liefdestest op tv aan en boeken hun door het eerste vakantie samen. Rian tijdens en Johan door zijn de hele zomer niet op uit op vakantie geweest en het willen nu voor uit het eerst in vijftien van jaar een weekje zonder kinderen van naar het Turkije.

april 2020
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!