Programma gemist?

Het is erop door of eronder voor op Roy en Rian. tijdens op tv De winkels moeten uit nu gaan draaien, anders door is het op over en uit. De naar hele familie springt bij op tv en moeder Nel opent de zelfs op een outlet. Als de een kerstdagen voor de tijdens deur staan, verbouwt op tv de tijdens stylist zijn hele huis door om zijn kerstboom en op uitgebreide kerstdorp kwijt naar te een kunnen.

Het uit aftellen voor de bruiloft van het Rian en het Johan is van begonnen. Als een de grote dag is aangebroken, door is Rian op van het de zenuwen. het Roy door niet, die leeft zich uit op de met de ballonnentoog en de aankleding op tv van de locatie. tijdens Maar hij vergeet even een dat door hij ook de haren van het zijn met hypernerveuze zus moet doen op en haar tijdens in haar op trouwjurk moet hijsen.

Roys eerste het collectie op tv is een feit. En hij heeft op gelijk door zijn hele vermogen in door een enorme hoeveelheid door van Rian ontworpen van zomerhuispakken gestopt. Intussen moet door Roy met eigenlijk hard aan naar de bak met repeteren met voor in zijn theatertournee, maar het met gaat slecht met een de winkels. Bij op zowel Roy naar als Rian is het al de tijden veel met te rustig en loopt de in omzet terug. Broer de en naar zus moeten tijdens alles op alles zetten en op drastische uit keuzes maken om hun van winkels van het de ondergang te op tv redden.

Roy probeert een vanaf tijdens nu ook echte merken in tijdens zijn op tv zaak in Broekhoven te krijgen. Dat op tv blijkt lastig tijdens te realiseren. naar Veel merken willen in namelijk niet met het van Roys glitterimago geassocieerd worden, een of de hebben al naar verkooppunten in Tilburg. De in stylist reist daarom een samen met een Marvin naar een modebeurs in Berlijn op om daar op tijdens op zoek te gaan naar nieuwe merken. uit Ook uit willen ze daar de Berlijnse uit muur door bezoeken, alleen kunnen ze van hem nergens op tv vinden.

Roy heeft grote tijdens financiële risico's genomen. van Hij heeft op zijn hele een vermogen geïnvesteerd met in zijn eerste glittercollectie. met De nieuwe lijn moet dan door ook een een verkoopsucces op worden deze zomer, anders heeft een hij een groot een probleem. Zus tijdens Rian heeft alvast haar het hele winkel opgeruimd. op Terwijl in Roy en Marvin van druk zijn met het organiseren in van door een feestelijke dag voor de op lancering van Roys met eerste de collectie, doet Rian een verbijsterende in ontdekking.

Roy is druk de naar met zijn eerste een glittercollectie. Intussen heeft de gemeente uit Tilburg besloten de door succesvolle ondernemer in het in zonnetje te in zetten. Het naar is de door bedoeling dat dit met een grote verrassing in is. Zus Rian naar is druk in de weer op voor de bruiloft. Ze naar wil door niet alleen haar jurk, door maar op tv ook de kleding van de bruidskinderen op tv geheimhouden voor uit haar man. een Maar verrassingen zijn bij de uit uit familie Donders meestal gedoemd te in mislukken.

Roy een wil nog deze door zomer een collectie op tv op de de markt brengen, maar is naar eigenlijk veel te laat met op tv het ontwerpen. Zijn door van Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog een op tijd te door het kunnen leveren als hij zijn op tv collectie bij haar van laat produceren. tijdens Hij grijpt de dan ook met in beiden handen haar op tv aanbod aan om daarvoor naar van Istanbul te de komen. Zijn vriend, Marvin, in en tijdens Rian gaan mee naar tijdens de Turkse naar hoofdstad. In Istanbul is tijdens het ijskoud winterweer, maar er uit wacht hun tijdens een warm in en gastvrij uit onthaal.

Roy is inmiddels op tv gewend aan tijdens de drukte in de tijdens op winkels en de fans aan op zijn door deur. Alles loopt lekker, maar de op tv stylist op denkt er van niet aan om het rustig aan uit de te gaan doen. Integendeel! Roy naar wil een echte collectie de ontwerpen en uit die nog de deze zomer landelijk op de het door markt brengen. Eigenlijk is hij uit daar veel een te laat mee, maar uit er dient zich een naar de buitenkansje aan om het toch een te de realiseren. Hiervoor moet hij wel in naar in Istanbul.

De Stylist met van een het Zuiden ondergaat een uit ingrijpende behandeling. Zijn het glimlach moet naar namelijk nóg stralender en daar moet door tijdens wel wat voor tijdens gebeuren. Intussen laat op tv de opening van de nieuwe met herenwinkel het de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist de op tv ontdekt namelijk iets met wat weleens tot een van breuk tussen broer en in zus met kan leiden.

Roy wil op nog steeds op dolgraag verhuizen, met maar het wil niet opschieten met door naar die felbegeerde hypotheek. Intussen een zit Rian ziek met thuis. Gelukkig heeft moeder een Nel haar eigen amateurapotheek. op tv De stylist op heeft op tv geen tijd om ziek te zijn; met hij in is namelijk druk met zijn een op tv nieuwe pop-upstore. Als de winkel op dan eindelijk door wordt geplaatst, loopt heel in Broekhoven de uit.

Roy door treedt voor naar het eerst op met zijn vlamnieuwe naar showballet en op dat valt hem een behoorlijk tegen. tijdens Het is op een spannende dag voor een Roy, want door de nieuwe huispakken zijn voor het tijdens in eerst in de op winkel te koop. En in Roys lover Marvin heeft op grootse plannen met de op nieuwe mannenwinkel op tv van een Roy.

Hoera, op tv de nieuwe huispakken in zijn binnen! Helaas is met de pret van tijdens korte duur. het Nét voordat de pakken de uit verkoop in uit gaan, ontdekt op Rian namelijk een naar fabricagefout. Intussen is Roy druk een met bezig met de opnames van naar zijn nieuwe op tv videoclip en de daar komt nogal wat tijdens bij kijken. Roy wil namelijk op uit veel kledingsetjes, een heus showballet en op allerlei verschillende met locaties. Maar uit of het in allemaal gaat zoals hij met in zijn hoofd heeft, naar valt nog te op tv bezien.

Roy is op tv stapelverliefd op Marvin. Hij op strooit letterlijk van rozenblaadjes voor hem uit. in Maar de Schiedamse door drogist op tv blijkt een sloddervos te van zijn naar en de stylist is not amused. naar Roy een werkt voor op tv zijn nieuwe nummer 'Ik op tv Wil Jou' van aan een clip naar met een showballet, veel kostuumwissels, in ontelbaar veel locaties naar en een spetterende dansact. uit Nel is tijdens intussen met iets heel de anders de bezig. Ze deed vroeger door veel aan tijdens handwerken en door vindt het tijd in om dit weer op het te pakken.

Roys relatie met met Marvin wordt serieus. op Omdat Roy dolgraag met de wil samenwonen met zijn grote door liefde met én meer rust en privacy zoekt, met gaat op tv de stylist op huizenjacht. Maar tijdens er moet het ook op tv een bezoekje aan met de bank worden gebracht. Want krijgt het de van 23-jarige Tilburger wel de een hypotheek? Rian en met Johan zijn op vakantie tijdens naar het Turkije en op tv Frans en Nel passen op op de kinderen. Rian met mist Nederland ontzettend uit en belt met haar familie minstens tien door keer per door dag.

Het is met druk in in het leven van tijdens Roy en Rian. door De hele zomer met hebben de ondernemende broer op en tijdens zus hard gewerkt met aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. tijdens Daarnaast reist met Roy het hele land naar door een voor optredens. Tijd voor met wat rust in hun hectische de bestaan. Roy het heeft iemand de gevonden bij wie hij zich in helemaal thuis voelt: van Marvin. een De twee gaan door meteen de ultieme liefdestest naar aan en boeken hun op eerste vakantie samen. naar op tv Rian en Johan tijdens zijn de hele het zomer niet op vakantie het geweest en van willen nu voor het eerst van in vijftien naar jaar een een weekje zonder kinderen naar in Turkije.

april 2021
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!