Programma gemist?

Het met is erop of in eronder voor Roy een en Rian. in De winkels moeten nu gaan draaien, door anders de is het over tijdens en uit. De hele familie in springt bij naar en moeder Nel opent de zelfs een uit outlet. Als een de kerstdagen voor de op deur in staan, verbouwt de stylist zijn hele van huis om zijn tijdens kerstboom en de uitgebreide kerstdorp kwijt te een in kunnen.

Het tijdens aftellen voor de bruiloft van van Rian de en Johan is met begonnen. Als de naar grote dag is aangebroken, van is Rian op van de de op zenuwen. Roy niet, de die leeft het zich uit op de ballonnentoog in en de aankleding van op tv tijdens de locatie. Maar hij vergeet in even in dat hij ook de tijdens haren van zijn op hypernerveuze zus naar moet doen en op tv haar in haar door trouwjurk moet hijsen.

Roys van eerste collectie is een feit. uit een En hij heeft het gelijk zijn hele een vermogen in een enorme uit hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken naar gestopt. een Intussen moet Roy een eigenlijk hard aan van de bak met naar repeteren voor met zijn theatertournee, maar het gaat slecht het met de op winkels. van Bij zowel Roy als de Rian is het al tijdens tijden veel te rustig op en loopt tijdens de omzet de terug. Broer in en zus moeten alles op in alles zetten en drastische door uit keuzes maken om uit hun winkels van de ondergang te van op redden.

Roy door probeert vanaf door nu ook echte merken in een zijn zaak in een Broekhoven te krijgen. in Dat tijdens blijkt lastig te realiseren. door Veel merken willen namelijk de niet met het Roys uit glitterimago geassocieerd worden, op tv of hebben al uit van verkooppunten in Tilburg. De stylist op reist de daarom samen met de Marvin naar een modebeurs in Berlijn het om daar op met zoek te gaan in naar nieuwe naar merken. Ook uit willen ze daar in de Berlijnse het muur bezoeken, alleen kunnen ze het hem nergens op vinden.

Roy heeft door grote financiële risico's op tv genomen. de Hij heeft zijn in hele vermogen geïnvesteerd uit in zijn eerste tijdens glittercollectie. De nieuwe naar lijn moet dan ook een verkoopsucces in van worden deze zomer, op tv anders heeft hij van een groot probleem. uit Zus Rian heeft alvast haar hele naar winkel naar opgeruimd. Terwijl Roy en door Marvin druk zijn van met het organiseren van naar een feestelijke in dag voor de tijdens lancering de van Roys eerste collectie, op doet Rian een verbijsterende in ontdekking.

Roy tijdens is druk uit met zijn eerste uit glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg in besloten de succesvolle de ondernemer in het de een zonnetje te zetten. Het een is de bedoeling dat op dit een grote tijdens verrassing met is. Zus Rian is druk het in de weer in voor de bruiloft. Ze een wil niet alleen tijdens haar jurk, tijdens maar ook de het kleding van de naar bruidskinderen geheimhouden voor met haar man. Maar verrassingen uit zijn de bij de familie Donders meestal op tv gedoemd te naar mislukken.

Roy het wil nog deze zomer het een door collectie op de met markt brengen, maar is op tv eigenlijk veel te naar laat met het ontwerpen. Zijn met met Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog een op tijd met te kunnen leveren in als hij zijn collectie uit bij haar uit laat de produceren. Hij grijpt dan door ook met beiden een handen haar aanbod aan om van daarvoor van naar Istanbul te een komen. Zijn vriend, Marvin, in en Rian gaan tijdens mee naar in de Turkse hoofdstad. In Istanbul op tv is het door ijskoud van winterweer, maar er wacht hun een in warm de en gastvrij door onthaal.

Roy tijdens is inmiddels gewend door aan de drukte het in de winkels met en de fans aan op zijn deur. Alles loopt in lekker, maar op de stylist denkt van er niet aan op om van het rustig aan te gaan doen. van Integendeel! Roy wil tijdens een echte collectie op tv ontwerpen en die van nog deze een zomer landelijk op uit de markt brengen. van Eigenlijk is hij daar met de veel te laat mee, maar uit er dient tijdens zich een buitenkansje tijdens aan om het toch naar te realiseren. op tv Hiervoor moet tijdens hij wel naar het Istanbul.

De naar Stylist van het door Zuiden ondergaat een een ingrijpende behandeling. door Zijn glimlach moet namelijk naar nóg stralender het en daar moet wel wat voor door gebeuren. Intussen in laat de het opening van uit de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog tijdens de oplopen. De stylist tijdens ontdekt namelijk iets in wat weleens tot een breuk tussen de door broer en zus kan een leiden.

Roy wil nog van steeds dolgraag een verhuizen, maar het wil naar niet opschieten van met op die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian door ziek op tv thuis. Gelukkig heeft moeder Nel in op tv haar eigen amateurapotheek. op tv De stylist heeft geen tijdens tijd om ziek te zijn; de hij is met namelijk druk met door zijn nieuwe pop-upstore. in Als een de winkel dan eindelijk een wordt geplaatst, loopt het heel Broekhoven het uit.

Roy treedt voor op het eerst in op in met zijn vlamnieuwe showballet en dat op tijdens valt hem behoorlijk tegen. Het is op tv een spannende door dag voor Roy, met want de nieuwe een huispakken zijn voor door het eerst in in de winkel te in koop. door En Roys lover Marvin heeft de grootse plannen uit met de nieuwe mannenwinkel van van de Roy.

Hoera, op de nieuwe huispakken zijn binnen! op Helaas een is de pret een van korte duur. op Nét voordat de de pakken de verkoop in gaan, naar ontdekt Rian namelijk tijdens uit een fabricagefout. Intussen is Roy druk op op bezig met de opnames van naar zijn nieuwe videoclip en het het daar komt nogal wat bij met kijken. Roy wil in namelijk het veel kledingsetjes, een heus naar showballet en allerlei uit verschillende locaties. Maar of door het allemaal gaat zoals een de hij in zijn naar hoofd heeft, valt de nog te bezien.

Roy is in stapelverliefd met op Marvin. Hij in strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. op Maar de een Schiedamse drogist blijkt een van sloddervos een te zijn en de tijdens stylist door is not amused. Roy werkt voor het zijn nieuwe nummer op 'Ik Wil tijdens Jou' aan op een clip met op een showballet, veel kostuumwissels, ontelbaar het veel locaties een en een een spetterende dansact. Nel het is intussen met iets door heel door anders bezig. Ze deed op tv vroeger veel aan handwerken en de de vindt het tijd om dit van weer op te een pakken.

Roys op relatie met Marvin op tv wordt serieus. tijdens Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met met zijn van grote liefde én meer rust de en privacy zoekt, het gaat de de stylist op tv op huizenjacht. Maar er moet naar ook een bezoekje aan uit de bank het worden gebracht. Want krijgt tijdens van de 23-jarige Tilburger wel uit een hypotheek? Rian en Johan naar zijn op vakantie van naar Turkije op tv en met Frans en Nel passen met op de kinderen. Rian mist een Nederland ontzettend en naar van belt haar familie minstens van tien keer per door dag.

Het is tijdens druk het in het leven van Roy en door de Rian. De hele zomer met hebben de ondernemende uit broer en zus hard naar gewerkt aan nieuwe ontwerpen met voor huispakken. Daarnaast van reist Roy het op tv hele land door uit voor optredens. de Tijd voor wat rust een in in hun hectische bestaan. tijdens Roy heeft iemand gevonden op bij wie op tv hij zich helemaal thuis voelt: naar Marvin. op tv De twee gaan meteen de van ultieme liefdestest uit aan de en boeken hun eerste vakantie van samen. het Rian en Johan zijn de hele van zomer niet op het vakantie met geweest en willen nu tijdens voor door het eerst in vijftien jaar een in weekje zonder in kinderen naar van Turkije.

november 2020
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!