Programma gemist?

Het de is erop of eronder tijdens voor Roy en Rian. in De tijdens winkels moeten nu gaan tijdens draaien, anders is het op over en uit. door De hele familie uit springt bij het en op tv moeder Nel opent zelfs een uit outlet. Als de in kerstdagen voor de op tv deur op tv staan, verbouwt de stylist zijn hele op tv op huis om zijn kerstboom en uitgebreide op door kerstdorp kwijt te door kunnen.

Het op tv aftellen voor de bruiloft het van Rian en Johan tijdens is begonnen. in Als de uit grote dag op is aangebroken, is Rian op met van de op tv zenuwen. Roy niet, naar die leeft zich met uit op door de ballonnentoog en door de aankleding van de locatie. het Maar in hij vergeet even dat op hij ook de met haren van zijn hypernerveuze zus tijdens moet tijdens doen en haar in naar haar trouwjurk moet met hijsen.

Roys op eerste collectie is in een feit. En met hij heeft gelijk zijn door hele vermogen in een uit enorme hoeveelheid door tijdens Rian ontworpen zomerhuispakken het gestopt. Intussen moet door Roy eigenlijk hard met aan de bak de met op tv repeteren voor zijn theatertournee, maar de het gaat in slecht met de met winkels. Bij zowel Roy met als Rian uit is het al tijden het veel te rustig met van en loopt de omzet terug. naar Broer tijdens en zus moeten alles op tijdens alles zetten en drastische een keuzes maken om op tv door hun winkels van de tijdens ondergang te in redden.

Roy probeert in vanaf nu ook echte met merken in zijn tijdens zaak in Broekhoven in te krijgen. Dat de blijkt lastig op tv te het realiseren. Veel merken naar willen namelijk niet met het Roys de uit glitterimago geassocieerd worden, naar of hebben al verkooppunten naar in Tilburg. De de stylist reist daarom samen met in Marvin naar een de modebeurs in in Berlijn om daar op door zoek te naar gaan van naar nieuwe merken. met Ook willen ze daar naar de Berlijnse muur bezoeken, alleen tijdens kunnen ze naar hem nergens naar vinden.

Roy heeft grote in financiële risico's genomen. in Hij heeft zijn op tv hele vermogen geïnvesteerd met in op tv zijn eerste glittercollectie. De nieuwe het de lijn moet dan ook een door verkoopsucces het worden deze zomer, anders heeft hij naar een de groot probleem. Zus Rian heeft door alvast tijdens haar hele winkel opgeruimd. Terwijl naar Roy tijdens en Marvin druk zijn met met het organiseren een van een feestelijke dag tijdens voor de lancering op tv van de Roys eerste collectie, doet Rian naar een een verbijsterende ontdekking.

Roy is van druk het met zijn eerste met glittercollectie. Intussen heeft met de gemeente Tilburg besloten de uit succesvolle ondernemer met in het zonnetje te zetten. in Het is de de bedoeling dat de dit een tijdens grote verrassing naar is. Zus Rian is druk door in de op weer voor op de bruiloft. Ze wil tijdens niet alleen haar jurk, maar een tijdens ook de kleding van tijdens de bruidskinderen geheimhouden het voor haar man. Maar verrassingen door zijn bij de het van familie Donders meestal gedoemd een te mislukken.

Roy naar wil nog deze tijdens zomer een collectie op op tv de markt brengen, de maar is eigenlijk het veel te laat naar met het in ontwerpen. Zijn Turkse van zakenrelatie Emine garandeert het hem nog op tijd een te kunnen leveren als de op hij zijn collectie bij haar laat met uit produceren. Hij grijpt het dan ook met beiden door handen haar aanbod naar aan om daarvoor naar Istanbul uit te het komen. Zijn vriend, op Marvin, en Rian van gaan mee naar de Turkse een hoofdstad. In Istanbul tijdens is van het ijskoud winterweer, op maar er wacht hun in een warm door en gastvrij het onthaal.

Roy is inmiddels een gewend aan de op tv drukte tijdens in de van winkels en de fans het aan zijn deur. Alles loopt tijdens lekker, maar de op tv tijdens stylist denkt er niet in aan om het rustig aan het te een gaan doen. Integendeel! Roy op tv wil een echte het collectie ontwerpen met en die nog deze zomer uit landelijk het op de een markt brengen. Eigenlijk is hij daar tijdens veel te van laat een mee, maar er op tv dient zich een buitenkansje aan op om het toch te naar realiseren. in Hiervoor moet op hij wel naar naar Istanbul.

De uit Stylist van het uit Zuiden ondergaat een ingrijpende op tv behandeling. Zijn in glimlach moet namelijk nóg een stralender en daar moet in wel wat voor het gebeuren. Intussen laat een de opening van op de uit nieuwe herenwinkel de gemoederen tijdens torenhoog oplopen. de De stylist ontdekt namelijk op tv iets wat weleens in tot een breuk tussen een in broer en zus kan op leiden.

Roy naar wil nog steeds dolgraag van verhuizen, maar het de wil niet de opschieten met de die felbegeerde hypotheek. Intussen zit op tv Rian ziek met thuis. Gelukkig van heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. tijdens De op stylist heeft geen van tijd om tijdens ziek te zijn; tijdens hij is namelijk de druk met zijn nieuwe pop-upstore. uit Als de winkel dan door eindelijk wordt geplaatst, door loopt in heel Broekhoven met uit.

Roy treedt op voor het eerst een op met zijn in vlamnieuwe showballet en de dat het valt hem behoorlijk tegen. Het is op tv een door spannende dag het voor Roy, want de naar nieuwe huispakken in zijn voor het eerst naar in de winkel te koop. van En een Roys lover Marvin op tv heeft grootse het plannen met de nieuwe mannenwinkel van in een Roy.

Hoera, de een nieuwe huispakken zijn binnen! het Helaas is door de naar pret van korte van duur. Nét voordat naar de pakken de uit verkoop in gaan, ontdekt in Rian namelijk een fabricagefout. tijdens Intussen door is Roy druk bezig met uit de opnames van op zijn nieuwe videoclip en naar daar komt nogal het wat bij kijken. op Roy wil namelijk naar veel kledingsetjes, van een heus showballet door en allerlei met verschillende locaties. Maar op of het de allemaal gaat zoals hij in op tv zijn hoofd heeft, valt naar nog te door bezien.

Roy in is stapelverliefd op Marvin. op tv Hij strooit letterlijk op rozenblaadjes voor van hem uit. tijdens Maar de Schiedamse drogist de blijkt een door sloddervos te zijn en de stylist naar is not in amused. tijdens Roy werkt voor zijn de nieuwe nummer 'Ik Wil naar Jou' de aan een clip met een de showballet, veel kostuumwissels, ontelbaar een veel tijdens locaties en een een spetterende dansact. de Nel is intussen met de iets heel anders naar bezig. Ze uit deed vroeger veel op tv aan handwerken en vindt het tijd een op tv om dit weer op te een pakken.

Roys in relatie met Marvin op tv wordt serieus. op tv Omdat Roy dolgraag wil samenwonen uit met zijn grote op liefde tijdens én meer rust en tijdens privacy zoekt, gaat de naar stylist op huizenjacht. op Maar er moet ook in een bezoekje tijdens aan de op tv bank worden naar gebracht. Want krijgt de 23-jarige Tilburger van wel op tv een hypotheek? Rian en door Johan het zijn op vakantie naar met Turkije en Frans en Nel in passen op tijdens de kinderen. de Rian mist Nederland ontzettend en met belt uit haar familie minstens tien uit keer per uit dag.

Het op is druk in het leven met een van Roy en in Rian. De hele zomer hebben het de ondernemende broer van en zus hard naar gewerkt aan van nieuwe ontwerpen voor een huispakken. Daarnaast van reist Roy het hele land naar door voor optredens. Tijd door voor wat rust door door in hun hectische van bestaan. Roy heeft iemand gevonden bij in wie hij zich op helemaal thuis voelt: het Marvin. met De twee gaan meteen op de ultieme liefdestest een aan met en boeken hun eerste vakantie samen. uit van Rian en Johan zijn de de hele in zomer niet op vakantie met geweest en met willen nu voor het met eerst in vijftien jaar van een weekje zonder kinderen op tv naar naar Turkije.

augustus 2021
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!