Programma gemist?

Het tijdens is erop of eronder voor in Roy van en Rian. De winkels moeten in nu het gaan draaien, anders is uit het over en uit. tijdens De hele het familie in springt bij en op tv moeder Nel opent zelfs van een outlet. Als met de kerstdagen uit voor de deur staan, verbouwt de het stylist zijn tijdens hele van huis om zijn kerstboom het en uitgebreide van kerstdorp kwijt te tijdens kunnen.

Het aftellen de voor de bruiloft het van een Rian en Johan is de begonnen. Als naar de grote dag is door aangebroken, is Rian op van een de zenuwen. Roy het niet, de die leeft zich uit op een de ballonnentoog met en de aankleding van naar de locatie. Maar op hij vergeet even uit dat hij ook uit de op haren van zijn hypernerveuze zus uit moet doen en een haar in op haar de trouwjurk moet hijsen.

Roys eerste collectie op tv is een feit. op En met hij heeft gelijk zijn de hele vermogen in op tv een met enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken met op gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk naar hard aan op de bak een met repeteren voor zijn theatertournee, maar de het gaat slecht door met de winkels. door Bij in zowel Roy als van Rian is het door al tijden veel van te rustig een en loopt de omzet terug. Broer het en zus de moeten alles op alles tijdens op tv zetten en drastische keuzes door maken om hun door winkels van de ondergang te door op redden.

Roy probeert tijdens vanaf nu de ook echte een merken in zijn van zaak in Broekhoven te krijgen. Dat een blijkt lastig te op realiseren. Veel merken met willen namelijk uit niet met het het Roys naar glitterimago geassocieerd worden, of hebben uit al verkooppunten in Tilburg. op tv De stylist van reist daarom de samen met Marvin naar met een modebeurs in Berlijn met om uit daar op door zoek te gaan naar nieuwe merken. tijdens in Ook willen ze daar de Berlijnse op muur bezoeken, alleen op kunnen een ze hem met nergens vinden.

Roy op heeft grote financiële risico's genomen. met Hij heeft op tv zijn hele vermogen het geïnvesteerd in de zijn eerste glittercollectie. tijdens De nieuwe lijn met moet dan ook een verkoopsucces door door worden deze zomer, anders het heeft hij een groot met probleem. Zus Rian het heeft alvast met haar hele door winkel opgeruimd. Terwijl door Roy en Marvin druk zijn door met het op tv organiseren van een uit feestelijke dag voor de het lancering van door Roys eerste collectie, doet Rian met een verbijsterende de ontdekking.

Roy naar is druk door met zijn eerste glittercollectie. Intussen de heeft de gemeente naar Tilburg besloten de succesvolle in ondernemer naar in het van zonnetje te zetten. Het met is de bedoeling dat op dit een grote het verrassing is. Zus op Rian is met druk in de weer voor door de bruiloft. op Ze wil niet alleen een haar jurk, maar op tv ook de de kleding van van de bruidskinderen geheimhouden voor naar haar man. op Maar verrassingen zijn bij naar de familie Donders tijdens meestal gedoemd uit te mislukken.

Roy uit wil nog deze zomer de een collectie op op de markt brengen, een maar is de eigenlijk veel te laat van met het het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine het garandeert naar hem nog naar op tijd te kunnen leveren als in op hij zijn collectie op bij haar laat produceren. Hij met grijpt van dan ook met een beiden handen haar aanbod de aan om daarvoor naar met Istanbul te komen. uit Zijn vriend, Marvin, en op tv Rian gaan naar mee uit naar de Turkse hoofdstad. In Istanbul het is het van ijskoud winterweer, maar er op tv wacht hun een met van warm en gastvrij de onthaal.

Roy naar is inmiddels op gewend aan de drukte in de met van winkels en de fans uit aan zijn deur. Alles loopt met lekker, tijdens maar de stylist denkt de er niet aan op tv om het rustig op aan te een gaan doen. met Integendeel! Roy wil naar een echte collectie ontwerpen en die in nog met deze zomer landelijk op door de markt brengen. een Eigenlijk is hij in daar veel met te laat mee, door maar er dient op tv zich een buitenkansje aan om tijdens het toch te uit realiseren. Hiervoor naar moet hij naar wel naar door Istanbul.

De de Stylist van het Zuiden uit ondergaat op een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet van uit namelijk nóg stralender in en daar moet wel wat op voor gebeuren. naar Intussen laat de opening van tijdens de nieuwe de herenwinkel de gemoederen torenhoog uit oplopen. van De stylist ontdekt namelijk iets de wat weleens door tot een breuk op tussen broer op en zus kan in leiden.

Roy wil met nog steeds dolgraag verhuizen, naar maar een het wil op niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. met door Intussen zit Rian ziek thuis. uit Gelukkig heeft moeder Nel naar door haar eigen amateurapotheek. tijdens De stylist heeft geen tijd tijdens om van ziek te zijn; hij uit is namelijk druk in met zijn nieuwe de pop-upstore. Als de winkel dan op eindelijk wordt naar geplaatst, loopt het heel Broekhoven met uit.

Roy uit treedt voor een het eerst op met op tv zijn vlamnieuwe showballet en dat het het valt hem behoorlijk op tegen. Het is een spannende in dag voor in Roy, want de de nieuwe huispakken zijn tijdens voor het eerst in van de winkel te een koop. op En Roys lover Marvin heeft grootse het plannen met de met tijdens nieuwe mannenwinkel van een Roy.

Hoera, de nieuwe op door huispakken zijn binnen! de Helaas is de op pret van korte duur. het Nét voordat door de pakken de verkoop in in gaan, ontdekt Rian een namelijk een fabricagefout. tijdens Intussen is Roy druk een tijdens bezig met de opnames op van zijn nieuwe videoclip op tv en daar komt nogal met wat bij naar kijken. Roy de wil namelijk de veel kledingsetjes, een heus door showballet en allerlei door verschillende locaties. Maar of het door allemaal gaat zoals op tv hij in het zijn hoofd heeft, valt door nog te van bezien.

Roy is op stapelverliefd op Marvin. door Hij strooit letterlijk naar rozenblaadjes voor een hem uit. de Maar de Schiedamse de drogist blijkt een sloddervos te uit zijn en de stylist door door is not amused. Roy werkt voor de naar zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' het door aan een clip met door een showballet, veel kostuumwissels, ontelbaar door veel naar locaties en het een spetterende dansact. Nel is een intussen van met iets heel anders bezig. met Ze deed vroeger op tv veel aan handwerken in en door vindt het tijd om van dit weer op uit te pakken.

Roys relatie naar met Marvin door wordt serieus. Omdat Roy dolgraag op wil samenwonen met op tv in zijn grote liefde op tv én meer rust en uit privacy zoekt, gaat de van stylist naar op huizenjacht. Maar er moet ook door een bezoekje op tv aan de tijdens bank worden gebracht. de Want krijgt de in 23-jarige Tilburger wel een door hypotheek? Rian en het Johan zijn op op tv vakantie naar Turkije en het Frans in en Nel passen met op de kinderen. de Rian mist Nederland ontzettend en van belt haar uit familie minstens tien keer tijdens per tijdens dag.

Het is op druk in het leven tijdens het van Roy en van Rian. De hele op zomer hebben de ondernemende broer naar en zus het hard gewerkt aan nieuwe op tv ontwerpen voor huispakken. op tv Daarnaast reist met Roy het hele land uit door in voor optredens. Tijd voor tijdens wat rust in hun op tv hectische tijdens bestaan. Roy heeft iemand gevonden een bij wie hij zich een helemaal thuis voelt: met Marvin. de De twee van gaan meteen de ultieme tijdens liefdestest aan en tijdens boeken hun eerste een vakantie samen. in Rian en Johan zijn de hele naar zomer niet in op vakantie geweest en op tv willen door nu voor het eerst in op vijftien jaar de een weekje zonder kinderen het naar door Turkije.

november 2019
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!