Programma gemist?

Het door is erop of van eronder voor Roy en Rian. in De tijdens winkels moeten met nu gaan draaien, anders uit is het over en tijdens uit. De het hele familie springt bij en tijdens moeder Nel tijdens opent zelfs een door outlet. Als een de kerstdagen voor naar de deur staan, op verbouwt de stylist zijn op tv hele huis om zijn uit kerstboom en in uitgebreide kerstdorp kwijt op te tijdens kunnen.

Het aftellen voor in de op bruiloft van Rian tijdens en Johan is begonnen. Als op tv de grote dag uit is aangebroken, is op tv tijdens Rian op van van de zenuwen. Roy niet, van die leeft zich met uit op de op ballonnentoog en uit de aankleding van de met locatie. Maar hij vergeet even op het dat hij ook de haren een van zijn hypernerveuze met zus moet doen in en uit haar in haar trouwjurk moet een hijsen.

Roys van eerste collectie is het een feit. met En hij heeft gelijk in zijn hele vermogen uit in een in enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken met gestopt. het Intussen moet Roy eigenlijk hard uit aan op de bak met repeteren in voor zijn theatertournee, in maar het het gaat slecht met de op tv winkels. Bij op tv zowel Roy als met Rian is het in al tijden door veel te rustig en loopt de van omzet tijdens terug. Broer en door zus moeten alles door op alles zetten tijdens en drastische in keuzes maken om hun winkels op van de ondergang op tv te naar redden.

Roy op tv probeert vanaf nu ook door echte met merken in zijn zaak in tijdens Broekhoven te krijgen. Dat op tv blijkt lastig op tv te realiseren. Veel merken naar op willen namelijk niet met het Roys op tv glitterimago geassocieerd worden, door of hebben met al door verkooppunten in Tilburg. De naar stylist reist daarom samen de met het Marvin naar een naar modebeurs in Berlijn om daar op naar zoek te gaan in naar met nieuwe merken. op tv Ook willen ze daar de van Berlijnse muur van bezoeken, alleen kunnen van ze hem nergens een vinden.

Roy met heeft grote van financiële risico's genomen. Hij heeft uit zijn hele vermogen geïnvesteerd naar naar in zijn eerste glittercollectie. De het nieuwe lijn moet het dan ook op tv een verkoopsucces worden deze zomer, naar anders heeft uit hij een groot probleem. naar Zus Rian heeft in naar alvast haar hele winkel de opgeruimd. Terwijl Roy en Marvin op druk zijn in met het het organiseren van een op feestelijke dag voor tijdens de lancering van van Roys eerste collectie, een doet Rian een van verbijsterende ontdekking.

Roy uit is druk met zijn een eerste tijdens glittercollectie. Intussen heeft de gemeente het Tilburg besloten de succesvolle in ondernemer in op het zonnetje te zetten. van Het is de door bedoeling op tv dat dit een grote verrassing van is. Zus Rian tijdens is door druk in de weer voor een naar de bruiloft. Ze op tv wil niet alleen haar uit jurk, maar de ook de kleding van de bruidskinderen met geheimhouden voor haar in man. in Maar verrassingen zijn bij door de familie Donders meestal de gedoemd te een mislukken.

Roy uit wil nog deze zomer een uit op tv collectie op de markt brengen, het maar op tv is eigenlijk veel te met laat met het ontwerpen. op Zijn Turkse zakenrelatie de Emine een garandeert hem nog op tijd te op kunnen leveren als op van hij zijn collectie bij haar naar laat het produceren. Hij grijpt tijdens dan ook met beiden handen op haar aanbod aan om een op daarvoor naar Istanbul een te komen. Zijn vriend, Marvin, en tijdens Rian gaan mee door naar de Turkse met hoofdstad. In naar Istanbul is het ijskoud naar winterweer, door maar er wacht hun een door warm en gastvrij naar uit onthaal.

Roy met is inmiddels gewend aan de op op tv drukte in de met winkels en de fans aan uit zijn deur. Alles loopt tijdens lekker, maar het de naar stylist denkt er niet aan om de het rustig het aan te gaan doen. naar uit Integendeel! Roy wil een echte collectie met ontwerpen en door die nog op deze zomer door landelijk op de markt brengen. naar Eigenlijk de is hij daar veel te laat door naar mee, maar er met dient zich een buitenkansje uit aan om het toch te in realiseren. Hiervoor moet uit hij wel naar in uit Istanbul.

De op Stylist van het Zuiden naar ondergaat een naar ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet uit op tv namelijk nóg stralender en daar in moet wel wat door voor gebeuren. Intussen laat op tv de opening van op in de nieuwe herenwinkel met de gemoederen torenhoog oplopen. De uit stylist ontdekt de namelijk iets wat weleens tot een een breuk tussen met op tv broer en zus kan in leiden.

Roy tijdens wil nog steeds door dolgraag verhuizen, maar het de wil niet opschieten door met die felbegeerde van hypotheek. op tv Intussen zit Rian ziek een thuis. Gelukkig heeft de moeder Nel haar een eigen amateurapotheek. De stylist uit heeft geen tijd uit om ziek te zijn; naar van hij is namelijk druk de met zijn nieuwe de pop-upstore. Als het de winkel dan met eindelijk wordt geplaatst, loopt heel de Broekhoven op tv uit.

Roy treedt door voor het eerst van op met van zijn vlamnieuwe uit showballet en dat valt hem behoorlijk tijdens tegen. Het op tv is een in spannende dag het voor Roy, want de in nieuwe huispakken zijn van voor het eerst naar in de winkel te het koop. En Roys lover op tv van Marvin heeft grootse op plannen met de op nieuwe mannenwinkel van tijdens Roy.

Hoera, naar de nieuwe huispakken zijn de binnen! tijdens Helaas is de pret van door korte in duur. Nét voordat uit de pakken de verkoop in een gaan, ontdekt een Rian namelijk de een fabricagefout. Intussen is Roy met druk met bezig met de in opnames van zijn nieuwe videoclip en van daar komt nogal het wat bij met kijken. Roy wil namelijk uit veel kledingsetjes, een op heus door showballet en de allerlei verschillende locaties. Maar of het tijdens allemaal gaat zoals op hij in zijn de hoofd heeft, op valt nog het te bezien.

Roy is stapelverliefd op op Marvin. Hij met een strooit letterlijk rozenblaadjes een voor hem uit. door Maar de Schiedamse drogist blijkt op een sloddervos door te zijn en de in stylist is tijdens not amused. Roy het werkt voor zijn nieuwe nummer met 'Ik Wil met Jou' aan een op tv clip met een showballet, een van veel kostuumwissels, ontelbaar door veel locaties en een spetterende dansact. naar Nel is intussen op met uit iets heel anders bezig. Ze tijdens uit deed vroeger veel aan handwerken op en uit vindt het tijd om tijdens dit weer op te op tv pakken.

Roys relatie met een Marvin een wordt serieus. Omdat met Roy dolgraag wil van samenwonen met zijn grote tijdens liefde én het meer rust en privacy het zoekt, op gaat de stylist tijdens op huizenjacht. Maar op er moet ook een bezoekje met aan de bank worden door tijdens gebracht. Want krijgt de 23-jarige Tilburger het wel met een hypotheek? Rian tijdens en Johan op tv zijn op vakantie in naar Turkije en Frans en het Nel met passen op de kinderen. Rian uit mist Nederland ontzettend en naar belt haar familie de minstens tien op tv keer per het dag.

Het is druk de in van het leven van het Roy en Rian. met De hele zomer hebben tijdens de ondernemende een broer en zus hard met gewerkt aan nieuwe met ontwerpen voor van huispakken. Daarnaast reist Roy uit het het hele land door op voor optredens. Tijd voor wat rust in naar in hun hectische bestaan. Roy een heeft iemand het gevonden bij wie hij zich door helemaal thuis met voelt: Marvin. De van twee gaan op meteen de ultieme liefdestest een aan en boeken door hun eerste vakantie samen. door Rian en Johan het door zijn de hele zomer niet op uit vakantie met geweest en willen nu voor door het een eerst in vijftien jaar een het weekje zonder het kinderen naar tijdens Turkije.

juli 2019
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord