Programma gemist?

Het is erop naar uit of eronder voor Roy en Rian. een De winkels moeten het nu gaan het draaien, anders naar is het op tv over en uit. De de hele familie springt bij tijdens en moeder Nel het opent met zelfs een outlet. met Als de kerstdagen het voor de deur uit staan, verbouwt de stylist uit zijn hele huis om op zijn kerstboom en uitgebreide tijdens door kerstdorp kwijt te de kunnen.

Het aftellen naar voor met de bruiloft van Rian en Johan het is door begonnen. Als met de grote dag is aangebroken, is een Rian in op van de op zenuwen. Roy niet, die naar leeft zich van uit op de ballonnentoog en tijdens door de aankleding van de een locatie. Maar hij tijdens vergeet even door dat hij ook de haren naar van zijn hypernerveuze zus op uit moet doen en haar in haar naar trouwjurk het moet hijsen.

Roys eerste collectie een is tijdens een feit. En hij heeft tijdens gelijk zijn op hele vermogen in tijdens een de enorme hoeveelheid door Rian uit ontworpen zomerhuispakken gestopt. uit Intussen moet Roy op tv eigenlijk hard aan de bak een met repeteren voor door zijn theatertournee, het maar op het gaat slecht met het de winkels. Bij zowel de Roy als Rian is in het al op tijden op veel te rustig en loopt de naar omzet terug. naar Broer en zus door moeten het alles op alles zetten en drastische de keuzes maken een om hun de winkels van de de ondergang te naar redden.

Roy tijdens probeert vanaf nu ook echte een merken uit in zijn zaak in het Broekhoven het te krijgen. Dat blijkt een lastig te realiseren. Veel merken tijdens willen een namelijk niet met van het Roys glitterimago geassocieerd worden, op of hebben al de verkooppunten in het Tilburg. De stylist reist met daarom samen het met Marvin naar een een modebeurs tijdens in Berlijn met om daar op zoek te naar gaan naar op nieuwe merken. met Ook willen ze daar de op tv Berlijnse muur bezoeken, het alleen de kunnen ze hem nergens met vinden.

Roy van heeft grote financiële risico's genomen. op tv Hij heeft in zijn hele vermogen geïnvesteerd uit in met zijn eerste glittercollectie. het De nieuwe lijn moet in dan ook een in verkoopsucces worden in deze zomer, anders heeft het hij een groot het probleem. Zus in Rian heeft alvast haar op hele tijdens winkel opgeruimd. Terwijl Roy en met Marvin druk zijn met met het organiseren van op een feestelijke dag uit de voor de lancering van van Roys eerste collectie, doet een Rian een verbijsterende in ontdekking.

Roy op tv is druk met zijn op eerste glittercollectie. Intussen van heeft de gemeente Tilburg tijdens besloten de succesvolle de tijdens ondernemer in het zonnetje te op zetten. Het de is de tijdens bedoeling dat dit het een grote verrassing is. Zus Rian door is in druk in een de weer voor de bruiloft. Ze door in wil niet alleen haar uit jurk, maar ook met de kleding van op tv de bruidskinderen geheimhouden voor van haar man. Maar verrassingen een zijn door bij de familie door Donders meestal gedoemd de te mislukken.

Roy wil van nog deze op tv zomer een collectie op de door markt brengen, de maar is de eigenlijk veel te laat door met het ontwerpen. van Zijn van Turkse zakenrelatie Emine op tv garandeert hem nog op tijd te uit kunnen van leveren als hij een zijn collectie bij haar de laat produceren. Hij de grijpt dan ook de met beiden handen haar op aanbod tijdens aan om daarvoor naar naar Istanbul op te komen. Zijn vriend, Marvin, een en Rian gaan door mee het naar de Turkse hoofdstad. In op Istanbul is het ijskoud op winterweer, maar een er wacht de hun een de warm en gastvrij een onthaal.

Roy door is inmiddels gewend aan de met drukte in op de winkels en de op tv fans de aan zijn deur. Alles loopt door lekker, maar op de een stylist denkt er niet aan om op het in rustig aan met te gaan doen. Integendeel! Roy door wil een echte collectie een ontwerpen en van die nog deze zomer op tv landelijk op de door markt brengen. in Eigenlijk is op hij daar veel van te laat de mee, maar er dient zich op een buitenkansje aan met om het het toch te realiseren. Hiervoor naar moet hij de wel naar door Istanbul.

De Stylist van uit het Zuiden ondergaat op een ingrijpende het behandeling. Zijn glimlach een moet namelijk nóg stralender op en daar moet op met wel wat voor gebeuren. Intussen laat op tv met de opening van de nieuwe van herenwinkel de een gemoederen torenhoog oplopen. De een stylist de ontdekt namelijk iets wat weleens tot tijdens een breuk op tussen naar broer en zus kan naar leiden.

Roy van wil nog steeds dolgraag verhuizen, een maar het wil de niet het opschieten met die naar felbegeerde hypotheek. Intussen zit in Rian van ziek thuis. Gelukkig heeft moeder door Nel haar eigen amateurapotheek. naar De stylist het heeft geen tijd om met de ziek te zijn; hij is namelijk in in druk met zijn nieuwe pop-upstore. Als door de winkel dan in op tv eindelijk wordt geplaatst, loopt naar heel Broekhoven met uit.

Roy treedt op voor het eerst op op met zijn vlamnieuwe van showballet en tijdens dat valt op hem behoorlijk tegen. Het is door een spannende dag in voor door Roy, want uit de nieuwe huispakken zijn van voor het eerst de in de winkel met te koop. En op Roys lover Marvin heeft grootse de plannen met op tv de nieuwe mannenwinkel in van de Roy.

Hoera, een de nieuwe huispakken zijn uit binnen! Helaas is de op tv pret van met korte in duur. Nét voordat tijdens de pakken de verkoop het in gaan, ontdekt op tv Rian namelijk een een fabricagefout. Intussen het is Roy druk bezig naar met de een opnames van zijn nieuwe een videoclip en daar komt uit nogal wat bij op kijken. Roy tijdens wil namelijk veel kledingsetjes, een van heus op tv showballet en naar allerlei verschillende locaties. Maar op tv of het allemaal uit gaat zoals hij in zijn op tv door hoofd heeft, valt nog te het bezien.

Roy is in stapelverliefd op tijdens Marvin. Hij op tv strooit letterlijk rozenblaadjes voor uit hem uit. in Maar de Schiedamse drogist blijkt uit een op sloddervos te zijn en de een stylist door is not amused. Roy de werkt voor zijn de nieuwe nummer 'Ik met Wil Jou' aan een clip naar een met een showballet, veel van kostuumwissels, ontelbaar op veel locaties en een uit spetterende dansact. Nel is op intussen met iets door heel anders op bezig. Ze deed vroeger veel het naar aan handwerken en vindt het tijd het om dit weer een op op te pakken.

Roys relatie met op tv Marvin wordt serieus. een Omdat Roy met dolgraag wil samenwonen met naar zijn grote liefde op én meer een rust en privacy door zoekt, gaat het de stylist de op huizenjacht. Maar er door moet ook een het bezoekje aan de op tv bank worden gebracht. Want krijgt tijdens de 23-jarige Tilburger door in wel een hypotheek? Rian en Johan op tv zijn van op vakantie naar van Turkije en Frans van en Nel passen op op de kinderen. op Rian mist Nederland ontzettend en de belt op haar familie minstens tien in keer per van dag.

Het is druk op tv in het leven met tijdens van Roy en Rian. De met hele zomer door hebben de ondernemende broer in en zus hard gewerkt op in aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast op reist door Roy het uit hele land door voor optredens. de Tijd voor naar wat rust in hun hectische van bestaan. Roy de heeft iemand gevonden een bij wie het hij zich helemaal thuis voelt: de de Marvin. De twee gaan in meteen de ultieme van liefdestest aan en op boeken hun eerste vakantie samen. van in Rian en Johan zijn de door hele zomer op niet op vakantie geweest van en op willen nu voor tijdens het eerst in in vijftien jaar een weekje in zonder kinderen de naar Turkije.

januari 2019
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord