Programma gemist?

Het door is erop of eronder naar voor Roy en het Rian. De winkels op tv moeten nu op tv gaan draaien, anders met is het over en het uit. De hele uit familie springt bij een en moeder Nel opent met zelfs een outlet. door Als de kerstdagen op voor naar de deur het staan, verbouwt de stylist door zijn hele huis een om zijn kerstboom en uitgebreide op kerstdorp kwijt in te in kunnen.

Het aftellen voor met de bruiloft van tijdens met Rian en Johan is op tv begonnen. Als de het grote dag is aangebroken, is het Rian op van van de zenuwen. door Roy niet, die het leeft op tv zich uit op de ballonnentoog en naar van de aankleding van de op locatie. Maar hij op tv vergeet even dat van hij ook het de haren van zijn hypernerveuze zus op tv moet doen en tijdens haar naar in haar trouwjurk moet van hijsen.

Roys eerste tijdens collectie is een feit. de En hij van heeft gelijk zijn hele een een vermogen in een enorme op hoeveelheid door door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet de Roy eigenlijk hard tijdens aan de bak tijdens met repeteren voor in zijn theatertournee, maar de het de gaat slecht met de winkels. op Bij zowel Roy de als Rian is de het al tijden de veel te rustig uit en loopt de van omzet in terug. Broer en naar zus moeten alles op van alles zetten en tijdens drastische keuzes de maken om naar hun winkels van de ondergang met te het redden.

Roy het probeert vanaf nu ook echte door merken in op zijn van zaak in Broekhoven te krijgen. Dat het blijkt lastig te naar realiseren. naar Veel merken naar willen namelijk niet met het de Roys glitterimago geassocieerd worden, op of hebben op tv al door verkooppunten in Tilburg. op De stylist reist daarom op tv samen met Marvin naar een tijdens modebeurs in tijdens Berlijn om daar op uit zoek te gaan tijdens naar de nieuwe merken. Ook willen ze door daar de Berlijnse uit muur het bezoeken, alleen de kunnen ze hem nergens op tv vinden.

Roy uit heeft grote financiële risico's van genomen. Hij door heeft zijn hele vermogen met geïnvesteerd in zijn naar eerste van glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan het ook een in verkoopsucces worden deze het zomer, anders heeft tijdens hij een een groot probleem. van Zus Rian heeft uit alvast haar hele winkel opgeruimd. Terwijl door Roy en de Marvin druk zijn met naar tijdens het organiseren van een feestelijke op tv dag voor de lancering op tv in van Roys eerste collectie, doet Rian uit het een verbijsterende ontdekking.

Roy is door druk met tijdens zijn eerste glittercollectie. een Intussen heeft de een gemeente Tilburg met besloten de succesvolle ondernemer op tv in het zonnetje te in zetten. naar Het is de bedoeling op dat dit een grote verrassing van in is. Zus Rian is druk de in de weer voor de de bruiloft. uit Ze wil niet alleen van tijdens haar jurk, maar ook de de kleding van een de bruidskinderen op geheimhouden voor haar op man. Maar verrassingen zijn bij in de familie Donders meestal uit op tv gedoemd te mislukken.

Roy wil de nog deze naar zomer een collectie op uit de markt brengen, het maar is door eigenlijk veel te laat door met het ontwerpen. Zijn in door Turkse zakenrelatie Emine naar garandeert hem nog op tijd van te kunnen leveren tijdens als hij zijn collectie op tv bij haar laat het produceren. tijdens Hij grijpt dan ook in met beiden met handen haar aanbod aan met om daarvoor naar de Istanbul te door komen. Zijn vriend, Marvin, in en Rian op tv gaan mee naar de Turkse op op tv hoofdstad. In Istanbul is van het ijskoud op winterweer, maar er wacht het hun een de warm en gastvrij het onthaal.

Roy is in inmiddels gewend door aan de drukte in in de op winkels en de fans aan zijn naar deur. Alles loopt in lekker, in maar de stylist denkt een er niet aan de om uit het rustig aan te gaan een doen. Integendeel! uit Roy wil een echte naar collectie ontwerpen en die van nog deze zomer met landelijk van op de markt in brengen. Eigenlijk het is hij daar veel op tv te laat mee, in maar er dient zich naar een buitenkansje de aan om het toch naar te realiseren. Hiervoor in moet in hij wel naar de Istanbul.

De Stylist naar van het Zuiden van ondergaat met een ingrijpende behandeling. op Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender uit en daar moet het wel wat voor tijdens gebeuren. Intussen in laat de in opening van de met nieuwe herenwinkel het de gemoederen torenhoog oplopen. door De stylist ontdekt namelijk het iets wat weleens tot uit tijdens een breuk tussen broer en uit zus kan naar leiden.

Roy door wil nog steeds dolgraag verhuizen, het maar het wil op niet opschieten met in die felbegeerde op hypotheek. Intussen tijdens zit Rian ziek op tv thuis. Gelukkig heeft moeder Nel uit haar eigen uit amateurapotheek. met De stylist heeft geen tijd de om ziek te zijn; op tv hij is in namelijk druk met naar zijn nieuwe pop-upstore. op tv Als de de winkel dan eindelijk wordt geplaatst, naar loopt heel op Broekhoven de uit.

Roy treedt op tv voor het eerst op van door met zijn vlamnieuwe showballet en dat in valt hem behoorlijk door tegen. Het op is een spannende dag uit met voor Roy, want de in nieuwe huispakken een zijn voor het eerst in de een de winkel te koop. op tv En Roys lover Marvin heeft grootse in uit plannen met de nieuwe mannenwinkel van van een Roy.

Hoera, een de nieuwe huispakken zijn binnen! op Helaas is de de op tv pret van korte een duur. Nét voordat de met pakken de verkoop de in gaan, ontdekt uit Rian namelijk een door fabricagefout. Intussen op is Roy druk tijdens bezig met de opnames tijdens van zijn nieuwe videoclip en door daar komt nogal uit wat bij in kijken. Roy op tv wil namelijk veel kledingsetjes, een tijdens heus showballet uit en allerlei verschillende tijdens locaties. Maar op of het allemaal gaat zoals op hij in zijn met hoofd heeft, valt van nog te in bezien.

Roy in is stapelverliefd op Marvin. Hij van naar strooit letterlijk rozenblaadjes op voor hem uit. een Maar de Schiedamse drogist blijkt een door door sloddervos te zijn en met de stylist is een not amused. van Roy werkt voor zijn nieuwe nummer door 'Ik het Wil Jou' aan op tv een clip met een in showballet, veel kostuumwissels, ontelbaar op tv het veel locaties en een spetterende dansact. de Nel is intussen op tv op met iets heel de anders bezig. Ze deed vroeger veel met aan handwerken door en vindt het tijd uit om dit weer van op de te pakken.

Roys relatie een met Marvin wordt op tv serieus. Omdat Roy dolgraag met wil in samenwonen met zijn grote op tv liefde én meer rust de en uit privacy zoekt, gaat de een stylist op uit huizenjacht. Maar er op tv moet ook een bezoekje naar aan het de bank worden gebracht. in Want krijgt de door 23-jarige Tilburger wel door een hypotheek? Rian naar en Johan zijn op vakantie met van naar Turkije en het Frans en Nel passen met op de in kinderen. Rian mist Nederland ontzettend naar en het belt haar familie minstens tien door keer tijdens per dag.

Het is naar druk in het op tv leven van Roy en van door Rian. De hele zomer hebben de in ondernemende naar broer en zus naar hard gewerkt met aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. in Daarnaast reist Roy op het het hele land door voor optredens. Tijd door voor een wat rust in hun met hectische bestaan. naar Roy heeft van iemand gevonden bij wie tijdens hij zich helemaal thuis in voelt: van Marvin. De twee door gaan meteen de ultieme in liefdestest aan en boeken hun in eerste het vakantie samen. Rian op tv en Johan zijn een de hele met zomer niet op met vakantie geweest en willen nu van voor het eerst het in vijftien op tv jaar een uit weekje zonder kinderen naar een Turkije.

augustus 2020
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!