Programma gemist?

Het is uit erop of eronder voor met de Roy en Rian. De op tv winkels moeten nu gaan draaien, met op anders is het over van en uit. De hele op tv familie springt bij en op moeder Nel in opent zelfs een de outlet. Als de kerstdagen in voor de deur het staan, verbouwt de naar stylist zijn door hele huis om zijn naar kerstboom en naar uitgebreide kerstdorp kwijt in te uit kunnen.

Het met aftellen voor de bruiloft in van Rian en het Johan is uit begonnen. Als de grote dag naar het is aangebroken, is Rian uit op van de zenuwen. Roy de tijdens niet, die leeft zich uit in op de ballonnentoog tijdens en de aankleding in van de locatie. op tv Maar hij vergeet met even dat hij door ook in de haren van in zijn hypernerveuze zus moet doen in en haar de in haar trouwjurk moet tijdens hijsen.

Roys in eerste collectie is een de feit. En de hij heeft gelijk het zijn hele vermogen door in een in enorme hoeveelheid door Rian in ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen het moet Roy eigenlijk tijdens hard aan de bak naar met repeteren op tv voor naar zijn theatertournee, maar het gaat slecht tijdens met de winkels. van van Bij zowel Roy als Rian op tv is op het al tijden veel te tijdens rustig het en loopt de omzet terug. Broer door en zus moeten in alles op in alles zetten en drastische tijdens keuzes maken om naar hun tijdens winkels van de in ondergang te een redden.

Roy probeert vanaf op tv nu ook echte tijdens merken in zijn met zaak in met Broekhoven te krijgen. Dat van blijkt lastig te met realiseren. op Veel merken willen namelijk niet naar tijdens met het Roys tijdens glitterimago geassocieerd worden, of hebben al door verkooppunten in in Tilburg. De een stylist reist daarom tijdens samen met Marvin naar een een het modebeurs in Berlijn om met daar op zoek door te gaan naar nieuwe tijdens merken. Ook van willen ze daar de op Berlijnse in muur bezoeken, alleen tijdens kunnen ze hem nergens de vinden.

Roy heeft een grote financiële op risico's genomen. Hij heeft tijdens zijn hele vermogen de geïnvesteerd in zijn door eerste glittercollectie. De de nieuwe de lijn moet dan ook een op verkoopsucces worden een deze zomer, anders heeft uit hij op tv een groot probleem. Zus Rian heeft een alvast op tv haar hele uit winkel opgeruimd. Terwijl Roy en de Marvin druk zijn in met van het organiseren van een het feestelijke dag een voor de lancering van het Roys eerste collectie, doet op tv Rian op tv een verbijsterende ontdekking.

Roy een is druk in met zijn eerste glittercollectie. Intussen tijdens heeft de gemeente op tv Tilburg besloten op de succesvolle ondernemer in het met zonnetje te zetten. een Het naar is de bedoeling dat een dit een de grote verrassing is. Zus de Rian is de druk in de weer met voor de bruiloft. Ze het een wil niet alleen een haar jurk, maar ook de met kleding van met de bruidskinderen geheimhouden voor met haar man. Maar verrassingen naar van zijn bij de van familie Donders meestal gedoemd te tijdens mislukken.

Roy wil nog tijdens deze zomer naar een collectie op tijdens de markt brengen, op tv maar is uit eigenlijk veel op tv te laat met van het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine op tv garandeert hem nog van op tijd van te kunnen leveren de als met hij zijn collectie bij haar de laat produceren. in Hij grijpt dan ook met uit beiden tijdens handen haar aanbod aan om op tv door daarvoor naar Istanbul te komen. Zijn naar vriend, met Marvin, en Rian gaan naar mee naar met de Turkse door hoofdstad. In Istanbul is uit het ijskoud winterweer, maar er het wacht tijdens hun een door warm en gastvrij de onthaal.

Roy het is inmiddels gewend aan de met drukte met in de van winkels en de fans aan met zijn deur. Alles een loopt lekker, een maar de stylist denkt tijdens er niet op tv aan om het rustig aan op tv te gaan doen. uit op tv Integendeel! Roy wil een van echte collectie ontwerpen en tijdens die nog deze de zomer op tv landelijk op de markt van brengen. Eigenlijk is hij daar het veel te naar laat mee, maar door er dient zich een tijdens buitenkansje aan om met het toch te een de realiseren. Hiervoor moet hij wel op tv naar in Istanbul.

De een Stylist van het het Zuiden ondergaat een de ingrijpende behandeling. Zijn op tv glimlach moet het namelijk nóg stralender en daar moet door wel door wat voor gebeuren. Intussen laat uit de een opening van de nieuwe van herenwinkel de de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist uit ontdekt namelijk op tv iets wat weleens tot op tv een breuk tussen een broer in en zus kan van leiden.

Roy door wil nog steeds de dolgraag verhuizen, maar het wil op een niet opschieten met die felbegeerde uit hypotheek. Intussen zit in Rian ziek thuis. met Gelukkig heeft van moeder Nel haar eigen naar amateurapotheek. uit De stylist heeft geen tijd met om ziek uit te zijn; hij is namelijk op tv druk de met zijn nieuwe pop-upstore. Als van de het winkel dan eindelijk wordt door geplaatst, op tv loopt heel Broekhoven naar uit.

Roy op tv treedt voor het eerst op tijdens met zijn met vlamnieuwe showballet uit en dat op valt hem behoorlijk tegen. Het tijdens is een spannende dag naar een voor Roy, want de de nieuwe huispakken zijn in voor het eerst van in de winkel te van koop. En op Roys lover Marvin het heeft grootse plannen op met de nieuwe mannenwinkel van van tijdens Roy.

Hoera, de door nieuwe huispakken op tv zijn binnen! Helaas naar is de een pret van korte duur. met Nét voordat de door pakken de verkoop door in gaan, ontdekt Rian namelijk een een tijdens fabricagefout. Intussen is Roy uit druk bezig met de de opnames van zijn op een nieuwe videoclip en daar komt in nogal wat bij naar kijken. Roy van wil namelijk veel kledingsetjes, een tijdens tijdens heus showballet en naar allerlei verschillende locaties. Maar naar of het allemaal gaat zoals naar het hij in zijn hoofd heeft, uit valt nog te een bezien.

Roy tijdens is stapelverliefd uit op Marvin. Hij met strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem tijdens uit. Maar de Schiedamse het drogist blijkt uit een sloddervos te zijn de en de stylist uit is not amused. op tv Roy werkt uit voor zijn nieuwe naar nummer de 'Ik Wil Jou' aan met een clip met een showballet, een veel kostuumwissels, ontelbaar uit veel uit locaties en een op tv spetterende dansact. Nel in is intussen met iets heel door anders bezig. Ze door deed vroeger veel de met aan handwerken en vindt het in tijd op tv om dit weer op op te pakken.

Roys het relatie met Marvin wordt door serieus. Omdat van Roy dolgraag wil samenwonen een met zijn grote door liefde tijdens én meer rust en privacy een zoekt, gaat de stylist tijdens op huizenjacht. Maar tijdens er moet op ook een bezoekje van aan in de bank worden gebracht. Want krijgt uit de naar 23-jarige Tilburger wel een hypotheek? in Rian en Johan het zijn in op vakantie naar Turkije en door Frans en de Nel passen op de in op tv kinderen. Rian mist Nederland ontzettend op en belt een haar familie minstens naar tien keer per op tv dag.

Het is druk op in het tijdens leven de van Roy en Rian. De het hele zomer hebben de van in ondernemende broer en op zus hard gewerkt het aan nieuwe ontwerpen voor een huispakken. Daarnaast reist uit Roy het hele tijdens land door voor optredens. Tijd in voor wat rust op in naar hun hectische bestaan. Roy heeft op iemand het gevonden bij de wie hij zich een helemaal thuis voelt: in Marvin. De twee gaan meteen de op naar ultieme liefdestest aan en boeken hun door eerste vakantie samen. uit Rian het en Johan zijn de naar hele door zomer niet op met vakantie geweest en willen op nu voor het in eerst in vijftien tijdens jaar een in weekje zonder kinderen naar het Turkije.

augustus 2020
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!