Programma gemist?

Het is erop naar of eronder tijdens voor door Roy en Rian. De winkels door moeten nu met gaan draaien, anders door is het over en uit. op De hele naar familie springt bij op tv en moeder Nel opent van zelfs een outlet. op tv Als de kerstdagen het met voor de deur op staan, verbouwt de een stylist zijn hele huis om door zijn kerstboom het en uitgebreide kerstdorp kwijt te op op tv kunnen.

Het een aftellen voor de bruiloft van van door Rian en Johan uit is begonnen; het droomhuwelijk waar met zus in Rian al haar tijdens hele leven lang van een gedroomd heeft. Als van de grote van dag is aangebroken is Rian op de van in de zenuwen. door De stylist niet, die leeft in zich uit op tijdens de ballonnentoog en op tv de met aankleding van de door locatie. Maar hij vergeet met even dat tijdens hij ook de haren van door zijn een hypernerveuze zus moet doen en van Rian in de haar trouwjurk moet een hijsen.

De met eerste collectie van de tijdens Stylist het van het Zuiden is op tv een feit. En hij naar heeft gelijk doorgepakt in en zijn van hele vermogen in een een enorme het hoeveelheid door Rian ontworpen tropische zomerhuispakken een door gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard door met aan de bak door met repeteren voor een zijn theatertournee, maar op het gaat slecht met de winkels. naar Bij zowel Roy van als Rian op is het al naar tijden veel te naar rustig en loopt op de omzet terug. tijdens Het gevaar bestaat door dat ze ten ondergaan. op Dus moeten naar broer en zus alles tijdens op alles een zetten op en drastische keuzes op tv maken om hun een winkels van de ondergang te met redden.

Roy uit probeert zijn winkel in Broekhoven door naar de een hoger plan op te tillen en naar probeert vanaf uit nu ook echte de merken in zijn zaak op te krijgen. Alleen naar valt dat vies tegen. Veel van merken willen niet uit met het uit glitterimago van de paillettenprins tijdens het geassocieerd worden of met hebben al verkooppunten in een Tilburg. Dus reist de op stylist samen door met Marvin op tv naar een internationale modebeurs van in Berlijn om op daar op de zoek te gaan naar nieuwe op merken. Daarnaast met willen ze de Berlijnse muur op tv bezoeken. de Alleen kunnen uit ze hem nergens vinden. En naar de stylist gaat de op in zoek naar een trouwpak voor uit zijn zwager Johan. op tv Zus Rian heeft zo op tv haar bedenkingen als tijdens ze de op prijs van het het pak het hoort.

Roy heeft door grote financiële risico's uit genomen. Hij heeft de zijn hele vermogen uit geïnvesteerd op tv in zijn eerste door glittercollectie. De nieuwe lijn naar moet dan ook uit een verkoopsucces worden deze zomer, het anders heeft op hij een op tv groot probleem. op Zus Rian heeft alvast met haar hele winkel het opgeruimd. In uit plaats van de oude van collecties af te prijzen, heeft in ze in alle overtollige kleding weggegeven naar aan een een tweedehands winkel. Terwijl Roy op tv en Marvin druk in zijn met het organiseren de van met een feestelijke tijdens dag voor de op lancering van Roys de eerste collectie, doet uit zus Rian een verbijsterende op tv ontdekking.

Roy is druk tijdens met zijn eerste tijdens tijdens glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg door besloten de naar succesvolle ondernemer in het van zonnetje het te zetten en op het is de uit bedoeling dat dit een grote uit van verrassing is. Zus Rian door is druk uit in de weer het voor de bruiloft. Ze wil op niet naar alleen haar jurk, maar ook de een kleding een van de bruidskinderen geheimhouden in voor haar man met Johan. Maar op tv zoals het zo op tv vaak gaat met in verrassingen bij de familie Donders, in die met zijn gedoemd te de mislukken.

Roy wil tijdens nog deze zomer in een collectie van op de markt brengen, maar op tv is het eigenlijk veel te laat met op het door ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie door Emine garandeert hem nog tijdens op tijd te tijdens kunnen leveren als met hij zijn collectie op tv van bij haar laat produceren. Hij grijpt van haar tijdens aanbod om met daarvoor naar Istanbul te komen een dan ook met beide op tijdens handen aan. Zijn vriend Marvin met en zus Rian gaan door op mee naar de de Turkse hoofdstad. In Istanbul is in het ijskoud uit winterweer, maar er wacht uit hun een warm en van gastvrij onthaal. Aangekomen op bij het de mode-imperium waar door ze de zomercollectie willen op tv produceren, vallen tijdens ze van de ene verbazing in op tv in de andere.

Roy naar is inmiddels met gewend aan de drukte van in de winkels in en de met fans aan zijn deur. Alles uit loopt het lekker, maar de stylist denkt in er niet door aan om het rustig aan door te gaan door doen. Integendeel. door Roy wil een echte collectie naar ontwerpen en die van nog deze tijdens zomer landelijk op door de markt brengen. Eigenlijk naar is in hij daar door veel te laat van mee, maar er dient zich in een buitenkansje aan met om het toch te naar met realiseren. Hiervoor moet hij de wel naar Istanbul. Zus de Rian en op haar man door Johan zijn dit door jaar 25 jaar bij elkaar. uit Hoewel ze zijn naar getrouwd, was hun een bruiloft weinig op tv bijzonder. Daarom door gaan ze dit jaar nog in een in keer overdoen.

De Stylist van door het Zuiden ondergaat op tv een ingrijpende op tv behandeling. Zijn glimlach moet een in namelijk nóg stralender en daar moet door wel wat door voor gebeuren. Intussen laat een de tijdens opening van de nieuwe herenwinkel de de gemoederen torenhoog door van oplopen. De stylist ontdekt namelijk in iets wat wel van eens tot op een breuk tussen broer en met zus kan in leiden.

Roy tijdens wil nog steeds dolgraag het verhuizen, maar het wil op tv niet opschieten door met die felbegeerde hypotheek. de Intussen in zit Rian ziek thuis. Gelukkig een heeft moeder naar Nel haar uit eigen amateurapotheek. De stylist de heeft geen tijd in om ziek te zijn; uit hij is uit namelijk het druk met zijn nieuwe door pop-upstore. Wanneer van de winkel dan eindelijk wordt geplaatst, uit loopt heel op Broekhoven het uit.

Roy treedt voor het het de eerst op met zijn op vlamnieuwe showballet en dat een valt uit hem behoorlijk tegen. de Het is de een spannende dag voor Roy, tijdens want in de nieuwe huispakken zijn voor de het eerst in een de winkel te een koop. En Roys het lover Marvin heeft op grootse plannen met het de nieuwe mannenwinkel van naar een Roy.

Hoera, de nieuwe met naar huispakken zijn binnen! tijdens Helaas is de pret van korte een duur. op tv Nét voordat een de pakken de verkoop in met gaan, ontdekt Rian naar namelijk een in fabricagefout. Intussen is Roy in druk bezig met de op tv opnames van in zijn tijdens nieuwe videoclip en daar in komt nogal wat op bij kijken. Roy wil het namelijk veel kledingsetjes, een de door heus showballet en door allerlei verschillende locaties. Maar of uit het allemaal gaat uit zoals hij in zijn van hoofd heeft, valt een nog in te bezien.

Roy in is stapelverliefd op op Marvin. Hij op strooit letterlijk rozenblaadjes naar voor hem uit. Maar in als blijkt dat de Schiedamse op het drogist een sloddervos is en de op tv badkamer van met de stylist overhoop heeft een een gehaald, is de stylist not amused. op Mika mag meespelen in in een musical naar in tijdens de Efteling. in Laten Roy en Rian nou uit echt verslaafd zijn tijdens aan met dit park! De stylist de heeft daarnaast zijn de eigen theaterstuk. Voor zijn nieuwe uit nummer naar 'Ik Wil Jou' werkt hij de met aan een 'over the top'-videoclip het met een showballet, veel op kostuumwissels, naar ontelbaar veel locaties op tv en een spetterende dansact. Nel de is een intussen met iets heel op anders bezig. Ze uit deed het vroeger veel aan op handwerken en vindt het door tijd om dit weer in op tijdens te pakken.

Roys het relatie met Marvin wordt op tv serieus. Omdat Roy een niets op tv liever wil dan op tv samenwonen met zijn grote liefde in én de meer rust en privacy zoekt, het gaat de stylist een op huizenjacht. In de gedachten ziet hij zich met op tv al wonen in een uit nieuw huis met grote een achtertuin, van zwembad en natuurlijk rolluiken. Maar voor tijdens het in zover is, moet er eerst in een bezoekje aan uit de in bank worden gebracht. met Want krijgt de 23-jarige uit Tilburger wel een hypotheek? tijdens Rian en met Johan zijn op vakantie in naar Turkije en met Frans op en Nel passen op de de tijdens kinderen. Rian mist Nederland ontzettend door en belt haar met familie minstens op tv tien keer per met dag. Uiteindelijk houdt ze met het niet meer uit op en op neemt ze halsoverkop een door besluit.

Het is van druk het in het leven van de Roy en Rian. De hele in zomer van hebben de de ondernemende broer en op zus hard gewerkt op tv aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. tijdens Daarnaast reist Roy het van hele land op tv door voor optredens. tijdens Tijd voor wat rust uit in hun door hectische bestaan. Roy het heeft iemand op tv gevonden bij wie hij de zich helemaal thuis een voelt: Marvin. naar De twee gaan meteen de een ultieme de liefdestest aan en boeken hun door eerste vakantie van samen. met Rian en Johan zijn op tv de hele zomer niet in op vakantie geweest en de willen nu voor uit door het eerst in vijftien jaar een de weekje zonder van kinderen naar door Turkije. Maar nu het moment van van van vertrek nadert, is uit Rian helemaal op van de de met zenuwen. Moeder Nel wordt in zestig en haar het Roy en Rian bereiden uit een surpriseparty het voor. Maar met of Nel zich zo makkelijk laat een op verrassen?

september 2017
15-12-2015 20:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

08-12-2015 20:32

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen; het droomhuwelijk waar zus Rian al haar hele leven lang van gedroomd heeft. Als de grote dag is aangebroken is Rian op van de zenuwen. De stylist niet, die leeft zich uit op de ba...

01-12-2015 20:33

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

De eerste collectie van de Stylist van het Zuiden is een feit. En hij heeft gelijk doorgepakt en zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen tropische zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak...

24-11-2015 20:33

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert zijn winkel in Broekhoven naar een hoger plan te tillen en probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak te krijgen. Alleen valt dat vies tegen. Veel merken willen niet met het glitterimago van de paillettenprins geassocieerd...

17-11-2015 20:33

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

10-11-2015 20:34

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten en het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruilo...

03-11-2015 20:33

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

27-10-2015 20:32

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel. Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

16-12-2014 20:32

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

09-12-2014 20:31

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

02-12-2014 20:30

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

25-11-2014 20:31

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

18-11-2014 20:31

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar als blijkt dat de Schiedamse drogist een sloddervos is en de badkamer van de stylist overhoop heeft gehaald, is de stylist not amused. Mika mag meespel...

11-11-2014 20:30

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy niets liever wil dan samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. In gedachten ziet hij zich al wonen in een nieuw huis met grote achtertuin...

04-11-2014 20:31

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 17-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord