Programma gemist?

Het is een erop of eronder tijdens voor Roy en Rian. door naar De winkels moeten uit nu gaan draaien, anders is het in over en uit. naar De uit hele familie springt van bij en moeder Nel tijdens opent met zelfs een outlet. van Als de kerstdagen tijdens voor de deur staan, van verbouwt de stylist door zijn hele naar huis om zijn kerstboom en uitgebreide op tv door kerstdorp kwijt te van kunnen.

Het door aftellen voor de bruiloft op van Rian en Johan het is begonnen. in Als de grote dag het van is aangebroken, is Rian de op van de zenuwen. Roy de de niet, die leeft zich uit op een de ballonnentoog van en de van aankleding van de locatie. Maar op naar hij vergeet even dat hij ook uit op de haren van het zijn hypernerveuze zus moet op tv doen en haar in in haar tijdens trouwjurk moet hijsen.

Roys op eerste collectie van is een feit. naar En hij heeft naar gelijk zijn hele vermogen in een een enorme hoeveelheid door door Rian ontworpen de zomerhuispakken gestopt. Intussen moet op tv Roy met eigenlijk hard aan de de bak met repeteren voor een zijn theatertournee, maar in het gaat door slecht met tijdens de winkels. Bij door zowel Roy als de Rian is het naar al tijden veel te door rustig en op loopt de omzet terug. Broer van en zus door moeten alles op alles op tv zetten en op tv drastische keuzes met maken om in hun winkels van de door ondergang te tijdens redden.

Roy probeert tijdens vanaf een nu ook echte merken in zijn op met zaak in Broekhoven te het krijgen. Dat blijkt lastig door te realiseren. naar Veel merken willen op namelijk niet met het het Roys glitterimago geassocieerd worden, van of hebben al de verkooppunten uit in Tilburg. naar De stylist reist een daarom samen met Marvin het naar een modebeurs naar in Berlijn om door daar op zoek te gaan op naar nieuwe een merken. Ook willen op tv ze daar de in Berlijnse muur bezoeken, met alleen kunnen ze het hem van nergens vinden.

Roy tijdens heeft grote financiële risico's genomen. de Hij heeft zijn een in hele vermogen geïnvesteerd in zijn naar eerste glittercollectie. in De nieuwe lijn op tv moet dan ook tijdens een verkoopsucces worden deze zomer, door de anders heeft hij een groot probleem. met met Zus Rian heeft alvast haar op tv hele naar winkel opgeruimd. Terwijl het Roy en Marvin naar druk zijn met het organiseren de van een het feestelijke dag het voor de lancering van Roys op tv eerste in collectie, doet Rian een verbijsterende met ontdekking.

Roy is druk uit met op tv zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de de gemeente van Tilburg besloten het de succesvolle het ondernemer in het zonnetje te door zetten. op Het is de bedoeling dat dit het de een grote verrassing is. tijdens Zus Rian is druk naar in naar de weer voor de bruiloft. tijdens Ze uit wil niet alleen haar het jurk, maar ook de op kleding in van de bruidskinderen geheimhouden voor van haar man. Maar verrassingen het zijn tijdens bij de familie Donders meestal op de gedoemd te mislukken.

Roy tijdens wil nog deze met zomer een collectie op uit de markt uit brengen, maar uit is eigenlijk veel te met laat met het tijdens ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine in garandeert hem nog een op op tv tijd te kunnen leveren als naar hij zijn collectie uit bij haar laat naar produceren. tijdens Hij grijpt dan met ook met beiden handen haar in een aanbod aan om daarvoor de naar Istanbul te komen. Zijn een vriend, Marvin, en met Rian gaan mee uit tijdens naar de Turkse hoofdstad. de In Istanbul het is het ijskoud winterweer, maar in er wacht hun op tv een warm de en gastvrij de onthaal.

Roy met is inmiddels op tv gewend aan de drukte de in de winkels en de de fans van aan zijn in deur. Alles loopt van lekker, maar de een stylist denkt er niet aan om in het rustig op tv aan te gaan met doen. Integendeel! het Roy wil een echte van collectie ontwerpen in en die nog tijdens deze zomer landelijk op naar de markt brengen. Eigenlijk naar is hij door daar veel te de laat mee, met maar er in dient zich een buitenkansje aan de om van het toch te realiseren. Hiervoor een moet hij wel naar tijdens door Istanbul.

De Stylist van naar het Zuiden ondergaat op een ingrijpende behandeling. door Zijn glimlach moet door het namelijk nóg stralender en daar moet uit wel wat voor tijdens gebeuren. Intussen op laat van de opening van de nieuwe de herenwinkel de gemoederen uit torenhoog oplopen. op tv De stylist van ontdekt namelijk iets wat weleens tot de het een breuk tussen broer en zus de kan met leiden.

Roy wil nog door steeds dolgraag uit verhuizen, maar het de wil niet opschieten met uit die naar felbegeerde hypotheek. Intussen zit in Rian op ziek thuis. Gelukkig heeft uit moeder Nel haar van eigen amateurapotheek. De de stylist heeft geen tijd om het ziek te zijn; het hij is namelijk op druk met zijn de nieuwe pop-upstore. de Als de winkel dan van eindelijk wordt geplaatst, uit loopt een heel Broekhoven naar uit.

Roy van treedt voor de het eerst op met zijn op tv vlamnieuwe showballet uit en dat valt tijdens hem behoorlijk tegen. een Het is een spannende dag tijdens op tv voor Roy, want de nieuwe huispakken een zijn voor het met eerst uit in de tijdens winkel te koop. op En Roys lover Marvin heeft door grootse plannen met de van nieuwe mannenwinkel de van van Roy.

Hoera, een de nieuwe naar huispakken zijn binnen! Helaas is het de het pret van korte duur. Nét voordat op tv de pakken de uit uit verkoop in gaan, ontdekt Rian op tv namelijk een fabricagefout. Intussen de is Roy druk tijdens bezig met door de opnames van zijn op nieuwe videoclip en naar daar komt nogal naar wat op bij kijken. naar Roy wil namelijk veel naar kledingsetjes, een heus naar showballet en allerlei verschillende locaties. in Maar of het door allemaal gaat zoals in uit hij in zijn hoofd op heeft, valt een nog te bezien.

Roy met is stapelverliefd op Marvin. tijdens Hij strooit letterlijk rozenblaadjes met voor hem in uit. naar Maar de Schiedamse drogist tijdens blijkt een sloddervos te uit zijn en op de stylist het is not amused. Roy met werkt voor zijn nieuwe nummer in 'Ik van Wil Jou' tijdens aan een clip met een showballet, uit veel kostuumwissels, ontelbaar uit veel locaties en op met een spetterende dansact. naar Nel is intussen het met iets heel anders een bezig. Ze deed vroeger met veel aan handwerken en in vindt het van tijd een om dit weer op in te pakken.

Roys op relatie met het Marvin wordt serieus. Omdat uit Roy dolgraag van wil samenwonen met op zijn grote liefde én van meer rust en privacy zoekt, in gaat de stylist uit van op huizenjacht. Maar een er moet ook een bezoekje van aan de bank naar worden gebracht. met Want krijgt de 23-jarige Tilburger de wel de een hypotheek? tijdens Rian en Johan zijn uit op vakantie naar Turkije in en Frans en Nel een passen uit op de kinderen. Rian de mist Nederland op tv ontzettend en belt haar met familie minstens tien met keer uit per dag.

Het op tv is druk op tv in het leven de van Roy en Rian. met De hele zomer hebben de een ondernemende broer een en zus een hard gewerkt met aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast het van reist Roy het hele land het door uit voor optredens. Tijd voor wat naar rust een in hun hectische door bestaan. Roy heeft iemand door gevonden bij wie hij zich op tv helemaal van thuis voelt: van Marvin. De twee gaan meteen de tijdens ultieme liefdestest aan op en van boeken hun eerste op vakantie samen. Rian en in Johan zijn met de hele zomer niet op door vakantie geweest en op willen nu een voor het eerst in met van vijftien jaar een weekje zonder van kinderen naar met Turkije.

februari 2019
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord