Programma gemist?

Het is de erop of naar eronder voor uit Roy en Rian. De winkels moeten met nu gaan draaien, de anders uit is het over en uit. tijdens De hele uit familie springt bij en tijdens op moeder Nel opent zelfs een outlet. met op Als de kerstdagen voor de deur door staan, verbouwt in de stylist zijn hele tijdens huis van om zijn kerstboom en uitgebreide met in kerstdorp kwijt te naar kunnen.

Het aftellen voor door de bruiloft door van Rian en Johan uit de is begonnen. Als de grote door dag is aangebroken, is uit Rian op een van de zenuwen. Roy het tijdens niet, die leeft zich met uit op het de ballonnentoog en een de aankleding van de locatie. uit Maar door hij vergeet even dat hij ook uit het de haren van zijn hypernerveuze zus op tv uit moet doen en haar in haar van tijdens trouwjurk moet hijsen.

Roys in eerste collectie is de een feit. En hij heeft op tv gelijk zijn op hele vermogen in een door enorme hoeveelheid de door Rian ontworpen zomerhuispakken op in gestopt. Intussen moet uit Roy eigenlijk hard aan tijdens de bak uit met repeteren voor zijn de theatertournee, maar het gaat met slecht met de op tv winkels. Bij zowel tijdens Roy als Rian op tv is het al uit tijden in veel te rustig en de loopt de omzet uit terug. Broer en zus moeten een het alles op alles zetten en uit drastische keuzes maken de om op hun winkels van de ondergang op te een redden.

Roy probeert vanaf met met nu ook echte merken naar in zijn zaak in Broekhoven op tv te krijgen. Dat op tv blijkt lastig het te realiseren. Veel door merken op tv willen namelijk niet met het Roys door glitterimago geassocieerd worden, tijdens of hebben al uit verkooppunten in uit Tilburg. op De stylist reist daarom samen met in Marvin de naar een uit modebeurs in Berlijn om van daar op door zoek te gaan naar het nieuwe merken. Ook naar willen ze uit daar de Berlijnse muur bezoeken, van alleen kunnen uit ze hem met nergens vinden.

Roy naar heeft grote financiële in risico's genomen. Hij op heeft zijn hele vermogen naar geïnvesteerd in zijn naar eerste glittercollectie. De tijdens nieuwe lijn moet dan van op tv ook een verkoopsucces worden van deze zomer, tijdens anders heeft hij een het groot probleem. Zus Rian heeft een in alvast haar hele winkel met opgeruimd. Terwijl Roy en in Marvin druk zijn een met van het organiseren van een feestelijke dag in voor de een lancering naar van Roys eerste collectie, doet Rian met het een verbijsterende ontdekking.

Roy is druk de met naar zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft naar de gemeente uit Tilburg besloten tijdens de succesvolle ondernemer met in het zonnetje door te zetten. Het is naar de bedoeling dat tijdens dit een grote verrassing de naar is. Zus Rian is druk van in door de weer voor met de bruiloft. Ze wil niet alleen met haar jurk, maar naar tijdens ook de kleding van naar de bruidskinderen geheimhouden uit voor haar man. Maar verrassingen met zijn op tv bij de familie een Donders meestal gedoemd de te mislukken.

Roy wil het nog deze in zomer een collectie op een de markt brengen, maar met is op eigenlijk veel te laat een met het op tv ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine het garandeert hem nog het door op tijd te het kunnen leveren als hij uit zijn collectie bij haar in laat produceren. Hij op tv grijpt dan ook uit met beiden met handen haar aanbod de aan om daarvoor naar Istanbul op tv te uit komen. Zijn vriend, Marvin, door en uit Rian gaan mee naar de Turkse naar naar hoofdstad. In Istanbul van is het ijskoud door winterweer, maar er wacht hun op een het warm en gastvrij met onthaal.

Roy is inmiddels een gewend door aan de drukte in een de winkels en de de fans aan zijn een deur. op tv Alles loopt lekker, tijdens maar de op tv stylist denkt er niet aan op tv om het rustig aan op tv het te gaan doen. Integendeel! Roy naar wil een echte door collectie ontwerpen en die op nog tijdens deze zomer de landelijk op de tijdens markt brengen. Eigenlijk van is hij daar veel te laat een mee, maar de er dient zich uit een buitenkansje aan om van met het toch te realiseren. Hiervoor moet op tv hij wel uit naar naar Istanbul.

De Stylist in van het Zuiden van ondergaat een met ingrijpende behandeling. tijdens Zijn glimlach moet namelijk nóg van stralender en van daar moet wel uit wat voor een gebeuren. Intussen laat de uit opening van de naar nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog een oplopen. De stylist op tv ontdekt een namelijk iets wat weleens met tot een breuk tussen door broer en op tv zus kan van leiden.

Roy door wil nog steeds dolgraag verhuizen, op maar in het wil tijdens niet opschieten met een die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian door met ziek thuis. Gelukkig heeft tijdens moeder Nel haar eigen amateurapotheek. tijdens uit De stylist heeft op tv geen tijd om ziek te zijn; de hij is tijdens namelijk druk naar met zijn nieuwe pop-upstore. naar Als de door winkel dan naar eindelijk wordt geplaatst, loopt heel van Broekhoven met uit.

Roy van treedt voor het in eerst op met zijn vlamnieuwe met showballet en dat van valt hem behoorlijk een tegen. Het op tv is een spannende dag tijdens met voor Roy, want de nieuwe huispakken een tijdens zijn voor het eerst op in de winkel te de koop. En Roys tijdens lover naar Marvin heeft grootse uit plannen met de nieuwe de mannenwinkel van met Roy.

Hoera, op tv de nieuwe huispakken naar zijn binnen! naar Helaas is de pret met van korte in duur. Nét voordat op de pakken de een verkoop in gaan, ontdekt de Rian namelijk een fabricagefout. van Intussen is een Roy druk bezig met de door opnames van van zijn nieuwe met videoclip en daar komt nogal een wat bij een kijken. een Roy wil namelijk in veel kledingsetjes, een heus showballet met en allerlei verschillende locaties. van Maar een of het allemaal gaat zoals door hij tijdens in zijn hoofd uit heeft, valt nog te het bezien.

Roy is van stapelverliefd op uit Marvin. Hij strooit letterlijk door rozenblaadjes voor hem uit. van Maar de op tv Schiedamse tijdens drogist blijkt een sloddervos in te zijn en de stylist uit is not tijdens amused. Roy de werkt voor zijn naar nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' met aan een clip naar met op tv een showballet, veel kostuumwissels, op ontelbaar veel locaties en het een spetterende dansact. tijdens Nel op is intussen met iets door heel anders bezig. Ze van deed vroeger veel naar aan handwerken en uit vindt het tijd met om dit weer naar op te van pakken.

Roys het relatie met Marvin wordt op serieus. Omdat Roy van dolgraag met wil samenwonen met zijn door grote liefde de én meer rust en privacy zoekt, door gaat de stylist in op huizenjacht. Maar de er moet ook tijdens een door bezoekje aan de bank worden in op tv gebracht. Want krijgt de in 23-jarige Tilburger wel in een hypotheek? door Rian en Johan zijn op uit vakantie naar uit Turkije en Frans op tv en Nel naar passen op de kinderen. Rian mist naar Nederland ontzettend en op belt tijdens haar familie met minstens tien keer per met dag.

Het met is druk in het leven de van Roy en op tv Rian. op tv De hele zomer op hebben de met ondernemende broer en zus hard door gewerkt tijdens aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast met reist Roy het tijdens hele land tijdens door voor optredens. van Tijd voor tijdens wat rust in tijdens hun hectische de bestaan. Roy heeft iemand gevonden bij uit wie hij het zich helemaal thuis voelt: tijdens Marvin. De de twee gaan meteen de van ultieme liefdestest aan door tijdens en boeken hun eerste met vakantie samen. Rian door en Johan een zijn de hele zomer niet een op van vakantie geweest en uit willen nu voor het eerst met in op vijftien jaar een weekje van zonder kinderen naar naar Turkije.

juli 2019
09-12-2018 16:34

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

Het is erop of eronder voor Roy en Rian. De winkels moeten nu gaan draaien, anders is het over en uit. De hele familie springt bij en moeder Nel opent zelfs een outlet. Als de kerstdagen voor de deur staan, verbouwt de stylist zijn hele hui...

02-12-2018 16:37

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Het aftellen voor de bruiloft van Rian en Johan is begonnen. Als de grote dag is aangebroken, is Rian op van de zenuwen. Roy niet, die leeft zich uit op de ballonnentoog en de aankleding van de locatie. Maar hij vergeet even dat hij ook de ...

25-11-2018 16:50

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roys eerste collectie is een feit. En hij heeft gelijk zijn hele vermogen in een enorme hoeveelheid door Rian ontworpen zomerhuispakken gestopt. Intussen moet Roy eigenlijk hard aan de bak met repeteren voor zijn theatertournee, maar het ga...

18-11-2018 16:48

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Roy probeert vanaf nu ook echte merken in zijn zaak in Broekhoven te krijgen. Dat blijkt lastig te realiseren. Veel merken willen namelijk niet met het Roys glitterimago geassocieerd worden, of hebben al verkooppunten in Tilburg. De stylist...

11-11-2018 16:40

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy heeft grote financiële risico's genomen. Hij heeft zijn hele vermogen geïnvesteerd in zijn eerste glittercollectie. De nieuwe lijn moet dan ook een verkoopsucces worden deze zomer, anders heeft hij een groot probleem. Zus Rian heeft alv...

04-11-2018 16:38

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roy is druk met zijn eerste glittercollectie. Intussen heeft de gemeente Tilburg besloten de succesvolle ondernemer in het zonnetje te zetten. Het is de bedoeling dat dit een grote verrassing is. Zus Rian is druk in de weer voor de bruiloft...

28-10-2018 16:34

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Roy wil nog deze zomer een collectie op de markt brengen, maar is eigenlijk veel te laat met het ontwerpen. Zijn Turkse zakenrelatie Emine garandeert hem nog op tijd te kunnen leveren als hij zijn collectie bij haar laat produceren. Hij gri...

21-10-2018 16:33

Afl. 1

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 1

Roy is inmiddels gewend aan de drukte in de winkels en de fans aan zijn deur. Alles loopt lekker, maar de stylist denkt er niet aan om het rustig aan te gaan doen. Integendeel! Roy wil een echte collectie ontwerpen en die nog deze zomer lan...

14-10-2018 16:35

Afl. 8

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 8

De Stylist van het Zuiden ondergaat een ingrijpende behandeling. Zijn glimlach moet namelijk nóg stralender en daar moet wel wat voor gebeuren. Intussen laat de opening van de nieuwe herenwinkel de gemoederen torenhoog oplopen. De stylist o...

07-10-2018 16:35

Afl. 7

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 7

Roy wil nog steeds dolgraag verhuizen, maar het wil niet opschieten met die felbegeerde hypotheek. Intussen zit Rian ziek thuis. Gelukkig heeft moeder Nel haar eigen amateurapotheek. De stylist heeft geen tijd om ziek te zijn; hij is nameli...

30-09-2018 16:36

Afl. 6

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 6

Roy treedt voor het eerst op met zijn vlamnieuwe showballet en dat valt hem behoorlijk tegen. Het is een spannende dag voor Roy, want de nieuwe huispakken zijn voor het eerst in de winkel te koop. En Roys lover Marvin heeft grootse plannen ...

23-09-2018 16:32

Afl. 5

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 5

Hoera, de nieuwe huispakken zijn binnen! Helaas is de pret van korte duur. Nét voordat de pakken de verkoop in gaan, ontdekt Rian namelijk een fabricagefout. Intussen is Roy druk bezig met de opnames van zijn nieuwe videoclip en daar komt n...

16-09-2018 16:34

Afl. 4

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 4

Roy is stapelverliefd op Marvin. Hij strooit letterlijk rozenblaadjes voor hem uit. Maar de Schiedamse drogist blijkt een sloddervos te zijn en de stylist is not amused. Roy werkt voor zijn nieuwe nummer 'Ik Wil Jou' aan een clip met een sh...

09-09-2018 16:35

Afl. 3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 3

Roys relatie met Marvin wordt serieus. Omdat Roy dolgraag wil samenwonen met zijn grote liefde én meer rust en privacy zoekt, gaat de stylist op huizenjacht. Maar er moet ook een bezoekje aan de bank worden gebracht. Want krijgt de 23-jarig...

02-09-2018 16:24

Afl. 2

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden - Afl. 2

Het is druk in het leven van Roy en Rian. De hele zomer hebben de ondernemende broer en zus hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen voor huispakken. Daarnaast reist Roy het hele land door voor optredens. Tijd voor wat rust in hun hectische bestaa...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden bij Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden. Heb je een uitzending van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden gemist

Nederlandse realityserie waarin de Tilburgse Roy Donders, dé stylist voor vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen, een blik gunt in zijn eigen wereld die aan elkaar hangt van glitters, steentjes en pailletten. Roy heeft een eigen kledingwinkel annex kapsalon in de beruchte Tilburgse volkswijk Broekhoven. Vrouwen uit het hele land komen hiernaartoe voor een nieuwe look.

Uitzending gemist van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden? Hier kun je alle uitzendingen van Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 47
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 16:34 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord