Programma gemist?

In deze op speciale aflevering uit van 'Verslaafd!' is op tv te zien is hoe een het nu met de de tijdens deelnemers van seizoen 1, 2 op tv en 3 gaat het en van hoe ze terugkijken op de tijdens interventie en hun deelname op van aan het programma. Is van het ze gelukt om naar tot op de dag van van vandaag met clean en door nuchter te blijven? En met dat loopt met niet altijd door zoals verwacht.

De op 37-jarige Priscilla is van moeder van twee de jonge kinderen en kampt met al jaren op met een ernstige naar alcoholverslaving. Haar familie is bang in dat de de kinderen zonder hun uit moeder moeten een opgroeien en uit ziet een interventie met als laatste redmiddel. Maar in Priscilla zit daar de absoluut niet op tv op te wachten.

De 26-jarige door Roel is zwaar verslaafd in aan cocaïne. van Hij van is grenzeloos in zijn gebruik de en gedrag. met Dealers komen langs door op zijn tijdens werk of bij zijn ouders aan van de deur. op tv Zijn familie trekt op tv het niet naar langer met een hem onder één dak in te leven en stelt hem tijdens op voor de keus: naar of hij laat zich opnemen in de een kliniek, of van hij wordt een het huis het uitgezet.

De naar 31-jarige Harrie is met al zijn halve het leven verslaafd aan wiet, alcohol tijdens en cocaïne. Hij met woont het nog bij zijn ouders naar thuis, tijdens waar zijn verslavingsgedrag vaak de leidt tot heftige ruzies van en uit confrontaties. Vooral Harries moeder lukt het naar niet om grenzen van van te stellen en haar door zoon de van deur te wijzen.

De twintigjarige naar Dennis leeft het als een door kluizenaar. Hij woont naar in het tuinhuis van zijn moeder op tv door en haar partner op tv en komt nauwelijks meer buiten. Hij in verliest zichzelf in steeds door meer in het de gebruik van alcohol en wiet. Zijn naar familie kan geen van contact meer op met hem krijgen naar en moet een lijdzaam toezien hoe de de diepongelukkige uit Dennis zich steeds meer een isoleert.

De 43-jarige Peter in heeft al in ruim 20 het jaar een ernstig alcoholprobleem. tijdens Sinds van een jaar geleden zijn in vrouw overleed en hij alleen naar het achterbleef met twee jonge kinderen, is uit het het hek van de dam. Het de lukt het hem niet zijn van verantwoordelijkheid als vader te nemen. een Hij laat de zijn kinderen uit regelmatig alleen achter, terwijl op tv hij naar de kroeg in gaat. Peters naar familie vreest voor de door veiligheid van de door van kinderen en slaat naar alarm.

De een 50-jarige Regillio en 51-jarige op tv Nannien zijn al tientallen van jaren verslaafd. een Ze hebben een elkaar leren kennen in een een verslavingskliniek. Sindsdien hebben van ze een relatie naar in en wonen ze met een zijn tweeën op een kleine naar van kamer bij de op tv moeder van Regillio in huis. door De op situatie is onhoudbaar. Na jaren van uit ellende hoopt Regillio's door de familie nog steeds op tv op een ander leven voor Regillio een en door Nannien.

Terugblikaflevering waarin uit Peter van der Vorst met in gesprek gaat uit met de deelnemers de van de van afgelopen twee seizoenen. Hoe van door kijken zij terug op hun deelname het in aan het programma?

De 33-jarige in Bart naar is verslaafd aan de alcohol, wiet en crack. op Hij verwoest door niet alleen zijn eigen leven, een maar ook dat uit van zijn ouders. Doordat de zij niet met met elkaar de op een lijn een liggen over door de aanpak van Barts verslaving, uit loopt hun huwelijk de op de klippen. met In dit programma proberen het ze op tv de ultieme poging te door wagen uit om hun zoon op het tijdens rechte pad tijdens te krijgen. uit Alleen blijkt Bart totaal niet op tijdens een een interventie te met zitten wachten.

De negentienjarige met Victor is gameverslaafd. op Hij zit in dag en nacht op tv achter zijn computer in op zijn slaapkamer. Hij een eet slecht, is op bleek, heeft uit diepe wallen het en is continu met ziek. Zijn moeder confronteert hem het regelmatig met de zijn verslaving. Iets wat op tot heftige ruzies leidt. op een Als ze erachter komt het dat Victor de al zijn spaargeld aan van het gamen uit heeft opgemaakt, is de maat het vol.

De op tv 38-jarige Ivo het is zwaar verslaafd aan door alcohol en cocaïne. Zijn uit familie is bang dat op tv het verkeerd een met hem zal naar aflopen op en wil voorkomen dat de geschiedenis een zich herhaalt. Ivo's de vader was namelijk van alcoholverslaafd met en heeft tot van groot verdriet in van Ivo een einde gemaakt een aan naar zijn leven.

De tijdens 39-jarige Rutger is geboren door in met Bangladesh. Wanneer hij twaalf weken door oud is, wordt hij het geadopteerd. In het de puberteit steken ernstige naar gedrags- en verslavingsproblemen met de kop op. de Waar in zijn een op jeugd vooral gokken en drugs het de op probleem vormen, is alcohol vandaag de met de dag zijn grootste vijand. de Zijn ouders hebben naar verschrikkelijk veel uit verdriet. Zij hebben Rutger naar Nederland tijdens gehaald de om hem een naar mooi leven te geven de en nu moeten op ze concluderen dat dit naar niet naar is gelukt.

De 51-jarige Tineke met kampt al twintig uit jaar met een een alcoholverslaving. op Het begint allemaal met wanneer Tineke tijdens in haar twintiger jaren de in de met zorg gaat werken. Ze ontwikkelt daar uit het een ernstige vorm van smetvrees. Het op tv beheerst het haar leven zo dat van ze met haar toevlucht zoekt in alcohol. Tineke door en haar uit man Sietze krijgen naar samen drie kinderen tijdens die allemaal op hun naar eigen manier in lijden onder tijdens het gedrag op en de verslaving met van hun moeder. De het familie is ten einde raad tijdens en ziet een tijdens interventie in als laatste de redmiddel.

De een 25-jarige Danny is met verslaafd aan alcohol, tijdens wiet en vooral uit cocaïne en leidt het al jaren een dubbelleven. op tv Hij houdt voor de op tv buitenwereld verborgen dat de in hij een groot probleem heeft. met Wat niet meehelpt, van is dat de hele uit familie telkens op weer voor Danny klaarstaat uit de om al zijn problemen op een te lossen. Het gaat van zelfs naar zo ver dat zijn met ouders dealers de in huis halen op tv om te onderhandelen over door de afbetaling het van Danny's op tv schulden. Danny's zusje Jessica is op er klaar de mee en geeft naar hem op voor dit op programma.

De een 26-jarige Robin de vecht al jaren tegen van zijn cocaïneverslaving. Hij heeft meerdere uit door keren hulp gezocht, met maar het lukt hem in niet om clean te in blijven. Robins verslaving levert het in zoveel spanningen op uit dat het gezin uit door elkaar dreigt te van vallen. Het huwelijk tijdens van zijn ouders staat van zwaar onder druk. Zijn tijdens zus moet met met een lede ogen aanzien een hoe haar broer alles verziekt. De de familie ziet een uit interventie als laatste op tv uit redmiddel.

januari 2018
06-12-2016 20:33

Verslaafd!: Hoe Is Het Nu Met?

Verslaafd! - Afl. 1

In deze speciale aflevering van 'Verslaafd!' is te zien is hoe het nu met de deelnemers van seizoen 1, 2 en 3 gaat en hoe ze terugkijken op de interventie en hun deelname aan het programma. Is het ze gelukt om tot op de dag van vandaag clea...

29-11-2016 20:33

Afl. 6

Verslaafd! - Afl. 6

De 37-jarige Priscilla is moeder van twee jonge kinderen en kampt al jaren met een ernstige alcoholverslaving. Haar familie is bang dat de kinderen zonder hun moeder moeten opgroeien en ziet een interventie als laatste redmiddel. Maar Prisc...

22-11-2016 20:35

Afl. 5

Verslaafd! - Afl. 5

De 26-jarige Roel is zwaar verslaafd aan cocaïne. Hij is grenzeloos in zijn gebruik en gedrag. Dealers komen langs op zijn werk of bij zijn ouders aan de deur. Zijn familie trekt het niet langer met hem onder één dak te leven en stelt hem v...

15-11-2016 20:33

Afl. 4

Verslaafd! - Afl. 4

De 31-jarige Harrie is al zijn halve leven verslaafd aan wiet, alcohol en cocaïne. Hij woont nog bij zijn ouders thuis, waar zijn verslavingsgedrag vaak leidt tot heftige ruzies en confrontaties. Vooral Harries moeder lukt het niet om grenz...

08-11-2016 20:34

Afl. 3

Verslaafd! - Afl. 3

De twintigjarige Dennis leeft als een kluizenaar. Hij woont in het tuinhuis van zijn moeder en haar partner en komt nauwelijks meer buiten. Hij verliest zichzelf steeds meer in het gebruik van alcohol en wiet. Zijn familie kan geen contact ...

01-11-2016 20:31

Afl. 2

Verslaafd! - Afl. 2

De 43-jarige Peter heeft al ruim 20 jaar een ernstig alcoholprobleem. Sinds een jaar geleden zijn vrouw overleed en hij alleen achterbleef met twee jonge kinderen, is het hek van de dam. Het lukt hem niet zijn verantwoordelijkheid als vader...

25-10-2016 20:32

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

De 50-jarige Regillio en 51-jarige Nannien zijn al tientallen jaren verslaafd. Ze hebben elkaar leren kennen in een verslavingskliniek. Sindsdien hebben ze een relatie en wonen ze met zijn tweeën op een kleine kamer bij de moeder van Regill...

15-12-2015 20:40

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

Terugblikaflevering waarin Peter van der Vorst in gesprek gaat met de deelnemers van de afgelopen twee seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun deelname aan het programma?

08-12-2015 20:32

Afl. 7

Verslaafd! - Afl. 7

De 33-jarige Bart is verslaafd aan alcohol, wiet en crack. Hij verwoest niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van zijn ouders. Doordat zij niet met elkaar op een lijn liggen over de aanpak van Barts verslaving, loopt hun huwelijk op de...

01-12-2015 20:34

Afl. 6

Verslaafd! - Afl. 6

De negentienjarige Victor is gameverslaafd. Hij zit dag en nacht achter zijn computer op zijn slaapkamer. Hij eet slecht, is bleek, heeft diepe wallen en is continu ziek. Zijn moeder confronteert hem regelmatig met zijn verslaving. Iets wat...

24-11-2015 20:33

Afl. 5

Verslaafd! - Afl. 5

De 38-jarige Ivo is zwaar verslaafd aan alcohol en cocaïne. Zijn familie is bang dat het verkeerd met hem zal aflopen en wil voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt. Ivo's vader was namelijk alcoholverslaafd en heeft tot groot verdriet ...

17-11-2015 20:33

Afl. 4

Verslaafd! - Afl. 4

De 39-jarige Rutger is geboren in Bangladesh. Wanneer hij twaalf weken oud is, wordt hij geadopteerd. In de puberteit steken ernstige gedrags- en verslavingsproblemen de kop op. Waar in zijn jeugd vooral gokken en drugs het probleem vormen,...

10-11-2015 20:34

Afl. 3

Verslaafd! - Afl. 3

De 51-jarige Tineke kampt al twintig jaar met een alcoholverslaving. Het begint allemaal wanneer Tineke in haar twintiger jaren in de zorg gaat werken. Ze ontwikkelt daar een ernstige vorm van smetvrees. Het beheerst haar leven zo dat ze ha...

03-11-2015 20:34

Afl. 2

Verslaafd! - Afl. 2

De 25-jarige Danny is verslaafd aan alcohol, wiet en vooral cocaïne en leidt al jaren een dubbelleven. Hij houdt voor de buitenwereld verborgen dat hij een groot probleem heeft. Wat niet meehelpt, is dat de hele familie telkens weer voor Da...

27-10-2015 20:32

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

De 26-jarige Robin vecht al jaren tegen zijn cocaïneverslaving. Hij heeft meerdere keren hulp gezocht, maar het lukt hem niet om clean te blijven. Robins verslaving levert zoveel spanningen op dat het gezin uit elkaar dreigt te vallen. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verslaafd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd! bij Verslaafd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd!. Heb je een uitzending van Verslaafd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verslaafd! gemist

Realityprogramma waarin wanhopige familieleden van een verslaafde de hulp inroepen van Peter van der Vorst en interventionist Jim Geduld. De verslaafde wordt gevolgd gedurende zijn of haar afkicktraject in de kliniek. Daarnaast is ook de familie te zien, die counseling aangeboden krijgt om de problemen die zijn ontstaan het hoofd te bieden. Ook in de maanden na thuiskomst volgen Peter en Jim de ex-verslaafde en zijn of haar familie, die alle nodige ondersteuning krijgen.

Uitzending gemist van Verslaafd!? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 06-12-2016 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord