Programma gemist?

In deze de speciale aflevering van 'Verslaafd!' uit is op tv te zien is hoe het met met nu met de de deelnemers van seizoen 1, 2 op en op tv 3 gaat en hoe ze terugkijken uit op tv op de interventie en op hun deelname aan het uit programma. met Is het ze op tv gelukt om tot met op de dag tijdens van vandaag clean en nuchter te de blijven? En dat de loopt niet de altijd met zoals verwacht.

De 37-jarige Priscilla het op is moeder van twee tijdens jonge kinderen en het kampt al jaren met een op ernstige alcoholverslaving. Haar een familie is op bang dat de van kinderen zonder hun van moeder naar moeten opgroeien en tijdens ziet een interventie als laatste naar redmiddel. Maar Priscilla zit uit daar met absoluut niet op tijdens te wachten.

De 26-jarige Roel een is zwaar uit verslaafd aan cocaïne. op Hij is grenzeloos naar in zijn gebruik en uit gedrag. tijdens Dealers komen een langs op zijn een werk of bij zijn ouders aan op tv de deur. door Zijn de familie trekt het niet op langer met hem onder één door dak met te leven het en stelt hem voor de uit keus: of op hij laat zich een opnemen in een op kliniek, of hij wordt het de huis uit uitgezet.

De de 31-jarige Harrie op tv is al zijn halve leven met verslaafd aan wiet, een alcohol en uit cocaïne. Hij in woont nog bij zijn uit ouders thuis, waar zijn tijdens verslavingsgedrag door vaak leidt tot heftige ruzies en het van confrontaties. Vooral Harries moeder uit lukt het niet om van grenzen te stellen uit en een haar zoon de deur te op tv wijzen.

De op tv twintigjarige Dennis leeft de als een door kluizenaar. Hij woont van in het tuinhuis van zijn moeder van en haar partner in het en komt nauwelijks meer buiten. de Hij in verliest zichzelf steeds van meer in het met gebruik van alcohol en wiet. Zijn de familie kan op tv geen tijdens contact meer met hem krijgen de en moet lijdzaam toezien tijdens hoe de uit diepongelukkige het Dennis zich steeds meer in isoleert.

De 43-jarige door Peter heeft al ruim tijdens 20 jaar de een naar ernstig alcoholprobleem. Sinds een jaar geleden van een zijn vrouw overleed en de hij alleen op tv achterbleef met twee jonge kinderen, de is het op tv hek van de dam. Het het lukt hem niet met zijn in verantwoordelijkheid als vader te nemen. naar van Hij laat zijn van kinderen regelmatig alleen achter, terwijl hij naar de kroeg de in gaat. Peters op familie vreest in voor de met veiligheid van de kinderen en een slaat in alarm.

De 50-jarige Regillio met en het 51-jarige Nannien uit zijn al tientallen een jaren verslaafd. Ze hebben elkaar op tv leren kennen in het een verslavingskliniek. Sindsdien hebben tijdens op tv ze een relatie en van wonen ze met zijn het tweeën op op tv een kleine kamer door bij de van moeder van Regillio in huis. naar De door situatie is onhoudbaar. Na jaren van het een ellende hoopt Regillio's familie nog steeds op tv op een met ander leven tijdens voor Regillio en uit Nannien.

Terugblikaflevering waarin de Peter van der Vorst naar in van gesprek gaat door met de deelnemers in van de afgelopen twee van seizoenen. Hoe kijken zij terug het uit op hun deelname aan het het programma?

De een 33-jarige Bart is verslaafd aan van alcohol, wiet van en van crack. Hij verwoest niet alleen op zijn eigen leven, maar op ook in dat van zijn ouders. door Doordat zij niet met met met elkaar op een lijn liggen over uit de aanpak in van Barts verslaving, tijdens loopt hun huwelijk op naar de door klippen. In dit programma het proberen van ze de ultieme poging de te wagen om hun naar zoon op het van rechte pad te krijgen. op Alleen met blijkt Bart een totaal niet op een interventie van te zitten tijdens wachten.

De naar negentienjarige Victor is gameverslaafd. op Hij zit dag op en nacht achter naar zijn computer op tv op zijn slaapkamer. Hij van eet slecht, tijdens is bleek, het heeft diepe wallen en is tijdens continu ziek. een Zijn moeder confronteert de hem regelmatig met zijn uit verslaving. Iets wat uit tot heftige ruzies met leidt. van Als ze erachter komt dat in Victor door al zijn spaargeld aan het gamen op heeft opgemaakt, uit is de maat de vol.

De 38-jarige tijdens Ivo is zwaar verslaafd door aan alcohol een en cocaïne. Zijn familie op is bang in dat tijdens het verkeerd met hem zal de aflopen met en wil voorkomen dat de de geschiedenis zich herhaalt. Ivo's een vader op tv was namelijk een alcoholverslaafd en heeft tot met groot verdriet van Ivo een met einde gemaakt in aan zijn een leven.

De 39-jarige van Rutger een is geboren in op tv Bangladesh. Wanneer hij in twaalf weken oud in is, wordt hij met geadopteerd. In de tijdens puberteit steken ernstige gedrags- en verslavingsproblemen tijdens de kop op. op Waar door in zijn jeugd in vooral gokken het en drugs het probleem vormen, op tv is alcohol een vandaag de dag zijn grootste in vijand. Zijn van ouders hebben verschrikkelijk veel het verdriet. Zij tijdens hebben Rutger naar Nederland de gehaald om hem op tv door een mooi leven te het geven en nu het moeten ze concluderen dat naar dit niet op is gelukt.

De een 51-jarige Tineke kampt in al twintig jaar tijdens met een uit alcoholverslaving. Het begint allemaal wanneer door Tineke in uit haar twintiger jaren in de van zorg de gaat werken. Ze ontwikkelt door daar uit een ernstige vorm van smetvrees. Het een beheerst haar leven naar zo op tv dat ze haar van toevlucht zoekt in alcohol. met Tineke en met haar man Sietze krijgen op samen drie kinderen die met op tv allemaal op hun eigen van manier lijden onder het gedrag in het en de verslaving van hun een moeder. met De familie is ten einde het raad op tv en ziet een interventie als de laatste in redmiddel.

De tijdens 25-jarige Danny door is verslaafd aan alcohol, wiet door en vooral de cocaïne en leidt al van jaren een dubbelleven. Hij een houdt voor uit de buitenwereld verborgen dat een de hij een groot probleem uit heeft. Wat niet met meehelpt, is dat uit de hele van familie telkens weer een voor Danny klaarstaat uit om al zijn problemen op in te lossen. het Het gaat zelfs zo ver met dat zijn naar ouders dealers in de huis halen van om te onderhandelen over de uit afbetaling van Danny's het schulden. Danny's zusje tijdens op tv Jessica is er klaar van mee en van geeft hem op uit voor dit programma.

De door 26-jarige Robin vecht al door jaren tijdens tegen zijn cocaïneverslaving. Hij heeft meerdere een van keren hulp gezocht, maar het lukt uit hem niet tijdens om clean te blijven. het Robins naar verslaving levert zoveel het spanningen op dat het het gezin uit in elkaar dreigt te vallen. Het de naar huwelijk van zijn ouders staat het zwaar een onder druk. Zijn zus moet met tijdens lede ogen aanzien de hoe haar broer op tv alles verziekt. het De familie ziet een naar interventie als een laatste van redmiddel.

juli 2017
06-12-2016 20:33

Verslaafd!: Hoe Is Het Nu Met?

Verslaafd! - Afl. 1

In deze speciale aflevering van 'Verslaafd!' is te zien is hoe het nu met de deelnemers van seizoen 1, 2 en 3 gaat en hoe ze terugkijken op de interventie en hun deelname aan het programma. Is het ze gelukt om tot op de dag van vandaag clea...

29-11-2016 20:33

Afl. 6

Verslaafd! - Afl. 6

De 37-jarige Priscilla is moeder van twee jonge kinderen en kampt al jaren met een ernstige alcoholverslaving. Haar familie is bang dat de kinderen zonder hun moeder moeten opgroeien en ziet een interventie als laatste redmiddel. Maar Prisc...

22-11-2016 20:35

Afl. 5

Verslaafd! - Afl. 5

De 26-jarige Roel is zwaar verslaafd aan cocaïne. Hij is grenzeloos in zijn gebruik en gedrag. Dealers komen langs op zijn werk of bij zijn ouders aan de deur. Zijn familie trekt het niet langer met hem onder één dak te leven en stelt hem v...

15-11-2016 20:33

Afl. 4

Verslaafd! - Afl. 4

De 31-jarige Harrie is al zijn halve leven verslaafd aan wiet, alcohol en cocaïne. Hij woont nog bij zijn ouders thuis, waar zijn verslavingsgedrag vaak leidt tot heftige ruzies en confrontaties. Vooral Harries moeder lukt het niet om grenz...

08-11-2016 20:34

Afl. 3

Verslaafd! - Afl. 3

De twintigjarige Dennis leeft als een kluizenaar. Hij woont in het tuinhuis van zijn moeder en haar partner en komt nauwelijks meer buiten. Hij verliest zichzelf steeds meer in het gebruik van alcohol en wiet. Zijn familie kan geen contact ...

01-11-2016 20:31

Afl. 2

Verslaafd! - Afl. 2

De 43-jarige Peter heeft al ruim 20 jaar een ernstig alcoholprobleem. Sinds een jaar geleden zijn vrouw overleed en hij alleen achterbleef met twee jonge kinderen, is het hek van de dam. Het lukt hem niet zijn verantwoordelijkheid als vader...

25-10-2016 20:32

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

De 50-jarige Regillio en 51-jarige Nannien zijn al tientallen jaren verslaafd. Ze hebben elkaar leren kennen in een verslavingskliniek. Sindsdien hebben ze een relatie en wonen ze met zijn tweeën op een kleine kamer bij de moeder van Regill...

15-12-2015 20:40

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

Terugblikaflevering waarin Peter van der Vorst in gesprek gaat met de deelnemers van de afgelopen twee seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun deelname aan het programma?

08-12-2015 20:32

Afl. 7

Verslaafd! - Afl. 7

De 33-jarige Bart is verslaafd aan alcohol, wiet en crack. Hij verwoest niet alleen zijn eigen leven, maar ook dat van zijn ouders. Doordat zij niet met elkaar op een lijn liggen over de aanpak van Barts verslaving, loopt hun huwelijk op de...

01-12-2015 20:34

Afl. 6

Verslaafd! - Afl. 6

De negentienjarige Victor is gameverslaafd. Hij zit dag en nacht achter zijn computer op zijn slaapkamer. Hij eet slecht, is bleek, heeft diepe wallen en is continu ziek. Zijn moeder confronteert hem regelmatig met zijn verslaving. Iets wat...

24-11-2015 20:33

Afl. 5

Verslaafd! - Afl. 5

De 38-jarige Ivo is zwaar verslaafd aan alcohol en cocaïne. Zijn familie is bang dat het verkeerd met hem zal aflopen en wil voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt. Ivo's vader was namelijk alcoholverslaafd en heeft tot groot verdriet ...

17-11-2015 20:33

Afl. 4

Verslaafd! - Afl. 4

De 39-jarige Rutger is geboren in Bangladesh. Wanneer hij twaalf weken oud is, wordt hij geadopteerd. In de puberteit steken ernstige gedrags- en verslavingsproblemen de kop op. Waar in zijn jeugd vooral gokken en drugs het probleem vormen,...

10-11-2015 20:34

Afl. 3

Verslaafd! - Afl. 3

De 51-jarige Tineke kampt al twintig jaar met een alcoholverslaving. Het begint allemaal wanneer Tineke in haar twintiger jaren in de zorg gaat werken. Ze ontwikkelt daar een ernstige vorm van smetvrees. Het beheerst haar leven zo dat ze ha...

03-11-2015 20:34

Afl. 2

Verslaafd! - Afl. 2

De 25-jarige Danny is verslaafd aan alcohol, wiet en vooral cocaïne en leidt al jaren een dubbelleven. Hij houdt voor de buitenwereld verborgen dat hij een groot probleem heeft. Wat niet meehelpt, is dat de hele familie telkens weer voor Da...

27-10-2015 20:32

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

De 26-jarige Robin vecht al jaren tegen zijn cocaïneverslaving. Hij heeft meerdere keren hulp gezocht, maar het lukt hem niet om clean te blijven. Robins verslaving levert zoveel spanningen op dat het gezin uit elkaar dreigt te vallen. Het ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verslaafd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd! bij Verslaafd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd!. Heb je een uitzending van Verslaafd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verslaafd! gemist

Realityprogramma waarin wanhopige familieleden van een verslaafde de hulp inroepen van Peter van der Vorst en interventionist Jim Geduld. De verslaafde wordt gevolgd gedurende zijn of haar afkicktraject in de kliniek. Daarnaast is ook de familie te zien, die counseling aangeboden krijgt om de problemen die zijn ontstaan het hoofd te bieden. Ook in de maanden na thuiskomst volgen Peter en Jim de ex-verslaafde en zijn of haar familie, die alle nodige ondersteuning krijgen.

Uitzending gemist van Verslaafd!? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 06-12-2016 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord