Programma gemist?

Seizoen 8 - het Aflevering 4 - naar Realityshow op tv waarin Peter van der naar Vorst verslaafden helpt. Samen uit met interventionist Maarten Dammers op tv doet Peter het de interventies. De kijker van krijgt te zien het wat tijdens verslaving daadwerkelijk met iemand doet op tv en welke desastreuze het in gevolgen het soms heeft een voor de uit familieleden van de naar verslaafde.

Realityprogramma de waarin Peter van der Vorst van met een door team door van interventionisten en familiecounselors de helpende het hand met biedt aan verslaafden en zijn op of haar de wanhopige van familieleden.

Realityprogramma tijdens waarin Peter van der in Vorst met een team de door van interventionisten en familiecounselors de door helpende hand in biedt aan verslaafden van en zijn of haar de wanhopige door familieleden.

Realityprogramma de waarin Peter van der Vorst door met het een team van interventionisten en naar op familiecounselors de helpende hand biedt op tv aan naar verslaafden en zijn of haar van wanhopige op tv familieleden.

Realityprogramma waarin Peter door van der op Vorst met op een team een van interventionisten en met familiecounselors de helpende hand biedt aan van verslaafden en zijn de of haar door wanhopige met familieleden.

Realityprogramma waarin met Peter van der in Vorst met een team naar met van interventionisten en familiecounselors op de helpende hand een biedt aan op tv verslaafden en zijn of haar uit wanhopige op familieleden.

In het op vijfde op seizoen van Verslaafd! door volgen en begeleiden Peter uit van der Vorst op en interventionist Maarten Dammers op tv en van zijn team zeven een verslaafden. Dit nieuwe seizoen is vanaf de vanavond met elke dinsdag om op 20:30 uur te zien het op de RTL 4. In de eerste met aflevering is het verhaal van een Claudia te zien. een een Haar problemen begonnen met een tijdens eetstoornis, een waardoor ze op 17-jarige leeftijd met 130 kilo woog. in Ze ontdekte dat je tijdens door speed met te snuiven slank blijft het maar naar werd totaal het afhankelijk van dat middel. Ze heeft naar er van meerde afkickpogingen op zitten maar van blijft worstelen tijdens met obsessief gedrag. Ze tijdens heeft geen inkomen, de geen het werk en geen woonruimte. Haar in vader de en oma zijn ten einde naar tijdens raad. Onder begeleiding in van Peter van der de Vorst en interventionist Maarten het Dammers volgt een in roerig traject. Bijzonder dit in seizoen is het verhaal van op tv van Jason, dat te in zien is in met de tweede aflevering. Jason is in 18 jaar naar en woont met tijdens zijn ouders en broer in door in Herwijnen, in de buurt van de Zaltbommel. Jason tijdens en zijn vrienden gebruiken met drugs, veel drugs. op tv naar Cocaïne, speed, GHB op en vooral ketamine. De gemeente Lingewaal door (waar Herwijnen onder naar valt), erkent dat het van zij een groot probleem heeft van met het drugsgebruik onder uit de jeugd. de De aflevering van Verslaafd! van was daarbij het de door aanleiding voor de de burgemeester om meer de focus vanuit op tv het gemeentebestuur naar op dit naar probleem te leggen. Alle door inwoners uit van de gemeente van hebben een uitnodiging gekregen voor een het in informatieavond in aanwezigheid van het Jason, zijn familie en een specialisten van de kliniek met waar hij tijdens behandeld is. Op op die uit manier hoopt de een burgemeester het drugsprobleem uit meer onder de aandacht te brengen tijdens bij jongeren en door ouders die tijdens worstelen met dezelfde problemen door als van Jason.

In tijdens deze speciale aflevering op van 'Verslaafd!' is te zien naar is hoe een het nu met het de deelnemers van seizoen uit tijdens 1, 2 en uit 3 gaat en hoe het ze terugkijken op de de interventie en tijdens hun deelname aan het programma. naar Is op tv het ze gelukt de om tot op op de dag de van vandaag clean en nuchter het te blijven? En het dat loopt met niet altijd het zoals verwacht.

De 37-jarige Priscilla met is moeder van door het twee jonge kinderen en kampt in al de jaren met een ernstige alcoholverslaving. door Haar familie is het bang dat in de kinderen zonder hun uit moeder moeten opgroeien en in ziet een op tv interventie als laatste uit redmiddel. een Maar Priscilla zit op tv daar absoluut niet op uit te wachten.

De 26-jarige Roel tijdens is op zwaar verslaafd van aan cocaïne. Hij naar is grenzeloos in op zijn gebruik en gedrag. tijdens Dealers komen langs een op zijn werk of bij een zijn ouders aan een de de deur. Zijn familie trekt de het niet langer door met hem met onder één dak naar te leven het en stelt hem uit voor de keus: of met hij laat zich met opnemen in een kliniek, met of hij wordt het op tv huis van uitgezet.

De 31-jarige op Harrie is al zijn van halve leven van verslaafd in aan wiet, alcohol en op cocaïne. Hij woont nog uit bij van zijn ouders thuis, waar zijn een verslavingsgedrag vaak leidt met tot op tv heftige ruzies en in confrontaties. Vooral Harries door moeder lukt het niet om grenzen naar te stellen en uit haar op zoon de deur te naar wijzen.

De twintigjarige Dennis een leeft als een in kluizenaar. op tv Hij woont in het tuinhuis met door van zijn moeder de en haar partner en komt op nauwelijks het meer buiten. Hij de verliest zichzelf steeds meer met in het gebruik met van alcohol naar en wiet. Zijn familie kan geen de contact op tv meer met hem krijgen tijdens en het moet lijdzaam toezien in hoe de diepongelukkige Dennis zich de steeds een meer isoleert.

De 43-jarige Peter in heeft al ruim in 20 jaar een op tv ernstig alcoholprobleem. een Sinds een jaar geleden door zijn uit vrouw overleed en hij met alleen achterbleef met twee uit jonge kinderen, is op tijdens het hek van de dam. Het tijdens lukt hem niet door zijn verantwoordelijkheid als door vader te nemen. de Hij laat uit zijn kinderen de regelmatig alleen met achter, terwijl hij de kroeg op tv in gaat. door Peters familie vreest op voor de op tv veiligheid van de kinderen en op slaat op alarm.

De 50-jarige op Regillio tijdens en 51-jarige Nannien een zijn al tientallen de jaren verslaafd. Ze van hebben elkaar leren de kennen in een het verslavingskliniek. Sindsdien hebben ze een relatie het en wonen ze het met een zijn tweeën op op tv een kleine kamer van bij de uit moeder van Regillio naar in huis. De uit situatie is onhoudbaar. Na jaren tijdens van ellende hoopt met Regillio's familie tijdens nog steeds op een een ander leven voor het Regillio en op tv Nannien.

Terugblikaflevering tijdens waarin Peter op van der Vorst in gesprek een gaat het met de deelnemers uit van de afgelopen twee van seizoenen. Hoe kijken zij van terug op hun deelname naar aan het het programma?

november 2018
20-11-2018 20:33

Verslaafd!

Verslaafd! - Verslaafd!

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Realityshow waarin Peter van der Vorst verslaafden helpt. Samen met interventionist Maarten Dammers doet Peter de interventies. De kijker krijgt te zien wat verslaving daadwerkelijk met iemand doet en welke desas...

14-11-2018 15:03

Afl. 3

Verslaafd! - Afl. 3

Realityprogramma waarin Peter van der Vorst met een team van interventionisten en familiecounselors de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

13-11-2018 20:34

Afl. 3

Verslaafd! - Afl. 3

Realityprogramma waarin Peter van der Vorst met een team van interventionisten en familiecounselors de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

07-11-2018 15:05

Afl. 2

Verslaafd! - Afl. 2

Realityprogramma waarin Peter van der Vorst met een team van interventionisten en familiecounselors de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

06-11-2018 20:34

Afl. 2

Verslaafd! - Afl. 2

Realityprogramma waarin Peter van der Vorst met een team van interventionisten en familiecounselors de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

31-10-2018 15:01

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

Realityprogramma waarin Peter van der Vorst met een team van interventionisten en familiecounselors de helpende hand biedt aan verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden.

30-10-2018 20:33

Terug: Verslaafd!

Verslaafd! - Terug: Verslaafd!

In het vijfde seizoen van Verslaafd! volgen en begeleiden Peter van der Vorst en interventionist Maarten Dammers en zijn team zeven verslaafden. Dit nieuwe seizoen is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. In de eerste ...

06-12-2016 20:33

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

In deze speciale aflevering van 'Verslaafd!' is te zien is hoe het nu met de deelnemers van seizoen 1, 2 en 3 gaat en hoe ze terugkijken op de interventie en hun deelname aan het programma. Is het ze gelukt om tot op de dag van vandaag clea...

29-11-2016 20:33

Afl. 6

Verslaafd! - Afl. 6

De 37-jarige Priscilla is moeder van twee jonge kinderen en kampt al jaren met een ernstige alcoholverslaving. Haar familie is bang dat de kinderen zonder hun moeder moeten opgroeien en ziet een interventie als laatste redmiddel. Maar Prisc...

22-11-2016 20:35

Afl. 5

Verslaafd! - Afl. 5

De 26-jarige Roel is zwaar verslaafd aan cocaïne. Hij is grenzeloos in zijn gebruik en gedrag. Dealers komen langs op zijn werk of bij zijn ouders aan de deur. Zijn familie trekt het niet langer met hem onder één dak te leven en stelt hem v...

15-11-2016 20:33

Afl. 4

Verslaafd! - Afl. 4

De 31-jarige Harrie is al zijn halve leven verslaafd aan wiet, alcohol en cocaïne. Hij woont nog bij zijn ouders thuis, waar zijn verslavingsgedrag vaak leidt tot heftige ruzies en confrontaties. Vooral Harries moeder lukt het niet om grenz...

08-11-2016 20:34

Afl. 3

Verslaafd! - Afl. 3

De twintigjarige Dennis leeft als een kluizenaar. Hij woont in het tuinhuis van zijn moeder en haar partner en komt nauwelijks meer buiten. Hij verliest zichzelf steeds meer in het gebruik van alcohol en wiet. Zijn familie kan geen contact ...

01-11-2016 20:31

Afl. 2

Verslaafd! - Afl. 2

De 43-jarige Peter heeft al ruim 20 jaar een ernstig alcoholprobleem. Sinds een jaar geleden zijn vrouw overleed en hij alleen achterbleef met twee jonge kinderen, is het hek van de dam. Het lukt hem niet zijn verantwoordelijkheid als vader...

25-10-2016 20:32

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

De 50-jarige Regillio en 51-jarige Nannien zijn al tientallen jaren verslaafd. Ze hebben elkaar leren kennen in een verslavingskliniek. Sindsdien hebben ze een relatie en wonen ze met zijn tweeën op een kleine kamer bij de moeder van Regill...

15-12-2015 20:40

Afl. 1

Verslaafd! - Afl. 1

Terugblikaflevering waarin Peter van der Vorst in gesprek gaat met de deelnemers van de afgelopen twee seizoenen. Hoe kijken zij terug op hun deelname aan het programma?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Verslaafd! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verslaafd! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verslaafd! bij Verslaafd! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verslaafd!. Heb je een uitzending van Verslaafd! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verslaafd! gemist

Realityprogramma waarin wanhopige familieleden van een verslaafde de hulp inroepen van Peter van der Vorst en interventionist Jim Geduld. De verslaafde wordt gevolgd gedurende zijn of haar afkicktraject in de kliniek. Daarnaast is ook de familie te zien, die counseling aangeboden krijgt om de problemen die zijn ontstaan het hoofd te bieden. Ook in de maanden na thuiskomst volgen Peter en Jim de ex-verslaafde en zijn of haar familie, die alle nodige ondersteuning krijgen.

Uitzending gemist van Verslaafd!? Hier kun je alle uitzendingen van Verslaafd! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 36
  • Laatste uitzending op 20-11-2018 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord