Programma gemist?

In naar de finale is in topchef Sergio Herman te gast. met De zes finalisten uit een en hun chefs van moeten een zeer moeilijk familiegerecht op tv van Sergio Herman op tv maken en hun het eigen draai eraan met geven. Vervolgens kiest Sergio uit in Herman de drie kandidaten door die dit het door beste hebben gedaan. Deze finalisten op tv strijden op tv met het maken tijdens van een driegangenmenu tijdens om de hoofdprijs: `The op tv Taste´-trofee en het 25.000 euro.

In de halve door door finale vraagt gastchef Filip Claeys van de het Vlaamse tweesterrenrestaurant op tv De op tv Jonkman de teams en chefs uit op om een gerecht het te koken met een wel heel met naar bijzondere vissoort. In de individuele tijdens opdracht strijden de laatste uit kandidaten om een het op plek in de finale de door drie bereidingen van een de het vis te maken op de slechts een uit lepel.

Topchef op Jonnie Boer en van zijn echtgenote, sommelier in Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant De een Librije in Zwolle in tijdens zijn deze week de van gastchefs. Aan met hen de zware taak om te door beoordelen op tv welke van een de vier teams de moeilijke met groepsopdracht, die door zij hebben bedacht, de het beste heeft volbracht. In het de met individuele proef strijden op tv de kandidaten vervolgens om een in plek in de van halve finale met de een gerecht waarin op zij bier moeten uit tijdens verwerken.

Het Verre Oosten de is door het thema. uit De Japanse gastchef Masanori met Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato in uit de Amsterdam beoordeelt blind de groepsopdracht een waarin de chefs met met hun tijdens team typisch Japanse ingrediënten uit moeten verwerken in hun naar gerechten. Een spannende met tijdens strijd!

De kandidaten en op chefs Herman met den Blijker, met Robert Kranenborg, Wout tijdens Bru en Gert het de Mangeleer op krijgen moeilijke opdrachten voor hun met kiezen. Groente is het een thema de en de met gastchef is dé groentekok het van België, in Frank Fol. Vooral Herman den Blijker met op en zijn team krijgen het op tv zwaar.

Deze tijdens aflevering staat in door het teken door van `zoete zonde´. Topchocolatier Dominique tijdens Persoone uit op Brugge is te een gast. De groepsopdracht waarvan met hij het eindresultaat met blind beoordeelt, staat dan uit ook in het de teken van: chocola! met De strijd naar tussen de teams op tv en de chefs Herman het den Blijker, op Robert Kranenborg, Wout Bru het en Gert de op tv Mangeleer laait van hevig op op en twee op tv kandidaten moeten het programma een verlaten.

Niet op tv alleen de kandidaten, maar ook uit de door vier chefs moeten vanaf op nu de op tv handen uit de op tv mouwen steken. het Samen met hun door team verzorgen Herman den Blijker, Robert een Kranenborg, een Wout Bru en Gert de in Mangeleer met een gerecht tijdens dat blind wordt beoordeeld op door gastchef François Geurds van op het Rotterdamse sterrenrestaurant door FG. Alleen de tijdens kandidaten die vervolgens op tv ook de individuele de kookproef een doorstaan, gaan door naar door de volgende van ronde.

De op vier chefs, Herman den Blijker, met Robert Kranenborg in en hun met Vlaamse collega´s Wout op tv Bru en Gert de Mangeleer, met op stellen hun teams op samen voor de op rest van de competitie. De de chefs proeven tijdens blind de gerechten van de in kandidaten en moeten op van puur en alleen op in de smaak van één lepel uit beslissen het of ze een de desbetreffende kandidaat uit in hun team willen of in niet.

november 2020
17-12-2013 21:32

De sterren van de hemel

The Taste - De sterren van de hemel

In de finale is topchef Sergio Herman te gast. De zes finalisten en hun chefs moeten een zeer moeilijk familiegerecht van Sergio Herman maken en hun eigen draai eraan geven. Vervolgens kiest Sergio Herman de drie kandidaten die dit het best...

10-12-2013 21:30

Noordzee

The Taste - Noordzee

In de halve finale vraagt gastchef Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant De Jonkman de teams en chefs om een gerecht te koken met een wel heel bijzondere vissoort. In de individuele opdracht strijden de laatste kandidaten om ee...

03-12-2013 21:33

Wijn & bier

The Taste - Wijn & bier

Topchef Jonnie Boer en zijn echtgenote, sommelier Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle zijn deze week de gastchefs. Aan hen de zware taak om te beoordelen welke van de vier teams de moeilijke groepsopdracht, die zij ...

26-11-2013 21:28

Het Verre Oosten

The Taste - Het Verre Oosten

Het Verre Oosten is het thema. De Japanse gastchef Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato uit Amsterdam beoordeelt blind de groepsopdracht waarin de chefs met hun team typisch Japanse ingrediënten moeten verwerken in hun gerechten...

19-11-2013 21:30

De groentetuin

The Taste - De groentetuin

De kandidaten en chefs Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten voor hun kiezen. Groente is het thema en de gastchef is dé groentekok van België, Frank Fol. Vooral Herman den Blijker ...

12-11-2013 21:33

Zoete zonde

The Taste - Zoete zonde

Deze aflevering staat in het teken van `zoete zonde´. Topchocolatier Dominique Persoone uit Brugge is te gast. De groepsopdracht waarvan hij het eindresultaat blind beoordeelt, staat dan ook in het teken van: chocola! De strijd tussen de te...

05-11-2013 21:29

Klassiekers met een twist

The Taste - Klassiekers met een twist

Niet alleen de kandidaten, maar ook de vier chefs moeten vanaf nu de handen uit de mouwen steken. Samen met hun team verzorgen Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer een gerecht dat blind wordt beoordeeld door ...

29-10-2013 21:30

De audities

The Taste - De audities

De vier chefs, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en hun Vlaamse collega´s Wout Bru en Gert de Mangeleer, stellen hun teams samen voor de rest van de competitie. De chefs proeven blind de gerechten van de kandidaten en moeten puur en all...

The Taste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Taste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Taste bij The Taste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Taste. Heb je een uitzending van The Taste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Taste gemist

Culinaire tv-show waarin meesterkoks Herman den Blijker en Robert Kranenborg de strijd aangaan met hun Vlaamse collega´s Gert De Mangeleer en Wout Bru. De vier topchefs formeren ieder een team van kooktalenten, waarna de teamleden via een afvalsysteem tegen elkaar strijden om de hoofdprijs van 25.000 euro. Ook de vier meesterchefs concurreren met elkaar door als leiders van de vier teams te fungeren. De topkoks worden zelf ook op de proef gesteld, want elke week komt er een gastchef met een proefopdracht langs om de teams en hun chefs te beoordelen op hun gerecht.

Uitzending gemist van The Taste? Hier kun je alle uitzendingen van The Taste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2013 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!