Programma gemist?

In de tijdens finale is naar topchef Sergio Herman te gast. uit De zes finalisten in en hun de chefs door moeten een zeer moeilijk familiegerecht van het Sergio naar Herman maken en hun van eigen draai eraan door geven. Vervolgens kiest Sergio tijdens Herman de drie tijdens uit kandidaten die dit in het beste hebben gedaan. Deze finalisten van uit strijden met het maken van in een driegangenmenu op tv om de een hoofdprijs: `The Taste´-trofee en het 25.000 euro.

In met de halve finale vraagt een gastchef Filip van Claeys van het Vlaamse tijdens tweesterrenrestaurant De Jonkman de met met teams en chefs om een een gerecht te koken met op op een wel heel bijzondere vissoort. door In door de individuele opdracht strijden de op tv laatste kandidaten om een tijdens plek in de de van finale door drie op bereidingen van een vis uit te maken naar op slechts een door lepel.

Topchef met Jonnie Boer en zijn echtgenote, tijdens van sommelier Thérèse Boer, uit van driesterrenrestaurant De een Librije in Zwolle zijn deze het week de het gastchefs. Aan uit hen de zware taak de om te beoordelen het welke van een de vier teams door de moeilijke groepsopdracht, die van zij hebben uit bedacht, het beste op tv heeft volbracht. In de door individuele proef een strijden de kandidaten vervolgens om uit een door plek in de halve van finale met een gerecht waarin van zij met bier moeten tijdens verwerken.

Het Verre Oosten uit is het thema. tijdens De Japanse gastchef door uit Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato in uit Amsterdam beoordeelt blind het de groepsopdracht een waarin de chefs met van hun team in typisch met Japanse ingrediënten moeten verwerken de in hun gerechten. Een spannende een uit strijd!

De kandidaten en in chefs Herman den een Blijker, Robert Kranenborg, op op Wout Bru en Gert de Mangeleer met krijgen moeilijke opdrachten tijdens voor van hun kiezen. naar Groente is het thema en een de gastchef is met dé groentekok van uit België, Frank Fol. tijdens Vooral uit Herman den Blijker tijdens en zijn team krijgen van het zwaar.

Deze van aflevering staat in het teken tijdens van `zoete zonde´. het Topchocolatier met Dominique Persoone uit van Brugge is te gast. op tv De groepsopdracht door waarvan hij naar het eindresultaat blind beoordeelt, staat dan in ook in tijdens het teken van: chocola! een De door strijd tussen de teams en op de op chefs Herman den Blijker, van Robert Kranenborg, Wout het Bru en Gert de de Mangeleer in laait hevig op en twee het kandidaten moeten de het programma de verlaten.

Niet het alleen de op tv kandidaten, maar ook de tijdens vier chefs moeten vanaf nu op de handen uit door naar de mouwen steken. in Samen met hun tijdens team verzorgen Herman den Blijker, Robert uit Kranenborg, Wout Bru met en Gert de het Mangeleer door een gerecht van dat blind wordt beoordeeld door met gastchef François tijdens Geurds van het met Rotterdamse sterrenrestaurant door FG. Alleen de kandidaten de die vervolgens naar ook de individuele kookproef doorstaan, gaan van door door naar de volgende op ronde.

De met vier chefs, Herman den de Blijker, Robert Kranenborg en een hun Vlaamse collega´s de Wout uit Bru en Gert van de Mangeleer, stellen hun teams tijdens tijdens samen voor de rest van uit de competitie. De chefs uit proeven op tv blind de gerechten van op de kandidaten en moeten op tv puur en alleen op op de door smaak van één lepel met beslissen of ze op de desbetreffende kandidaat de van in hun team willen of de niet.

april 2020
17-12-2013 21:32

De sterren van de hemel

The Taste - De sterren van de hemel

In de finale is topchef Sergio Herman te gast. De zes finalisten en hun chefs moeten een zeer moeilijk familiegerecht van Sergio Herman maken en hun eigen draai eraan geven. Vervolgens kiest Sergio Herman de drie kandidaten die dit het best...

10-12-2013 21:30

Noordzee

The Taste - Noordzee

In de halve finale vraagt gastchef Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant De Jonkman de teams en chefs om een gerecht te koken met een wel heel bijzondere vissoort. In de individuele opdracht strijden de laatste kandidaten om ee...

03-12-2013 21:33

Wijn & bier

The Taste - Wijn & bier

Topchef Jonnie Boer en zijn echtgenote, sommelier Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle zijn deze week de gastchefs. Aan hen de zware taak om te beoordelen welke van de vier teams de moeilijke groepsopdracht, die zij ...

26-11-2013 21:28

Het Verre Oosten

The Taste - Het Verre Oosten

Het Verre Oosten is het thema. De Japanse gastchef Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato uit Amsterdam beoordeelt blind de groepsopdracht waarin de chefs met hun team typisch Japanse ingrediënten moeten verwerken in hun gerechten...

19-11-2013 21:30

De groentetuin

The Taste - De groentetuin

De kandidaten en chefs Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten voor hun kiezen. Groente is het thema en de gastchef is dé groentekok van België, Frank Fol. Vooral Herman den Blijker ...

12-11-2013 21:33

Zoete zonde

The Taste - Zoete zonde

Deze aflevering staat in het teken van `zoete zonde´. Topchocolatier Dominique Persoone uit Brugge is te gast. De groepsopdracht waarvan hij het eindresultaat blind beoordeelt, staat dan ook in het teken van: chocola! De strijd tussen de te...

05-11-2013 21:29

Klassiekers met een twist

The Taste - Klassiekers met een twist

Niet alleen de kandidaten, maar ook de vier chefs moeten vanaf nu de handen uit de mouwen steken. Samen met hun team verzorgen Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer een gerecht dat blind wordt beoordeeld door ...

29-10-2013 21:30

De audities

The Taste - De audities

De vier chefs, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en hun Vlaamse collega´s Wout Bru en Gert de Mangeleer, stellen hun teams samen voor de rest van de competitie. De chefs proeven blind de gerechten van de kandidaten en moeten puur en all...

The Taste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Taste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Taste bij The Taste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Taste. Heb je een uitzending van The Taste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Taste gemist

Culinaire tv-show waarin meesterkoks Herman den Blijker en Robert Kranenborg de strijd aangaan met hun Vlaamse collega´s Gert De Mangeleer en Wout Bru. De vier topchefs formeren ieder een team van kooktalenten, waarna de teamleden via een afvalsysteem tegen elkaar strijden om de hoofdprijs van 25.000 euro. Ook de vier meesterchefs concurreren met elkaar door als leiders van de vier teams te fungeren. De topkoks worden zelf ook op de proef gesteld, want elke week komt er een gastchef met een proefopdracht langs om de teams en hun chefs te beoordelen op hun gerecht.

Uitzending gemist van The Taste? Hier kun je alle uitzendingen van The Taste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2013 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!