Programma gemist?

In de finale door is topchef Sergio het Herman te een gast. De zes op finalisten en van hun chefs met moeten een zeer moeilijk familiegerecht van met Sergio op tv Herman maken op tv en hun eigen draai in eraan geven. Vervolgens door kiest Sergio Herman de drie door kandidaten die dit uit het beste tijdens hebben gedaan. Deze finalisten naar strijden met het met maken van een in met driegangenmenu om de hoofdprijs: `The Taste´-trofee een op tv en 25.000 euro.

In de halve met de finale vraagt gastchef de Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant uit De in Jonkman de teams door en chefs een om een gerecht te koken met de een wel heel door de bijzondere vissoort. In de de individuele opdracht strijden de laatste op tv kandidaten om een een plek in op de finale door drie in bereidingen van op een een vis te maken op in slechts een met lepel.

Topchef met Jonnie Boer en zijn van echtgenote, door sommelier Thérèse Boer, van op tv driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle door uit zijn deze week de gastchefs. naar Aan hen de door zware taak om te op tv beoordelen van welke van de vier op tv teams de moeilijke groepsopdracht, de die zij hebben in met bedacht, het beste heeft volbracht. In een de het individuele proef strijden van de kandidaten vervolgens om een naar op plek in de halve finale uit met op tv een gerecht waarin zij bier de moeten in verwerken.

Het tijdens Verre Oosten is een het thema. De Japanse gastchef een Masanori naar Tomikawa van op tv sterrenrestaurant Yamazato uit Amsterdam met beoordeelt blind de groepsopdracht het waarin de chefs met het hun team van typisch Japanse ingrediënten moeten een verwerken van in hun gerechten. Een uit spannende in strijd!

De kandidaten het en chefs Herman den op tv Blijker, Robert uit Kranenborg, Wout van Bru en Gert met de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten uit naar voor hun kiezen. Groente is het naar thema en de op gastchef is dé van groentekok van België, in Frank een Fol. Vooral Herman den Blijker met en op tv zijn team krijgen het uit zwaar.

Deze aflevering door staat in het teken tijdens van `zoete zonde´. in Topchocolatier Dominique tijdens Persoone uit Brugge uit is te gast. uit De groepsopdracht uit waarvan hij het eindresultaat blind uit beoordeelt, staat het dan ook in het naar teken de van: chocola! door De strijd tussen de tijdens teams en de een chefs Herman in den Blijker, Robert Kranenborg, Wout tijdens Bru het en Gert de Mangeleer uit laait hevig op en twee uit kandidaten naar moeten het programma uit verlaten.

Niet met alleen de kandidaten, maar in ook het de vier chefs moeten vanaf op nu de handen op tv uit de uit mouwen steken. Samen met de hun team verzorgen Herman naar den Blijker, Robert uit Kranenborg, een Wout Bru en Gert de uit Mangeleer een gerecht met dat blind naar wordt beoordeeld door in gastchef François Geurds naar van het Rotterdamse sterrenrestaurant de tijdens FG. Alleen de kandidaten die vervolgens door in ook de individuele kookproef doorstaan, naar gaan door naar de tijdens volgende het ronde.

De vier naar chefs, naar Herman den Blijker, Robert van Kranenborg en uit hun Vlaamse collega´s met Wout Bru en Gert de Mangeleer, met tijdens stellen hun teams samen voor de door rest van tijdens de competitie. De de chefs proeven tijdens blind de gerechten door van de kandidaten en de moeten naar puur en alleen op een de smaak van de één lepel een beslissen of ze de desbetreffende kandidaat door in hun team naar willen naar of niet.

december 2019
17-12-2013 21:32

De sterren van de hemel

The Taste - De sterren van de hemel

In de finale is topchef Sergio Herman te gast. De zes finalisten en hun chefs moeten een zeer moeilijk familiegerecht van Sergio Herman maken en hun eigen draai eraan geven. Vervolgens kiest Sergio Herman de drie kandidaten die dit het best...

10-12-2013 21:30

Noordzee

The Taste - Noordzee

In de halve finale vraagt gastchef Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant De Jonkman de teams en chefs om een gerecht te koken met een wel heel bijzondere vissoort. In de individuele opdracht strijden de laatste kandidaten om ee...

03-12-2013 21:33

Wijn & bier

The Taste - Wijn & bier

Topchef Jonnie Boer en zijn echtgenote, sommelier Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle zijn deze week de gastchefs. Aan hen de zware taak om te beoordelen welke van de vier teams de moeilijke groepsopdracht, die zij ...

26-11-2013 21:28

Het Verre Oosten

The Taste - Het Verre Oosten

Het Verre Oosten is het thema. De Japanse gastchef Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato uit Amsterdam beoordeelt blind de groepsopdracht waarin de chefs met hun team typisch Japanse ingrediënten moeten verwerken in hun gerechten...

19-11-2013 21:30

De groentetuin

The Taste - De groentetuin

De kandidaten en chefs Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten voor hun kiezen. Groente is het thema en de gastchef is dé groentekok van België, Frank Fol. Vooral Herman den Blijker ...

12-11-2013 21:33

Zoete zonde

The Taste - Zoete zonde

Deze aflevering staat in het teken van `zoete zonde´. Topchocolatier Dominique Persoone uit Brugge is te gast. De groepsopdracht waarvan hij het eindresultaat blind beoordeelt, staat dan ook in het teken van: chocola! De strijd tussen de te...

05-11-2013 21:29

Klassiekers met een twist

The Taste - Klassiekers met een twist

Niet alleen de kandidaten, maar ook de vier chefs moeten vanaf nu de handen uit de mouwen steken. Samen met hun team verzorgen Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer een gerecht dat blind wordt beoordeeld door ...

29-10-2013 21:30

De audities

The Taste - De audities

De vier chefs, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en hun Vlaamse collega´s Wout Bru en Gert de Mangeleer, stellen hun teams samen voor de rest van de competitie. De chefs proeven blind de gerechten van de kandidaten en moeten puur en all...

The Taste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Taste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Taste bij The Taste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Taste. Heb je een uitzending van The Taste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Taste gemist

Culinaire tv-show waarin meesterkoks Herman den Blijker en Robert Kranenborg de strijd aangaan met hun Vlaamse collega´s Gert De Mangeleer en Wout Bru. De vier topchefs formeren ieder een team van kooktalenten, waarna de teamleden via een afvalsysteem tegen elkaar strijden om de hoofdprijs van 25.000 euro. Ook de vier meesterchefs concurreren met elkaar door als leiders van de vier teams te fungeren. De topkoks worden zelf ook op de proef gesteld, want elke week komt er een gastchef met een proefopdracht langs om de teams en hun chefs te beoordelen op hun gerecht.

Uitzending gemist van The Taste? Hier kun je alle uitzendingen van The Taste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2013 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!