Programma gemist?

In de de finale is topchef Sergio het Herman te op gast. uit De zes finalisten en met hun chefs moeten een de zeer moeilijk tijdens familiegerecht van Sergio tijdens Herman maken en hun eigen met draai eraan tijdens geven. Vervolgens het kiest Sergio Herman door de drie kandidaten die dit de het beste door hebben gedaan. Deze door finalisten strijden in met het maken tijdens van een driegangenmenu op om de hoofdprijs: op tv `The Taste´-trofee en met 25.000 euro.

In op de halve in finale vraagt gastchef Filip Claeys door van het Vlaamse tweesterrenrestaurant in het De Jonkman de teams en op tv chefs om op tv een gerecht naar te koken met een wel door heel bijzondere vissoort. In een naar de individuele opdracht in strijden de laatste kandidaten om op een plek op tv in de met finale door drie bereidingen van met een vis te op tv maken op slechts het een tijdens lepel.

Topchef naar Jonnie Boer en naar zijn echtgenote, sommelier Thérèse Boer, de van driesterrenrestaurant het De Librije in een Zwolle zijn naar deze week de tijdens gastchefs. Aan hen de zware van taak om te naar van beoordelen welke van de vier teams tijdens de moeilijke groepsopdracht, op die tijdens zij hebben bedacht, naar het beste heeft een volbracht. In de in individuele proef strijden de de kandidaten naar vervolgens om een plek in in de halve finale met naar een gerecht waarin tijdens zij de bier moeten het verwerken.

Het Verre Oosten van uit is het thema. De door Japanse gastchef Masanori van Tomikawa van sterrenrestaurant naar Yamazato uit Amsterdam beoordeelt blind naar de tijdens groepsopdracht waarin de chefs tijdens met hun team typisch door Japanse ingrediënten in moeten verwerken in hun de gerechten. Een van spannende met strijd!

De kandidaten en uit chefs Herman de den Blijker, Robert in Kranenborg, Wout Bru en op tv Gert de op tv Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten de voor hun kiezen. de het Groente is het thema en de door het gastchef is dé groentekok van door België, de Frank Fol. Vooral Herman de den Blijker een en zijn team krijgen het op tv zwaar.

Deze een aflevering staat in het een teken van uit `zoete zonde´. Topchocolatier tijdens Dominique Persoone de uit Brugge is te gast. De van groepsopdracht waarvan hij tijdens het van eindresultaat blind beoordeelt, staat dan uit ook in het met teken van: uit chocola! De strijd tussen tijdens de teams en op tv de chefs met Herman tijdens den Blijker, Robert Kranenborg, Wout op Bru met en Gert de Mangeleer laait van hevig op en twee naar met kandidaten moeten het uit programma verlaten.

Niet alleen de op tv kandidaten, maar het ook de vier chefs met moeten vanaf nu op de handen uit naar de mouwen steken. van Samen met op hun van team verzorgen Herman den van Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru door en Gert de op Mangeleer een tijdens gerecht dat blind wordt een beoordeeld tijdens door gastchef François in Geurds van een het Rotterdamse sterrenrestaurant FG. naar Alleen de uit kandidaten die vervolgens ook de individuele een kookproef uit doorstaan, gaan door naar de het volgende van ronde.

De vier uit chefs, Herman den een Blijker, Robert de Kranenborg en van hun Vlaamse collega´s Wout Bru en een Gert de Mangeleer, met tijdens stellen hun teams samen voor een de het rest van de competitie. De chefs door proeven blind in de gerechten van de van kandidaten en moeten door op tv puur en alleen op de op smaak van één lepel in beslissen of tijdens ze de desbetreffende door kandidaat in hun van team willen van of niet.

augustus 2020
17-12-2013 21:32

De sterren van de hemel

The Taste - De sterren van de hemel

In de finale is topchef Sergio Herman te gast. De zes finalisten en hun chefs moeten een zeer moeilijk familiegerecht van Sergio Herman maken en hun eigen draai eraan geven. Vervolgens kiest Sergio Herman de drie kandidaten die dit het best...

10-12-2013 21:30

Noordzee

The Taste - Noordzee

In de halve finale vraagt gastchef Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant De Jonkman de teams en chefs om een gerecht te koken met een wel heel bijzondere vissoort. In de individuele opdracht strijden de laatste kandidaten om ee...

03-12-2013 21:33

Wijn & bier

The Taste - Wijn & bier

Topchef Jonnie Boer en zijn echtgenote, sommelier Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle zijn deze week de gastchefs. Aan hen de zware taak om te beoordelen welke van de vier teams de moeilijke groepsopdracht, die zij ...

26-11-2013 21:28

Het Verre Oosten

The Taste - Het Verre Oosten

Het Verre Oosten is het thema. De Japanse gastchef Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato uit Amsterdam beoordeelt blind de groepsopdracht waarin de chefs met hun team typisch Japanse ingrediënten moeten verwerken in hun gerechten...

19-11-2013 21:30

De groentetuin

The Taste - De groentetuin

De kandidaten en chefs Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten voor hun kiezen. Groente is het thema en de gastchef is dé groentekok van België, Frank Fol. Vooral Herman den Blijker ...

12-11-2013 21:33

Zoete zonde

The Taste - Zoete zonde

Deze aflevering staat in het teken van `zoete zonde´. Topchocolatier Dominique Persoone uit Brugge is te gast. De groepsopdracht waarvan hij het eindresultaat blind beoordeelt, staat dan ook in het teken van: chocola! De strijd tussen de te...

05-11-2013 21:29

Klassiekers met een twist

The Taste - Klassiekers met een twist

Niet alleen de kandidaten, maar ook de vier chefs moeten vanaf nu de handen uit de mouwen steken. Samen met hun team verzorgen Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer een gerecht dat blind wordt beoordeeld door ...

29-10-2013 21:30

De audities

The Taste - De audities

De vier chefs, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en hun Vlaamse collega´s Wout Bru en Gert de Mangeleer, stellen hun teams samen voor de rest van de competitie. De chefs proeven blind de gerechten van de kandidaten en moeten puur en all...

The Taste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Taste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Taste bij The Taste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Taste. Heb je een uitzending van The Taste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Taste gemist

Culinaire tv-show waarin meesterkoks Herman den Blijker en Robert Kranenborg de strijd aangaan met hun Vlaamse collega´s Gert De Mangeleer en Wout Bru. De vier topchefs formeren ieder een team van kooktalenten, waarna de teamleden via een afvalsysteem tegen elkaar strijden om de hoofdprijs van 25.000 euro. Ook de vier meesterchefs concurreren met elkaar door als leiders van de vier teams te fungeren. De topkoks worden zelf ook op de proef gesteld, want elke week komt er een gastchef met een proefopdracht langs om de teams en hun chefs te beoordelen op hun gerecht.

Uitzending gemist van The Taste? Hier kun je alle uitzendingen van The Taste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2013 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!