Programma gemist?

In het de finale is topchef naar Sergio Herman te het gast. De zes finalisten tijdens en hun chefs het moeten een van zeer moeilijk op familiegerecht van van Sergio Herman maken en hun eigen van op tv draai eraan geven. Vervolgens kiest op tv Sergio door Herman de drie kandidaten de die dit het beste hebben met door gedaan. Deze finalisten strijden met op tv het op tv maken van een driegangenmenu om de naar hoofdprijs: het `The Taste´-trofee en 25.000 tijdens euro.

In de halve met finale op vraagt gastchef Filip Claeys een van het naar Vlaamse tweesterrenrestaurant De Jonkman de door teams en in chefs om tijdens een gerecht te koken op met naar een wel heel met bijzondere vissoort. In de individuele op tv opdracht strijden de laatste op kandidaten om door een plek de in de finale door naar drie bereidingen van een het vis te maken het op tijdens slechts een op tv lepel.

Topchef Jonnie Boer de en zijn echtgenote, door door sommelier Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant uit De Librije op tv in Zwolle een zijn deze week op de gastchefs. Aan hen de naar zware een taak om te beoordelen op welke van de het vier teams de moeilijke groepsopdracht, naar die zij hebben in bedacht, van het beste heeft volbracht. In het tijdens de individuele proef strijden de kandidaten uit het vervolgens om een plek in met de halve door finale met een gerecht waarin door zij met bier moeten door verwerken.

Het Verre een Oosten is het het thema. De Japanse tijdens gastchef tijdens Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato uit op tv Amsterdam beoordeelt blind op tv de groepsopdracht met waarin de chefs tijdens met met hun team typisch Japanse uit ingrediënten moeten verwerken in tijdens hun gerechten. door Een spannende op strijd!

De op kandidaten en chefs Herman den op tv Blijker, van Robert Kranenborg, tijdens Wout Bru en uit Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten uit de voor hun kiezen. Groente is met het op tv thema en de gastchef is op dé groentekok van België, in door Frank Fol. Vooral Herman den Blijker met en van zijn team krijgen het met zwaar.

Deze door aflevering staat in het het teken van het `zoete zonde´. Topchocolatier uit Dominique Persoone tijdens uit Brugge is te van gast. De groepsopdracht waarvan de hij het eindresultaat van blind uit beoordeelt, staat dan ook van in het teken een van: chocola! De de strijd tussen de teams en van de door chefs Herman den een Blijker, Robert Kranenborg, van Wout Bru en Gert de het Mangeleer met laait hevig op en twee door kandidaten moeten het door programma het verlaten.

Niet van alleen de in kandidaten, maar ook de uit vier chefs moeten uit vanaf nu de handen uit naar de mouwen de steken. op tv Samen met hun team verzorgen uit Herman den Blijker, Robert op een Kranenborg, Wout Bru en naar Gert de Mangeleer een op gerecht dat naar blind wordt met beoordeeld door gastchef François Geurds op van het een Rotterdamse sterrenrestaurant FG. Alleen op de kandidaten van die vervolgens ook in de individuele in kookproef doorstaan, gaan door naar tijdens de volgende tijdens ronde.

De vier door chefs, Herman den tijdens Blijker, Robert Kranenborg tijdens en hun Vlaamse een collega´s het Wout Bru en uit Gert de Mangeleer, stellen op tv hun teams samen voor de het in rest van de van competitie. De chefs proeven een blind de gerechten op tv van de kandidaten en in moeten puur naar en alleen op uit de smaak van op één lepel beslissen tijdens of ze het de desbetreffende kandidaat in hun op tv team willen door of niet.

april 2021
17-12-2013 21:32

De sterren van de hemel

The Taste - De sterren van de hemel

In de finale is topchef Sergio Herman te gast. De zes finalisten en hun chefs moeten een zeer moeilijk familiegerecht van Sergio Herman maken en hun eigen draai eraan geven. Vervolgens kiest Sergio Herman de drie kandidaten die dit het best...

10-12-2013 21:30

Noordzee

The Taste - Noordzee

In de halve finale vraagt gastchef Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant De Jonkman de teams en chefs om een gerecht te koken met een wel heel bijzondere vissoort. In de individuele opdracht strijden de laatste kandidaten om ee...

03-12-2013 21:33

Wijn & bier

The Taste - Wijn & bier

Topchef Jonnie Boer en zijn echtgenote, sommelier Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle zijn deze week de gastchefs. Aan hen de zware taak om te beoordelen welke van de vier teams de moeilijke groepsopdracht, die zij ...

26-11-2013 21:28

Het Verre Oosten

The Taste - Het Verre Oosten

Het Verre Oosten is het thema. De Japanse gastchef Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato uit Amsterdam beoordeelt blind de groepsopdracht waarin de chefs met hun team typisch Japanse ingrediënten moeten verwerken in hun gerechten...

19-11-2013 21:30

De groentetuin

The Taste - De groentetuin

De kandidaten en chefs Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten voor hun kiezen. Groente is het thema en de gastchef is dé groentekok van België, Frank Fol. Vooral Herman den Blijker ...

12-11-2013 21:33

Zoete zonde

The Taste - Zoete zonde

Deze aflevering staat in het teken van `zoete zonde´. Topchocolatier Dominique Persoone uit Brugge is te gast. De groepsopdracht waarvan hij het eindresultaat blind beoordeelt, staat dan ook in het teken van: chocola! De strijd tussen de te...

05-11-2013 21:29

Klassiekers met een twist

The Taste - Klassiekers met een twist

Niet alleen de kandidaten, maar ook de vier chefs moeten vanaf nu de handen uit de mouwen steken. Samen met hun team verzorgen Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer een gerecht dat blind wordt beoordeeld door ...

29-10-2013 21:30

De audities

The Taste - De audities

De vier chefs, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en hun Vlaamse collega´s Wout Bru en Gert de Mangeleer, stellen hun teams samen voor de rest van de competitie. De chefs proeven blind de gerechten van de kandidaten en moeten puur en all...

The Taste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Taste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Taste bij The Taste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Taste. Heb je een uitzending van The Taste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Taste gemist

Culinaire tv-show waarin meesterkoks Herman den Blijker en Robert Kranenborg de strijd aangaan met hun Vlaamse collega´s Gert De Mangeleer en Wout Bru. De vier topchefs formeren ieder een team van kooktalenten, waarna de teamleden via een afvalsysteem tegen elkaar strijden om de hoofdprijs van 25.000 euro. Ook de vier meesterchefs concurreren met elkaar door als leiders van de vier teams te fungeren. De topkoks worden zelf ook op de proef gesteld, want elke week komt er een gastchef met een proefopdracht langs om de teams en hun chefs te beoordelen op hun gerecht.

Uitzending gemist van The Taste? Hier kun je alle uitzendingen van The Taste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2013 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!