Programma gemist?

In op de finale naar is topchef Sergio Herman te met gast. De door zes finalisten en hun chefs in moeten een zeer naar moeilijk familiegerecht van het Sergio Herman maken van door en hun eigen draai met eraan geven. op tv Vervolgens kiest Sergio met Herman de drie kandidaten met die dit naar het beste hebben gedaan. Deze het finalisten strijden met in het de maken van een een driegangenmenu om de met hoofdprijs: `The Taste´-trofee en 25.000 van euro.

In met de halve finale het vraagt gastchef tijdens Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant op De door Jonkman de teams naar en chefs om een een gerecht op tv te koken met een wel heel op tv op bijzondere vissoort. In door de individuele opdracht strijden de laatste naar kandidaten om een met plek in in de finale door drie met bereidingen van de een vis te van maken op slechts uit een een lepel.

Topchef het Jonnie Boer en zijn op tv echtgenote, sommelier Thérèse Boer, met in van driesterrenrestaurant De Librije op in Zwolle zijn op deze week de naar gastchefs. Aan hen de zware door taak op om te beoordelen welke van van in de vier teams de moeilijke in groepsopdracht, met die zij hebben bedacht, het tijdens beste heeft volbracht. op tv In de individuele een proef strijden de van kandidaten vervolgens om op tv een plek in de met halve finale met naar een het gerecht waarin door zij bier moeten met verwerken.

Het uit Verre Oosten is het thema. in van De Japanse gastchef Masanori de Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato een uit Amsterdam beoordeelt het blind de groepsopdracht waarin van de met chefs met hun team typisch in Japanse ingrediënten met moeten verwerken in hun door gerechten. een Een spannende tijdens strijd!

De kandidaten en van chefs een Herman den Blijker, Robert Kranenborg, op Wout Bru de en door Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten naar voor de hun kiezen. Groente van is het thema en de de van gastchef is dé groentekok van van België, Frank Fol. het Vooral van Herman den Blijker en een zijn team krijgen op tv het zwaar.

Deze aflevering staat naar tijdens in het teken van `zoete van zonde´. Topchocolatier Dominique op Persoone uit Brugge in is het te gast. De groepsopdracht waarvan hij tijdens het eindresultaat blind met beoordeelt, staat van dan ook in naar het teken van: chocola! met De tijdens strijd tussen de teams door en de chefs Herman het den Blijker, door Robert Kranenborg, met Wout Bru en op Gert de Mangeleer uit laait hevig op en op twee op tv kandidaten moeten het programma de verlaten.

Niet alleen de naar kandidaten, maar ook de de vier chefs naar moeten tijdens vanaf nu de handen naar uit de mouwen steken. op Samen met hun uit team naar verzorgen Herman den in Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru door en Gert de uit Mangeleer een gerecht met dat blind in wordt beoordeeld door gastchef naar François Geurds van door een het Rotterdamse sterrenrestaurant FG. Alleen naar de een kandidaten die vervolgens ook uit de individuele kookproef doorstaan, in gaan door op tv naar de volgende een ronde.

De een vier chefs, Herman den Blijker, de Robert een Kranenborg en hun op tv Vlaamse collega´s Wout Bru en op Gert de Mangeleer, op tv stellen hun teams het samen op voor de op tv rest van de competitie. met De chefs op proeven blind de op tv gerechten van de kandidaten op en moeten puur door en alleen op de de smaak van één naar lepel beslissen of op tv ze de desbetreffende de kandidaat met in hun team willen of op niet.

juli 2021
17-12-2013 21:32

De sterren van de hemel

The Taste - De sterren van de hemel

In de finale is topchef Sergio Herman te gast. De zes finalisten en hun chefs moeten een zeer moeilijk familiegerecht van Sergio Herman maken en hun eigen draai eraan geven. Vervolgens kiest Sergio Herman de drie kandidaten die dit het best...

10-12-2013 21:30

Noordzee

The Taste - Noordzee

In de halve finale vraagt gastchef Filip Claeys van het Vlaamse tweesterrenrestaurant De Jonkman de teams en chefs om een gerecht te koken met een wel heel bijzondere vissoort. In de individuele opdracht strijden de laatste kandidaten om ee...

03-12-2013 21:33

Wijn & bier

The Taste - Wijn & bier

Topchef Jonnie Boer en zijn echtgenote, sommelier Thérèse Boer, van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle zijn deze week de gastchefs. Aan hen de zware taak om te beoordelen welke van de vier teams de moeilijke groepsopdracht, die zij ...

26-11-2013 21:28

Het Verre Oosten

The Taste - Het Verre Oosten

Het Verre Oosten is het thema. De Japanse gastchef Masanori Tomikawa van sterrenrestaurant Yamazato uit Amsterdam beoordeelt blind de groepsopdracht waarin de chefs met hun team typisch Japanse ingrediënten moeten verwerken in hun gerechten...

19-11-2013 21:30

De groentetuin

The Taste - De groentetuin

De kandidaten en chefs Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer krijgen moeilijke opdrachten voor hun kiezen. Groente is het thema en de gastchef is dé groentekok van België, Frank Fol. Vooral Herman den Blijker ...

12-11-2013 21:33

Zoete zonde

The Taste - Zoete zonde

Deze aflevering staat in het teken van `zoete zonde´. Topchocolatier Dominique Persoone uit Brugge is te gast. De groepsopdracht waarvan hij het eindresultaat blind beoordeelt, staat dan ook in het teken van: chocola! De strijd tussen de te...

05-11-2013 21:29

Klassiekers met een twist

The Taste - Klassiekers met een twist

Niet alleen de kandidaten, maar ook de vier chefs moeten vanaf nu de handen uit de mouwen steken. Samen met hun team verzorgen Herman den Blijker, Robert Kranenborg, Wout Bru en Gert de Mangeleer een gerecht dat blind wordt beoordeeld door ...

29-10-2013 21:30

De audities

The Taste - De audities

De vier chefs, Herman den Blijker, Robert Kranenborg en hun Vlaamse collega´s Wout Bru en Gert de Mangeleer, stellen hun teams samen voor de rest van de competitie. De chefs proeven blind de gerechten van de kandidaten en moeten puur en all...

The Taste gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Taste de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Taste bij The Taste liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Taste. Heb je een uitzending van The Taste gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Taste gemist

Culinaire tv-show waarin meesterkoks Herman den Blijker en Robert Kranenborg de strijd aangaan met hun Vlaamse collega´s Gert De Mangeleer en Wout Bru. De vier topchefs formeren ieder een team van kooktalenten, waarna de teamleden via een afvalsysteem tegen elkaar strijden om de hoofdprijs van 25.000 euro. Ook de vier meesterchefs concurreren met elkaar door als leiders van de vier teams te fungeren. De topkoks worden zelf ook op de proef gesteld, want elke week komt er een gastchef met een proefopdracht langs om de teams en hun chefs te beoordelen op hun gerecht.

Uitzending gemist van The Taste? Hier kun je alle uitzendingen van The Taste kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 17-12-2013 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!