Programma gemist?

23:10,Tim den op tv Besten en Nicolaas Veul van zoeken de grenzen op van uit hun eigen met seksualiteit. Beiden zijn het homo. Maar waardoor wordt het die identiteit eigenlijk de bepaald? Homo, door hetero of bi: zijn dat op niet gewoon van etiketten?

oktober 2021
29-10-2013 23:10

Di 29 okt 2013

Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist - Di 29 okt 2013

23:10,Tim den Besten en Nicolaas Veul zoeken de grenzen van hun eigen seksualiteit. Beiden zijn homo. Maar waardoor wordt die identiteit eigenlijk bepaald? Homo, hetero of bi: zijn dat niet gewoon etiketten?

Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist bij Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist. Heb je een uitzending van Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist gemist

Programmamakers Tim den Besten en Nicolaas Veul gaan op zoek naar de grenzen van hun eigen seksualiteit. Beiden zijn homo. Maar hoe zeker zijn ze daar eigenlijk van? Ligt hun seksuele identiteit misschien minder vast dan ze denken? De vraag is waardoor die identiteit eigenlijk wordt bepaald. Homo, hetero of bi: zijn dat niet eigenlijk gewoon maar etiketten voor een hokje, waar we onszelf in plaatsen omdat de maatschappij van ons verwacht een keuze te maken? De zoektocht naar de grenzen van seksualiteit wordt verteld langs twee verhaallijnen: een persoonlijke en een wetenschappelijke lijn. In de academische wereld is er geen consensus over het antwoord op de vraag of geaardheid is aangeboren of gecreƫerd door de maatschappij. In hun zoektocht naar antwoorden, interviewen Tim en Nicolaas wetenschappers die het nature/nurture dilemma bespreken. Dwars door die academische zoektocht loopt het persoonlijke verhaal van Tim en Nicolaas, via de experimentele weg naar Tims 'hetero-ontmaagding'. Met dit experiment wil Tim zien te ondervinden of de grenzen van zijn seksuele identiteit zijn op te rekken. Is hij wel zo homo als hij denkt of ligt het wellicht iets gecompliceerder?

Uitzending gemist van Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist? Hier kun je alle uitzendingen van Holland Doc: Een man weet niet wat hij mist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-10-2013 om 23:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!