Programma gemist?

Aflevering 2 tijdens - In het de serie Verliefd het op Ibiza volgen door we de levens en uit romantische escapades van verschillende de Nederlandse personages uit die op Ibiza wonen. de naar We zien hoe ze leven op het op een prachtig eiland waar de zon met altijd schijnt een en de verleidingen op van de loer tijdens liggen. uit Maar uiteindelijk komt het altijd op tv weer goed. Want in dit is Ibiza... In deze een aflevering: Jacky en tijdens Lex willen graag de een kindje, uit maar hoe ze het dit zo effectief mogelijk in in gaan doen weten ze nog niet. tijdens Irma is op een bezoek de bij Jacky als ze op haar een koffer verliest en belandt door hierdoor in door een hele rare op tv situatie. Lars ontdekt dat hij serieuze tijdens gevoelens heeft op tv voor de het doofstomme danseres uit Yasmin. Sjoerd besluit uit als stripper aan tijdens de slag te gaan op een op tv vrijgezellenfeestje, maar of op tv Bibi hier nou in zo blij op tv mee door is..

Aflevering 1 de - In de serie een Verliefd op Ibiza op volgen we van de levens en van romantische escapades van verschillende naar een Nederlandse personages die op Ibiza op wonen. met We zien hoe tijdens ze leven op van een prachtig eiland waar van de zon altijd schijnt de en op de verleidingen op van de loer liggen. Maar uiteindelijk komt met het altijd uit weer van goed. Want dit is Ibiza.. In een deze aflevering besluit op tv op Jacky naar Ibiza te verhuizen om naar een te gaan samenwonen met haar grote het liefde Lex. Hoe naar naar ze het vindt om te leven van met in een oude rockster in moet ze nog naar ontdekken. Bibi ontmoet een erg met het leuke jongen op het eiland, door de van knappe Sjoerd. Ze maken een de deal: geen relatie, maar op tv wel seks.. naar Want van op Ibiza kan naar alles. De wereldberoemde met DJ LoTus blijkt een goede op klik te hebben met een de de nieuwe serveerster in Suus.

november 2019
09-11-2019 14:50

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza - Verliefd op Ibiza

Aflevering 2 - In de serie Verliefd op Ibiza volgen we de levens en romantische escapades van verschillende Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen...

02-11-2019 14:35

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza - Verliefd op Ibiza

Aflevering 1 - In de serie Verliefd op Ibiza volgen we de levens en romantische escapades van verschillende Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen...

Verliefd op Ibiza gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Verliefd op Ibiza de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Verliefd op Ibiza bij Verliefd op Ibiza liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Verliefd op Ibiza. Heb je een uitzending van Verliefd op Ibiza gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Verliefd op Ibiza gemist

Elke week op vakantie, wie wil dat nou niet? In de serie Verliefd op Ibiza volgen we de levens en romantische escapades van verschillende Nederlandse personages die op Ibiza wonen. We zien hoe ze leven op een prachtig eiland waar de zon altijd schijnt en de verleidingen op de loer liggen. Maar uiteindelijk komt het altijd weer goed. Want dit is Ibiza… Verliefd op Ibiza de serie is gebaseerd op de succesvolle gelijknamige film van Johan Nijenhuis. Nagenoeg de gehele cast van deze film doet mee. Zo kruipen Rick Engelkes en Lone van Roosendaal weer in de huid van Lex en Jacky. Is Marly van der Velden te zien als de vrijgevochten Bibi. Willeke van Ammelrooy komt terug als Karla. Gigi Ravelli en Sanne Vogel zien we beiden terug als Zara en Lizzy en ook Jim Bakkum en Simone Kleinsma zien we op tv terug als Lars en Irma. Nieuw zijn Manuel Broekman, Georgina Verbaan, Geza Weisz, Sanne Langelaar, Louis Talpe en Kees Tol Georgina vertolkt de rol van de sexy Stella, Geza speelt voetballer Marco en Kees is fysiotherapeut. Stella, voormalig TMF presentatrice en realitysoapster, zusje van Sjoerd, had een relatie met een bekende autocoureur. Die relatie is breed uitgemeten in de pers en de scheiding was tijdenlang voorpaginanieuws in alle roddelbladen. Stella’s geld is op en moet op zoek naar een nieuwe rijke man. Ze is dan ook dolgelukkig als een volgende voetballer, Marco, zich aandient en een relatie met haar wel ziet zitten. Marco blijkt echter een geheim met zich mee te dragen.

Uitzending gemist van Verliefd op Ibiza? Hier kun je alle uitzendingen van Verliefd op Ibiza kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-11-2019 om 14:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!