Programma gemist?

11:30,Alle hindoestaanse uit gezinnen bereiden zich van voor op één naar van naar de grootste feestdagen in naar het hindoeïsme. op Op Divali vieren wij de terugkomst door van Sita het en uit Rama en wordt de naar godin Lakshmi een aangebeden.

september 2021
02-11-2013 11:30

Za 2 nov 2013

Aan de vooravond van Diwali - Za 2 nov 2013

11:30,Alle hindoestaanse gezinnen bereiden zich voor op één van de grootste feestdagen in het hindoeïsme. Op Divali vieren wij de terugkomst van Sita en Rama en wordt de godin Lakshmi aangebeden.

Aan de vooravond van Diwali gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Aan de vooravond van Diwali de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Aan de vooravond van Diwali bij Aan de vooravond van Diwali liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Aan de vooravond van Diwali. Heb je een uitzending van Aan de vooravond van Diwali gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Aan de vooravond van Diwali gemist

Wij volgen drie generaties vrouwen uit één familie aan de vooravond van Divali. Ook bekend als het Lichtjesfeest, wat symbool staat als “de overwinning van het goede over het kwade, de overwinning van het licht over de duisternis. Tijdens Divali verwelkomen en eren de Hindoes de godin Lakshmi in elk huis met Diya’s (kleigebakken olielampjes). De godin Lakshmi is de de Hindoeïstische godin van licht, rijkdom en geluk ze wordt ook gezien als de moeder van het universum. Ook de terugkeer van prins Rama en zijn kroning to koning wordt gevierd. Een vertelling uit de Ramayana, een duizenden jaren oude epos en een van de meest beroemde werken en verhalen uit de Indiase geschiedenis.

Uitzending gemist van Aan de vooravond van Diwali? Hier kun je alle uitzendingen van Aan de vooravond van Diwali kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-11-2013 om 11:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!