Programma gemist?

Inspector op Gadget werkt aan zijn missies het samen uit met zijn nichtje Penny en op zijn twee in miniversies; de Gadgetini's. Bij van elke van missie vergezellen ze de Inspector Gadget, waarbij op tv ze hem vaak uit de de een brand helpen.

september 2021
03-11-2013 09:44

Afl. 1

Gadget And The Gadgetinis - Afl. 1

Inspector Gadget werkt aan zijn missies samen met zijn nichtje Penny en zijn twee miniversies; de Gadgetini's. Bij elke missie vergezellen ze Inspector Gadget, waarbij ze hem vaak uit de brand helpen.

Gadget And The Gadgetinis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gadget And The Gadgetinis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gadget And The Gadgetinis bij Gadget And The Gadgetinis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gadget And The Gadgetinis. Heb je een uitzending van Gadget And The Gadgetinis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gadget And The Gadgetinis gemist

Gadget and the Gadgetinis is een Amerikaanse animatieserie, en een spin-off van de serie Inspector Gadget. De serie werd uitgezonden van 2001 tot 2003, met een totaal van 52 afleveringen. In Nederland is de serie in nagesynchroniseerde vorm uitgezonden op Jetix. Vanaf 2013 zendt RTL Telekids de afleveringen uit.

Uitzending gemist van Gadget And The Gadgetinis? Hier kun je alle uitzendingen van Gadget And The Gadgetinis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2013 om 09:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!