Programma gemist?

Documentaire over het het eerste borstkankerziekenhuis van met tijdens Nederland, dat dit door jaar opende. Doret van der op Sloot volgde het afgelopen een jaar naar alle ontwikkelingen rond het ontstaan op van het van bijzondere uit ziekenhuis.

oktober 2021
22-12-2013 13:48

Afl. 1

Het Eerste Borstkankerziekenhuis - Afl. 1

Documentaire over het eerste borstkankerziekenhuis van Nederland, dat dit jaar opende. Doret van der Sloot volgde het afgelopen jaar alle ontwikkelingen rond het ontstaan van het bijzondere ziekenhuis.

03-11-2013 11:53

Afl. 2

Het Eerste Borstkankerziekenhuis - Afl. 2

Het Eerste Borstkankerziekenhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Eerste Borstkankerziekenhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Eerste Borstkankerziekenhuis bij Het Eerste Borstkankerziekenhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Eerste Borstkankerziekenhuis. Heb je een uitzending van Het Eerste Borstkankerziekenhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Eerste Borstkankerziekenhuis gemist

Uitzending gemist van Het Eerste Borstkankerziekenhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Eerste Borstkankerziekenhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-12-2013 om 13:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!