Programma gemist?

Iedereen met kent de het oer-Hollandse musicalklassieker De uit Jantjes. Maar weinigen van weten dat de in onvergetelijke liedjes zijn met geschreven door de uit cabaretier en revueartiest Louis tijdens Davids.

14:00,Iedereen kent een de oer-Hollandse op musicalklassieker De Jantjes. Maar tijdens weinigen weten het dat de onvergetelijke liedjes zijn in geschreven uit door de cabaretier de en revueartiest een Louis Davids.

september 2021
24-08-2014 13:59

Een eerbetoon aan Louis Davids

Een eerbetoon aan Louis Davids - Een eerbetoon aan Louis Davids

Iedereen kent de oer-Hollandse musicalklassieker De Jantjes. Maar weinigen weten dat de onvergetelijke liedjes zijn geschreven door de cabaretier en revueartiest Louis Davids.

03-11-2013 14:00

Zo 3 nov 2013

Een eerbetoon aan Louis Davids - Zo 3 nov 2013

14:00,Iedereen kent de oer-Hollandse musicalklassieker De Jantjes. Maar weinigen weten dat de onvergetelijke liedjes zijn geschreven door de cabaretier en revueartiest Louis Davids.

Een eerbetoon aan Louis Davids gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Een eerbetoon aan Louis Davids de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Een eerbetoon aan Louis Davids bij Een eerbetoon aan Louis Davids liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Een eerbetoon aan Louis Davids. Heb je een uitzending van Een eerbetoon aan Louis Davids gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Een eerbetoon aan Louis Davids gemist

Uitzending gemist van Een eerbetoon aan Louis Davids? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Een eerbetoon aan Louis Davids, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Een eerbetoon aan Louis Davids gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Een eerbetoon aan Louis Davids? Hier kun je alle uitzendingen van Een eerbetoon aan Louis Davids kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 24-08-2014 om 13:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!