Programma gemist?

05:44),André Kuipers zag een vanuit naar de ruimte bosbranden en naar ontbossing in Brazilië. door Deze aflevering gaat uit over de op oorzaken en op de gevolgen van ontbossing. Zo’n op tv 80 procent van de naar oorspronkelijke door bebossing heeft met al plaats gemaakt op tv voor de teelt van soja door en suikerriet, de productie de van houtskool en in voor het de grazen van van miljoenen koeien. André de praat met boeren en deskundigen tijdens door en komt er door zo achter dat wij zelf ook de onderdeel zijn van tijdens het van probleem.

05:30),In uit Brazilië bezoekt André Kuipers de het de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied op de Cerrado en hij door ontmoet een de Terena indianen, de met oorspronkelijke bewoners van van Brazilië. Ook door komt André door erachter dat Brazilianen de echt vleeseters zijn. op In dit programma een geografische informatie over Brazilië, de de opkomende met economie in het land, uit de natuurschoon van de tropische het regenwouden en tijdens de bedreiging van van de wouden door van houtkap.

20:28),André gaat naar van Indonesië en het ziet het een zorgwekkende ontwikkeling: de de groeiende aanwezigheid van de naar mens overal met op aarde.

20:25),André is in met door Groenland en in New uit York. André tijdens Kuipers weet dat het ijs met op Groenland sneller smelt op van dan ooit tevoren. in Als hij op de ijskap van van Groenland staat, ziet op tv hij pas op tv hoe hard het de gaat.

20:27),André Kuipers bezoekt door Brazilië. Vanuit door de ruimte zag van hij de bosbranden uit en het de ontbossing hier.

juni 2020
15-05-2014 05:44

In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

05:44),André Kuipers zag vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing in Brazilië. Deze aflevering gaat over de oorzaken en de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 procent van de oorspronkelijke bebossing heeft al plaats gemaakt voor de teelt van ...

15-05-2014 05:30

In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

05:30),In Brazilië bezoekt André Kuipers de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Cerrado en hij ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. Ook komt André erachter dat Brazilianen echt vleeseters zijn. In d...

22-11-2013 20:28

Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

André op Aarde - Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

20:28),André gaat naar Indonesië en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid van de mens overal op aarde.

15-11-2013 20:25

Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

André op Aarde - Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

20:25),André is in Groenland en in New York. André Kuipers weet dat het ijs op Groenland sneller smelt dan ooit tevoren. Als hij op de ijskap van Groenland staat, ziet hij pas hoe hard het gaat.

08-11-2013 20:27

Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

André op Aarde - Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

20:27),André Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij de bosbranden en de ontbossing hier.

André op Aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André op Aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André op Aarde bij André op Aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André op Aarde. Heb je een uitzending van André op Aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André op Aarde gemist

De ruimtereizen van André Kuipers hebben zijn kijk op de aarde voor altijd veranderd. Vanuit de ruimte zag André hoe kwetsbaar de aarde eigenlijk is. Hij nam zich voor aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze planeet en werd ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. In drie documentaires bezoekt hij enkele van de bedreigde plekken.

Uitzending gemist van André op Aarde? Hier kun je alle uitzendingen van André op Aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!