Programma gemist?

05:44),André tijdens Kuipers zag vanuit de op ruimte bosbranden door en ontbossing in op Brazilië. Deze de aflevering gaat over de oorzaken en een tijdens de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 op tv procent van een de oorspronkelijke bebossing door heeft al plaats gemaakt op voor de tijdens teelt van soja en van suikerriet, van de productie van houtskool en naar voor het grazen naar uit van miljoenen koeien. André praat met met boeren en deskundigen met en op komt er naar zo achter dat wij zelf ook een onderdeel naar zijn van naar het probleem.

05:30),In in Brazilië bezoekt André het Kuipers de met miljoenenstad São Paulo, een het natuurgebied de Cerrado van en hij ontmoet uit de Terena indianen, op de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. door Ook komt in André erachter dat Brazilianen tijdens echt vleeseters zijn. het In dit programma een geografische informatie een over Brazilië, de op opkomende op tv economie in het door land, de natuurschoon op van de tropische regenwouden naar en de bedreiging de van de wouden door in houtkap.

20:28),André het gaat naar Indonesië en ziet op een tijdens zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid tijdens op van de mens overal op naar aarde.

20:25),André op tv is in Groenland op tv en in New York. het André Kuipers van weet dat het ijs op naar Groenland sneller smelt van dan het ooit tevoren. Als van hij op de ijskap van met tijdens Groenland staat, ziet hij pas van hoe tijdens hard het gaat.

20:27),André Kuipers in bezoekt Brazilië. Vanuit in de op tv ruimte zag hij de bosbranden in en de ontbossing door hier.

september 2020
15-05-2014 05:44

In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

05:44),André Kuipers zag vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing in Brazilië. Deze aflevering gaat over de oorzaken en de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 procent van de oorspronkelijke bebossing heeft al plaats gemaakt voor de teelt van ...

15-05-2014 05:30

In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

05:30),In Brazilië bezoekt André Kuipers de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Cerrado en hij ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. Ook komt André erachter dat Brazilianen echt vleeseters zijn. In d...

22-11-2013 20:28

Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

André op Aarde - Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

20:28),André gaat naar Indonesië en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid van de mens overal op aarde.

15-11-2013 20:25

Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

André op Aarde - Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

20:25),André is in Groenland en in New York. André Kuipers weet dat het ijs op Groenland sneller smelt dan ooit tevoren. Als hij op de ijskap van Groenland staat, ziet hij pas hoe hard het gaat.

08-11-2013 20:27

Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

André op Aarde - Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

20:27),André Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij de bosbranden en de ontbossing hier.

André op Aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André op Aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André op Aarde bij André op Aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André op Aarde. Heb je een uitzending van André op Aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André op Aarde gemist

De ruimtereizen van André Kuipers hebben zijn kijk op de aarde voor altijd veranderd. Vanuit de ruimte zag André hoe kwetsbaar de aarde eigenlijk is. Hij nam zich voor aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze planeet en werd ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. In drie documentaires bezoekt hij enkele van de bedreigde plekken.

Uitzending gemist van André op Aarde? Hier kun je alle uitzendingen van André op Aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!