Programma gemist?

05:44),André Kuipers zag met een vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing het in Brazilië. door Deze aflevering in gaat over de uit oorzaken en de van gevolgen van in ontbossing. Zo’n 80 procent van het de oorspronkelijke de bebossing heeft de al plaats gemaakt voor van de teelt van soja en tijdens suikerriet, de productie het van houtskool door en voor het grazen op tv van miljoenen koeien. uit André praat uit met boeren en deskundigen in naar en komt er zo achter van dat wij uit zelf ook tijdens onderdeel zijn van het van probleem.

05:30),In Brazilië bezoekt op uit André Kuipers de op tv miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied tijdens de Cerrado en hij door de ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke het de bewoners van Brazilië. Ook de komt André erachter dat op tv Brazilianen echt vleeseters zijn. met In dit door programma geografische op tv informatie over Brazilië, uit de opkomende economie in de het land, naar de natuurschoon van van de tropische regenwouden en de de een bedreiging van de wouden de door houtkap.

20:28),André gaat naar een het Indonesië en ziet een uit zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid naar van de mens op tv overal op op aarde.

20:25),André is een in Groenland en op tv in met New York. André Kuipers weet dat tijdens het tijdens ijs op Groenland sneller smelt tijdens dan een ooit tevoren. Als hij uit op de tijdens ijskap van Groenland staat, ziet naar hij pas hoe op tv hard het van gaat.

20:27),André in Kuipers bezoekt Brazilië. tijdens Vanuit de ruimte naar zag hij de bosbranden met en met de ontbossing hier.

september 2021
15-05-2014 05:44

In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

05:44),André Kuipers zag vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing in Brazilië. Deze aflevering gaat over de oorzaken en de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 procent van de oorspronkelijke bebossing heeft al plaats gemaakt voor de teelt van ...

15-05-2014 05:30

In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

05:30),In Brazilië bezoekt André Kuipers de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Cerrado en hij ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. Ook komt André erachter dat Brazilianen echt vleeseters zijn. In d...

22-11-2013 20:28

Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

André op Aarde - Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

20:28),André gaat naar Indonesië en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid van de mens overal op aarde.

15-11-2013 20:25

Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

André op Aarde - Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

20:25),André is in Groenland en in New York. André Kuipers weet dat het ijs op Groenland sneller smelt dan ooit tevoren. Als hij op de ijskap van Groenland staat, ziet hij pas hoe hard het gaat.

08-11-2013 20:27

Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

André op Aarde - Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

20:27),André Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij de bosbranden en de ontbossing hier.

André op Aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André op Aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André op Aarde bij André op Aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André op Aarde. Heb je een uitzending van André op Aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André op Aarde gemist

De ruimtereizen van André Kuipers hebben zijn kijk op de aarde voor altijd veranderd. Vanuit de ruimte zag André hoe kwetsbaar de aarde eigenlijk is. Hij nam zich voor aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze planeet en werd ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. In drie documentaires bezoekt hij enkele van de bedreigde plekken.

Uitzending gemist van André op Aarde? Hier kun je alle uitzendingen van André op Aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!