Programma gemist?

05:44),André Kuipers zag van vanuit in de ruimte bosbranden en een ontbossing in in Brazilië. Deze aflevering gaat van over de oorzaken uit en de gevolgen tijdens van ontbossing. Zo’n op tv 80 met procent van de oorspronkelijke uit bebossing heeft met al plaats gemaakt voor de een teelt van soja in en in suikerriet, de productie van houtskool en tijdens voor het een grazen van op miljoenen koeien. André een praat met tijdens boeren en deskundigen en komt met er zo door achter dat wij op tv zelf ook onderdeel tijdens zijn van het op tv probleem.

05:30),In op Brazilië bezoekt André Kuipers op de met miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied tijdens de Cerrado door en hij ontmoet de Terena een de indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. van Ook komt het André erachter dat Brazilianen in echt met vleeseters zijn. op tv In dit programma geografische informatie tijdens over op Brazilië, de opkomende economie het in het naar land, de natuurschoon van van de tropische regenwouden en de op bedreiging van naar de wouden door van houtkap.

20:28),André van gaat naar Indonesië het en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: uit tijdens de groeiende aanwezigheid van de met mens overal op de aarde.

20:25),André in is in Groenland het en in New York. André het uit Kuipers weet dat het door ijs op Groenland met sneller smelt dan ooit de tevoren. Als tijdens hij op de ijskap van de Groenland staat, ziet tijdens het hij pas hoe tijdens hard het gaat.

20:27),André de Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de het uit ruimte zag hij een de bosbranden en de ontbossing op hier.

mei 2021
15-05-2014 05:44

In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

05:44),André Kuipers zag vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing in Brazilië. Deze aflevering gaat over de oorzaken en de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 procent van de oorspronkelijke bebossing heeft al plaats gemaakt voor de teelt van ...

15-05-2014 05:30

In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

05:30),In Brazilië bezoekt André Kuipers de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Cerrado en hij ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. Ook komt André erachter dat Brazilianen echt vleeseters zijn. In d...

22-11-2013 20:28

Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

André op Aarde - Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

20:28),André gaat naar Indonesië en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid van de mens overal op aarde.

15-11-2013 20:25

Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

André op Aarde - Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

20:25),André is in Groenland en in New York. André Kuipers weet dat het ijs op Groenland sneller smelt dan ooit tevoren. Als hij op de ijskap van Groenland staat, ziet hij pas hoe hard het gaat.

08-11-2013 20:27

Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

André op Aarde - Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

20:27),André Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij de bosbranden en de ontbossing hier.

André op Aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André op Aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André op Aarde bij André op Aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André op Aarde. Heb je een uitzending van André op Aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André op Aarde gemist

De ruimtereizen van André Kuipers hebben zijn kijk op de aarde voor altijd veranderd. Vanuit de ruimte zag André hoe kwetsbaar de aarde eigenlijk is. Hij nam zich voor aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze planeet en werd ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. In drie documentaires bezoekt hij enkele van de bedreigde plekken.

Uitzending gemist van André op Aarde? Hier kun je alle uitzendingen van André op Aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!