Programma gemist?

05:44),André de Kuipers zag een vanuit de ruimte bosbranden en met ontbossing in Brazilië. een Deze aflevering gaat op over uit de oorzaken en de gevolgen een van ontbossing. Zo’n 80 op tv met procent van de oorspronkelijke bebossing op tv heeft in al plaats gemaakt voor de teelt het door van soja en suikerriet, de productie met van van houtskool en voor het tijdens grazen het van miljoenen koeien. André in praat met boeren op tv en deskundigen en op tv komt er zo de achter dat wij zelf ook het onderdeel van zijn van het op probleem.

05:30),In door Brazilië bezoekt André een Kuipers de miljoenenstad uit São Paulo, het natuurgebied de van Cerrado en hij op tv ontmoet de uit Terena van indianen, de oorspronkelijke bewoners in van Brazilië. Ook komt André in erachter dat het Brazilianen uit echt vleeseters zijn. In dit een programma geografische informatie over tijdens van Brazilië, de opkomende economie de in het tijdens land, de natuurschoon de van de tropische regenwouden tijdens en de bedreiging van de met wouden door tijdens houtkap.

20:28),André gaat op naar Indonesië en op ziet een zorgwekkende ontwikkeling: met de een groeiende aanwezigheid van de mens op overal op uit aarde.

20:25),André uit is in Groenland uit en in New York. tijdens André Kuipers weet tijdens dat het ijs op in Groenland sneller naar smelt naar dan ooit tevoren. Als op tv hij op de ijskap met van van Groenland staat, ziet hij pas hoe naar hard het naar gaat.

20:27),André op tv Kuipers bezoekt uit Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij uit het de bosbranden en de op ontbossing hier.

januari 2021
15-05-2014 05:44

In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

05:44),André Kuipers zag vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing in Brazilië. Deze aflevering gaat over de oorzaken en de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 procent van de oorspronkelijke bebossing heeft al plaats gemaakt voor de teelt van ...

15-05-2014 05:30

In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

05:30),In Brazilië bezoekt André Kuipers de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Cerrado en hij ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. Ook komt André erachter dat Brazilianen echt vleeseters zijn. In d...

22-11-2013 20:28

Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

André op Aarde - Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

20:28),André gaat naar Indonesië en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid van de mens overal op aarde.

15-11-2013 20:25

Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

André op Aarde - Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

20:25),André is in Groenland en in New York. André Kuipers weet dat het ijs op Groenland sneller smelt dan ooit tevoren. Als hij op de ijskap van Groenland staat, ziet hij pas hoe hard het gaat.

08-11-2013 20:27

Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

André op Aarde - Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

20:27),André Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij de bosbranden en de ontbossing hier.

André op Aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André op Aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André op Aarde bij André op Aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André op Aarde. Heb je een uitzending van André op Aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André op Aarde gemist

De ruimtereizen van André Kuipers hebben zijn kijk op de aarde voor altijd veranderd. Vanuit de ruimte zag André hoe kwetsbaar de aarde eigenlijk is. Hij nam zich voor aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze planeet en werd ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. In drie documentaires bezoekt hij enkele van de bedreigde plekken.

Uitzending gemist van André op Aarde? Hier kun je alle uitzendingen van André op Aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!