Programma gemist?

05:44),André Kuipers zag met vanuit op de ruimte bosbranden het en ontbossing in Brazilië. op tv Deze aflevering gaat over uit de naar oorzaken en de de gevolgen van ontbossing. Zo’n uit 80 procent de van de oorspronkelijke van bebossing heeft al plaats uit gemaakt voor de door teelt van soja het en suikerriet, de productie de van op houtskool en voor het het grazen uit van miljoenen koeien. tijdens André praat met boeren het en deskundigen en komt er in zo achter uit dat wij zelf ook met onderdeel zijn van op het de probleem.

05:30),In Brazilië op bezoekt de André Kuipers de miljoenenstad van São Paulo, het op tv natuurgebied de Cerrado en hij op tv ontmoet de Terena naar indianen, het de oorspronkelijke bewoners in van Brazilië. Ook komt uit André uit erachter dat Brazilianen op tv echt vleeseters zijn. op tv In dit programma geografische informatie door over Brazilië, de opkomende de naar economie in het land, op de natuurschoon van de in tropische regenwouden uit en de bedreiging de van de een wouden door houtkap.

20:28),André door gaat naar Indonesië door en ziet de een zorgwekkende ontwikkeling: de met groeiende aanwezigheid van de mens door overal op een aarde.

20:25),André is in van van Groenland en in New York. door André Kuipers weet uit dat het ijs op naar Groenland sneller smelt op tv uit dan ooit tevoren. een Als hij op de in ijskap van door Groenland staat, ziet hij pas hoe in hard het op gaat.

20:27),André Kuipers bezoekt op op tv Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij tijdens de bosbranden en in in de ontbossing hier.

oktober 2019
15-05-2014 05:44

In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

05:44),André Kuipers zag vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing in Brazilië. Deze aflevering gaat over de oorzaken en de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 procent van de oorspronkelijke bebossing heeft al plaats gemaakt voor de teelt van ...

15-05-2014 05:30

In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

05:30),In Brazilië bezoekt André Kuipers de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Cerrado en hij ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. Ook komt André erachter dat Brazilianen echt vleeseters zijn. In d...

22-11-2013 20:28

Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

André op Aarde - Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

20:28),André gaat naar Indonesië en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid van de mens overal op aarde.

15-11-2013 20:25

Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

André op Aarde - Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

20:25),André is in Groenland en in New York. André Kuipers weet dat het ijs op Groenland sneller smelt dan ooit tevoren. Als hij op de ijskap van Groenland staat, ziet hij pas hoe hard het gaat.

08-11-2013 20:27

Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

André op Aarde - Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

20:27),André Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij de bosbranden en de ontbossing hier.

André op Aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André op Aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André op Aarde bij André op Aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André op Aarde. Heb je een uitzending van André op Aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André op Aarde gemist

De ruimtereizen van André Kuipers hebben zijn kijk op de aarde voor altijd veranderd. Vanuit de ruimte zag André hoe kwetsbaar de aarde eigenlijk is. Hij nam zich voor aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze planeet en werd ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. In drie documentaires bezoekt hij enkele van de bedreigde plekken.

Uitzending gemist van André op Aarde? Hier kun je alle uitzendingen van André op Aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!