Programma gemist?

05:44),André Kuipers zag tijdens vanuit de het ruimte van bosbranden en ontbossing in in Brazilië. Deze aflevering op tv gaat over de oorzaken van en de gevolgen het van in ontbossing. Zo’n 80 procent het van de van oorspronkelijke bebossing heeft al op tv plaats gemaakt voor de teelt met het van soja en suikerriet, de de productie van in houtskool en voor het het grazen van het miljoenen koeien. André praat met door boeren en op deskundigen door en komt er zo van achter dat met wij zelf ook op onderdeel zijn van het het probleem.

05:30),In tijdens Brazilië bezoekt naar André Kuipers de met miljoenenstad São Paulo, het op tv natuurgebied de Cerrado naar en hij in ontmoet de Terena indianen, met de oorspronkelijke bewoners een van Brazilië. het Ook komt André erachter dat Brazilianen van echt het vleeseters zijn. door In dit programma geografische informatie een over Brazilië, de opkomende van de economie in het land, de natuurschoon tijdens tijdens van de tropische regenwouden de en de bedreiging een van de wouden tijdens door houtkap.

20:28),André gaat naar de Indonesië en ziet op een zorgwekkende met ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid met van de een mens overal op op aarde.

20:25),André is in van Groenland op en in New York. een André met Kuipers weet dat het het ijs op de Groenland sneller smelt dan ooit het tevoren. op tv Als hij op de ijskap door van Groenland met staat, ziet hij naar pas hoe hard door het gaat.

20:27),André Kuipers bezoekt van Brazilië. Vanuit de het ruimte zag hij van de bosbranden en in de ontbossing uit hier.

oktober 2021
15-05-2014 05:44

In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Ontbossing (do 15 mei 2014

05:44),André Kuipers zag vanuit de ruimte bosbranden en ontbossing in Brazilië. Deze aflevering gaat over de oorzaken en de gevolgen van ontbossing. Zo’n 80 procent van de oorspronkelijke bebossing heeft al plaats gemaakt voor de teelt van ...

15-05-2014 05:30

In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

André op Aarde - In de klas: Brazillië (do 15 mei 2014

05:30),In Brazilië bezoekt André Kuipers de miljoenenstad São Paulo, het natuurgebied de Cerrado en hij ontmoet de Terena indianen, de oorspronkelijke bewoners van Brazilië. Ook komt André erachter dat Brazilianen echt vleeseters zijn. In d...

22-11-2013 20:28

Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

André op Aarde - Naar de haaien? (vr 22 nov 2013

20:28),André gaat naar Indonesië en ziet een zorgwekkende ontwikkeling: de groeiende aanwezigheid van de mens overal op aarde.

15-11-2013 20:25

Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

André op Aarde - Groenland vs. New York (vr 15 nov 2013

20:25),André is in Groenland en in New York. André Kuipers weet dat het ijs op Groenland sneller smelt dan ooit tevoren. Als hij op de ijskap van Groenland staat, ziet hij pas hoe hard het gaat.

08-11-2013 20:27

Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

André op Aarde - Weg van het vlees (vr 8 nov 2013

20:27),André Kuipers bezoekt Brazilië. Vanuit de ruimte zag hij de bosbranden en de ontbossing hier.

André op Aarde gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van André op Aarde de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van André op Aarde bij André op Aarde liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van André op Aarde. Heb je een uitzending van André op Aarde gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

André op Aarde gemist

De ruimtereizen van André Kuipers hebben zijn kijk op de aarde voor altijd veranderd. Vanuit de ruimte zag André hoe kwetsbaar de aarde eigenlijk is. Hij nam zich voor aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze planeet en werd ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds. In drie documentaires bezoekt hij enkele van de bedreigde plekken.

Uitzending gemist van André op Aarde? Hier kun je alle uitzendingen van André op Aarde kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 15-05-2014 om 05:44 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!