Programma gemist?

19:27,Documentaireserie het over Yerseke. Aan de tijdens rand tijdens van de Oosterschelde ligt uit een dorp naar dat afhankelijk is uit van de grillen van de op natuur. Een dorp tijdens waar men nog leeft naar van de tijdens visserij.

september 2020
11-11-2013 19:27

Ma 11 nov 2013

Mosselmannen - Ma 11 nov 2013

19:27,Documentaireserie over Yerseke. Aan de rand van de Oosterschelde ligt een dorp dat afhankelijk is van de grillen van de natuur. Een dorp waar men nog leeft van de visserij.

Mosselmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mosselmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mosselmannen bij Mosselmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mosselmannen. Heb je een uitzending van Mosselmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mosselmannen gemist

De makers van de nieuwe dagelijkse EO-documentaireserie 'Mosselmannen' slaagden erin tussen de vissers en hun families van de gesloten vissersgemeenschap van het Zeeuwse dorp Yerseke te komen. Resultaat: schitterende beelden van het leven op zee, de dorpsgemeenschap en het werk van de vissers. 'Mosselmannen - boeren van de zee' vertelt het verhaal van hun leven op het water en op de wal.

Uitzending gemist van Mosselmannen? Hier kun je alle uitzendingen van Mosselmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 11-11-2013 om 19:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!